89387
PlayStation3
  • Hugh Hefner
    attól függ melyik játékra... de amúgy igaz, egy félhd tv jobb képet ad mint egy monitor, ha jó az a tv, de a monitorral sem jársz rosszul. én azon használom, nem mondom, hogy kompromisszummentes, mert a tv kényelmesebb, de ha nincs lóvéd egy tv-re, rosszul nem jársz vele.
  • Tikal #73885
    Ezek a DLC-k hogy mennek? PL a race driver grid reloaded, kell hozzá az eredti játék is? Vagy a GTA episodes from liberty city-hez?
  • MikX
    Áá, eddíg nem is tudtam mien cucc ez, benéztem ide, aztán youtube-on megnéztem a videókat, nagyon bejövős, nemtom h kerülte el a figyelmemet...
    Mindenképp kell nekem is!
  • DanielT
    Én a mostani Tv-m előtt inkább vettem egy kis LCD Tv-t monitornak+konzolhoz, így meg volt oldva a képarány probléma és minden egyéb.

• DJ RX7
    Majd eljön annak is az ideje. Gondolom most esni fognak az LCD árak, ahogy jön a LED.

Meg amúgy is monitort PC-hez is használják majd. Addig meg mindig jobb monitoron tolni mint egy 72-es TV-n tolni.
  • DanielT
    Nem monitorra van kitalálva, ez teljesen egyértelmű. Ahogy a monitor sem játékra lett kitalálva, teljesen más képi élményt nyújt egy Tv, ezt tapasztaltad. Ha teheted, vegyél inkább egy Tv-t, akár használtan, vagy kisebbet.
  • DJ RX7
    Hát nekem FullHD-s monitorom van, volt rajta használva a PS. De hiába nézem fél méterről akkor is látom, hogy nagyon pixeles, távolabbról engem már zavar, hogy "kicsi". Faterom HDReady-s TV-jén próbáltuk ki a gépet és ott kb. 2 méterről toltuk (94-cm).
    Meg voltam nagyon lepődve, hogy a TV-n mennyivel szebb az egész.
  • DanielT
    Tudom miről beszélek, ha monitorban gondolkodsz csak 1920x1080-at vegyél, ennyi a tanácsom, fogadd meg.

Nézd meg tv-n monitor távolságból, hányinger.

Igen, 360-on tényleg korrekt a monitor támogatás.
  • DJ RX7
    Azért a Tv-ken mégis sokkal szebben néz ki mint mondjuk egy 22 colos monitoron az 720p-s játék. Legalábbis én ezt tapasztaltam mikor HDReady-s TV-n játszottam.
    A FullHD-s monitorral max a PS menüjében és a GT5-el járnék jól. Mivel a többi játék egyik sem FullHD.

Ezért kellett volna XBOX-ot venni annak legalább van monitor support-ja.
  • DanielT
    1. A Tv-ben nincs élsimító eljárás.
    2. A felbontás csökkentésével nem nyersz semmit, mert nem olyan arányú, ahol ez jelentene valamit.
    3. A PS3 fullhd és hd ready tv-k felbontását támogatja, mivel monitorból nincs 720p-s, így a fullhd 1920x1080-nal jársz a legjobban, helyes lesz a képarány legalább.
    4. Közelről, monitoron mindenképpen ocsmány lesz a kép, 3+ méterre és Tv-re van kitalálva a gép.

• DJ RX7
    nekem olyan monitorom van, de nem igazán tetszett a PS rajta mivel a monitorokon már nagyon kockás, mert mind tudjuk nincs benne az az élsimító cucc mint a TV-kben. Így - legalábbis én így gondolom - monitorból jobb a kisebb felbontású. Ez 1440*900 ami egészen elfogadható a 16:9-es változata 1600*900 - amire majd cserélik.

• Felgolos
    Fasza ez?rt megvehettem!
  • predator0
    Két napja megszüntették a játékhoz kapcsolódó szervereket a szerény érdeklődés miatt. Bukta.
  • FRe4k
    Ha jól tudom lekapcsolták a szervereket.
  • Felgolos
    Ma kaptam meg the lord of the rings conquest játékot (használt) és nem tudok multizni rajta(nem csatlakozik az ea szervere)!!!!!
    Mi lehet a probléma????Minden más megy.
  • qper
    az mondjuk tuti, hogy a Box elveszíti a zajtalansági versenyt a slim mellett, ott aztán úgy süvít a meghajtó mint egy sugárhajtómű :) Feltéve persze, ha nem telepíted a progit a lemezre. Onnantól kezdve az X az egyértelmű nyertes.
  • DanielT
    Natív 1920x1080-as felbontásút válassz, minden mással szívni fogsz.
  • qper
    szevasz!

perpillanat lövésem sincs, a srác is berendeli valahonnan, az oldalon úgy volt leírva, hogy Afrika/hakuna matata, illetve oda volt mellé biggyesztve, hogy van angol felirat.

Gondolom, akkor ez a japán verzió lesz.

Mondjuk engem a trófeák annyira nem mozgatnak
  • fook
    húzd ki ?:O:|
  • DJ RX7
    már beszéltünk a bolttal. szerencsére vissza lehet vinni és akkor cserélni egy 16:9-esre.
  • predator0
    Akkor gyakorlatilag semmi sincs áram alatt, nem? :D
  • Bebi07
    Igaz, csak bármi lehet, ha hosszabb időre elmegyünk le szoktuk kapcsolni az áramot...
  • predator0
    Felesleges rá. 0.36 watt a standby fogyasztása.
  • Bebi07
    nincs main power gomb a slimen? :o
    hogy veszem le az áramról?
  • 5c0rp330n
    az szopoka.. vidd vissza gyorsan ha meg lehet.
  • DJ RX7
    Mekkora FAIL. Vettünk egy monitort, pc-hez és ps3-hoz egyaránt csak arról megfeledkeztünk, hogy 16:9-es arányút kellene.
  • DanielT
    Sajnos nem. Sonyék nem foglalkoznak a monitorosokkal.
  • DJ RX7
    sziasztok!

16:10-es monitoron meg lehet oldani valahogy, hogy 16:9-es képarányt mutasson? kicsit zavaró a kép mert össze van nyomva picit.
  • csabush
    Miért egyszerűbb elemet cserélni, mint bedugni egy kábelt? Egyébként rohadt gyorsan feltölt a joy, akár játék közben is, legalábbis én ezt tapasztaltam. Jobb megoldás az akku, mint az elemcsere, szerintem.
  • Chris Lowe
    Mintha a barátlistámon az egyik angol srácnál láttam volna Hakuna Matata trófeákat...
    Sztem frissítették és azon is van nemcsak az usa kiadáson.
  • buggyant
    szia! én is elég régóta vadászom ezt a játékot. úgy tudom, hogy két féle verzióban jelent meg.

- ázsiai verzió, a borítóján Hakuna Matata felirattal és nincsenek benne trófeák
    - USA verzió, borítón Afrika felirat és vannak benne trófeák.

melyik verziót sikerült beszerezned? vannak benne trófeák?
  • LeventeV
    valami software-es megoldast azert osszehozhatnanak.
  • DanielT
    Reménykedj, de nincs.
  • Seth
    Nincs semmiféle lehetőség rá, egyelőre
  • Árpitallica
    Sziasztok! Ha vannak olyanok köztetek, akik a Battlefield Bad Company 2-őt(PS3) neten is játszák(bár gondolom, hogy ennél a játéknál alap :P), azok ha gondolják az Online ID-jüket elküldhetik privátba nekem, mert én szívesen játszanék együtt magyarokkal is, hagy nőjjön a magyar tábor konzolon is! =)
  • LeventeV
    van valami mod arra, hogy ps2-es jatekokat futassaka ps3 slimen? tudom, hogy nincs visszafelekompatibilitas, de azert remenykedek.
  • Tikal #73850
    ja, azért a jelszót be kell írnod :)
  • vili 27
    köszi,

és a wifi az automatikusan érzékeli a dolgot ? internetre gondolok.
  • Csibe001
    Hi, ha játék közben merül le, akkor rákötöd a gépre s tudsz egyből játszani, gépnek bekapcsolva kell lenni töltés közben, de mivel usb-s simán tudod tölteni pc-ről is. Legegyszerűbb megoldás ha van minimum 2 irányítód s ilyen probléma fel sem merül. :)
  • vili 27
    Hello !

Tegnap vásároltam egy PS3 slim masinát. Időm nem volt hogy kipróbáljam, csak kicsomagoltam. Van egy xboxom, és számomra meglepő volt hogy a kontroller nem elemre működik. Olvastam hogy a konzolon keresztül kell a kontrollert feltölteni, ez hogy is működik. Úgy értem ha feltöltöm és akkor merül le mikor a legjobban nyomja az ember megkell várni míg feltöltődik ? Ez mennyi idő?
    Szerintem xboxnál az elemcsere egyszerűbb volt. Ja és a konzolnak bekapcsolva kell lenni mikor tölt ?

Köszi!