PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki még nem lõtte el a kapott GOW3 kódot lehetõség szerint egy friss accountal szedje, és ossza már meg legyenszíves..
2009 júniusában véglegesített E3 demó. phö phö <#levele>#levele>

olvastam,hogy majd szétdobnak párat de ilyen sûrûn dobálták????
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
(amúgy lefelejtetted, ez egy p2p release, aki ilyet betesz a gépébe, az vagy tényleg vadhülye, vagy már egy bannolt 3 ledes vackon játszik)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Call.Of.Duty.Modern.Warfare.2.Xbox360.RF a torrenten...kemény,nézem van magyar oldal ahol már 400-an szedik.
\" örökké nem eshet.... \"
<#eljen>#eljen>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Amúgy hova küldik a kódot mert én beléptem az USA illetve UK accountomra de még nem jött semmi? <#confused>#confused>
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
E3-as demo, 2.7gb.
textûrák élesek, van élsimítás. amúgy videojáték, vér+hullák eltûnnek ahogy eddig is, de fasza vele játszani és több + jobb ennyi alapján is, remélem lesznek jó puzzle részek.
ja, többször van, hogy sötétebb helyen kell harcolni, de amiatt, hogy kijöjjön a fényhatás, gondoljatok bele, ez egy E3-ra készült demó, be kell mutatni mindent, röviden, velõsen.
küklopsz is ütött, mikor húzod ki a szemét tök para hangot ad 😄
a vegere is ertem a demonak, ezeket a jeleneteteket persze mar mind lattam korabban videon, de megis akadtak meglepetesek. odabaszos kis cucc lesz, veresebb es kegyetlenebb mint valaha 😊
\" örökké nem eshet.... \"
Hisz olyan szépeket mondtam neked az elõbb <#vigyor>#vigyor>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
"As a valued PlayStation®Network user, you’ve been rewarded with a voucher code to download an exclusive God of War® III demo. This is your chance to experience a glimpse of the limitless power of the gods." (...)
E3 2009 demo egyebkent, mar le is jott, mindjart kiprobaljuk..
De téleg csak egészre kerekítve.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PSN: berghold
Huh, hogy mit meg nem adnék ezért!
tartalma:
The Ultimate Edition will feature the following:
Exclusive Collectibles
• High-End Sculpted Replica of Pandora’s Box
• Limited-Edition God of War Art Book featuring exclusive art, content and interviews
Exclusive Digital Content (Available via PlayStation Network voucher codes on day of launch)
• God of War Combat Arena containing an exclusive environment and seven challenges
• Premium Kratos Skin – Dominus
• God of War: Unearthing the Legend Franchise Documentary – a full-length movie documentary depicting the history of the God of War franchise
• God of War Trilogy Soundtrack – God of War, II, and III scores from the game (mp3 digital download).
• God of War: Blood and Metal EP – a heavy metal homage featuring original music inspired by God of War (mp3 digital download).
MUST HAVE!!!