PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Pü ha érdekel.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
a srác elveszi feleségül a Love Plus-os (DS-es ultimate randiszimulátor) 'nõjét' Guam-ban O_o
katt
The Assassin's Creed game engine - Anvil - got some awesome new technical features that let us create a world with an even better visual treatment and a wider variety of gameplay with more opportunity for the player. We have many new technicalities we added in the engine that affects the graphics in the game and improves the overall visual treatment:
• Night and day cycle
• New load distance for more detailed open-world environment from greater distances
• The same internal vegetation technology used in Far Cry 2
• Several rendering improvements to support improved lighting, reflection and more special effects.
• New cloth system used extensively for characters
We have new technicalities that enhance the gameplay and give us the opportunity to create more mission variety and through more unique scenarios:
• New Artificial Intelligence architecture allowing much more diverse gameplay and mission.
• Enhanced NPC navigation showcasing parkour-like acrobatics that will spice-up the chases and escape missions
Fizess elõ valami internetre és egy normál netkábellal kösd be a PS3-ba. Még router sem kell, mert gondolom másik egység nem fogja használni a netet.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Wifire szeretnék kapcsolódni, de nem sikerül a: "obtaining IP adress" sosem. mit csináljak?
Vagy valaki írja már le, hogyan állítsam be lépésrõl lépésre a wifit. Odáig ok hogy kiírja:scan-Manual- Automatic. Az automaticot nem értem miért nem csinál semmit, a többi meg nekem kínai.
WPE-WSK 2-az mi? mert oda kér vmi kulcsot de nemtudom mit írjak stb. Kérek vkit hogy segítsen
Köszi
Tudok vele tv-rõl felvenni, és átmenteni pc-re?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
O_o ubi 'dögevõ' soft-ot nem látom a támogatók közt... (még '99-ben nevezte így a PC Guru a kiadót, mert minden sz&rt kiadtak, a fiatalabbak kedvéért, most meg hova jutottak)
De való igaz, tettenérhetõ a 'na jó még egy kicsit nyomom' c. történet és hajnali 1 van O_O
Forca Barca
Bazze sorban dicséritek...
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
10. fejezetnél tartok, idáig kb. 20 óra játékidõ. Mellékküldetéseket is csinálgatom persze. Van ebben minden, ami kell: Akció, kaland, logikai feladatok, ügyességi részek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Negatívumok: Grafikai érdekességek: -1 pont, nincs benne
: -1 pont, nincs benne multi: -1 pont, Ezio lábán nincsenek pengék: -1 pont, tele van a játék galambszarral: -1 pont. Vagyis összesen: 5 pont = FOS.PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Ez az uplay-es dolog még mindig nem megy. Beléptem, ott volt h eddig mit sikerült megszereznem, hány pontot, de a shop menü zárva volt(coming soon).
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Viccet félretéve, 12-13 és 2.5 óra (tiszta játékidõ) után végre elindult a történet!

mkv2vob nem tudom, mert alap beállításokkal megy rendben...
Más: mkvtovob-nál miért van az, h csak az elsõ néhány percet konvertálja át, aztán megáll azzal, hogy completed??
Köszi!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ezio örök fogságba került... 😞
Tanulság: festékállvány mellett senki ne harcoljon. xD
Igen abban bíztam, hogy AC2 nem ötperces mulatság. <#eljen>#eljen>
Csak szimplán ügyességi vagy kell bele agymunka is?
Végülis 1 vinyót csak egyszer kell leejteni és akkor nem egy film megy levesbe....
A legszebb az egészben, hogy az index egy vezetõ hirportál és ilyen irások kikerülhetnek.
Assa Creed-ben meg 10% és 2 óra után (összes kincs + mellékküldi teljesítve eddig) kezd elindulni a sztori <#unalmas>#unalmas>
...hogy ne legyek ennyire nyáladzó azért hozzáteszem, hogy eddig a logikai részek finoman szólva sem túl bonyolultak.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
USA
transformers, all hail megatron
EC2N-9HBR-HJD6
UK
A8D2-KMBF-JKE4
még mindíg a hadververseny van porondon?!? szvsz nemtökmindegy,hogy a multik milyen lóf*sznyi különbséget mutatnak,amikor a ps3 exek oda-vissza gyalázzák a mezõnyt?!?!? esküszöm nektek ezek a comparison tesztek a nyugtatók/viagrák....másba aligha tudtok kapaszkodni...
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Hallod... olvasd már el, amit írtam (meg annak az elõzményét is), mert láthatóan nem sikerült értelmezni. X360-on minimális volt a Vsync hiba az elsõ esetében. (konkrétan nem is emlékszem, talán ha néha elõfordulhatott.) És ezzel az elsõ rész véleményezése lentebb a részemrõl be is fejezõdött. Emthorral az új részrõl beszéltünk és én arra írtam válaszként, hogy szebbek a textúrák PS3-on. - legalábbis a sz összehasonlító screenshotok alapján. De komolyan az lesz, hogy kisebb értelmezési segédeletet fogok mellékelni a továbbiakban a kommentjeimhez.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10