PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
For the greater good
köszönöm a válaszokat elõre is
For the greater good
Már csak a ps kell ( de az még 2 hét <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya> ,hogy bírom ki addig )
ezen meg sírtam 😄

Papesz
Tehát mi a véleményetek errõl a TV-rõl?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
( csak még valahogy el kell csórni <#vigyor3>#vigyor3> <#crazya>#crazya> )
hát csak a baj hogy nincs pénzem jelenleg tv-re 😞
Majd talán késõbb...
Link
<--ugyan ez van nekem is , 40-et megér szerintem.De inkább azt mondom h vegyél valami hd ready tv-t.
(Leszögezném h a monitorral nincs probléma,nagyon is jó meg szép stb, csak szerintem akármilyen monitort is veszel,közel sem tudsz olyan minõséget elérni mint egy hd tv-vel.Persze lehet h 100-150k-s monitoron már ugyanúgy néz ki mint tv-n...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Esetleg valami monitor ajánlás kb .: 30 000 - 40 000 Ft körül? ( ha tudtok valami jobbat)
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
A kérdésre meg a válasz nagy valószínûséggel igen, ha ott a HDMI bemenet, akkor annak tudnia kell a HDCP adatvédelmet is😉
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nem biztos, hogy igazam van, de az okosak majd megmondják az igazat!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Lenne egy kérdésem ha nem nagy gond 😄
Na szóval erre a monitorra rá tudnám kötni a Ps 3-at / elnézést hogy ilyen hosszú lett 😞 /
Ha minden igaz a köv hónapban veszek ps-t 😄😄😄😄😄😄😄
Elõre is köszi a segítséget !
A monitor adatai:
BENQ TFT 20" G2020HDA
Képernyõ:
- Képméret: 20'' Wide
- Látható képméret: 442.8 x 249.08 mm
- Típus: LCD
- Képponttávolság: 0.276 mm
- Bemeneti videojel: analóg, digitális
- Vízszintes frekvencia: 30-83 kHz
- Függõleges frekvencia: 50-76 Hz
- Csatlakozó típus: D-sub, DVI-D, HDMI
- Videoszint: WUGA
- Fényerõ: 250 cd/m2
- Kontraszt arány: 1000:1 (40000:1 dinamikus)
- Képlátószög (H/V): 160°/160°
- Válaszidõ: 5 ms
Képfelbontás:
- Maximális: 1600 x 900
- Színskála: 16.7 millió
Teljesítmény:
- Energia felvétel bekapcsolt állapotban: 28 W (max.)
- Energia felvétel készenléti üzemmódban: 1 W
Beállítási lehetõségek:
- OSD menü: 12 nyelv
Alap tartozékok:
- VGA kábel
Egyéb tulajdonságok:
- Tanúsítványok: TCO '03
- Külsõ méretek (szélesség x magasság x mélység): 356.6 x 476.8 x 164.9 mm
<#conf>#conf><#conf>#conf><#conf>#conf>
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha valaki pl. a Littlebigplanetet multiban nyomja, két kontrollerrel, akkor csak az a user kap trophy-t, aki be van jelentkezve a gépre? Vagy ez hogy van megoldva?
Köszi,
G.
http://hardverapro.hu/apro/kiszorom_a_ps3_gyujtemenyem/hsz_1-200.html
Érdeklõdni emailben lehet: [email protected]
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Steel Fist Expert: Very easy fokozat, 4. chapter - The Dig (aki még ezen felül is könnyíteni akar az bekapcsolhatja a slow motion tweak-et). Gránáthajigálós tutorial után elkezd "özönleni" az ellen. Érdemes rögtön kinyíratni magunkat, mert a tutorial miatt kinyírhatunk (feleslegesen) pár embert. Pisztoly elõ, szürke ruhás katonák egy lövés, fekete ruhások 3 lövés aztán ütés, lehetõleg ne fejre lõjünk, mert az ugye azonnal öl a rémhírekkel ellentétben 😄 Egyébként ha véletlenül sikerül kinyírni simán pisztollyal valakit és elég közel vagyunk a hullához, akkor még érdemes megpróbálni rácsapni egyet, mert ha sikerül, akkor azt is Steel Fistnek veszi. Amire kiemelten vigyázni kell, hogy szembõl üssük le az ellenfelet, ha háttal van, akkor az stealth kill lesz. Közben érdemes számolni (magunkban, hangos számolásnál furán nézhetnek a szobában lévõ többiek /saját tapasztalat/) és ha olyan 12-13-nál sem adja be, akkor restartolni a checkpointot, mert elcsesztünk valamit.
Dizson: jatekaim.hu
<#hehe>#hehe>
Egyébként Hardon pontosan 11 óra alatt jutottam a végére. Nem tudom, hogy ebben benne vannak az újrakezdések, de a statisztika szerint eddig tartott.
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Multi van, tournament van, trófeák is vannak de amúgy roppant le van egyszerüsítve, minimáldizájn idegesítõ zenével (saját zenelejátszás természetesen kimaradt), kameratámogatás ilyen tipusnál alap lenne de nincs, figurákról az xbox360 avatarjai jutottak eszembe.
Primkó, különösen a másik kártyajáték(póker) mellett.
Mostani psn-re felkerült játékokat valaki megvette innen? (topatoi stb)
Leírhatná tapasztalatait.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Alien! : okés, köszi mindenképp beszerzem a progit, sõt felkerül a polcra a másik mellé. COD-ban abszolút egyetértünk, ez aggasztott amikor bejelentették az U2 multit, aztán most az elsõ végigjátszott hsz-ek 9-10 órát írtak és erre ment a kõbrutál lefosozós fikázásom amit elsõre észre sem vettem, kellett hozzá bertino és kedvenc playboyunk ráébresztése. <#nevetes1>#nevetes1>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Crushing mennyivel nehezebb mint a hard? Az elsõ résznél néha szinte mission impossible volt, pl vizespincés pálya shotgunos kalózokkal.
jó, nekem az jön be a legjobban a multi részébõl.
Amúgy ma végeztem a Crushing fokozattal, még van pár kincs + a Steel Fist Expert trófea (elsõ részben is ez maradt utoljára), aztán részemrõl kijátszva teljesen, maradnak a szép emlékek. Jöhet valami más. ('No gravity' tweak-et próbáljátok ki, vicces)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)