PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

n000rbi
Nem jól tudod, van ravasz. Autós játékot meg inkább kormánnyal játssz 😉

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Sziasztok! Gondolkodom, hogy lecseréljem az Xbox 360-omat PS3-ra. Ami elsõsorban az ok: ingyen multi és God of War 3. Tudnátok még mondani meggyõzõ címeket ps3-ra? Akár régieket is.
A legtöbb játék van xbox 360-ra és ps3-ra is, szóval a többi exkluzív játékokon fog múlni a döntésem legjobban, mert csak 1 vagy 2 játék miatt nem érzem szükségét a váltásnak,(amúgy xboxra ugye ott lesz az Alan Wake, ami ugyancsak nagyon jónak ígérkezik.) és mivel eddig xboxos voltam, nem tudtam követni az elmúlt néhábny év nagy megjelenéseit.
Segítséget elõre is köszönöm!

DanielT
Ps3-on is van már ravasz amivel adagolhatod a gázt, de közel nem olyan jó (a formája miatt) mint a 360-é.

Egyébként a Ps2-nek nyomásérzékenyek voltak a gombjai, így azokkal is lehetett valamennyire adagolni.
hát má nem azért de nekem a xbox kontrollerje sokkal jobban a kezemre áll mint a PS3-é😊
nem mellesleg az xbox kontrollerel sokka ljobb autos játékokat is játszani mert ot nem kell teli gázt adni hanem lehet pl csak félig ha ugy nyomod le a ravaszt!a PS3 nál ha jol tudom nem így van!javítsatok ki ha tévedek de utoljára PS2 vel játszottam😄de hamarosan lesz PS3 is.

PSN ID:misi2mezei

Inferno
Nekem van mind3 sõt van psp is meg DS is meg GC is...stb 😊
11 éves koromba kaptam az elsõ konzolt,most 26 vagyok,és mindegyik konzolba szeretek valami játékot (DC Shenmue,Nintende Zelda,Metroid...stb pl).Inkább gyûjtõnek tartom magam...😄

PS3/X360 user: Infernohun

Akinek meg van otthon egy konzolja ami történetesen ps3 és emellett még fenntart egy boxot vagy egy közepes képességû pc-t azért, hogy hangyafasznyival szebbek legyenek a játékok az az igazi LOL. Persze ha munka vagy bármi más miatt veszi meg a fenti kütyüket és aztán erre is használja valaki, az kiesik a LOL-ból. 😊
Sztem.

Nekem van itthon egy ps3 multimédiának és egy laptop amin netezek. Ennyi.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Petyus_
"Komolyan hihetetlen amit itt elõadtok, idejön egy friss hús és közlitek vele, hogy ps3-on csak exkluzív mert a többi játszhatatlan fosszar."

Én sem hiszem el, hogy ez ma még hivatkozási alap lehet. PS3-at ár-érték arányban össze sem lehet már hasonlítani a 360-nal, az exkluzív játékfelhozatala tele van minõségi. élvezetes címekkel, a multiplatformok meg ugyanúgy kijönnek rá, lehetséges, hogy a techbuzik szerint egy hangyafasznyival rosszabb minõségben.

Aki most a 360 megvételét ajánlgatja egy átlag nemhélóbuzi valakinek (fõleg, akinek PC-je is van), az egyszerûen át akarja baszni az illetõt szvsz.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
Ja, Meg az sem mindegy, hogy a szutyok 360 kontroller van a kezedben AC2-ben a kis kemény szar gombjaival vagy a DS3. Meg az sem, hogy okádék hangja van-e a konzolnak vagy sem. Meg az sem, hogy kell-e fizetni a multiért vagy nem.

Nekem is van 360-am, mégis mindkét AC-t PS3-on toltam meg a GTA IV-et is, mert a PS3 a császár, oszt kész.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

NEXUS6
Szerintem ezt úgy értem, hogy ezek a játékok dúrván kiemelkednek a többi közül.

Aki viszont multiplatformban gondolkodik, pláne FPS-ben és van egy közepes képességû PC-je otthon, az egy nagy lúzer, ha nem arra veszi meg fele árban a PS3-hoz képest, szerintem. De tudod én <#idiota> vagyok, szal nyugodtan jöhetnek a LOL-ok, meg minden amire képes vagy mások lealázásában. Rajta, hajrá, hajrá!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

dave9004
régóta olvasom már ezt a fórumot, és én nem hiszek el mindent rögtön elsõre mert kialakulnak jó viták az ügyben mint alább, és ebbõl kell leszûrni a tanulságot.
Az alábbi vita pl nekem már sokat segített😊<#kacsint>
thx a választ!
és ha esetleg vennék 1 olyan kormányt amit említettél akkor az mukodni fog PC-n is a PS3 mellet?

Akkor mi a megoldás abban az esetben ha szaros ps3 figyel itthon és akkora lúzer vagyok, hogy nem veszek még egy konzolt? Ne játszak a lent felsorolt játékokkal mert nagyritkán leesik a frém?

Komolyan hihetetlen amit itt elõadtok, idejön egy friss hús és közlitek vele, hogy ps3-on csak exkluzív mert a többi játszhatatlan fosszar.
LOL, komolytalan...mondjuk az is aki elhiszi. <#wave>

Totti5
Darkness is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Ennél azért többrõl szokott szó lenni fõleg az fps, AA képminõség egyvelege. Nem mindegy hogy boxon 30 fps ha pedig esik a frém akkor PL 25, amíg PS3on 25 és leesik 1xbe. pl AC2be.

Csibe001
Mi baj van BF-el??Teljesen jól irányítható, nekem még kellemesebb is, mint KZ2-nél.
Ill FPS-ben ott van még Condemned2 (nagyon-nagyon jó) plusz Mirrors Edge is FPS, szintén jól irányítható.

Azt olvasom elérhetõ a 3.15-ös fw.
Ez bazze gyors volt!
Tegnapelöt jelentették be és már megy is!
Mondjuk se a minijátékok se a ps összekapcsolás nem mozgat meg, mivel nincs 2ps-em és nem is látom értelmét. <#mf1>

Gondolom ezt úgy érted, hogyha van box is a ps mellett és kõkemény grafikabuzi az illetõ.... mert ha nincs és esetleg akkor is tud élvezni egy játékot ha mondjuk 10millió pixelenként 2db nem stimmel a port miatt, akkor azért még tudnék pár jó fps-t ajánlani (mondjuk Bioshock, FarCry2, Orange box)

NEXUS6
Szerintem PS-en kb 2-3 FPS-t érdemes kipróbálni:
COD MW-k
KZ2
Resi2

A többi felejtõs, sajna a Bad company is!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Köszönöm szépen a segítségeket! azért majd rápróbálok 1 fps re! bad company ra gondoltam meg CoDwaw ra valamelyik a 2õ közül. tényleg köszi a segítséget!<#violent>
Totti5
Pont tegnap botlottam bele jutubon újra ebbe az F1be és néztem pár videót. Hát reális az a 74pont. Árkédnak jó, csak sajna vannak nyilvánvaló sutaságai még így is. Jó lenne ha a kódmesterek valahogy ötvöznék a csilli villit valami realizmus félével...

gazgoblin
"Logitech MOMO kormányom is menne rajta?"

Gran turismo 5 prologue-ban biztos menni fog:
link a beállításokhoz

Formula One Championship Edition + momo-val viszont már nem lesz szerencséd! (neten csak olyat olvastam hogy nem jó hozzá)

"mi a tapasztalatotok a F1 2006 rol ami van rá?érdemes megvenni?"

F1 champ játékról rengetek rewiev kivonatolását megtalálhatod a metacriticen, ami segíthet abban, hogy el tudd dönteni akarod e vagy sem.

Kormányt mindenesetre elkezdenék nézegetni a helyedben. Árakban a határ a csillagos ég , de egy Logitech driving force GT már 25k HUF körül kapható. (soknak tûnhet, viszont az özönvíz elõtti momo-hoz képest kb. olyan lesz, mintha junosztyról váltanál plazmatévére)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

azt írtátok,hogy a PS3 hoz a legtobb kormány jo ez igaz?
még az én hát elég régi Logitech MOMO kormányom is menne rajta?😄
vagy nincs remény?
mellesleg mi a tapasztalatotok a F1 2006 rol ami van rá?érdemes megvenni?

Alien!
a médiaboardon van tapipad is,ami azért eléggé kényelmes tud lenni...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Én sem feltétlenül ragaszkodnék olyan billentyûzethez, amin sok felesleges média billentyû van. Jó egy sima mezei is nekem. Hát a Logitech billentyûzete nem éppen az olcsóbbak közé tartozik <#smile>, valószínû ezt kihagyom. Köszönöm szépen a válaszod.
predator0
Elvileg igen, gyakorlatilag én valami olcsóbb változattal próbálkoznék, amin nincs ezermillió gyors- és/vagy médiagomb. Ha tutira akarsz menni, akkor a Logitech Cordless MediaBoard-ot vezetéknélküli billentyûzetet ajánlom figyelembe, ezt direkt PS3-hoz készítették.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok!
Nemrég vettem egy PS3 60gb-t. Szeretném felrakni rá a YDL-ot. A kérdésem a következõ lenne. Mivel be kell gépelnem, hogy milyen felbontásban telepítse a linuxot ezért elkél egy billenytûzet. Elég olcsón lehet már venni sima usb-s vezetékes billentyûzetet. Esetleg érdemes lenne vezeték nélkülit vásárolnom, vagy igen gondolkozom egy PlayStation 3 Wireless Keypad-on. Namostmár a fõ kérdés, hogy mindegyik usb-s billenytûzet, vezetéknélküli jó ps3 hoz? Az itt jelenlévõk közül tudna nekem segíteni valaki, akinek van tapasztalata ebben?
köszönettel
Gergõ
multiplatformok közül azért egy-két olyan van, ami tényleg nagyon gáz, a többiben nem olyan feltûnõ. persze ha szereted huzogatni a farkincádat a tized fps különbségekre, akkor is megtalálod a szórakozásodat (it only does everything), de akkor már nem tudom miért konzolozol és nem pc-t használsz (hoppá, itt a triple facepalm)

Alien!
kit érdekel a gyengébb GPU,ha a cellel úgy megtámogatják,hogy állva hagyják az egész generációt...papírforma szerint a KZ2,U2 páros nem is létezhetne...de még is vannak....

btw most cikkeznek,egy új AA-ról a Saboteur kapcsán,amit az egyik spu húz rá a képre...állítólag egészen parádés a végeredmény....

Ime

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Inferno
PS3 szebb lesz remélem 😛,be bas.na ha nem ....meg lincselnék japánban a készítõket.
Nekem van mind kettõ konzolom,de ezt PS3-ra veszem meg,mert valahogy az õ játékának érzem.
A lentebbi vitára meg csak annyit mondok,mindegyik konzolnak meg van a saját exkluzív játéka,pl egy x-boxos új tulaj kérdezne ilyet,tuti nem a fear 2 ajánlanám neki,ha nem a Geow 1-2,Halo sorozat,Halo wars(legjobb rts konzolon),Fable 2...stb.Mint ahogy PC-re vettem meg a Sacred 2,Dragon age,mert PC jobb velük nyomni.Így hát Ps3-ra is az ex játékokat ajánlja az ember elsõ sorban,nem a multi címet.

PS3/X360 user: Infernohun

NEXUS6
Jó, de a cikk szerint az átvezetõ videók is tömörítettek lesznek, nem csak az audió!

Amúgy gyakorlatilag ez egy jó teszt lesz: mennyit nyertünk PS3 tulajok azzal, hogy a BD miatt valszeg egy gyengébb GPU-t raktak a gépbe?

Totti5
Jobban érdekel a frém, AA, képminõség, töltési idõk mint az olyan audió amit ki sem tudok használni.

predator0
Akkor most egy kicsit a változatosság kedvéért beszélgessünk a hüvelygombáról. A PS3-as változatról. Kicsit mintha szaggatna egy-két helyen.

Alien!
"szánalmas kis nyomoroncok" ez tetszik....írja ezt egy olyan valaki ,aki 24/7-ben veri magát egy fórumon,próbálja ugyanazt a 6 arcot meggyõzni 5 éve, mindenféler szirszar témában,és fektet ebben annyi energiát,hogy képes mindenféle fotómontázsokat meg képregényeket szerkesztgetni huszonévesen....Gratulálok. Lehet,hogy technikailga felkészületlenek vagyunk(mihez képest?!?),de legalább nem próbáljuk megváltani a világot...

A FEAR 2 pedig annak szar port max,aki 2 gépes,és van lehetõsége pixelenként összehasonlítgatni....

NEXUS6
<#hehe>

Ó vazzzzzzeeee!
Most lebuktam!
<#nyes>

predator0
Mindig tudtam, hogy az álregje vagy 😄

NEXUS6
Az uccsó hsz-hez meg annyi, hogy DT kolléga jó pár hsz-en keresztül nem személyeskedett, nem fényezte magát, hanem segített az embereknek, ahogy tudott.

De azért csak sikerült itt kihozni belõle a sötét oldalát egyeseknek.

Hát nem gratula azoknak akik másra sem hajtottak!
<#szomoru2>

NEXUS6
Az uccsó hsz-t kivéve momentán DT-vel értek egyet.
Tök fölösleges a multiplatformokat eröltetni, ha kb ugyan abban a kategóriában exkluzív is van.

A multiplatformok elég erõtlenek PS3-on, pláne hogy milyen kircsik az exek.

NEXUS6

Na még egy vélemény 😊 Szerintem ha teheted elöször próbálj inkább ps3 exluzivokkat beszerezni, pl Resistante2, KZ2, Uncharted1-2, Ratchet sorozat, LBP, MSG4, Infamous, GT5, Burnout paradise, stb-stb. Hidd el nem bánod meg ezek mind egyedi meg messze igényesebb alkotások, mint az átlag Pc-s játékok, s ezek is jó idöre lekötnek, ne meg akkor PSN játékokról még nem is beszéltem. 😊 Ha meg majd marad idöd meg pénzed nézelödhetsz a multiplatform játékok felé is, pl RE5, Batman, GTA4 és társaik.
A kontrolerres FPS-t meg majd megszokod, nagyon nincs mit csinálni, de megszokva tényleg nem olyan gáz 😊
predator0
Az a havi 30 ropi látom nagyon betett 😄

Természetesen a legszebb játék a Resi2 azok közül amit felsoroltál, de szvsz egyáltalán nem fos sem a Lost Planet sem a Fear2, ez utóbbinak tök jó hangulata van!
<#bohoc> szeret keményen sarkítani, én nem olvastam a hsz-edben, hogy csak az élsimítás meg hasonló ákombákom érdekel...

dave9004
akkor miért nem ír vki rendes hozzászólást amire lehet hallgatni? mert szívesen elolvasnék több véleményt, de úgy látom itt csak fikázással törõdnek<#csodalk>
dave9004
én simán tudom jól nyomni az fps-eket, MW2 simán jó az irányítás, úgyhogy van értelme😊
nem kívánok belemenni, kérdezett valamit, elmondtam a véleményem, továbbra is feleslegesnek tartom egyáltalán próbálkozni is a joyyal

dave9004
rendelek 2-t
NEXUS6

DanielT
Krrrrrrrrrvajóó. Ez a kombó ütni fog!
dave9004
még az infamoust gondoltam hozzá másiknak így karácsonyra az jónak tûnik nemde?
dave9004
hát így már világosabb. köszi a segítséget jó érvek, én is döntöttem akkor resistance2
DanielT
Mert szaggatós szarok PS3-on, azért.

port szó jelentése: másik géptípusról (jellemzõen Xbox 360 és pc) átirat. Tehát optimalizálatlan tákolt fosok, különösen a Lost Planet. A Fear 2 az nem annyira botrány, de a Resistance 2 direkt Ps3 -ra írt program, ráadásul egyébként is messze a legjobb a 3 felsorolt közül.