PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ki volt írva,hogy raktáron erre amikor hivom ma a GLS-t,hogy miért nem hozták ki megtudom,hogy a bolt ahonnan vettem budapestrol hozassa!
ezzel még nem is lenne gond de akkor minek írják ki,hogy raktáron????
PSN ID:misi2mezei
Papesz
Nem, képet akartam feltölteni, de valamiért nem megy...pedig lenyomtam 20kb alá.
de szerintem ezt itt már ne, mert nem ide tartozik.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
sõt, még sok-sok évvel ezelõtt egy elég drága hangfalkébelt is vettem a cucchoz (kimber 4TC), de ha õszinte akarok lenni magamhoz, akkor szerintem inkább csak el voltam anno varázsolva a nagy audiózástól, és nem mernék rá megesküdni, hogy most vakteszttel kiszúrnám, hogy 2ezer forintos kábel szól, vagy 40ezer (hozzáteszem, erre a kábelre még azt is ráírták, hogy milyen irányban kell bekötni!)
Szóval továbbra is azt mondom, hogy borzasztó nagy üzlet ez a kábelesdi, és a digit kábelek terén meg méginkább inog ez a sok kavarás (pl ilyet láttam múltkor egy 40ezer forintos HDMI kábelen, hogy "dupla-tripla" árnyékolás...anyád!), és tényleg csak egy próbának szabad hinni. Se nekem, se neked 😉
Üdv,
G.
Egyébként meg szerinted inkább Danielnek kéne hinnem - mint a fülemnek vagy a szaklapoknak, aki olyanokat ír, hogy kikerekedik a szemem. Sárgaság van a kábelen, meg bedõltem az aranyozásnak...ezeket nem is lehet értékelni.
Egyébként nyílvánvaló az is, hogy egy olyan kábel, amire már aranyozott csatit tesznek nem csak ebben fog különbözni. Valószínûleg minden más összetevõje is magasabb minõségû anyagokból készül, tehát nem döntõen a csatitól lehet jobb, vagy rosszabb.
Üdv,
G.
"HOL SZEREPEL A LINKJEIDBEN, HOGY AZ ARANYOZÁS KONKRÉTAN ÁTBASZÁS?"
Te semmivel nem tudtad alátámasztani, hogy az aranyozás egy nagy kamu, majd ha ezt alátámasztod folytathatjuk a beszélgetést!
Ez a 4 vagy 5 darab meg olyan szinten vicces, hogy ehhez nincs is mit hozzáfûzni. Gondolom van két konzolod egy hdmi-s dvd-d egy hdmi-s set-top box egy hdmi-s kamerád és így jön ki.
Tv-bõl hány van 3-4darab?
Szívesen meginvitállak hozzám a két ünnep között vagy akár kölcsön adom a kábelem ha nem hagy nyugodni a kiváncsiság.<#awink>#awink>
Többet nem tudok tenni érted,meg nem is akarok<#eplus2>#eplus2>
Ezt most általánosságban irom,szeretem manapság neten mindenki szakértõ olyan dolgokban amihez halvány köze sincs csak elolvasott 5-6 cikket,ne agyisten 2-3 topic fórumot végiggörgetett és tényként kezeli az olvasottakat mintha tényleg tudná mirõl is beszél!<#taps>#taps>
Haverok, Buli, Fight Club!
G.
Aranyozás esetleg valamit javíthat a kontaktellenálláson, esetleg idõben nézve kevésbé növekedhet az ellenállása, de kb. ennyi. Viszont, ha egy digit jelnek ennyire számítana a feszültségszint (ami adott esetben a kontaktponton történõ feszültségesés miatt csökkenhet), akkor kib*szhatnák a kukába az egész digitális technikát. Természetesen hosszabb kábeleknél már valamivel érdekesebb lehet az ellenállás, de nem szobai méretû dolgoknál.
Ja, és "szakember" vagyok, de szerintem tök mindegy. Csak a saját szemednek higyj, de azt is csak úgy, hogy nem tudod melyik kábelt próbálod épp. Az emberi agy nagy becsapásokra képes, ha azt akarod hinni, hogy az a kábel jobb 😉
Üdv,
G.
Idézlek:
"Ajánlom figyelmedbe pár neves oldal profi szakembereit(hazi-mozi.hu, hifipiac.hu) hogy miért jó dolog csatlakoztatásnál az aranyo..."
És még mindig CSAK a HDMI-rõl volt szó, nem pedig például a hangfalak közti analóg átvitelrõl.
Bazze csúnyán bepaliztak vagy, hogy téged idézzelek:
Te is bedõltél.
Egyébként összes alatt hányat értesz?
Azért nem szeretek veled vitázni mert nagy a pofád és kibaszott lenézõ stílusban írsz!
Azért nem szerettek velem vitázni, mert a tévképzetetekkel azonnal tényeket állítok szembe és ez olyan mint a pofáncsapás a békatalppal. Ilyen témában a vélemény annyit sem ér mint a hajnali lepkefing. Akárcsak a digitális jelátvitelnél... vagy van 1-es és 0, vagy nincs.
És hol szerepel, hogy az aranyozás konkrétan átbaszás?
Egyébként amit itt mutatsz az korrekt, de pl egy régebbi 1.3-at nem tudó kábel bizony szépen megjeleníti csak épp nem tökéletesen. Két hete voltam a Mammut saturnban és nem volt 1.3-as HDMI 2méteresben csak 1.2-es.....tudtam, hogy nincs értelme veled vitázni, faszért kezdtem bele. Témát magam részérõl lezárom és ha nem haragszol nem neked hiszek, hanem szaklapoknak és a pár hifi/hm barátomnak, no meg a szememnek.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
nem fogtok találni hiteles forrást, ami bebizonyítja, hogy az arany bármiben is jobb. olyat meg, ami még azt is bebizonyítja, hogy valóban annyival jobb, mint amennyivel többe kerül, és nem marketing az egész meg pláne nem.
nem hozták ki....
de felhívom oket remélem hétfõre kihozzák,nem értem,hogy miért nem képesek ugy szálitani ahogy megvan adva?!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Lehet különbség kábelek között szabványban(manapság persze már mindegyik kapjató tudja az 1.3-at is), illetve, hogy milyen hosszúságig tudják garantálni a szabvány adatmennyiség továbbítását.
DE! Ez rohadtul nem abban nyilvánul meg, hogy "szebbek a színek" meg ilyen istenverte idióta baromállatságok, hanem például ilyesmiben:
200 ezer dolláros felszereléssel készített teszt. 15-tõl 1400 dolláros kábelek szereplésével...
Konklúzió:
"At lengths less than 4 meters you can just about use silly string (OK, not really) and get HDMI to pass at any current resolution. At less than 3 meters you'll even extend that to 12-bit color and possibly the next crazy idea HDMI Licensing decides to throw at consumers. Don't spend a lot on these cables and if you want to save money you won't let anyone at a big box store talk you into buying from them."
Remélem angulul jobban tudtok, mint okoskodni ARANYoskáim.
A digitális átvitel is általában redundanciával és hibajavítással dolgozik, ezek soxor még sem adják vissza az eredeti adatokat.
Szal oda is kell a jó minõségû csatorna, amit az arannyal tudunk biztosítani.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A digitális átvitel is általában redundanciával és hibajavítással dolgozik, ezek soxor még sem adják vissza az eredeti adatokat.
Ha az egyetemeken jogosan röhögnének az oktatók, akkor a Kárpát-medence lenne a szilikonvölgy, és a világ legmagasabb épülete meg Tápiószecsõn épülne és nem Dubai-ban.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Namost az egyetemen meg kéne tanítani a fiatalokkal, hogy az arany kurva jó vezetõ, ergo analóg kábelnél méginkább kijön a különbség.
Daniel: bazze bizonyísd te be, hogy a világ átbaszása az aranyozott hdmi, elkezded itt hülyíteni a népet! Keress olyan oldalt ahol profi hifi/házimozi szakemberek azt írják, hogy átbaszás, semmi értelme, sõt nem is arany hanem sárgitás(???) történik a kábellel.
A bullshitet rohadtul te kezdted....sárgítás mi??? Idióta!
a kábel aranyozottsága nem minõséget javít,hanem oxidációt csökkent ha jól tudom....az viszont befolyásolhatja az összeköttetést...
egyébként két QED Performance Hdmi kábelre nekem is fáj a fogam....
A HDMI csatikkal kapcsolatban tényleg van szép különbség a 10 dodós és az 50-es között ezt elsõ kézbõl mondom😉
Haverok, Buli, Fight Club!
Így most 28-29 fele kapjuk meg ha nem szúrják el újra, mert az egészet ujra kellett rendelni...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Persze ez csak akkor áll, ha van valami azonosítód.
azt mondták,hogy ma kihozzák erre még mindig semmi....
nem tudja valaki,hogy a GLS meddig szállit?ugy,hogy hány oráig?
van még esély,hogy ma kihozzák?
a KZ2 alapból ilyen,mivel rá van húzva egy grain szûrõ,amit a filmekben is használnak!!