PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit írtál az korrekt ezzel semmi bajom, tök igaz én is többet vártam, de ha azt olvasom, hogy "ez így nulla" vagy csak simán szar az nem áll.
Egyébként le a kalappal a sony elött, eu store-t rendesen megpakolták, és jött karácsonyi akció is pár olcsóbb játékkal meg dlc-vel.
Letöltöttem a Hustle Kings videót és azt írja, hogy "OUT NOW" ami bizalomra ad okot, lehet jövõhéten bedobják a közösbe? Remélem!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
jobb grafikát meg irányítást vártam....majd a teljes remélem minden téren jobb lesz!
"Másrészt tök ingyen kap a gamer egy kihívással teli demót és nyafog"
erre csak annyit mondok,hogy még szép,hogy ingyen van!ezért demo!és arra szolgál,hogy a játékos eldontse meg vegye e a teljes játékot!én ez alapján biztos nem fogom megvenni....
szoval johetnek a magyarázatok mert ha ez tényleg csak valami régebbi build akkor nem mondtam semmit.de azért illet volna már kiadni 1 rendes demot a teljes játékbol,hogy megtudjuk milyen lesz,foleg azért is mert már márcisban jon.ja nem mégsem márciusban mert mégtovább halasztották nyárra!
kiváncsi vagyok meddig fogják még halasztani....
PSN ID:misi2mezei
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
És ilyen állapotok között is csalódás, hogy nem mutat többet a Trial. 😞
Sodium One a cím és 3D-s shooter lesz a home-on belül fejleszthetõ karakterekkel, hajókkal stb. Simán megjelenhetne psn játékként.
Egyébként nem tudom hova tenni ezeket a szar, igénytelen, gagyi, kiszúrják a szemünket stb hsz-ek a ps forumokról(psc-n is), mert egyrészt a GT csapatnak nem kell bizonyítania ergo demót sem kéne kiadnia, mert ez a játék ha megjelenik szigorúan AAA+-os.
Másrészt tök ingyen kap a gamer egy kihívással teli demót és nyafog...hihetetlen.
ajánlom a #69935 hozzászólást.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
m2ts fileket szepen letud jatszani a gepecske, viszont a hozza tartozo menüt nem tudom rajta megjeleníteni, illetve hangot nem tudok váltani és feliratot sem tudok vele kezelni.
Ezt nem támogatja a gép vagy en csinalok vmit rosszul?
Köszi
Balázs
ha napok óta lehetett tudni,akkor mitõl csalódtál ekkorát?!? Egyébként a korai trial videókból simán vágtam,hogy ez nem a GT5,hanem egy valszeg régebbi build,de már ahogy nézem nem a GT5P,ez a Cockpit nézetbõl és a visszajátszásból kiderül.....atsomstabil a framerate,bár több autónál látszana igazán...
Nexus:
60fps esetén nehezebb vizuálisan akkorát ugrani,mint a felénél...Nem szarok a japán progtramozók,csak más az értékrendjük...Egy autós játékban az autók legyenek maximáslisan kidolgozva,a többi "mellékes"....A GT4-et is sokan basztatták a 2d fái miatt,de egyik brigád se tudta 3d-s fákkal meg giccses környezettel mégcsak megközelíteni sem azt a fotórealisztikus kinézetet amit nyújtott...nem ezen múlik,hanem az összhatáson...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként még mindig nem vágom a 200mb-ot, miközben fullHD és akár 7.1 lpcm a hang...
<#nyes>#nyes>
Nyugaton meg dúl az FPS harc, meg a jobbnál jobb autós cuccosok jönnek ki. A Poliphony sem tud igazán mást felmutatni a GT-n kívül, igaz egyelõre nem is kellett, de ebbe a GT5-be lehet hogy kezd, ha nem is beletörni, de kicsorbulni a bicskájuk. Ha ez bukik valamilyen szempontból, akkor roló lehúz.
Én csak a szép kivasalt emberekre hívnám fel a figyelmet. Ok, hogy a PS3 GPU-ja sajna nem tud mesh-instancing-ot, amivel többszörözni lehet a 3d objekteket, de erre lenne olyan megoldás, hogy az elsõsor azért 3D emberke aztán hátrébb egyre sûrûbben jöhetnek a kartonból kivágott reklám figurák.
Ez nem is annyira technikai korlát, mint inkább egyfajta igénytelenség. Ha ez a véglegesben is így lesz, akkor az a részemrõl egy nagy mínusz pontot jelent. Nem azért mert alapvetõen befolyásolja a játékot, hanem mert azért mert jelzi, hogy a tökéletességre törekvésbõl sok minden ki tud ám maradni.
De mivel most morcos vagyok a Polifónira, ezért mégis. Mivel nincs másik autó a pályán, ütközés sincs.
Szóval akkor fostalicska a GT demo..<#szomoru1>#szomoru1>
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
A rendes teljes verzió sztem tuti hogy ezerszer jobb lesz mint ez a demonak nevezett GT5!
Ez nem kötekedés csak ez a véleményem!
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Két kézzel tépik a rajongók idegeit.
A nagy vérhengeres lófaszt kommunikálták le. Ott ugrik az arcomba a demó elején, hogy "This is a demo version of the upcoming Gran Turismo 5."
Jó lenne tudni valójában mi a helyzet.
Monty Python, Uncharted2 és Star trek dolgok plusz a már emlitett LittleBigPlanet és Singstar Xmas szoba.
Már kipróbáltam.
:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Thx!
\" örökké nem eshet.... \"