PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
???
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
tarolt itt is az Uncharted,és végre díjjazták a KZ2-õt is(best shooter),,,
érdekes,hogy xbox fronton a MW2 vitt ek mindent,ami kicsit furcsa számomra(fõleg a grafika,és a hang)....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
LBP-s karib tengerben meg lesz Davy Jones, nem nehéz kitalálni, hogy õ lesz a sztár.
Water – Global Water Object, Scuba Gear, Bubble Machine, Water Switch
5 Brand new Pirates of the Caribbean themed Levels
1 New costume: The Cannibal
4 new music tracks
A new level background
8 Materials
14 Decorations
27 Objects
133 Stickers
6 brand new PlayStation Trophies
Tartalmas...gondolom lesz vagy 15 dolcsi
na már ha én megrendelem innen Szlovákiábol az egyik boltbol akkor az biztos USA verzio lesz ugyebár!
na már a kérdésem az lenne,hogy mennyi az esélye,hogy van benne GoW 3 demo kod?
PSN ID:misi2mezei
ha a Ps3-as BDrip lejátszás érdekel,akkor írtam nemrég egy blogot a témában....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
A hibát a szolgáltató(dataglobe) okozta, aki kérdés nélkül lekapcsolta az oldalt, mert túlzottan terhelte a szerverüket... köszönjük nekik...
De ez már a múlt, újra dübörög a legnagyobb játékcsere oldal! 😊
Leszedtem a Transformers 2 Untouched BD múvit(42G😎 a pc-n tanulmányozva nem éreztem komoly szintlépést az mkv-s ripekhez képest csak hangban...
Bár ps-en lesz a mérvadó nálam a dolog.
Vki nemtudja h magyar hangot vagy feliratot tudnék muxolni bele?
Haverok, Buli, Fight Club!
Papesz
Predi: akkor megnyugodtam, de elég vicces, amikor alvás közben arra kelek, hogy ropog 😄
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Rendeltem a Game-rõl (dec.4.),de a mai napig nem jött meg az anyag pedig, ez idáig rendszerint max. 1 hét alatt itt volt a csomag. Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg információja arról, hogy csúsznának a kiszállítások mostanság?
Nem értek hozzá, ezt kifejtenéd bõvebben?
ÉN. Ollé.
Persze ettõl függetlenül, ha valaki nem ért hozzá lehet macerás akármi.
ki az aki ebben a témában ps3-on vinyóról néz filmet, és nem pendrájvról, nem BD-ról, és nem Media Serveren keresztül, hanem szépen 4 gigánként felmásolgatja a ps3-ra a filmet, és úgy nézi? <#nezze>#nezze><#nezze>#nezze><#nezze>#nezze>
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
Keresgéltem, de amit találtam az mind lejárt/megváltoztatták a jelszót stb..
Elõre is kösz a segítséget.
de pl a multi meg a demok letoltéséhez nem fog kelleni fizetni!
sztem ugy gondolják,hogy pl bevezetik,hogy lehet rajta TV-t nézni és azért kéne havidíjat fizetni....
PSN ID:misi2mezei
és az info honnan származik?
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Ezeket a régi lejátszókat még frissíteni sem lehet, szóval bd live funkció is felejtõs. Ráadásul anno még drágábbak voltak mint egy ps3.
megnyugodtam.
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Olcsóbb kiírni dvd-re az iso-t(nekem azt az évi 10-et), mkv-t meg nem szedek le és nincs mit konvertálgatni.
Apropó blu-ray filmek a corában(budakalásziban tuti) 3990,-ért!
Pár cím fejbõl: Igenember, Superbad, A boldogság nyomában, Jane Austen könyvklub, Távkapcs.
Én meg sikeresen hozzájutottam egy blu-ray Csontemberhez 1990-ért. 😊
Valszeg elírás lehetett...