PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
"1 watt 1 ember 60 watt 60 ember= 60 wattos izzo 1 óra alatt 60 wattot eszik de mivelhogy megbaszottul nem 60 ps3 van a világon ezért a sok kicsi sokra megy elven elég nagyot lehetne megtakarítani!"

es ha csak egy nagyon kicsit tovabbgondolnad, akkor rajonnel, hogy a neked az az "eleg nagy megtakaritas" az osszes ps3 tulajra levetitve osszehasonlitva a tobbi elektronikus cuccuk fogyasztasaval lonak a fasza. sem. ezrelekben nem tudnad kimutatni, hogy milyen jelentektelen reszet teszi ki barminek.

#69621: helyesebben: baszottul szart nem er. ha nem tudsz kitalalni magadnak jobb potcselekvest akkor biztos jo hobbi a ps3 kibehuzogatasa, de baszottul semmi haszna nem lesz belole senkinek az egvilagon, ezt azert jobb ha eszbentartod.

Smuge
Hogy miért gyártanak rá kiegészítõket ? Rém egyszerû a válasz ,a pénz miatt barátom. Valamivel meg kell célozni és még több pénzt lehúzni a hardcore rétegtõl is.

dave9004
nemrég van ps3-om és játszok épp a motorstorm 2-vel.
az elsõ részben is ilyen jó a M.I.? mert akkor azt is végignyomnám(ha tényleg olyan élvezetes mint a pacific rift)
DanielT
Tény.
DanielT
"De akkor is szar, mert a danieltének naponta jó sokszor le szokott róla csúszni, mert egy okádékhányás az egész kontroller....multijátékokat meg sugárban okádja le ps3-on."

Szerinted miért nem teszik oda a fejlesztõk a tûzgombot alapbeállításként ahogy egy ravasznál illene? Miért nem használják szinte, hacsak tehetik? Miért gyártanak rá kiegészítõt? Azért mert egy tervezési hibás szar. De mindent meg lehet szokni. Ha 10 évig izzó vassal égetnek, azt is.

Csak azt a multit okádom le üvöltve sugárban, ami igénytelen szemét. Ha te nem ezt teszed, akkor te vagy az igénytelen... szemét meg a személyeskedés miatt.
bakker lehet elobb meg kell vennem a PS3 at mint terveztem...
már most is elfogyott az uberkonzoltol amelyiket akartam és beszállítás alatt van:S
remélem ebben az esetben még karácsony elott lesz nekik és megrendelem még elotte mint utána amikor már lehet nem lesz😞

PSN ID:misi2mezei

PS3-nak lenni kell a háznál!
Én nem találtam DI demót...lehet az usa store-on lesz éjféltõl.

csabush: de akkor is szar, mert a danieltének naponta jó sokszor le szokott róla csúszni, mert egy okádékhányás az egész kontroller....multijátékokat meg sugárban okádja le ps3-on.

Nah jó befejeztem
1-2 info:
tavasszal jön a zenstudiós minigolf, béta abszolút kellemes, jó ötletek vannak benne, feltölthetõ saját pályák, felszedhetõ bonuszok stb.
Letölthetõ SOCOM confrontation akciós az eu store-on.
Home-ba karácsonyfa, Motorstorm2 szoba, Darksiders rucik(ingyé)
Vidzone bõvül decembertõl még több ország(Mo még nem) és elvileg folytatják jövõre a bõvitést.
Xpress-en ma az Utolsó szamuráj és a Nagy hal az akciós blu-ray.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Jó érzékeny cuccal mérték, hogy a 0.36-ot kimutatta!

Ezek szerint akár éves szinten 100 Ft, 2.5kwh is megspórolható, ha folyamatosan ki van kapcsolva, tehát ha nincs a háznál PS3 😄DD
Inkább mindenki cserélje le a FAT Playstation 3-át SLIM-re. <#nezze>
predator0
Jut eszembe. Mi van azokkal a PS3-akkal, amik éjjel-nappal be vannak kapcsolva a Folding Home miatt? Lehet elõbb kiírtják a világot, minthogy elérjék a célt, a fehérjék átalakulásának, beépülésének és az ezzel kapcsolatos betegségek megértését <#idiota>
Vajon mi a fontosabb? (Mentem vissza játszani a Saboteur-el, a helyes megfejtõk között 2012-es világvégét sorsolok ki)...

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

csabush
nekem izzadni szokott a tenyerem, de nem csúszott le róla soha. szal nekem azzal nincs gondom😊 de van rá trigger easy peasy😄

zzeN
Ma kellett volna jönnie a Dante's Inferno demójának, nemde?!

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

most itt veszekedtek azon a rohadt 1 watton😄
nekem a PC-m általában kulombozo okok végett van,hogy heti 6 napot megy!
már nem is tudom mikor kapcsoltam ki utoljára teljesen hosszabb idore....

Pont ma jött a 3.15-ös fw.

A ps3 meg tényleg nagyon jó de szar a kontroller mert idétlen a ravasz...<#hehe>

Eu store frissült, de sok érdemleges nem került fel, szerintem maradhat 1watton a gép, de ha már nem használjátok akár ki is kapcsolhatjátok de akkor meg kopik a hátsó fõkapcsoló....

az unokáink öröklik tõlünk. ezért kell nekünk olyan ütemben tartani a fejlõdést, hogy ne károsítsuk õket. felesleges kihúzogatni a konnektorból, nem itt kéne megfogni. talán nem kéne minden háztartásba 2 konzol és pc, hogy nézegesd az fps különbséget. ha meg ez a hobbid, akkor vállald, hogy mit okozol ezzel. (amúgy ha már apróságokat akarsz bogarászni, valahol olvastam egy cikket, hogy mennyivel kevesebbet fogyasztana a világ, ha a google nem fehér lenne, hanem mondjuk fekete)

csabush
Van. Nagyon jó, szép fekete, és nagyon szeretem.
Jut eszembe, várható vmi radikális fw frissítés a közeljövõben?

Divizio88
Itt szo van ps3 rol is ??vagy csak energiasporolasrol??

HIP-HOP ARAD

DanielT
A minõsítésedet meghagyhattad volna nekem, így már semmi tennivalóm nem maradt 😄DD
ThugEdge
jó nem akartam környezetdvédelmi vitát nyitni, csak tényleg ah mindenre figyelünk including ps3 akkor azért csak megyünk valamire egyszer

a mondat pedig lehet üres hangzatos lószar,de ha magadra veszed és átgondolod akkor, és ismétlem magam:
BASZOTTUL IGAZ

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

csabush
A picsába.... 😄
Az energia takarékosságodról szóló korábbi hozzászólás igaz, de ez is már közhelynek számít, nem hiszem, hogy sokan élnének ezzel. Pl mi távfûtés miatt a fûtéssel megvagyunk lõve, plusz a villany is ég gépezés közben, mert akármilyen fura, nem csak a monitort bámulom, hanem teszek-veszek, és egyelõre még nem vagyok macska, pedig próbálok azzá válni. Ofkorsz film, játék közbe lekapcsolom, de csak mert zavar. És én nagy geci vagyok, mert mindenem standbyba megy, plusz a gép is megy általában 24/7, mert én ekkora szemétállat vagyok 😊

DanielT
Ügyes próbálkozás, de így sem adok autogrammot. <#idiota>
csabush
Mindig elképeszt a tudásod, nem szoktam ide írni, de rendszeresen olvasom, nagyon ügyes, ötös...

DanielT
Tegyük fel? Miért tegyük fel? Nem tudod pontosan mennyibe kerül 1 watt? Akkor milyen tények vannak a kezedben?

1 watt 0.042 forintba kerül. (Bp elmû nappali energiasávval számolva)
DanielT
Akkor számold ki, hogy amikor bekapcsolom Tv-t (550-650 watt) a Ps3-at (100-130watt) a hangrendszert (normál hangerõn 50 watt), akkor hány ember PS3 standby energiáját fogyasztom el egy másodperc alatt...

Vagy nézz ki az utcára. Hány lámpát látsz az út szélén? Darabonként alsó hangon 300-400 wattos fogyasztással... Most a gép elõtt ülsz, hány izzó világít a szobában, amikor valójában csak a képernyõt kell nézned? Megy a Tv? Stb.

Nem az 1 wattot kell megspórolni, mondom ezt úgy, hogy az energiatakarékosság régebben olyan szinten vált nálam mániává, hogy minden létezõ, konnektorba dugható dolgot lemértem és naponta fényképeztem a villanyórát, tesztelve, hogy mennyi a legkevesebb amennyivel 1 hónapban meg tudok lenni... Nálam most is koromsötét van, semmi nem megy csak a hûtõ és a 10-16 wattot fogyasztó notebook.

predator0
Pontosan! Sõt, ha tegyük fel, hogy 1 watt = 1 forint és összegyûjtesz belõle 1.000.000 darabot, akkor kereken nulla forintod van. Naezthogy?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

1 watt 1 ember 60 watt 60 ember= 60 wattos izzo 1 óra alatt 60 wattot eszik de mivelhogy megbaszottul nem 60 ps3 van a világon ezért a sok kicsi sokra megy elven elég nagyot lehetne megtakarítani!
5c0rp330n
egy darab eromu egy lepkefingbol megtermeli az osszes ps3 keszenleti fogyasztasat a vilagon 20 evre. nem ilyenen kene sporolni, hanem inkabb az egesz nap hatterben meno tv-vel ami fogyaszt parszazszor annyit. a tv-mre is direkt ra van irva h 0,2 szaros watt a keszenleti fogyasztasa, hulye leszek kihuzogatni.
lehet sporolni, de ezen biztosan nem.

DanielT
"nem az unokáink fogják örökölni a földet, hanem tõlük kaptuk kölcsön"

Ennél nagyobb üres, értelmetlen baromságot régen hallottam. Se füle, se farka, jól hangzónak szánt közhelyhulladék.

Az energiatakarékosság pedig nagyon fontos, ez tény.

Viszont lehet értelmes dolgokkal spórolni, pl feleslegesen nem kapcsolsz lámpát, energiatakarékos izzók, csak ott fûteni ahol tartózkodsz, stb. Nem az 1 wattot kell megspórolni, egy olyan dolgon ami több mint százszorosát fogyasztja használat közben.

Ha nem használja tartósan, áramtalanítsa, én is kihúztam a konnektorból a 360-at, emiatt. De ha használnám rendszeresen, nem ezzel az 1 wattal szórakoznék.
ThugEdge
és még lehetne sorolni miket lehetne standby üzemmódból áramtalanítani

ThugEdge
okos vagy
ha mindenki így tenne az x millió ps3-al, akkor éves és világi szinten kevesebb villamos energia fogyna így az erõmûveknek kevesebbet kellene termelni, ezzel csökkenne a környezet szennyezés

a héten ezt mondták svédországban:

nem az unokáink fogják örökölni a földet, hanem tõlük kaptuk kölcsön
baszottul IGAZ!!!

Értettem, köszi! 365 ft miatt nem vágom tönkre, bár gondolom ha valaha lesz is valami baja nem ez lesz az...😄
DanielT
Akár 1 wattot is megspórolsz vele óránként! Ez éves szinten kereken egyébként 365 forintot jelent, tehát napi 1 forintért koptatod a kapcsolót és terheled a tápot 😄
Ti kiszokták kapcsolni a ps-t hátul? Én mindig kinyomom, remélem nem árt neki...
akkor nem mondtam semmit😄azt hittem,hogy ugyan olyan a PS3 kontroller is mint a 2 volt...
de így a kép alapján már látom😛

NEXUS6
Hú de ravassszz!

<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

JohnnySmith
R2-L2 a ravasz ...

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

DanielT
Elvégre a PS2-n NEM volt ravasz. Se a PS1-en.

Xbox 1-en volt, N64-en volt, Gamecube-on volt.
brodix
Ezt nem nagyon értem...
Elvégre már PS2-n is volt ravasz, meg gondolom PS1-en is, bár én a kettessel kezdtem.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Prody

Petyus_
Nem, van ravasz. Ugyanott, mint az igzbogz kontrolleren.

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

Petyus_
THE LAST GUARDIAN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444

van ravasz?h-h?😄
vagy kulon lehet hozzá venni?

Smuge
Gran Turismo 5
Heavy Rain
Final Fantasy versus XIII
God of War 3
Agent

...és ezek csak az exkluzívok 😊

Esetleg a jövõben megjelenõ nagyobb címeket is tudnátok mondani? Az is fontos szempont, hogy a késõbbiekben mik jönnek.

Amúgy Heavenly Sword-ot már régen kinéztem magamnak😄

JohnnySmith
1tértek

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Petyus_
MGS4
Uncharted 1-2
Resistance 1-2
Killzone 2
Heavenly Sword még a GOW3 elõtt
inFamous
Ratchet ToD és CiT
Ninja Gaiden Sigma

Petyus_
Mindkettõ kontroller jó, abszolút megszokás kérdése.

Nekem kurvánmindegy lett volna, hogy mit veszek xbox 360 vagy ps3 annyi fogott meg a ps3 ba hogy nem kell fizetni multiért mind az xbox live ra ennyi semmi más!kiadok egy rakat pénzt konzolra és akkor még fizessek is ha multizni akarok???olyan mintha törleszthetném a gépet ...azt meg nem(ha jol tudom xboxon fizetni kell)