89387
PlayStation3
-
#74206 Olyan lesz, mintha a zsír új Ferraridat hazavinnéd, megtankolnád gázolajjal, majd kimennél vele trágyázni meg szántani. -
Rony94 #74205 Remélem neked van igaza. Meg mondom csak 1 évig nyomnám sima TV-n. Addig meg szerintem ki lehet bírni. -
ToM1113 #74204 Szintúgy 1 hete van meg.
De pl ma Unchartedeztem vagy 4 órát és semmi gond nem volt.
Teljes játékoknál még nem jött elő ez a probléma.
Amúgy is csak 2x. -
Akey #74203 Tűrhető, RGB kábellel PS2 szintű látványvilágot eredményez. Csak győzd az apró betűket elolvasni... -
#74202 Szar. Back to 1998. -
Rony94 #74201 Hello mindenkinek!
Tervezek PS3 vételt majd nyárra. Arra gondoltam hogy idén nem veszek hozzá LCD TV-t(nincs annyi pénzem), hanem majd jövőre. De addig még csak egy régi Samsung TV-vel tudom nyomni. Hallottam hogy hagyományos TV-n a PS3 mondhatni "szar". De hallottam azt is hogy tűrhető. Na most melyik az igaz? -
#74200 Mennyi ideje van meg a PS3ad? Nekem 1 hete és elég intezíven volt használva de röccenés se volt (igaz nem demo játékokat játszottam rajta) -
#74199 jatszottam az inFamous demojat. az iranyitas kicsit neheznek tunt nekem. a full-ba javitottak valamit rajta, vagy meg lehet szokni? mert tervezem a beszerzeset csak jo lenne par velemeny (ugy altalaban is, kinek mi a velemenye rola?). -
ToM1113 #74198 Rendben.
Kösz a gyors válaszokat.
Hely az van neki viszonylag sok szóval nem hiszem hogy nagyon fülledt lenne a levegő körülötte.
És ahogy néztem nem is melegszik nagyon, pár óra után is csak "langyos".
-
#74197 Normális. -
ToM1113 #74196 * mindkét esetben demo játékokról van szó, de ennek nem sok köze van hozzá szerintem. -
#74195 ps3-al nem volt ilyen gondom, de a psp-vel elofordult neha es meg jol mukodik. -
ToM1113 #74194 Nektek elő szokott fordulni hogy néha befagy a ps3?
Eddig 2x volt ilyen nekem mióta megvan.
Egyszer NFS Shift menüjében, megfagyott és nem tudtam semmit se csinálni, újra inditottam.
egyszer pedig egy játékból való kilépés után nem jött be a főmenü hanem sötét kép volt és ott fagyott meg.
Mind2x jópár óra játék után történt a fagyás.
Kezdhetek aggódni hogy valami nincs rendben, vagy normális az ilyen néha néha? -
gulyasandras #74193 De az a típus amiről beszéltem, most is 100.000 felett van. Ezért gondoltam arra, hogy inkább vennék egy PS3-at. -
vili 27 #74192 vettem az adást öreg harcos.
érthetetlen hogy akkor miért hagyják fent. -
#74191 Légyszíves olvasd el a kommentjeidre reagált hozzászólásokat. Köszönjük.
(Gy.k.: "Általánosságban ne probálkozz olyan játék multiplayer demójával, amelyik több hónapja megjelent.") -
vili 27 #74190 EZ MI ??????
következő hiba üzenet jelenik meg
gyűrűk ura EA
unable to connect to EA nation or EA servers. please try again later
battlefield2 EA
failed to connect to EA online
-
#74189 Ehhh... Gyűrűk Ura teljes játék szervereit is lelőtték már több hete, nemhogy a demóét. Általánosságban ne probálkozz olyan játék multiplayer demójával, amelyik több hónapja megjelent. Nem is értem miért lehet ezeket még egyáltalán letölteni, ha úgysem mennek. -
vili 27 #74188 olyan hogy esetleg valahol regisztrálni kell ? a gyűrűk ura és a battlefiel demo verzióját töltöttem le, ezek nem reagálnak. A Lost Planet 2 megy online. -
#74187 akkor próbáld máshol keresni...bár lehet valaki tudja itt is fejből ezt a kódot... -
vili 27 #74186 ez mind szép, de ez a kód hiba nincs ott.
mellesleg ezt annál a játéknál írta ki, amelyik előtte ment online.
a két EA játéknál nem írt kódhibát, csak hogy failed. -
#74185 Google a barátod -
vili 27 #74184 an error has accurred (8002233A) -
#74183 Legalább leírnád milyen hibát ír ki.. -
vili 27 #74182 Segítség !
Letöltöttem 2 EA games demót, és amikor csatlakozna, hibát ír ki.
A Lost Planet simán megy online, de a 2 EA játék nem. Hibát ír ki!
Kell regisztrálni az ea oldalán vagy valami ilyesmi ??? -
#74181 Tényleg a God of war. Ez ki is ment a fejemből. -
#74180 kz2, socom, lbp, mgs4, mag, resistance, gow, infamous stb...
verekedősek közül ajánlom a BlazBlue -t, vagy SSF4, Tekken6 -
#74179 GOD OF WAR 3 es ha a penztarca engedi akkor God of War collection. de meg ott van a Resistance 2, Little Big Planet esetleg. -
#74178 Hétfőn végre hozza a futár a PS3-at!
Azt szeretném megkrédezni melyik Only PS3 játékot érdemes beszerezni?
A Resistance és Siren Blood Curse van eddig meg.
Mindenképp beszerzem majd a Heavy Rain-t, az Uncharted 1-2-őt. És előrendeltem a Red Dead Redemption-t. Ezeken kívűl mik azok a nagy nevek, amiket nem szabad kihagyni? -
#74177 Évekkel ezelőtt még magasabb volt, ma már messze nem.
BR árlista -
gulyasandras #74176 Az a bajom, hogy egy ismerősöm Blu-ray lejátszója minden megkarcolt filmemet lejátssza, de az ára jóval magasabb, mint egy PS3-é.
A filmeket meg nem szeretném újra megvenni. -
Chris Lowe #74175 Szia!
Erre nem lehet válaszolni, mert attól függ....
Más:
Ps store frissítés előrébb lett hozva, ezentúl szerdánként van az update.
Valszeg májusban jön a Planet Minigolf, legalábbis ezt írja az usa psblog.
Héten féláron vehető a Warhawk és a Socom is, bár én majd akkor töltöm le ha ingyen adják, nekem dögunalom az ilyen. -
gulyasandras #74174 Sziasztok,
karcos dvd lemezek lejátszásával hogyan birkózik meg a PS3? -
#74173 Ilyenekert nem kell feleseg csak a baj van veluk! :) -
#74172 A vinyó mérete szinte lényegtelen, a fő különbség, hogy a 80 gigások és alatta a régi, vastag gépek, a 120 gigások és felette az új, vékony, kevesebbet fogyasztó és valószínűleg megbízhatóbb darabok.
Ha teheted inkább a vékonyat vedd, kicsit drágább, de még a használtakon is van garancia, hisz nincs még egy éves a típus. -
#74171 Én szeretnék venni egy ps3-at. A feleségemnek azt mondom, hogy a gyereknek lesz (4 éves) de valójában nekem. Milyet érdemes venni? Látom hogy olcsón van 80 gigás , de van 250 gigás? Ez a fontos? Vagy mi? -
Jimanszky #74170 Hányszor könyörögtem vegyél fel új msnemre...:)Pedig lenne mikről beszélgetnünk;)) -
#74169 Jim!! Hát te még élsz?!?!?...:)
nesye egz kis segítség a témában... -
#74168 Igen a teljeseben is akadoznak a visszajátszások, nem is értem miért, de nem zavaró. Egy idő után ugyis a meccsre fogsz fókuszálni és egyik cutscene-t sem fogod megnézni, max ha nagyon szép gólt lősz:) -
Jimanszky #74167 Sziasztok!
Régebben mondta Alien, hogy külső vinyóról le lehet játszani a gépen fullos bd-ket.Mivel most veszek külső hdd-t, ezért érdekelne, hogy pontosan hogyan is van ez