PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

yess

PS3 250gb PSN ID: olishort1

predator0
Az a kép egy webböngészõben futó flashjátékból van... <#idiota>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ps3mon ilyen szintû játékokkal játszotok?
ez még gameboy-on is elmegy <#crazya>

PS3 250gb PSN ID: olishort1

EmThor
Dragon Age origins

amúgy is 5 éve kezdõdött a fejlesztés, szóval nem mai darab lesz 😊 online DA journeys-t próbáljátok ki, olyan mint a heroes of MM, ingyenes és kiváló 'betanító' a full változathoz

most úgy néz ki akkor, hogy itthon 13 alapból, 576-nál konzolos elõrendelõknek is jár a 200 oldalas magyar startegy guide, magyar felirat csak pc-n van.

GAME-en van egyedül gyûjtõi változat, plasztik tokos doboz (pc fémdoboz), szövettérkép is kimarad, egyedül bónuszlemez hogyan készült videóval + OST-vel jár mellé + 1 extra küldi & karakter + 3 tárgy (aminél lehet találsz úgyis jobbat)

gondoltam "dwarf commoner" (törpe pór) karakterrel kezdek, de feldolbtak 2 ps3-as videót, ez a dalish elf (erdei elf) se rossz, a city elf meg külön érdekesség lesz, hogy élnek a városban, megvetés közepette. lesz még human noble és mage + dwarf noble is. (6 induló elõtörténet összesen)

a sztori a szokásos intrikás, meg jön a nagy gonosz lényekbõl álló horda. alaphangon 40 óra a fõsztori vonal, elsõ pár küldi után lehet mászkálni a világban, de viszonylag kötöttek a pályák, annyira nem lehet felfedezgetni.

a csata úgy zajlik, hogy automatice ütöd az ellent, mint egy online játékban és a skilleket sütögeted el hozzá. bármikor meg lehet állíani a játékot, és a különbözõ (egyszerre 4?) karakterektnek parancsot adni, mit csináljon.

ps3 erdei elf kezdés

az elsõ labirintus

az elõtörténetet feldolgozó regény ma jelent meg magyarul a Tuan kiadónál, de elvileg a nagyobb könyvesboltokban is lesz, jövõ héten remélem már lehet keresni! 360 oldal, 2690 ft

EmThor
hireltech kft

cloud.strife
Csõsztök.

Monnyátok meg nekem lszi, hogy melyik az a Sony szerviz, ahol 15e körül javítják a gépeket?
Többször ovastam itt is és nemigazán tudom kideríteni (még Sony Insider-kén se😊, hogy melyik szerviz az... 😄

www.digimomentsvideography.com

JohnnySmith
Mint pár fórumozóra sem. Nevek nélkül ofc.
Bár a Forza3 topikban egyetértek veled 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Trine-t kipróbáltam, nekem nagyon tetszik, szép a graf, jó a fizika, kérdés milyen hosszú...
Meg lesz véve. <#eljen>
SouthPark téma 3 dolcsiért nem kell. <#boxer>

A 2007-es Flow-hoz jöttek trófeák, lehet megint leporolni. <#eljen>
Lemmings-nek is újra nekiugrottam, bár a trófeák elég idétlenek(ölj meg 1000-et, csinálj 100 lépcsõt stb)

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

bertino
<#eljen><#eljen><#eljen>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
<#levele><#levele><#levele><#levele><#wow3>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alien!
merugye te nem ezt csinálod 24/7-ben...keresel,kutatsz,összehasonlitasz,nagyítasz,flamelsz,fikázol...

bármennyire is furcsa számodra,de pont nemhiányzol ide.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

mondja ezt aki habzó szájjal veri a gt5-re, fail 😄

EmThor
usa store friss, psp leárazás nov 4.-ig, 15$ locoroco szintén csak egy ideig, south park dinamikus téma, pes 2010 demó, Jak and Daxter: The Lost Frontier Demo

DanielT
Remélem kurvasok idõd ment rá, hogy elõkeresd.

Ebbe a topikba józan észre soha nem volt igény.
Ez az EyePet nagyon aranyos. Kihozza belõlem a kisgyereket. Must buy 😄

zzeN
Az 1-ben is volt 1 sima küzdõtér, nehogy már az az 1 map legyen az.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

EmThor
Dragon Age verseny

"A magyar srácok a Hungary szó elhangzását követõen az elmúlt 24 óra minden fáradtságát meghazudtolva ugráltak egymás nyakába, majd BZ szót kért, és elénekelte a We are the champions refrénjét - rendkívül sportszerû módon beleköltve a többi csapatot is. Az 50 000 dolláros nyereményt a csapattagok egymás között egyenlõ arányban osztják fel, azonban a hivatalos versenykiírásnak megfelelõen a három hivatásos újságíró jótékonysági célokra ajánlja fel a fejenként 12 500 dollárra rúgó összeget (valami gyerekekkel és kórházakkal kapcsolatos alapítvány kezdhet örülni). Mit is írhatnánk még? Azért küldtük a srácokat, hogy játsszanak egy jót, õk meg megmutatták a világnak, hogy milyen az, mikor õk jól játszanak! Éljen a magyar csapat, éljen a sör, éljen a Dragon Age!

Mindenképpen említésre érdemes tény, hogy a játékkal eltöltött, feszes 24 óra alatt a csapatok a 10. szintig jutottak el, és a játék 16 %-át fedezték fel - ez talán jelzi valamennyire, milyen összetett és szerteágazó cím is a Dragon Age: Vérvonalak."

predator0
Trine, Recska kétfajta, Fat Princess demokról tudok, de valahogy egyik sem izgatott fel annyira, hogy bekapcsoljam a gépet 😊

EmThor
2.5gb a ratchet demó.

ja, ez az assa creed 2 special csomag: lehet csak egy letöltõkód a +1 pálya, ami leírás alapján ilyen gyakorlórésznek tûnik, ahol kipróbálhatod a fegyvereid meg ilyesmi, de ne legyen igazam

zzeN
Assassin's Creed II elõrendelhetõ GAME-rõl sima, special és white edition formában. Itthon nem lehet elõrendelni a white editiont?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

No az fasza, Clank féle is jó volt, gondban is vagyok, hogy mininijas vagy ratchet.<#fejvakaras>

Nézted a store-t, jött valami érdekes?

Smuge
Vagyis a Ratchet féle Krell Canyon Demo😊

Smuge
Ratchet & Clank: A Crack in Time Clank (Great Clock Demo) UK-ról tölthetõ!

predator0
Te most egyébként kivel vitatkozol?

<#worship><#worship><#worship>
Gondolom a behirdetett usa, kanadai, ausztrál lemezek is tök legálisan mennek át a kezükön, a limitált extrakiadások csak úgy röpködnek hivatalosan az országban, sõt a kiadók szeretik premier elött itt kiadni a játékaikat...ISTEN VAGY!!! <#worship><#worship><#worship>

Idejössz, belekötsz egy számba, miközben igazat is adsz nekem, bazze tipikus példája az unatkozó haszontalan fórumhuszárnak, aki alig várja, hogy mi jön válasznak a beszólógatós hsz-ére....de sajnos ki kell ábrándítsalak, én itt befejeztem a témát keress magadnak egy 14évest azoknak több idejük/kedvük van.

predator0

#68041???

Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810

576-nál mostanság emberi árak vannak, de ettõl függetlenül én kerülöm. Inkább Platinum, vagy külföldi bót.

Banano
Nem kell idegeskedni..valszeg sokáig fogja bírni,csak néhánynak szart be a gépe 1-2év után.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Hát igen 😞
Sony...
Elég szar dolog, hogy azon kell idegeskedni, hogy csak ennyit bír 😞
Ennyi pénzé 😞

PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"

Banano
huh..2év wáóóóó .. A Nintendo 64-em kb 10éves és még mindig gond nélkül megy rajta minden.<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
éljen robin hood aki elveszi a gazdakoktól és a szegényeknek adja a pénzt... kisboltok külföldi nagykertõl is u.úgy vásárolnak + megy a vámoltatás ezerrel... semmi gond, ha a péztárcám szemszögébõl nézzük!

ha külföldrõl is vásárol az ember, most már elgondolkozhat az itteni legális (ez nem a legjobb szó) árakon, mert lépéseket tett az 576 pl. és ez szintén a pénztárcám szemszögébõl nézve (is) dicséretes, ez az induló tendencia, ami nem nagyon volt meg idáig és ez a dolog kezdte ezt a vitát, ami szerintem rendben van, mert szabadnak nevezett országban élünk...

az, hogy a pénzembõl kaját vesz a családjának, na, némi képmutatást mellõzzünk! egy 576-os alkalmazottat pl. nem az a hely fizeti, ahol vásárolok? az õ családja mennyivel egyenlõbb? mennyivel nem? ugyanmár!

Igen 😄
Állítólag (én nemtom) sokkal több slim hibásodik meg mint fat..
Mondjuk az én gépem már jó 2 éves, és semmi baja nincs! (kopp kopp..)

predator0
Az alaplap és olvasófej hibás gépekrõl beszélsz? 😄

Ehhez azért én annyit tennék hozzá, hogy a slim SEMMIBEN nem több vagy jobb a fatnál.
Ezt nemtudom honnét vettétek megint.
Sõõt ha már ott tartunk szerintem az elsõ kiadású fat-ok jóval jobb minõségû alkatrészekbõl
készültek. Már ha valaki érti mire gondolok..
Sõõt jópár oldalon olvastam hogy a fat PS3-ak gyorsabbak is mint a slim-ek.
Bár én lesz...m, nekem fat van.
A TrueHD-t is tudja a fat is.

DanielT
Tehát valójában tények ismerete nélkül okoskodsz. Zsír!

A kis boltok is a hazai nagykerbõl vásárolnak az esetek jelentõs részében, "csak" számlát nem kapsz, áfát nem fizetnek be. Visszaigényelni úgysem lehet, a vevõ semmivel nincs hátrányban, hacsak nem szeretne még több pénzt politikusok/cigányok/munkanélküliek zsebében tudni adó formájában.

Ráadásul te külföldi boltoknak küldöd ki a pénzed, én pedig legalább pontosan tudom ki vesz a pénzembõl kaját a családjának, ha itteni kisboltban vásárolok.

El lehet gondolkodni ki cselekszik helyesen és ki okoskodik feleslegesen.

Természetesen hasamra csaptam, de az azért elég nyilvánvaló, hogy ezek a boltok sem magyarország fellendítését tüzték ki célul.
Mielött még úgy tünne, én sem az MM-ben veszem a játékaim, általában kintrõl rendelem, viszont a feketebizniszt nem szívesen támogatnám.

Te meg ezzel a kötözködéssel megtetted a mai jószolgálatod, további szép napot! <#taps>

NEXUS6
És mi jön a 16. napon.

Temetés?

<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

abelus
itt a fickó nem ül elég messze a kamerától, a szobája kialakítása miatt megoldhatatlan lenne. elég nagy tér kell a játékhoz, hogy a jószág tényleg a földön, és ne a játékosokon szaladgáljon. nekem tegnap jött, érdekes, mindenki élvezi 😛

a zállat 15 napon keresztül fejlõdik, minden nap 4 feladat van. (ha jól láttam)

fürdés, szárítkozás nekünk is volt már, de vannak más finomságok is. 😄

,

brodix
<#nyes>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

EmThor
mai south park 😄

EmThor

DanielT
Ezek a garázsbolt százalékok ugye véletlen sem a fejedbõl pattantak ki, hanem gyakorlati tapasztalatod van ilyen téren?
Bocs de én nem ezt írtam. Annyit, hogy ott LEGÁLIS magyarországra hivatalosan behozott terméket veszel és 100%-ban csak ilyet árulnak, míg a garázsboltban ha 5%-a legális akkor sokat mondtam. A legkönnyebben a MM tudná megoldani hiszen egész Eu-ban van boltja és biztos vannak országok ahol nem ilyen adótartalommal kell árulni, egyszerûen behozza és pikpak megnõne a forgalom, csak mivel nagyüzemben dolgoznak így hamarabb feltünne az illetékeseknek.
Biztos az 576 is keresi a kiskapukat és biztos az is, hogy drágább egy ilyen üzlet fenntartása, ezt nem vitatom.
Eleve az 576 alakulása is kérdéses, warezból ment át, de a nyolcvanas években még egyáltalán nem volt hivatalos magyar szoftver, szóval inkább megbocsájtható.
Viszont hidd el pár garázsüzlet tulaja kurva jól él és "valahogy" mindig sikeresen elkerüli a vizsgálatot, pedig roppant egyszerûen le lehetne bukni, akár egy játékcsereberével amit zsebbe 2000-ért csinálnak a kilencvenes évek közepe óta....és az utóbbi a vicc, merthogy 15 éve!
Na mindegy ez van ez Mo, ha érvényesülni akarsz a legkönnyebben így tudsz.

NEXUS6
Kicsit kezd offtopic lenni a dolog, de szvsz nem az árakkal, hanem a bérekkel van a gond. Ott van pl. Görög o. Amíg az olyan gyikok, mint mi nem csatlakoztunk az Eu-hoz a sereghajtók között volt. és akkor is és most is 2X akkora az átlagfizu!

A magyar vásárló meg olyan, hogy akkor is vásárol, ha a hitel jelzálogaként a lelkét kell adnia cserébe. Melette az is igaz, hogy a vállalkozás és becsületesség a szabályozók be nem tarthatósága miatt kb egymást kizáró fogalmak. Mindenki csal, hogy életben maradjon, ízlés dolga, hogy mennyire.

Szal igazad van, a büdös életben nem lesznek, normális/legális eladási számok! Ha a Store bevezetését ehhez kötik, akkor meg nekünk sanyi.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
viszont vami miatt mégis nyitva tudnak lenni....ugyanis egy átlagszülõ inkább téved be egy üzletházba,mint egy mellékutca kapualjába....ami neked természetes(neten kutatás,utánajárás),az másnak nem,bemegy,megveszi,aztán ennyi...ez a kényelem viszont ennyibe kerül...A Media Markt is megél vmibõl,pedig 20-30%-al drágább mint más üzletek.

egyébként errõl a PSC-n vki írt egy blogot,ami rekordgyprsasággal tûnt el az oldalról....ehh....

btw a negatív csúcs az volt,amkor az egyik garázsboltban állva,mellettem a gyerek kicsapta a hátitáskát a pultra,benne 300db írt xbox játékkal,és a bennlevõ 6 emberbõl 5-öt így szolgált ki...atomdurva.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

greyfox
"Ha meg zavar, irány az apeh, aztán küldess ki valakit próbavásárlásra"
Ezt most nem értem.
Engem az zavar, hogy +3 +5 ezer forintokkal megrövidítik az embereket egyes helyeken.
Vannak kisebb boltok, akik igenis adnak számlát, teljesen törvényesen, ugyanazt a magyarországon forgalmazott terméket árulják, és nem járnak szlovák rendszámú bmw-vel.
Ilyen árakkal a büdös életben nem lesznek normális eladások, ergo PSN sem, ha már itt tartunk.

Amikor az 576-ban vásárolsz, akkor igenis a hely bérletét, és a nyugatinál a fifás óriásplakátot fizeted ki, + a nagyobb haszonkulocst, nem a befizetett adó mennyiségéhez járulsz hozzá, hidd el 😄

Steam: greyfox

EmThor
de ha egy MW2, kinn 13 ropi + posta, itthon 12-13 között van, akkor 13ért nem tudom miért sok, ha ennyim van rá, párszáz (max 1e) nem oszt nem szoroz.

Ha meg zavar, irány az apeh, aztán küldess ki valakit próbavásárlásra

greyfox
Aham. Tehát szerinted, ahol drágább a játék, ott nincs áfacsalás, szürkeimport.
El kell, hogy keserítselek, ez nem ettõl függ. Ha így gondolod, vedd a media marktban, ott még drágább!

Steam: greyfox