PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
majd ha megjon a gép valoszinuleg a jatekaim.hu rol fogok vásárolni de csak postai utánvét johet szoba a szállitásnál!
nem tudja véletlen valaki,hogy Magyarországrol Szlovákiába mennyi lehet a postakoltség utánvét esetén?
elore is thx!
ja és PREDATOR nak ismét koszonom a segítséget😊
PSN ID:misi2mezei
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Kicsit más: létezik az, hogy pl. a MM-ban forgalmazott BluRay fimek nem mind régiózárasak? Az olcsóbbakon láttam PAL régiót, de a komolyabb filmeken (pl. új Star Trek stb.) sehol nem volt se "2"-es, se PAL, se "B"... az ottani "szakemberek" nem tudtak válaszolni 😊...ja és persze azért érdekel ez anynira, mert a PS3-am az USA-ból van 😛
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
és még valami az számit valamit,hogy pl UK-s reggel vagyok akkor számit,hogy USA-s vagy EU-s e a játék?mármint,hogy UK regen megy lemezrol az USA játék?vagy ez nem számit?
Egyebkent mi a kulonbseg a fegyverek kiegeszitojenel a piros célzópont és a késöbb megszerezhetõ holografikus celzo (szinten piros pont) kozott?
A címet milyen formában kell megadni?
ország,város,kerület,utca házszám?
telszámot érdemes megadni,adress descriptionbe mit szoktak irni?
Haverok, Buli, Fight Club!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 ID: Csabesz82
ez este 6-7 fele volt 😊
The Only One!
PS3 ID: Csabesz82
18 font.
mert azt hallotam,hogy EU-s játékhoz csak EU-s DLC-k jok és valszeg a legtobb játékom EU-s lesz😄
az USA meg azért mert ott elvileg olcsobb meg tobb demo meg iylenek vannak....
bár nem tudom ebbol mi az igaz?!
Nem nagyon értek a konzolokhoz. Karácsonyra szeretnék venni PS3-hoz kormányt. Azt szeretném megkérdezni, hogy azok a kormányok, amelyek USB csatlakozásuak, de nincs rájuk írva, illetve a specifikációjukba beleírva, hogy PS3 támogatás (csak a szükséges PC-s paraméterek vannak felsorolva) azt lehet csatlakoztatni és használni PS3-on is? Szóval azok a kormányok, amelyek USB-sek, azokat egyszerûen használhatom a PS3-on is?
Válaszaitokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
Winchester cserénél trophy-k megmaradnak nem?
Elvégre az online van tárolva gondolom.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3/X360 user: Infernohun
még valami na már ha én olyat veszek meg amihez van GOW3 kod akkor azt EU-s PSN accal is le tudom tolteni?vagy ahoz USA acc kell?
EU-s GOW collection nem jelent még meg, szóval passz. Az USA változatban is csak abban van, amelyiknek az elején fel van tüntetve.
PSN: s3ctorHU
bocs de turelmetlen vagyok😄elore is thx!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
@predator0, ez megeshet, a multi az más téma. Nekem volt Fable 2 promóm amibe van multi és tökéletesen múkodott a co op
ugye a PS3 játékoknál már nincs régiokod?ugy értem,hogy az USA-s játékok mennek EU-s gépen?
meg még,hogy EU-s GOW collectionban van GOW3 kod?
Egyébként nem az 1-et, hanem a 2-t adná 6k-ért
AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD
Az mit jelent hogy egy játék promós?
Most akarok venni egy ilyen Uncharted-ot.
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Amerikai valamivel olcsóbb, de érdemes körülnézni mindkettõn, mert pl Outrun csak Eu-n van.
Megkérdeztem email-be,hogy az Uberkonzolnál megoldhato e a kulfoldre valo postai utánvét😊
és azt mondták,hogy ha leirom,hogy mit szeretnék és,hogy hova akkor igen😄
szoval hamarosan rendelem a PS3 at😊
Illetve szeretnék Storéról játékokat venni, asszonynak, meg a gyerkõcnek, USA vagy UK cardot vegyek?
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore