PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok!
Olyan problémán van!Hogy a Ps3 at bekapcsolom!Pittyan egyet de nem ad képet semmit!Áramtalanítom!utána se oké!mintha lefagyna vagy valami!3-4 próbálkozás után mûködik minden rendesen!Ez mitõl lehet?
predator0
Elõbb olvastam, hogy második nehézségi fokozaton 7 óra 24 perc volt.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
én szoktam...nem lenne rossz,ha f*szán balanszolná a gép a csapatokat,és ha nem lennének rpg-s gyökerek a játékban(mint az összes többiben is)....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Valaki nyomja multit?

Van benne egy csomó megnyitható dolog, de nekem akkor is olyan üresnek tûnik.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

az szép. Grat!

És ez így is marad...
Én hétfõn csináltam meg Platinát. Nagyon jó volt.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

thx. most vagyok a 11-ben. állat

U2-ben 26.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

hány fejezet van az unchartedben?

EmThor

EmThor

NEXUS6
Az attól függ, mert ha egy tüzoltó-ottóval elindulsz a többiekkel szemben, akkor rögtön áthúzódnak a helyes sávba!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

érteni értettem, arra reflektáltam rá, hogy még egyszer nem merik kihozni usa-ból

predator0
Nem értetted, amit leírt. Sebaj 😊

akkoriban azért nagyságrendekkel kevesebb erõforrás kellet egy játékhoz, akkoriban az nem is igazán különbözött az eredeti gta-tól, manapság nem annyi átrakni Londonba valamit, hogy bal oldalt mennek az autók...

NEXUS6
Nagyon kúl, meg a srácok is jól szórakoznak rajta!
<#eplus2>

Huhh hát egy EU várost én is csípnék, de jöhetne dél-amerika is...Mondjuk Rio elég nagy város.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Jah, igaz.

Smuge
London már volt amúgy GTA1-ben kiegészítõben

Igen, én is így látom. Sztem a R* pontosan ezért nem meri kihozni - úgymond - az USA-ból a sztorit Európa felé.

EmThor
Gow3 magyar felirattal petíció?? (elõször itt olvashattátok 😄)

EmThor
megnézném ha mondjuk Párizs utcáin kergetõznhetnék, vagy az Eiffel-toronyról sniperezhetnék, vagy ilyesmi, de egyrészt nem engednék, Párizst igen nehéz elsütni úgy, hogy csak hasonlít rá, amúgy meg a sok tahó hamburgerzabáló nem is értené meg a nyelvet, ha európai angolt kell hallgatniuk

Na fasza! Jó lenne már saját zenelejátszás, mert pár számot így meg lehetne mutatni havernak.
Jöhetne a tv funkció is és akkor videó is mehetne....de ez sajna a jövõ <#rolleyes>

Nem értem a singstar szobát sem, mert van playlist (killers, a-ha, britney stb) de a tánctéren nem az szól. <#nemtudom> Mondjuk tökmindegy, mert ez a tánci-tánci 1 percig volt érdekes.

Moszka rettentõ jó alap lenne egyébként.

EmThor
jelcinvodkakgb

<#zavart1>

Megmondom õszintén nem vágyom vissza egyik városba sem. Újítsanak. Moszkvát, Londont, Bukarestet pl szívesen látnám, sõt az olaszok elõl sem zárkóznék el.

Smuge
Azért egy modern san andreas vagy vice city jobb lenne nem ?😊 Végül is megvan rá az esély Libery City triplázás után.

Kemény lenne. Mindjárt utánanézek milyenek a francia bûnszervezetek.

EmThor
ó B+, na neeee... szétoltják a franciákat, amennyire "szeretik" õket 😄 hát nagy lépés lenne, támogatom!

Szeretitek a csigát? 😄

Smuge
Nagyon kemény , azt hiszem meglesz a generáció legjobbja a GT5-el együtt

EmThor
de hát homályos az a küklopsz, meg recés, meg darabos az animáció, a víz vicc, a játékmenet egy centit nem fejlõdött és még multi se lesz

<#levele>

Igen eléggé úgy tûnik már így a képekrõl is, hogy Drake fejérõl le lesz verve a korona. Elképesztõen részletesek a modellek.

thx

predator0
Én nem gondolkoztam rajta, mert PS2 kimaradt, ezáltal a két játék is. Van rajta GoW3 demo és trófeák is (bár ez izgat a legkevésbé).
Amúgy van belõle egy videó:
KATT.

EmThor
trofi...

A képek saját képek, NEM VIDEO, A JÁTÉKBÓL VANNAK mikor adott QTE\ingame múvi végén ráközelített a kamera a jelenetre, akkor megállítottam a tévén a képet (hold gomb) és úgy készültek, semmi trükk, szerintem jövõ március végétõl nem az Uncharted 2 lesz a konzolgeneráció legszebb játéka, hanem a GoW 3. pont.

Smuge
Trailerbõl szerintem valamennyi látszik, élsimítás és a lightning effektekre mentek rá fõleg szerintem.

Gondolkoztam a GOW kolleksön megvételén is csak az az igazság, hogy rongyá toltam PS2-n mind a 2 részt. Nem tudom mennyire upgrade-elték a grafikot vajon.

Home-ot nem vágom. Csak a speckó helyeket szokat megnézni, de rájöttem (persze nem most), hogy gyakorlatilag semmit nem ér az egész.

Ma 6-tól 8-ig Halloween "buli" Burn Zombie szobában (Home), viszont a -zombi, farkasember, drakula) rucit meg kell venni a shopban ami már nem annyira jó buli...<#falbav>

Marci loál

predator0
Az a funkció egy éve benne van. Arra már nem emlékszem, hogy hogyan, de nem lehetett olyan bonyolult, ha nekem is sikerült összehozni. Ezután töröltem le a francba az egészet 😄DD

Remek! <#worship>

God Of War Verbatim Spacial Edition Collection. Csak ötszá'-ért. <#hehe>

Én is kaptam múlt éjszaka, elkezdtem letölteni, de még csak a fele jött le, sok dolgom volt. 😞

Nem arról volt szó, hogy lesz valami Audi szoba a Home-ban?
Szintén Home: hogy jöhet más a lakásomba? Vagy ez a funkció még nem mûködik?

predator0
November 17-én kijön a God of War Collection. Aztat megveszem, átírom neked a lemezt és tolhatjuk co-opban mindketten. Mit szósz hozzá?

Sztornó. Csak a küldött mail címmel lehet leszedni.

abelus
annak én is örülnék 😄

,

abelus
lál, ezt hol írták? 😄

,