89387
PlayStation3
-
gabesylar #73726 Uncharted 1-2
Ratchet and Clank részek
Heavy Rain
Heavenly Sword
GOW III
MGS 4 (itt nem árt ismerni az előzményeket, ugye)
-
#73725 Na erről van szó, sokkal izgalmasabb rendőrök elől menekülni városban, országuton mint körbe körbe autokázni, arra vannak más játékok :) -
#73724 Az NFS már a kezdetektől erről szolt nem? Az országuti, városi versenyzésről, nem a versenypályás autokázásrol... -
#73723 melyek a musthave ps3-as jatekok? (killzone 2-rol vegul lemondtam... tul sci-fis nekem) -
SlickAdam #73722 ez igaz. a MC nagyon jo volt. -
#73721 Ami nem is lett volna rossz, ha olyan minőségben tálalják mint amilyen az MC:LA. -
SlickAdam #73720 akkor te is olyan emberke vagy, akik miatt evekig azt a mocsok vonalat kovettek. pfojj, te diszno! -
#73719 A tuningolos, matricázos, rendőrös vonal nekem jobban bejött, mint ez a versenyautos :) -
#73718 Talán Pro Street akart lenni... de a Shift pályaautózás, nagyon nem hasonlít az előző NFSekre. -
#73717 most wanted -
#73716 nem undercover-t akartam irni, hanem az első rendőrös részt, nem vágom a címét, underground? :D -
#73715 prologue megvan, és valahogy ez a shift izgalmasabb, tuning szempontból főleg!
én nem bántam meg azt az 5 dénárt a játékért -
#73714 nem tudom, szerintem az NFS shift ugyanolyan árkád ratyi... ugyanaz a séma megy már az undercover óta... persze élvezetes tud lenni, de a GT5prologue-al szerintem jobban járt volna :) -
#73713 áá, hagyd csak, de kösz... ha nekik nem fontos akkor megszerzem mástól :) -
#73712 Targytalan. -
#73711 A ps3-on van lemezkarbantartó vagy a hoz hasonló dolog, mert elég sokat nettezek rajta!!! -
#73710 Ha van valakinek elado Guitar Hero 5 + Guitar az jelezze priviben pls. -
#73709 GRIDnél nagyobb hulladék nem létezik a földkerekségen, pedig ha nem 1 méteren lehetne 300ról 0ára lassítani akkor jó játék lehetne, de annál az NFS milliószor jobb a belső nézet mézet és a hangok meg etalon.ó benne. -
#73708 Ez biza kellemetlen, írd meg privátban kik voltak és ránézek mi a pálya. -
#73707 szerintem a prologue-al jobban jártál volna, vagy a Grid... -
#73706 Ok, azt hittem nincs, egyébként jó az email címem, azért gondoltam hogy nincs mert már lassan egy hete írtam két embernek is hogy kéne a játékuk de basznak válaszolni, ezek szerint csak szarnak rám :D -
#73705 Automata, csak jó mailcímet kéne megadni a regisztráláskor :) (a beérkező üzenetekről kapsz figyelmeztetést) -
#73704 Igen? Hol lehet beállítani? -
simon7108 #73703 nálunk most újonnan 30 euroért van a gyujtoi kiadás de nem veszem meg mert sztem szar:D -
#73702 -
Papesz #73701 -
#73700 -
#73699 na megvettem ezt az Nfs Shiftet kemény 5 papírért újonnan, akciós volt überkonzolban!
Hát kellemesen csalódtam! Nagyon bejön, grafika rendben, beállítási lehetőségek tárháza szinte végtelen! GT 5ig el leszek vele!
-
janihunk #73698 Sziasztok új vagyok a témában ne nevessetek ki. Úgy néz ki tudnék venni egy Ps3 Slim 250GB os kiadást ezzel csak egy gond van külföldi és elég messziről jönne az volna a kérdésem hogy a Ps3 függ-e region kódoktól tehát ntsc\pal vagy teljesen mind1? Ha megvenném működne itthon? Választ előre is köszönöm. -
qper #73697 Sok a két progiért a 10 ropi.
Uncharted-et simán tudsz venni 3000-ért, KZ2-t is kis szerencsével tudsz venni 4500 körüli áron.
Nézd a játékaim.hu oldalt és a gamer365 szaktopikját, mindkét progi gyakori vendég a két helyen. -
Papesz #73696 -
Hugh Hefner #73695 killzone 2 meg szar, egyébként -
Hugh Hefner #73694 én 1 éve külön-külön olcsóbban vettem meg újonnan őket. szerintem nem -
#73693 Nem a Tv hibája, hanem a gép nem bírja megjeleníteni a képet folyamatosan, így ezen "segíthetnek" a programozók, ha kikapcsolják a vertikális szinkront. Ennek hátránya pedig, hogy félbe (rosszabb esetben még többe) szakad a kép. -
#73692 Van. -
#73691 Ha szétesik a kép, mikor mondjuk gyorsan fordulok egy fps-ben, csikozodik, az mitől van? A tvben a hiba? Mire figyeljek legkozelebb lcd vásárláskor? :D -
#73690 email értesitést applikálhatnátok az oldalra... :) -
dudeeg #73689 mondjuk ezt sejtettem :)
Köszi,
G.
-
#73688 A trófeákat biztos, a mentett állásoknál nem feltétlenül buknád az összest. Viszont ettől pont annyira kell félned, minthogy megnyered a lottó főnyereményt. -
#73687 Jatekaim.hu-n nézegesd az árakat.