PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
es ha csak egy nagyon kicsit tovabbgondolnad, akkor rajonnel, hogy a neked az az "eleg nagy megtakaritas" az osszes ps3 tulajra levetitve osszehasonlitva a tobbi elektronikus cuccuk fogyasztasaval lonak a fasza. sem. ezrelekben nem tudnad kimutatni, hogy milyen jelentektelen reszet teszi ki barminek.
#69621: helyesebben: baszottul szart nem er. ha nem tudsz kitalalni magadnak jobb potcselekvest akkor biztos jo hobbi a ps3 kibehuzogatasa, de baszottul semmi haszna nem lesz belole senkinek az egvilagon, ezt azert jobb ha eszbentartod.
az elsõ részben is ilyen jó a M.I.? mert akkor azt is végignyomnám(ha tényleg olyan élvezetes mint a pacific rift)
Szerinted miért nem teszik oda a fejlesztõk a tûzgombot alapbeállításként ahogy egy ravasznál illene? Miért nem használják szinte, hacsak tehetik? Miért gyártanak rá kiegészítõt? Azért mert egy tervezési hibás szar. De mindent meg lehet szokni. Ha 10 évig izzó vassal égetnek, azt is.
Csak azt a multit okádom le üvöltve sugárban, ami igénytelen szemét. Ha te nem ezt teszed, akkor te vagy az igénytelen... szemét meg a személyeskedés miatt.
már most is elfogyott az uberkonzoltol amelyiket akartam és beszállítás alatt van:S
remélem ebben az esetben még karácsony elott lesz nekik és megrendelem még elotte mint utána amikor már lehet nem lesz😞
PSN ID:misi2mezei
csabush: de akkor is szar, mert a danieltének naponta jó sokszor le szokott róla csúszni, mert egy okádékhányás az egész kontroller....multijátékokat meg sugárban okádja le ps3-on.
Nah jó befejeztem
1-2 info:
tavasszal jön a zenstudiós minigolf, béta abszolút kellemes, jó ötletek vannak benne, feltölthetõ saját pályák, felszedhetõ bonuszok stb.
Letölthetõ SOCOM confrontation akciós az eu store-on.
Home-ba karácsonyfa, Motorstorm2 szoba, Darksiders rucik(ingyé)
Vidzone bõvül decembertõl még több ország(Mo még nem) és elvileg folytatják jövõre a bõvitést.
Xpress-en ma az Utolsó szamuráj és a Nagy hal az akciós blu-ray.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ezek szerint akár éves szinten 100 Ft, 2.5kwh is megspórolható, ha folyamatosan ki van kapcsolva, tehát ha nincs a háznál PS3 😄DD

Vajon mi a fontosabb? (Mentem vissza játszani a Saboteur-el, a helyes megfejtõk között 2012-es világvégét sorsolok ki)...
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
nekem a PC-m általában kulombozo okok végett van,hogy heti 6 napot megy!
már nem is tudom mikor kapcsoltam ki utoljára teljesen hosszabb idore....
A ps3 meg tényleg nagyon jó de szar a kontroller mert idétlen a ravasz...<#hehe>#hehe>
Jut eszembe, várható vmi radikális fw frissítés a közeljövõben?
a mondat pedig lehet üres hangzatos lószar,de ha magadra veszed és átgondolod akkor, és ismétlem magam:
BASZOTTUL IGAZ
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Az energia takarékosságodról szóló korábbi hozzászólás igaz, de ez is már közhelynek számít, nem hiszem, hogy sokan élnének ezzel. Pl mi távfûtés miatt a fûtéssel megvagyunk lõve, plusz a villany is ég gépezés közben, mert akármilyen fura, nem csak a monitort bámulom, hanem teszek-veszek, és egyelõre még nem vagyok macska, pedig próbálok azzá válni. Ofkorsz film, játék közbe lekapcsolom, de csak mert zavar. És én nagy geci vagyok, mert mindenem standbyba megy, plusz a gép is megy általában 24/7, mert én ekkora szemétállat vagyok 😊
1 watt 0.042 forintba kerül. (Bp elmû nappali energiasávval számolva)
Vagy nézz ki az utcára. Hány lámpát látsz az út szélén? Darabonként alsó hangon 300-400 wattos fogyasztással... Most a gép elõtt ülsz, hány izzó világít a szobában, amikor valójában csak a képernyõt kell nézned? Megy a Tv? Stb.
Nem az 1 wattot kell megspórolni, mondom ezt úgy, hogy az energiatakarékosság régebben olyan szinten vált nálam mániává, hogy minden létezõ, konnektorba dugható dolgot lemértem és naponta fényképeztem a villanyórát, tesztelve, hogy mennyi a legkevesebb amennyivel 1 hónapban meg tudok lenni... Nálam most is koromsötét van, semmi nem megy csak a hûtõ és a 10-16 wattot fogyasztó notebook.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
lehet sporolni, de ezen biztosan nem.
Ennél nagyobb üres, értelmetlen baromságot régen hallottam. Se füle, se farka, jól hangzónak szánt közhelyhulladék.
Az energiatakarékosság pedig nagyon fontos, ez tény.
Viszont lehet értelmes dolgokkal spórolni, pl feleslegesen nem kapcsolsz lámpát, energiatakarékos izzók, csak ott fûteni ahol tartózkodsz, stb. Nem az 1 wattot kell megspórolni, egy olyan dolgon ami több mint százszorosát fogyasztja használat közben.
Ha nem használja tartósan, áramtalanítsa, én is kihúztam a konnektorból a 360-at, emiatt. De ha használnám rendszeresen, nem ezzel az 1 wattal szórakoznék.
ha mindenki így tenne az x millió ps3-al, akkor éves és világi szinten kevesebb villamos energia fogyna így az erõmûveknek kevesebbet kellene termelni, ezzel csökkenne a környezet szennyezés
a héten ezt mondták svédországban:
nem az unokáink fogják örökölni a földet, hanem tõlük kaptuk kölcsön
baszottul IGAZ!!!
de így a kép alapján már látom😛
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Elvégre már PS2-n is volt ravasz, meg gondolom PS1-en is, bár én a kettessel kezdtem.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
vagy kulon lehet hozzá venni?
Heavy Rain
Final Fantasy versus XIII
God of War 3
Agent
...és ezek csak az exkluzívok 😊
Amúgy Heavenly Sword-ot már régen kinéztem magamnak😄
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Uncharted 1-2
Resistance 1-2
Killzone 2
Heavenly Sword még a GOW3 elõtt
inFamous
Ratchet ToD és CiT
Ninja Gaiden Sigma