89387
PlayStation3
-
dante8902 #74286 helló!
Az érdekelne hogy kinek melyik játék jön be leginkább a kettő közül? és miért az (érvek)?
Prince of Persia: Forgotten Sands
vagy
Red Dead Redemption
-
Papesz #74285 Ha fizetős lenne a PSN, úgy fizetnél, mint a kisangyal. Meg én is, meg mindenki más is. -
#74284 Aztan meg letiltanak onlinerol! :) -
#74283 És melyik a jó formázás? -
#74282 Nem még sajnos, de már nem kell sokat aludni:) -
#74281 iggggen? kösz az infót ezt nem is tudtam! -
ToM1113 #74280 Ha mákod van akkor kompenzálni tudod az online-t a warezzal, de ha nem akkor Box kuka ... :)
Én inkább nem fizetek online-ért + ba....... szerintem mérvadó. -
Chris Lowe #74279 Jól kell formázni és akkor igen. -
Chris Lowe #74278 Ha lenne pénz akkor szted érdekelné, hogy a zinternet hogyan megy?
Egyébként azt gondolom egy konzolvásárlásnál abszolút nem mérvadó, hogy fizetek-e pár ezret évente az online cuccért. Másik oldalról meg boxon megspórólhatja a warezzal ami csúnya dolog de rendkívül pénztárcabarát. -
#74277 Minden USB 2.0-ás Külső HDD kompatibilis a ps3-al?A pc-n kezd elfogyni a hely,és ha már veszek egyet akkor jó lenne ha a ps3-hoz is jó lenne. -
Chris Lowe #74276 Nem elfelejteni!
Store update múlthét óta kedd(usa), szerda(EU)
Remélem a héten jön a minigolf... -
ToM1113 #74275 :D
Van pííz, minek nézzen utánna :D
-
Szej #74274 Én igy nézek utána:D
Csak ez az internetes dolog érdekelt, minden mást értek:)
Köszönöm szépen. -
#74273 Vennél egy PS3 gépet ám nincs kedved egyáltalán utánanézni? Érdekes felfogás... -
#74272 Megvan okés. Itt a gépen regsiztráltam. Most hogyan tovább? Hogyan tudok a PS networkre belépni?
Elég az e-mailcím, meg a jelszó? Hol találom a PSN ID-t?
Basszus de szar hogy ilyen béna vagyok :) -
#74271 Hogyne írná az államot...a város után, az a rövidítés az állam...pl. TX = Texas stb... -
#74270 Beírom a kreált címet, de azt írja ki létező címet adjak meg. Mondjuk a generátor a címhez nem ír államot. Azt találomra választottam ki, valszeg azért nem jó.
-
ToM1113 #74269 Nem, nem kell fizetned + ba mint pl. Xbox-nál....
PS3 hoz viszont hd tv nem árt. -
#74268 Azért kell fizetni, hogy valaki ezt leírja neked :D -
Szej #74267 Vhogy nincs kedvem utána nézni:D
De am azért tok róla pár dolgot, inkább csak az internetes cuccot nem értem.
Hogy azért fizetni kell, hogy tudja neten játszani vagy nem?
Vagy ez hogy van? -
#74266 Hogy érted hogy semmit? Láttál már konzolt azért? A FAQban szerintem megtalálsz mindent vagy csak google?? -
Szej #74265 Hello
Lehet, hogy vennék egy ps3-t és semmit se tok róla:S
Vki elmondana nekem róla mindent?
Hogy a neten játszás dolog, hogy van meg ilyenek:)
Köszönöm előre is. -
#74264 És egy japánt is;) (FAQ) Vannak érdekességek:) -
#74263 Erről a helyről kiválasztasz vmilyen címet, és ezt adod meg a regisztrálásnál. Habár csak az irányítószámot nézi.
Ajánlom h csinálj USA-s és UK-s accot is a store kínálata miatt. -
#74262 Régebben olvastam itt, hogyha Ps store-ra regisztrélni akarok, akkor valami külföldi címet kell megadni. Ez hogy müködik? -
#74261 Ott megtalalsz mindent! -
#74260 Végre megjött a PS3! :) A bannerban lévő faq-ban ugye minden benne van ami a beállításhoz szükséges?
Vagy van még valami fontos amit tudnom kell? -
MrTwister #74259 Az szuper akkor beinvesztálok egy ilyenbe. Köszi a választ! -
#74258 Lehet -
MrTwister #74257 Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen headsetet: Nokia BH-504 (sztereo és bluetooth-os). Szerintetek lehet ezt párosítani a PS3-mal vagy felejtős a dolog? -
-
#74255 nekem ne mondja senki, hogy szar a shiftben a drift!! Nekem nagyon bejön :)
bocs a sok shiftes képért, de most rákattantam :D
-
Chris Lowe #74254 Röhej. -
Chris Lowe #74253 Igen ettől féltem...
Egyébként érthető, így lesz hova fejlődni, majd a következőben szebb lesz a fekete. SD tuner kelet euban is lassan hanyagolható.
Majd 2011-2012 lehet a 3D éve, akkor már inkább le is cseréli az ember a mostanában 2-3 éves lapostévéjét. -
#74252 1 szemüveg se jár hozzá. Külön csomagba kell venni. -
#74251 Sony 3D Edge LED LCD 40"= 440e. -
#74250 3D LED TV az ugye Csamcsung és a mi 7000 modellünk nemépp győzött meg arról, hogy jó lenne. Konkrétan mint tv egy rakás szar, 3D módban elmegy, de a szar szemüvegük miatt szellemképes (amikkel eddig néztük), SD tuner okádék, fekete nincs a képen, csak kékesszürke valami.
Röhej, hogy a marketing mikre nem képes.... :/ -
N0RB3RT #74249 Hali
Bocsi, hogy megzavarom a topik életét de lenne egy égető kérdésem.
Meglehet változtatni az Online ID-t úgy, hogy ne vesszen el a besorolásom a játékokban ? -
#74248 mindegy az, csak ossza a netet -
#74247 Holnap érkezik a PS3, számtechboltos haver hozott egy TP-LINK TL-WR841ND routert hozzá. Baromira nem értek ehhez, szerintetek jó lesz?