PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoNorBi
Ne is mondd,én az aranyt külön mellékelnem kellett a tanáromnak!<#idiota>

Haverok, Buli, Fight Club!

DoNorBi
Dehogynem úgy kell mint egy falat kenyér!
egyébként értelek,ha alaposan elolvastad a cikkeket amit linkeltem benne van a válasz a problémádra😉

Kellemes Ünnepeket Kollégák

Totti5
LÁL:d:d:d:d:d:d:d

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

n000rbi
Boldog Karácsonyt!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

NEXUS6
Bódog Karácsonyt!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Smithie
Egyik 576-ból a minap egy aranyozott hdmi-t loptak el a szíp gyerekek!A sima nem kellett nekik...<#duma><#ticking><#hehe>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Bldog karácsonyt mindenkinek!

PSN ID:misi2mezei

predator0
Najó, látom ez a fórum is tele van hozzánemértõ amatõrök. Azért kell aranyozni, mert úgy többet adnak érte a zálogban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

gazgoblin
Én annó nem aranyoztam be, és ezért csak négyest kaptam!

Kurvul az iskolarendszer!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

<#nevetes1>

kössz nem, nekem ez nem ér annyit, inkább tovább keresgélek a gugliban, hogy hol lehet gyémántozott HDMI kábelt kapni.
vagy ellopom Józsiét.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

DanielT
Fúúúúúúdegáz... nem kéne helyette valami MÁRKÁS és DRÁGA, hogy jobban átmenjenek a bitek?
DoNorBi
Homemade,még OKJ szakon csináltam az ötösért.<#idiota>

DanielT
LOL! UTP (hálózati) kábeled milyen típus?
DoNorBi
Én tavaly nyáron vettem hazai premierben 14ezerért.<#hehe>
Vicc nélkûl jobb kép,szebb hang van vele a kommersz 2ezres kábelem után,az más kérdés hogy kinek mennyit ér meg a minõség.

predator0
Nem jó, én már próbáltam. Csomó oldalon olvastam (ha nem hiszed ott a google keress rá, nem linkelek, mert kétoldali pofazacskó szorulásom van a sok szaloncukortól), hogy az egyetlen jó megoldás gyémántfejes hádéemi hiánya esetében ha belehúgyozol a konnektorba. Próbáld ki. Kicsit csípni fog egy másfél évig, de hatásos!!!!

Nekem is gyémánt van, de nekem 3D-ben adja a játékot.Eszméletlen jó<#banplz>

nem tudom, amit Józsi adott, az ilyen lilás színû volt inkább, nem fekete.
és egyébként azt mondta, hogy a gyémánttól azért lesz szebb a kép, mert a gyémánt jó szigetelõ, és a felesleges dolgokat leszigeteli, így több hasznos információ tud átmenni a dróton. szerintetek ez igaz? ha beszigetelõszalagozom a csatlakozót, akkor szerintetek az jó lesz?

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

predator0
Tudok, KATT.

tudtok nekem segíteni? Józsi tegnap kölcsönadta a gyémántozott HDMI kábelét. vagy 3szor annyi pixel van a képen! sõt, rá is lehet kicsiníteni a képre, és így egy csomó új részletet látok. sajnos nagyon zavaró, mert általában belógnak a mikrofonok a filmeknél, meg ilyenek.
meg kipróbáltam vele a Crysist, a GTA4-et meg a Diablo2-t és átlagosan kétszer annyi FPS-sel mentek (volt egy kis idõ, amikor lassabbra lassult, mint sima HDMI kábellel, de a legtöbbször t9bb volt az FPS, mint simán)

sajnos Józsi ma visszakérte. azóta is keresem a gugliban, hogy hol lehetne venni gyémántozott HDMI kábelt, de nem találok. van ötletetek?

mennyibe kerül?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

DoNorBi
Karácsonyi ajándékként ajánlok egy aranyozott kábelt,nekem bevált.<#nevetes1>
Karácsonyi ajándékkéént ajánlom aranyozott kábelem mindenki figyelmébe <#nezze>
http://www.hificity.hu/cikk.php?ident=5180
http://www.supracables.co.uk/digitalvideocables/hf100-hdmi.html
<#nezze>

DanielT
VAGY! Kapcsold be a Tv-t! <#idiota>

(Aranyozott távkapcsolóval természetesen)
predator0
Biztos ér valamit, de még többet, ha a konnektor aljzat (vagy mi a tököm az) túlfeszültségvédõs. Erre érdemes venni egy ilyen elosztót és minden egységet abba dugni. Így túláram be sem kerülhet a rendszerbe.
Aranyozott hdmi kábel: Csak hogy én is megvillantsam magam a témában: Nekem is az van és kurvára nem tudom mennyivel jobb, mint egy sima kábel (semennyivel?!!!), mert nem érdekel 😄DDD Ha van is valami minimális különbség az nem a 10 ezer ft alatti kábeleken jön ki.

Kösz a gyors választ!
Azonos névvel már müxik.
Smithie
Jájjj,ez az aranyos téma b@sszátok+!<#action><#banplz>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

quack
srácok, panasonic g10 képmegállítós okosságát mûködésre lehet bírni valahogy ps3-on?

vagy az is csak aranyozott hdmin keresztül mûködik? <#fejvakaras>

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

miért lenne aranyozott?
1 sima Kingston-os van meg 1 Forza3-as😄
am értem miért kérded<#idiota>

dzsedi
Írott dvd-rõl vitte, gondolom akkor usb-rõl is... aranyozott az usb-d? <#idiota>

gazgoblin
Tehát ha nincs kép, akkor aranyozottat vegyek?
(elszalad)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

ha 1 filmet ráteszek az USB re és azt bele a gépbe akkor lejátsza a Divixes filmet rola?
a film sima .avi formátum!

DanielT
Ugyanaz legyen a felirat neve mint a film fájlé (nyilván a kiterjesztés kivételével) és hozzá fogja tenni. Ha alapból mégsem tenné, akkor PS3-on bemész a file-t tartalmazó könyvtárba, ott rámész a "Transcode" feliratra, majd újra a lejátszandó file nevére nyomsz(ekkor kibontja a lehetséges kombinációkra, hang felirat, stb terén), és ott kiválasztod, hogy a file+external subtitle.
PS3 Media Serveren szeretnék xvid filmnél felíratot (srt), ehhez be kell állítanom valami extra fícsört vagy srt-t hanyagoljam?
DanielT
Még szép... analóg átvitelnél rendkívül fontos mind a kábel, mind a csatlakozás minõsége. Nem szabad rajta spórolni. Nekem Gale Electronics XL 315-ös kábeleim vannak (1 ér majdnem ceruza vastagságú), annak idején valami 3(4?) ezer / méter volt.
DanielT
Elsõ mondatomat ízlelgesd. Vagy van kép, vagy nincs. Nézheted az alább, általam belinkelt teszteket és a konklúziót is. 4 méter alatt 20 forintos kábel is ugyanazt tudja mint a hétmilliós, nagyobb távolságoknál az anyagán múlik, hogy át tudja -e vinni teljes mértékben az adatmennyiséget, de ez sem képminõségben nyilvánul meg, hanem, hogy na... már tudjátok... vagy van kép, vagy nincs. esetleg olyan totálisan hibás, mint amit linkeltem.
Én élvezettel olvastam az okfejtéseteket, de valamirõl szeretném kikérni a véleményeteket. Ér valamit egy HDMI kábelen a feszültségvédõ (meg az összes többin), mert egy ismerõsöm rokonának a valkije szerint ha nincs, akár a TV-d is tönkremehet. Én nem hiszek ebben, de ha már felszínen van a téma...
Írtam pü-t, hogy új msn címem van<#whatever>

Pl egy komolyabb tv-n jobban kijön a kábel kábelek közötti különbség, nem?

DanielT
Digitális kábel, semmit nem számít az átvitelnél. A készülék képessége látszik a tévén, de ugyanazon készülékeket köthetsz akármilyen, azonos szabványú HDMI kábellel, nem lesz SEMMI különbség, ha van rajta kép.
Alien!
kábelesdi ide vagy oda,én kb 1 hónapja kábeleztem át a rendszeremet egy 300ft/m-es árú sima rézkábelrõl QED originalra(1300/m),és leszakadt az agyam a minõségváltozástól...én sem hittem benne nagyon,viszont mostmár vágom,mennyire fontos is ez...
Ajánlottam haveroknak,azóta mindenki isteníti...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Ez nyilván a jeladó- és vevõ készüléktõl is függ, hogy mennyire komoly az a cucc amin használod.SZVSZ

Imádom ezt a topikot<#nyes><#eljen>

Totti5
Bármi közbe jöhet és lehet hogy a hpt nem frissítik, lehet hogy nem küldik ki másnapra... a kérdésed hogy miért? hát ezért, pórul is jártál.

Online rendelés jó dolog, mert nem kell elutazni érte másik városba, de az nem azt jelenti hogy egy telefont ne eresszünk el! Ez csak a te érdeked, talán a jövõben körültekintõbb leszel.

minek beszéltem volna veluk?
hétfon lett kiirva,hogy na sklade(raktáron) és kedden rendeltem meg!minek kellet volna beszélnem veluk telefonon?világosan ki van írva,hogy ha délután 3 ora elott rendelek valami olyan tárgyat ami raktáron van akkor másnapra kihozzák!

DanielT
Jelentsd ki, hogy az aranyozott HDMI jobb. Nem kell alátámasztanod, nem kell mondanod semmit, csak ezt így ebben a formában jelentsd ki és elfogadom. Írd le. Ha nem írod le, egész eddig segget csináltál a szádból.

"Ez a 4 vagy 5 darab meg olyan szinten vicces, hogy ehhez nincs is mit hozzáfûzni."

Tán hazudok b+? Hány éves vagy? 8?

Tv-PS3
Tv-X360
Tv-PC (van HDMI kimenete is)
Másik Tv(monitornak használva)-Pc(HDMI-DVI)

Plusz egy használaton kívül a fiókban. Sõt, szerintem van még egy használaton kívüli HDMI-DVI-m is. Ez már HAT. Na? Most aztán gondolom sokkot kaptál!

DanielT
Hátha neked elhiszi az ovi tagozat, nekem látod nem sikerült elérnem túl sokat.
Srácok, egy HDMI kábelen vagy átmegy a jel, vagy nem megy át és nem látni semmit. Aki drágát (aranyozottat, sárgásat, anyámkínjásat) akar venni, az vegyen oszt jónapot, de ne ajánlja a drágábbat senkinek, mert iszonyatos átverés.

Papesz

Totti5
Ugye nem azt akarod mondani hogy megrendelted a honlapon, de nem beszéltél velük telefonon?

Neme.
"Viszont, ha egy digit jelnek ennyire számítana a feszültségszint (ami adott esetben a kontaktponton történõ feszültségesés miatt csökkenhet), akkor kib*szhatnák a kukába az egész digitális technikát."

Ennyi a lényeg. Itt még mozgó alkatrész sincs, mint a zene CD-nél, ahol mondjuk egy szennyezett CD felületérõl nem mindig lehet 100%-osan beolvasni az adatokat. A gépbõl kijön az adat, a tévébe bemegy, és onnantól a tévétõl függ, hogy mi történik vele, nem a kábeltõl.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/