PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szóval az Eu Home-ban van már kábé másfél hete egy karácsonyi hely ahol a télapó minden nap más(!) feladatot ad amit ha teljesítesz ajándékot ad(kis apróságok, kaptam már karácsonyi pudingot, kandallót, kis zenedobozt stb). Kis minijátékok, de volt már favágás(kurta jó volt!), mert fázott, meg karácsonyi zenék megtalálása stb. Ma fõzés van, ez is baromi ötletes volt.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Legközelebb a tuti szót használom majd.😊
\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com
Meghibásodott a ps3-om valószínûleg a blue-ray olvasója ,mivel nem tudom a játékokat futtatni ( beteszem a lemezt és nem történik semmi vagy esetleg elindítja nagy nehezen és utána lefagy)
A garancia sajnos már lejárt a serviceben azt mondták hogy franciaországban javítják a blue rayeket 55 ezer Ft-os egységáron. Én vmi jobb megoldást szeretnék
Ha vki tud kérem segítsen!
Köszi
a ps3-at/hardvereket (pl. monitor) biztonságos tárolni fagyáspont alatt? (kb. 1 hét)
Valaki tud valamit errõl?
Steam: greyfox
USB rész a PS vagy ha gondolod a számítógép USB-jébe, a másik vég meg a controllerbe.
(Megjegyzendõ: csak akkor tölt, mikor be van kapcsolva a PS, vagy számítógép, ha azzal akarod felötlteni)
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
minden kiszerelésben van tolto a kontrollerhez ugye?
PSN ID:misi2mezei
már most is csak 10 euroval olcsobb MO-n mint itt minálunk....
szoval nem éri meg vele cseszekedni szerintem az a 10 euro semmi.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Mivel az új kártyámmal nem tudok vásárolni az USA store-ról ezért nézelõdtem és a következõ oldalt találtam: ezt itt!
Szerintetek ez tényleg komoly oldal, megbízható, valaki esetleg használta már a szolgáltatásukat?
megy fel a PS3-ak ára:S és csak karácsony után rendelhetem meg....
az uberkonzoltol már nem is lehet azt rendelni.a Gamestore-val van valakinek tapasztalata?
mert onnan fogom asszem rendelni csak az a baj,hogy már ott is felment az ára 83k rol 86k ra😞
Az a baj, hogy pl. ma délelött volt 3 szabad órám, gondoltam gyorsan megnézem a Home frissítést aztán játszom valamivel, de ottragadtam 1 sakkpartira(volt 1 ismerõs) meg belenéztem az új dolgokba és kész - elszaladt az idõ. 😊
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
gmailes emaillel. mondjuk nem csodálkoznék ha automatikusan ugrana a scriptjük freemailt, citromailt, cia-s domaineket látva...
Egy nyomorék téma :/
Home-ban elérhetõ minden amit lentebb írtam(sodium one shooter is) + a shopping centerben az emeleti ruhaboltban jó sok cucc ingyenes lett. Sõt van egy új personal space is ingyé.
Viszont entropay-jel egyszer kipróbáltam, azzal ment, viszont mivel valami hülye címet adtam meg(azt, ami az USA accountom címe PSN-en), valahogy észrevették, hogy kamu, és e-mail-ben írtak, hogy változtassam meg vagy valami, de én inkább már nem szórakoztam vele, amit meg akartam venni Store-ban, azt megvettem(echochrome, Flower)
Mellesleg Flower-t végre 100%-ra kinyomtam! 😊
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10