89387
PlayStation3
-
jocco #74166 Nemtudom h ezeknél ugyan igy van e de a legtöbb játéknál a hol a demo akadt a teljesnél nem voltak gondok. -
ToM1113 #74165 Üdv!
Érdeklödni szeretnék hogy nektek is van olyan a Fifa 10 demo-ban vagy a 2010 FIFA World Cup South Africa demojában, hogy a meccsek előtti bevezető videóban, amikor a játékosok felsétálnak a pályára vagy amikor a stadiont mutatják, vagy az edzőket, oylankor van hogy akadozik a játék?
Meccsek közben nem, de visszajátszásoknál néha és a bevezető videóknál igen.
Valyon a teljes játékban is ez van?
Pont egy Fifa nehezíti meg a ps3 dolgát..... ? Ez azért elég hihetetlen. -
#74164 enyém eladó:D -
#74163 akkor vegyél wii-t -
#74162 -ja
-legjobb
-gondolom, legfeljebb nem fogja lejatszani
-a kozeljovoben aligha, igy is alularazott, tu-najntinajn :) -
#74161 Hi,
Néhány kérdés:
A PS3 megbízható konstrukció-e?
A Blu-Ray lejátszója milyen minőséget képvisel az asztali lejátszók viszonylatában?
Olvassa-e az írott Blu-Ray lemezeket is?
Várható-e áresés az alapgép esetében mostanság? Konzolstudio-nál 70-ért látom jelenleg a legolcsóbbnak, viszont én még soknak érzem ezt az összeget. -
#74160 Hali!
Érdekel valakit egy 80gigas Fat PS3?
Nagyon keveset használtam időhiány miatt, és most is amiatt adnám el.
3játékot játszottam ki vele.(Killzone2,AC2,Uncharted 2)
Tökéletes állapotban van. Garania van még rá 4 hónap.
-
Hugh Hefner #74159 nem, az a gt5 hibája. van benne hiba bőven -
#74158 Ha pl a GT5ben nálam a drótkerítés összemosódik, recés meg minden, az a lcd tv hibája vagy a grafikán lenne mit finomitani? :) Mondjuk néha a belső nézetben is olyan recés árnyékok vannak, hogy szörnyű, remélem ezt javítják. -
#74157 ha megvan valakinek a DBZ Burst Limit (az elso DBZ jatek, nem a Raging Bkast) megnezne, hogy jatszak-e meg online? mert megkapnam hasznaltan, de ha nincsm ar online kozosseg ami eleg valoszinu akkor ugrott a reszemrol. kosz elore is. -
#74156 Én most a customer services menüpont alatt írtam nekik, meglássuk mit reagálnak. -
#74155 Múltkor én reklamáltam nekik, amit előtte küldtek nekem emailt, arra a címre küldtem vissza. -
#74154 kosz -
Laceee #74153 1db F1-s autó van benne (Ferrari 2007), Nascar/Rally majd csak a teljesben lesz. -
#74152 a Gran Turismo 5 prologue-ba milyen verseny modok vannak? (rally, nascar, F1...stb) -
#74151 Thx, Londoni bolt irányítószámát megadtam, így engedte. -
lowdog #74150 csak UK iranyitoszamot fogad el, amugy nem szamit, a levelbe ird le a rendelesi azonostitot. megadhatod a sajat iranyitoszamukat pl...
vagy a rendelest visszaigazolo emailre is valaszolhatsz. -
#74149 Vagy 2 éve regeltem, szal a pontos folyamatra nem emléxem. De ha megnézem az accountomnál a címet, ott rendesen fel van tűntetve az irányítószám, szal totál nem értem, hogy panasz esetén mi a reteknek kell megadni, mikor az összes account infót látják..
Komolyan mondom 22es csapdája.. Ráadásul céghez rendeltem, de úgy néz ki a magyar posta még így is trombitának nézte a csomagot :S -
#74148 Hogy tudtál regisztrálni akkor? Nekem már a regisztrácio sem ment, pont a postcode miatt :) -
#74147 Tud valaki segiteni abban, hogy amikor masolnek filmeket notebookrol a PS-re, miert irja ki, hogy nem tudja felmasolni, mert kell 16 gb szabad hely. Helyem van elegendo tobb mint 80Gb. A filmeket Mediaserverrel (ethernet kabel) huzom at. Eddig nem volt vele semmi gond, van rajta vagy 10-11 divX film.
Ha pendrive-rol copyzom, akkor gond nelkul felmasolja. (de eleg korulmenyes tobb filmet egyenkent pendriverol feltolteni :S)
Ja megvalami: amint kiirja hogy a masolast nem tudja elvegzeni, mert kell neki a 16gb hely, a filmeket egybol corrupted data-va alakitja, pedig elotte felismerte. (A filmekbe AddSUB progival teszem bele elotte feliratokat)
Tudom-tudom streameljem PC-rol a filmeket, de nem szeretem, mikor feleslegesen megy mindketto. Itt kint eleg draga az aram :) Esetleg vki tud megoldast a problemara?
-
#74146 Köszi a gyors választ. A helpet olvasgatva azt írják, hogy a Contact Customer Services menüponton keresztül kell leadni a panaszt, ott viszont mindenképp kötelező kitölteni a postcode mezőt :S -
Norbi7 #74145 Én csak írtam egy sima e-mailt, hogy mikor, mit rendeltem, nem kaptam meg, ezért kérem utalják vissza a pénzt. De kérheted hogy küldjenek egy másikat. Én a pénzt kértem vissza, mert sajnos ami nem ajánlottan jön, azt én a legtöbbször nem kapom meg. :) Visszakaptam a pénzt, gyorsak és korrektek ilyen téren. -
#74144 Game.co.uk-ről rendeltem játékokat és a mai napig nem érkezett meg. A 30 nap letelt, most szeretnék reklamálni. A felületen kötelezően meg kellene adni egy postcode-t /ami elvileg az irányítószámot jelentené/ de nem fogad el semmit.
Reklamált már vki ennél a site-nál? Ha vkinek van tapasztalata pls segítsen. Köszönöm előre is. -
#74143 Valaki erre tudna választ adni vagy akkora núb vagyok hogy nem találom?!
Ez -
#74142 Bármi előfordulhat még a jövőben... :P most ne nézz hülyének :D -
#74141 Hát igen...bár kicsit bánom a Move miatt :( :( -
#74140 Hamar meguntad. -
#74139 [eladó játékok]:)
ITT -
#74138 Igazán nincs mit! Annó nekem is itt ajánlották ezt a progit! :-) -
ballor #74137 Nyári időszámítás miatt van.
Azt nézd meg. -
#74136 GT5 prologue minden alkalommal mikor elinditom figyelmeztett hogy a rendszer idő nem jól van beállítva, javítsam... de mit és hol?? A PS3-on tuti jól van beállítva, a játékban meg nem lehet módosítani, akkor minek sír, mi baja?? 1 óra eltolodás van.... -
#74135 -
#74134 Nagyon köszi tökéletesen müködik megy róla minden..mégegyszer köszönöm. -
#74133 Valóban ez a progi NTFS nek látta,most elvileg FAT 32.kiderül
-
#74132 köszi
a Win7 exFAT-ra formázta. -
#74131 Akkor csak az lehet a baj, hogy nem fat32-re formáztad. Próbáld ki a programot!EZT -
#74130 Ha pendrive-ot dugok be megjelenik de ha a vinyót akkor nem. -
#74129 ez a baj,hogy nincs.. -
Norbi7 #74128 A Network menüben megjelenik egy új sor. valahol az internet browser és internet search előtt, után és ott írja ki hogy miket töltesz, hány %-nál jár, leállíthatod és elindíthatod stb. -
#74127 A music menüben nincs ott, hogy usb storage device?
Ha ott van, háromszög ->show all.