PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
miért a PS3 isten?😄nem lehet feltorni vagy mi?
van tobb magyar híroldal is ahol kint volt még régebben hírként,hogy siekrult feltorni!ilyen pl a gamestar és a PCguru mind a 2 oldalon kint volt a hír az egyikrol linket is adtam....
de ahogy mondják jott 1 update és HUSS!😄
PSN ID:misi2mezei
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Szóval legyen egál.Volt is, meg nem is😉
Te ilyeneket egyáltalán feltörésnek mersz említeni? A macskáim is fetrengenek a röhögéstõl 😊
KAPJÁTOK BE!!!<#mf2>#mf2>
Ja most látom h kilõttelek..az ûrbe😄
Vazzeg, akkor mi a feltörés? Vagy mit jelent. Taníccs meszter!
Egyébként kilõtted a hozzászólásom, de jobb is, hogy nem láttad a választ 😄
Vár a Geow 2 te aljadék😄
de ez végett nem aggodok😊
http://www.gamestar.hu/feltortek-ps3-uj-firmware-et.html
de jott 1 update és huss😄
nehogy elhiggyétek már, hogy még sose törték fel a gépet!Csak a Sony nagyon gyorsan lereagálja és kapunk egy szép kis fw-t, amivel ezt a rést befoltozzák<#nezze>#nezze>
Gy.k.: Linket, plz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Zenéléshez meg annyit, hogy kerek 10 éve zenélek😉
mert szeretnék majd BD filmeket is nézni meg a legtobb PS3 játék megy 1080p ben is....
de nem is olyan nagy a szobám szoval szerintem elég lesz.
a mostani 69 cm es TV men😄elég élvezheto TV-t nézni bár játszani nem jo rajta de az már csak jobb lesz nála sztem....
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
amugy kb álag olyan 160 cm vagy ha fekve akkor 3 méterrol fogom nézni😄
hát a mostani sz*r osrégi TV-m nél biztos jobb,ezen már nem is játszok mert élvezhetetlen,inkább a nappaliban nyomom ott is FULL HD van csak nagyobb de ott nem tudok bármikor játszani:S
épp ezért kértem ujat....
PSN: s3ctorHU
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
LG 32LF2510 ez lesz!ez jo játékra szerintetek?elég ekkora?élvezheto lesz rajta a játék?esetleg tapasztalatok?
"a nagyon örülök hogy nincs warez, remélem nem is lesz" beszólásokon meg annyira sokrétûen lehet röhögni, hogy igazából már lereagálni sincs kedve az embernek.