89387
PlayStation3
  • dudeeg
    Erről jut eszembe egy dolog:
    ha mondjuk valamiért egyszer csak lenne magyar PSN, akkor az eddig elért trófeámiat nem tudnám "átvinni" a magyar acc-ra, ugye?
    És ugyanyígy buknám a mentett állásokat is?

Köszi,
    G.
  • LeventeV
    es a heavenly sword 3500ert?
  • DanielT
    Az Uncharted 1 minden pénzt megér :) Egyébként korrekt a pakk ára.
  • LeventeV
    szerintetek meger az uncharted 1 es a killzone 2 osszesen 10 000 ft-ot?
  • DanielT
    Ilyenről még nem hallottam.
  • LeventeV
    kosz. meg lenne egy kerdesem. lattam az egyik jatekuzletbe egy ps3as lemezt amelyiken irta, hogy 20 font ps store-ra. ha azt megveszem es aktivalom akkor lesz 20 fontom ps store-on amit dlc-re kolthetek?
  • DanielT
    A lakcím a fontos és főleg az irányítószám a fontos, a többi a te döntésed, nincs befolyással semmire.
  • LeventeV
    nevet is mindent innen irjak ki, vagy eleg csak a lakcim?
  • DanielT
    Ne magyar címet adj meg, hanem angolt. Itt fentebb van egy cím generátor, használd.
  • LeventeV
    sikerult megcsinaljam a netet. tenyleg volt mac adress filter. reggel utananeztem google-on, nagynehezen talaltam egy jo leirast es siekrult. meg a szomszedot se kellett athivni XD

mielott playstation networkra regisztralok kell tudjak valami fontosat?
  • qper
    Köszönöm a válaszokat!

Az a gáz, hogy a ps-es vásárlásakor mindig előjön bennem valami paranoia, eddig szinte rendszeresen szivoláztam velük. Az előző 80-as gépem két héttel a vásárlás után végelegesen beadta a kulcsot, a szintén vadiúj PS2-mnek pedig a controllere volt használhatatlan.

Egyébként az mitől van hogy pl. az uncharted közben a játékból kilépek, belelépek a bónusz tartalomba, és lényegesen lassabban (és hangosabb lemezolvasó-munkával) tölti be a videókat ill a képeket, mintha pl. a program elindítása után rögtön ebbe a szekcióba térnék be? Játékból kilépés után a képgalériában is minden egyes képet hallhatóan egyenként tölt be a progi, a making of videókat és a cutscene-eket is lassabban tölti be.

Ha a program elindítása után rögtön a bónusz tartalmakat tekintem meg, mindent azonnal beránt egyszerre. Nem töltöget a képgalériák között sem, és azonnal beadja a videókat is.

/para mód off :D

• DanielT
    Elég nyilvánvaló, hogy a fogalmazási pontatlanságra utalva válaszolt úgy, ahogy.

Ez a baj veletek... krónikus IQ gyengeség :P
  • Chris Lowe
    Abszolút mértékben függ.
    Nem mindegy, hogy 20 centis sd tv esetleg 40 centis monitor vagy egy 80 centis hd lcd.
    Tudniillik egy játék minőségébe beleszámít a megjelenített kép, ugyanúgy ahogy egy film esetében is számít.
    Az, hogy hd ready vagy fullhd már kevésbé számít.
  • mcwolf
    Akkor Te csak játssz Junoszt-on
  • Papesz
    A játékok minősége egyáltalán nem függ a megjelenítőtől.
  • Dizson
    UI: Illetve a hirdetés nem az enyém.
  • Dizson
    Hali! Szerintetek ezen a TV-n milyen lenne a játékoknak a minősége?
    Ez nem az én tv-m a képátló pedig 90-es. link
  • mcwolf
    Ha az első részről van szó, akkor megnyugodhatsz.
    Az Én 60-as FAT-omnál is szinte folyamatosan tekert az olvasófej. Biztos jót tesz neki, dehát ugyebár minek az install, hisz alig van hely azon a tetves vinyón.
    Mindenkinek úgy kellene csinálnia ,mint a Capcom-nak. Vagy kötelező, de legalább opcionális install-t lehetővé tenni. Hely van, és legalább nem pusztul meg 1 év alatt az olvasófej.
    A 2. már szolidabb, de az is teker rendesen.
  • 0ckH4M
    Ez normális. Nekem 80 gigás modellem van, és nálam is lehet hallani, hogy dolgozik az olvasó fej. Másfél éves, és idáig tökéletesen működik.
  • qper
    Mennyire normális dolog egy slim modellnél (250 gb) hogy hangosan működik az olvasófej?

Megpróbálom körbeírni a dolgot, bocs ha bénán fogalmazok, de fejembe szállt a ser :)

Konkrétan az Uncharted-nél vettem észre, hogy a játék közben (gondolom tölti az adatokat a lemezről) az olvasófej elmozdul, majd egy másodpercre mintha az egész meghajtó felpörögne, majd leáll, és kezdődik a procedúra újból. Csak egy egy másodpercre, ezt megcsinálja egymás után 8-10-szer, apró szünetekkel.

A progi természetesen fut tök normálisan, az egész rendszer stabil, nem fagy, nem akad, stb...
    Csak ez a hangjelenség idegesít rettentően, emlékeim szerint anno a 80 Gb-os gépem teljesen csöndes volt.

Kérdeném, hogy normális a dolog vagy megint belenyúlta a tutiba, és sikerült magamhoz szólítanom megint újonnan egy hibás PS3-at?
  • predator0
    Szánj rá fél-egy órát. Kb. ennyibe tart megtanulni egy router kezelését. Utána 5-10 perc alatt be tudsz állítani rajta mindent, bármikor.
  • DanielT
    Játszani net nélkül is tudsz, addig nyomd a GOW-ot és várd a szomszédot :)
  • LeventeV
    nana hogy nem en allitottam be... mindent vagok, csak a halozattal kapcsolatos dolgokat nem, ami eleg nagy szegyen tekintve, hogy informatika szakon vagyok. a szomszed allitotta be (aki informatikus) meghozza ugy, hogy csak 4 ip cimmel lehessen fellepni. a gond az, hogy csak este 11kor jon haza, reggel 9kor meg mar el is megy, nekem meg mar viszket a kezem a jatszhatnektol :P

prody: kosz :D
  • Prody
    Grat:) Mehet az aláírásodba :D
  • DanielT
    Szerintem kérd meg azt, aki beállította a routereteket, hogy segítsen, ha te voltál az, akkor nincs bekapcsolva a mac szűrő, ezt garantálom :)
  • n000rbi
    Van a routernek egy konfig oldala, ott kell lennie egy ilyen beállításnak. (Access restrictions, MAC-filter, vagy valami ilyesmi) Ott add meg a PS3 MAC címét, mentsd el és ennyi.
  • LeventeV
    kovetem az utasitasokat de nem mukodik. viszont arra lennek kivancsi, hogy a routernek hol kell megnezzem, hogy a mac szuro be van-e kapcsolva?
  • n000rbi
    Ezt így elég nehéz, fejből nem vágom a Ps3 Network menüjét:)
    A FAQ-ot olvastad-e? Ott ez áll, hátha van benne valami új információ:

Csatlakozás az Internethez
    Ha megvásároltuk konzolunkat, s beüzemeltük, szánjunk egy kis időt a beállításokra is. Először meg kell adnunk felhasználói nevünket. FONTOS! Ez a név nem egyenlő az online játékoknál használt névvel, ezért adhatunk neki akármit, legyen például "EU" a későbbi félreértések elkerülése végett. Érdemes megjegyezni azt is, hogy pl. az ezzel a névvel játszott PS3 játékok mentéseit nem tudjuk más accountok alatt betölteni és bizony sok Internetes fizetős tartalom (pl. Warhawk) sem indul el más felhasználó alatt, csak ott, ahol letöltésre került.

Ezután álljunk neki a hálózati beállításoknak, melyeket a Network Configuration menüben találunk. A mellékelt ethernet hálózati kábelt a PS3 hátulján, a LAN csatlakozóba kell bedugni. A rendszer 10BASE-T-, 100BASE-TX- és 1000BASE-T- hálózatokat támogat, nem szabad például telefont vagy egyéb nem kompatibilis kábeleket csatlakoztatni hozzá. Természetesen lehetőség van Wireless, azaz kábel nélküli hálózat létrehozására is, erről később beszélünk. Ha számítógép mellett kötjük PS3-unkat a nethez, szükségünk lesz egy modemre vagy egy switch-re is, ezen útválasztó eszközök osztják el a hálózatot a gépek között.

Vezetékes Internet- kapcsolatnál semmi különösebb problémánk nem lehet. Válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wired Connection - Easy, majd kövessük a képernyőn található utasításokat (szükségünk lesz a szolgáltató által megadott felhasználó névre és jelszóra is).

WLAN funkcióval rendelkező modelleken vezeték nélküli hálózatot is létrehozhatunk, ilyenkor szükség lesz egy hozzáférési pontra, ami lehetővé teszi a PS3 kábel nélküli csatlakozását (pl. rádiós router). A hozzáférési pontnak ilyenkor vannak bizonyos információi, melyek szükségesek a hálózat építéséhez, ezek: SSID, WEP kulcs, WPA kulcs, esetleg a MAC cím, melyet a System Information menüben találunk meg. Az előzőekhez hasonlóan válasszuk a Network Settings opciót, majd az Internet Connection Settings-et. Wireless Connection, majd a Scan lehetőség, ilyenkor gépünk megkeresi az adott hálózatot. A megfelelő SSID-t kiválasztva már csak a biztonsági beállításokat kell megadni, majd az Easy lehetőség után kövessük az utasításokat.
  • LeventeV
    asszem be van allitva. akkor ezt hogy lehet megcsinalni?
  • n000rbi
    Akkor állítsd be ps3-on a wireless connection-t és minden mehet automatic-on... persze ha a routeren be van állítva a MAC-szűrés, akkor nem árt megadni a PS3 Mac címét;)
  • LeventeV
    van egy router a hazba. arra van kotve jelenleg 2 gep, 1 laptop wirelessen es most akarnam a ps3-at wirelessen.
  • DanielT
    Hű, azt a DNS-t nem piszkálnám :)
  • n000rbi
    Nekem minden automatic-on van, router elintézi az autentikálást és megy is gond nélkül. Ha nem használsz routert, akkor meg kell adni a felhasználónevet/jelszót...

• LeventeV
    kosz.

es mar kerem is a segitseget. internetet hogyan varazsoljak a ps3-ra? network settingsnel vegigmentem automaticon is es manualon is, beallitottam a dns-t, az ip-t hagytam automaticra, de csak dns errort ad. mikor teszteli a kapcsolatot akkor az ip cimet megkapja, de aztan kiirja a hibat.
  • n000rbi
    Grat:)
  • LeventeV
    na matol en is gazdagabb lettem egy God of War 3as csomagolasu ps3al.
  • Felgolos
    #73648 valaki tud segiteni?

• barcames
    ps store mikor lesz ma frissítve???
  • Felgolos
    Hello!
    A ps store-ról (uk) szeretnék vásárolni, lehet-e bankártyával vásárolni?
    xbox360 tapasztalatom van ott már egyszer megjártam(hibás tranzakciót irt ki de a pénzt mégis levonta!!!)
  • Alien!
    nekem bejön a trumotion, vannak filmek amiknél kikapcsolom (általában az egyszerűbb bevilágítású, kevésbé effektezett filmeket rontja le), viszont animációs filmeknél kifejezetten látványos, mert nagyonjó mélysége lesz a képnek. Játékoknál is jól jön.

valódi 200hz-es tv nincs. ezek mind a mozgásjavítást jelölik. check