PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jah.

EmThor
n+1? bakker :|

sziasztok! nézegettem videokat az Uncharted 2 rol és nagyon megfogott😄
talán annyira,hogy lehet veszek 1 PS3 at is a PC meg a xbox mellé😛
csak annyi lenne a kérdésem,hogy mennyiért tudok legolcsobban venni egyet ujonnan?
a válaszokat elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

predator0
1-7 Players, Network Players 2-5, de a legszebb: Play Dics. Csudás egy képzelmény 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
Rákerestem HW-n, ez a Black Edition lenne, csak sz@r a kép.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

LOL

helló!

Az lenne a kérdésem ha a ps 3-at monitorra kötöm dvi csatlakozóval akkor a hangot hogy lehet megoldani legkönnyebben? ( próbáltam rákeresni a neten de konkrétan sehol sem találtam meg)

a választ elõre is köszi
Igy van. Sztem ez lett a végleges tartalom.

zzeN
White Edition(60£: 17k):
1 bónusz küldi
Enzio figura

Black Edition(70£: 20k):
3 bónusz küldi
Enzio figura
artbook
game zenéi

van egy Special Edition is(43£: 12500Ft)
Ez nem tudom h mit tartalmaz.

Jó lenne a white edition-t beszerezni...lehetõleg hazulról.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Waoh. Nem is tudtam, hogy lesz az 576-nál, õk is ráálhattak a CE dolgokra. Figura az biztos, hogy más és eggyel több a bónusz küldi van a feketében. Artbook meg a plusz dvd kérdésées, mert Game-nél, ahogy írtad rohadtul nincs benne.

EmThor
nem értem, mert mind2 a white...

576 White edition 20 rongy (amúgy 576-nál elõrendelés után, ha megjön a játék és úgy vennéd meg, lehet drágább lesz, mintha megrendelted volna :| )

Tartalom:
-Assassins Creed 2 játékszoftver
-egy bónusz DVD (zeneszámokkal)
-egy Ezio figura
-egy Art-book

GAME

- 1 Exclusive in game bonus quest - Enter the quest to Discover a mysterious and unique artefact in one of the most secretive and underground monuments of the renaissance
- Collectable figurine -of Ezio Auditore Di Firenz the Assassin of Assassins Creed II

Köszi. Ez egy sima steelbook lesz sztem.

Sztem a fehér doboznak nem ilyen Dózse-palotás a belseje.

A fehérhez csak a figura van, egy szarabb dobozban

EmThor
de, én írtam el, sry.

Ja, gameplay-en van SE, game-en van SE meg fehér CE is.

fekete CE USA only asszem... de abban mi a pláne? a kiskönyv? a +1 küldi a fehérhez képest?

ThugEdge
sztem a brightness az a fényerõ,de lehet tévedek

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

zzeN
Itt van egy SE, én nem nagyon találtam black vagy white edition-t...

hali! ps3mamat (slim) rádugtam sima scart rgb kábellel a tévémre és se kép se hang! mi lehet a probléma? köszi
Tudsz fekete CE rendelési helyet?

Vajon érdemes lesz beinvesztálni ebbe a Dragon Age-be??

\" örökké nem eshet.... \"

hm, mi köze van ennek a kontraszthoz?

PSN: berghold

EmThor
Gamestar Germany:

Pros:
- Characters: the first RPG where your Party Members really have a huge impact on the story -> aside from atmosphere it also adds to the replay value
- Classes and Talents: many possibilities
- Quests: hands down the best quest-design ever seen. He especially liked a quest which consisted only of one 10 minute long conversation, where the player and his/her companions could heavily influence the outcome. Quality comes at the cost of quantity. There are not as many Side-quests like in Mass Effect for example.
- Tactical combat: very exciting, tactical battles
- Presentation of the story: film-like cut-scenes. Great conversations. Characters you really care about and which will stay in the players mind even long after the game is beaten.
- Beautiful locations

Cons:
- Graphics: One can clearly see that the game was in development for like 5 years. On the other hand graphics are very coherent (they call it the "WoW-Factor") especially in cut-scenes and conversations.
- Linearity: The game is more linear than BG2. There is very little Exploration. In most areas you can only go from A to B without any sideways ("hose-levels").
- Silent PC
- Too few items: there are only a hand full Weapons and Armors in the game (although you can enhance them individually with runes)

Overall the campaign takes 30-40 hours divided in roughly: (= meaning main story length)
- 40% fights
- 30% cut-scenes and conversations
- 20% Character-management (leveling up and so on)
- 10% Exploration

92% (third highest RPG score of all time)
Also there's a page with 10 other guys giving their short rating for DA, all of them gave it 5/5.

EmThor
Dragon Age PS3 változat, 6:30-tól kb.
Nagyon fasza lesz, természetesen a PC-s a fõ verzió, de USA-ban egyidõben jön a PS3-as változat a többivel, EU-ban azért késik, mert több nyelv is kerül rá (echte tovább tart az ellenõrzés), gondolom.

Szomorú, hogy a PC-s változat kap csak magyar feliratot, mennyibõl állt volna...

video

EmThor
Assa Creed 2-bõl meg lesz 3 változat:

- sima
- special edition (40 helyett 43£) egy bónusz küldivel
- collectors edition, ebbõl white és black, audio cd, figura, artwork + bónusz küldi

ha a plusz küldi ugyanaz, a két bõvebb változatban (lehet csak egy kód lesz a letöltéshez) akkora SE elég lesz számomra

drot
Az a baj hogy nincs Visa kártyám:S Szerintetek mennyire megbízható ez a gamepointsnow.com? A google checkout-al mûködik ami csak megbízható meg olvastam róla pár jó véleményt. Az a baj hogy nekem most kéne ez a kód:S

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

predator0
Shopto-ról tudnál venni instant kódot (, bankkártyával, paypallal. Magyar árakhoz képest eléggé kedvezõbb, vásárlástól számítva pár percen belül el is érheted a kódod. Egyetlen probléma van vele, hogy átmeneti készlethiány van... 😄
US store-on VISA kártyával próbálkozz.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

EmThor
hm, tekerjük le a kontrasztot

Waczkor
Tudsz venni Iceakostol is,átutalod neki a pénzt és ha megérkezett,már küldi is a kódot.
Korrekt srác nagyon,mindenki tõle veszi boxra live-ot,pontot.
Nem szeretném reklámozni,csak ha nem akarod kiadni a kártyád adatait,egy webes átutalással könnyen megoldható a dolog.

XBOX Live Gamertag:Waczkor

drot
Meg akarom venni a Battlefield 1943-at de Mastercardos kártyát se US,UK,JAP Store nem fogad el.(US Store még le is vett minden próbálkozásnál 1 dollárt) Találtam egy olyan alternatívát hogy gamepointsnow.com . Itt lehet UK-s Network cardot venni. Csak így simán minden nélkül félek megadni a kártya adatokat, mert ennyi erõvel leveszik a pénzt, de nem kapok cserébe semmit vagy rosszabb esetben leszívják az összes pénzem. Van valakinek valami tapasztalata ezzel kapcs? Mennyire megbízható?

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

Csabesz100
Nincs mit. Én is megvenném, de még van vagy 10 játékom, amit nem játszottam ki (ezek közül 5-6 még a gépben sem volt)! Amíg nem pörgetek ki párat, addig nem is veszek semmit! De az elsõ tuti az Uncharted 2 lesz! :-)

PS3 ID: Csabesz82

EmThor
http://www.dragonagejourneys.com/

Dragon Age Journeys, nagyon komplett flashjáték, a játékbeli eredményeket, EA account-os bejelentkezés után (PS3 id-hez rendelt ID accotokkal, burnout, stb.) a teljes játékhoz tudtok kiunlockolni extrákat

EmThor
úgy néz ki a bejelentés annyi volt, hogy USA-ban nov. 3.án jön a game, a többi változattal egyidõben, EU nov. 20.

EmThor
Muzyka-val most megy a PS Blogon a Dragon Age Origins chat

Köszi, így már világos.
Ebben a Burnoutban is ugyanaz az AI mint a ps2-es változatokban? Gondolok itt arra, hogy soha nem szakadnak le, ha lassan megyek õk is lassúak, ha tekerek és folyamatosan csúcsokat döntök akkor õk is? Ezért nem tetszik a Motorstorm sem. 😞

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

abelus
csá lehet csá

,

mcwolf
Nem,csak amelyiket a fejlesztõk is úgy gondolták,hogy telepíteni kell.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Hello
Ps 3 ra lehet másolni játékot? mármint a blue ray rõl a winyora?

mcwolf
A motoros kieg. az ingyenes volt.
Csak az új sziget pénzes.

i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN

Batman engem is érdekel(rábeszélt Fox), de megvárom a 15fontos árcédulát. <#mf1>

Reméltem, hogy a két Abe egyben lesz 10dolcsi, de ezt buktam, 20-ért nem kell, ennyiért már igazán feltolhatták volna hd-ba.

Viszont nekem még a ps3-as Burnout paradise nem volt meg és most a store-on a full game 15 dolcsi, csak azt nem tudom ez miben különbözik a 30dolcsis ultimate burnout-tól. <#fejvakaras>
gondolom DLC nincs benne, de a kis képen a motor rajta van és mintha az dlc lett volna... <#help>

Ratchet tényleg fasza!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

n000rbi
Kösz szépen, asszem rápróbálok 😉 Bár ezek szerint van ott készlet, csak kis dózisokban adagolják 😄

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Csabesz100
Ha rendelni akarsz Batman-t, akkor a GAME-en van 22.99-ért! Most néztem és In stock-ot ír!

PS3 ID: Csabesz82

n000rbi
Jaja, természetesen 18-án rendeltem game-tõl Fallout 3 Goty-t, ami persze nem ért ide csütörtökig (egy angol ismerõs szerint a RoyalMail is most mondta be az unalmast...sztrájkolnak)...tegnap meg láttam ezt a Batman AA akciót reggel, kb 2 óra múlva már Out of Stock volt😛 Ennyi izgalom elég a hétre😊 Na jó hétvégét mindenkinek, megyek vissza melózni😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

EmThor
Trine fasza, vegyétek, de volt már olyan bug, hogy szobán kívülrõl nyilaztam le nagy csontit, szobába be, rácsok nyitva de a karakter se ki, se be. Load last checkpoint nem segít, exit to main menü, vissza: kezdés a pálya elejérõl, de no para, így OK volt.

teszt majd megy fel a PSC-re

EmThor
ma este 20óra, ps blog, dragon age livechat és ps3 bejelentés (exkl. dlc??)

EmThor
clank demó marha jó

Ha van olyan aki arra várt, hogy a Batman AA-t olcsóbban beszerezze akkor most itt az alkalom.Game.co.uk-n és gameplay-en is akciós!22.99£+2.95£posta.
Én épp most rendeltem de már mindkettõn out of stock a játék.Amikor még leadtam a rendelést a gameplayen még in stock volt.De szerintem ennyiért érdemes leadni a rendelést akit érdekel.

EmThor
eu store friss

NEXUS6
És tömegesen vonulnak fel tiltakozásul a Blahán az újabb Bokros-csomag kézbesítése ellen!
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

tomi890125
október 23 péntek, valószínûleg a postások dolgozni fognak 😄

The Only One!