89387
PlayStation3
-
vili 27 #73926 igen.
szóval letöltöm a laptopomra, szétpakolom, másolom a külső harddiscre, csatolom a ps3-ra bemásolom és hd-ben nézhetem a filmet.
k.... jó !
a god of war 3 végett vettem meg a masinát, nagyon elégedett vagyok vele. -
#73925 ugy érted amiket letorrentezel? persze, simán :D -
vili 27 #73924 Hello !
A Blue-ray filmeket simán belehet másolni a harddiscre és megnézni ?
Ami netről letölthető blue-ray fimek, usbről bemásolom a harddiscre és már nézhetem is ?
köszi -
#73923 Milyen lemezed van? EU-s? -
l0b1g #73922 már csak azért sem értem a dolgot, mert kifizettem a DLC-ket, letöltöttem a 100 KByte-os csomagokat, fel is installálta őket, akkor a játékban miért akar még letölteni, mikor elvileg csak kilockolja a boxolókat meg a játékmódokat... -
l0b1g #73921 sziasztok!
vásárolt már valamelyikőtök DLC-t a fight night round 4-hez? mert én tegnap este megvettem a 2 champion packot a US store-ból, de nem műkszik egyik acc. alól sem (HU, US, UK). valami olyat ír ki a játék FIGHT NIGHT STORE menüje alatt, hogy sajnos most nem működik a letöltés, próbáljam meg 48 óra múlva. UK acc alól, meg valami olyat írt ki, hogy nincs is DLC hozzá...
van valami tippetek, hogy mi lehet a gond? -
#73920 Jól benéztem, azt hittem a Ps2höz adott kompozitra gondol... RGB=Komponens kábel (Y Pb/Cb Pr/Cr)... de gyűjtögess és inkább HDTV HDMI-n, megéri;) -
vili 27 #73919 Miként működik az online játék ?
Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettő a kettő ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást. -
vili 27 #73918 Egyértelmű : GOD OF WAR 3 -
Hugh Hefner #73917 uncharted 2 > god of war 3 > modern warfare 2
szerintem -
Prof William #73916 God of War 3 bár ott nem éppen "kis" vér van. :) -
Akey #73915 PS3-hoz kompozit kábelt adnak. Az RGB teljesen más. Ha pöpec TV-d van, akkor még az 576P is átjön rajta, de az még mindig kisebb, mint a 720P. -
#73914 van apple topic, talán ott.. -
#73913 nem hiszem, bankkártyás vásárlásnál meg kell adnod a bankártyához regisztrált cimed és ott már nem tudsz országot váltani és gondolom nem usa bankkártyád van...
vegyél kártyát, én itt vettem , bankkártyával kifizeted, levélben küldik a kártyaszámát, feltöltöd az accountod és vásárolhatsz is.. -
#73912 modern warfare nagyon jó, csak egy gondom volt vele... sose fogy el az ellenség... nagyon gáz... ja meg rövid is... -
CCD #73911 nem tudok donteni
Modern Warfare 2? god of war3? uncharted 2?
csk egzre van penzem.
ami fontos grafika, jo jatek elm enz es egz kis ver
szerintetek? -
#73910 Most azzal van rákötve, nem? :) Mert amit a Ps3hoz adtak az tök ugyanaz:) -
krunyec #73909 ps2 rgb kábelhez mit szóltok? -
#73908 Ja bocs, a választ természetesen krunyecnek szántam:) -
#73907 Komponens kábellel próbálkozz, ha van olyan bemenet a tv-den. -
qper #73906 szerintem csodákat ne várj, sajnos a ps3 is HD TV-re van kihegyezve -
krunyec #73905 Sziasztok,most vettem meg a PS3mamat és egy 73 cmes CRT tévére tettem.Mivel eléggé ratyi így a képminőség arra gondoltam hogy árulhatnak -e egy kábelt mellyel valamivel tűrhetőbb minőséget kapok.. mint pl a ps2 esetében. tudnátok segíteni? -
qper #73904 szerintem azt IP alapján szűri
-
#73903 Hello!
Az lenne a kérdésem hogy USA store-ról lehet-e bankkártyával vásárolni?Ha igen hogyan?
Ha lehet és megveszek egy játékot tudom-e használni az UK accomon, tudok-e vele játszani ? -
vili 27 #73902 Hello !
Miként működik az online játék ?
Konkrét arra gondolok, hogy csinálni kell egy különszobát ahová csatlakozik egy haver, és indulhat a játék? Közben a fejhallgatóval lehet nyomni a szöveget egymással ?
És ha négyen nyomjuk kettő a kettő ellen, gondolom szövegelni lehet úgy hogy az ellenfelek nem hallják egymást. -
ztahity #73901 Sziasztok! Tudom nem ide tartozik, de van itt valakinek új tipusú imac számítógépe? Kéne segítség hozzá! -
Prof William #73900 A Zenei csatornánál kiírja hogy nem érhető el abból az országból ahol vagyok. Pedsig Angol cím van megadva és a Store is működik. Mi lehet a baj? -
#73899 weboldalakat lehet nézni (már amit),ott a store ,trofeákat is neten keresztül tölti fel.
store a lényeg, ott vannak demok,videok játékokbol és sok egyéb,plussz ha csinálsz angol mintára usa reget is azt a storet is tudod nézni-tölteni lefele. -
vili 27 #73898 csináltam másik profilt, így már működik. köszi
a profilt lehet törölni ?
jah, melleseleg valamire kilehet használni a networkot online játékon kívül ? -
#73897 én nem játszom online,call of dutyval offline se:D
Bluetooth Headset szereti a gép -
vili 27 #73896 köszi mindkettőtöknek.
mindjárt megpróbálom.
még annyit kérdeznék ho online jástzotok call of dutyt pl. , a fülhalgatón keresztül játék közben lehet komunikálni? csak mert gondolkodom milyet vegyek, drótnélkülit, mikrofonosat ?? -
#73895 menj a ps3 menöüben balra,csinálj uj felhasználot,az legyen angolra beállitva,ki keresel neten egy angol cimet beirod és megy home (de minek),és a majdnem többi.
-
#73894 csinalj uk-s accot. szlovakiaval nem csoda hogy nem megy, annal az orszagnal en is idosebb vagyok :) -
vili 27 #73893 gondolom csak az a lényeg hogy a country legyen angol, a cím az nem számít, utca stb.
és mit jelent a this content cannot be accessed on your accont -ezt a plays. home nál írja -
#73892 en erdelyi vagyok es angol cimet adtam. azt hogy valtoztatni lehet-e azt nem tudom. de majd valaki megmondja itt. -
vili 27 #73891 lehet ezen még változtatni?
szlovákiában élő magyar vagyok, slovakia -t adtam meg.
ez végett nem menne ? fura
-
#73890 angol cimet kellett volna megadj. gondolom a magyart adtad. -
vili 27 #73889 hello
új ps3 tulajdonos vagyok.
kár hogy nincs magyar menü benne.
volna néhány kérdésem :
1. a playstation network alatt a sign in- ezt minden bekapcsoláskor kell ? vagy mire szolgál ?
2. mire szolgál a whats new ? azt írja ki hogy hogy "this service is not available in your country-region.
3. a playstation home - azt írja ki hogy "thihs content cannot be accessed on your accont "
4. plyastation store : szintén ""this service is not available in your country-region.
hogy kell orvosolni ezeket a problémákat hogy tudjak demókat letölteni ?
köszönöm.
Billy
-
#73888 Vigyázzatok egyéb veszély van!
-
#73887 A Gridhez kell, a GTA Episodes-hoz nem. Le van írva a letöltés leírásában, felétételezem.