PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

predator0
Az meg már senkit sem érdekel, hogy feliratokról beszélgettünk és szerintem a nagy többség lefordítható játékokról írt, nem pedig rpg-krõl, amik tele vannak magyarosíthatlan kifejezésekkel. Amúgy igaz, csak ez így olyan mint egy Trabant alapján azt mondani, hogy szar az összes autó. Vagy hogy lehetetlen FPS-t kontrollerrel játszani <#zavart2> Ez viszont már egy másik történet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

nem azt mondtam, hogy idegesítõ, csak hogy nem áll rá az agyam egyszerûen. megszoktam az angolt. (arról nem is beszélve, hogy a kb 30 emberbõl aki ma Magyarországon épkézláb szinkront hoz, abból csak egy része vállal el videojátékot, ki lehet találni, hogy hány szereplõ után ér körbe a dolog)

furcsa lenne az omg more aoe dots, wheres the mass dps helyett az úristen még több területre ható huzamosabb ideig sebzõ varázslatot, hol van a rengeteg durva sebzés

sziasztok!

egy kis segítséget kérnék. a problémám a következõ: van egy US accountom, mûködött is vele a fizetés. volt egy kártyacserém és meg akartam változtatni az acc.-on belül a Billing adatokat. 1. oldalon kártya adatai beír, 2. oldalon már ugye ki van töltve a kamu amcsi adatokkal, Confirm és persze kiírja, hogy nem valós adatok. Persze, hogy nem mert a kártya magyar, az utcanév meg nem.

Nem is tudom késõbb módosítani a kártya adatokat? Új accountot csináljak és úgy menni fog?
Szerintetek?

n000rbi
Egyetértek, nekem már egy ÉP a HP, vagy TP az XP helyett is bántja a szemem. Sajnos, vagy nem sajnos, ez van, az angol a világnyelv😛 (szvsz jobban örülnék ha a magyar lenne az😊) A japán cumókra meg így is legalább fél évig kell várni, amíg egyáltalán a karaktereket érthetõvé teszik számunkra, nemhogy az anyanyelvünkre fordítsák😊 Na píísz!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Totti5
Pécén magyar feliratos. Ha idegesít a magyar nyelvû könyv add oda másnak vagy tüzeld el😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

az angol nyelvû dragon age-hez jár magyar nyelvû stratégiai útmutató, ahol az npc az njk (nemjátékoskarakter), a dps az dsc (durván sebzõ csapattag), a dot az his (huzamosabb ideig sebez). neked ez nem bántja a szemed/füled?

Totti5
FF13ért már én is ölni tudnék.

Most nyertem a Home-ban egy AUDI apartmant. <#vigyor2> 3400-at csináltam az AUDI Vertical Runban. Az egész pecó egy kábelen lóg a város felett. Elég királyságos. <#hawaii>
NEXUS6
Néztétek a VGchartz-ot mostanában?

Japánban, gondolom a FF13 miatt, úgy megugrottak a karácsonyi héten a PS3 eladások, hogy még a Wii-t is ütötte elég rendesen!
<#eljen><#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Ne tudom elhinni hogy az erõsítõm (Sony str dg910), miért nem képes kiírni az aktuális Game hangformátumát.....
A Ps3-on minden kipipálva (audio option), és hdmi-vel van az erõlködõre kötve.
Minden esetben " Pcm 48"-felirat díszeleg a kijelzõn, tök mindegy hogy Killzone 2, vagy Metal 4, van benne.
Mért van ez?

www.videogameoutlet.hu

Azért ez sem pici túlzás...

Papesz

tanulj meg angolul, akkor nem hogy nem baj, hogy nincs magyarosított kiadás, de egyenesen zavar a nem angol beszéd

NEXUS6
Vadászol rá, pedig nekem úgy tûnt, hogy van már nálad elég belõle!?
<#hehe>

Bocs, de nem lehetett kihagyni!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

na nagynehezen sikerult😊
PSN ID-m misi2mezei az a rohadt sz*r csak ezt engedte....
vegyetek fel!jelenleg van Killzone2-m és holnaptol BF:1943!

PSN ID:misi2mezei

Komolyan sajnállak...

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

De így lehet valamit a hivatalos fórumon linkelgetni. <#beka2>
Totti5
Hiszel még a mesékben? petíciók semmire nem jók. Ha valamit akartok akkor a hivatalos fórumon lehet irogatni aztán vagy elolvassák a fejlesztõk és megfogadják vagy nagy ívben leszarják.

Totti5
"Az Ms valamiért nem tudta (bocs inkább így helyes: nem akarta/akarja) megoldani a wareztémát"

Nem e? több mint 1 millió potenciális live elõfizetõt és pontvevõt bannolt ki gépestül accostul 2 hónapja, igaz lehet megérte nekik mert egy részük vesz új gépet, de akkor is... erre készült már egy jó ideje. MS legalább tesz ellene konzol fronton, ha már pécén ugy sem lehet.

Volt Halo, Forza õsszel. Nyár végén nem volt Forza 3, mert az október végén jött.

DanielT
Az idiotizmus vadászata a "szórakozásom".
Nem felesleges a petíció, mert akár egy patch formájában is kiadhatják. Vagy esetleg language pack DLC-ként.
predator0
Unod? Akkor szavaztasd ki magad. Ja ne, az már meg volt 😄DDDDDDDD
Még mindig nincsen PS3-ra felirat. Találd ki légyszíves, hogy legyen. Játékosként csak ez érdekel. Ja, én tettem érte valamennyit és felesleges pampogás, MS emlegetés helyett aláírtam azt a bemásolt petíciót. Még ha tudom, hogy értelme a nullához közelít. Felirat még mindig nincs. Picsába.

Az Ms valamiért nem tudta (bocs inkább így helyes: nem akarta/akarja) megoldani a wareztémát, ezért Mo-n valszeg több 360 van a háztartásokban és valószinüleg ezt figyeli cég amikor szinkronizál egy játékot. Mellesleg Ms-en is volt egy nagy durr, megjelent 3-4 játék aztán még 1-2 és most a karácsonyi szezonban már egy sem. Asszem nyár végén volt az utolsó a FM3.
Másrészt -ha rámérted- abszolút márka és nagyvállalatellenes vagyok, azért van ps3-am, mert jóval többet tud, van neki egy polyphony egy insomniac és egy naughty-ja, ja és ha nem csak játékra használja az ember jóval kedvezõbb árú mint a 360. Szóval fanbojakármi kicsukva.

Egyébként meg sajnállak, hogy számodra a ps3 fanboj vadászat jelenti a legnagyobb szórakozást így az ünnepek alatt. További jó szórakozást!

DanielT
Má' elnézést, de ÕK akarnak eladni elvileg...

360-on tombol a warez, mégis magyarul jönnek az MS játékok...
Mindenki regeljen magyar címen is és ne külföldrõl és használtan vegyük a játékokat., hanem majd leárazva, Platinumba. Csodálkozunk, hogy nem vagyunk rajta a Sony térképén? Hát tegyünk ellene!
megjott a gép de nem tudok regisztrálni PSN re:S
nem fogadja el az ONLINE ID-t akármit is irok be😞
pls help!

DanielT
Már megint a fanboj idiotizmus... de unom.

Nincs magyarított játék PS3-on? A Sony hibája, rohadjon meg, játékosként csak ennyi számít.

360-on van magyarított(még szinkronos is) játék? Az MS érdeme, köszönjük neki, játékosként csak ennyi számít.

predator0
Látom azért tényleg megpróbáltok vért húgyozni. Akkor sincsen.

Totti5
Sotyinak nehogy már ne legyen pénze pár fordítót kifizetnie. Ez hozzáállás kérdése, nem pedig pénz.

Olyan mint a PSP store, 1 év után felnéztem rá és ugyan olyan kihalt, tartalom nélküli. Persze vannak rajta játékok, de csak vakon lehet vásárolni. 50 játékból 4nek van demoja. Grat.

DanielT
Akkor nem éri meg, de van.
fikusz vortex<#vigyor>

Neme.
Véletlenül én is megnéztem lewarezolt bélyeg méretû mozifelvételen, és legjobban a fluksz vorteksz tetszett benne.

Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/

NEXUS6
Ez tévedés, neki sem éri meg!
Csak nekik 10 mrd $ tiszta profitjuk van évente (nem a Boxból azt elhiheted), abból kijön az urdu, a pastu, a szingaléz mellett a magyar népek támogatása!;D

tegnap voltam az Avataron,ajánlom mindenkinek mert nagyon jo film!foleg 3D-ben.
már csak a látvány végett megérte rá elmenni szerintem😊

DanielT
A Májkroszoftnak érdekes módon megéri.

Továbbá látom, hogy ma nem az aranyozott szemüveged van rajtad, mert szakértõi figyelmed elsiklott a "honi" szócskán... nemtom tudod -e mit jelent. Valószínûleg nem, mert akkor nem hivatkoztál volna más országokban megjelenõ címekre.
Totti5
100nál több megy jóval😊 és csak újra példának tudom felhozni az MSt, igaz az MS itthon is nyomatja magát, rendezvényeken, kiálltásokon, jobban mint a Sony, de a lényeg le volt íra. Le vagyunk szarva.

Rohadtul csak a felszínt kapargatod -kábé úgy mint a 6-7 darab besárgított hdmi kábeleddel- ha ilyeneket írsz. Persze tudom, hogy te is tisztában vagy az okokkal, csak épp jobb a közérzeted ha ilyeneket írsz. Rohadtul nem szarja le a sony, nézz körül az exkluzívok hány nyelven jelennek meg...
Kicsi a magyar nyelvû piac ezért nincs.

Egész egyszerûen nem éri meg magyar nyelvû/feliratos játékokat kiadni, amíg éves szinten elmegy a top AAA-s játékból 100 darab. Ha te lennél a sony részvényese, te sem örülnél ha mindenféle 5-10milliós országban szinkronizálák a játékokat.
EA próbálkozik, de neki is csak a foci ami nullszaldós.

kösz az infót...

csak az a helyzet hogy mindenki mást ír

de én is úgy hallottam hogy 100cm alatt felesleges

PS3 250gb PSN ID: olishort1

hát ja! csak már kezdek belekeveredni a sok felhasználónévbe meg mail-címbe! 😊
Banano
Csinálj új mail címet szerintem.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

sziasztok!
Valaki meg tudja mondani hogy lehet törölni regisztrációt a store-n? sajna a sok próbálkozásnál elfogyott az e-mail címem! 2x meg nem engedi ugyanazt.Én sehol sem találom
Banano
3font shopto-n az nfl tour!

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
ha jól emléxem annó a Team fortress ps3-as ultraszánalmas multiját világszinten sem írták alá több ezren...ahhoz képest ez szép eredmény...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Mondjuk így nem is lesz.
KATT
Ez inkább azt mutatja, hogy nem kell felirat, mint az ellenkezõjét.

predator0
Akkor akinek erre van igénye vegyen boxot, mert ha vért húgyozik sem lesz másképpen.

DanielT
Nincs.
Totti5
Live sincs, mégis ad ki az MS lokalizált játékokat, vagyis a legnagyobb exeket pl Halo, GeoW, Fable, PGR, Forza.

Fifa is magyar PS3on, de ezek az EA érdemei, õ ezeket minden platformra így adja ki.

predator0
Need for Speed Undercover és Dead Space amirõl tudok, hogy magyar felirattal jelent meg. Meg kell tanulni "sajnos" angolul. Ameddig magyar store nem lesz (sohaazéletben), addig ezt sem fogják komolyan venni.

és utólagos magyarításra- mint a pc játékoknál- nincs lehetõség? Csak mert egy magyar felirat is hihetetlenül feldobja az élményt.
DanielT
Várni és reménykedni tudsz, a Sony leszarja a honi igényeket.
Sziasztok. Friss ps3 tulaj vagyok, és egy negatív észrevételem van, hogy gyakorlatilag egy játék se magyar feliratos, pláne nem szinkronos, miközben pc-re szinte mind legalább magyar feliratot kap. Lehet utólag " magyarosítani", vagy idõvel erre is lesznek magyarok? Köszi.