PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

krissz88
Nálam már mûködik. Thx.

Ja amúgy részemrõl befejeztem a témát, csak ez úgy most kijött belõlem.

minimális volt a vsync. A másik meg az, hogy neked édesmindegy, hogy mibe, de valamibe bele kell kötni. Abban a pillanatban, ahogy a legkisebb mértékben elõjön az összehasonlítási kérdés (ami, megjegyzem ebben a topikban a kutyát nem, vagy csak nagyon keveseket és azokat is csak minimálisan érdekel) azonnal ugrasz, mintha egész nap ezt figyelnéd. Habzó szájjal elkezdesz kiállni a MS szarhalma mellett. Baszki döbbenetes, hogy amióta ezek a szarok kint vannak a piacon, az az kb 3 év (vagy több) azóta egy más, a topic szempontjából építõ jellegû beszólással nem tudtál elõrukkolni. Nem unalmas, de komolyan?

krissz88
Oh köszi szépen, de nem ér ennyit az egész😊

Na írtam Kenchinek. meg egy topicba. felhívni sajnos most nem tudom. martin meg nincs a 7végén. Asszem egyszer már volt vmi ilesmi hiba.

NEXUS6
Detto.
Bár tegnap nekiálltam buzerálni a gépemet, szal lehet, hogy valami servicet, már megint kilõttem a Vista-ból, amit nem kellett volna😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Totti5
Gamestar? eurogamert szoktam olvasni összehasonlítási témában, ahol kifejtve, kitérve a részletekre és képekkel illusztrálva vannak a dolgok, de lehet hogy itt közutálat tárgya az oldal, mert 10bõl 9 játék 360on jobb. De azért jó látni a frusztráltságot újra és újra...

Amúgy én csak arra reagáltam hogy 360on is vsyncelt az elsõ rész, de akinek ott ez nem tünt fel, azzal kár is ebben a témában foglalkozni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

krissz88
Semmi. Mintha nem is lenne.
"A kiszolgáló nem található
A Firefox nem találja a kiszolgálót a(z) www.playstationcommunity.hu helyen."

Abszolút nem jön be az oldal?

NEXUS6
Anyám, már megint kinek szólhattam be?
Fene hogy nem tudok vigyázni a számra, pedig tök jó lene felmenni, mert épp be akartam szólni már valakinek.
<#nevetes1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

krissz88
Akkor kibannoltak minket. Nem volt cigink, vagy sapkánk😄

PSC amúgy megy. a fórumok is. Mozzilával és explorerrel is.

NEXUS6
De jó neked vazze!
<#nyes>

Igen Z akartam én is, csak kb már a faszom televan a kötekedésekkel. Inkább hagyom. Egyébként vannak screenshot összehasonlítások is.

NEXUS6
És akkor most ennyit a tényekrõl!
<#eplus2>

Sorry, szal lehet visszuatolni a bringát a home-topicodba, bocsi, köszi. csá!

Regisztrált felhasználók száma:
2380 tag
Fórumhozzászólások száma:
450498 db
Online felhasználók:
53 tag
Online vendégek:
25 tag

Akkor nekem csodanetem van xD

Melyik ponton?

krissz88
Nekem se jön be az oldal.

NEXUS6
Hmmm. Nekem sehogy se nyitja meg!

Totti5
Azt hogy valótlant írtál, de amúgy semmit. Forget it.

Az fura. Reggel óta fent vagyok gond nélkül.

És most akkor mit is akartál mondani végül?

NEXUS6
Csak mert nem nagyon tudom elérni órák óta.

krissz88
Másnak is elveszett az összes unlockolt fegyver a Bad Company 1-ben?

Totti5
Elsõ ACnál volt 360on is, PS3on meg még több és fps drop is drasztikusabb volt, ahogy a 360as éles textúrái is gyengébbek voltak PS3on. AC2nél sokkal jobb az fps, közel 30 mindig, persze akad egy két szitu ahol leesik, de nem túl jelentõsen illetve a vsync megszünt, max 1-2 átvezetõben láttam 1-2 pillanatra. Valszeg most sincs ez máskép. Ezek tények, utána lehet olvasni az összehasonlításokban és az ember is látja ha nem tesz a szeme elé korommal bevont szemüveget.

Az még odébb van sztem, és egyszerre nem is tudja Kenchi integrálni az újdonságokat.

NEXUS6
Valaki tud valamit a PSC-rõl?
Most rakják fel a V2.0-át?

LOL. Na ezt kipróbálnám.

Mihezz képest? Marha rég óta nem láttam PS3-on képszinkronhibát. És az elsõ AC esetében sem, igaz azt 360-on toltam anno. Viszont úgy tudom, hogy PS3-on élesebbek lettek a textúrák, szóval lehet ezért van ez a dolog. Végülis ezek apróságok, temérdek más dolog van, amire oda kell figyelni.

EmThor
jó lett a tony hawk ride, mindenhol 4-5 pontokat kap (gt 4.6, ign 5.0)

Na szóval. A látvány az több szempontból is túlmutat az elõdön. Az elsõ maga az engine kérdése, amin csiszoltak több ponton is. A másik a díszlet, pontosabban a XV. század Olaszországának szépsége messze túlmutat az elsõ rész sötét középkorától. Nem lehet 2 lapon említeni a kettõt. Az egész történetvezetés, a küldetések sokasága és változatossága is pazar lett. Modernkor: van itt is, de ez szerintem inkább egyediséget ad a game-nek. Alapvetõen vérporfi munkát végeztek, de sztem a végsõ polírra már nem jutott annyi idõ, mint amennyi kellett volna. Majd kedd fele sztem kimegy a PSC-re a teszt, spoliermentesen lefogok írni mindent.

EmThor
popup + level of detail ahogy közelebb mész, meg vagy három zavaró szûrõ (aniso?) ahogy közelebb mész élsesedik a cucc, azért ez nem túl jó. cserébe nem törik annyira a kép

Smuge
De jól megfogalmaztam..bocs 😊

Smuge
Így hogy már látod magad elõtt a grafikát, mennyit fejlõdött az elsõ részhez képest? Nekem annyira nem volt meggyõzõ a videók alapján, inkább az zavart hogy teljesen úgy néz ki mimt az elõzõ. A játékmenet nem unalmas? Engem ami igazán zavart az a modernkor.. Nem tudom miért kellett egy ilyen kaliberû világgal összevonni ezt, magában is megfért volna. Engem ezek tartanak vissza igazán a vásárlástól.

Nem beszélve a bõdületes tartalomról, amit belapakoltak. Alig lehet haladni a fõszállal, mert mindig van más tenni való. További idõhúzó tényezõ, hogy az ember csak tátja a száját és vizsgálódik az épületek láttán. Áhh.. eszméletlen. Nem tudtam Black-et szerezni, de lehet egy White változatot azért veszek, mert ez a gém megérdelmi a polcra pakolást.

Komoly az egész meg tudod az a legfantasztikusabb benne, h ogy eszméletlen jól sikerült reprodukálni a reneszánszt. Fantasztikus egyszerûen. Ha nem lennének tényleg szembeötlõ, - igaz kicsi - technikai gondok vele úgy gondolom, hogy az év játéka lehetne.

EmThor
szóval egyre égetõbb a magyar store hiánya, fõleg h mindenki indítja (bioware, ubisoft) a játékon belüli letöltögetõs rendszerét, jó rá fogunk még b@szni erre :|

EmThor
mindegy csak olyan acc alól vásárolj uplay cuccot ami letöltõs és nem játékban kiváltós (téma pl.) ahol van store, mert buktam a témát, mert legközelebbi letöltéshez a letöltési listára mutatna, ami nincs, mert magyar store sincs

EmThor
menüben uplay alá be kell lépni ott kiváltod az u-pontokat és store-ra át fog vinni

zzeN
Hogy is mûködik ez? Én USA acc alól nyomom, de h kapom meg az extrákat? Simán "szinkronizálom" a trophykat és elérhetõvé válik?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

tomi890125
mi ez Dragon Age?
miért pontozták le?

The Only One!

EmThor
egyelõre itt a karim

EmThor
Littlebig Planet PSP eszméletlen lett

EmThor
dec 16-ig usa store ingyen képregény psp-re

724K-A4BG-JLD7

EmThor
AC 2 bónusz tartalom letöltéséhez UK acc alól kell indítani a játkot??? (vettem már egy témát)
thx

EmThor
Dragon Age DLC-t fixálták, UK acc alól elindítva a gamét tölthetõ minden ingame és magyar acc alatt játszva látszik

EmThor
AC2

popup nem vészes, LOD hatás sem, és feleannyit (sem) törik szét a kép, a karakterek is mérföldekkel szebbek, vettem is egy kincses térképet felfedezni, amúgy egyelõre ditto. Szóval sokkal jobb, szép éles textúrák, a karakterek mozgása meg u.olyan gépies, de legalább hangulatosabb, utcát sepernek, stb. A környezetet szokni kell, a keresztes hadjárat jó választás volt anno.

árivedercsi 😊

Alien!
nalátod...csak rájössz magadtól...😊 egyébként nem csak a fõdallamot kevergetik...voltak részek ahol tényleg "érdekes" zenék szólnak hyakorlatilag teljesen más stílusban...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Gondolom brutál anyag így is, óriási lemodellezett területekkel. Történetszál komoly?

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe