PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd ha dobálják 5000,- körül akkor elgondolkodom rajta, nekem többet nem ér. Az meg a COD árazását figyelembe véve nem most lesz.<#mf1>#mf1> Mindegy nem különösebben érdekel.
Természetesen nem csak a fõvonal szól a játékban, van saját zenéje is, valszeg a cél valami olyasmi lehetett mint amit a star wars mozi esetében hallhattunk. Ott is van a fõ dallam és egy icipicit megkeverték a történet közben.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
szvsz a MW2-t akkor be se rakd...ott semmi nem változott....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
BC2: Fél órát játszottam vele. Nem vagyok nagy multis, de eddig úgy tûnik, hogy javították az elsõ rész sokszor emlegetett hibáit. (A grafika sem foshomály.)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Lehet picit változtattak a puska hangján, de összeségében majdnem ugyanazok a beszólások, tökugyanaz zene, skywalker stúdióban qore magazin miatt úgy csináltak mintha épp most alkotnának, EmThor sztem átvágtak. <#hehe>#hehe>
Ettöl függetlenül zseniális alkotás és eddig a történet is bejövõs.
Assa creed2 állitólag keményen bugos, mondjuk az egy sem arról volt híres, hogy hibanélküli....
Nekem pl. a 2.-ban a pisztolyok hangja sokkal jobban tetszett.
Nyugodtan kipróbálhatod a multit. Meglepõen jól sikerült<#eljen>#eljen>
i5-2500K 4 Ghz CPU + ASrock Z68 Extreme 4 + 8 GB Corsair Vengeance 1600 Mhz CL9 RAM + GTX 780 3 GB VGA + vízhűtés + Enermax 625W Pro-82 + Samsung 27\" Syncmaster P2770 ; BF3 ID: mcwolf79_HUN
Ami viszont problémám az a zene. Csont ugyanaz ami az elsõnek volt, ez csúnya dolog!<#levele>#levele>
Sõt igazából a hangok (fegyver, beszólások ("oh crap" - tucatszor) a menü, az egész játék felépítése, is ugyanaz mint az egyben ez így kicsit igénytelen.
Persze ettõl függetlenül nekem az év játéka, fíling minden pálya, csípem a stilust, igazi nagybetûs kikapcsolódás! Multit szinte biztos, hogy kihagyom, az a része hidegen hagy, jobban örültem volna ha helyette 2-3 órával hosszabb a szingli. Mindegy most ez a trendi, ez kell a népnek. Nah mentem: <#pias>#pias>
Amúgy mûködik rendesen.
De azért müxik rendesen?
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Viszont most, hogy kicsit utánanéztem, egy külföldi fórumon azt írják, hogy ha valaki kilép multi közben, "dezertál", akkor 2 szinttel visszalép, és elveszít 40.000$-t. Ezen lehet vitatkozni, hogy jó-e így vagy sem, de egyesek azt írják, hogy Connection Error esetén is elõfordult már velük. Viszont ez már nem lenne szép. Tapasztaltatok ilyet?
G.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Köszi,
G.
Cdgalaxis, assa creed 2:
Internetes rendelés engedményes ára: 12 990 Ft; Kedvezmény: 4000 Ft (24%). Mondjuk az eredeti javasolt fogyasztói ár (17k) töredékéért veszik.
Ha elárulod Te mennyiért kapod nagykerbõl, akkor tisztább lenne a kép...
Apropó nincs véletlenül egy sony str-dg910-es feketében akciósan, olyan áron mint a szürke? Kéne a legjobb cimborámnak.
PSN: berghold
Ezt eleve nem tudod megcsinálni, tehát értelmetlen a kérdés. Az hogy némelyik game kisebb-nagyobb adatot felpakol a vinyóra, nem jelenti azt hogy "felmásolná magát". Természetesen ilyenkor is kell a játékhoz a lemez, kivéve értelemszerûen a PSN-rõl letöltött játékokat. Ha belegondolsz, akkor a PC-s daemon tools-os vagy crackelõs megoldást kivéve egyetlen platformon (PS/BOX/PC) sem fut a játék lemez nélkül.
Arról már nem is beszélve, hogy ha nincs benn a lemez, akkor PS3 esetében meg sem jelenik az XMB-n az adott játék indítóikonja.
PSN ID: dualview
" ha ps3-ra felmásolok egy játékot a lemezrõl már amelyik játéknál ez lehetséges, akkor utána ha el akarom indítani a játékot kéri a lemezt vagy van valami korlátozás ha nem teszem be?
Feltételezésem szerint lemez nélkül nem megy de nemrég feltették nekem ezt a kérdést és nem tudom rá a választ"
[url=http://www.platinumshop.hu/index.php?data
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
de pozitív mindenképp!
Jó tudom, hogy 4 hónapja nem konzolozom, de akkor még sehol sem került 13K-ba ott a PS3-as játékok kirívó többsége, ráadásul ezek még a premier stuffok...
Social.bioware.com -> ea accal (Amivel burnoutra is regiztem) bejelentkezni -> bioware név választás
register game menü balra -> a kézikönyv hátuljának legalján levõ számsort kell beírni (mire rájöttem..)
ha valakinek van felesleges Bad campany 2 beta kulcsa légyszives küldjön
Elõre is köszi
PS3 ID: Csabesz82
És sajnos nem azt kell hogy mondjam, hogy jobb mint gondoltam <#shakehead>#shakehead>
Ez inkább csak olyan, mint a Jutyub: Pár felvétel közül lehet válogatni(Sajnos egyenlõre valóban csak PÁR)
Na meg legalább normálisan menne a teljes képernyõs mód: Sajnos akadozik.
De örüljünk annak ami van, és az biztos, hogy az is szép dolog, hogy végre gondolt ránk öreg barátunk, Sanyi!
(Hiú remény, de én imádkozom azért, hogy a következõ lépcsõ egy Magyar Store legyen!<#vigyor>#vigyor> )
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
De azért örülönk!
Köszi Sony Hungária!
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Szóval: HD tévén semmiképp sem "bénán" néz ki egy játék, mert akkor inkább nevezzük bénának a crt tv-t vagy esetleg a monitort.
Sorrend: CRT tv -> HD monitor(csak HDCP támogatású!) -> HDready tv -> fullHD
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
No meg persze golfozok online a golfhaverokkal. Meg 1-2 flipper is becsúszik néha.
Aztán itt van kölcsönben a Rettenthetetlen a Harcosok Klubja és a Gettómilliomos blu-ray-en, azokat a hétvégén meg kéne nézni, mert vissza kell vinnem. <#rinya>#rinya>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Nem azt írtam, hogy UK+US-el megy csak, hanem hogy megy UK-val is, szóval a csak US feltételezés hülyeség.
Amúgy megnéztem, magyar accal is be lehet állítani, de store updateket nem lehet kiválasztani, érthetõ okokból 😄
Amúgy leszedtem direkt egy demót storeról és megjelent facebookon, szóval mûködik.
PSN: berghold
Be lehet váltani a teljesített küldiket extrákra ha jól vettem le.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN