89387
PlayStation3
-
Hugh Hefner #73886 attól függ melyik játékra... de amúgy igaz, egy félhd tv jobb képet ad mint egy monitor, ha jó az a tv, de a monitorral sem jársz rosszul. én azon használom, nem mondom, hogy kompromisszummentes, mert a tv kényelmesebb, de ha nincs lóvéd egy tv-re, rosszul nem jársz vele. -
#73885 Ezek a DLC-k hogy mennek? PL a race driver grid reloaded, kell hozzá az eredti játék is? Vagy a GTA episodes from liberty city-hez? -
#73884 Áá, eddíg nem is tudtam mien cucc ez, benéztem ide, aztán youtube-on megnéztem a videókat, nagyon bejövős, nemtom h kerülte el a figyelmemet...
Mindenképp kell nekem is! -
#73883 Én a mostani Tv-m előtt inkább vettem egy kis LCD Tv-t monitornak+konzolhoz, így meg volt oldva a képarány probléma és minden egyéb.
-
#73882 Majd eljön annak is az ideje. Gondolom most esni fognak az LCD árak, ahogy jön a LED.
Meg amúgy is monitort PC-hez is használják majd. Addig meg mindig jobb monitoron tolni mint egy 72-es TV-n tolni. -
#73881 Nem monitorra van kitalálva, ez teljesen egyértelmű. Ahogy a monitor sem játékra lett kitalálva, teljesen más képi élményt nyújt egy Tv, ezt tapasztaltad. Ha teheted, vegyél inkább egy Tv-t, akár használtan, vagy kisebbet. -
#73880 Hát nekem FullHD-s monitorom van, volt rajta használva a PS. De hiába nézem fél méterről akkor is látom, hogy nagyon pixeles, távolabbról engem már zavar, hogy "kicsi". Faterom HDReady-s TV-jén próbáltuk ki a gépet és ott kb. 2 méterről toltuk (94-cm).
Meg voltam nagyon lepődve, hogy a TV-n mennyivel szebb az egész. -
#73879 Tudom miről beszélek, ha monitorban gondolkodsz csak 1920x1080-at vegyél, ennyi a tanácsom, fogadd meg.
Nézd meg tv-n monitor távolságból, hányinger.
Igen, 360-on tényleg korrekt a monitor támogatás. -
#73878 Azért a Tv-ken mégis sokkal szebben néz ki mint mondjuk egy 22 colos monitoron az 720p-s játék. Legalábbis én ezt tapasztaltam mikor HDReady-s TV-n játszottam.
A FullHD-s monitorral max a PS menüjében és a GT5-el járnék jól. Mivel a többi játék egyik sem FullHD.
Ezért kellett volna XBOX-ot venni annak legalább van monitor support-ja. -
#73877 1. A Tv-ben nincs élsimító eljárás.
2. A felbontás csökkentésével nem nyersz semmit, mert nem olyan arányú, ahol ez jelentene valamit.
3. A PS3 fullhd és hd ready tv-k felbontását támogatja, mivel monitorból nincs 720p-s, így a fullhd 1920x1080-nal jársz a legjobban, helyes lesz a képarány legalább.
4. Közelről, monitoron mindenképpen ocsmány lesz a kép, 3+ méterre és Tv-re van kitalálva a gép.
-
#73876 nekem olyan monitorom van, de nem igazán tetszett a PS rajta mivel a monitorokon már nagyon kockás, mert mind tudjuk nincs benne az az élsimító cucc mint a TV-kben. Így - legalábbis én így gondolom - monitorból jobb a kisebb felbontású. Ez 1440*900 ami egészen elfogadható a 16:9-es változata 1600*900 - amire majd cserélik.
-
#73875 Fasza ez?rt megvehettem! -
#73874 Két napja megszüntették a játékhoz kapcsolódó szervereket a szerény érdeklődés miatt. Bukta. -
#73873 Ha jól tudom lekapcsolták a szervereket. -
#73872 Ma kaptam meg the lord of the rings conquest játékot (használt) és nem tudok multizni rajta(nem csatlakozik az ea szervere)!!!!!
Mi lehet a probléma????Minden más megy. -
qper #73871 az mondjuk tuti, hogy a Box elveszíti a zajtalansági versenyt a slim mellett, ott aztán úgy süvít a meghajtó mint egy sugárhajtómű :) Feltéve persze, ha nem telepíted a progit a lemezre. Onnantól kezdve az X az egyértelmű nyertes. -
#73870 Natív 1920x1080-as felbontásút válassz, minden mással szívni fogsz. -
qper #73869 szevasz!
perpillanat lövésem sincs, a srác is berendeli valahonnan, az oldalon úgy volt leírva, hogy Afrika/hakuna matata, illetve oda volt mellé biggyesztve, hogy van angol felirat.
Gondolom, akkor ez a japán verzió lesz.
Mondjuk engem a trófeák annyira nem mozgatnak -
#73868 húzd ki ?:O:| -
#73867 már beszéltünk a bolttal. szerencsére vissza lehet vinni és akkor cserélni egy 16:9-esre. -
#73866 Akkor gyakorlatilag semmi sincs áram alatt, nem? :D -
Bebi07 #73865 Igaz, csak bármi lehet, ha hosszabb időre elmegyünk le szoktuk kapcsolni az áramot... -
#73864 Felesleges rá. 0.36 watt a standby fogyasztása. -
Bebi07 #73863 nincs main power gomb a slimen? :o
hogy veszem le az áramról? -
#73862 az szopoka.. vidd vissza gyorsan ha meg lehet. -
#73861 Mekkora FAIL. Vettünk egy monitort, pc-hez és ps3-hoz egyaránt csak arról megfeledkeztünk, hogy 16:9-es arányút kellene. -
#73860 Sajnos nem. Sonyék nem foglalkoznak a monitorosokkal. -
#73859 sziasztok!
16:10-es monitoron meg lehet oldani valahogy, hogy 16:9-es képarányt mutasson? kicsit zavaró a kép mert össze van nyomva picit. -
#73858 Miért egyszerűbb elemet cserélni, mint bedugni egy kábelt? Egyébként rohadt gyorsan feltölt a joy, akár játék közben is, legalábbis én ezt tapasztaltam. Jobb megoldás az akku, mint az elemcsere, szerintem. -
Chris Lowe #73857 Mintha a barátlistámon az egyik angol srácnál láttam volna Hakuna Matata trófeákat...
Sztem frissítették és azon is van nemcsak az usa kiadáson. -
buggyant #73856 szia! én is elég régóta vadászom ezt a játékot. úgy tudom, hogy két féle verzióban jelent meg.
- ázsiai verzió, a borítóján Hakuna Matata felirattal és nincsenek benne trófeák
- USA verzió, borítón Afrika felirat és vannak benne trófeák.
melyik verziót sikerült beszerezned? vannak benne trófeák? -
#73855 valami software-es megoldast azert osszehozhatnanak. -
#73854 Reménykedj, de nincs. -
#73853 Nincs semmiféle lehetőség rá, egyelőre -
Árpitallica #73852 Sziasztok! Ha vannak olyanok köztetek, akik a Battlefield Bad Company 2-őt(PS3) neten is játszák(bár gondolom, hogy ennél a játéknál alap :P), azok ha gondolják az Online ID-jüket elküldhetik privátba nekem, mert én szívesen játszanék együtt magyarokkal is, hagy nőjjön a magyar tábor konzolon is! =) -
#73851 van valami mod arra, hogy ps2-es jatekokat futassaka ps3 slimen? tudom, hogy nincs visszafelekompatibilitas, de azert remenykedek. -
#73850 ja, azért a jelszót be kell írnod :) -
vili 27 #73849 köszi,
és a wifi az automatikusan érzékeli a dolgot ? internetre gondolok. -
#73848 Hi, ha játék közben merül le, akkor rákötöd a gépre s tudsz egyből játszani, gépnek bekapcsolva kell lenni töltés közben, de mivel usb-s simán tudod tölteni pc-ről is. Legegyszerűbb megoldás ha van minimum 2 irányítód s ilyen probléma fel sem merül. :) -
vili 27 #73847 Hello !
Tegnap vásároltam egy PS3 slim masinát. Időm nem volt hogy kipróbáljam, csak kicsomagoltam. Van egy xboxom, és számomra meglepő volt hogy a kontroller nem elemre működik. Olvastam hogy a konzolon keresztül kell a kontrollert feltölteni, ez hogy is működik. Úgy értem ha feltöltöm és akkor merül le mikor a legjobban nyomja az ember megkell várni míg feltöltődik ? Ez mennyi idő?
Szerintem xboxnál az elemcsere egyszerűbb volt. Ja és a konzolnak bekapcsolva kell lenni mikor tölt ?
Köszi!