89387
PlayStation3
  • LeventeV
    a ps3as ninja gaiden sigma 2 es az xboxos ninja gaiden 2 kozott mennyi a kulonbseg?
  • NEXUS6
    Attól függ mekkora a szobád, milyen messziről nézed, és hányan fogtok játszani. Ha egy kisebb szobában 1-2 méterről játszol egyedül, akkor a moncsi bőven elég.

Netezni meg bőven jó a géped, a 7600GS kártya tuti, hogy támogatja a monitor legnagyobb felbontását.

1-2 éven belül valszeg kiforrja magát a 3D. Akkor mit csinálsz, veszel újabb Tv-t?
    Én szóltam!

• ToM1113
    Én is inkább a tv fele hajlok.

Mivel csak később jutott eszembe hogy abba a szobába ahol lenne a monitor, ott egy elég régi gép van, ami nem hiszem hogy elbírna egy 23-24 colos monitort.
    Ez hülyeség szerintetek? (ha ez segít: a gépbe van egy nvidia 7600gs vga, egy régi 1500mhz-s intel proci és 512 ram.)
    Szerintem egy ekkora monitort nem bírna el, vagy ha igen, maximum netezni lehetne rajta.....

Szóval, akkor viszont felesleges lenne a monitor, így lehetne sima Tv-t venni.

Viszont van egy kis különbség árban, a tv tuneres monitor lenne 60-65 ezer a tv 100-110.

De érdemesebb lenne a tv-t venni szerintem is.
  • DanielT
    A konzol Tv-re való. A Tv tuneres monitor egy tákolt megoldás. Minél nagyobb a kijelző, annál jobb, annál hosszabbtávra tervezhetsz vele, nem fogsz bánkódni, hogy "Basszus, mégis a nagyobbat kellett volna venni".

Ezeket a tényket figyelembe véve hozz döntést.
  • ToM1113
    ja értem. kösz

Ha még valaki, ( esetleg te) mondana vélemény hogy egy 23-24 colos tv tuneres monitor jó lenne a ps3 hoz vagy inkább egy 82 cm átmérőjű tv-t vegyek? ( ami természetesen drágább...)
    Eddig eltérő véleményeket kaptam.
  • Norbi7
    TV-nél nincs ilyen, az csak a monitorokra vonatkozik.
  • ToM1113
    Tv nél mire kell figyelni hogy vegye a jelet amit a ps3 kibocsát?

Mert úgy hallottam hogy valami dhcpi-s kell vagy hasonló nem emlékszem pontosan.
    Tv-nél ezt hogy jelzik hogy támogatja e vagy sem?
  • Norbi7
    Sziasztok!
    Vinyót szeretnék majd cserélni a a PS3-ban és első lépésként abban kérnék segítséget, hogy azon kívül hogy a vinyó 2,5" és SATA-s legyen kell másra is figyelni? Illetve milyen márkát ajánlanátok? Valamint ha mondanátok olyan online boltokat ahonnan pl Ti is vettétek a vinyót és jó árban vannak azt megköszönném! Priviben is jó.
    Köszönöm előre is!
  • simon7108
    1 kérdés!
    most a fifa 10 elég olcso nálunk de arra lennék kíváncsi,hogy vajon az itteni verzion is van magyar kommentár és felirat?mert csak a cseh van rajta feltuntetve!
    vagy esetleg le lehet tolteni?a kommentárnál még jo is lenne a cseh(van 1 bizonyos hangulata)de azért a feliratokat el tudnám viselni magyarul is:)
  • Victor1103
    Hi! Azoktól kérdezem akiknek megvan: Az episodes from liberty city hogy fut ps3-ason?Texturákat hogy tölti be? Amúgy lehet itt vinyóra másolni mint boxnál?
  • Akey
    Pont, hogy a Wii-t figurázza ki Kevin barátunk. A Wii-mote pont így kezeli a mozgásokat (pl a verekedős játékban), míg a Move térben is eligazodik. A Natalt a SOCOm-nál cikizi.
  • 5c0rp330n
    pont azt parodizalja, hogy nem kell hozza gomb, es kalimpalassal kell iranyitani, de ha megnezed es erted amit mondanak, ezt nem kene kulon elmagyarazni..
  • Totti5
    Nem hinném. Mit akar mutatni? box pont az a játék amit lehet faszán natallal és nem kell hozzá semmi gomb. Az fps ami utána van azt már fel lehet fogni erőltetett "pojénnak", de fpseknél kiegészítő szerepe lesz a natalnak, tehát kontrollerrel irányítod ugyan úgy.
  • DanielT
    Hát, ez lehetett volna ütősebb is.
  • Dizson
    Szerintem egyértelmű. :)
  • Totti5
    Melyik?
  • Dizson
    link
  • DanielT
    Dobjatok már egy linket a teljeshez, mert így nem tudom értelmezni a paródiát.
  • Dizson
    Igen, de a csávó a natal-t parodizálja.
  • 5c0rp330n
    amit parodizal, az a natal :)
  • DanielT
    Ez speciel a Move.
  • Dizson
    Natal.
  • Hugh Hefner
    tvgyártók gerillakampánya. az.
  • Papesz
    Ha nem tévét veszel és nem minél nagyobbat, a vásárlástól számított 3 héten belül bánni fogod.
  • sipikacsa
    lemaradt: igen, működik. Nálam is így megy.
  • sipikacsa
    Szia,
    Első és legfontosabb kérdés: mennyit szánsz rá? Úgy 50-99 ezerig elég jókat kapsz újonnan és használtan is. (Cambridge audio 340R vagy 540R vagy egy kategóriával alább a Harman Kardon) Ezek kiszolgálnak majd a jövőben.

Ha kérdésed van írj.
  • LeventeV
    nem kotelezo a wifi-s router, halozati kabellel is rakotheted. de router mindenkepp kell ha nincs meg. nekem egy D-Link routerem van, eddig hiba nelkul mukodik, mig a modemet mar 3szor csereltek a UPCsek.
    Hali!

Na végre összekapartam a pénzt a PS3-ra. Valószínűleg a Heavy Rain-es kiadást veszem meg.
    Viszont gondban vagyok.

A számítógépem és a TV között elég nagy a távolság, meg a falak sem vékonyak.
    Pontosan milyen eszközöket kell vennem, hogy legyen net a PS3-on is?

Wi-fis routert?
    Nem értek hozzá, jól jönne pár jótanács Tőletek.

Előre is köszi!
  • ToM1113
    Értem.
    Sajnos eltérő véleményeket kapok.

SAMSUNG 2333HD ilyen vagy ehhez hasonló monitort néztem ki.
    vélemény?

Miért nem jó megoldás szerintetek akik azt mondjátok?

Mert ha meg tv akkor 82cm fullhd, ami 100-110 ezer, de azt hogy használom monitornak?
    Na meg majd 40 ezerrel drágább.

• Chris Lowe
    Tv-s monitor nem igazán jó megoldás, inkább vegyél lcd tv-t amin használható a pc is.
  • DanielT
    A tv tuneres monitor a létező legszarabb választás.

Tv-t kell venni, olyan méretben ami szimpatikus monitorként is.
  • Moyko
    Tv-Tuneres monitor nagyon jó választás lehet Ps3-hoz

Saját tapasztalat szerint :
    - én egy 22" Samsung 225MW (asszem) toltam. ez sajnos - nem 16:9 hanem 16:10 arányú volt WSXGA (1680 x 1050) amibe 720p vagy 1080i fért bele - Bár még kevés a Full HD játék.. hogy ezzel kalkulálj de majd csak lesz. A monitor mivel kisebb apróbbak a képpontok, szerintem szebb a kijelzője egy alsó kategoriás 32" HD ready LCD-nél. Ha tudsz válasz Full HD-set. Sajna a samsung- omba lévő TV-tuner egy talicska lófaszcukor. De Ps3 -azni tökéletes volt. (ha jól emléxem minden Tv- tuneres Moncsin van már HDMI, de nem minden "nem tv-tuneres" monitoron van HDMI)

• Thundercore
    Köszönöm!
  • ballor
    Igen.
  • Thundercore
    Lenne egy "hülye?" kérdésem:
    Rádió erősítőt szeretnék venni ps3-hoz. Hdmi-s erősítő nem kell, hangban bőven elég az 5.1 és a Dts, nem vagyok vájtfülű nem kell nekem PCM és True-hd.. Müködne úgy a rendszer, hgy Hdmi-n megy ps-ről a kép a tv-re, optikai kimeneten pedig a hang a rádióerősítőbe?
    Sajnos ilyen téren analfabéta vagyok :P Media Marktban pedig az eladó erre ráérzett. és a legdrágább erősítőket akarta rámsózni.
  • Akey
    Monitorról nem tudok nyilatkozni, de a játék seftelésben van tapasztalatom. A játékaim.hu eddig nekem mindig bejött, több mint két tucat gamét adtam-vettem és még nem volt probléma. Ugyan vannak csíterek, de az oldal közössége becsület pontrendszert vezet, hogy védje felhasználóit. Bár nem az én stílusom, de 10-12 papírért is megérheti újonnan játékot venni, kinyomod 2 hétvége alatt és kicsit olcsóbban továbbadod. Vaterán és ebay-en is lehet nézelődni, néha vannak jó vételek. És nézni kell a kis konzolboltok akcióit is. Pl. most a multiformatban 68 papír a 250GB-os gép, ha veszel mellé 2 játékot.
  • ToM1113
    Üdv!

Ezidáig csak PC-n játszottam. Most úgy tűnik hogy váltani fogok, és megvásárolom első konzolomat.

Ps3 ra gondoltam.

Lenne pár kérdésem...

Mivel egy ilyen konzolhoz már jó tv is illik, ezért azt is kell majd vennem.
    Egyik ismerős olyat ajánlott ami Tv és monitor is egyben. 23-24 colos samsung monitor ~60-70 ezer Ft.
    Mivel számítógép is van a szobában, ezért ez praktikusabb lenne mint egy sima tv.

Egy ilyen monitor elég lenne/jó lenne a ps3 hoz? (Viszonylag kicsit szobába.)

Egyéb ötlet?

A játékok elég drágák ps3 ra, mennyire megbízható a csere-bere stb?
    Ti hogyan szoktatok játékokat nézni? Meg azért minden játékra 10-12 ezer ft elég húzós....

Egyelőre ennyi lenne.

Köszönettel:
    ToMee
  • LeventeV
    nekem nem volt ilyen problemam.
  • Prof William
    Nálam is pont ez volt de egy restart után elmúlt a dolog. Már féltem hogy valami gáz lett a kontrollerrel de akkor ezek szerint minden ok. :)
  • mcwolf
    beírod a ps3 böngészőjébe:
    www.youtube.com