PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

GX25
Még egy fontos kérdésem lenne.
Most egy ilyen Samsung LCD TV-m van. link
Ezt használom monitornak is. A hátulján van egy DVI bemenet, erre rá tudom kötni a PS-t? Ha igen milyen kábel kell hozzá? Ha nem hogy tudom rákötni?

Itt egy kép a TV hátuljáról. Ilyen csatlakozók vannak rajta:Kép

azt a szart már annyira olcsón adom, hogy amennyi idõ elmásznom a találkahelyig és vissza, többet keresnék a mekiben majonézkenegetéssel... (legalábbis részemrõl) a leginkább ellenjavalt játék ps3-on. buta, ostoba maszlag az egész

GX25
Köszi a választ. Csak azért kérdeztem mert amikor megjelent a játék akkor hallottam ilyesmirõl.
Most szeretnék venni konzolt, az Xbox360 és a PS3 között gondolkodok, de valószínûleg PS lesz mert itt ingyenes a multi + van benne Blu-Ray lejátszó. Igaz ilyen filmjeim nincsenek de sose lehet tudni.
Vagy a játékokat is Blu-Ray lemezen adják ki hozzá, és ezeknek jobb a grafikájuk?

Ja és ugye a HDD-jére fel lehet másolni képeket videókat zenéket és azokat meg tudom nézni, hallgatni?

zzeN:

Köszi a boltokat.

Köszi a gyors választ. Akkor a PS2 játékokat elfelejthetem... Sebaj, jó lesz ez így is😊

predator0
Nálam nem fagyott, arra nem emlékszem, hogy itt lett volna bárkinek is hasonló problémája.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

wifi van, ps2 kompatibilitás és régiózár nincs

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

zzeN
1. A Slim az már 120gb-s, de van 250gb-is(játék bundle).
2. PS2 kompatibilitás csak a 60gb-osban van, de azt már nem gyártják.
3. Nincsen régiókód, nem lesz probléma.

GX25: 120gb is bõven elég.
Pár bolt: Platinum Shop, Überkonzol, GameStore

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

GX25
Sziasztok!

Az igaz, hogy a PS3-on fagy a GTA IV? Vagy ez csak az elején volt így?

Vásárlással kapcsolatban:

Érdemesebb a 250GB-osat megvenni? Mert ahogy nézem árba nincs olyan nagy különbség.
+ tudnátok ajánlani konzolüzletet ahonnan érdemes vásárolni?

Sziasztok! Karácsonyra tervezem magam meglepni egy ps3-al. Jelenleg angliában lakom és itt 230 font az ára egy 120Gb-os gépnek. A FAQ-ban "csak" 80Gb a legnagyobb ami elítve van. Az a fölöttiekben már szintén van Wifi és PS2 kompatibilitás? Illetve ha egyszer (bár nem tervezem) vissza költözöm magyarországra lesz-e valami probléma az itt és az ott kapható játékok között(régiókra gondolok)? Válaszokat köszönöm.

n000rbi
aham, kösz az infót... akkor már meg is van, hogy jövõ karácsonykor mivel lepem meg magam😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Alien!
jaja...megjegyzem az sem mindíg biztos,mert a ps3 max az LV4.1-es kódolást támogatja,ha ezen kívül esik,akkor hiába szinkron,csak transzkódolással kapsz képet....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

n000rbi
Tudom, próbáltam 😊 Amíg nem lesz egy izmosabb laptopom, addig csak szinkronos 1080p-s filmeket nézek PS3-ról😊 Valamit valamiért😊

Alien!
az igazi szufla pc-s oldalról az 1080p-s feliratos filmeknél kell,ugyanis abban az esetben a media server mpeg2-be dekódol realtime,és azt streameli a ps3-ra... ehhez lehet kevés lesz az az amd.....de próbáld meg...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Én sem mondtam, hogy akarsz, csak válaszoltam a "miért lennének" kérdésre.
n000rbi
Nem is mondtam, hogy 1-1-ben streamelve akarok 1080p-t nézni...

DanielT
De 1-1-ben felirattal streamelve nem fogja bírni az 1080p-t.
n000rbi
Miért lennének? 1080p-hez ott az mkvtovob, a mediaserver meg átrak bármit felirattal is...

Alien!
sztem felirat és 1080p esetén sajnos lesznek problémáid....

n000rbi
Végre vettem egy routert (Linksys WRT54GL), mediaserver felrakva, PC és PS3 látja egymást és ...most mutatja meg igazán ez a fekete bestia, hogy mit tud. A PC-m már nem mai gyerek (3200+ AMD, 1Gb Ram, Ati 9600XT 128Mb), megfekteti akár 720p-s anyag is... de így, hogy a PS3 egy pöppet "besegít", hihetetlen, ami a TV képernyõjén megjelenik😊 Csak keresem az államat 😊

Csak ezt tudom mondani: It only does EVERYTHING!

Egy büszke PS3 tulaj 😊

NEXUS6
Elõször is kiválasztod a boltban, megvizsgálod a paramétereit, szín ergonormia stb, megvásárolod, készpénz/kártya, hazaviszed, kicsomagolod, majd bedugod a PS3-ba és már mûködik is!
<#vigyor>

Elvileg megkötés nélkül bármelyik USB egér/bill mûködik a PS3-mal, azonban sajna a játékok elenyészõ része támogatja!😞
Az XMB-használatához, böngészõhöz mûködik, meg mondjuk az UT3-hoz. Másról nem tudok sajna!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

még egy olyan kérdésem lenne, hogy lehet billentyûzetet és egeret a ps3-ra kötni?

Ha valakit érdekel van egy eladó Assassin`s Creed 2, 9000Ft.-ért. Itthon lett vásárolva.
Feltehetem vaterára is vagy személyesen is átvehetõ Kecskeméten.

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Alien!
A Killzone 2 egy 8 órás összefüggõ megszálláson tol végig,társakkal értelemszerûen...Hasonló mint a MW2,csak nincs annyira szarrászkriptelve,ezért kvázi tényleg nagy és valós csaták vannak,emiatt pl nekem sokkal jobban bejön mint a cod single.....A multiját szokni kell,az is ügyesen fel van építve....A mostani áráért szvsz ajándék.

év játéka Uncharted 2!bár ez várhato volt szerintem😄
(még mindig várom a választ a kérdéseimre lentebb!)

PSN ID:misi2mezei

NEXUS6
Ámen!
<#worship>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smithie
Vágom ezt a filmet,valami kígyós gyilkolászos téma!A feka a végén aszondja PS-en tanult meg repülõt vezetni!<#nevetes2><#duma>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

hát lehet igazad van😄
de csak ez az 1 pack van az uberkonzolban máshol van tobb fajta is de azok a játékok meg nem érdekelnek....
másnem eladom ha nem tetszik😄
Akey thx a választ😊
asszem,hogy az MGS el várok kicsit eloszor asszem a GOW Collection lesz oszt kozben lehet megveszem használtam az F1 et és valamikor az Unchartedokat.

Ha eddig kimaradt a God of War, akkor tuti vétel. MGS4 is mászthev, de nekem még korai, mert a 3. rész még kijátszásra vár. Az F1 már megvan, de még nem próbáltam ki. A Killzone-nak is csak a demóját próbáltam, de a pálya jónak tûnik. Nincs abban semmi kivetetnivaló, ha egy FPS-ben csak lövöldözni kell, miközben a látvány lövi ki a szemedet.
Hállelúja!
predator0
Éjjen!

Banano
Olyan hogy mész 1mapot aztán ráunsz az egészre mert ugyan olyan monoton végig,és közbe 100x felbaszod az agyad a lagok miatt,meg abban hogy belelõsz az ellenbe 100 golyót és elfut elõled.

*Killzone 2 eladó*

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

😄
még lenne 1 kérdésem a Killzone 2 vel kapcsolatban!Milyen stílusu játék?mármint azon kivul,hogy FPS😄
ugy gondolom pl olyan,hogy magam irtom ki az egész ellenséget?vagy vannak társaim a story folyamán?
és még 1😊
MGS4-et érdemes majd megvenni?mert most azon gondolkodom,hogy majd mi legyen az elso játék amit venni fogok a 2 ajándék játék mellé...
eddig a GOW Collectionon a F1 2006-on az MGS4-en és a Uncharted 1 en gondolkodom😄(a 2. részét majd ha lejjebb megy az ára)

Azért még némi idõ és távolság biztosan. Bocs, csak épp Big Bang Theoryt nézek. 😄
na apámmal ledumálva😄már nem választ el semmi a PS3 tol😛

épp most akartam írni,hogy hulyeséget kérdeztem😄
ahogy néztem rola a videokat már alig várom,hogy meglegyen a gépem😛

DanielT
Érdemes megnézni egy film elsõ két részét a harmadik elõtt? 😊 Nem árt, ha teljesen képben akarsz lenni. Persze nem egy iszonyatosan bonyolult történet, de az élmény miatt mindenképp ajánlott, ha bejön a stílus.
érdemes lesz majd kijátszani a God Of War Collectiont a 3 elott?

Karez
Nyet.
Az indító fájlok, átvezetõk, és zenei részek a blu-ray lemezen maradnak. Azaz mindenképpen be kell tenni a lemezt ho játszani szeretnél az adott játékkal.

Gondolj bele, ha lemez se kéne szvsz már jó régóta lenne warez a ps3-as gépen is. 😊

cd nélkül megy, bd nélkül viszont nem

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Természetesen nem, mert különben megvennéd, felmásolnád és eladnád a lemezt amibõl tudnál új játékokat venni. Ez nem érné meg a játékfejlesztõknek. Store-os minijátékok mennek csak hdd-rõl.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

most akarok ps3 venni és olyan kérdésem lenne, hogy a merevlemezen, ha egy játékot felteszek (eredeti játék) akkor az megy majd a cd nélkül is?

Mnemomic
ok köszi ezt tudom csak én a felhasználónál akartam másik storet megadni de már megoldottam. Most még csak úgyis max be tudok jelentkezni aztán a net miatt mást nem igazán.

predator0
Sorrendet nem lehet megváltoztatni, de ha bejelentkezel egy fiókba, aztán rámész a felhasználó résznél a nevére, háromszöget nyomsz és kiválasztod, hogy automatic login, akkor automatikusan abba jelentkezik be.
USA store sokszor jól jön demóknál.

predator0
Ha nem lesz benne abból lesz hatalmas botrány 😄

Tudnátok ajánlani valami jó lövöldözõs játékot, amin lehet ketten játszani? Az se baj ha régebbi játék... Army of Two néztem, így videókról az jön le hogy nem rossz gém 5 rugóért.<#nemtudom>
Sziasztok! Most nyomtam végig a dantes inferno demot és szerintem kibaszott jó lett. Ha gow3 kopintás ha nem szerintem akkor is nagyon fasza. Biztos be fogom szerezni februárba persze a gow 3-at is. Egyébként már elõre látom mekkora botrány lessz a fedetlen nõi mellek miatt.
Smithie
Ilyet én is akarok,hol lehet kapni?!<#kerdes><#vigyor3>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Mnemomic
Azt szeretném kérdezni, hogy meg lehet azt csinálni, hogy a felhasználónál újra kérje a Store adatokat? Ugyanis a nevem alatt most a USA store adatait adtam meg, de inkább jobb lenne a UK adatok a dlc miatt. Viszont hiába írom be inkább a UK store bejelentkezési email-t természetesen csak a US store-t fogdja el. Létrehoztam másik felhasználót ott meg tudom adni a UK adatait de jobb lenne inkább vhogy törölni az elsõdlegesnél, hogy kérje újra. Remélem érthetõ 😊

Ha nem akkor a felhasználók sorrendjét fel lehet cserélni?

NEXUS6

Csabesz100
Írtam privátot!

PS3 ID: Csabesz82