PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Hát akkor itt nem sok keresnivalód van, mert ebben a topikban még nyomokban sincs hülyeség. <#idiota>

Na csá, kár hogy már mész is!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
De, elveszett.

Szívesen!
fsgh
Hála az égnek hogy Te fellépsz a hülyék ellen.

Kösz!

(az irónia remélem nem veszett el a sorok között)

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

DanielT
Én csak a hülyeséget és annak terjesztését nem bírom/bírtam soha elviselni.
😊 Többi topikba nem járok, ott nem tudom mit vitézkednek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Hazudsz már megint. Nem csak ebben a topikban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

predator0
Titkosított kódexeket fejt vissza és azokból építi meg a cuccokat. Viszont van egy küldetés, amiben az egyik találmányát is használni kell.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Nem azért vagy hülye fasz(ha már így jellemzed magad), mert X360-ad van, hanem, mert ha veszel is késõbb blu-ray-t akkor sem ps3 vagy sony termék lesz, vagy ha mégis akkor sem ismered be.
Nézd ebben a topikban csak sony terméket lekezelõ véleményt vagy kötözködést lehet olvasni tõled és legtöbbször danieltõl is, így szerintem teljesen jogos a beskatulyázó hsz. <#wave>

<#taps>
Ez gyors volt, gratula! 18 óra figyelemreméltó hosszúság!
Láttam egy elõzetest, de mondjátok, hogy rosszul értelmeztem, mert azt láttam, hogy Leonardo talál fel és ad új fegyvereket a fõszereplõnek.

zzeN
Sikerült az Assassin's Creed II végére érnem, bõ 18 óra alatt. Sokkal jobb lett mint az 1, sokkal több küldetés fajta, sokkal jobb a történet. Viszont a vége eléggé "furcsa" lett, mentsük meg a Földet meg minden hülyeség volt. Gondolom lesz 3. rész is, még koránt sincs lezárva a történet. 92%-on vagyok trophy-k szempontjából, lehet megcsinálom a platinumot. Egyszóval, nagyon fasza gamet sikerült összehoznia az Ubinak, tanultak a hibáikból, és ez dicséretes<#finom>.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Sziasztok!

Valaki játszik a GT5 Prol.-al online? HOgy smint megy ez? Tegnap beizzítottuk a routert, úgyhogy este megnézem miket lehet vele összehozni.

EmThor
ne beszélj így magadról! ne légy kiscsupor!

Totti5
mert én egy hülye fasz xbox360 júzer vagyok ezért nekem nem számít a HD, a Blúréj ? hihetetlen hogy beskatulyázzátok az embert... nincs blúréjem, mert baromi drága rá a film, majd ha elérhetõ áron lesznek max 3-4k a premier filmek akkor lesz majd lejátszóm, addig jó nekem a DVD is, de még az is drága, mert egy filmért elkérnek 4kt, ami nevetséges... term. a sorozatokat HD rippben nézem, még ha szar rip is és nincs akkora minõségi ugrás a sima verza és a 720p közt, nekem az a pici is számít

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Alien!
hát,hogy õszinte legyek,én egyikben sem éreztem nagyon,hogy a multiplayer volt a fõ szempont...Persze a pályák ügyesen át lettek emelve,de át is lettek variálva kellõképpen...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Na. Akkor nézd meg a multi pályákat.

Egyébként az élvezetes és sokszínû harcra vannak belõve a pályák, ez singleben is multiban is ugyanúgy mûködik.
Körkörös területek, nagy szobor alatt alagút ami ugyanarra a területre dob ki, felsõ híd ahonnan jól belátható az amúgy zárt kerek pálya. Szinglibe ilyenekre nincs szükség ezek a multi sajátjai, de a történet módba is bekerültek.
Nem néztem még az online módot, de biztos vagyok benne, hogy a szinglibõl kiszedett részek köszönnek vissza.
Kicsit olyan mint a Killzone esetében, anno ott is lehetett érezni, hogy a multi volt a pályatervezés alapja.

DanielT
Inkább fejtsd már ki mégis mit értettél a leírtakon? Milyen multira kihegyezett pályák a közepétõl?
"Komolyan mondom BESZAROK miket lehet ebben a topikban olvasni. "

Van erre egy jó megoldás, nem kell olvasni...

DanielT
"a közepétõl feltünt, hogy a pályák a multira vannak kihegyezve, játék közben simán észrevehetõ melyik területen lehet online harcolni. Ezért kár."

???

Komolyan mondom BESZAROK miket lehet ebben a topikban olvasni.
Uncharted2: Normalon lement 12:50 alatt. Ez rendben.
Végig baromi szép a játék, kicsit nekem sok volt a harc és kevés az ügyességi rész.
Ami viszont nem tetszett: kábé a közepétõl feltünt, hogy a pályák a multira vannak kihegyezve, játék közben simán észrevehetõ melyik területen lehet online harcolni. Ezért kár.

Én otthon is fílingesen nézem a filmeket és moziban is....már ami jó. 😞
Blu-ray-en viszont részleteiben látom a filmet, ami egy plusz élményt nyújt, de ezt te sose fogod beismerni. <#wave>

Alien!
szvsz a mozi mellett max a jó társasági program szól...Illetve ha élményt akarok akkor az IMAX...

a többi már rég nem az mint volt annó...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Házimozi mellett szól a jobb képminõség és ha van hájtek hangerendszered akkor az is. Mozi mellett a feeling, a hatalmas kép. Én mindenkép megnézem mozibe azokat amik tetszenek, aztán utána megveszem DVDn és nézem házimozin, de a maradandó élmény mindig a mozis vezióból származik.

Sajnos nem találom, de köszi.

NEXUS6
Hát igen, kicsit túlzott volt az általánosítás a hsz-emben.
Sok fajta módon tud az ember manapság filmet fogyasztani az biztos, az igényesség nem feltétlenül a módokban van, hanem hogy azt mennyire komolyan csinálja az ember.
A hálón tényleg olyan dolgok is fenn vannak, amit az ember egyszerûen nem tud megszerezni hivatalos lemezes formában, csak gondoljunk a sorozatokra, azok terjesztése egyszerûen nem képes lépést tartani az igényekkel. Az emberek szeretnék adott sorozatot már a sugárzáskor megszerezni, és nem érdekel senkit sem, hogy mellette hegyekben állnak ugyanannak a sorozatnak az elõzõ évadjai.

De hogy nagyon ne offoljunk, meg kicsit vissza is kanyarodjunk, valszeg elmondható, hogy ha valaki filmbuzi és egy jó minõségû eszközzel akar minél több formátumú anyagot viszonylag olcsón és mellette jó minõségben fogyasztani, akkor arra a PS3 tûnik a legjobb megoldásnak.
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

The hut-on a ps3-as Minininjas 13 font.
A zavvin meg lecsúsztam a Batman játékról 18 fontra akciózták, de sold out éppen. 😞

Ha valaki megteheti, hogy vesz projektort meg egy középkategóriájú erõsítõt középkategóriás hangfalakkal és van egy üres szobája amit be tud sötétíteni, akkor jobban jár ha otthon nézi blu-ray-en fullHD-ban mint premier után 4 nappal a moziban. Szerinted nem?

NEXUS6
Így van, mi is 1 héttel a premier után néztük most meg a 2012-õt, kb 15 fõ volt a teremben.

Totti5
Preimer után 4 nappal kell menni egy olyan idõpontba amikor tudod hogy gy sem lesznek sokan, és olyan helyre jegyet venni ahol szellõs az ülésrend. A Star Trek nagyon ütött moziban.

Alien!
Naja..Én sem vagyok ST rajongõ,semelyiket nem láttam,de ez a rész odavágott rendesen...egyre jobban azt érzem,hogy J.J. Abrams tud vmit...

Star Trek tényleg ütõs lett fullHD-ban. Én egy hete néztem és én sem láttam elötte, mintahogy a sorozatot sem néztem sose, szóval magában a filmben is egész kellemesen csalódtam.

A mozi is csak kurvázás, mert a legjobb a saját moziszoba projektorral. Moziban beülsz a barom mellé/mögé aki végigbeszéli a filmet, csámcsog, szürcsög. Michael Bay filmjeinél meg egy kurva is jobban leköt....

Alien!
"nem moziban megnézni egy mozira tervezett filmet (hadd ne idézzem ide azokat a cikkeket, amik ezzel foglalkoznak, ahol Tarr Bélától kezdve Michael Bay grafikusan keresztül a legutolsó filmmûvészetis kis senkiig mindenki egyetért ezzel) az a kurvázás."

persze,feltéve,ha itthon be tudsz ülni olyan moziba amire tényleg tervezték....Az összes nagyfilmrõl idén úgy jöttünk ki a haverokkal,hogy inkább megnézzük otthon még1x mert a moziban elfelejtik a kellõ hangerõt hozzátolni...

Alien!
multiavchd szvsz a megoldás,és akkor még minõséget is kapsz....

EmThor
platinumban csak 82 a 250gb-os gép + uncharted 2 + hdmi kábel

EmThor
szerintem van, de lehet csak bolti. hívd fel õket. (vagy sony bolt, vagy 576, vagy MM, vagy fukar ezekben tuti van)

Erre valaki?

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Kifogástalan állapotú Farcry 2 eladó 3000-ért.

erre fel tudom hozni, hogy én pl ismerek olyan torrentoldalt, ami csak olyan filmekkel foglalkozik, ami a többire nem kerül(het) fel, egy olyan, ahol olyan Fassbinder filmek vannak, amik már csak kazettán vannak meg, ott bizony felrakják az extrákat, olyan filmeknek is, amit még csak nem is hittél volna, hogy kinn van dvd-n. nyilván ki a jó halált érdekel, hogy Megan Fox hogy készült fel a sírós jelenetre a Transformersre, nem véletlenül nincsenek ott az extrák. jó helyen kell nézelõdni. egyszerûbb megvenni, de nem ebben a síkban mozog a guminõ, kurvázás dolog

ezt annyira sokan rosszul ferdítik el a lelkiismeretük megnyugtatása miatt, nem értem miért

nem moziban megnézni egy mozira tervezett filmet (hadd ne idézzem ide azokat a cikkeket, amik ezzel foglalkoznak, ahol Tarr Bélától kezdve Michael Bay grafikusan keresztül a legutolsó filmmûvészetis kis senkiig mindenki egyetért ezzel) az a kurvázás. nem az, hogy megveszed egy az egyben azt, amit letölthetsz a netrõl (ja, most egy pár évig nem, mert beelõzött a bluray, dvd9-et már bármelyik hülye tud szerezni torrentrõl, ha tudja hol keresse)

NEXUS6
Ez csak az egyik része a dolognak. Szerintem.
Én azért is szeretek eredeti lemezt venni, mert szeretem végignézni a verkfilmeket, extrákat, ami meg az ilyen ripelt anyagokból kimaradnak ugye.
Szal az igaz, hogy ez nem kúrva, ez már guminõ!

<#nyes>

Banano
WD TV Live a megoldás,és nem kell tökölni.😊

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

NEXUS6
Én most vettem meg a StarTrek BD-t. Szerencsére nem néztem meg moziban, vagy DVD-n/letöltve, így aztán rendesen ütött.
A mozifíling rendesen átjött. A hang odabaxós volt, az egész film is nagyon jó volt, hû maradt az eredeti sorozathoz.

Szal tényleg ilyenkor érzem, hogy milyen blõdséget mond az emberke a cikkben.
Számítógépen filmet nézni, 1001 megalkuvással olyan mint barátnõ helyett kúrvát tartani, kb annyira romantikus.

A filmnézés az, hogy megveszem a jegyet, vagy a lemezt, megnézem örülök neki, aztán ha teccett legközelebb is megnézem. Nem pedig varázsolgatok órákig, letöltök konvertálok beállítok, feliratozok meg ilyesmi, amíg végre a filmhez jutok, ami egyszercsak megakad, elcsúszik a hang, felírat meg ilyenek. Amikor egy mozifilm 1-2000 ft, akkor nehogy már az ember azon tököljön, hogy párezer Ft-ért beszerezzen egy BD-t.

Tény persze, hogy az 1500 Ft-os mozijegy is hatalmas a magyar átlagfizuhoz sajna, de akkor a BD alternatívái is azok, amirõl a cikk szólt.

EmThor
AC2

elbújtam egy szénakazalban, 4-bõl 3 katona továbbment, az egyik elkezdett a kardjával szúrkálni és megtalált 😄

EmThor
tolvajjal nyomom, Lothering-be meg akartak állítani banditák, hogy útvámot húzzanak be, de képességgel megdumáltam õket, hogy ne fizessek, sõt, õk fizettek 😊

a kereskedõt meg kiraboltam, egy sárkánycsont számszeríj lett a jutalmam, de vagy 30-as erõ kell hozzá O_o

olyan a játék, mintha egy jó lapozgatós fantasy könyvet olvasna az ember. igazán remek, hogy a párbeszédekben fõleg, de úgy az egész játékban jól ki lehet játszani a karaktereket, lásd fenti tolvaj példa, és akkor még nem is csapdáztam, meg lopództam

EmThor
mondjuk hard-on nem mertem elkezdeni, nem kell most még egy anál-pásztor játék, mint a demon's souls 😊

EmThor

Nagy képzelõerõvel vagy megáldva. 10 ezer sincs szerintem, persze nekem sincsenek hivatalos adataim.

Papesz

még egy apróság BluRay témához (amúgy tényleg óriási blõdségek vannak a cikkben):
Angliában a BluRay-es filmek 3-5 ezer forint között mozognak. Én pl. a Planet Earth sorozatot, ami 5 BR lemez! - 7200 Ft-ért vettem meg.

Persze itthon megint ki van velünk b*szva, de ennek semmi köze a BluRay-hez, mint formátumhoz. Eladási adatok alapján gyorsabban terjed, mint anno a DVD. És fõleg így fogalmazni, hogy "magyarországi forgalmazók meg akarják menteni a fromátumot". Mintha Magyarország akkora tényezõ lenne ebben a businessben, hogy bármennyi közünk is lenne a formátum megmentéséhez 😊

Még talán az sem igaz, hogy itthon 20.000 lejátszó van. Fogalmam sincs, hogy mennyi PS3 lehet itthon, de simán el tudom képzelni, hogy több.

G.

hasonló állaptoban vagyok én is...

😄DD Örülök, hogy bejött a game 😄