89387
PlayStation3
  • predator0
    "Más kérdés, hogy nekem herótom van attól, ha kisrobot dolgozik helyettem Én ezt érzem csalásnak."

Játékba beépített, mindenki által azonnal elérhető funkció mióta csalás? Sohaóta. GTAIV-nél (is) kikapcsolható a célzás rásegítés.
  • NEXUS6
    Nekem a FragFX-szel vannak tapasztalataim. COD sorozatnál tökéletes, jobb mint a bill+egér. KZ2-nél még bevállalható. Nagyjából minden másnál dögkút.

Amúgy a konzolos játékok nagy többségénél erős célzásrásegítés van.
    Szal az alant megszólaló a kontroller vibris funkciójára elélvező emberkéknek ezért olyan nagy az arca. Más kérdés, hogy nem egyforma módon működik minden játéknál, van ahol egészen röhejes szinten kell csak célozni (GTA4 multiplayer-mód), máshol ki is kapcsolható pl COD.

Szal kontroller célzás rásegítéssel, kb egálban van a bill+egérrel, nem kell megijedni.
    Más kérdés, hogy nekem herótom van attól, ha kisrobot dolgozik helyettem Én ezt érzem csalásnak. Más meg azt amikor én FragFX-szel célzásrásegítés nélkül nyomom.

Lényeg, hogy azért van alternatíva. Nyugodtan vágj bele a PS3-ba!
  • Bebi07
    kösz az infót, már a második webshopnál mondom le a rendelésem..de ennél olcsóbban már talán nem lesz :D
  • qper
    gondolom Multiformatnál. Én is ennyiért bugáztam be ott a 250-esemet.

platinumshopnál 69900 HDMI kábellel, szal gyak. ott is u.annyi.
  • 5c0rp330n
    egy komoly fps-ben (rendes iranyitassal) egy tizedmasodperc is eleg arra hogy meghalj :)
    konzolon termeszetesen ilyesmirol szo sincs, ott otodolyan reflexidovel is ugyanott van, mert az iranyitas miatt ugysem az a 0,05 masodperc szamit a leginkabb ahogy eszreveszed az ellenfelet, hanem inkabb az az 1 masodperc ahogy valahogy raforgatod celzasrasegitessel egyutt azt a rohadt celkeresztet :)
    de szo sincs rola, abszolut elvezheto tud lenni a dolog, csak tenyleg ne egy quake-szintu reflex-adrenalinpumpa elmenyre szamits, inkabb csak olyan kis barati lovoldozesre :)
    rts jatekokra ez fokozottan igaz, olyat konzolon en azert meg viccbol sem jatszanek. arra ott az sc2 pc-n :)
  • Bebi07
    hol vettél te 68-ér?
  • szekip
    Ok. Azt írja megoldható egy átalakítóval. Az áruk jelenleg is elég magas.
    Kérdezem, ez nem akkor kell mikor analóg jelet akarok digitálissá alakítani? Pl. Laptop-ról küldök analóg jelet HDTV-re.
    Az esetemben digitális jelet akarok analógra. Ezt sima adapterekkel nem lehet megoldani?
    A meglévő D-Sub/DVI-A átmenethez csatolni DIV-A/HDMI átmenetet?
  • Bebi07
    Gamestore-nál vett már át valaki személyesen?
  • DanielT
    Nem.
  • bertino
    banner, faq.
  • szekip
    Sziasztok!
    PS3 várárlását tervezem. D-Sub csatlakozós monitorhoz tudom-e kötni?
    Amennyiben igen, akkor van egy D-Sub dupla apás kábelem és egy D-Sub anya- DVI-A apa átmenetem. Fel tudom használni ezeket, illetve mi kell még?

Kösz az infót!
  • bertino
    lol. fail.
  • simon7108
    csak ismételni tudom az elozoket!semmi probáléma nincsen vele FPS-nél sem!eloszor én is féltem,hogy szar lesz de már simán osztom BC2 mutliban a headshotokat...
  • DanielT
    Semmi problémám nincs FPS-ekben kontrollerrel, ahogy játékosok milliói (a többség) nyomják. Igen, még a Bad Company-t és a Modern Warfare -t is többen játsszák konzolon mint Pc-n.

• Papesz
    Alább írtad, hogy elképzelni sem tudod. Akkor miért nem próbálod ki? Okosabb dolog lenne, mint egy fórumon olyanokat győzködni a használhatatlanságról, akik napi szinten élvezettel játszanak vele.
  • kirol
    Te még sok más dolgot sem értesz! De egyvalamit azt aláírom nagyon! Biztos tudod mire gondolok!

Pl. az unchartedben nem igazán van a semmiből rád támadó ellenfél, ahol kb. 1 mp alatt reagálnod kell, vagy meghalsz. Míg egy komoly FPS-ben igen.
    Szóval a reakcióidő nem mindegy, hogy 1 mp alatt célra állsz, vagy tologatok a karokat 5 mp-ig mire már rég halott vagy.
  • DanielT
    Ezt én se értettem, de vannak még ott komoly zavarok, úgyhogy nem mentem bele inkább :DDD
  • Seth
    Az Unchartedben lényegében ugyanaz az irányítás mint egy fps-ben. Bal karal mész, jobb karral nézelődsz. Ha az megy,akkor egy fps sem lehet probléma
  • kirol
    Én nemrég óta vagyok PS3 tulaj, de tök gyorsan meg lehet szokni az irányítást.
    Uncharted-ben is tök béna voltam, aztán már headshot trófeám is van! :)

Igaz FPS-t nem játszottam vele, mert abban tényleg gáz az irányítás.
    Elképzelni nem tudom, hogy hogyan lehet játszani PS3-on pl. egy FEAR -el, (ha egyáltalán van rá). Megvárja a szörny, amíg becélzod bakker? :D
  • DanielT
    Fe-lejtsd-el.

Ahogy el is fogod felejteni egy-két délután gyakorlás után.

• SaphireDraco
    Utána olvasgattam és találtam XFPS neveztű bill egér átalakítót.
    Igazából nekem csak az a bajom hogy fps játékokhoz se lehet használni a bill egert ( pl bad company 2)

AZ egyetlen dolog ami megállít ps3 vásárlásában az az hogy joy al kéne irányítani az fps játékokat, a többivel nem lenne gondom....

• SaphireDraco
    Igazad van ien játékokra a konzol sokkal jobb de nekem a fps, és stratégia játékok jönnek be ( bad company 2 , modern warfare 2, medieval 2 , empire total war, starcraft 2 ) és a stratégiát ki is lehet lőni egy ps3 mon fps az meg van de hát... mind1 olyannak mint neked aki ilyenkel játszik az a jobb tény és való
  • 5c0rp330n
    ja, bongeszon at gondolom :)
  • LeventeV
    youtube-ozni lehet valahogy ps3on?
  • Scouser
    Én tegnap vettem egy Ps3-at 68-ért, 250Gb-os Slim.

Én egyértelműen a PS3-as címeket fogom megvenni, már meg is van a Little Big Planet és a Heavy Rain, valamint a FIFA 10, amiről tudjuk, hogy PC-s verziójánál fényévekkel előrébb van. Szvsz az ilyen gémeket kell keresni. És jön majd még az Uncharted 1-2, Resistance 1-2 és még sorolhatnám. Hatalmas fííling egy Full HD tévé előtt feküdni az ágyon és nyomatni a játékokat kényelemben.

Itt persze más felfogás kell mint PC-n. Jól meg kell gondolni mit vesz az ember, mert ugye nincsen warez (és ennek én örülök). Viszont van igényes választék. Az én taktikám az elkövetkezendő években az lesz, hogy mindig lesz 1-2 sportjátékom, amivel online fogom tolni, ha unatkozom és mellette 1-2 húzócím a Kaland/Akció kategóriájú játékokból, valamint egy kis party fun játék, ha átjönnek a haverok, vagy a párommal akarok játszani, ilyen pl a Little Big Planet és a nemsoká megjelenő Modtown Racers.

Egy teljesen más világ, nincs korlát, csak beteszed a lemezd és játszol és jól szórakozol. A kontrollert pedig biztosan meg lehet szokni, bár én nem titkoltan azért szereztem be egyik elsőnek a Heavy Rain-t, mert abban bizony jól begyakorolhatja az ember a kontroller használatát:)

Ja, akinek van FIFA10-e az vegyen fel, ScouserHUN néven futok és nyomhatunk meccseket.
  • SaphireDraco
    Hat nem hiszem hogy fps jatekhoz a Gamepad lenne a jo mintsem a bill eger de mind1 kinek mi mit szokott meg...
    Koszi szepen a valaszokat
  • LeventeV
    ez eleg egyertelmu. most szedek egy par demot, van mibol valogatni azert.
  • DanielT
    nagyon jó és élvezetes cucc.
  • SlickAdam
    hosszu, tartalmas, elvezetes jatek. egyik kedvenc.
  • zzeN
    Jó.
  • LeventeV
    infamousrol velemenyek? video alapjan jofele.
  • LeventeV
    bele lehet szokni a controlleres iranyitasba is, nem veszes. es nem kell tartani az uj generaciotol. erre a legjobb pelda a ps2. 10. evet eli a konzol es meg jon ki ra jatek, ha nem is annyi mint fenykoraba. es konzolt inkabb erdemes jatszasra hasznalni, foleg, hogy arra van, ps3 meg mar tele van extrakkal. en is a napokban vettem es abszolut nem bantam meg. de viszont vagy hdcp-s monitor vagy hdtv erosen ajanlott.
  • DanielT
    Egyáltalán nem fog működni a bill+egér játék, felejtsd el. A billentyűzet gépelésre, az egér egy nyilacska irányítására, a !game!pad pedig !játék!okhoz lett kitalálva, eddig jártál tévúton ;)

Csak nyerhetsz vele, irány a bót!
  • zzeN
    Bőven 100 alatt van a PS, már 70-ért is lehet kapni. Azt a géped vedd meg, amelyen neked jobban bejönnek az exklúzívok. Bill és egeret támogató game nagyon kevés van, szóval marad a joy.
  • simon7108
    hát 100k-ért semmi képpen ne vegyél mert már van 70 ezerért is:D
  • SaphireDraco
    Sziasztok!
    2-3 éves gépem elavult sajnos és szeretnék újítani :)
    Sokáig nem is gondolkodtam konzolban mivel én utálom a gamepad irányítást,valószínüleg azért mert mindig is gépen játszottam ha játszottam,de megtudtam hogy ps3 hoz is lehet bill illetve egeret kötni és így már rögtön vonzóbb egy ps3 100 ezreért mint 150 ért egy olyan gép ami megint csak elvalul 1 év alatt.
    Azt szeretném kérdezni hogy bill egér teljesen jól működik e a ps3 mon, ugy minthogyha pc-t használnék illetve érdemes e ps3 mat venni, szal nem jön e a közeljövőben a következő kiadás...
    Nekem elég nehéz összegyüjteni ien célra 100 ezer forintot szal nem akarok rosszul dönteni de kb lehetlen leszőrni a több millió ps3-xbox-pc tesztből hogy akkor végülis meik az amit érdemes, eddig abban ugygondolom biztos vagyok xbox nál sokkal többet tud a ps3 (pl bluray) de legszivesebben userektől hallanék, olvasnék véleményeket ezekre a dolgokra mert az a legmérvadóbb.

Előre is köszi!
  • qper
    Infamous
  • LeventeV
    gta-t jatszom xbox-on.
  • Hugh Hefner
    amióta bejött nekik az első éjszakais, azóta azt a szart tolták más formában, egyik sem fogható pl ahhoz, hogy milyen hangulatos volt a 3. szerintem.
  • Hugh Hefner
    little big planet , motorstorm - amennyiért most adják őket már megéri
    gta 4 - ha nem volt lehetőséged rá máshogy, ugyan szarul fut a ps3-on, de a generáció egyik legjobb játéka