89387
PlayStation3
-
#74046 Az egy évig tartó telepítésből? LOÁL... :) -
#74045 Ó, én azt hittem ilyen 5-10 MB. :D -
#74044 A legutolsó 166.41 MB volt. Érdemesebb innen letölteni a frissítést, aztán pendrive-ról feltenni. Net letöltési sebességétől függően sokkalgyorsabb (nekem max. 5 perc szokott lenni). -
#74043 Egy PS3 firm az hány MB?
Csak meg most frissítettem a 3.30-at, de egy évig tartott (majdnem). :) -
#74042 kosz a valaszt, tottinak is :D -
rnd #74041 Ha csak a történetet pörgeted végig akkor 30-40 óra, ha mission-ök plusz ezmegaz is érdekel akkor olyan 60-70 óra lazán belemegy, ha meg a platinumra hajtassz, akkor 80+ óra lazán. -
Bebi07 #74040 grid vagy shift demo van még store-on?
és ha igen melyiken?
vagy ez hogy megy?, mindegyiken fenn van ha van...
kösz a segítséget -
Bebi07 #74039 végre egy normális válasz...köszönöm -
#74038 hat ha a 2 jatek kozt kell donts akkor itt egy kis mervado:
grid: sargasitott grafika, keves "rendes auto", talan mar nincsenek annyian online, viszont sajat csapatot alakithatsz meg minden, tobb kameraallas
shift:csak rendes autok, nehez drift, de viszont nem sargasitott a grafika, minimalis tuning, tobb szimulacio, keves kameraallas.
gepen jatszottam mindkettovel, elvoltam veluk, grid az kifejezetten tetszett, shiftet nem vittem meg vegig. velemnyem szerint ha teheted probald ki mindkettot. -
Bebi07 #74037 wipeout se jön be
játszottam rajta ps1en
most ugyanaz
csak hdbe -
Bebi07 #74036 dehogyis -
#74035 Akkor bármelyik szar jó lesz neked... -
Akey #74034 Az NFS 3 és a ToCa 2 között tényleg nehezen lehetett dönteni. De manapság tényleg csak két szar közül lehet választani. Inkább ajánlanám a Wipeout HD Fury-t. Ugyan úgy árkád az is. -
Bebi07 #74033 ádehogy szar...de gt-t rühellem -
#74032 Nehéz is két ekkora szar között válsztani :DD -
Bebi07 #74031 az az igazság hogy nem tudok dönteni az nfs shift és a grid között -
#74030 40-50-től a csillagos ég. -
#74029 aki jatszotta a final fantasy XIIIat, hany ora van a jatekban? -
#74028 -
qper #74027 KEresem az Aquanaut's Holiday: Hidden Memories koreai (angol nyelvű) verzióját! PM pls. -
#74026 hát igen, kurvahosszú az az endcredits -
#74025 Tegnap éjjel fél kettőkor lepörgött a GoW3 endcredits.... nehéz lesz felülmúlni;) -
#74024 az igazság ideát van...;)
gratula a géphez!!! -
#74023 Üdv a táborban!
-
#74022 Nincs itt semmi feketemágia. :)
Cseréltem a gépet s összesen 528 km-rt autóztam hogy átvegyem, ezért került hozzám vasárnap délutánra. -
Akey #74021 Vasárnap délután lettél PS3 tulajdonos? Itt blackmarket szagot érzek. Azért használd egészséggel! Melyik gammával járattad be a masinát? -
#74020 Tegnap délután óta én is beléptem a Ps3 tulajdonosok körébe miután megváltam szeretett Xbox360 gépemtől.
így átjöttem ebbe a topicba most már - elvégre topicot válthat az ember de fórumot? SOHA! :D -
#74019 Egyik sem. -
Louis Cyphre #74018 Egy érdekes kérdésem lenne. :)
Ugye az ID-knél sokszor látjuk, hogy oda van írva még pluszba a "HUN" szócska. De néhány estben lehet látni, hogy valaki a "HU"-t írta be.
A kérdésem az lenne, hogy melyik a helyes? Vagy pedig mindkét változat elfogadható? -
#74017 ha rendesen megirnak oket, akkor nem szabadna akadnia semminek. az, hogy nemelyik akad, az lenyegeben azt jelenti, hogy a fejlesztoi is lattak h akad, csak egyszeruen szartak ra tovabb optimalizalni. exkluziv jatekokkal ilyen szempontbol sosem szokott gond lenni. -
ToM1113 #74016 Hm....
De gondolom ez a "konkurenciánál" is így van azért, vagy nem? (Xdoboz)
Pedig, elvileg konzolon nem lenne szabad akadnia a játékoknak nem?
-
#74015 GT5 prologue... összevissza ugrálnak az autok benne.. ez se lag? Egyébként nagyon sok köcsög játszik, csak a lökdösödés megy, remélem a teljese verzioban lesz valami korlátozás erre... -
Hugh Hefner #74014 lag nincs ha neten játszol
az akadás, amire te gondolsz, hát az van. pofátlanul sok játéknál sajnos. gta4 a legdurvább példa, de a sportjátékok is akadnak sokszor. nem játszhatatlan, de igenis rohadtul zavaró. és nem feltétlen a fejlesztő hibája -
ToM1113 #74013 Értem, kösz. -
#74012 sokszor nem, konzolon ha valami akad, akkor azert egyertelmuen a fejleszto a hibas es senki mas. nemelyik jateknal elofordulhat h az fps 30 ala megy (gta4 pl ilyen), de alapvetoen nem jellemzo, illik mindennek folyamatosan mennie. -
ToM1113 #74011 Sziasztok
Mivel korában még nem volt konzolom, ezért megszeretném kérdezni hogy hogy áll a ps3 lagg terén?
Gyakran előfordul hogy játék közben akadozik, vagy van esetleg olyan játék ami akad rajta?
Mivel Pc-n ez sokszor előfordul..... -
#74010 Nagyon jó kormány. Érték-ár arányban a legjobb. Teljesen felesleges kipróbálni. Alternatívád sincs ebben az árkategóriában. Tehát ha ennyi pénzed van. akkor ezt vedd meg, ha több a G25-öt.
Nekem ilyen kormányom volt és csak azért adtam el, mert olyan helyre költöztem, ahol nem tudtam volna használni. Csak ajánlani tudom. -
tibur55 #74009 Sziasztok! Nem tudtok egy helyet Bp-en, ahol ki lehet próbálni a Logitech Driving Force GT kormányt? Valamelyik konzolbolt, vagy valamelyik Media Markt/Elektro World/Saturn, ahol éppen ki van rakva belőle egy darab? Mielőtt vennék, jó lenne megnézni... -
mzoleeeex #74008 Sziasztok két kérdésem lenne.
Az egyik az hogy a trófeákat át lehet-e vinni másik profilba valahogy?
A másik hogyha valamit megveszek PS Store-ról, letöltöm és azt letörlöm a winchesterről, később újra leszedhetem vagy megint meg kell venni? -
#74007 Nem tudom, hányszor le lett már írva: NEM ,nem lehet vinyóra másolni, mint a box-nál. Itt csak annyit lehet felmásolni, amennyit a fejlesztők gondoltak. Ezt automatikusan teszi fel első indításnál.
Van 1-2 játék, amelyiknél van opcionális install, de gyanítom a GTA4:EfLC nem olyan.