PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
furcsa lenne az omg more aoe dots, wheres the mass dps helyett az úristen még több területre ható huzamosabb ideig sebzõ varázslatot, hol van a rengeteg durva sebzés
egy kis segítséget kérnék. a problémám a következõ: van egy US accountom, mûködött is vele a fizetés. volt egy kártyacserém és meg akartam változtatni az acc.-on belül a Billing adatokat. 1. oldalon kártya adatai beír, 2. oldalon már ugye ki van töltve a kamu amcsi adatokkal, Confirm és persze kiírja, hogy nem valós adatok. Persze, hogy nem mert a kártya magyar, az utcanév meg nem.
Nem is tudom késõbb módosítani a kártya adatokat? Új accountot csináljak és úgy menni fog?
Szerintetek?
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Japánban, gondolom a FF13 miatt, úgy megugrottak a karácsonyi héten a PS3 eladások, hogy még a Wii-t is ütötte elég rendesen!
<#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A Ps3-on minden kipipálva (audio option), és hdmi-vel van az erõlködõre kötve.
Minden esetben " Pcm 48"-felirat díszeleg a kijelzõn, tök mindegy hogy Killzone 2, vagy Metal 4, van benne.
Mért van ez?
www.videogameoutlet.hu
Papesz
<#hehe>#hehe>
Bocs, de nem lehetett kihagyni!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID-m misi2mezei az a rohadt sz*r csak ezt engedte....
vegyetek fel!jelenleg van Killzone2-m és holnaptol BF:1943!
PSN ID:misi2mezei
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Nem e? több mint 1 millió potenciális live elõfizetõt és pontvevõt bannolt ki gépestül accostul 2 hónapja, igaz lehet megérte nekik mert egy részük vesz új gépet, de akkor is... erre készült már egy jó ideje. MS legalább tesz ellene konzol fronton, ha már pécén ugy sem lehet.
Volt Halo, Forza õsszel. Nyár végén nem volt Forza 3, mert az október végén jött.
Még mindig nincsen PS3-ra felirat. Találd ki légyszíves, hogy legyen. Játékosként csak ez érdekel. Ja, én tettem érte valamennyit és felesleges pampogás, MS emlegetés helyett aláírtam azt a bemásolt petíciót. Még ha tudom, hogy értelme a nullához közelít. Felirat még mindig nincs. Picsába.
Másrészt -ha rámérted- abszolút márka és nagyvállalatellenes vagyok, azért van ps3-am, mert jóval többet tud, van neki egy polyphony egy insomniac és egy naughty-ja, ja és ha nem csak játékra használja az ember jóval kedvezõbb árú mint a 360. Szóval fanbojakármi kicsukva.
Egyébként meg sajnállak, hogy számodra a ps3 fanboj vadászat jelenti a legnagyobb szórakozást így az ünnepek alatt. További jó szórakozást!
360-on tombol a warez, mégis magyarul jönnek az MS játékok...
nem fogadja el az ONLINE ID-t akármit is irok be😞
pls help!
Nincs magyarított játék PS3-on? A Sony hibája, rohadjon meg, játékosként csak ennyi számít.
360-on van magyarított(még szinkronos is) játék? Az MS érdeme, köszönjük neki, játékosként csak ennyi számít.
Olyan mint a PSP store, 1 év után felnéztem rá és ugyan olyan kihalt, tartalom nélküli. Persze vannak rajta játékok, de csak vakon lehet vásárolni. 50 játékból 4nek van demoja. Grat.
Döglik a géped a hsz-okba ágyazott youtube videóktól? Itt a megoldás: http://userscripts.org/scripts/show/137068 KERESEM - http://soundcloud.com/nemesg/sets/track-ids/
Csak nekik 10 mrd $ tiszta profitjuk van évente (nem a Boxból azt elhiheted), abból kijön az urdu, a pastu, a szingaléz mellett a magyar népek támogatása!;D
már csak a látvány végett megérte rá elmenni szerintem😊
Továbbá látom, hogy ma nem az aranyozott szemüveged van rajtad, mert szakértõi figyelmed elsiklott a "honi" szócskán... nemtom tudod -e mit jelent. Valószínûleg nem, mert akkor nem hivatkoztál volna más országokban megjelenõ címekre.
Kicsi a magyar nyelvû piac ezért nincs.
Egész egyszerûen nem éri meg magyar nyelvû/feliratos játékokat kiadni, amíg éves szinten elmegy a top AAA-s játékból 100 darab. Ha te lennél a sony részvényese, te sem örülnél ha mindenféle 5-10milliós országban szinkronizálák a játékokat.
EA próbálkozik, de neki is csak a foci ami nullszaldós.
csak az a helyzet hogy mindenki mást ír
de én is úgy hallottam hogy 100cm alatt felesleges
PS3 250gb PSN ID: olishort1
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Valaki meg tudja mondani hogy lehet törölni regisztrációt a store-n? sajna a sok próbálkozásnál elfogyott az e-mail címem! 2x meg nem engedi ugyanazt.Én sehol sem találom
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Fifa is magyar PS3on, de ezek az EA érdemei, õ ezeket minden platformra így adja ki.