PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

persze😊
tessék én is innen fogom ma vagy holnap rendelni a PS3 at meg majd a GOW Collectiont😄

PSN ID:misi2mezei

Prody
Rendben 😄 Elég sok PS classic cím van amiket kötelezõ letöltenem majd...

DoNorBi
Igen fogod tudni.

Haverok, Buli, Fight Club!

Prody
Köszönöm, oks 😞

Felregiztem USA-ra most ebben a pillanatban... ha letöltöm mondjuk a Resident evil 2-t vagy 3-at, és átjelentkezek a másik eredeti UK accomra akkor ott tudom tolni a game-t?

DoNorBi
SZVSZ a PES most szebb de a legjobb ha letöltöd mind2 demoját és te eldöntöd.

DoNorBi
mert a video szekció ip korlátozott,itthonról nem elérhetõ😞

Persze hogy érdemes megvenni az Mk2-tõt. Teljesen arcade minõség. Vedd meg aztán nyomjuk multiban.
Prody
UK accountomon miért nem lehet megnézni a letölthetõ filmeket? Ilyet ír ki: This content cannot be accessed on your account.

Prody
Mortal Kombat 2-rõl vélemények ? Érdemes letölteni?😄

fifa10 vagy a pses 10 szebb a ps3-on?

MoLc
tudsz linket adni hozzá ? köszi

sector512
Szerintem próbáld ki a PS3 Media Servert, ott nem kell felmásolni a gépre a filmet, hanem a számítógéprõl bármit megnézhetsz amit a pc-n is, nem kell konvertálgatni meg másolgatni. Én is most lõttem be, wifi-vel is mûködik tökéletesen, mondjuk egy 300-as router nem árt.

PSN: s3ctorHU

na végre találtam 1 viszonylag olcso konzolboltot Szlovákiában😄
és ami a legjobb benne,hogyha munkanapon délután 3 ora elott rendelek akkor még aznap kihozzák😄XD

deep
Nem az adatmennyiség, meg a blu-ray lemez maga a probléma. A ps3-at nem tudják még rávenni, hogy olvassa a w4r3zt. És ez nagyon jól van így. Remélem nem is fogják tudni.
predator0
10 év múlva nem lesz blu-ray.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Gideon Wieth
balek a néniked 😛 //nem akarlak megsérteni ne vedd annak// Csak gondoltam elhiszi ha többen írjátok... Én arra alapoztam, hogy 20gigát letölteni meg kiírni Blu-ray re az majd csak 10 év mulva lesz divat. 😄

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

NEXUS6
Fenébe!
Végre egy balek, és erre elrontod a boltomat!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
Persze hogy van warez!
Tõlem rendelj! Angol nyelvû FFXIII csak neked 10 db simpla DVD-n - hekkelt verzió, DVD lemez csere megoldott!
1000 Ft/lemezért szállítom!!!!

<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
A blu-ray lemezt tudják másolni. Viszont a PS3 csak eredeti lemezeket játszik le. Nem tudják feltörni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Gideon Wieth
Sziasztok!
Szeretnék kérdezni valamit amit nem értek. Régóta nem foglalkoztam PS 3-mal, mert úgy voltam vele, hogy nincs rá pénzem se meg a játékokat se tudnám mindig venni, de most az iskolai ösztöndíj engedné. Egy ismerõsõm a fejemhez vágta, hogy hülye vagyok Xbox mellé minek ps. mondom neki, hogy nagyon jó játékok vannak PS3ra mostmár, meg az itthoni készülékek is kutudják használni. A játék vételt meg majd megoldom valahogy. Erre szentül állította hogy a PS3at is feltörték nézzem meg az Abgx.net-et. Mondom szerintem ott csak azért van fenn mert az eredeti megjelenéseket vezetik ott, erre azt mondta hogy nem ott csak warez van. El tudjátok mondani kinek van igaza ? //mert én még mindig állítom hogy nincs warez ps3ra de nem hisz nekem 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

zzeN
Már nem.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
Én felhívom õket elötte, hogy van e a cucc raktáron. Majd ha igen, délután 4-ig megrendelem és kivétel nélkül mindig másnap délután jött a csomag!

Azokhoz lenne kérdésem elsõsorban akik rendeltek már konzolvilag.hu-ról! Na szóval csütörtökön délután leadtam a rendelést, kaptam is egy e-mailt az adataimmal a rendelésrõl és azt írták a levélben, hogy küldenek majd még 1-et, hogy áll a rendelés... De azóta semmit nem kaptam nem is hívtak...
Mennyi idõ alatt szoktak szállítani? Jó lenne karácsony elõtt megkapni...
a MAG bétateszt még megy?

Hûûû ez baromi jól hangzott!!! Ki is próbáltam, létre is jött a wifi, fel is ismerte, csak csatlakozni nem tudot!!! 😞((( Próbálkoztam az ad-hoc wifi hálózattal is, ott is ugyanez volt a szitu... Mi lehet a baj?
Egy ilyet találtam az elsõ problémára.
Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!!!

1. Sima wireless routerem van (DI-524?) UPnP-t nem tud, így a media server kilõve. PC-m is van, laptopom is van, mit kell beállítanom? Hálókártya megosztása, hogyan? Ha ez mûködne az fantasztikus lenne!!!!

2. Felirat feldobás, dejó ötlet!!! Meggugliztam egy vidmex nevû progit találtam, tudsz esetleg mást is ajánlani?

3. HDMI-vel kötöttem össze. Nagyon "érdekes", hogy kiválasztom az 1080p-t, át is áll a felbontás, kérdezi, hogy akarom-e ezt (Yes-No közben számol vissza 30-ról) Yes-re nyomok és utána visszaugrik kisebbre. 😞 😞 Esetleg valami frissítés kell???

gazgoblin
Comet crash kivégezve. TD imádóknak kötelezõ!

amúgy
cookie-cuttter beat'em up:
Revenge of the wounded dragon
(10$ PSN)
próbáltam már valaki?

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Az dúrva, ha az RCA-val. <#lookaround>
Prody
Kössz! Iphone-t kötöttem össze PS-el de semmi jel -.-

16:9 és 4:3 is választható minden esetben. Háttérképet a galériából tudunk beállítani. USB-s nethez PC kell vagy olyan router, ami tudja kezelni. A PS3 feliratokat nem kezel, ahhoz Media Server kell. Az 1080 beállítása után egybõl áll vissza vagy újraindítás után?
DanielT
Felrakod pendrive-ra a képet, felmásolod a gépre, ott a pictures menüpontban kiválasztod, háromszög gomb, és wallpaperként használ.
DanielT
1. Hálózati kártyán a Pc-bõl megosztod. (Érteni kell hozzá kicsit.)

2. A feliratot elõtte tedd rá a filmre mielõtt felmásolod, külön filet nem kezel a gép.

3. HDMI kábellel kötötted össze, vagy amit hozzá adtak? Ha nem HDMI, nem megy ez a felbontás.
Prody
Kicsit láma kérdés... saját wallpapert hogy állíthatok be, vagyis hogy teszek rá a ps-re képet?

Sziasztok!

Most állt össze a tévé és a ps3, de sajnos egy csomó dolgot nem tudtam megcsinálni.... Tudnátok segíteni?

1. T-mobile mobilnetem van (USB-vel csatlakoztat, web 'n' walk managert használ) Ezt hogyan tudom csatlakoztatni a PS3-hoz?

2. Egy filmet már feltudtam másolni a PS3-ra, a feliratot hogyan tudnám rátenni?

3. A PS3 display settingsben hiába állítom be a 1920x1080-ra az visszaáll 720x576-ra... Miért? Samsung LED tv-m van, FULLHD, 1080p.

Elõre is köszönöm!!!!!!!!
Minden PS3 játék 16:9-es...

Papesz

Banano
Igen, attól fog kifolyni a szemed hülyegyerek...-_-'

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

nem ugy gondolom...
hanem,hogy azt olvastam,hogy széthuzza a képet a méretarány végett vagy mi végett mert 16:9 es...
vagy ez nem számít semmit?mondom csak olvastam 1 forumon és kiváncso lettem,hogy mi igaz ebbol😄

... hogy kifolyjon a szemed.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

Banano
Vegyél inkább valami értelmesebb méretût ( 94-102centi) de hd ready felbontásút.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Mitõl lenne egy 82cm-es TV rosszabb játékra mint egy bármilyen másik méretû? (persze, ha magát a méretet nem vesszük figyelembe),. Nincs semmi speciális a 82cm-es tvkkel.
Egy fullhd tv a 720p-s képet fel fogja neked nagyítani 1080p-re, ezel nem tudom mi a baj.

PSN: berghold

bovebben?😄

Nem árt neki különösebben,csak mikor beviszed melegre,akkor természetesen várj vele egy jó adagot hogy felmelegedjen,valamint a lecsapódott pára kiszáradjon belõle,máskülönben akár zárlatos is lehet,és akkor pukk a vége!

Ne vitatkozz az ostobákkal,mert lesüllyedsz az Ő szintjükre,és legyőznek a rutinjukkal!

Egy 82cm-es 1080p-s TV természetesen teljesen máshogyan mûködik, mint egy pár centivel nagyobb...

PSN: berghold

szerintetek 82 cm-es FULL HD LCD tv jo játékhoz?konkrét nevet ne mtudok mondani de nem is az a lényeg😄csak mert olvastam néhány oldalon,hogy a 82cm es LCD-k széthuzzák a képet:S
ez igaz?

Én kérek elnézést, visszaolvastam és nem írtad, hogy melyikben, csak én egybõl ráértettem. Akkor szerintem átpártolok az EU-ba. 😊

Valaki kapott még rajtam kívül modnation racers beta key-t? Ha igen vegyetek fel azt nyomjuk jó pár versenyt. psn: DeMoHe4d
Köszi, a videó alapján nekem csak az jött le, hogy olyan amigás Rick Dangerous grafika, ugri-bugri meg puzzle kirakós és cserébe 15 dolcsi. Agyalós játékokat szeretem szóval akkor rápattanok a két ünnep között.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Nekem is ma jött meg két angol csomagom, teljesen másik feladóktól, ebayen. Szóval most nyomhattak ki egy adagot.
Huhh akkor azt elírtam!
Eu-ban vannak, bazi sok ruci ingyenes és ott van az ingyenes lakás is. Sry.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe