PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Épp azt írom, hogy ismeretlennek látja a pc a file-t.
Ugye rar-ban jön le, én kicsomiztam és ez nem m2ts.
Fájltipus: fájl. Ennyit bír az xp-m. <#bdead>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Csabesz100
Az f@sza! Lehet, hogy ez volt az elsõ és egyben utolsó megrendelésem tõlük! Nem tûnnek túl megbízhatónak!

PS3 ID: Csabesz82

Mnemomic
Nekem az F1-est lejátsza, most szedtem le a Sony pattogó labdáit meg a Drag Race-t. VLC player lejátsza de a PS3 is.

Alien!
és a végzõdése .m2ts?!?!? nincs véletlenül elb*szva a kiterjesztés?!?

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Én is szívok, két hete várom a BatmanAA-t...félõ mostmár nem fog megjönni, viszont szívok, mert 1 hónap után lehet nyavalyogni.

Írj nekik e-mail-t(ilyen esetben nem kell kivárni az 1 hónapot), látniuk kell és vissza is kell utalniuk.

<#worship> Köszi, te vagy a király! <#worship>
Én meg megyek inkább szenet lapátolni...az való nekem.<#rinya>

Alien!: normál DD5.1 és DD2.0-ás videót töltöttem le, de nem is látja a ps3.<#nemtudom>
Fura, mert van pár m2ts file a ps3 vinyóján és az megy, ezeket a file-okat(NewYork meg Paris lett leszedve) meg a pc sem ismeri fel. Kicsomiztam 7zip-el, aztán az xp meg társitáshoz kér progit, ismeretlennek látja. <#nemtudom>

Csabesz100

Ebben esetleg valaki tudna nekem segíteni?

PS3 ID: Csabesz82

DanielT
Köszönöm!
Smuge
Nézzél már magadba egy kicsit , hihetetlen vagy komolyan 😊

DanielT
Én tudom miért nem megy. Mert nem értesz hozzá, csak a kötekedõ személyeskedéshez.

Videó menüpont, ráállsz a pendrive-ra, háromszög gomb, display all, és kiválasztod.

Alien!
elvleg m2ts-ben van az összes....mindegyik fut,kivéve azt amin DTS-HD/Truehd van,azon nincs hang,ahhoz már multiavchd kell.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nem értem, nekem nem megy...letöltöttem kicsomagoltam a rar file-t, átraktam pendrive-ra és a ps3 abszolút nem látja. <#nemtudom>
Igazából meghatározhatatlan formátumban van, az xp sem ismeri fel..

Smithie
Nagyon jó árban lehet már kapni,habozás nélkül vegyél egy új slimet!

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

ja az lehet de azt meg duplán nem engedné meg arra még pénzem sem lenne😄
de nem érdekel akkor is meg veszem ha engedi ha nem!

PSN ID:misi2mezei

Totti5
Ezért kell gémerpécét venni, amire rá lehet fogni hogy tanulásra kell😊 egy konzol esetében ez nem járható út.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

ezt nem hiszem el!
megmondtam az apámnak,hogy PS3 at akarok venni és rendesen kiakadt mintha az o pénzébol venném-.-
ugy utálom,hogy még az sem mind1 neki,hogy mit akarok venni a saját nehezen megkeresett pénzembol....
de nem érdekel akkor is megveszem😄

Jól van, én kábel mániás vagyok. Muszáj volt ezt a lehetõséget is felvázolnom. <#idiota>
DanielT
Mindig. <#hawaii>
Jól látod a helyzetet<#vigyor>

DanielT
A kérdésébõl ítélve mennyi esélyt adsz rá, hogy van HDMI az erõsítõjén? <#ravasz1>
Ha van HDMI az erõsítõn, akkor elõször összekötöd a PS3-at azzal, abból meg még egy HDMI mehet a TV-be. Így kapsz Dolby TrueHD-t.
Prody
Oké köszi.

Alien!
nagyon jó a minõsége,vedd nyugodtan....Arra figyelj,hogy elõször közvetlen USB-n dugd a ps3-ra,mert csak így megy fel a saját drivere...Ez kell a képernyõindikátorhoz és a HQ módhoz...A KZ2-höz tökéletes,ott egészen parádés a chat minõsége...

Kössz szépen! 😉

DanielT
Erõsítõre mehet optikai kábellel, vagy pedig stereo RCA -val. Esetleg a Tv-bõl is továbbviheted RCA-val.
Mnemomic
Ingyen van.

GX25
Sziasztok!

A PS3-nál ingyen van az, ha neten akarok játszani? Xbox vásáslásán gondolkodom, viszont ott fizetni kell ezért.

Lenne még egy kérdésem. Milyen csatlakozók vannak a PS3-n?
Addig oké, hogy HDMI kábellal rákötöm a TV-re, de mivel kötöm rá az erõsítõre meg a hangfalakra?

DanielT
Sajna mivel Mac, így nem tudok segíteni. 😞
predator0
"Minek kell összezavarni?"
No comment.

"Mi nem viszi az srt-t?"
A hûtõ és a piritós.

"Mert a Mediaserverrel kezdted te is, az pedig simán."
Filmek felmásolásáról volt szó, nem dupla áramfogyasztásról.

"Szintén viszi az mkv-t és a mov -ot is."
Ja, ezt én is leírtam.

Még valami esetleg, vagy még mindig menstruálsz?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Mnemomic
Nem tudom egyrõl beszélünk-e én a Macbook-ot tudom megcsinálni hozzáférési pontként. A E51 telefon látja is de a PS3 nem.

Majd akarok normális netet ehhez a Apple Routeret neztem ki, azzal mennie kellene majd.

Jók ezek a HD videók a F1-es nagyon szép tv-n végre mostmár nem csak monitoron tudom ezeket megnézni 😊 Majd még leszedem a Sony pattogó labdáit is.

DanielT
Mac... ez egy DLNA protokoll alapú szerver és mint ilyen, nem szükséges beállítani semmit, illetve nem is lehet. Ha nem látja, az gond.
Mnemomic
Ezt én is próbáltam Mac-re is megvan. Viszont nekem nem mûködik mégpedig azért, mert a PS3 nem látja a Mac-et. Pedig egy kattintással meg lehet rajta oldani, hogy hozzáférési pont legyen, a telefonom látja is, de a PS3 nem találja meg.

DanielT
Minek kell összezavarni? Mi nem viszi az srt-t? Mert a Mediaserverrel kezdted te is, az pedig simán. Szintén viszi az mkv-t és a mov -ot is.
Hm... Jónak tûnik!
Köszi szépen mindkettõtöknek! 😉

predator0
PS3 media serverrel simán össze tudod hozni a PC-det és a PS3-ad. srt-t nem tudja megjeleníteni, de a divx-es filmben lévõ feliratot igen.
Ezeket a formátumokat ismeri:
* Memory Stick videoformátum
* - MPEG-4 SP (AAC LC)
* - H.264/MPEG-4 AVC High Profile ( AAC LC)
* - MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
* MP4 fájlformátum
* - H.264/MPEG-4 AVC High Profile (AAC LC)
* MPEG-1 (MPEG Audio Layer 2)
* MPEG-2 PS (MPEG2 Audio Layer 2, AAC LC, AC3(Dolby Digital), LPCM)
* MPEG-2 TS(MPEG2 Audio Layer 2, AC3(Dolby Digital), AAC LC)
* MPEG-2 TS(H.264/MPEG-4 AVC, AAC LC)
* AVI
* - Motion JPEG (Linear PCM)
* - Motion JPEG (μ-Law)
* AVCHD (.m2ts / .mts)
* DivX
* WMV
* - VC-1(WMA Standard V2)

MKV-t és mov-t nem játszik le, csak Media serveren keresztül átkódolva, vagy mkv2vob-al átalakítva.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
Van egy ingyenes program, PS3mediaserver néven ami képes a Pc -rõl mindent beolvasni és lejátszani a tv-n. Zseniális, mindent visz. Felteszed a gépre, bekapcsolod a PS3-at és kész. Ugyanezzel fel is lehet másolni a gép vinyójára, de szinte felesleges, hacsak nem akarod kihasználni a rajta lévõ helyet.
Sziasztok!

76ezer pénzért láttam most új, 250gigás slim gépet és eléggé felkeltette az érdeklõdésemet.
PS3 témában teljesen új vagyok, alig tudok valamit a géprõl, úgyhogy elõre is bocsánat, ha hülye kérdést teszek fel 😊 Eddig xboxos voltam, de a harmadik 3led után úgy érzem váltani kéne...

Elolvastam a FAQ-t, nézegettem különbözõ oldalakat, de még így is lenne pár kérdésem.

Össze lehet kötni PS3-at a PC-vel? Olyan szándékom lenne, hogy filmet másoljak PC-rõl a PS merevlemezére, hogy aztán TV-n megnézhessem a házimozimon. Lehetséges ez?
Milyen video formátumokat támogat a gép? Avi, wmv, mkv, mov, ilyenek mennek rajta? esetleg srt feliratot tudja hozzá párosítani?

Egyelõre ennyi, mert leginkább errõl a filmezés dologról nem tudok semmit sem 😊

üdv

Prody
Sziasztok!
Ilyet szeretnék venni. Jó a minõsége a privát és játékbeli chatnek (mw2, kz2) ? Viszont még nincs friend-em PSN-en tehát nem lenne kivel használni =( Aki szeretne Cod6 v. Kz2 -zni az felvehet EU accal.

Mnemomic
Köszi. Akkor be kell azt is szereznem plusszba 😊 mert a MAC mást használ.

DanielT
Csak Fat32.
Mnemomic
Külsõ wincsi ha jól tudom csatlakoztatható a PS3-hoz. Milyen fájlrendszert olvass be? Vhol FAT32-öt olvastam mást nem?

Alien!
nem rossz...ajánlom a pioneer the kuro experience-t,ami a Kuro plazmák feketéjét hivatott bemutatni...garantáltan áll-leejtõs....

deep:
"OMG, ki találta ezt ki??? Nem a címére, a-a, nem ám! Mellette levõ 1-es re!!! Ezaz! Idióták."

teljesen ehyértelmû megoldás,mivel a free szerverek max 100mb fájlkorlátosak...ezt csak így lehet felpakolni.

deep
"Kattints a mellette levõ számokra"
OMG, ki találta ezt ki??? Nem a címére, a-a, nem ám! Mellette levõ 1-es re!!! Ezaz! Idióták.
Kattints a mellette levõ számokra.Egyszerre csak egyet enged leszedni.Mondjuk én a Philips F1-et szedtem le, az elvilg 2 részes, de mindkét rész ugyanaz<#nemtudom>
Ja igen és m2ts formátumban vannak, amit a PS3 is lejátszik😉)

Totti5
"For Download, click on each Partnumber !! All Trailers can be played on a PC or on PS3 !!"

😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

deep
És hogy lehet leszedni õket?
Akit érdekel ITT vannak nagyfelbontású demok mind hang, mind kép terén.
Jó mazsolázgatást<#finom>

DanielT
A felette lévõ kattogós sima gomb.
lehet hulye kérdés lesz de akkor mi az elsodleges tuz gomb a PS3 kontrolleren ha nem a "ravasz"?mert én azthittem,hogy ott is az😄