89387
PlayStation3
  • Árpitallica
    Elnézést, valaki tudna abban segíteni, hogy pontosan, hogyan tudnék nethálózaton keresztül ps3-on a youtube-ra fellépni, hogy azon is nézhessem a videókat? A válaszokat előre is köszönöm!
  • Chris Lowe
    Rosszul emlékszel, ment a zenelejátszás a böngésző-képnézegető közben. Trófeanézegetés, videó vagy playlist szerkesztés közben áll le a zene.
  • DanielT
    Jajj, ne... remélem ez az update nem cseszi el megint a kontroller felismerést... a kettővel ezelőtti pontosan ezt csinálta :(((
  • sure
    Hmm kicsit befosatott a mai system update (3.30), a letöltés, majd a szokásos reboot után először a kontrollert nem akarta felismerni (PS gomb megnyomása után csak bőszen villogott a 4 piros led), míg USB kábellel rá nem kötöttem a gépre (nem, nem volt lemerülve, még kb. 2/3-nyi kakaó volt benne), majd wirelessel nem akart csatlakozni (semmi hálózatot nem talált, scan-nel sem). Újabb reboot után már okés volt...

Amúgy nem láttam az előző (3.21-es) update feature listjén a multitaskingolásos javítást említve - nekem úgy rémlik, a 3.15-ben ha zene lejátszás ment, a böngésző vagy a képgaléria megnyitásakor kilépett a zenelejátszásból, a 3.21-essel már nem (de persze lehet, hogy csak rosszul emléxem)
  • Lokker
    Sziasztok!
    Csongrád megyében keresek olyan helyet, ahol használt PS3-mat árulnak és esetleg beszámítanak PS2-t, vagy esetleg aki ráunt és szívesen eladná.
  • Akey
    "Hát az már a Prologoue-ban is van."
    Már a GTHD-ban is volt tudtommal. Ettől függetlenül nekem még újdonság.

"de nem lesz más magyar acc-al sem, nem?"
    Magyar acc-al is brit zászló alatt futunk?
  • dudeeg
    "Még fel sem fogtam, hogy a GT5-ben lesz belső nézet. "
    Hát az már a Prologoue-ban is van.

"Addigra kéne csinálni egy magyar accot is, mert a ghostnál zavar a union jack. :P"
    de nem lesz más magyar acc-al sem, nem? nekem prologue-ban az jött ki, hogy tökmind1 milyen accal nyomod.
  • Akey
    Még fel sem fogtam, hogy a GT5-ben lesz belső nézet. Addigra kéne csinálni egy magyar accot is, mert a ghostnál zavar a union jack. :P
    Amúgy érdekes, hogy a versenysportban az összes japán és brit versenygép balkormányos. Még az is előfordult, hogy Rob Huff panaszkodott, mert a Lacettije jobbkormányos. :D
  • Tikal #73958
    japcsi autoknál többnyire jobbos, de a ferrari már nem az :D Belső nézet rulez :)
  • dudeeg
    ahh okés, akkor ott még nem tartok :)
    Egyébként nyílván ez az egész dolog csak belső nézet esetén érdekes (én így szoktam játszani, aztán lehet, hogy rájövök, hogy jobb máshogy), csak furcsáltam, hogy miért van ez.

• DanielT
    Nyugodj nyugodtan.

Nem mind jobbkormányos, ahogy gondolom tapasztaltad, attól függően, hogy melyik a kocsi elsődleges piaca. Persze vannak itt is furcsaságok.
  • dudeeg
    GT5 Prologue-ban miért van az, hogy az autók jobbkormányosak?
    Azt hittem át lehet állítani valahogy, de nem találtam erre lehetőséget. Aztán arra is gondoltam, hogy biztos ilyen intelligens a játék, és azért jobbkormányos minden, mert UK acc-al nyomom, de ez sem vált be :)
    Szóval van valami, vagy nyugodjak bele?

Köszi,
    G.
  • greyfox
    ez lesz a probléma, de látom már válaszoltak.
  • LeventeV
    valoban. konnyu oket keverni. kosz, hogy kijavitottal.
  • dudeeg
    már megint ez az ntsc file rendszer.
    NTFS! :)

vili27: valami irdatlan nagy az internet. És milyen jó, hogy segítenek nekünk a keresők az eligazodásban. Nem mintha zavarna, hogy itt oktatnak ki fat32-ből, de nehogy már ne tudd beírni google-be, hogy "mi az a fat32?". Még magyarul is megvan róla minden, ha nem menne az angol.

• l0b1g
    jól van, akkor nem lesz felesleges az 50 fontos kártya
  • NEXUS6
    Amúgy általában a játék és a DLC régiójának azonosnak kell lennie.

De igaza van DT-nek, bunkóskodni tényleg könnyebb, és jobban is esik!
  • l0b1g
  • NEXUS6
    Szerintem X.
  • l0b1g
    1
  • DanielT
    Tippelj.
  • l0b1g
    na vettem feltöltőkártyát UK store-ra, megvettem a DLC-keté s most működik minden faszán.
    de akkor azt mondjátok, hogy a szintén EU-s heavy rain-nel is csak a UK store-ról letöltött DLC fog menni???
  • amdrula
    Igen
  • predator0
    Amióta kiszedték belőle, nem (előtte még annyira sem).
  • Sir Ny
    Próbált már valaki ps3-as linuxxal videót lejátszani?
  • Bebi07
    Melyik az a -részben webshop- ahol be lehet adni akár ps2-es játékokat is és vehetsz érte olcsóbban játékokat?
  • l0b1g
    és angol store-ról, hogy tudok vásárolni? csak a konzolboltokban kapható kártyával?
  • Akey
    Ez hasznos lehet a kispénzű HDmúví rajongóknak: link
  • l0b1g
    ó ne már, most akkor buktam egy kis pénzt...
  • vili 27
    köszi.

a vinyómat megtudom oldani hogy 4gigánál nagyobb fájlokat is rátudjak nyomni.
  • Tikal #73936
    Legegyszerűbb ha letöltöd ezt.

PC-den lévő tartalmat meg tudod jeleniteni a ps3 könyvtárában, és le is tudod játszani, talán még feliratokat is
  • LeventeV
    a fat 32 egy fajlrendszer aminek van egy fajlmeretkorlatja, magyarul 4 giganal nagyobb fajlokat nem masolhatsz. ntsc fajlrendszerre van szukseged. nekem peldaul van egy usb-s mobilrackem es a benne levo hdd ntsc fajlrendszeru.

az .mkv pedig egy kiterjesztes amikkel a hdripek rendelkeznek. mivel a .mkv-val rendelkezo filmek biztos hogy illegalisan kerultek az emberek birtokaba ezert nem jatsza le oket a ps3. de vannak olyan programok amelyekkel atalkithatod oket.
  • Tikal #73934
    szerintem fat32-es vinyora rá se lehet tenni egy 7-8GBos mkv-t...
  • vili 27
    usb-kulcsról ha másolom akkor is kell a fat32, vagy ez csak a külső hdd-re vonatkozik.

az mkv-t milyen formátumra kell konvertálni hogy a ps3 felismerje ?
  • vili 27
    mkv amit töltök.

a fat32 -vel kapcsolatban nincs infom.
  • Thundercore
    Akkor nem is lesz jó, Eu-s játékhoz csak UK store-ról tudsz tölteni kiegészítőket.
  • Tikal #73930
    Mi az amit letorrentezel? nem mkv? ha nem is merős akkor lehet torrentezned se kéne...de hátha lesz valakinek kedve leírni ezt az egészet, kezdve a fat32vel :)
  • vili 27
    hu, ez kicsit latin nekem.

a külsőm WD My Passport Essential 500G
    mi az mkv ?
  • spatz
    Monjduk egy két apróság van azért vele....
    - külső HDD csak fat32 lehet.
    - Feliratot nem játszik le, csak ha bele van égetve...
    - MKV alapból nem játszik le, át kell forditani, erre vannak progik.
  • l0b1g
    EU-s, UK-ból rendeltem...