PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már bocs, de ez így ebben a formában hülyeség. talán egy kicsit máshogy kellene megválasztani az adókulcsokat, ha növelni akarjuk a makrogazdasági mutatókat. a feketegazdaság elenyészõ részét teszi ki ez, bõven nem itt kéne hozzányúlni, ha azért aggódunk, hogy nincs segély, infláció van, blabla

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

csabush
Assassins Creedel, meg Army of Twoval mi a bajod? A többi kuka, Far Cry PCn, Burnoutot meg szeretem.

zzeN
Vásárolt vki az utóbbi idõben a gamestore.hu-ról? Mert nekem régebben volt 1 rendelésem tõlük, az se volt a legjobb. Vártam 1 hetet megrendelés után, hátha csak a posta baszakszik. Felhívtam õket, és akkor adták fel, szóval majdnem 2 hét volt mire kijött a game. Azért kérdezem, mert megvenném a Saboteur-t, és ott a legolcsóbb...

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

DanielT
Jézusom... szerintem inkább pattanj el a jatekaim.hu -ra és ezen játékok új áráért vegyél valami minõségit használtan. Ha kimaradtak akkor: Unchartedek, Ratchetek, Infamous és kb csak Sony exkluzívok.

Ebbõl a listából a Burnout meg a Far Cry 2 amik nem vállalhatatlanul szarok.
Hali! Karácsonyra meglepném magam pár játékkal, viszont a pénztárcám véges... Kinéztem pár elég jó áron lévõ játékot. Melyikeket lenne érdemes megvennem?
Itt a lista:
1.Burnout Paradise platinum
2.Half-Life 2: The Orange Box
3.Turning Point: Fall of Liberty
4.Far Cry 2
5.SOCOM Confrontation
6.Tom Clancy's Rainbow Six: Vegas 2
7.Assassins Creed
8.Army of Two
10.Legendary
11.Medal of Honor Airborne
Totti5
[url=http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=435&article&%20James%20Cameron's%20Avatar]Olvasd el.[/url]

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Thundercore
Milyen a játék? Tegnapelõtt voltam moziban, láttam a film elõzetesét, az nagyon bejött. Youtube-on néztem pár vidót, az alapján jónak tünik a játék is.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Ezt nekem is csinálta még az elsõ nap. Tedd fel õket USB-re és így kapcsold ki a gépet, ezzel kikapcsolod a kontrollereket is. Ezután húzd ki õket az USB-bõl, majd az egyiken nyomd meg röviden a PS gombot.( Nem nyomkodj közbe másik gombot rajta) Elindul a rendszer és rövid idõn belül mûködni fog a kontroller is. Végül nyomd meg a másik kontrolleren is a PS gombot. Legalábbis nálam így oldódott meg,azóta semmi baj nincs vele.
predator0
Nem, ez valami Tsteu páncél, bármi legyen is az. Assassins Creed 2 tokjában volt benne, a kis füzetke alatt egy szórólapon.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Inferno
Ez a 5 bonus fegyver féle tartalom lenne ? 😛

Mnemomic
Hi!

Gondom van a játékvezérlõvel. 2 is van és mindkettõ csak USB-rõl volt hajlandó mûködni, hiába nyomogattam a PS gombot. Tegnap még jó volt most csinálták, a töltöttségük jó. Csak villog mind a 4 lámpa és nem párosít. Ha levetttem az USB-rõl rögtön ezt csinálták és nem lehet összehozni a géppel õket.

arsnl
Köszi<#worship>

predator0
Ha valakit érdekel az Avatar címû fenomenálisan zseniális játékhoz (gondolom mindenki megvette) egy ingyenes Exkluzív Tartalom (!!!!!!!!!!!) bónuszkód az írjon privátot. Remélem milliók érdeklõdését keltettem fel ezzel a nagyszerû, mikulásközeli meglepetéssel.
<#eplus2>

predator0

arsnl
ja még az elsõ fajtából 😞

Inferno
60--as géped volt ?(csak érdeklõdik)

arsnl
hali
Ha a PS-met elérte a sárga led, akkor már végleg meghalt? És ilyenkor általában mi szarik be?

Látom figyelmesen elolvastad a 69409-es hsz-t és utána kérdezel. <#taps>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Akkor most már lehet Magyaro-ról is bejelentkezni? És így megy minden? Demók stb letöltése?
Stílusból gondolom nem a sakk meg a dáma a kedvenc játékod ezáltal a Home is hidegen hagyhat, ergo hetente egyszer kellene váltogatni az accot 5 percre amíg letöltöd az új demókat.
Egyébként óvatos kérdés: az angol zászlódra büszke vagy?

Thundercore
Én csak magyarról játszok 😊 USA, UK acc csak letöltésre van nálam.

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

Sippie
ezt ne kezdjük el újra, volt már ez a téma. Úgysem oda kerül az apénz ahova kéne, se az oktatásban, se az egészségügyben nem látnánk viszont, de még azoknál a rászorulóknál sem akik jogosan megérdemelnék.
5c0rp330n
dehogy jatszok arrol, hulye leszek odavissza valtogatni az accokat. a magyar zaszlo meg egy olyan dolog, amire jelen pillanatban nem igazan tudok buszke lenni.

Ahelyett, hogy itt problémázol szerezhetnél nekem a raktárból egy ott porosodó fekete sony str-dg910-et legálisan az akciós áron(asszem 65ezer), amit én legális pénzbõl kifizetnék, Te mellékelnél egy legális garanciát és mindenki boldog lenne azzal a tudattal, hogy fellendítettük az ország szekerét. 😊

Miért lenne fake? A mindap volt egy ilyen hasonló videó csak ott szõke csaj nyirta ki a pasija boxát, arra is egybõl beírták hogy fake. Ez van sajnos nem tudhatjuk milyen rejtett próblémái vannak a nõknek. Szóval figyelni a barátnõket és igyekezni hogy megszeressék a konzolt. Eddig az én barátnõmnek csak a lego indy jött be a többire azt mondja hogy be kéne tilatani
cloud.strife
És az nem zavar hogy nem emelkedik a fizetésed? Hogy nem tudsz segélyt, támogatást igényelni?
Hihhetetlenek vagytok komolyan..... 😞

www.digimomentsvideography.com

NEXUS6
A remény hal meg utoljára!;D

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Én nagyon remélem, hogy a többség magyar acc-ot használ, az eu/usa acc-ról csak Home és store megy. Semmi hátrányom azért mert magyar acc alól játszom és hidd el jó érzés piros/fehér/zöld zászló alatt tekerni(már amelyik játék támogatja...)

Banano
De az engem nem zavar amíg 40-50k-val olcsóbban adják plusz mellékelik az eredeti pana garit.<#finom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Seth
féknek tûnik

PSN ID.: Beegabor

NEXUS6
Ez zúzós!
<#mf1>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

cloud.strife
Azoknál is akkora áfacsalás megy mint a ház. Gratula..... 😞

cloud.strife
Vegyetek csak az Euronics-ban, hajrá..... LOL

Hahahaha.....

cloud.strife

Győri Devi

&#12420;&#12425;&#12428;&#12383;&#12425;&#12420;&#12426;&#36820;&#12377;&#12290;&#20493;&#36820;&#12375;&#12384;!

EmThor
hidd el nagyon szeretnél ezzel az 'ocsmánysággal' játszani

Prody
A többség EU vagy US accountot használ? Mivel EU-ra regiztem fel és Cod6ban lvl16 vagyok. Ha mondjuk csinálok egy új US accot akkor kezdhetem elõrõl a multit meg a trophic is elvesznek?

A 15 dolcsis COD classic ugyanaz mint anno vagy csináltak vele valamit?
Esetleg HD minõségû DD5.1 kompatibilis?

Totti5
Mi ez az ocsmányság? ugye nem az új tekken?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Valaki magyarázza már el a bayonetta miért kapott 10pontos értékeléseket?
Kipróbáltam és ez egy egyszerû árkád kaszabolós játék. Semmi extra, legalább valami különleges bejövõs stílusa lenne, de még az is klisé.
86db ilyen volt már és lesz is még.

Gyenge demók jöttek a héten. <#levele>

Mnemomic
Thx. Játszottunk a LBP-vel állati aranyos játék 😊

brodix
Grat, sok boldogságot <#taps><#wave>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Prody
Ok értem. SF4 Box-ra volt meg, azért nem akarom azt már... Dragon ball raging blast -al nem játszik senki?

EmThor
soul calibur 4 is olcsóért kapható manapság és 1 év elteltével újra a naruto ultimate ninja storm.

én noob vagyok, csak 1 verekedõs játékkal játszom és ez a tekken. Tartalom szempontjából a tekken 6-ban van vagy 40 karakter, rakat pálya öltöztethetõ figurák és egy kicsit bénácska de nem olyan rövid single rész, szóval Tekken 😊

Prody
Tekken 6 jo game? Érdemes megvenni? Szeretnék egy verekedõs játékot is: DB Raging blast, Tekken 6 vagy Street F 4?

Ja-ja láttam nagyon nyomtad a Tekken-t!

Más: Ezt a topatoi-t komolyan gondolták, hogy így kiadják? Szvsz ez még féljátéknak is gyenge, bár lehet a teljes játék jóval többet tud mint a demo, de akkor meg a demot rosszul rakták össze.

Jó játékot!

EmThor
itt elkenik a szám

itt pedig a malacrengetõ erõ 😊

gazgoblin
gratz!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!