PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PoisonChihuahua
Szerintetek egy 2 éves 60GB-os PS3-om, "koszos" fejjel, tisztításra váró ventikkel és egy leharcolt kontrollerrel (mély harapásnyom a jobb analógon) ill. dobozával, papirokkal és kábelekkel megérne 30k-t? Plusz pénzért följavítanám (új fej vagy esetleg csak tisztítás).
Eléggé óckodom tõle, komolyabb mûszaki cikket használtan még életemben nem vettem, de jó ára van és végül is mûködni mûködik.
cloud.strife

www.digimomentsvideography.com

Sippie
hát speciel értesítést se nagyon vettem észre, ha küldtek egyáltalán. Asszem maguktól nem adnak kártyát, azt igényelnem kell, legalábbis a telefonos csajszi azt mondta igényeljek, szóval ennyit arról hogy két ünnep között infamous és resistance2-õt tolok 😄
Én 2-3 naponta felmegyek a Home-ra. Egrészt van pár barátom akivel szoktam beszélgetve sakkozni, meg van pár szoba ami azért elég tartalmas (pl Uncharted2)
Most például szupi karácsonyi hangulat van az amerikain, az eu-n meg saját szobája van a télapónak ahol Home ajándékot osztogat.

Tudom a sakk nem épp a legnépszerübb konzoljáték, inkább az fps lövöldözés a trendi nekem meg ez a legjobb kikapcsolódás. Van pár szintben közelálló, így simán van 2-3 órás parti.

Sõt mily fura én a Life with PS-t is használom, ezen keresztül szoktam zenét hallgatni és közben segítem a tudományt is a folding home-on keresztül. 😊

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

én szívesen vennék használt játékot😄
csak az a gond,hogy senki sem kuldi ki Szlovákiába postai utánvéttel😞
pedig szerintem nem lehet olyan sok a posta....
és még fizetném is!

PSN ID:misi2mezei

Nagy cucc. Mindig abból vegyél, amibõl túlkínálat van és abból adj el, amibõl hiány.
Én is, de aztán gyorsan kiléptem.

Papesz

Nyomjátok a HOME-ot?Én utoljára megjelenéskor léptem be😊

nekem még sosem sikerült ez a használt játék kereskedelem... vagy irreálisan magasak az árak, vagy olyat akarok eladni, amit kb ingyen se visznek el (kz2). kb újonnan jobban megéri megvenni a dolgok nagyrészét

Ilyen emberek mindig is lesznek.Talán rá se jön az illetõ mennyit is ér a játék valójában.No komment..

Holnap komoly frissítés jön a PS Home-ba!
Lesz a már bejelentett Audi szoba + jön egy Gravity Crash és jön a régóta várt LBP is!

Ma reggeltõl meg elérhetõ a Life with PS frissítés is csatornafrissítés meg videó, fotó update. (letöltöttem, de még nem volt idõm megnézni ezt a két utóbbit nem igazán vágom...<#guluszem1>)

Ez a játékaim is és a PSC, G365 vagy akár az itteni sg-s is tele van olyan palimadarat keresõ eladóval, hogy elmegy a kedve az embernek. Vicces amikor FIFA09-et vagy NFS Undercovert látok használtan 4-5ezerért miközben az új kerül akciósan 3500,-ft számlával bármelyik euronicsban, de asszem az EW/MM-ben is.
Szinte minden esetben olcsóbban jön ki az ember ha kintrõl megrendeli és kábé ugyanannyi a rizikófaktor.

Engem speciel felhívott a biztonsági központ.

Papesz

9000ért...az szép😄DD

gazgoblin
Comet crash: 15. pályánál vagyok. Eddig már rég megérte a 10dolcsit, pedig coop még nem is toltam! Aki szereti a TD gamékat azoknak nagyon ajánlom!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

predator0
Errõl kellett volna kapnod értesítést, és ingyen-bérmentve egy új kártyát (nálamígyvolt). Na de ha eddig ez nem tûnt fel, akkor lehet az sem 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sippie
megtörtént... letiltották a kártyám, még júliusban 😄😄 a shopto, vagy zavviról kikerült bankkártya adatokba benne voltam, és valamilyen központi bankkártya hivatal szólt a bankomnak.
Nem kell megrogyni. Ez még nem a teljes. És még nem láttad élõben sem, csak 640x480-ban láttál körözni egy pancsert.
BenedekFeco
Há,mer mé?Mi bajod van vele?

Hogy helyezze beléd ?sgyík-vesszejét a Magasságos mélységes imádattal, ?sélvezettel, ?sgyík heréinek kusza-gubancos sz?rmeredvényeinek kristálygyökér-fonódásaival!

Prody
Holnap lesz GT5 demó? Melyik store-on?

most néztem meg az ujonnan érkezett demo gameplayt a GT5 rol és hát nagyon elvette a játéktol a kedvemet:S
remélem,hogy a teljes nem ilyen lesz....

PSN ID:misi2mezei

gazgoblin
egyetértek

DanielT
Ne viccelj, van egy tonna eladó, 5-6 ezerért. Beírod a keresõbe hogy formula, a platformnál bejelölöd a Ps3-at és kész.

Ehunvannak!
brodix
ÁÁÁ király!
Legjobb RPG: Demon's Souls
Valaki végre igazán értékeli ezt a játékot!
Nem értem miért nem kavart nagyobb port :/
Sokkal nagyobb figyelmet érdemelne szerintem.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Formula One Champions Edition ott nem találtam😞
más oldal ahonnan megtudom venni? (nézegettem pár oldalt, de csak ps2 találtam az f12006)

Én az AdBlockPlusba egy az egyben letiltottam az indexet és sportgézáékat. Nehogy akár véletlenül is növeljem a nézettségüket.
Hívd fel a bankodat.

Papesz

NEXUS6
Szokásos indexes minõség.
Ha belegondolok, hogy máshoz is ilyen szinten értenek, akkor õk az inter ertélklubja!
Máunika só a köbön!
<#nyes>

Jövõ hónaptól kötelezõ dramaturgiai ütésváltás is lesz a teszteken!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
Aham, a thehut-on se fogadja el... fasza.
Sippie
na lol mi a faszom ez?
shopto-n próbálok vásárolni azzal a bankkártyával amivel már régen is vásároltam, erre amikor beütöm a bankkártya adatok és proceed-olok ezt írja:
"The Authorisation has been declined by the bank. Please try a different card."

hát most mi a jó csöcst csináljak?
Thundercore
Meg még arra sem vették a fáradságot, hogy beállítsák a tv-ket, csak kivették a dobozból, és nézték.

Én is szeretnék ilyen munkát 😄 Ilyenért pénzt kapni, mintha ovisok lennének... 😛

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

n000rbi
A régi jó egyetemi kolis idõk... volt, hogy hónapokig ki se kapcsoltam a PC-t 😛 (azért is jött meg ennyire a hangja😄)

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

n000rbi
Én is így csinálom, de elsõsorban azért, mert a PC-m zúgása elnyomja az 5.1-et <#idiota>

Akkor még jó h nem használom a PS3-at a maga 200W-val😄DDakkor az kb 3-4X annyit fogyaszt mint a PC-m😊)

Alien!
sok sz*r indexes cikket láttam,de ez most viszi a prímet....Bazz icy box-al tesztelni,az kb olyan mint ráaggatni egy 14-es gumit egy ferrárira,és szarozni a menetteljesítményét....

a Samsung Ledes tv-rõl ezt például kötve hiszem: " De fura, mert nem teljesen fekete a fekete”

de úgy az egész egy kalap sz*r....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Na igen, csak most felkeléstõl lefekvésig megy ps3 nélkül.Ez most egy ilyen idõszak..ami kb 16 óra

DanielT
A másolás közben meg a router fogyaszt sokat! <#idiota>
n000rbi
Ha minden kötél szakad, akkor meg másold át Ps3-ra a filmet😛

Alien!
ha minden megy egyszerre,akkor kb 500w/h ami kemény 23 forint óránként kb.....nehogy tönkremenjé-....😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
A 450-es táp nem az aktális fogyasztást jelenti, hanem a maximális teljesítményt. Nekem asszem 400-as van a gépben, 2 magos AMD proct, stb és fogyasztásmérõvel lemérve 50-70 wattot fogyaszt. A Tv-m viszont 650-et ténylegesen 😄DD
csak ott sok a buzi😄D

gazgoblin
mozi olcsóbb! 😄

Jó dolog a mediaserver progi, csak a villanyszámla szempontjából nem túl elõnyös.PS3 a 60as eszik olyan 200W körül+ egy 450-es táppal szerelt core2-es gép...Hát nem szívesen járatom egyszerre mindkettõt.Meg még az LCD tv a 120W-val<#wilting>

DanielT
Az indexen elég gyakran...
Index-en hdtv teszt...
...nagy gratula a cikkírónak és a tesztelõknek is, ennyire buta, primitív tesztet ritkán olvasni!

gazgoblin
Comet Crush
tower defense game co-op-al, és nemcsak tornyokat tudsz építeni, hanem gyárakat is hogy támadj.

IGN 8,5/10
Gamespot 9/10

Valaki próbálta már? mesélhetne thnx

jól van csak még most tanulgatom a ps3-at kezelni<#wink> de nagyon jóóóóóóóóó

DanielT
Értelmetlen a kérdés, mert a demókat is PS3-al tudod leszedni.
ha szedek le demo játékot akkor azt elég felmásolni a ps3 merevlemezre és kész???

DanielT
Undorító volt a hozzáállásuk. Nem írom le az egész történetet, de nem hittem le ami történik.