PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na csá, kár hogy már mész is!
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kösz!
(az irónia remélem nem veszett el a sorok között)
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Nézd ebben a topikban csak sony terméket lekezelõ véleményt vagy kötözködést lehet olvasni tõled és legtöbbször danieltõl is, így szerintem teljesen jogos a beskatulyázó hsz. <#wave>#wave>
Ez gyors volt, gratula! 18 óra figyelemreméltó hosszúság!
Láttam egy elõzetest, de mondjátok, hogy rosszul értelmeztem, mert azt láttam, hogy Leonardo talál fel és ad új fegyvereket a fõszereplõnek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Valaki játszik a GT5 Prol.-al online? HOgy smint megy ez? Tegnap beizzítottuk a routert, úgyhogy este megnézem miket lehet vele összehozni.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként az élvezetes és sokszínû harcra vannak belõve a pályák, ez singleben is multiban is ugyanúgy mûködik.
Nem néztem még az online módot, de biztos vagyok benne, hogy a szinglibõl kiszedett részek köszönnek vissza.
Kicsit olyan mint a Killzone esetében, anno ott is lehetett érezni, hogy a multi volt a pályatervezés alapja.
Van erre egy jó megoldás, nem kell olvasni...
???
Komolyan mondom BESZAROK miket lehet ebben a topikban olvasni.
Végig baromi szép a játék, kicsit nekem sok volt a harc és kevés az ügyességi rész.
Ami viszont nem tetszett: kábé a közepétõl feltünt, hogy a pályák a multira vannak kihegyezve, játék közben simán észrevehetõ melyik területen lehet online harcolni. Ezért kár.
Blu-ray-en viszont részleteiben látom a filmet, ami egy plusz élményt nyújt, de ezt te sose fogod beismerni. <#wave>#wave>
a többi már rég nem az mint volt annó...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Sok fajta módon tud az ember manapság filmet fogyasztani az biztos, az igényesség nem feltétlenül a módokban van, hanem hogy azt mennyire komolyan csinálja az ember.
A hálón tényleg olyan dolgok is fenn vannak, amit az ember egyszerûen nem tud megszerezni hivatalos lemezes formában, csak gondoljunk a sorozatokra, azok terjesztése egyszerûen nem képes lépést tartani az igényekkel. Az emberek szeretnék adott sorozatot már a sugárzáskor megszerezni, és nem érdekel senkit sem, hogy mellette hegyekben állnak ugyanannak a sorozatnak az elõzõ évadjai.
De hogy nagyon ne offoljunk, meg kicsit vissza is kanyarodjunk, valszeg elmondható, hogy ha valaki filmbuzi és egy jó minõségû eszközzel akar minél több formátumú anyagot viszonylag olcsón és mellette jó minõségben fogyasztani, akkor arra a PS3 tûnik a legjobb megoldásnak.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A zavvin meg lecsúsztam a Batman játékról 18 fontra akciózták, de sold out éppen. 😞
A mozi is csak kurvázás, mert a legjobb a saját moziszoba projektorral. Moziban beülsz a barom mellé/mögé aki végigbeszéli a filmet, csámcsog, szürcsög. Michael Bay filmjeinél meg egy kurva is jobban leköt....
persze,feltéve,ha itthon be tudsz ülni olyan moziba amire tényleg tervezték....Az összes nagyfilmrõl idén úgy jöttünk ki a haverokkal,hogy inkább megnézzük otthon még1x mert a moziban elfelejtik a kellõ hangerõt hozzátolni...
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
nem moziban megnézni egy mozira tervezett filmet (hadd ne idézzem ide azokat a cikkeket, amik ezzel foglalkoznak, ahol Tarr Bélától kezdve Michael Bay grafikusan keresztül a legutolsó filmmûvészetis kis senkiig mindenki egyetért ezzel) az a kurvázás. nem az, hogy megveszed egy az egyben azt, amit letölthetsz a netrõl (ja, most egy pár évig nem, mert beelõzött a bluray, dvd9-et már bármelyik hülye tud szerezni torrentrõl, ha tudja hol keresse)
Én azért is szeretek eredeti lemezt venni, mert szeretem végignézni a verkfilmeket, extrákat, ami meg az ilyen ripelt anyagokból kimaradnak ugye.
Szal az igaz, hogy ez nem kúrva, ez már guminõ!
<#nyes>#nyes>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A mozifíling rendesen átjött. A hang odabaxós volt, az egész film is nagyon jó volt, hû maradt az eredeti sorozathoz.
Szal tényleg ilyenkor érzem, hogy milyen blõdséget mond az emberke a cikkben.
Számítógépen filmet nézni, 1001 megalkuvással olyan mint barátnõ helyett kúrvát tartani, kb annyira romantikus.
A filmnézés az, hogy megveszem a jegyet, vagy a lemezt, megnézem örülök neki, aztán ha teccett legközelebb is megnézem. Nem pedig varázsolgatok órákig, letöltök konvertálok beállítok, feliratozok meg ilyesmi, amíg végre a filmhez jutok, ami egyszercsak megakad, elcsúszik a hang, felírat meg ilyenek. Amikor egy mozifilm 1-2000 ft, akkor nehogy már az ember azon tököljön, hogy párezer Ft-ért beszerezzen egy BD-t.
Tény persze, hogy az 1500 Ft-os mozijegy is hatalmas a magyar átlagfizuhoz sajna, de akkor a BD alternatívái is azok, amirõl a cikk szólt.
elbújtam egy szénakazalban, 4-bõl 3 katona továbbment, az egyik elkezdett a kardjával szúrkálni és megtalált 😄
a kereskedõt meg kiraboltam, egy sárkánycsont számszeríj lett a jutalmam, de vagy 30-as erõ kell hozzá O_o
olyan a játék, mintha egy jó lapozgatós fantasy könyvet olvasna az ember. igazán remek, hogy a párbeszédekben fõleg, de úgy az egész játékban jól ki lehet játszani a karaktereket, lásd fenti tolvaj példa, és akkor még nem is csapdáztam, meg lopództam
Papesz
Angliában a BluRay-es filmek 3-5 ezer forint között mozognak. Én pl. a Planet Earth sorozatot, ami 5 BR lemez! - 7200 Ft-ért vettem meg.
Persze itthon megint ki van velünk b*szva, de ennek semmi köze a BluRay-hez, mint formátumhoz. Eladási adatok alapján gyorsabban terjed, mint anno a DVD. És fõleg így fogalmazni, hogy "magyarországi forgalmazók meg akarják menteni a fromátumot". Mintha Magyarország akkora tényezõ lenne ebben a businessben, hogy bármennyi közünk is lenne a formátum megmentéséhez 😊
Még talán az sem igaz, hogy itthon 20.000 lejátszó van. Fogalmam sincs, hogy mennyi PS3 lehet itthon, de simán el tudom képzelni, hogy több.
G.