PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
850 a sima levél, bármilyen extraszolgáltatás nélkül. Utánvétellel nem tudom fel lehet-e adni. KATT.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

1 elég fura kérdés kivételesen nem a PS3 rol😄
majd ha megjon a gép valoszinuleg a jatekaim.hu rol fogok vásárolni de csak postai utánvét johet szoba a szállitásnál!
nem tudja véletlen valaki,hogy Magyarországrol Szlovákiába mennyi lehet a postakoltség utánvét esetén?
elore is thx!
ja és PREDATOR nak ismét koszonom a segítséget😊

PSN ID:misi2mezei

DanielT
Dec 17, mindenhol elérhetõ.
JohnnySmith
Dec 10-dikére bejelntett GT5 demoról mit lehet tudni? globális vagy ezt is mint anno a GT5P demot és GTHD-t is a japo store-on keressem?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

n000rbi
Ha minden igaz, akkor holnap jön a tv-m.... kell valamit bûvészkedni a ps3 display beállításaival, ha eddig monitoron volt (HDMI->DVI -vel) 720p-n? Gondolom csak pötty az 1080p-be és mehet, ugye? A hang marad ugyanúgy, optikain ki, 5.1-en, nem küldöm a tv-re.

Kicsit más: létezik az, hogy pl. a MM-ban forgalmazott BluRay fimek nem mind régiózárasak? Az olcsóbbakon láttam PAL régiót, de a komolyabb filmeken (pl. új Star Trek stb.) sehol nem volt se "2"-es, se PAL, se "B"... az ottani "szakemberek" nem tudtak válaszolni 😊...ja és persze azért érdekel ez anynira, mert a PS3-am az USA-ból van 😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

predator0
Nem számít.

predator0
Nem támogatja a játék szerintem az egeret és billentyûzetet.

aha ok akk valszeg UK-s lesz a fõaccountom😊
és még valami az számit valamit,hogy pl UK-s reggel vagyok akkor számit,hogy USA-s vagy EU-s e a játék?mármint,hogy UK regen megy lemezrol az USA játék?vagy ez nem számit?

AZ online-on egérrel+billentyûzettel jatszó COD MW2 jatekosok kapnak valami nehezítést azokkal szemben akik a PS3 iránysítójával játszanak? (mintha errol regebben olvastam volna, hogy volt ilyen kezdemenyezes)
Egyebkent mi a kulonbseg a fegyverek kiegeszitojenel a piros célzópont és a késöbb megszerezhetõ holografikus celzo (szinten piros pont) kozott?
DoNorBi
az komoly,engem érdekel is csak nemtudom hogyan kell beirni fizetésnél az adataimat😊
A címet milyen formában kell megadni?
ország,város,kerület,utca házszám?
telszámot érdemes megadni,adress descriptionbe mit szoktak irni?

Haverok, Buli, Fight Club!

Csabesz100
Na, az jó! Akkor bizakodok én is, hogy hamarosan lesz belõle valami!

PS3 ID: Csabesz82

Igen én. Szintén Batman, nov 30-án rendeltem meg, küldtek egy mail-t, hogy sorry de nincs raktáron amint lesz küldik, aztán tegnap jött az új levél, hogy küldik a játékot és tegnap vonták le a pénzt. Remélhetõleg a héten megjön.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Csabesz100
Megrendeltem zavvi-ról a Batman-t. Igaz, azt írják, hogy elfogyott, de így is engedte a rendelést. Most vontak le a számlámról 3 HUF-t, kíváncsi vagyok, hogy a többit mikor vonják le?! Meg arra is, hogy mikor fogják küldeni! Rendelt már valaki így tõlük, hogy nem volt nekik raktáron?

predator0
Nekem a fõaccountom magyar. Bár gyakorlatilag semmit sem ér, mert elõbb lesz 2012-ben világvége, mint magyar store. Ezen kívül van még amerikai, angol (UK), hongkongi és japán accountom. Ezeket hetente maximum egyszer szoktam használni.

tomi890125
én tegnap sokszor próbálgattam és vagy a 21. próbálkozásra sikerült szinkronizálnia!
ez este 6-7 fele volt 😊

The Only One!

predator0
Kiegészítem kicsit: Azok maradnak meg, amik sikeresen szinkronizálva lettek a szerverrel. Namost ez nekem már több hete nem sikerült. Olvastam itt a tippeket, de nem az a megoldás rá, hogy nekem kell hajnalok hajnaláig fent lennem vagy 5000x próbálkoznom, hogy sikerüljön.

Csabesz100
Nem játszottam még a Tekken 6-al. Én nem azt néztem, hanem a Batman-t, mert azt is 19 font-ra írják, de sajnos elfogyott! :-( Azt akarom megrendelni!

Smuge
+1 font , kb 3 munkanap. A játék amúgy milyen? Gondolkodok én is, csak eléggé lehúzták tesztekben pedig kipróbálnám. Ennyiért nem rossz!

Csabesz100
Itt mennyi a szállítási költség és kb. mennyi idõ alatt jön meg a cucc?

Ha esetleg valakit érdekel a Tekken 6 akciós a zavvi-n.
18 font.

és milyen accot érdemes csinálni?mármint egyértelmu,hogy mind2 ot😄de melyik legyek a fo account?amelyiken játszok?mert az már biztos,hogy ugy fogom csinálni,hogy csinálok 1 EU accot meg 1 USA accot de nemtom,hogy majd melyiken játszak?
mert azt hallotam,hogy EU-s játékhoz csak EU-s DLC-k jok és valszeg a legtobb játékom EU-s lesz😄
az USA meg azért mert ott elvileg olcsobb meg tobb demo meg iylenek vannak....
bár nem tudom ebbol mi az igaz?!

DanielT
Csak a Logitech gyártmányokkal mehetsz biztosra, de a többire is nagy az esély.
Sziasztok!

Nem nagyon értek a konzolokhoz. Karácsonyra szeretnék venni PS3-hoz kormányt. Azt szeretném megkérdezni, hogy azok a kormányok, amelyek USB csatlakozásuak, de nincs rájuk írva, illetve a specifikációjukba beleírva, hogy PS3 támogatás (csak a szükséges PC-s paraméterek vannak felsorolva) azt lehet csatlakoztatni és használni PS3-on is? Szóval azok a kormányok, amelyek USB-sek, azokat egyszerûen használhatom a PS3-on is?
Válaszaitokat elõre is nagyon szépen köszönöm!
predator0
Megmaradnak.

brodix
Hali!
Winchester cserénél trophy-k megmaradnak nem?
Elvégre az online van tárolva gondolom.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Prody
Nagyon aranyos játék 😄 néha akad a kamera és a varázskártya közötti kapcsolat... jó fényviszony kell hozzá, nem túl sötét és nem túl világos. Szerintem 9k-ért megéri, vedd meg. Ráadásul a kamera is van benne, ami kell máshova/késõbbiekhez.

Inferno
Srácok,Eye Pet tapasztalatok?Mennyire pontos..stb.Gondolkodok rajta hogy megveszem 9k-ért kamerával+magic card.

PS3/X360 user: Infernohun

predator0
Biztosan fog menni, mert most is azzal játszom 😄 USA acc kell hozzá, persze.

thx a választ!szoval akkor ha megveszem az USA verziot akkor fog menni?!
még valami na már ha én olyat veszek meg amihez van GOW3 kod akkor azt EU-s PSN accal is le tudom tolteni?vagy ahoz USA acc kell?

predator0
Eddig sem volt régiókód.
EU-s GOW collection nem jelent még meg, szóval passz. Az USA változatban is csak abban van, amelyiknek az elején fel van tüntetve.

sector512
Nekem pl promós KZ2 van és van benne multi is, szóval nem biztos hogy bármiben más a promós mint a sima.

PSN: s3ctorHU

valaki erre?😞
bocs de turelmetlen vagyok😄elore is thx!

Csibe001
Ez egyszerû, ha gyûjtöd is a játékokat nem csak végigviszed akkor messzirõl kerüld el a promós verziókat, viszont ha nem gyûjtöd akkor is kerüld el, mert sokkal nehezebben szabadulsz meg tõle. Szóval szerintem NE vegyél olyat.

Totti5
Az engem már nem érdekel😊 jó áron hozzájutottam megjelnés elõtt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

predator0
Gondolom azért arra is rá volt írva, hogy not for sale, vagy hasonló szöveg. Félwarez, fél ban.

Totti5
6kért én megvenném simán. Én nem mondtam róla semmit csak hogy ugyan az 100%osan a feliratoktól eltekintve a dobozon, lemezen. A játék bitre ugyan az mint egy nem promós, de ahogy jónak látod úgy dönts.

@predator0, ez megeshet, a multi az más téma. Nekem volt Fable 2 promóm amibe van multi és tökéletesen múkodott a co op

predator0
Vagyis benne volt, csak éppen arra külön szerverek voltak és miután kijött a rendes változat nem lehetett vele játszani 😄

predator0
Ja, persze ugyanaz. KZ2 promo verzióban nem volt benne a multiplayer rész.

na megint kérdeznék valamit😄bocs de ilyen hulye vagyokXD
ugye a PS3 játékoknál már nincs régiokod?ugy értem,hogy az USA-s játékok mennek EU-s gépen?
meg még,hogy EU-s GOW collectionban van GOW3 kod?

sebtib
eddig te vagy az egyetlen aki jót mondott róla. hát nem is tudom mi csináljak.
Egyébként nem az 1-et, hanem a 2-t adná 6k-ért

AMD X2 4200+,2GB ram,NVIDA Geforce 8600GT,260GB HDD

Totti5
Miért ne vehetné meg? 100%ban ugyan az mint a bolti, csak van egy promo felirat a tokon és a lemezen, illetve annyi elõnye még van is hogy olcsóbban lehet ezeket megvenni hisz akié az valszeg ingyen jutott hozzá vagy õ is olcsó áron. Nyugodtan vedd ha jó áron adja, igaz egy Uncharted amúgy is olcsó kb 3kt ér, a promós így 2kt ér max.

sebtib
köszi a gyors választ, és megfogadom a tanácsodat.

predator0
Nem árusítható. Rendezvényeken, egyéb helyeken lehet hozzájutni, de legtöbbször csak tesztelõknek, újságíróknak adják. A helyedben tuti nem venném meg.

sebtib
Hali
Az mit jelent hogy egy játék promós?
Most akarok venni egy ilyen Uncharted-ot.

Thundercore
USB-s vinyóm nincs, csak ezért nem akarok venni még azt is, környezetemben meg nem tudom, hogy van-e valakinek kölcsönben . Pendrive-om viszont van 4Gb-os. Csak 8-10 játékmentést akarok megtartani, meg a beállításaimat.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Van egy back up funkció a beállításoknál és ha van otthon egy külsõ vinyó amire ráférnek az adatok, akkor arra átment a gép mindent (beállítások, fotók, zenék, playlistek, videók, játékmentések, hdd-s játékok stb) és akkor nem kell semmivel bajlódni. Ha nincs akkor pendrive-ra is kimentheted, de van pár játék ami ezt nem támogatja(pl. Killzone2)

Amerikai valamivel olcsóbb, de érdemes körülnézni mindkettõn, mert pl Outrun csak Eu-n van.

Na most nagyon boldog vagyok😄
Megkérdeztem email-be,hogy az Uberkonzolnál megoldhato e a kulfoldre valo postai utánvét😊
és azt mondták,hogy ha leirom,hogy mit szeretnék és,hogy hova akkor igen😄
szoval hamarosan rendelem a PS3 at😊

Én a Gamestoreról rendeltem a PS3 Slimemet. Jó hely; olcsó és gyorsak is. Rendelés másnapján jött a cumó.
Thundercore
vinyót szeretnék cserélni, ha a mentéseim átrakom pendrive-ra, majd az új vinyóra, akkor utána tudom õket folytatni? A trófeák nem érdekelnek, csak van pár játék, amit nem szivesen kezdenék elõlrõl.

Illetve szeretnék Storéról játékokat venni, asszonynak, meg a gyerkõcnek, USA vagy UK cardot vegyek?

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Mnemomic
Köszi, majd kipróbálom ha otthon leszek.