PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lentebb írtad, hogy az USA-s homeban vannak ingyenes ruhák és egy új personal space, de én nem találom.

Tudom, hogy uncsi téma a Home, de bepróbálom még1szer. <#nyes>
Szóval az Eu Home-ban van már kábé másfél hete egy karácsonyi hely ahol a télapó minden nap más(!) feladatot ad amit ha teljesítesz ajándékot ad(kis apróságok, kaptam már karácsonyi pudingot, kandallót, kis zenedobozt stb). Kis minijátékok, de volt már favágás(kurta jó volt!), mert fázott, meg karácsonyi zenék megtalálása stb. Ma fõzés van, ez is baromi ötletes volt.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Sajna ilyen kártyás megoldásnál ez van.😞 Nekem is a regi visa classicom elfogadta, lejárt és az újat már nem fogadja el. Pedig dombornyomott visa classic ez is.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Köszi a választ. Csak az nem tetszik, hogy 7-8 dodóval fizessek ki többet, mint amennyit levásárolhatok vele. De hát ez van...

Nah ma megjött a nov 30-án zavviról elküldött BatmanAA pedig már elkönyveltem, hogy valahol eltünt a posta útvesztõjében! Valószínüleg a karácsony okozhatja a zürt a postán, gondolom megtriplázódott a meló és emiatt a késés. Szóval mindenki aki most rendelt legyen türelemmel!

Tök mind1, nem ez volt a lényeg, amugy sem erõségem a helyes írás. Ez van.
Legközelebb a tuti szót használom majd.😊

Kösz mégegyszer a segítséget! 😊
DanielT
Nem is kicsi 😄 És ezt nem csaptam le... ÁÁÁ <#banplz>
Petyus_
Sõt, most látom, hogy selfpwnage, mert abszolut=abszolút. 😄DDDDDDDDDDDDD

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

DanielT
<#hehe>
Petyus_
Abszolult=abszolut.

<#beka3>

\"minden arany ami 3 leddel fénylik\" sonydefenseforce.com

apszolult=abszolult

Például ITT és szerintem olcsóbb is lesz.

Itt vannak kodok és apszolult megbizható. Többször vásároltam már ott sosem volt gond. Általában félórán belül meg is a van amit kérsz, utalástól függõen.

Sziasztok!
Meghibásodott a ps3-om valószínûleg a blue-ray olvasója ,mivel nem tudom a játékokat futtatni ( beteszem a lemezt és nem történik semmi vagy esetleg elindítja nagy nehezen és utána lefagy)
A garancia sajnos már lejárt a serviceben azt mondták hogy franciaországban javítják a blue rayeket 55 ezer Ft-os egységáron. Én vmi jobb megoldást szeretnék
Ha vki tud kérem segítsen!
Köszi
nem hülye kérdés ez, de sajna nem tudom a választ
greyfox
Nap hülye kérdése:
a ps3-at/hardvereket (pl. monitor) biztonságos tárolni fagyáspont alatt? (kb. 1 hét)
Valaki tud valamit errõl?

Steam: greyfox

brodix
a töltõ tulajdonképp egy USB kábel 😄
USB rész a PS vagy ha gondolod a számítógép USB-jébe, a másik vég meg a controllerbe.
(Megjegyzendõ: csak akkor tölt, mikor be van kapcsolva a PS, vagy számítógép, ha azzal akarod felötlteni)

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

még lenne 1 kérdésem mielott ténylegesen megrendelném😄
minden kiszerelésben van tolto a kontrollerhez ugye?

PSN ID:misi2mezei

PSN?😄

formula one 2006 demot honnan tudom leszedni ps3-ra?

na jol van nem fogo baszakodni a magyarországrol valo rendeléssel mert most nézem,hogy amire megrendelném addigra ugyan annyi lesz mint itt-.-
már most is csak 10 euroval olcsobb MO-n mint itt minálunk....
szoval nem éri meg vele cseszekedni szerintem az a 10 euro semmi.

Banano
Külsõ alapján én azt mondanám h ne vegyél innen mert nem fogsz semmit kapni😊.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

jah de ahhoz nincs játék!és ha megveszem hozzá azt a 2-ot amit akarok akkor már ugyan annyi lenne....

Sziasztok!
Mivel az új kártyámmal nem tudok vásárolni az USA store-ról ezért nézelõdtem és a következõ oldalt találtam: ezt itt!
Szerintetek ez tényleg komoly oldal, megbízható, valaki esetleg használta már a szolgáltatásukat?

Prody
70k egy 120as.

ezt nem hiszem el😞
megy fel a PS3-ak ára:S és csak karácsony után rendelhetem meg....
az uberkonzoltol már nem is lehet azt rendelni.a Gamestore-val van valakinek tapasztalata?
mert onnan fogom asszem rendelni csak az a baj,hogy már ott is felment az ára 83k rol 86k ra😞

Karez
Fájnöl Fántázi nyóc az Amcsi PSN-ön.
9.99 dolcsi ám!

A Braid iszonyatjó gém. Szívbõl ajánlom mindenkinek. Agyilag jól megdolgoztat, de olyan hangulata van, hogy szinte letehetetlen. Azt hinné az ember, hogy platform, de minden klisét felrúg.
dave9004
üdv megint!
Az mindegy ugye, hogy Ethernet vagy sima hálókábellelcsatlakozok a nethez?
LBP nekem sincs teljesen kijátszva, pályák elõ vannak hozva, de azért van még meló vele.
Az a baj, hogy pl. ma délelött volt 3 szabad órám, gondoltam gyorsan megnézem a Home frissítést aztán játszom valamivel, de ottragadtam 1 sakkpartira(volt 1 ismerõs) meg belenéztem az új dolgokba és kész - elszaladt az idõ. 😊

Kipróbáltam a Diner dash-t és mert fiatalkoromban 2 évig felszolgáló voltam az egyetem mellett, ezért nagyon bejött. Primkó játék, drága is, de lehet megveszem a hétvégén. Azért lehet mert a Pixeljunk Shooter-en is gondolkodom, sõt van valami Braid is, ami meglepõen jó értékeléseket kapott! 3 játékra meg nincs idõm szóval választani kell. 😊

Mnemomic
Én is gondolkozom rajta de majd késõbb veszem meg. Az Uncharted is csak karácsonykor lesz az enyém, addig az asszony elrejtette 😊 Még a LBP sincs teljesen kijátszva.

Ennyi volt 1 hónappal ezelött is, akkor vettem meg és mondhatom nem bántam meg. Élvezetes, szórakoztató játék!

Nekem is a CIBnél van. Csak azt nem értem, hogy az otp-s mûködött, ez meg akkor miért nem. Köszi azért a választ!

Banano
Killzone 2 fémdobozos - csere gta 4-re valaki?

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Mnemomic
A TheHut-on a Mini Ninjas 12.73 font.

gmail.com-os vagyok szóval a végzõdést nem figyelik. Egyszerûen sokan regeltek. Kár mert ez abszolút érdekelt volna, ps1-en CrashTeamRacing lemez szanaszéjjel lett játszva, abszolút kedvenc volt. Ez meg olyasmi, bár a karakterek kinézete bazira nem tetszik, de azt lefosom lényeg a játszhatóság. 😊

brodix
nekem @msn.com, de nem mint mondtam, csak témát kaptam.

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

én kaptam.

gmailes emaillel. mondjuk nem csodálkoznék ha automatikusan ugrana a scriptjük freemailt, citromailt, cia-s domaineket látva...

DanielT
Nekem is. Lehet, hogy a rohadékok e-mail domain végzõdést szûrtek? Én .hu -s címmel vagyok regelve. Ti?
brodix
detto.
Egy nyomorék téma :/

Modnation Racers betát kapott már valaki? Mert elvileg mától üzemel a játék. Nekem jött egy témaletöltõ kód(tiszta vicc, egy tök egyszerû témát kóddal kell letölteni).

Home-ban elérhetõ minden amit lentebb írtam(sodium one shooter is) + a shopping centerben az emeleti ruhaboltban jó sok cucc ingyenes lett. Sõt van egy új personal space is ingyé.

brodix
Én csak azt tudom, hogy nekem van egy sima, és egy internetes CIB Mastercardom, és egyikkel sem mûködik :/
Viszont entropay-jel egyszer kipróbáltam, azzal ment, viszont mivel valami hülye címet adtam meg(azt, ami az USA accountom címe PSN-en), valahogy észrevették, hogy kamu, és e-mail-ben írtak, hogy változtassam meg vagy valami, de én inkább már nem szórakoztam vele, amit meg akartam venni Store-ban, azt megvettem(echochrome, Flower)

Mellesleg Flower-t végre 100%-ra kinyomtam! 😊

deep
Talán javult valamit. Külsõ nézetbõl továbbra is teljesen vezethetetlen, ezt a programot belsõ nézetre és kormányra írták, meg is látszik.
Totti5
Jobb, rosszabb?

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Az USA store-ról tudtok vásárolni bankkártyával? A régi otp-s visa electronomat elfogadta, most viszont másik banknál van ugyancsak visa electronom és nem fogadja el. Valamint van egy Mastercardos internetkártyám és azt sem eszi meg. Mi lehet a gond?

Még 4 és fél hónap, míg japánban megjelenik. Ez nem egy klasszikus értelemben vett DEMO, mert nem a végleges játékot demonstrálja. Ez csak egy marketing fogás egyik eleme, ami egész jól sült a motorsport világában is. Azt kevesen tudják, hogy még Johnny Herbert is részt vett a dologban. És minek most adjon ki a PD demót, amikor még bõ fél év van hátra a "nagyvilági" megjelenésig.
deep
A fizika már más a trialban, mint a prologueban. Azt nem tudom hogy végleges-e, de más😊
Totti5
Többet is kaptak a fanok mint demo, a Prológ személyében. Demo mi a jó francnak? majd a teljesben minden olyan benne lesz ami a Prolgóban nincs, legalább lesz meglepi pl törés, esõ, éjszaka stb... mellesleg ez a "demo" bár ez túlzás, inkább promós anyag, time trialozásra van, se többre se kevesebbre és a célnak megfelel, még akkor is ha régi fizika van alatta és nem olyan mint az ember elvárná, viszont itt az a lényeg hogy ki tud gyorsan menni, az meg olyan mindegy hogy mivel, ebbõl a szempontból.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10