PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
xpress.hu, úgy volt hogy 28.án jön, de megint hamarabb; topikhoz kapcsolódóan vannak játékaik is, de az felejtõs. pesten van értemenés + GLS futár. (ez hétvégi rendelés, hétfõn rögzíettek, ma kedden pedig kihozták)

Na még annyit, hogy a BD változaton van a legtöbb extra, a fullHD kép és fasza az audio (térváltás mélynyomó dübörgés rulez) meg bebüntet.

netpiac.hu-ról is rendeltem már, gond nélkül kihozták onnan is.

NEXUS6
De kafa!!!!

Holvetted?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
megjelent? DVDn is?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
<#ejnye1>

BD-t gondolom más is néz, BD live támogatás NASA Rss hírezésben merül ki + dolby trueHD audio + csomó extra

NEXUS6
Szerintem meg sok mindentõl függ a dolog.
Kezdve ott, hogy az LCD eleve mindig ugyan olyan, natív felbontáson üzemel függetlenül a bemenõ jeltõl!
Az, hogy a PS3 mit ügyeskedik, ha fel kell skáláznia egy játékot, (mert ugye full 1080p játék talán 1-2 van) az egy dolog. Az meg egy másik, hogy a megjelenítõ miket tud csinálni, egy nem natív, pl egy 720-as képpel, hogy 1080p legyen belõle.
Manapság már azért több mindent, mint a PS3 amikor felskáláz!

Szal igazából egy új 1080p megjelenítõ, true motion, meg mindenféla bizbax képjavítási technológiákkal igen is bevállalható.
Régen, 1-2 éve még, amikor csak a PS3 felskálázására hagyatkozott az emberke, akkor szinte mindig jobb volt a 720p-s megjelenítõ képe!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Johnny23
OK....de mivan evvel a natív felbontás dologgal? Úgyértem egy HD-Ready tv nativja közelebb van a 720p -hez ,mint a FULL HD -sé, vagy ez nem mérvadó, nem lesz valóban "széthúzva" jobban a kép?

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

NEXUS6
http://www.konzolstudio.hu/

Ja persze vannak magyar boltok is:
platinumshop.hu - uberkonzol.hu - multiformat.hu - konzolokszervize.hu - konzolvilag.hu

shopto.net - game.co.uk - zavvi.co.uk - thehut.com
A többség ezeket használja általában.

Alien!
mivel általában az 1080p-s tv-kbe jobb elektronikát raknak,valszeg ezen szebben lesznek a játékok.(szín,kontraszt,netán 100hz,stb)...de 82cm-nél valóban felesleges,hacsaknem 1méternél közelebbrõl nézed.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

EmThor
Burnout Paradise 2.700ft, full, USA store

carterx
Sziasztok.

Lécci mondjatok már boltokat,webáruházakat,stb ahol jó áron vannak az új PS3 játékok és árulnak régebbieket is akciósan.

köszi

NEXUS6
Ja is az!
Haverok, buli ...plazma!!!!
<#nyes>

Nem semmi! A postát szerinted 2-szer számolják fel?? Sok játékot adnak most szemtelenül olcsón, pl.: Killzone 2 plat. 12,79.
Egyébként van 2 for 10 kategória is, de csak a Fifa08 esik bele. 😊

és a helyzetet még tetõzheti az ittas állapot, otthoni buli a haverokkal. 😊

na még1 kérdés mielott vásárlásnak adom a fejem😊
az xbox360 HDMI kábelje is jo a PS3 hoz?vagy kulon fajta van hozzá?

PSN ID:misi2mezei

Köszi a választ
csak sima sztereo- hangszóróm van
Johnny23
..szal HD Ready LCDn szebbek a PS3 játékok,mint FULL HDn ?

zzeN
Ugyanúgy fog futni, csak a felbontás változik😊. Én nem vennék a helyedbe, kevés full hd-s game van, a 720-asakat nyújtja, azok rondábbak lesznek, meg ha full hd legyen már min. 110 cm-es😄.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

NEXUS6
Mid van?

Gyakorlatilag mindenre lehet kötni.
Ha sima sztereoban hallgatod, akkor alapból a MultiAV kimeneten keresztül, ha van valami jobb erõsítõd akkor optikain kimeneten keresztül, ha 7.1-es erõsítõd, akkor HDMI-n keresztül.
Válassz! <#nyes>

Johnny23
Sziasztok!

Van egy Samsung 32" HD-Ready LCDm. Sztetek megéri lecserélni egy ugyanekkora FULL HD -ra ??
Szebben fog futni a 720p -s game egy Full HDn, mint a HD-Readyn ?<#fejvakaras><#help>

zzeN
Hûûha de fasza gamek...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

predator0
Shopto akciók:

Két játék 15 fontért:
Mirrors Edge
Pure
The Chronicles of Narnia: Prince Caspian
The Simpsons Game

Két játék 20 fontért:
Fuel
Race Driver: Grid (Platinum)
Damnation
Madagascar Escape 2 Africa
Disney: Sing It (Solus)
James Bond: Quantum of Solace
Fracture (tudod, a kisvakond szimulátor)
Hellboy: The Science Of Evil
Overlord: Raising Hell
The Club

Két játék 25 fontért:
Tomb Raider Underworld Platinum
X-Blades
50 Cent: Blood on the Sand
F.E.A.R. 2: Project Origin
The Elder Scrolls IV: Oblivion - Game Of The Year Edition Platinum
Kung Fu Panda
Lego Indiana Jones: The Original Adventures
Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2
Lost Planet: Extreme Condition
Colin McRae Dirt Platinum
Fight Night Round 3

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Az lenne a problémám ha a ps 3-at monitorra kötöm dvi csatlakozóval akkor a hangot hogy lehet megoldani legkönnyebben? milyen csatlakozóval? ( próbáltam rákeresni a neten de konkrétan sehol sem találtam meg)

a választ elõre is köszi
NEXUS6

predator0
Vegyetek Wii-t tik is 😄 REKLÁM

predator0
Ha lett volna normális gyerekkorod, akkor tudhatnád, hogy MINDENT lehet törni.

és így, hogy nem lehet törni, már nem is akarsz venni?

ricska
Szerintem te is tudod hogy értettem. <#wink>
@zzzEN: OK!

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

NEXUS6
Azért nevegyél, hogy összetörd, szerintem.
<#nyes><#hehe>

zzeN
NEM.

ricska
Sziasztok!
Csak annyit szeretnék kérdezi, hogy lehet már valamilyen módon törni a PS3-at? Chip, vagy FW, vagy valami van már hozzá? Szeretnék venni egyet és azért kérdezem.

A processzorok füsttel működnek. Ha kijön belőlük a füst, nem működnek tovább. :)

MKpowaa
Nincs nyelválasztás benne(ez nem az a tipusú játék) !

A FF sorozatnál a lokalizáció mindig is 1 nyelvü volt

A 7 az euban angol, francia és német nyelveken jött ki (ha jól emlékszem)

Amugy vedd meg psn-en az angolt usan 10 dollár /uk 8font.

DoNorBi
Igen final fantasy 7.

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Találtam egy config menü féleséget de ott akármit nyomogatot át másra a nylev nemváltozik:S

MKpowaa
ff7? Nem lehet.

brodix
Ha lehetséges, akkor nyilván az options-ben kéne megnézni.
Csak gondolom így nem nagyon lehet tudni, hogy melyik is az<#confused>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Nem hiszem.

Ez nem egy új szolgáltatás, nyugodtan utánanézhetsz.

Amúgy idézet a Terms of Use-ból:
Geographic Limitation: You may not view a movie through the instant watching functionality anywhere other than within the 50 United States and the District of Columbia. Due to licensing restrictions, you may not instantly watch movies outside of this area, including the U.S. territories, and Netflix may use technologies to verify your compliance.

PSN: berghold

9 dollárt még én is fizetnék érte, kérdés, hogy lesz-e valami rajta a pókemberen, a terminátoron, a csajom pasijának volt szellemének pasiján, meg a star warson kívül

EmThor
HD-ben

Alien!
monjuk 9$/hónap és azt nézel amit akarsz,azért az nem szar...kérdés,hogy milyen minõségben...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DoNorBi
apropó kérdés.
német ismirõl letöltöttem az ff7et,nemtudom angol nyelvre átálítani a gémet:S
Vhogy megoldható vagy ezt felejtsem el?

Max annyiban, hogy több PS3 fogyhat ettõl 😄

PSN: berghold

EmThor
ebbõl se fogunk semmit látni, ahogy a psp go-ból se :|

bár mi fel sem fogjuk, mert itt a balkánon hasonló szolgáltatás sincs, de elvileg tökjó dolog

DoNorBi
fain,bár én elvagyok a ps3mediaserveremmel is bõven😊

Alien!
ez nekünk jó?!? gondolom nemnagyon.

EmThor
mi a f....

Alien!
a multiformatnál 70ért kapsz slimet...+2-3ezerért már bárhol.