PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hun acc.-al nem is megy a facebook?

UK accomon simán beállítottam facebookot... Szóval nem csak US.
Facebookon meg nyilván akkor látszik valami, ha ezután kapsz egy trophy-t/töltesz le valamit.

PSN: berghold

Totti5
Mass Effect távolról RPG csak, inkább egy TPS játék a harc majdnem ugyan olyan mint egy GeoW vagy Uncharted féle dara+fedezékrendszer, csak értelem szerûen vannak képességek és sokféle cucc. ME egy akció RPG, sok párbeszéddel és butított invetnryval, persze lehet benne kutyulni bõven, de nincs akkora jelentõsége mint egy klasszik rpgnél, a DAhoz képest meg pláne.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

EmThor
szerintem csak usa facebook.
uk accon bbc iplayer jó, bejön, de video elindítására már nem reagál 😞
a képek újrarendezése jó 5let volt.

pénteken remélem meglesz az AC2, 1-et újra le kéne tolni. ki mivel játszik mostanság amúgy?

Upsz a hsz-em elsõ pár mondata az AXN/Animax-ról szól.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

A kép tényleg szaggat a két adónál, viszont a hang egész pofás!
Azt hittem valami ultragyenge hangkódolást kapunk.
Egész gyorsan elindul, persze ennek ára van, a képminõség a nyolcvanas évek végi másolt vhs korszakhoz hasonlít.
Facebook nekem nincs, de kipróbáltam asszony accountján(trofi on stb), de nem találom a facebookban. <#nemtudom> Valszeg én vagyok a béna, mindegy hidegen hagy.
Képkeresés így jobb lett, ez kipipálva.
Gamercardot átraktam kékre, majd egy év múlva újra megnézem, mert tökmindegy a szine.
Lengyel nyelvet nem állítottam be.

Aztán beléptem az angol account-tal és a bbc rádióin eljátszadoztam, ott nem gond az ip mint a tv-nél.
Nekem ez a legjobb új funkció! Van jópár bbc adó és mûsorból is van rendesen.

Viszont innen amikor visszaéptem az xmb-be, fél perc múlva lefagyott. Mikor újra bekapcsoltam megijedtem, mert kijött a please wait, -azt hittem újrarendezi a HDD-t, az meg csúnya nagy szopás, mert minden képalbumot, meg zenei stílust/albumot összekever- de hálisten nem, hanem kiírta, hogy gond van az ip címmel, lépjek kapcsolatba a sony-val. <#nemtudom>
Szóval ennyi, várom tovább a fasza böngészõ, magyar vidzone/home/store támogatást, de jöhetne egy FLAC felismerõ funkció is.

EmThor
Ha Yakuza 3 lesz az USA-ban jövõ tavasszal, remélem jön a 4. is 😊

EmThor
Dragon Age

A játék nem minden technikai hibától mentes (ritkán megakad egy tizedmásodpercre, de lehet csak ilyenkor a lemezhez nyúl amit fel kell pörgetni) és meglátszik rajta a kor (vízen tükrözõdik a környezet, de ha belemész nem fodrozódik), de nincs képtörés és komoly framerate probléma sem. Elején 2.4gb-os install van.

A hang DTS minõségben szól, a párbeszédek és a sztori nagyon jól ki van dolgozva, ajánlom a 350 oldalas (3e alatt van az ára) 'Az Elorzott Trón' c. könyvet a játékhoz, a játék idejéhez képest korábban játszódik és értelemszerûen az elõtörténetet mutatja be, megismertet a világgal, meg amúgy is izgalmas. A könyv végén a király fia 12 éves, a játéban már felnõtt és õ a király, szóval ennyi idõbeli különbség van.

2.5 óra után 5% felfedezve és az elõsztorival végeztem. A harcrendszer jó, nekem az egész játék fura, mert anno kimaradt a Baldur's Gate is meg a Kotor, Mass Effect, stb.

Szóval nem szép, de finom. Néhány helyszínt kicsit sterilnek éreztem. Összességében úgy, hogy még alig láttam belõle valamit, tudom ajánlani!

Noigen. De szerintem azért ebbõl a hardware-bõl kitelne, hogy full screen-en ne essen a lejátszás 15 fps-re. Szóval ez inkább valami programozási igénytelenség 😊

Alien!
ez a tv-sdi nem most lesz érdekes,és nem is ebben a formában....ha ez a technológia javul,és bõvül,tényleg szórakoztatóközpont lesz a ps3...de az még pár év....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na de, hogy ne csak picsogjak: az pozitív, hogy egyáltalán történt valami, és gondolnak a magyarokra is.

Lehet, hogy nekem túl magasak az igényeim, de most, hogy megnéztem ezt a tévésdit egyáltalán nem vagyok elájulva tõle. Egyrészt full screenben szaggatt (nem a netem miatt), mint a fene, másrészt pocsékul néz ki. Értem én, hogy ingyen van, de akkor inkább a másik távirányítón nyomom meg a gombot, ami a hagyományos TV adást kapcsolja be 😊

EmThor
és mindez magyar account alatt, uk alatt van bbc player, de az ip lockos

Interneten keresztüli tévé köszi most még nem kell, lassú ehhez még az 5 giga is....
Viszont legalább már történik valami, talán innentõl megindul a szép lassssssú felzárkózás.

Kz2 simán nyerné a a legjobb hangzás kategóriát.
Hang és grafikában(FPS!) etalon, nem tudták még az õszi játékok sem megszorongatni.

EmThor
srácok ez komoly!!

magyar tévé playstation-el! AXN + animax animék!!!

OMG!

Alien!
megsúgod vagy nem,ott is van a Halo a jelöltek között..a KZ2 viszont nincs...ezt nem értem...

némi ízelítõ

és a kedvencem....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
akkor már megérte😊

Banano
Szerintem is az volt.Én jót nevettem magamon.<#nevetes1>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Szellemes...

Üdv!

Tudja valaki a választ arra a kérdésre hogy ha ps3-ra felmásolok egy játékot a lemezrõl már amelyik játéknál ez lehetséges, akkor utána ha el akarom indítani a játékot kéri a lemezt vagy van valami korlátozás ha nem teszem be?
Feltételezésem szerint lemez nélkül nem megy de nemrég feltették nekem ezt a kérdést és nem tudom rá a választ
EmThor
galaxisnál már van AC2, péntektõl árulhatják, szóval lesz mindenhol idõben

Banano
Bár nem ültem még Ferrariban de megsúgom hogy a trabant is ugyan olyan kényelmes.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
win

EmThor
péntektõl 30 ropi a psp 2000 auchanban

bocs, eggyel félrenyomtam... <#circling>

Totti5
Bár nem hallottam a KZ2 ost, de mindenkép megsúgom hogy a Halo ODST is ugyan olyan esélyes egy ilyen címre.

NEXUS6
Ez a gáz ha valamilyen játékot az év elején adnak ki.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Vga 2009 szavazás

Uncharted 2 kapta a legtöbb jelölést,8-at.....szórjátok rá az áldást!!...😊

amit furcsállok,hogy a KZ2 nincs jelölve,a legjobb multiplayer-re + a legjobb orginal score-ra se...pedig mindkettõ megérdemelné.....fõleg a score...Joris De Man nagyzenekari mûve atomdurva.....nemisértem...<#nemtudom>

ja és nincs best sound kategória sem azt is vinné az U2 vagy a KZ2...

buldozer99
?😄

Forca Barca

fasza vagy

PS3 250gb PSN ID: olishort1

igen van, na most rászántam még 10 percet és megcsináltam. akkor ezt mikortól lehet felhasználni?

buldozer99
Bontatlan Tekken 6 érdekel valakit? (9000Ft)
Több darabot is tudok szerezni ha kell...

Forca Barca

affene, és van még kulcs?

Banano
Így van , nálam is ez volt a probléma.Több account miatt baszakszik.

predator0
Elsõ körben nálam is ugyanez volt, mert több account van a fileplanet-es felhasználónevem alatt (azt, hogy miért és hogyan passzolom). Aztán kipróbáltam, hogy regelek egy teljesen újat és úgy már simán ment.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dzsedi
igen 😊

tomi890125
jaaa neked a gow 3 e3 demo kéne? 😊

The Only One!

tomi890125
ha kapok, pm-ben megadom az accot amivel letöltheted! csak utánna deactiváld a profilt, hogy több embernek is oda tudjam adni! de ha lesz kód és le tudom én is tölteni, akkor mindent leírok pmben hogy csináld 😄

The Only One!

dzsedi
Esetleg nekem is elküldenéd egy pm-ben? please <#vigyor3>

Igen én is olvastam. <#schmoll2><#levele><#shakehead>
Nem várok csodát, 2012-13-ig itt nagy változás nem fog bekövetkezni (sõt inkább euro bevezetésig) Store is csak kétoldali sunyitással fog mûködni, Home, Vidzone, PlayTV, Videostore meg marad a fejlett országoknak.
De azért tegyük hozzá, hogy -1-2 kivételtõl eltekintve- nemcsak a sony viselkedik így kelet-eu-val.

Egyébként meg tényleg annak nagyobb a farka aki akár premier elött játszik egy játékkal? <#conf>
Gyerekes.... <#hehe>

Smuge
Jól beszopattak ezzel a személyi számmal mindenkit 😞 Legalább megpróbáltuk a dolgot. Próbáljátok az Emthor féle hidemyass-t az tuti jó !

Alien!

nekem az IGN-en a bejelentkezés után NOT FOUND oldalra dobott. <#nemtudom>
egyszer akartam az életben beta-key-t szerezni, hát nem jött össze, és ráadásul álmos is vagyok, mert éjfélig szenvedtem ezzel a baromsággal. <#boxer>

EmThor
nem is tudtam lesz no more heroes ps-re...

Csabesz100
Sikerült a kódot megkapnod? Mit írtál be a személyi igazolvány számához?

PS3 ID: Csabesz82

SD456
Hi all!

Ha esetleg valakinek lesz fölösbe egy BF:BC2 Beta kulcsa az adna egyet ? Ugyan úgy jártam mind Predator0.

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Banano
Akkor oké.

predator0
Köszi, sikerült <#eljen>

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

tomi890125
hidd el mûködik, így kaptam GOW E3 demót, és haverjaimnak is így adtam tovább 😊

The Only One!

tomi890125
a kód az egyszer jó, de a letöltési litából késõbb akárhányszor le lehet tölteni KÓD NÉLKÜL 😄

The Only One!