89387
PlayStation3
  • vili 27
    igen.

szóval letöltöm a laptopomra, szétpakolom, másolom a külső harddiscre, csatolom a ps3-ra bemásolom és hd-ben nézhetem a filmet.

k.... jó !
    a god of war 3 végett vettem meg a masinát, nagyon elégedett vagyok vele.
  • Tikal #73925
    ugy érted amiket letorrentezel? persze, simán :D
  • vili 27
    Hello !

A Blue-ray filmeket simán belehet másolni a harddiscre és megnézni ?

Ami netről letölthető blue-ray fimek, usbről bemásolom a harddiscre és már nézhetem is ?

köszi
  • greyfox
    Milyen lemezed van? EU-s?
  • l0b1g
    már csak azért sem értem a dolgot, mert kifizettem a DLC-ket, letöltöttem a 100 KByte-os csomagokat, fel is installálta őket, akkor a játékban miért akar még letölteni, mikor elvileg csak kilockolja a boxolókat meg a játékmódokat...
  • l0b1g
    sziasztok!

vásárolt már valamelyikőtök DLC-t a fight night round 4-hez? mert én tegnap este megvettem a 2 champion packot a US store-ból, de nem műkszik egyik acc. alól sem (HU, US, UK). valami olyat ír ki a játék FIGHT NIGHT STORE menüje alatt, hogy sajnos most nem működik a letöltés, próbáljam meg 48 óra múlva. UK acc alól, meg valami olyat írt ki, hogy nincs is DLC hozzá...
    van valami tippetek, hogy mi lehet a gond?
  • n000rbi
    Jól benéztem, azt hittem a Ps2höz adott kompozitra gondol... RGB=Komponens kábel (Y Pb/Cb Pr/Cr)... de gyűjtögess és inkább HDTV HDMI-n, megéri;)
  • vili 27
    Miként működik az online játék ?

Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
    És ha négyen nyomjuk kettő a kettő ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.
  • vili 27
    Egyértelmű : GOD OF WAR 3
  • Hugh Hefner
    uncharted 2 > god of war 3 > modern warfare 2

szerintem
  • Prof William
    God of War 3 bár ott nem éppen "kis" vér van. :)
  • Akey
    PS3-hoz kompozit kábelt adnak. Az RGB teljesen más. Ha pöpec TV-d van, akkor még az 576P is átjön rajta, de az még mindig kisebb, mint a 720P.
  • Tikal #73914
    van apple topic, talán ott..
  • Tikal #73913
    nem hiszem, bankkártyás vásárlásnál meg kell adnod a bankártyához regisztrált cimed és ott már nem tudsz országot váltani és gondolom nem usa bankkártyád van...
    vegyél kártyát, én itt vettem , bankkártyával kifizeted, levélben küldik a kártyaszámát, feltöltöd az accountod és vásárolhatsz is..
  • Tikal #73912
    modern warfare nagyon jó, csak egy gondom volt vele... sose fogy el az ellenség... nagyon gáz... ja meg rövid is...
  • CCD
    nem tudok donteni
    Modern Warfare 2? god of war3? uncharted 2?
    csk egzre van penzem.
    ami fontos grafika, jo jatek elm enz es egz kis ver
    szerintetek?
  • n000rbi
    Most azzal van rákötve, nem? :) Mert amit a Ps3hoz adtak az tök ugyanaz:)
  • krunyec
    ps2 rgb kábelhez mit szóltok?
  • n000rbi
    Ja bocs, a választ természetesen krunyecnek szántam:)
  • n000rbi
    Komponens kábellel próbálkozz, ha van olyan bemenet a tv-den.
  • qper
    szerintem csodákat ne várj, sajnos a ps3 is HD TV-re van kihegyezve
  • krunyec
    Sziasztok,most vettem meg a PS3mamat és egy 73 cmes CRT tévére tettem.Mivel eléggé ratyi így a képminőség arra gondoltam hogy árulhatnak -e egy kábelt mellyel valamivel tűrhetőbb minőséget kapok.. mint pl a ps2 esetében. tudnátok segíteni?
  • qper
    szerintem azt IP alapján szűri

• Felgolos
    Hello!
    Az lenne a kérdésem hogy USA store-ról lehet-e bankkártyával vásárolni?Ha igen hogyan?
    Ha lehet és megveszek egy játékot tudom-e használni az UK accomon, tudok-e vele játszani ?
  • vili 27
    Hello !

Miként működik az online játék ?

Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
    És ha négyen nyomjuk kettő a kettő ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást.
  • ztahity
    Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de van itt valakinek új tipusú imac számítógépe? Kéne segítség hozzá!
  • Prof William
    A Zenei csatornánál kiírja hogy nem érhető el abból az országból ahol vagyok. Pedsig Angol cím van megadva és a Store is működik. Mi lehet a baj?
  • Banyapapa
    weboldalakat lehet nézni (már amit),ott a store ,trofeákat is neten keresztül tölti fel.
    store a lényeg, ott vannak demok,videok játékokbol és sok egyéb,plussz ha csinálsz angol mintára usa reget is azt a storet is tudod nézni-tölteni lefele.
  • vili 27
    csináltam másik profilt, így már működik. köszi

a profilt lehet törölni ?

jah, melleseleg valamire kilehet használni a networkot online játékon kívül ?
  • Banyapapa
    én nem játszom online,call of dutyval offline se:D
    Bluetooth Headset szereti a gép
  • vili 27
    köszi mindkettőtöknek.
    mindjárt megpróbálom.

még annyit kérdeznék ho online jástzotok call of dutyt pl. , a fülhalgatón keresztül játék közben lehet komunikálni? csak mert gondolkodom milyet vegyek, drótnélkülit, mikrofonosat ??
  • Banyapapa
    menj a ps3 menöüben balra,csinálj uj felhasználot,az legyen angolra beállitva,ki keresel neten egy angol cimet beirod és megy home (de minek),és a majdnem többi.
  • 5c0rp330n
    csinalj uk-s accot. szlovakiaval nem csoda hogy nem megy, annal az orszagnal en is idosebb vagyok :)
  • vili 27
    gondolom csak az a lényeg hogy a country legyen angol, a cím az nem számít, utca stb.
    és mit jelent a this content cannot be accessed on your accont -ezt a plays. home nál írja
  • LeventeV
    en erdelyi vagyok es angol cimet adtam. azt hogy valtoztatni lehet-e azt nem tudom. de majd valaki megmondja itt.
  • vili 27
    lehet ezen még változtatni?
    szlovákiában élő magyar vagyok, slovakia -t adtam meg.
    ez végett nem menne ? fura
  • LeventeV
    angol cimet kellett volna megadj. gondolom a magyart adtad.
  • vili 27
    hello

új ps3 tulajdonos vagyok.
    kár hogy nincs magyar menü benne.
    volna néhány kérdésem :
    1. a playstation network alatt a sign in- ezt minden bekapcsoláskor kell ? vagy mire szolgál ?
    2. mire szolgál a whats new ? azt írja ki hogy hogy "this service is not available in your country-region.
    3. a playstation home - azt írja ki hogy "thihs content cannot be accessed on your accont "
    4. plyastation store : szintén ""this service is not available in your country-region.

hogy kell orvosolni ezeket a problémákat hogy tudjak demókat letölteni ?

köszönöm.
    Billy
  • NEXUS6
    Vigyázzatok egyéb veszély van!

• deep
    A Gridhez kell, a GTA Episodes-hoz nem. Le van írva a letöltés leírásában, felétételezem.