PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 250gb PSN ID: olishort1
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ez még gameboy-on is elmegy <#crazya>#crazya>
PS3 250gb PSN ID: olishort1
amúgy is 5 éve kezdõdött a fejlesztés, szóval nem mai darab lesz 😊 online DA journeys-t próbáljátok ki, olyan mint a heroes of MM, ingyenes és kiváló 'betanító' a full változathoz
most úgy néz ki akkor, hogy itthon 13 alapból, 576-nál konzolos elõrendelõknek is jár a 200 oldalas magyar startegy guide, magyar felirat csak pc-n van.
GAME-en van egyedül gyûjtõi változat, plasztik tokos doboz (pc fémdoboz), szövettérkép is kimarad, egyedül bónuszlemez hogyan készült videóval + OST-vel jár mellé + 1 extra küldi & karakter + 3 tárgy (aminél lehet találsz úgyis jobbat)

gondoltam "dwarf commoner" (törpe pór) karakterrel kezdek, de feldolbtak 2 ps3-as videót, ez a dalish elf (erdei elf) se rossz, a city elf meg külön érdekesség lesz, hogy élnek a városban, megvetés közepette. lesz még human noble és mage + dwarf noble is. (6 induló elõtörténet összesen)
a sztori a szokásos intrikás, meg jön a nagy gonosz lényekbõl álló horda. alaphangon 40 óra a fõsztori vonal, elsõ pár küldi után lehet mászkálni a világban, de viszonylag kötöttek a pályák, annyira nem lehet felfedezgetni.
a csata úgy zajlik, hogy automatice ütöd az ellent, mint egy online játékban és a skilleket sütögeted el hozzá. bármikor meg lehet állíani a játékot, és a különbözõ (egyszerre 4?) karakterektnek parancsot adni, mit csináljon.
ps3 erdei elf kezdés
az elsõ labirintus
az elõtörténetet feldolgozó regény ma jelent meg magyarul a Tuan kiadónál, de elvileg a nagyobb könyvesboltokban is lesz, jövõ héten remélem már lehet keresni! 360 oldal, 2690 ft

Monnyátok meg nekem lszi, hogy melyik az a Sony szerviz, ahol 15e körül javítják a gépeket?
Többször ovastam itt is és nemigazán tudom kideríteni (még Sony Insider-kén se😊, hogy melyik szerviz az... 😄
www.digimomentsvideography.com
Bár a Forza3 topikban egyetértek veled 😊
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Meg lesz véve. <#eljen>#eljen>
SouthPark téma 3 dolcsiért nem kell. <#boxer>#boxer>
A 2007-es Flow-hoz jöttek trófeák, lehet megint leporolni. <#eljen>#eljen>
Lemmings-nek is újra nekiugrottam, bár a trófeák elég idétlenek(ölj meg 1000-et, csinálj 100 lépcsõt stb)
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
bármennyire is furcsa számodra,de pont nemhiányzol ide.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ebbe a topikba józan észre soha nem volt igény.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
"A magyar srácok a Hungary szó elhangzását követõen az elmúlt 24 óra minden fáradtságát meghazudtolva ugráltak egymás nyakába, majd BZ szót kért, és elénekelte a We are the champions refrénjét - rendkívül sportszerû módon beleköltve a többi csapatot is. Az 50 000 dolláros nyereményt a csapattagok egymás között egyenlõ arányban osztják fel, azonban a hivatalos versenykiírásnak megfelelõen a három hivatásos újságíró jótékonysági célokra ajánlja fel a fejenként 12 500 dollárra rúgó összeget (valami gyerekekkel és kórházakkal kapcsolatos alapítvány kezdhet örülni). Mit is írhatnánk még? Azért küldtük a srácokat, hogy játsszanak egy jót, õk meg megmutatták a világnak, hogy milyen az, mikor õk jól játszanak! Éljen a magyar csapat, éljen a sör, éljen a Dragon Age!
Mindenképpen említésre érdemes tény, hogy a játékkal eltöltött, feszes 24 óra alatt a csapatok a 10. szintig jutottak el, és a játék 16 %-át fedezték fel - ez talán jelzi valamennyire, milyen összetett és szerteágazó cím is a Dragon Age: Vérvonalak."
ja, ez az assa creed 2 special csomag: lehet csak egy letöltõkód a +1 pálya, ami leírás alapján ilyen gyakorlórésznek tûnik, ahol kipróbálhatod a fegyvereid meg ilyesmi, de ne legyen igazam
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Gondolom a behirdetett usa, kanadai, ausztrál lemezek is tök legálisan mennek át a kezükön, a limitált extrakiadások csak úgy röpködnek hivatalosan az országban, sõt a kiadók szeretik premier elött itt kiadni a játékaikat...ISTEN VAGY!!! <#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Idejössz, belekötsz egy számba, miközben igazat is adsz nekem, bazze tipikus példája az unatkozó haszontalan fórumhuszárnak, aki alig várja, hogy mi jön válasznak a beszólógatós hsz-ére....de sajnos ki kell ábrándítsalak, én itt befejeztem a témát keress magadnak egy 14évest azoknak több idejük/kedvük van.
Intel Core2Duo E6300@3ghz,Gainward HD4870,2x1Gb Geil-ULTRA 800MHz@875MHz,Gigabyte P35-DS4,160gb Samsung SataII,250gb Samsung SataII + 80gb Maxtor ATA133 mobil rackben,CM Stacker 810
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Sony...
Elég szar dolog, hogy azon kell idegeskedni, hogy csak ennyit bír 😞
Ennyi pénzé 😞
PS3 ID: fikusz1 \"A szél a levegőnek azon része, amelyik siet..\"
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
ha külföldrõl is vásárol az ember, most már elgondolkozhat az itteni legális (ez nem a legjobb szó) árakon, mert lépéseket tett az 576 pl. és ez szintén a pénztárcám szemszögébõl nézve (is) dicséretes, ez az induló tendencia, ami nem nagyon volt meg idáig és ez a dolog kezdte ezt a vitát, ami szerintem rendben van, mert szabadnak nevezett országban élünk...
az, hogy a pénzembõl kaját vesz a családjának, na, némi képmutatást mellõzzünk! egy 576-os alkalmazottat pl. nem az a hely fizeti, ahol vásárolok? az õ családja mennyivel egyenlõbb? mennyivel nem? ugyanmár!
Állítólag (én nemtom) sokkal több slim hibásodik meg mint fat..
Mondjuk az én gépem már jó 2 éves, és semmi baja nincs! (kopp kopp..)
Ezt nemtudom honnét vettétek megint.
Sõõt ha már ott tartunk szerintem az elsõ kiadású fat-ok jóval jobb minõségû alkatrészekbõl
készültek. Már ha valaki érti mire gondolok..
Sõõt jópár oldalon olvastam hogy a fat PS3-ak gyorsabbak is mint a slim-ek.
Bár én lesz...m, nekem fat van.
A TrueHD-t is tudja a fat is.
A kis boltok is a hazai nagykerbõl vásárolnak az esetek jelentõs részében, "csak" számlát nem kapsz, áfát nem fizetnek be. Visszaigényelni úgysem lehet, a vevõ semmivel nincs hátrányban, hacsak nem szeretne még több pénzt politikusok/cigányok/munkanélküliek zsebében tudni adó formájában.
Ráadásul te külföldi boltoknak küldöd ki a pénzed, én pedig legalább pontosan tudom ki vesz a pénzembõl kaját a családjának, ha itteni kisboltban vásárolok.
El lehet gondolkodni ki cselekszik helyesen és ki okoskodik feleslegesen.
Mielött még úgy tünne, én sem az MM-ben veszem a játékaim, általában kintrõl rendelem, viszont a feketebizniszt nem szívesen támogatnám.
Te meg ezzel a kötözködéssel megtetted a mai jószolgálatod, további szép napot! <#taps>#taps>
Temetés?
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a zállat 15 napon keresztül fejlõdik, minden nap 4 feladat van. (ha jól láttam)
fürdés, szárítkozás nekünk is volt már, de vannak más finomságok is. 😄
,
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Biztos az 576 is keresi a kiskapukat és biztos az is, hogy drágább egy ilyen üzlet fenntartása, ezt nem vitatom.
Eleve az 576 alakulása is kérdéses, warezból ment át, de a nyolcvanas években még egyáltalán nem volt hivatalos magyar szoftver, szóval inkább megbocsájtható.
Viszont hidd el pár garázsüzlet tulaja kurva jól él és "valahogy" mindig sikeresen elkerüli a vizsgálatot, pedig roppant egyszerûen le lehetne bukni, akár egy játékcsereberével amit zsebbe 2000-ért csinálnak a kilencvenes évek közepe óta....és az utóbbi a vicc, merthogy 15 éve!
Na mindegy ez van ez Mo, ha érvényesülni akarsz a legkönnyebben így tudsz.
A magyar vásárló meg olyan, hogy akkor is vásárol, ha a hitel jelzálogaként a lelkét kell adnia cserébe. Melette az is igaz, hogy a vállalkozás és becsületesség a szabályozók be nem tarthatósága miatt kb egymást kizáró fogalmak. Mindenki csal, hogy életben maradjon, ízlés dolga, hogy mennyire.
Szal igazad van, a büdös életben nem lesznek, normális/legális eladási számok! Ha a Store bevezetését ehhez kötik, akkor meg nekünk sanyi.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
egyébként errõl a PSC-n vki írt egy blogot,ami rekordgyprsasággal tûnt el az oldalról....ehh....
btw a negatív csúcs az volt,amkor az egyik garázsboltban állva,mellettem a gyerek kicsapta a hátitáskát a pultra,benne 300db írt xbox játékkal,és a bennlevõ 6 emberbõl 5-öt így szolgált ki...atomdurva.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ezt most nem értem.
Engem az zavar, hogy +3 +5 ezer forintokkal megrövidítik az embereket egyes helyeken.
Vannak kisebb boltok, akik igenis adnak számlát, teljesen törvényesen, ugyanazt a magyarországon forgalmazott terméket árulják, és nem járnak szlovák rendszámú bmw-vel.
Ilyen árakkal a büdös életben nem lesznek normális eladások, ergo PSN sem, ha már itt tartunk.
Amikor az 576-ban vásárolsz, akkor igenis a hely bérletét, és a nyugatinál a fifás óriásplakátot fizeted ki, + a nagyobb haszonkulocst, nem a befizetett adó mennyiségéhez járulsz hozzá, hidd el 😄
Steam: greyfox
Ha meg zavar, irány az apeh, aztán küldess ki valakit próbavásárlásra