PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Smuge
Nem errõl van szó hogy semmi szüksége a promócióra , hanem már elvbõl ha ennyi ideje halogatják az egészet legalább valami játszható dolgot mutassanak már belõle ( könyörgöm 3 hónappal a japán megjelenés elõtt vagyunk !!). Most komolyan mibe telt volna kiadni karácsonyra a TGS-en bemutatott demot és kinek ártottak volna vele ?

Természetesen ingyenes a demo, viszont a GT szériának semmi szüksége így promociózni a játékát, mivel már évek óta bizonyít, jó példa erre, kötözködõ Daniel aki Yamauchinak imádkozik minden este!
Amit írtál az korrekt ezzel semmi bajom, tök igaz én is többet vártam, de ha azt olvasom, hogy "ez így nulla" vagy csak simán szar az nem áll.

Egyébként le a kalappal a sony elött, eu store-t rendesen megpakolták, és jött karácsonyi akció is pár olcsóbb játékkal meg dlc-vel.

Letöltöttem a Hustle Kings videót és azt írja, hogy "OUT NOW" ami bizalomra ad okot, lehet jövõhéten bedobják a közösbe? Remélem!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

hát havernál én is kiprobáltam a demot és nekem sem jott be igazán:S
jobb grafikát meg irányítást vártam....majd a teljes remélem minden téren jobb lesz!
"Másrészt tök ingyen kap a gamer egy kihívással teli demót és nyafog"
erre csak annyit mondok,hogy még szép,hogy ingyen van!ezért demo!és arra szolgál,hogy a játékos eldontse meg vegye e a teljes játékot!én ez alapján biztos nem fogom megvenni....
szoval johetnek a magyarázatok mert ha ez tényleg csak valami régebbi build akkor nem mondtam semmit.de azért illet volna már kiadni 1 rendes demot a teljes játékbol,hogy megtudjuk milyen lesz,foleg azért is mert már márcisban jon.ja nem mégsem márciusban mert mégtovább halasztották nyárra!
kiváncsi vagyok meddig fogják még halasztani....

PSN ID:misi2mezei

NEXUS6
Én a preventív auto-eutanáziát javaslom!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

deep
Az kevés😄 Önként kéne bevonulnia az elmegyógyintézetbe és öröklakásnak megvenni az egyik gumiszobát😄
NEXUS6
Szerintem sürgõsen fordulj háziorvosodhoz, gyógyszerészedhez!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Miért töltöm le? Mert amiben a GT szó szerepel az nekem kell. Teljesen bele vagyok buzulva a szériába, Yamauchi arcképe 2 méteres oltárra van függesztve a lakásomban és egyebek.

És ilyen állapotok között is csalódás, hogy nem mutat többet a Trial. 😞
Hát igen ez érthetõ, köszi!
Még1szer Home, de ez nem engem hanem a nagyközönséget fogja érdekelni.
Sodium One a cím és 3D-s shooter lesz a home-on belül fejleszthetõ karakterekkel, hajókkal stb. Simán megjelenhetne psn játékként.

Akkor valszeg szereted szivatni magad, mert ha tudod, hogy ócska akkor minek töltöd le?

Egyébként nem tudom hova tenni ezeket a szar, igénytelen, gagyi, kiszúrják a szemünket stb hsz-ek a ps forumokról(psc-n is), mert egyrészt a GT csapatnak nem kell bizonyítania ergo demót sem kéne kiadnia, mert ez a játék ha megjelenik szigorúan AAA+-os.
Másrészt tök ingyen kap a gamer egy kihívással teli demót és nyafog...hihetetlen.

Alien!
alapból z m2ts fájlok a sony BD védelme miatt csak megkötésekkel mennek...1 hangsáv,nincs feliratsáv,stb

ajánlom a #69935 hozzászólást.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

balla27
sziasztok!szerintetek a ALCATEL BM-81 headset jó a ps3-hoz?köszi a választ

Sziasztok,
m2ts fileket szepen letud jatszani a gepecske, viszont a hozza tartozo menüt nem tudom rajta megjeleníteni, illetve hangot nem tudok váltani és feliratot sem tudok vele kezelni.
Ezt nem támogatja a gép vagy en csinalok vmit rosszul?
Köszi
Balázs
DanielT
Napok óta csalódott vagyok.
A GT4-ben 2D-sek voltak a fák? Észre sem vettem. <#vigyor3>
Alien!
"Dühítõ csalódás lett ez a trial, bár már napok óta lehetett tudni mennyire nagy büdös nulla lesz."

ha napok óta lehetett tudni,akkor mitõl csalódtál ekkorát?!? Egyébként a korai trial videókból simán vágtam,hogy ez nem a GT5,hanem egy valszeg régebbi build,de már ahogy nézem nem a GT5P,ez a Cockpit nézetbõl és a visszajátszásból kiderül.....atsomstabil a framerate,bár több autónál látszana igazán...

Nexus:
60fps esetén nehezebb vizuálisan akkorát ugrani,mint a felénél...Nem szarok a japán progtramozók,csak más az értékrendjük...Egy autós játékban az autók legyenek maximáslisan kidolgozva,a többi "mellékes"....A GT4-et is sokan basztatták a 2d fái miatt,de egyik brigád se tudta 3d-s fákkal meg giccses környezettel mégcsak megközelíteni sem azt a fotórealisztikus kinézetet amit nyújtott...nem ezen múlik,hanem az összhatáson...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Nem nagyon kell reform, mert már a 4 óta szinte tökéletes (kormánnyal) a vezetési élmény.
Kipróbáltam én is és a fizikán sem éreztem azt a nagy megreformálást...szinte ugyanaz mint a prologue vagy a gthd...vagy a gt4, esetleg a gt3.
Egyébként még mindig nem vágom a 200mb-ot, miközben fullHD és akár 7.1 lpcm a hang...

hát szvsz próbáltam a demot én is haveromnál és úgy voltam vele mint a boxos forza esetében. Letöltöttem a demot aztán kb 2x-er kapcsoltam be, mert kurvára nem azt kaptam amit a képek meg a videók alapján vártam, és ott is kb ugyanez volt hogy a sok elvakult fan mondta hogy majd a teljes milyen más lesz, aztán egy porszemnyi javulás sem volt. GT5 videókon is beszartam, aztán mikor végre mehettem pár kört, ki voltam akadva hogy ez nem az amit ígértek. Nem értem ennek mi értelme van, egyébként a Polifoni részérõl kurva nagy égés lesz ha sokminden így hagynak mert a fejlesztési idõ kurvahosszú volt
Mnemomic
Na megjött a Uncharted 1 csak karácsonyig nem kapom meg 😊

NEXUS6
Nem baj!
<#nyes>

Inferno
Army of Two 2
Véleményt !!! Milyen lett??

PS3/X360 user: Infernohun

DanielT
Nagyon nem értek egyet 😊
NEXUS6
Általánosan van szerintem egy olyan probléma is, hogy a japán cégek le vannak maradva technológiailag. Náluk el lehet adni egy pacsinkó szimulátort, ahol csak golyók potyognak lefelé egy táblán, és siker is lehet belõle, és sajna ez meghatározza a színvonalat is. A wii sikere/filozófiája ebbe tökéletesen belefér.

Nyugaton meg dúl az FPS harc, meg a jobbnál jobb autós cuccosok jönnek ki. A Poliphony sem tud igazán mást felmutatni a GT-n kívül, igaz egyelõre nem is kellett, de ebbe a GT5-be lehet hogy kezd, ha nem is beletörni, de kicsorbulni a bicskájuk. Ha ez bukik valamilyen szempontból, akkor roló lehúz.

Én csak a szép kivasalt emberekre hívnám fel a figyelmet. Ok, hogy a PS3 GPU-ja sajna nem tud mesh-instancing-ot, amivel többszörözni lehet a 3d objekteket, de erre lenne olyan megoldás, hogy az elsõsor azért 3D emberke aztán hátrébb egyre sûrûbben jöhetnek a kartonból kivágott reklám figurák.

Ez nem is annyira technikai korlát, mint inkább egyfajta igénytelenség. Ha ez a véglegesben is így lesz, akkor az a részemrõl egy nagy mínusz pontot jelent. Nem azért mert alapvetõen befolyásolja a játékot, hanem mert azért mert jelzi, hogy a tökéletességre törekvésbõl sok minden ki tud ám maradni.

DanielT
Ilyen kérdésre válaszolni sem vagyok hajlandó.

De mivel most morcos vagyok a Polifónira, ezért mégis. Mivel nincs másik autó a pályán, ütközés sincs.
nilyen az ütközések fizikája? még mindig dodge-em? (doddzem)
DanielT
Nem mellesleg hiba is van a demóban. Hiába lehet állítani a kipörgésgátlót, valójában nincs hatása. Dühítõ csalódás lett ez a trial, bár már napok óta lehetett tudni mennyire nagy büdös nulla lesz.
Army of Two 2 (1473M😎 és GT demo EU-n!!!

Ciao a tutti!
Szóval akkor fostalicska a GT demo..<#szomoru1>

gazgoblin
Majd este rápróbálok (bár meglepõdnék, hiszen akkor menne róla a duma vastagon)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Kratos86
Amit mutattak anno Tokio-s pályát az sokkal jobban nézett ki mint ebben a "demo"-ban lévõ pálya és a belsõ nézet is talán még az is jobban nézett ki! 200 megától ne várjon csodát az ember...sztem.Meg azt meg is mondták hogy sok mindent nem fog tartalmazni ez a Time Trial és azt is megmondták hogy itt az lesz a lényeg ki megy végig rajta a legjobb köridõvel!
A rendes teljes verzió sztem tuti hogy ezerszer jobb lesz mint ez a demonak nevezett GT5!

Ez nem kötekedés csak ez a véleményem!

THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!

Smuge
Ez mondjuk tényleg vicc ,nevetséges az egész ahogy van. Azt nem tudom mióta van ez de egy kicsit többet várna az ember egy gt5 volumenü terméktõl. 3 hónap van még a megjelenésig az a minimum lenne hogy új képeket, videókat tennének közzé. Még hivatalos autólista sincs! (3 hónappal megjelenés elõtt!!)

Smuge
Gtplanet fórumon írta valaki , nem próbáltam !

DanielT
Ez a baj a rohadt GT-vel, hogy 10 éve a rakás szarral egyenlõ a kommunikáció. Semmit, de semmit nem mondanak meg egyértelmûen, titkolóznak, azt félrefordítják, stb.

Két kézzel tépik a rajongók idegeit.
Lehet csak odaírták a parasztnak, hogy had örüljön a GT5 demójának. Viszont ennek a Time Trial cuccnak köze nincs ahhoz a színvonalhoz, amiben törték a kocsikat. (Talán egy kék Subaru volt asszem.)

DanielT
"ezt lekommunikátlák."

A nagy vérhengeres lófaszt kommunikálták le. Ott ugrik az arcomba a demó elején, hogy "This is a demo version of the upcoming Gran Turismo 5."

Jó lenne tudni valójában mi a helyzet.
Jah okés. Furcsálltam is, mert a kiállításos vidikben egy másik játék volt gyakorlatilag.

Alien!
csak a fizika van a gt5-bõl,a többi az prologue!!! ezt lekommunikátlák.

DanielT
Ezt hol olvastad?
Hát finoman fogalmazva sem vágtam magam a földhöz. Ez mikori build lehet?

Smuge
Na az már kicsit más , hangok is jobbak kicsivel. Akinek van PS eye headtrackingot is kipróbálhatja 😊

Usa Home is kap egy méretes csomagot, bár a kommentekbõl itélve ez a Home csak engem érdekel..
Monty Python, Uncharted2 és Star trek dolgok plusz a már emlitett LittleBigPlanet és Singstar Xmas szoba.

Leszarom a féknyomot, milyen a fizika? Állítólag finomítottak rajta és a GT5 fizikája fut benne.

Smuge
Inkább nevezték volna Academy Time Trialnak mint GT5 demonak , egy ilyennek nem így kéne kinéznie. Ezt már láttuk a prologue-ban is. De hogy a féknyom és a tolatólámpa még mindig hiányzik egyszerûen érthetetlen..

Bizony és angol nyelven kommunikál.
Már kipróbáltam.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

JPN store-ban a GT demo!

Alien!
koszos fej?!?? azt hogy?!?!? ha csak tisztítani kell az egészet szvsz megéri....10e-ért veszel DS3-at,és max 45-bõl megvan....

nem a belsõ értéktõl eltérõ árazással akarok spekulánst játszani, hanem megvenni reális áron azt, ami engem érdekel

Smithie
Az viszi a PS2-es cuccokat,szerintem megéri,de azért nézd meg mit veszel,nehogy harapásnyom legyen a vége!<#duma>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Srácok lehet hülye kérdés, de van rá vmi megoldás, hogy PS3-on lejátszott PS2-es game "normálisan" beleférjen az adott képernyõméretbe? Értem ezalatt, hogy pl most az FFX-nél a képernyõ jobb és bal oldala egy kicsit kint van a képbõl és emiatt pl az adott felirat nem teljes egészben látható. Ezt vmi beállítással orvosolni lehet? Csak mert a TV-n nem nagyon találom az erre vonatkozó funkciót. Valahogy össze kéne "tolni" egy kicsit a képet, hogy normálisan látható legyen minden.

Thx!

\" örökké nem eshet.... \"