PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért csodálkozol, mindez azért lehetett, mert boxra sok minõségi exkluzív nem jött ki. Az évi 1-2 amivel kiszúrja az ms a szemünket(ráadásul azok sem tudtak nagyot durrantani), nem nevezhetõ mennyiségnek. Ezért nyernek a multicímek.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Pláne, hogy multiplatformról van szó!
???

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
Best of IGN 2009

tarolt itt is az Uncharted,és végre díjjazták a KZ2-õt is(best shooter),,,
érdekes,hogy xbox fronton a MW2 vitt ek mindent,ami kicsit furcsa számomra(fõleg a grafika,és a hang)....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

"A hibát a szolgáltató(dataglobe) okozta, aki kérdés nélkül lekapcsolta az oldalt, mert túlzottan terhelte a szerverüket... köszönjük nekik... " Ennyire szar és köcsög szolgáltatóval még nem találkoztam. Én is léptem tõlük. Olcsó és szar, amit nyújtanak.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Jön a GOW3 ultimate edition, mondjuk várható volt.

LBP-s karib tengerben meg lesz Davy Jones, nem nehéz kitalálni, hogy õ lesz a sztár.

Water – Global Water Object, Scuba Gear, Bubble Machine, Water Switch
5 Brand new Pirates of the Caribbean themed Levels
1 New costume: The Cannibal
4 new music tracks
A new level background
8 Materials
14 Decorations
27 Objects
133 Stickers
6 brand new PlayStation Trophies
Tartalmas...gondolom lesz vagy 15 dolcsi

ugyebár a GoW Collection még csak USA-ban jelent meg!?
na már ha én megrendelem innen Szlovákiábol az egyik boltbol akkor az biztos USA verzio lesz ugyebár!
na már a kérdésem az lenne,hogy mennyi az esélye,hogy van benne GoW 3 demo kod?

PSN ID:misi2mezei

Alien!
tmuxerrel bármilyen feliratot,hangsávot tudsz bele pattintani....
ha a Ps3-as BDrip lejátszás érdekel,akkor írtam nemrég egy blogot a témában....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
jatekaim.hu 😊 Van 2 ezer ft-ért is.
formula one 2006 ps3-ra neten honnan tudnám megrendelni mert én sehol nem találtam.

DanielT
BREAKING NEWS! Jatekaim.hu újra megy! Szerverváltás miatt volt a leállás, apró ékezet problémák vannak, de az oldal mûködik. Az e-mail értesítés holnap késõ estétõl üzemel a tervek szerint!

A hibát a szolgáltató(dataglobe) okozta, aki kérdés nélkül lekapcsolta az oldalt, mert túlzottan terhelte a szerverüket... köszönjük nekik...

De ez már a múlt, újra dübörög a legnagyobb játékcsere oldal! 😊
DoNorBi
ha már a terítéken vannak a hd filmek...
Leszedtem a Transformers 2 Untouched BD múvit(42G😎 a pc-n tanulmányozva nem éreztem komoly szintlépést az mkv-s ripekhez képest csak hangban...
Bár ps-en lesz a mérvadó nálam a dolog.
Vki nemtudja h magyar hangot vagy feliratot tudnék muxolni bele?

Haverok, Buli, Fight Club!

deep
Enyém is pattog mint állat. A borítás csinálja a hõtágulás miatt, amikor melegszik, vagy amikor hül. Remélem az élettartamra nincs befolyással.
vgaben
Legyen igazad, úgy sem tudok mit csinálni várok még.

Szerintem csúsznak. Több embertõl is olvastam már változó webshop-nevekkel, nekem szintén egy december 4-i feladásom nincs még a kezemben a Zavvi-tól.

Papesz

Prody
Amúgy valakinek nincs eladó/cserélendõ Cod5-je?

Prody
Még van 1 heted... írj vagy rendeld meg újra! Megbízhatóak!

Predi: akkor megnyugodtam, de elég vicces, amikor alvás közben arra kelek, hogy ropog 😄

vgaben
Köszönöm fiúk! Akkor ezt lehet megszívtam mert karácsonyi ajándék lett volna... De a remény hal meg utoljára!

predator0
Ez hüvelygomba szintû téma, vagyis nem sokat olvasni róla, de nálam is van ilyen 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Prody
Csak nálam van az, hogy randomra roppan egy hangosat a PS kikapcsolt/bekapcsolt állapotban? -.-

predator0
Hülyeséget írtam, a feladástól számítva 28 nap.

predator0
A rendeléstõl számított 28-ik napon írj nekik egy levelet, ha addig sem érkezik meg. Vagy visszatérítik az árát, vagy ha azt szeretnéd, akkor kiküldik újra. Saját tapasztalatból tudom.

DanielT
28 napot kell várnod a feladási e-mailtõl számítva a reklamációval, addig semmit nem tudsz tenni, csak várni.
Jacek
MKV az a kontener😊 az x.264 formatumban van tomoritve..

Prody
Game az jó pedig... nekem maximum 1 hét alatt kiszállították a játékaimat. Nem jött valami email, vagy nem rontottad el a rendelést? Mindenképp írj nekik, vagy nézd meg az order tracking -et. Nekem egyszer a magyar postánál akadt el egy dobfelszerelés (Amazonról volt az rendelve), visszautalták a pénzt a dob meg ment vissza... valamit elb*sztak :/

vgaben
Jól van na, a lényeg lemaradt véletlenül kiléptem. Inkább segíts...

Rendeltem a Game-rõl (dec.4.),de a mai napig nem jött meg az anyag pedig, ez idáig rendszerint max. 1 hét alatt itt volt a csomag. Van valakinek hasonló tapasztalata esetleg információja arról, hogy csúsznának a kiszállítások mostanság?

predator0
byebye.

vgaben
Sziasztok!

predator0
"MKV-s tömörítés"
Nem értek hozzá, ezt kifejtenéd bõvebben?

Alien!
osztom,hogy a 2-3gb-os bdripek b*szott szépen tudnak kinézni,pont mutattam a haveroknak....sõt ,van olyan 1,5gb-os xvid is ami lemászik a képernyõrõl....persze mindez távolságfüggõ,illetve a 100hz is nagyon sokat dob rajta.....

Smuge
A normális minõségû 1080p film a referencia bd lemeznél kezdõdik 😊 Amúgy a kódolási eljárásnak igen nagy szerepe van a végeredményben ha mkv-s tömörítésrõl beszélünk. Ha 37"+ tv-d van egyértelmû hogy 1080p-s filmet nézel de ez alatt teljesen felesleges és csak a helyet foglalja a nagyobb 😊

predator0
Nézhetõ? Ejj. Kicsit szerintem el vagyunk szállva, ha azt nézzük, hogy egy majdnem normális minõségû 1080p-s film 15-20 gigánál kezdõdik. Ebbõl következõen bármi ez alatt fostömb minõség, szóval tökmindegy 😊

csabush
Hát ha már valaki HD-t akar nézni, akkor leszedi a 2-3x nagyobb fileokat. Szerintem. Azok a 2-3 gigásak maximum átmenetnek jók, bár a ps a DVD-t is elég szépen felkonvertálja, de azok is kiesnek a 2-3 gigás limitbõl.

5c0rp330n
olyan max 70-80 perces filmekbol neha tudnak nezheto 2-3 gigas valtozatot csinalni, de az esetek joval nagyobb reszeben nem tudnak. illetve valamit mindig tudnak csinalni, aki divx-hez szokott annak fel sem fog tunni hogy milyen szar amig mondjuk nem lat egy rendes bluray filmet.

predator0
Túl sok mindentõl hánysz sugárban. Bulémiára gyanakszom.

DanielT
Leszedtem egy 2+ gigás bd ripet és a holdig hánytam tõle.
predator0
Akkor másik közvéleménykutatás: Ki az aki 2-3 gigás bdripeket néz és nem szarakodik 2-3x akkora fájlok letöltögetésével?
ÉN. Ollé.
Persze ettõl függetlenül, ha valaki nem ért hozzá lehet macerás akármi.

kis közvéleménykutatás:
ki az aki ebben a témában ps3-on vinyóról néz filmet, és nem pendrájvról, nem BD-ról, és nem Media Serveren keresztül, hanem szépen 4 gigánként felmásolgatja a ps3-ra a filmet, és úgy nézi? <#nezze><#nezze><#nezze>

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

dzsedi
Valaki ki tudna segíteni egy gow 3 demo kóddal/account-tal?
Keresgéltem, de amit találtam az mind lejárt/megváltoztatták a jelszót stb..
Elõre is kösz a segítséget.

ezt a cikket én is olvastam még a gamestaron asszem!de ha télleg megtorténik akkor is csak ugy lesz,hogy tobb szolgáltatás lesz és majd azokért kell fizetni!
de pl a multi meg a demok letoltéséhez nem fog kelleni fizetni!
sztem ugy gondolják,hogy pl bevezetik,hogy lehet rajta TV-t nézni és azért kéne havidíjat fizetni....

PSN ID:misi2mezei

5c0rp330n
sztem itt pont azt irjak h minden ugyanugy lesz mint eddig csak lesz pluszban premium szolgaltatas is.

JohnnySmith
ohhh <#pardon1> Mondjuk ettõl még lehet jó.
és az info honnan származik?

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Ja, régebbi lejátszók agyalnak rendesen mire kitalálják a lemezformátumot. Ilyen a 2006-os elsõk közötti Panasonic és Philips blu-ray játszó is. Ebben is úttörõ volt a ps3, itt bekapcsolástól számolva sincs 20mp. Lemezberakásnál meg max. 6-8mp.
Ezeket a régi lejátszókat még frissíteni sem lehet, szóval bd live funkció is felejtõs. Ráadásul anno még drágábbak voltak mint egy ps3.

Alien!
a haveromnak egy általa sz*rrá sztárolt Dune lejátszója van....egy BD betöltése 55mp-ig tart(!!!)...király amikor vmit meg akar mutatni,majd várunk közel 1 percet és mikor bejön,rájön,hogy nem is ezt akarta,és kiválaszt egymásikat....és csak várunk mint egy f*sz....:😊 mindezt több mint 100e-ért...

gazgoblin
"Of course that's merely speculation."

megnyugodtam.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Alien!
itt a cikk amibõl valszeg jön a következtetés....

gazgoblin
link? forrás? részletek? minden fizetõs lesz mint a boxon?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Inferno
Vennék Uncharted 2 használtan,hátha valaki már rá unt. 😛

PS3/X360 user: Infernohun

nagyon ugy fest a dolog,hogy hamarosan fizetos lesz a psn.
Mármint az 50-80ezres a drága ami nem akad 1080p-nél sem.

Egyetértek ez így drága.
Olcsóbb kiírni dvd-re az iso-t(nekem azt az évi 10-et), mkv-t meg nem szedek le és nincs mit konvertálgatni.

Apropó blu-ray filmek a corában(budakalásziban tuti) 3990,-ért!
Pár cím fejbõl: Igenember, Superbad, A boldogság nyomában, Jane Austen könyvklub, Távkapcs.
Én meg sikeresen hozzájutottam egy blu-ray Csontemberhez 1990-ért. 😊
Valszeg elírás lehetett...