PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dave9004
elõzõ kettõt akkor nem érdemes? Vki bõvebb vélemény?
DanielT
Fear 2 szar port, Lost Planet még szarabb port.

Resistance 2 jó cucc, egyértelmû a döntés.
dave9004
nemsokára veszek játékot. Szerintetek melyiket: Fear2, Resistance2 vagy Lost Planet legyen? ez a három tetszett meg hirtelen
predator0
Neki már nincsen PS3-a, ha jól tudom.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
kivéve tarti 😄
Alien!
szvsz ugynúgy nem is kell,mivel mindenki más is kontrollerrel nyomja...ergo a kevésbé gyors és pontos irányítás nem hátrány...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

bertino
simán, de messze nem ugyanugy.
de tény, hogy nem lehetetlen.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alien!
ez úgy baromság ahogy van.

madwe: vegyél nyugodtan fps-t,gyakorolj,aztán rájössz,hogy kontrollerrel is simán játszható.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ja sry nem neked ment hanem madwe-nek. 😊

\" örökké nem eshet.... \"

Én eleinte a hajamat téptem mert rohadtul nehéz volt megszokni, hogy AWSD! 😊 Sokszor úgy voltam vele, hogy hagyom a francba az FPS cuccokat, de aztán idõvel ráéreztem és most már nem okoz gondot. Mondjuk ne várj olyan gyorsaságot és pontosságot mint PC-n de azért elég kellemes tud lenni. Épp a minap végeztem a Borderlands-el (kurva jó kis gém, mindenkinek csak ajánlani tudom!!) és kimondottan szuper volt az irányítása. Szal egy szónak is száz a vége, próbáld ki (de ne csak 1x) és majd bele fogsz jönni hidd el....

\" örökké nem eshet.... \"

majd akk holnap lemérem😄és megnézem a típust is😊

PSN ID:misi2mezei

5c0rp330n
valahova csak ra van irva pontos tipus is (valami ilyesmit keress: 40W4500)
egyebkent 107 centis bravia jobban belegondolva talan nincs is, 40" van (102 cm) meg 46" (117 cm), a ketto kozott nem szokott lenni..

az fps játékok mennyire nehezek pc után joyal?

gyakorlatilag lehetetlen játszani õket. sok pénzt spórolok neked azzal most, hogy lebeszéllek valami fps lövöldére való pénz elbaszásról

na jolvan mind1 hagyjuk😄
akkor inkább azt kérdezem,hogy valakinek van tapasztalata az uj Samsung LED TV vel?
minálunk 1000 euro megér annyit?mert az apám akar venni a Bravia meg az enyém lesz😛
ja és az érdekelne,hogy milyen rajta játszani?(a samsungon)

Venni akarok egy autót, zöldet. Nem tudod mennyit eszik? Légkondi esetleg van benne?

Papesz

mit tudjam én,hogy milyen?!😄
rávan írva,hogy BraviaXD

5c0rp330n
miazhogy "a Sony Bravia 107 cm-es LCD TV"? sztem kb 500 107 centis bravia lcd tv van..
ps3 es 1080p vs 720p temahoz: jatek kozben 99%-ban 720p-nel nagyobbat nem ad ki a ps3, jatekon kivul (videok, kepek, stb) viszont teljesen kihasznalja az 1080p-t.

Karez
1. www.fakenamegenerator.org
2. Nékem is 81cm-s HDready tv-m van és megvagyok vele elégedve. Ha kis szobában játszadozol az bõven elég, FullHD-t akkor érdemes ha nagyobb komplexumba élsz, vagy minden kis fikarcnyi részletet akarsz látni. (bár fölösleges a legtöbb játék így is csak 720p-ben fut) Monitort nem ajánlom, nem hozza vissza ugyanazt a feelinget, mintha tv elõtt játszanál.
3. Hát ha nõi nemû vagy inkább válts dualshock 3 verzióra...és még olcsóbban is megúsztad mintha vibrátort vettél. 😊 Ha férfi vagy inkább használd csak játékra.
4. Elején fura de hamar megszokható. Embertõl függ én pl. ha ilyenbe akadok bele tuti belehalok 3x is elsõ pályán de 4x már sikerül megszoknom és nincs megállás.
5. Üzlet válogatja ebben nem tudok segíteni. Másnak adom át ezt a kérdést.

70k zsákbamacskát nem nagyon tudsz venni. 😊
Jó konzol ez, a 360 is jó de számomra 1-2 cím kivételével nem annyira érte volna meg a megvétele. (amik meg úgy is érdekelnek havertól kölcsönkérem egy hétre én meg a ps-t neki meglesni mégis mit tud a konkurencia. no konzol war!) Plusz ott van ugye a fizetõs live ami szvsz jó üzleti dolog de nagy öngól az egész játékosok szemszögébõl. :S
Store-on anno pl. úgy döntöttem el magamba hogy nincs az a pénz hogy bármit leszedjek onnan pénzért. De mikor megláttam pár ps1-es játékot milyen olcsó, picit lenyelve hogy ez borítóval a polcon nem fogom látni de leszedtem.(konkrétan Castlevania: SOTN, és Resident Evil 2-t) Nagyobb arcade címet még nem. (majd jövõre a Caslte Crashers-t ^o^)

ilyen TV-vel kapcsolatos kérdésem nekem is lenne😊
a Sony Bravia 107 cm-es LCD TV Full HD-s?
mert elvileg amikor felkapcsolom az Xboxot és HDMI vel bejon a dashboard akkor az van fenn,hogy 1080p vagy ez nem jelent semmi?ja és látványban a PS3 nál van valami kulombség a Full HD és a HD Ready kozott?
elore is thx!
az elozo kérdésemre nem kell válaszolni,már mellékes!😄

Karez kösz! még pár kérdés? olyanok amire majd mindenki lehurrog pedig elolvastam a faq ot...honnan szedek angliai címet ? ps3 + HDready(samsung 32"2008as) tv az mennyire szar vagyjó? ki és mire használja a SIXAXIS kontrollert? az fps játékok mennyire nehezek pc után joyal?hol a legolcsobb a ps3?ahol postai uton hozzáférhetek? bocs a sok hülye kérdésért de nem akarok magamnak 70 ezer forintos zsákbamacskát. köszi
zzeN
Van VIP tagság.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Karez
Jó közbe eszembe jutott még pár cím. (:
EsGén meg mi a f.szomnak nem lehet még szerkeszteni? 😞

predator0
Kettõt fizet, hatot kap 😄

Karez
5 megás net bõven elég lesz. Csak számolj vele hogy hétvégenként az új letöltések néha picit lassabban gyünek majd.

Multiban nemtudok segíteni, én ilyen szingli és coop játékos vagyok. A többiek majd mondogatják melyiket tolják mostanság sokan.
Bár én most így kettõt tudok mondani. Battlefield 1943 (letõlthetõ arcade cucc), Call Of Duty Modern Warfare 2, Call Of Duty World At War, Killzone, Tekken 6, Street Fighter 4.
Ezeknél tuti találni fogsz játszótársakat. ^^

ez 2 kérdés volt😄
KAREZ! köszi aszthiszem ez elég kimerítõ válasz volt! még 1 kérdés 5 megás net elég a ps3hoz?meg melyikek azok a játékok amikbe sokan multiznak?
ez már nemigaz😞
keresgéltem Szlovákiai konzolboltokat,találtam is jopárat....
ami jo,hogy viszonylag olcsok a játékok!
ami rossz,hogy amit akarok venni PS3 Slim killzone2 és infamous mindenhol 330 euro😞
legkevesebb 326 volt...
most akk ha nem találok valami olcsobb boltot akkor valszeg az apám egyik ismeroséhez lesz rendelve Gyorbe....

predator0
Yakuza 3 angol felirattal 2010 márciusban gyün.

Mnemomic
Köszi. Most nem tudom, de valószínûleg európai, mert a TheHut-ról rendeltem. Mind1 akkor bereggelek majd az angolra is. Nekem végülis az ingyenes tartalmak kellenek igazán. Csak még nincs igazi netem a PS3-nak.

Tetszik ez a gép, de ezt az egész store dolgot megoldhatták volna egységesen is szerintem.-jó persze a régiókódok miatt is van ez.

Karez
Mint írtam ez játéktól függ.

Ha a LBP játékod EU verziós (hamar kilehet deríteni néz rá a dobozra és ha kerek korhatár besorolás van (pegi bár az új játékokon már négyzet van) vagy hátul a dobozon egy 2-es földgömb szerepel akkor EU verzió van neked. Akkor értelemszerûen a DLC-k csak is az Eu store-ról érdemes beszerezni mert azzal kompatibillisek.

De ha pl. a dobozon egy betût látsz a korhatár besorolás keretnél(ESR😎, valamint hátul egy 1-es földgömb-öt és még belsõ borítókép is van akkor neked USA verziós példányod van. Ergo USA store-ra kell fellépned és beszerezned az ingyenes DLC-et.

Mázli hogy a ps1-es és az arcade játékok store-on régiófüggetlenek, így érdemes azokat USA store-ról beszerezni, mert sokkal olcsóbbak mint az EU store-on megtalálhatóak. (tisztelet a kivételnek, néha van egy-két cím ami olcsóbb ott)

Mnemomic
Beregisztráltam a USA Store-ra nagy nehezen de sajna a netem még nem igazán megfelelõ, így belépni még nem sikerült. Megvan a LBP, ha ahhoz le akarom majd tölteni az ingyenes kiegészítõket akkor a UK store-ra regisztráljak be?

Xpress.hu minden nap akciózik, van közötte blu-ray film is. Általában 3500-3600-ra jön ki a film ami elég baráti. Ma az Árral szemben címû Bruce Willis film akciós.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Karez
Más néven DLC-k "Downloadable content" ezek a letölthetõ tartalmak.

Játékonként más más letölthetõ tartalom elérhetõk, amit maguk a készítõk csináltak. Nagy részük egy kis összegbe kerülnek, míg elvétve van rengeteg ingyenes tartalom is.

Pl. Burnout Paradise-hoz több letölthetõ új módozat, motor vezetés, rc cars-ok stb. lehet beszerezni.
Míg egy killzone-ban plusz multispályák.

Persze ezt neked kell eldöntened hogy adott játékhoz beszerzed ezeket az add-on-okat. Én szvsz kib*szott fölösleges 1-2 dolcsi/eurót költeni letölthetõ skinek vagy multis pályákra. Ellenben olyanok hogy magát a szingli kampányt bõvítik ki azok érdemes beszerezni. Az ingyeneseket természetesen meg kötelezõ leszedni ha már egyszer ingyenesek 😊 (néha egy-két kiadó csinál ingyenes elérhetõséget megjelenéskor pl. Dead Space fekete páncél és kék led-el világító sisak-ot két hétig leszedhetõ votl ingyen megjelenés napján ) de nagyon ritka alkalmak ezek.

Egyet ne feledj. Noha maguk a játékok nem régiózárasak, de a hozzájuk beszerezhetõ DLC-k igen. Így ha te pl. amcsi store-on megveszed pl. a Valkyria Chronicles Edy's Mission nevû új szingli kampányt, akkor az nemfog feltelepülni ha Európai verziót vásároltál. Ellenben ha európai store-on szerzed be, akkor kompatibilis lesz.

Szerintem kezd azzal, hogy végigolvasod a banneren lévõ F.A.Q.-t.

Papesz

Aham köszi😄

mik azok a letölthetõ tartalmak???😄 nagyon sügér vagyok ehhez... picit ha lehetne bõvebben ugy mint.: minden amit tudni kell a ps3 ról röviden...
Prody
Ingyen van a multizás, accountot kell csinálni. a letölthetõ tartalmak nagyrésze fizetõsek.

Hali!
Kérdésem lenne, vennék a közeljövõben ps3 at! de nemigazán vagyok otthon a multiplayer es részében ... ez ugye ingyenes? vagy ez is olyan mint az xbox360 h live ra elõ kell fizetni? mert ha fizetni kell akkor mindegy h xbox vagy ps3 szerintem.. na de mindegy ez csak az én véleményem...meg van hd ready tvm és hogy azon hogy mutatni grafikailag? elég vagy jobb lenne ha fullhd lenne?naggyából ennyi lenne egyelõre. válaszokat köszönöm elõre is<#kacsint>
Thundercore
Pc-m anno gyenge volt HL2-höz 😛

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

PC-n vittem végig a HL2-t és csak ajánlani tudom. De a konzolos portok nem sikerültek túl jól. A PS3-as benne is van a Videogamer top 10 legrosszabb PS3 port listájában.
Thundercore
Nekem nem nyújtotta azt az élményt, amit elvártam. Igaz, ps3-on nem jövök úgy ki fps-ekkel, mint pc-n.

HF2-nek nincs fílingje? Hát nemtom nekem már az elején a vonatállomás is tök tuti fílinges volt aztán ez csak fokozódik.

4500,-ért kicsit drága sztem 3-3,5 körül kéne mennie.

2 sorba szépen leírod, hogy pl:
xy utca xy szám
xy város
bejelölöd, hogy hungary beírod az irányítószámot
Telószámot nem fontos megadni, de nem értem miért kérdés, hogy megadod-e, valszeg nem fognak zaklatni szóval akár meg is adhatod, ebbõl bajod nem lesz... 😊

Más: shopto akciózik 20 fontért 2 játék vagy 1 játék +1 blu-ray film stb, érdemes körülnézni.

predator0
Pécére 3000-ért még jobb.

Thundercore
Szerintem nem. Nekem meg van, de talán ha fél órát játszottam vele. Nincs meg a feelingje, mint a Half-Life 1.-nek.

Half-Life 2: The Orange Box -ról mit gondoltok? Érdemes megvenni 4500 ft-ért?
mert ahhoz kell bankkártya ami nekem még nincs😞
és 1 Szlovákiai konzol boltot sem ismerek ahol jok az árak😞

Miért nem veszel játékot Angliából?

Papesz

brodix
Prototype-hoz? 😄
Amugy nagyon jó játék, én nagyon szerettem!!!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

dave9004
Infamous mennyire jó? Mihez hasonlít legjobban?
Thundercore
Azért jatekaim.hu-n nem sûrûn fogsz olyan embert találni, aki utánvéttel küldene. Évek óta használok Ebay-t, vaterát és jatekaim.hu-t is, de talán az eladók 5-10 %-a postáz utánvéttel. Drágább, és ha a vevõnek nincs kedve átvenni a csomagot, bukott az eladó.