PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most szeretnék venni konzolt, az Xbox360 és a PS3 között gondolkodok, de valószínûleg PS lesz mert itt ingyenes a multi + van benne Blu-Ray lejátszó. Igaz ilyen filmjeim nincsenek de sose lehet tudni.
Vagy a játékokat is Blu-Ray lemezen adják ki hozzá, és ezeknek jobb a grafikájuk?
Ja és ugye a HDD-jére fel lehet másolni képeket videókat zenéket és azokat meg tudom nézni, hallgatni?
zzeN:
Köszi a boltokat.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
2. PS2 kompatibilitás csak a 60gb-osban van, de azt már nem gyártják.
3. Nincsen régiókód, nem lesz probléma.
GX25: 120gb is bõven elég.
Pár bolt: Platinum Shop, Überkonzol, GameStore
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Az igaz, hogy a PS3-on fagy a GTA IV? Vagy ez csak az elején volt így?
Vásárlással kapcsolatban:
Érdemesebb a 250GB-osat megvenni? Mert ahogy nézem árba nincs olyan nagy különbség.
+ tudnátok ajánlani konzolüzletet ahonnan érdemes vásárolni?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Csak ezt tudom mondani: It only does EVERYTHING!
Egy büszke PS3 tulaj 😊
<#vigyor>#vigyor>
Elvileg megkötés nélkül bármelyik USB egér/bill mûködik a PS3-mal, azonban sajna a játékok elenyészõ része támogatja!😞
Az XMB-használatához, böngészõhöz mûködik, meg mondjuk az UT3-hoz. Másról nem tudok sajna!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Feltehetem vaterára is vagy személyesen is átvehetõ Kecskeméten.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
(még mindig várom a választ a kérdéseimre lentebb!)
PSN ID:misi2mezei
<#worship>#worship>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
de csak ez az 1 pack van az uberkonzolban máshol van tobb fajta is de azok a játékok meg nem érdekelnek....
másnem eladom ha nem tetszik😄
Akey thx a választ😊
asszem,hogy az MGS el várok kicsit eloszor asszem a GOW Collection lesz oszt kozben lehet megveszem használtam az F1 et és valamikor az Unchartedokat.
*Killzone 2 eladó*
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
még lenne 1 kérdésem a Killzone 2 vel kapcsolatban!Milyen stílusu játék?mármint azon kivul,hogy FPS😄
ugy gondolom pl olyan,hogy magam irtom ki az egész ellenséget?vagy vannak társaim a story folyamán?
és még 1😊
MGS4-et érdemes majd megvenni?mert most azon gondolkodom,hogy majd mi legyen az elso játék amit venni fogok a 2 ajándék játék mellé...
eddig a GOW Collectionon a F1 2006-on az MGS4-en és a Uncharted 1 en gondolkodom😄(a 2. részét majd ha lejjebb megy az ára)
ahogy néztem rola a videokat már alig várom,hogy meglegyen a gépem😛
Az indító fájlok, átvezetõk, és zenei részek a blu-ray lemezen maradnak. Azaz mindenképpen be kell tenni a lemezt ho játszani szeretnél az adott játékkal.
Gondolj bele, ha lemez se kéne szvsz már jó régóta lenne warez a ps3-as gépen is. 😊
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
USA store sokszor jól jön demóknál.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Ha nem akkor a felhasználók sorrendjét fel lehet cserélni?