89387
PlayStation3
-
rusher #73846 Akkor rendben, köszi, nincs itt gond. Garancia meg van rá, szal ha bármi is lenne még vissza tudom vinni. -
#73845 a psn id-m LEVi-o_0
vegyen fel aki akar aztan multihatunk -
#73844 nekem enyhen rossz helyen van, iroasztalon, es alatta a szekreny tok ures, igy visszhangzik, de szerintem nem zajos, legalabbis az xbox-hoz kepes maga a hangtalansag. reccsenes meg nem csak ps3-ra jellemzo, szinte minden targy reagal a hovaltozasokra, mivel melegebb van csak egyszeruen kitagul. nekem csinalta ezt a regi monitorom (iden lesz 5 eves, meg hibatlanul mukodik) es a tv is nehanapjan (iden lesz 6 eves es hibatlanul mukodik). ettol nem kell parazni. ha meg akkora nagy a baj akkor az hamarosan jelentkezik es ha garancia alatt van a termek akkor nincs mitol tartani. -
qper #73843 Nekem a kezdetekkől fogva ez van, úgy látszik, faszán megkonstruálták ezt a slim-et.
Szerintem a meghajtója is borzasztóan zajos, a párom idegbajt kap és kiparancsol a szobából, ha pl. bekapcsolom a gépet miközben tanul. Nekem meg van egy olyan érzésem, hogy egy éven belül megyek olvasófej-cserére. -
#73842 Nekem is ezvan, mindenkinek ezvan :) nyugi
hőváltozás -
rusher #73841 Kábé egy hónapja vettem újonnan egy PS3 Slimet, de az utóbbi napokban, erősen recseg, akár be van kapcsolva, akár nincs. Nem gyakran, hanem egyszer csak fogja magát, és reccsen egyet vagy kettőt. Először azt hittem hogy csak a műanyag borítás az, de egyre inkább kételkedem benne. Pedig tökéletesen működik, lemezt elsőre beolvassa, nincs szaggatás a játékon belül. Kezdjek el aggódni, vagy nem kell emiatt rágódnom? Előre is kösz a választ! -
Chris Lowe #73840 Afrikát én is be fogom szerezni, amerikai oldalakat sasolom remélem nemsoká akciózzák.
Más:
Tehát akkor a héten már van egy bejelentett Magic Orbs kiegészítő és most a Zen studió is bejelentett egy új asztalt a flipperéhez! 2,50dolcsi keressetek rá abszolút fíling asztal lesz!
Excalibur a neve. :)
Home is frissül, Socom cuccok, Monkey island és a Gamers lounge is kap egy frissítést. Egyébként ma az audi szobában az új minijátékkal játszottam 1-2 órát, jópofa ügyességi szösszenet. -
qper #73839 Yess, sikerült a vaterán kifognom egy celós példányt 8.500-ért, spóroltam 3 rugeszt a platinum árához képest.
aranyanyám, mennyit vadásztam erre a progira, persze csak a vaterán nem néztem, mert hogy miért is lenne ott fent egy ilyen rétegjáték.
-
qper #73838 Köszi!
-
#73837 Platinumshopban van. -
qper #73836 igen, ennek kb. így is van értelme :) -
qper #73835 Afrika /Hakuna matata/ c. progit keresem, de nagyon. Ha van valakinek egy felesleges példánya, és megválna tőle, ne kíméljen, dobjon rám egy privit.
jatekaim.hu-n néztem, egy embernek van, de cseszik válaszolni (gondolom már eladta, két hónapos a hirdetése, és az egyéb szaktopikokból sem jön csőstől a jelentkezők száma)
-
#73834 Tudom, nem kizárt, hogy egyszer beszerzem. Eredeti formájában a 3-at egyszerűen hibás játéknak tartom, amit később rohadt drágán "patcheltek". -
#73833 A Subsistence-ben javítottak a kamerán:)... bár a harmadik részt én se vittem végig -
#73832 Nos, megint csak azt tudom, mondani, hogy ugyanígy voltam vele. Sőt, a 3-mal próbálkoztam legtöbbször és az vette el a kedvem az egésztől legjobban. Aztán a 4-et végignyomtam, meghozta a kedvem, jött az első rész(imádtam), jött a második(elment), és végül a nemezisem, a harmadik. És megint nem bírtam végigvinni... elvittem a harmadáig és a többit megnéztem youtubeon. A kamerakezelés annyira, de annyira szar, hogy számomra játszhatatlanná tette.
Szóval a negyediket semmiképp se hagyd ki! -
#73831 Még anno PS2n játszottam vele, akkor tetszett nagyon, a 3 már nem annyira, pont ezért... a négynek meg lehet adok egy esélyt így :) -
#73830 értem, azt hittem az újban is így van, arról még csak videot láttam, és nem értettem mi újság :) -
#73829 Na, ez nekem is gyanús volt, de feltételeztem, hogy a számokat azért ismeri :D
A 3-ban egyébként tényleg túlzás ez a folyamatos ruhacsere. -
#73828 Nincs nála 20 kiló ruha, egy spéci van, ami felveszi a környezete mintázatát.
Ilyen dolgokon nem szabad fennakadni az MGS esetében, mert pl lesz nálad kb 50 féle fegyver, OLAJOSHORDÓ!, dobozok, amit csak el tudsz, vagy el se tudsz képzelni :D
Én elkövettem ezt a hibát és az ilyen "elmebetegségek" miatt hanyagoltam a szériát. Nekem is az MGS 4 volt az első amit végignyomtam, a lenyűgöző átvezetők miatt és annyira rákattantam, hogy azóta az összes részt végigvittem és életem legmeghatározóbb játékszériái között tartom számon. Nagyon nagy falat az MGS univerzum megértése, órákig olvastam minden rész végigvitele után, hogy teljesen össze tudjam rakni a képet, de minden pillanata megérte.
A Splinter Cell egy kicsontozott semmi az MGS-hez képest, de ha csak lopakodós játékot keresel, akkor azzal is el lehet lenni, de ennél az nem több. Az MGS-ben a tényleges játékmenet számomra az élmény maximum 20%-át adta, a többi a történet. -
#73827 Te az MGS3-ról beszélsz nem? A 4. részben nem kell öltözködni, intelligens rucid van és felveszi a terep színét. -
#73826 ok, csak számomra ez kicsit illuzio romboló, hogy van nála husz kilo ruha és ha átmegyek a másik szobába már vehetem is fel a piros szinut met ott épp piros a fal, kijövök akkor meg vissza a terep :) Na mindegy, splinter cell jobban bejött -
#73825 Nem értem, hogy hol látod az ellentmondást. Lopakodós stílusú hadviseléshez van megfelelő felszerelése. Ettől még ugyanúgy figyelni kell és óvatosan menni.
Ha azonban ez az első MGS élményed, javaslom, hogy ne nagyon görcsölj a lopakodással, úgysem fog túl jól menni és ennek a résznek a játékmenete úgy lett kialakítva, hogy sima lövöldeként is élvezhető legyen.
Egyébként "játszani" nem sokat fogsz, hisz a játékidő 70%-a átvezető film. -
#73824 Lehet nem jól látom, de mondja már meg valaki hogy mi a lopakodás szerepe az MGS4-ben, ha minden percben olyan ruhat vehet fel a csávo amilyet akar? Van metlakit mintáju, parkettás, kóla automata mintáju, sivatagi meg klasszik stb... amikor ezt megláttam nem tudtam sirjak vagy nevessek, érdemes ezzel játszani? :) -
#73823 Raadasul nem is kell mar sokat aludnunk! :) -
Paddy #73822 Az egyetlen játék amit várok az a Red Dead Redemption!A multija is tök király lesz. Lefekvés előtt megnéztem a Rockstar honlapján a videókat és kajak azzal álmodtam:))
Várom majd az embereket multira! -
Chris Lowe #73821 Számomra egyértelmű, hogy az első rész után jöhet a második. És nemcsak ennél a játéknál. Ráadásul jóval olcsóbb az első epizód.
A második rész leginkább grafikában különbözik, de ez pl. számomra abszolút másodlaggos kérdés. -
#73820 Én az elsőre ruházok be, aztán a másodikra. -
#73819 akkor a masodikra beruhazok most, talan majd kesobb az elsore is. kosz a segitseget
alairas javitva -
#73818 Sokkal, jobb a 2. -
Akey #73817 2 rongyot már csak megér a Resi1. Amúgy is azzal kezdődik a sztori és az legalább annyit számít, mint a multi móka.
Ui.: az aláírásodat javítsd! -
Papesz #73816 Mintha ugyanazon a hozzászóláson belül megválaszoltad volna a saját kérdésedet, nem? -
#73815 2 allitolag joval jobb. azt nemtom h mennyire epulnek egymasra -
#73814 resistance 1 vagy 2? melyiket erdemesebb? az elsonek a demojat leszedtem store-rol es elegge tetszett, de a 2es valahogy videok alapjan jobban bejon. es az is fontos, hogy megl egyen kivel multizni. -
Chris Lowe #73813 Magic Orbs DLC a héten!
Jungle 24pálya 2 dolcsiért, sima ügy a megvétele. -
#73812 -
#73811 Igen, én is mindig jól szórakozok ezeken az alapos és becsületes eladókon, akik gondosan átvizsgálják a dobozt :DD Vannak még hősök! :D -
Akey #73810 Egyre többen vesznek csak azért drága szórakoztató elektronikai berendezéseket, hogy megnézzék, mit rejt a csomagolása. :\ -
#73809 Biztos,h memoria az a memoria?! :) -
#73808 sziasztok! eldaó egy Sony Play Station 3 !
120 gb memória
1 kontroller
alapgép
Slim változat
Teljesen új, használva se volt, csak ki lett bontva hogy meg van e minden tartozéka!
Akit érdekelne keressen fel a [email protected] on.
Irányár: 60.000 huf -
0ckH4M #73807 Sikerült megoldani a problémát. http://www.igoy.in/ps3-media-sharing-eset-smart-security-problem-solution/ Annyi az egész, hogy a WMP11 helyett a PS3M-t kellett megadni, és így tökéletes. Köszönöm szépen a segítséget mindenkitől!