PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Plati/Über stb. esetén a gépekhez van hivatalos magyar gar?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Banano
Jah az biztos,fõleg én mert ha nem viszik el akkor széttöröm és elásom ezt a szart b+334242343 kurvára felbaszta az agyam.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

valaki jól fog járni

BAZZMEG MEKKORA Falsht kaptam!!!! 😄DD

Banano
Killzone 2 fémdobozos minden tartozékával cserélhetõ GTA 4-re!
Pü ha érdekel.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

EmThor
OFF

a srác elveszi feleségül a Love Plus-os (DS-es ultimate randiszimulátor) 'nõjét' Guam-ban O_o
katt

Igen. Köszi. Növényekbõl gondoltam, potosabban a természeti objectekbõl.

EmThor
Ez 'Anvil' endzsin, az meg 'Dunia'

The Assassin's Creed game engine - Anvil - got some awesome new technical features that let us create a world with an even better visual treatment and a wider variety of gameplay with more opportunity for the player. We have many new technicalities we added in the engine that affects the graphics in the game and improves the overall visual treatment:

• Night and day cycle
• New load distance for more detailed open-world environment from greater distances
• The same internal vegetation technology used in Far Cry 2
• Several rendering improvements to support improved lighting, reflection and more special effects.
• New cloth system used extensively for characters

We have new technicalities that enhance the gameplay and give us the opportunity to create more mission variety and through more unique scenarios:

• New Artificial Intelligence architecture allowing much more diverse gameplay and mission.
• Enhanced NPC navigation showcasing parkour-like acrobatics that will spice-up the chases and escape missions

Egészen véletlenül nem a FC2 motorja van az AC2 alatt???

predator0
Amiket látsz, azok a környékeden lévõ emberek internethozzáférései, amiért gondolom õk fizetnek. Ha találsz is nyitottat nem ajánlom a használatát, mert bármikor lekódolhatják.
Fizess elõ valami internetre és egy normál netkábellal kösd be a PS3-ba. Még router sem kell, mert gondolom másik egység nem fogja használni a netet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

dave9004
meg akkor kell egy számgép is hozzá? a szobában? mert az nem fog menni sajnos. Pedig jó lenne neten játszani😞
dave9004
nincsen routerem anélkül nem megy semmiképpen? nem vagyok egy számítógépzseni ugyhogy bocs az ismerettséghiány miatt. Szal, ha veszek egy olyan routert, ahhoz kell internt kapcsolat ugye? nem elég hogy látok ssid-ket?
predator0
Routerben konfiguráld be rendesen a vezetéknélküli internetet és akkor menni fog normálisan. A jelszót amit kér szintén a router konfigurálásánál lehet megadni/módosítani. Milyen típusú routered van?

dave9004
Segítsetek légyszi!

Wifire szeretnék kapcsolódni, de nem sikerül a: "obtaining IP adress" sosem. mit csináljak?
Vagy valaki írja már le, hogyan állítsam be lépésrõl lépésre a wifit. Odáig ok hogy kiírja:scan-Manual- Automatic. Az automaticot nem értem miért nem csinál semmit, a többi meg nekem kínai.
WPE-WSK 2-az mi? mert oda kér vmi kulcsot de nemtudom mit írjak stb. Kérek vkit hogy segítsen
Köszi
predator0
FAT32.
Nem.

Toscanában lefizettem egy prédikátort, hogy mondjon rólam szépeket. Most már inkognitóban vagyok. 😄D

Milyen filerendszereket tud kezelni a slim (konkrétan ntfs, ext2/3)?
Tudok vele tv-rõl felvenni, és átmenteni pc-re?
Köszi!
n000rbi
Eddig még nem sok játékot nyomtam végig a ps3on, de pl a Heavenly Sword-ben teljesen jól lehetett használni a mozgásérzékelõ-funkciót... Lair-rel viszont ne próbálkozz😛, csak az analóg patch után..esetleg..😊 Ezen kívül még GTA IV-ben is be lehet kapcsolni (de szvsz felesleges) és egy rakat játékban, de amint írtam én eddig a HS-ben találtam egyedül használhatónak...

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni hogy a sixaxis kontrolert tulajdonképpen melyik játék használja igazán?
EmThor
ezio.hu

O_o ubi 'dögevõ' soft-ot nem látom a támogatók közt... (még '99-ben nevezte így a PC Guru a kiadót, mert minden sz&rt kiadtak, a fiatalabbak kedvéért, most meg hova jutottak)

EmThor
AC2-bõl kicsit hiányzik az elsõ részben található jók sok nyomozás, felkészülés, hallgatózás.

De való igaz, tettenérhetõ a 'na jó még egy kicsit nyomom' c. történet és hajnali 1 van O_O

Smuge
Azért két játék között lazításként kitehetnéd majd PSC-re azt az ígért tesztet 😛 Amennyire nem érdekelt a játék egyre jobban tetszik, de azért még egy magyar tesztet elolvasnék elõtte..

buldozer99
no asszem beszerzem az AC2 én is, valakit nem érdekel bontatlan Tekken 6? Uncharted 2 is van eladó, ez viszont 1x végigvitt, 9k mindegyik.

Forca Barca

Ennyire ütõs lett a játék?
Bazze sorban dicséritek...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Te, belenyomtam vagy 8 órát, de még nem tudom mit nem tudok. LOL szóval érted annyi minden van benne, ami mellett csak úgy elmentem és közben meló van vele. Tényleg eszméletlen. Pl mekkora ötlet a birtok fejlesztés. Áhh alig várom, hogy reggel legyen azt toljam. Lehet felhúzom a vekkert hajnalra. 😄

predator0
Kûggyed.

LOL Majd lesz pár kérdésem lehet mert van ami nem tiszta nekem. Mondjuk nem is foglalkoztam még velük nagyon. Majd írok, ha elakadnék.

predator0
A legjobb rész benne, amikor dekódolni kell a titkosított fájlokat. Van amire fél óra míg rájön az ember, hogy mit hogyan kell.
10. fejezetnél tartok, idáig kb. 20 óra játékidõ. Mellékküldetéseket is csinálgatom persze. Van ebben minden, ami kell: Akció, kaland, logikai feladatok, ügyességi részek.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Eddig 10 pont.
Negatívumok: Grafikai érdekességek: -1 pont, nincs benne : -1 pont, nincs benne multi: -1 pont, Ezio lábán nincsenek pengék: -1 pont, tele van a játék galambszarral: -1 pont. Vagyis összesen: 5 pont = FOS.

Van a gémben olyan hely, ahová csak Uplay-el lehet bemenni.

zzeN
Nagyon fasza lett az AC2. 13 óra alatt 57%-ig jutottam el, most szereztem meg Altair ruháját, asszem ez a legerõsebb set az egész játékban. Végre egy hosszabb game.

Ez az uplay-es dolog még mindig nem megy. Beléptem, ott volt h eddig mit sikerült megszereznem, hány pontot, de a shop menü zárva volt(coming soon).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Alien!
valszeg hubás az mkv...az ilyen filmeket a ps3mediaserver sem viszi...sajnos.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LOL de tényleg. sztem az elsõ ehhez képest vmi nagyobb demónak fogható fel. Ma is hazajöttem, mondom tolom egy 1-2 órácskát. ez volt majdnem 5 órája. Alig lehet letenni.

n000rbi
Ja, oké, akkor wi-fi híján ezt buktam 😛 Azért kösz😊

EmThor
Assa Creed-el u.az a helyzet, mint az elsõnél, pár óra után megfeledkezik a grafikai bakikról, aniso filterekrõl, LoD-rõl az ember, és önfeledten játszik az éjszaka is kapáló parasztok közt 😊

Viccet félretéve, 12-13 és 2.5 óra (tiszta játékidõ) után végre elindult a történet!

EmThor
a kód csak psp-rõl megy, onnan kell store-ra felmenni (usa és uk accal)

mkv2vob nem tudom, mert alap beállításokkal megy rendben...

n000rbi
Nekem ezekre azt írja, h "invalid or no longer available"... a redeem codes-nál kell beverni õket ,nem? Egyáltalán honnan kapod az ilyen kódokat?

Más: mkvtovob-nál miért van az, h csak az elsõ néhány percet konvertálja át, aztán megáll azzal, hogy completed??

Köszi!

Alien!
hát õk sosem voltak a pontosságukról híresek....olyan,hogy szakmai cikk náluk nem létezik...egyébként a netflix kapcsán a konzolokat is említhették volna,de ez vhogy kimaradt....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

LOL-e?
Ezio örök fogságba került... 😞

Tanulság: festékállvány mellett senki ne harcoljon. xD

Arról sajna már lemaradtam, mindegy lesz ez még többször is kijátszva. <#vigyor2>

Igen abban bíztam, hogy AC2 nem ötperces mulatság. <#eljen>
Csak szimplán ügyességi vagy kell bele agymunka is?

Igazából én sem hiszem, hogy a blu-ray sikeres lesz, de ez az index cikk egy nagy nulla, ráadásul félreinformál. Egyrészt a legolcsóbb blu-ray lejátszó már 40ezernél kezdõdik, másrészt egy film már nem 9000,- hanem 6-7ezer. Persze ez is sok, de azért ha már nekiáll egy ilyen cikknek nézzen utána rendesen. Fikázza, hogy sérülékeny, miközben tartósabb mint egy dvd. Aztán olyan készülékeket ajánl amit Mo-n LEGÁLISAN(!!!) nem lehet használni mivel nincs szolgáltató. Persze tényleg ez a jövõ, de itthon még nem indult be csakis illegális tartalommal tudjuk telerakni a HDD-t. Érdekes, hogy a HDD sérülékenységérõl nem beszél ami jóval kockázatosabb ha mondjuk nincs másolat a több gigányi filmekrõl.
Végülis 1 vinyót csak egyszer kell leejteni és akkor nem egy film megy levesbe....
A legszebb az egészben, hogy az index egy vezetõ hirportál és ilyen irások kikerülhetnek.

5c0rp330n
<#fejvakaras><#falbav>

EmThor
simogasd meg az összes állatot a faluban

Assa Creed-ben meg 10% és 2 óra után (összes kincs + mellékküldi teljesítve eddig) kezd elindulni a sztori <#unalmas>

Nah Unchartedben eljutottam Tibetbe és ott letettem a hajam...igaz elötte a vonatos résznél az állam hallhatóan koppant a szõnyegen, ez valami brutálisan szép. Igazi nagybetûs játék, Naughty Dog a Crash2 óta folyton meglep és mutatja az irányt. <#worship>
...hogy ne legyek ennyire nyáladzó azért hozzáteszem, hogy eddig a logikai részek finoman szólva sem túl bonyolultak.

NEXUS6

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

EmThor
további psp ingyen képregény

USA
transformers, all hail megatron

EC2N-9HBR-HJD6

UK
A8D2-KMBF-JKE4

Alien!
"Gamestar? eurogamert szoktam olvasni összehasonlítási témában, ahol kifejtve, kitérve a részletekre és képekkel illusztrálva vannak a dolgok, de lehet hogy itt közutálat tárgya az oldal, mert 10bõl 9 játék 360on jobb. De azért jó látni a frusztráltságot újra és újra..."

még mindíg a hadververseny van porondon?!? szvsz nemtökmindegy,hogy a multik milyen lóf*sznyi különbséget mutatnak,amikor a ps3 exek oda-vissza gyalázzák a mezõnyt?!?!? esküszöm nektek ezek a comparison tesztek a nyugtatók/viagrák....másba aligha tudtok kapaszkodni...

NEXUS6
Már nálam is meg köszike!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

"Ha fáj az igazság, akkor fájjon, de nem rám kend, én csak tényeket közöltem. Persze írhatod hogy nem volt benne "annyi" vsync és hogy a PS3 szebb, csak ez nem igaz."

Hallod... olvasd már el, amit írtam (meg annak az elõzményét is), mert láthatóan nem sikerült értelmezni. X360-on minimális volt a Vsync hiba az elsõ esetében. (konkrétan nem is emlékszem, talán ha néha elõfordulhatott.) És ezzel az elsõ rész véleményezése lentebb a részemrõl be is fejezõdött. Emthorral az új részrõl beszéltünk és én arra írtam válaszként, hogy szebbek a textúrák PS3-on. - legalábbis a sz összehasonlító screenshotok alapján. De komolyan az lesz, hogy kisebb értelmezési segédeletet fogok mellékelni a továbbiakban a kommentjeimhez.

Totti5
Bent van a topik a kedvencek közt, így ugyan úgy rákattintok mint arra a másik párra amit olvasok. Ha fáj az igazság, akkor fájjon, de nem rám kend, én csak tényeket közöltem. Persze írhatod hogy nem volt benne "annyi" vsync és hogy a PS3 szebb, csak ez nem igaz. MSt nem tudom hogy miért kevered bele, ez engem nagyon nem is érdekel. Én a játékokkal játszok, a gép meg erre csak egy eszköz ami felõlem lehet MS vagy Sony is, de nekem most MS van, tehát csak rohadt szemét kis buzi xbot lehetek ebben a topikban. X360 topikba is ugyan ez megye, ott is ugyan úgy megvannak azok a lökött fanboyok akik nem látnak át az utca túloldalára és ömlik a hülyeség, ezért oda is csak nagyon ritkán írok.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10