89387
PlayStation3
-
Rony94 #74246 Ja akkor OK. -
#74245 Nincs. -
Rony94 #74244 Kár. Pedig asszem(azaz nem biztos) az Xbox-ban van ilyen. -
#74243 Így van. Határozott nem, külső eszköz igénybevétele nélkül nem megoldható. -
Rony94 #74242 Akkor ez most nem? -
#74241 Konkrét infó nem sok van.
Még azt sem lehet tudni, hogy milyen játékok támogatják a 3D-t. Pl sokáig a KZ2 is rajta volt a listákon, aztán bejelentették, hogy szorri, mert nem is.
Pláne, hogy még a fejlesztők is nyilatkoztak, hogy százzal gázzal dolgoznak rajta.
Szerintem mondjuk a KZ3-ra tartogatják. Egy már megjelent játékot tuningolgatni nem sok haszna van a cégnek.
Szerintem olyan nagyon nem érdemes elsietni ezt a dolgot. Kb szeptember-október magasságában talán már minden kiderül. -
#74240 Kiloptál a Sony 7 emelettel a föld alatt lévő, szupertitkos gyárából egy alpha PS4et? -
jocco #74239 Az a baj a 3d-tvvel hogy alapból csak 1 szemcsi jár hozzá a plussz szemcsik meg 30-40e ft körül dobálják hozzád, ugy h mondjuk egy 3-4 tagu családánál még azt is be kell kalkulálni az árba. A másik hogy az még nem teljesen tiszta h a ps3 csak a sony 3d-vel lesz kompatibils vagy a többi márkával is? Nem tudom jól tudom h elvileg a 3d-hez már a 1.4-es hdmi kellene, a ps3 meg csak 1.3-as igy lehet kell vmi buhera hogy menjen azon is, azt meg lehet hogy csaka sony fogja tuddni, Erröl van már vmi infó?
-
#74238 A profik választása:
-
Rony94 #74237 Jó képek. Jaaa míg el nem felejtem. A PS3-ban fellehet venni ahogy játszunk. Itt arra gondolok mint például itt a számítógépen a Fraps. -
#74236 kicsit feldobom a topikot képekkel! :)
nfs shift ps3, gran turismo 5 megjelenéséig tuti elszórakozok ezzel a játékkal, nekem bejött!
-
#74235 de akkor is jobban jarsz ha a hangot hazimozirendszerre kottod. -
#74234 hdmi hangot is kepes atvinni, csak monitoron semmit nem ersz vele. hdtv-n erdemes a hdmi-hdmi kabelt hasznalni. -
#74233 Neked most az a kábel fog kelleni, amit linkeltem. HDMI-DVI. Gyönyörű képe lesz, mintha egy hdmi-hdmi kábel lenne. -
Rony94 #74232 Akkor a HDMI és a DVI ugyanaz, csak a csatlakoztatójuk más? -
#74231 Ebben a monitorban nincs HDMI! Mármint az enyémben... viszont van DVI. Igazából ugyanolyan jó képet ad. -
ToM1113 #74230 Nekem Hdmi-hdmi kábel köti össze a monitort a ps3 al.
Nem tudom hogy melyik a jobb.... -
#74229 Pont erre gondoltam.
Amúgy pc-hez ilyen monitorom van, de használtam rajta a ps3-at is, teljesen rendben van.
Azért jó, mert 16:9, és nem 16:10 mint általában a monitorok, így nem torzul a ps3 képe.
Így legalább teljes pompájában láthatod a játékokat, ha nem is hatalmas méretben. -
Rony94 #74228 Köszi. -
#74227 Ezzel a kábellel hibátlanul fog működni! Nekem is ez van :) -
Rony94 #74226 Jólvan bocsánat túloztam. -
#74225 "ha, senkinek sincs 800 000 Ft-ja egy TV-re, mivel asszem innentől kezdődnek az árak a 3D-s TV-knél."
maradjunk annyiban, hogy már a feléért is kapsz... karácsonyra már kellően megfizetheztőek lesznek..
csekk -
Hugh Hefner #74224 fenn van a faq
de összefoglalva: összelehet kötni, ha van benne hdcp támogatás
én egy hasonló monitorral tolom, mint amit ajánlottak neked, a kontrasztaránya kisebb, mert régebbi típus, de tökéletesen megfelel a ps3-ra. nem hdtv, de huszadannyiba is kerül, mint egy értelmes tv. és amióta ez van, azóta gyűlölök leülni kis monitor elé, ahol nem fér el két ablak egymás mellett... csak ajánlani tudom -
Rony94 #74223 Köszi szépen. Jó nagy monitor, :D és csak 32K. Hmm lehet hogy ezzel együtt veszem meg a PS3-at. Kösz fiúk, ezzel sokat segítettetek. De lenne egy utolsó kérdésem. Én úgy tudom hogy PS3-at nem lehet összekötni monitorral. Akkor most hogy van ez? -
Jimanszky #74222 Használ valaki PS-hez samsung story station külső hdd-t?Mennyire jó?Állítólag megbízhatóbb a WD-nél.Szemezek egy ilyennel, de nem vagyok otthon a témában. -
#74221 Tessék -
#74220 Van 800 alatt... és igen, nem mindenki van rá pénze... minthogy nekem sincs... és várni kell még ezzel a 3D-vel.
Nekem is fullHD BenQ monitorom van, 22". Megérte, mivel TV-re nem volt pénz. Most viszont gondban vagyok, mert se PC, se konzolom nincs jelenleg és nincs mihez használni :D -
Rony94 #74219 Ha nem nagy kérés tudnál linkelni egy hasonló monitort? Nagyon megköszönném. -
Rony94 #74218 Aha, senkinek sincs 800 000 Ft-ja egy TV-re, mivel asszem innentől kezdődnek az árak a 3D-s TV-knél. -
#74217 Vegyél egy full hd benq-t, 24, vagy 22 colosat, 16:9-es képarányút.
30-40 körül megúszod, és fényévekkel jobb, mint az sd tv.
Ha majd összejön a pénz hd-tv-re, akkor még mindig tudod a pc-dhez használni. -
ToM1113 #74216 Ha lenne rá keret.....
Amúgy meg ha felesleges pénzem lenne még talán akkor se vennék olyat, mivel még nincs kiforrva..... majd 1-2 év múlva.
De egy jó full hd tv vagy amit írtam neki bőven megfelel. -
#74215 Én 3D LED tv-t vennék ha már itt tartunk (ha már ennyit költök rá, jót vegyek) -
ToM1113 #74214 Pedig értelmes tv ~ 120 000 FT és afelett kezdődik.
Full Hd-t vegyél ha már kiadsz érte majd pénzt.
De ha nem akarsz 100 000 Ft felett költeni tv re akkor 60-70 000 ft fele kapsz 23-24 colos monitort, full hd, Tv tuneres ( ahogy előttem írták hdcp kompatibilis legyen.)
Ha nem nagy a szobád, akkor bőven megfelel. Nekem is olyan van. És amikor elsőnek megláttam csak néztem hogy ahhoz képest hogy 23 colos, mekkora.
-
Rony94 #74213 Jajj gyerekek. Nem azt mondom hogy SD TV-n jó meg minden. Tudom hogy a PS3 HD TV-re készült. Csak arra voltam kíváncsi hogy ki lehet-e bírni SD-n. És Akey szerint igen. Köszönöm a válaszodat. Ha már a HD TV-kről van szó, ott majd mit ajánlotok? Elég a HD Ready is vagy inkább vegyek Full HD-t. 100 000 fölött nagyon nem akarok TV-t venni. -
Akey #74212 De képzeld majd el, mennyire meglepődik majd, ha 1 év múlva rárakja HDTV-re. Mintha egy új konzolt is vett volna. Az összes játékot újrajátszhatja majd, már csak a grafikai fejlődés miatt is. Amúgy meg szerintem nem szörnyű a CRT. Néha muszáj azon is hajtanom a kicsikét és azt kell mondanom, hogy még nem hánytam le tőle egyszer sem a berendezést. Ennek ellenére elég szemléletes a hasonlatod. -
#74211 Előbb TV-t vegyél és aztán összekaparod a pénzt Slim-re. Később olcsóbb is lesz és jönnek majd az ünnepi pakkok.
Ne röhögtess, 1 évig nem fogsz tudni játszani SD Tv-n... először is elhányod magad (RGB kábel nem ér semmit) és megunod, hogy milyen szar a kép.
Vagy vegyél egy 50e FT-os Hd monitort (hdcp kompatibilis legyen) -
#74210 egyet kell ertenem. nyomaba se lephet az sd a hd-nak. -
#74209 Mindig igazam van :) Most győzködöd magad, hogy majdcsak jó lesz és minden ilyen irányú megerősítésnek örülsz. Ez a gép HD kijelzőre van kitalálva, lesz kép a simán is, de sírva fogsz fakadni ha meglátod mindkettőn. -
#74208 Hidd el így van, ha csak egy bevásárlóközpontban elmész egy elektronikai cikkeket árusító bolt előtt ahol kivannak rakva TVk már eleve ott láthatod, hogy az mennyivel jobb képet produkál mint ami otthon van neked (főleg SD után)
Sajnos még egy ideig én is Ferrarival szántom a földet. -
Rony94 #74207 Már bocs de remélem hogy nincs igazad. Én úgy tudom hogy a PS-ben rengeteg beállítás van. Csak el kell találni a legmegfelelőbb beállítást és tűrhető lesz. Szerintem. Na mind1 majd kiderül.