PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Eléggé óckodom tõle, komolyabb mûszaki cikket használtan még életemben nem vettem, de jó ára van és végül is mûködni mûködik.
www.digimomentsvideography.com
Most például szupi karácsonyi hangulat van az amerikain, az eu-n meg saját szobája van a télapónak ahol Home ajándékot osztogat.
Tudom a sakk nem épp a legnépszerübb konzoljáték, inkább az fps lövöldözés a trendi nekem meg ez a legjobb kikapcsolódás. Van pár szintben közelálló, így simán van 2-3 órás parti.
Sõt mily fura én a Life with PS-t is használom, ezen keresztül szoktam zenét hallgatni és közben segítem a tudományt is a folding home-on keresztül. 😊
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
csak az a gond,hogy senki sem kuldi ki Szlovákiába postai utánvéttel😞
pedig szerintem nem lehet olyan sok a posta....
és még fizetném is!
PSN ID:misi2mezei
Papesz
Lesz a már bejelentett Audi szoba + jön egy Gravity Crash és jön a régóta várt LBP is!
Ma reggeltõl meg elérhetõ a Life with PS frissítés is csatornafrissítés meg videó, fotó update. (letöltöttem, de még nem volt idõm megnézni ezt a két utóbbit nem igazán vágom...<#guluszem1>#guluszem1>)
Szinte minden esetben olcsóbban jön ki az ember ha kintrõl megrendeli és kábé ugyanannyi a rizikófaktor.
Papesz
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!
remélem,hogy a teljes nem ilyen lesz....
PSN ID:misi2mezei
Ehunvannak!
Legjobb RPG: Demon's Souls
Valaki végre igazán értékeli ezt a játékot!
Nem értem miért nem kavart nagyobb port :/
Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne szerintem.
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
más oldal ahonnan megtudom venni? (nézegettem pár oldalt, de csak ps2 találtam az f12006)
Papesz
Ha belegondolok, hogy máshoz is ilyen szinten értenek, akkor õk az inter ertélklubja!
Máunika só a köbön!
<#nyes>#nyes>
Jövõ hónaptól kötelezõ dramaturgiai ütésváltás is lesz a teszteken!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
shopto-n próbálok vásárolni azzal a bankkártyával amivel már régen is vásároltam, erre amikor beütöm a bankkártya adatok és proceed-olok ezt írja:
"The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card."
hát most mi a jó csöcst csináljak?
Én is szeretnék ilyen munkát 😄 Ilyenért pénzt kapni, mintha ovisok lennének... 😛
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
a Samsung Ledes tv-rõl ezt például kötve hiszem: " De fura, mert nem teljesen fekete a fekete”
de úgy az egész egy kalap sz*r....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
...nagy gratula a cikkírónak és a tesztelõknek is, ennyire buta, primitív tesztet ritkán olvasni!
tower defense game co-op-al, és nemcsak tornyokat tudsz építeni, hanem gyárakat is hogy támadj.
IGN 8,5/10
Gamespot 9/10
Valaki próbálta már? mesélhetne thnx
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!