PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ok, kösz a választ
felkovertálja e az lenne a kérdés😊

For the greater good

sziasztok lenne egy kérdésem.tényleg igaz az, hogy a normál dvd filmet ha ps3-on nézem akkor a film minõségét kicsit feljavítja?
köszönöm a válaszokat elõre is

For the greater good

Még egyszer köszi. Sokat segítettél <#nevetes1>
Már csak a ps kell ( de az még 2 hét <#rinya><#rinya> ,hogy bírom ki addig )
EmThor
szeptemberi eladások, fél millió ps3, nem rossz, Tretton apó (CEO) meg is köszönte ^_^

ezen meg sírtam 😄

A harmadik résztõl felfelé mindegyik Guitar Hero gitár kompatibilis a Rock Band-del.

Papesz

brodix
Lehet majd az ünnepekkor(de elõre járok már <#nyes> ) lesz majd egy Sony KDL-32W5500-am, vagy ugyanennek egy másik mérete, az annyira nem érdekel.
Tehát mi a véleményetek errõl a TV-rõl?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Banano
Rá.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Banano
Rendben,nem fogsz rosszul járni a monitorral , ég és föld van SD tv és monitor között..de monitor és hd tv között is van ám egy ég <#vigyor0>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

bocsi az újabb zavarásért, gondolkodtam lent van egy Sony tv aminek van hdmi csatlakozója , akkor azt rá tudom kötni a ps -re?
( csak még valahogy el kell csórni <#vigyor3> <#crazya> )
Valaki tud mondani egy olyan guitar controllert PS3 hoz, ami kompatibilis a Guitar Herokkal és a Rock Bandekkel egyaránt ?
Nagyon szépen köszönöm ,
hát csak a baj hogy nincs pénzem jelenleg tv-re 😞
Majd talán késõbb...
Banano
Nekem BenQ G2400W-m van...1920*1200 hdmi stb. Próbáltam már ps-en is ..nem rossz végülis de azért van "némi" különbség hd tv és egy monitor között...hiába hogy a lenti tv "csak" hd ready..100x jobb mint monitoron full hd-ban.

Link

<--ugyan ez van nekem is , 40-et megér szerintem.De inkább azt mondom h vegyél valami hd ready tv-t.

(Leszögezném h a monitorral nincs probléma,nagyon is jó meg szép stb, csak szerintem akármilyen monitort is veszel,közel sem tudsz olyan minõséget elérni mint egy hd tv-vel.Persze lehet h 100-150k-s monitoron már ugyanúgy néz ki mint tv-n...

Köszi szépen!

Esetleg valami monitor ajánlás kb .: 30 000 - 40 000 Ft körül? ( ha tudtok valami jobbat)
NEXUS6
Pláne!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Hát az energiafelvétel készenléti üzemmódban lehetne alacsonyabb, és az OSD menübe is berakhattak volna még 1-2 nyelvet! TCO szabványból is van újabb.
<#hehe>

A kérdésre meg a válasz nagy valószínûséggel igen, ha ott a HDMI bemenet, akkor annak tudnia kell a HDCP adatvédelmet is😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
A G2020HD típusú monitor HDCP kompatibilis, szóval ez valószínûleg PS3-al is mûködik. A G2020HDA változat viszont biztos nem. HDMI csatlakozás egyiken sincs, szóval az elírás.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Elég egyértelmû hogy a válasz igen. Két PSN accounttal csak a Resistance 2-ben lehet egyszerre bejelentkezni (1.50 patch kell hozzá), de ha jól sejtem az sem a trófeák miatt van, hanem hogy az osztott képernyõs módban mindkét játékos tudjon onlány fejlõdni.

brodix
Ha jól tudom itt az szokott a kérdés lenni, hogy van-e a monitorban HDCP.
Nem biztos, hogy igazam van, de az okosak majd megmondják az igazat!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Helló!

Lenne egy kérdésem ha nem nagy gond 😄
Na szóval erre a monitorra rá tudnám kötni a Ps 3-at / elnézést hogy ilyen hosszú lett 😞 /
Ha minden igaz a köv hónapban veszek ps-t 😄😄😄😄😄😄😄
Elõre is köszi a segítséget !
A monitor adatai:
BENQ TFT 20" G2020HDA
Képernyõ:
- Képméret: 20'' Wide
- Látható képméret: 442.8 x 249.08 mm
- Típus: LCD
- Képponttávolság: 0.276 mm
- Bemeneti videojel: analóg, digitális
- Vízszintes frekvencia: 30-83 kHz
- Függõleges frekvencia: 50-76 Hz
- Csatlakozó típus: D-sub, DVI-D, HDMI
- Videoszint: WUGA
- Fényerõ: 250 cd/m2
- Kontraszt arány: 1000:1 (40000:1 dinamikus)
- Képlátószög (H/V): 160°/160°
- Válaszidõ: 5 ms
Képfelbontás:
- Maximális: 1600 x 900
- Színskála: 16.7 millió
Teljesítmény:
- Energia felvétel bekapcsolt állapotban: 28 W (max.)
- Energia felvétel készenléti üzemmódban: 1 W
Beállítási lehetõségek:
- OSD menü: 12 nyelv
Alap tartozékok:
- VGA kábel
Egyéb tulajdonságok:
- Tanúsítványok: TCO '03
- Külsõ méretek (szélesség x magasság x mélység): 356.6 x 476.8 x 164.9 mm
<#conf><#conf><#conf>
Alien!
Nemi technológia rizsa az Uncharted 2-rõl...A lényeg,hogy elég sok mindent toltak rá az SPU-kra....Kemény dolgokat csináltak,pl a focal blur az tényleg beszarás jó lett....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Sziasztok!

Ha valaki pl. a Littlebigplanetet multiban nyomja, két kontrollerrel, akkor csak az a user kap trophy-t, aki be van jelentkezve a gépre? Vagy ez hogy van megoldva?

Köszi,
G.

Itt egy kep rola.

Elado egy Thrustmaster Ferrari GT Experience racing wheel. Jo PS3-hoz, PS2-höz es PC-hez. 3 napos, egyszer volt kiprobalva, de nekem nem jön be. Gamepaddel jobban megy. 12000 a kikialltasi ar, (14ert vettem). PÜ-ben erdeklödhettek.

krissz88
Az még kérdéses. Nem szeretnék, nagyon szeretem ezt a konzolt. Csak beütött a krach..

brodix
csinos gyûjtemény, megválsz PS-edtõl?

krissz88
28 db PS3 game eladó.
http://hardverapro.hu/apro/kiszorom_a_ps3_gyujtemenyem/hsz_1-200.html
Érdeklõdni emailben lehet: [email protected]

DoNorBi
Vinném,venném.

Haverok, Buli, Fight Club!

zzeN
Köszi a tippet, ki is próbálom😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
U2 még mindig: Tippek trükkök Predtõl rovat:
Steel Fist Expert: Very easy fokozat, 4. chapter - The Dig (aki még ezen felül is könnyíteni akar az bekapcsolhatja a slow motion tweak-et). Gránáthajigálós tutorial után elkezd "özönleni" az ellen. Érdemes rögtön kinyíratni magunkat, mert a tutorial miatt kinyírhatunk (feleslegesen) pár embert. Pisztoly elõ, szürke ruhás katonák egy lövés, fekete ruhások 3 lövés aztán ütés, lehetõleg ne fejre lõjünk, mert az ugye azonnal öl a rémhírekkel ellentétben 😄 Egyébként ha véletlenül sikerül kinyírni simán pisztollyal valakit és elég közel vagyunk a hullához, akkor még érdemes megpróbálni rácsapni egyet, mert ha sikerül, akkor azt is Steel Fistnek veszi. Amire kiemelten vigyázni kell, hogy szembõl üssük le az ellenfelet, ha háttal van, akkor az stealth kill lesz. Közben érdemes számolni (magunkban, hangos számolásnál furán nézhetnek a szobában lévõ többiek /saját tapasztalat/) és ha olyan 12-13-nál sem adja be, akkor restartolni a checkpointot, mert elcsesztünk valamit.

Ma 18. van 😄

predator0
Október 12-én vásárolt (PAL, magyar nyelvû kiskönyv) Uncharted 2 keresi új gazdiját, 10k HUF. Budapestiek elõnyben, további info privátban.

brodix
na igen, csak sajna eltûnt a kép :S
Dizson: jatekaim.hu

predator0
Igen.

bertino
banner.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Dizson
Melyik az az oldal ahol Játékokat lehet cserélni, eladni?

Smuge
Úgy is megadja a trófeát a végén , ha skippelem az átvezetö videokat , vagy ha közben kapcsolgatom a single storeban megvásárolt addonokat ?

NEXUS6
Nekem abból voltak a gondjaim, ha volt egy hatalmas pálya és én mentem amerre szerintem logikus lett volna, nem a golyózápor közepébe, hanem szépen sorban leszedtem az ellenfeleket, akkor egyszerûen nem engedett tovább. Amikor a tök üres pályán visszamentem oda, ahol a progi szerint lennem kellett volna, akkor egyszerûen, valszeg hirtelen szívmegállás miatt egyszercsak meghaltam. Érdekes.

<#hehe>

predator0
Voltak bazmeges-sokszorújrapróbálós részek, de az elsõ része sokkal jobban megizzasztott. Talán azért, mert ott több olyan szakasz volt, ahol nem csak szembõl támadtak, hanem kétoldalról és az ember nem tudta magát befészkelni sehova.
Egyébként Hardon pontosan 11 óra alatt jutottam a végére. Nem tudom, hogy ebben benne vannak az újrakezdések, de a statisztika szerint eddig tartott.

n000rbi
Fallout 3 GOTY berendelve game-tõl <#eljen><#eljen><#eljen> ...de messze van még a jövõ csütörtök😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Prince of Máté
PS3 Slimrõl mi a véleményetek? Aki most venne PS3-at, az régit vegyen vagy a slimet?

PSN Uno-t kerüljétek, szvsz roppant gyenge lett.
Multi van, tournament van, trófeák is vannak de amúgy roppant le van egyszerüsítve, minimáldizájn idegesítõ zenével (saját zenelejátszás természetesen kimaradt), kameratámogatás ilyen tipusnál alap lenne de nincs, figurákról az xbox360 avatarjai jutottak eszembe.
Primkó, különösen a másik kártyajáték(póker) mellett.

Mostani psn-re felkerült játékokat valaki megvette innen? (topatoi stb)
Leírhatná tapasztalatait.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Thx, jó kis összefoglalót írtál!

Alien! : okés, köszi mindenképp beszerzem a progit, sõt felkerül a polcra a másik mellé. COD-ban abszolút egyetértünk, ez aggasztott amikor bejelentették az U2 multit, aztán most az elsõ végigjátszott hsz-ek 9-10 órát írtak és erre ment a kõbrutál lefosozós fikázásom amit elsõre észre sem vettem, kellett hozzá bertino és kedvenc playboyunk ráébresztése. <#nevetes1>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Jól nyomod!😊

Crushing mennyivel nehezebb mint a hard? Az elsõ résznél néha szinte mission impossible volt, pl vizespincés pálya shotgunos kalózokkal.

predator0
Pedig a jó, nekem az jön be a legjobban a multi részébõl.
Amúgy ma végeztem a Crushing fokozattal, még van pár kincs + a Steel Fist Expert trófea (elsõ részben is ez maradt utoljára), aztán részemrõl kijátszva teljesen, maradnak a szép emlékek. Jöhet valami más. ('No gravity' tweak-et próbáljátok ki, vicces)

ugyan csak a demo alapján, de a multija semmi egetrengetõt nem mutatott, csak annyit, hogy alig van épkézláb multi cím a rendszerre.

Totti5
COD co opnál nem sok jobb van.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
sajnos a multi ma már elvárás...Látjátok mennyi gyökér hisztizett amiatt,hogy pl a KZ2-ben nincs coop(függetlenül attól,hogy a multi viszont beszarás)...Hiába magyarázta a GG,hogy a játék felépítése miatt esélytelen,minden szirszar review belekötött...Pedig ha a saját példámat nézem,kb a haverokkal sikítva menekültünk a COD5 coop-ból mert egy akkora tömeghetnt szemét az egész...de manapság ez az elvárás...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
nektek semmi se jó? meg sem érdemlünk ilyen cuccot! 😊