89387
PlayStation3
  • gabesylar
    Uncharted 1-2
    Ratchet and Clank részek
    Heavy Rain
    Heavenly Sword
    GOW III
    MGS 4 (itt nem árt ismerni az előzményeket, ugye)

• Tikal #73725
    Na erről van szó, sokkal izgalmasabb rendőrök elől menekülni városban, országuton mint körbe körbe autokázni, arra vannak más játékok :)
  • Tikal #73724
    Az NFS már a kezdetektől erről szolt nem? Az országuti, városi versenyzésről, nem a versenypályás autokázásrol...
  • LeventeV
    melyek a musthave ps3-as jatekok? (killzone 2-rol vegul lemondtam... tul sci-fis nekem)
  • SlickAdam
    ez igaz. a MC nagyon jo volt.
  • Totti5
    Ami nem is lett volna rossz, ha olyan minőségben tálalják mint amilyen az MC:LA.
  • SlickAdam
    akkor te is olyan emberke vagy, akik miatt evekig azt a mocsok vonalat kovettek. pfojj, te diszno!
  • Tikal #73719
    A tuningolos, matricázos, rendőrös vonal nekem jobban bejött, mint ez a versenyautos :)
  • Totti5
    Talán Pro Street akart lenni... de a Shift pályaautózás, nagyon nem hasonlít az előző NFSekre.
  • tomi890125
    most wanted
  • Tikal #73716
    nem undercover-t akartam irni, hanem az első rendőrös részt, nem vágom a címét, underground? :D
  • tomi890125
    prologue megvan, és valahogy ez a shift izgalmasabb, tuning szempontból főleg!
    én nem bántam meg azt az 5 dénárt a játékért
  • Tikal #73714
    nem tudom, szerintem az NFS shift ugyanolyan árkád ratyi... ugyanaz a séma megy már az undercover óta... persze élvezetes tud lenni, de a GT5prologue-al szerintem jobban járt volna :)
  • Tikal #73713
    áá, hagyd csak, de kösz... ha nekik nem fontos akkor megszerzem mástól :)
  • Sephi
    Targytalan.
  • Felgolos
    A ps3-on van lemezkarbantartó vagy a hoz hasonló dolog, mert elég sokat nettezek rajta!!!
  • Sephi
    Ha van valakinek elado Guitar Hero 5 + Guitar az jelezze priviben pls.
  • Totti5
    GRIDnél nagyobb hulladék nem létezik a földkerekségen, pedig ha nem 1 méteren lehetne 300ról 0ára lassítani akkor jó játék lehetne, de annál az NFS milliószor jobb a belső nézet mézet és a hangok meg etalon.ó benne.
  • DanielT
    Ez biza kellemetlen, írd meg privátban kik voltak és ránézek mi a pálya.
  • Tikal #73707
    szerintem a prologue-al jobban jártál volna, vagy a Grid...
  • Tikal #73706
    Ok, azt hittem nincs, egyébként jó az email címem, azért gondoltam hogy nincs mert már lassan egy hete írtam két embernek is hogy kéne a játékuk de basznak válaszolni, ezek szerint csak szarnak rám :D
  • DanielT
    Automata, csak jó mailcímet kéne megadni a regisztráláskor :) (a beérkező üzenetekről kapsz figyelmeztetést)
  • Csabesz100
    Igen? Hol lehet beállítani?
  • simon7108
    nálunk most újonnan 30 euroért van a gyujtoi kiadás de nem veszem meg mert sztem szar:D
  • NEXUS6
  • Papesz
  • NEXUS6
  • tomi890125
    na megvettem ezt az Nfs Shiftet kemény 5 papírért újonnan, akciós volt überkonzolban!
    Hát kellemesen csalódtam! Nagyon bejön, grafika rendben, beállítási lehetőségek tárháza szinte végtelen! GT 5ig el leszek vele!
  • janihunk
    Sziasztok új vagyok a témában ne nevessetek ki. Úgy néz ki tudnék venni egy Ps3 Slim 250GB os kiadást ezzel csak egy gond van külföldi és elég messziről jönne az volna a kérdésem hogy a Ps3 függ-e region kódoktól tehát ntsc\pal vagy teljesen mind1? Ha megvenném működne itthon? Választ előre is köszönöm.
  • qper
    Sok a két progiért a 10 ropi.

Uncharted-et simán tudsz venni 3000-ért, KZ2-t is kis szerencsével tudsz venni 4500 körüli áron.

Nézd a játékaim.hu oldalt és a gamer365 szaktopikját, mindkét progi gyakori vendég a két helyen.
  • Papesz
  • Hugh Hefner
    killzone 2 meg szar, egyébként
  • Hugh Hefner
    én 1 éve külön-külön olcsóbban vettem meg újonnan őket. szerintem nem
  • DanielT
    Nem a Tv hibája, hanem a gép nem bírja megjeleníteni a képet folyamatosan, így ezen "segíthetnek" a programozók, ha kikapcsolják a vertikális szinkront. Ennek hátránya pedig, hogy félbe (rosszabb esetben még többe) szakad a kép.
  • DanielT
    Van.
  • Tikal #73691
    Ha szétesik a kép, mikor mondjuk gyorsan fordulok egy fps-ben, csikozodik, az mitől van? A tvben a hiba? Mire figyeljek legkozelebb lcd vásárláskor? :D
  • Tikal #73690
    email értesitést applikálhatnátok az oldalra... :)
  • dudeeg
    mondjuk ezt sejtettem :)

Köszi,
    G.
  • predator0
    A trófeákat biztos, a mentett állásoknál nem feltétlenül buknád az összest. Viszont ettől pont annyira kell félned, minthogy megnyered a lottó főnyereményt.
  • DanielT
    Jatekaim.hu-n nézegesd az árakat.