89387
PlayStation3
-
Hugh Hefner #74326 először én is azt hittem, hogy előző este haluztam be, mert erősre sikeredett az este : ) -
#74325 Nekem zöld és mindig az.
Biztos feketelyukba került akkor, vagy a tér-idő kontinuum megtört. -
#74324 napszaktól. -
ToM1113 #74323 Értem.
És mitől függ a változás?
Holnap bekapcsolom akkor piros lesz? :O :P -
#74322 Változik a színe. -
ToM1113 #74321 Üdv!
Lenne egy érdekes kérdésem.
Ps3-hoz a sima original téma van beállítva. Ez Felülről lefele megy át sötétzöldből világosba, nagy vonalakban leírva.
Namármost a minap arra lettem figyelmes hogy ha pl most bekapcsolom a ps-t akkor ez a sötétzöld inkább fekete, lefele pedig inkább szürkül mintsem világos zöldbe menne át. Persze van benne zöld továbbra is.
De én úgy emlékszem hogy tegnap még élénkebb zöld volt az egész és nem ilyen feketés.
Lehet hogy csak rosszul emlékszem....
Játékoknál és minden egyébnél rendben vannak a színek stb. szóval fogalmam sincs hogy én emlékszem rosszul vagy tényleg ilyen a háttér. -
Papesz #74320 Persze, hogy leszarja, MINDEN konzolt tévéhez találtak ki. -
#74319 Ez a kábel Wii-mhze volt annó. NAGYON SZAR!!!!!!! A kép percenként elment 2-3 másodpercre illetve elpirosodott az egész gagyi -
#74318 hát igen, sajna a sony leszarja a monitorosokat és gányolni kell. -
#74317 igy mar ertheto. de ennyi penzert inkabb maradok a dvi-nel. csak kicsit rossz, hogy valtogatni kell a gep es a ps3at... nem tesz jot a monitor csatlakozojanak. -
#74316 ha jobban megnézed akkor ez közvetlenül ráküthető a ps3-ra, és támpgatja a hd felbontást, amit te linkeltél az sima kompozit/s-video, azaz a legrosszabb elérhető felbontást kapod, ez azért nem kis külömbség. -
#74315 hat en nem sok kulonbseget latok... annyi, hogy amit te linkeltel azt egyszerre hasznalhatod wii-n es ps3-on. -
#74314 ilyen a ps3 vga kábel, csak egy kicsit drága. -
#74313 ezzel a kabellel rakotheto a ps3 monitorra? vagy a ps3 abszolut nem tamogatja a vga-t. -
#74312 Köszi a válaszokat! -
#74311 Csinálj egy UK-s accot csak UK-s címmel, irányítószámmal, ugyanúgy ahogy az USA-sat csináltad.
Röviden a menete:
-new user
- sign up for store... -
#74310 kimész balra a ps-en a menüben,és arra a névre kattintasz,ami angol storet enged -
#74309 Bocs ha hülyeséget kérdezek, de új vagyok.
Szóval most bevagyok lépve USA reggel, és ha a PS store kattintok, akkor az USA store jön be.
Hogyan tudok belépni a másik névvel, hogy az UK-s store-t lássam? -
#74308 Most h érted? Csinálsz egy UK-s accot is, letöltöd és happy van. -
#74307 És akkor hogy oldjam meg, hogy két névvel is bent legyek? -
#74306 Olcsóbb lesz a PS3?
Legalábbis a pletykák szerint -
#74305 UK store-n keresd. -
#74304 Én nem látom :( Lehet valahogy frissíteni a PS store-t? -
#74303 Na akkor az én kis élménybeszámolóm: egy kalap sz@r.
A graf odaver nagyon erős kifejezés, még a Forza 3 is szebb tőle:). -
Akey #74302 Már múlt hét kedden felkerült a Split/2nd. Nekem kifejezetten tetszik. Olyan Motorhead szerű, így jó emlékeket idéz fel bennem. Az irányítás is szolid, azt csinálja a verda, amit te éppen akarsz. A sebességélmény egyelőre hiányzik, de ettől eltekintve helyén van a játékélmény. Graf odaver, pályatervezés is okés és a catch up sem zavaró. -
#74301 Keddre lett hozva a store update??!! Hát nem szerdára? Nimáá:)! -
#74300 hat egy oraval ezelott szedtem le, szoval nem :P -
#74299 A demót nem csak holnap rakják fel store-ra? -
Prof William #74298 Szintén előfordult már de sztem hűlés/melegedés közben adja ki ezt hangot. -
#74297 a Split/Second-ot kiprobalta itt valaki? mi a velemenyetek rola? -
MrTwister #74296 Köszi akkor megnyugodtam. Más van egy alap 4 ezer Ft-os Logitech webcamom szerintetek ezt rá lehet drótozni a PS3-ra úgy értem felismeri és használja is? -
#74295 Mikor lesz us Store frissítés? -
ToM1113 #74294 Nekem is kattan néha 1-1 et a 250 gb os slim, de szerintem csak ahogy melegedik ill. hül......
-
#74293 Nekem is vannak néha csatazajai, de szerintem ez normális -
MrTwister #74292 Most is hallottam, hogy lepörög valami motor a PS3-ban aztán utána 2 másodperccel 3 nagy reccs ami kb 1,5 másodpecig tart összesen. Ja és jó hangos. Néztem lemezt szerencsére nem karcolja. Mi a túró ez?! Féltem a vadi új PS-em nem akarok a szervízre várni hónapokat:-( -
MrTwister #74291 Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem! Slim 120GB-os PS3-am van és néha hatalmasakat kattan, ezt úgy kell érteni mint amikor a bútor vagy az asztal reccsen egy nagyot. Ja és persze csak bekapcsolt állapotban csinálja mielőtt azt mondanátok, hogy a műanyag tágul vagy ilyesmi:-) Általában bekapcsolás után pár perccel csinálja vagy ha játszok/játszottam valami játékkal én ezek alapján a blueray olvasójára gyanakszom! Szerintetek az csinálja? Ez így normális? Néha a frászt kapom tőle akkorát kattan! Ja és egyszer volt olyan (tényleg csak egyszer), hogy elment a kép vagy 1-2 másodpercre játék közben(1942 Joint Strikezés) aztán visszajött! Öcsém szerint -neki még a régi FAT gépe(80GB) van-már neki is csinált ilyesmit. Kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is, hogy ez így normális vagy valami gáz lesz/van a PS3-mammal. Köszi a megnyugtató vagy nyugtalanító válaszokat:-) Ja és a PS3-am kb 2 hetes szal még szinte új. -
#74290 Erre a negyvenesre senki sem mondana nemet. :D
[IMG][/IMG] -
Chris Lowe #74289 Lacee megírta bebiztosítom.
Egyébként jónak nem jó, de ami mindkét gépen használható az a fat32 formátum. -
#74288 Red Dead Redemption
Western hangulat, és fergetegesnek tűnő multiplayer.Szerintem esélyes az év játékára.
A PoP-ből csak a legeslegelső pixelhalmazossal játszottam.Az bejött,de az újak nem
Köszi Laceee -
Laceee #74287 FAT 32