PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
ki)"
Ja, a max 64 megabyte-os kártyáival... nagy lószar volt az N64 mire kijött, csak az ígérgetés maradt belõle, mondjuk ebben a Sony is nagyon jó volt mindig...
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Megszereztem a 61-ik kincset is, de így sem kaptam meg <#rinya>#rinya>
Mi a fene baja lehet???
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
X360 oldalról ki lehet húzni a Mass effect 2-öt, és a Splinter Cell-t.
Kár is ilyenrõl vitázni, hogy melyik gépre menny exkluzív game jelenik meg.
Teljesen egyértelmû, hogy ebben ki vezet.
Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Van itt minden Locoroco-tól, Gt féle szimulátorig és Killzone féle lövöldözõstõl a logikai játékokig, totál lefedik a stílusokat, egyedül egy könnyed kis stratégia hiányzik(amigás North&South vagy C=64-es Defender of the Crown).
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ez tényleg így van, jó példa vagyok erre, ha boxom lenne valszeg malmoznék(mondjuk kikapcsolva nem romlik el😊)), mert pár játékon kívül nincs ami lázba hoz.
Mikkel is játszom sokat?
Golf(csakis Clap Hanz féle, Tiger Woods féle irányítástól a hideg ráz), mászkálós, platformjátékok, billiárd, sakk, póker stb egyszóval a könnyed-laza gémek és ezt a sony biztosítja jobban. Bevált a moszgásérzékelõs bowling is, nincs hónap, hogy pár barát-barátnõvel ne játszanánk.
Akciójáték percekre köt csak le.
Vicc, hogy ezt az új billiárdot(Hustle Kings) jobban vártam/om, mint bármelyik AA játékot.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Bátor lépés, különösen úgy, hogy 360-ra a warez már a ps3 megjelenése elött kész volt, ergo láthatta a sony, hogy így nehéz lesz.
Annyi csak a jósok után szabadon, hogyha 2011-ben itt generációváltás lesz megeszem a nemlétezõ kalapom. Jó példa erre a hadonászós vackok amik majd jönnek a két gépre.
Plusz akkor érdemes váltani ha a szoftverkészítõk már nyafognak a kevés memória miatt, az meg még nem történt meg. Egyébként nem is igazán látom a jövõt, mert egy ps4/xbox720-on egy játék fejlesztés olyan hihetetlen pénzeket fog felemészteni, hogy akár 20-25ezer felett lehet a játék ára és ez csak az apró gond....
....a nagyobbik a fejlesztési idõ, ha ma kezdik el az elsõ nextgen játékfejlesztést az is késõ, 2014 körül talán célba ér. Talán. Lásd kurrensgen GT5 vagy GOW3 vagy Heavy Rain, de boxon is lehet sorolni pl. ott a Max Pain alkotóinak a játéka(nem ugrik be a címe)....bazze hány éve készül?
Szvsz a MS-nak az a szerencséje,hogy tetracsilliárd dollár állt rendelkezésre marketingre/garanciális káoszelhárításra és idõelõtti drasztikus árcsökkentésekre...enélkül már rég a 3. helyen kullognának...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Papesz
Meg van még az a trófea is, amit 55 kincsért ad, de mikor megszereztem a 60-at, csak a játékon belül kaptam egy medált, de trófeát nem.
Pedig már nem kellene sok trófea a platinumhoz :S
PSN ID:misi2mezei
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Na mesélj, hogy szünteti meg gombnyomással a netre nem kötött gépeken a warezt?
Azonban ez rávilágít arra, hogy hogyan képes a sw hw eladást generálni.
A Sony szempontjából viszont épp ezért fontos lehet az, hogy eddig halogatott nagy címek jönnek az elkövetkezõ évben, új igen csak jól beharangozott címek mellett, és a PS3-hoz kapcsolható ma már klasszikus sorozatok köv részeivel. A PS3 bizony most frissebb képet mutat sw szempontjából és ez látszik meg az eladásokon. Az X árcsökkentéseinek a hatása max annyi, hogy piacon tudtak maradni, de a PS3 szárnyalását nem nagyon tudták visszafogni.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Az egyátalán, sõt semennyire sem meglepõ hogy Japánban a PS3 Amcsiban pedig az X sokkal erõsebb, ez a világ rendje, ha másként lenne, na az meglepõ lenne. A többin meg osztozik Anglia és Európa ( Ázsia és Autrália, de az nem olyan komoly piac )
Csak megjegyzem hogy már átlépte az 1 milliót japánban a 360, az MS nagydobra is verte ezt ann, valamikor év elején márciusban volt.
Japán: Dúrván 5X annyi PS3 ment el, az X360 nem éri el az 1 milkó eladott gépet, gyak ezt a piacot megint bebukta az M$.
Európa: A VGchartz szerint vezet a PS3. A Silim kiadása óta hónapok óta 1,5-2X annyi PS3 fogy a Boxhoz képest, miközben a Box is hozza a szokásos formáját.
Amerika: Itt az X elõnye viszont döbbenetes, majd 2X annyi X került gazdára (20 mill vs. 10 mill) és a Slim kiadása itt gyakorolt a legkisebb hatást a piacra. Annyi történt, hogy végre felvette a ritmust a PS3 eladása az X-hez viszonyítva, és már nem növekszik a rés, talán minimálisan csökkent is.
Világ átlagban viszont a Sony 4 hónap alatt dúrván 1 milliót (inkább többet faragott le a hátrányából, gyakorlatilag ilyen tempóban 1,5-2 év múlva a Sony megnyerte a versenyt. Szal addigra nem csak idõarányosan, hanem abszolút értelemben is átveheti a vezetést.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Egy szinten tehát tényleg a siker záloga a warez, azáltal, hogy gyak a konkurencia ellen irányul.
Másrészt a legális termékek a tisztaság biztosítása érdekében mindig egy csomó megkötéssel, macerával járnak, lásd pl jogtiszta OEM Win/Office telepítése, felér egy adónyilatkozat kitöltésével. Ez sok felhasználót el is ijeszt. Ha csak legális termékeket tud elérni, mint a PS3 esetén, akkor esetleg pusztán kényelembõl sem dönt mellette. Ha kijött volna már most Japánban a FF13 X360-ra, akkor a fél világ már azt nyomná és nem kéne még félévet várni a civilizált verzióra.
A Sony is lehet, hogy bevállalja/hagyja, ha lenyomta az X360-at, vagy ha PS3 mán önmagában elég pénzt termel.
Ez így van, ez egy régió itt, és a játékokat így adják ki és így sokszorosítják. Álltalában amit itt sokszorosítanak és van benne magyar kézikönyv abban cseh, szlovák nyelvek vannak még, vagy pl a Fifánál is ezek a nyelvek és kommentárok válaszhtatóak és pl az angol benne sincs ebben a kiadásban.
Én Csehországban vagyok, itt vettem PS3-at, az account regisztrációmhoz nem is adtam meg címet (nem szándékoztam, meg a jövõben sem szeretnék bankkártyával fizetni). Ma vettem elõször feltöltõkártyát (500 és 1000 CZK értékben lehet kapni õket), és nézem a dobozon a matricát: lengyel, magyar, szlovák meg a cseh forgalmazó címei is rajta vannak (származási hely meg: Ausztria, LOL... méghogy vége a Monarchiának... <#idiota>#idiota>).
Isten nem bottal, hanem VMware.
THERE WILL BE ONLY CHAOS!!!
Mielõtt megvenném ki szeretném próbálni.
Ami meg a bannolást illeti,készültek rá vagy sem,annyira átlátszó húzás,amilyet már megannyiszor produkált a cég...hülyék lettek volna nem kihasználni a MW2 megjelenését...
A Burnout Paradise milyen játék? Hülye kérdés, de most találtam egy helyet, ahol 3000Ft, megér annyit? Vagy csak kormánnyal élvezhetõ igazán?
Ezt most olvasom róla "1080i support to the PlayStation 3 version". Ez igaz?
Köszi,
G.
Ezek a digitális jelfolyamok sima sztereón is tudnak sz0p@tni. A TV-men van S/PDIF kimenet, a CD-lejátszómon meg ugyanilyen bemenet. A TV menüjében 2 opció van digitális hangra, "PCM" meg "Auto". A Brütal Legend, meg néhány játék demójával csinálja azt, hogy nem küld HANGOT (de valamilyen jelet igen, mert a DAC kijelzõjén megjeleni a "PCM 48.0 kHz" üzenet), csak ha átváltok egyikrõl a másikra. Mindegy, hogy Auto-ról PCM-re, vagy PCM-rõl Auto-ra, jön a hang utána. Ez SZVSZ a TV hülyesége (lehet fikázni, LG... 😄), de az erõsítõd az Sony , gondolom annyira nem is volt kicioccó, papíron tudja is, így illene, hogy ne a "némelyik" kategóriába essen bele...Persze a forrás is olyan kell legyen (biztos, hogy az említett játékok támogatják ezeket a hangformátumokat?)
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ugyanaz megy mint anno a ps1 esetében, szinte a megjelenés napján fel volt törve a gép, sony valszeg ezzel tisztában is volt, de belefért, mert az akkori konkurenciát(sega, N) el kellett nyomni! A feltört gépbõl sok fogy ezért sokféle játék kell, ha sokféle játék van akkor nagyobb a hype, mégtöbb gép megy el. Mondjuk anno ott közrejátszott a cd mechanika is, sok embernek a ps1 volt az elsõ cd játszója. Ps2 ugyanez, csak épp ott már jóval körülményesebb volt a warez, sokkan épp ezért nem is foglalkoztak vele(már én sem), inkább kevesebb/minõségibb játék. Plusz a megjelenéskor a dvd megint nagyot dobott a konzolon.
Ms kicsit késõn kapcsolt, jobb lett volna a Dreamcast idején belépni, mondjuk errõl nem csak õ tehet, újgazdag nagyvállalat, 2002-ben léphette meg, de a szisztéma szinte ugyanaz mint a playstation története. Biztosra mentek, kell a warez is a sikerhez.
Ha akarták volna megoldhatják a stabilabb védelmet, pláne egy szoftvervállalat, de nem akarták. Én így látom
Ha viszont ezeket a körülményeket is számításba vesszük, egész jól áll a ps3 a warezmentes stílusával. Persze nyugaton nem dob akkorát a warez mint itt vagy a fejlõdõ országokban(ehhez egyébként hozzátartozik, hogy 1996-ban nem is nagyon tudtam volna mást tenni mint csippelem a ps1-et, abban a világban alig volt szoftverkerekedelem Mo-n, 4 eredeti játékom volt GT2, Crash3 és CrashTR, Everybody's Golf2 mind Ausztriából.
Mondjuk ez is valami C=64, Amigán egy sem volt. 😊
Mindezt a MW2 megjelenése elõtti hypetengerben....Inkább jól idõzített stratégiai lépés ez,mint warez elleni harc....jót tett az eladásoknak...ha ez menne havi szinten,évszaktól függetlenül de kevesebb userral,akkor valóban az lenne aminek te látod...
és még valami!a PS3 exclusiv F1 a teljes is olyan szar mint a demo?
mármint itt a torésmodellrol meg a boxkiálásrol beszélek mert a demoban igen sz*r....
ja és még várom a választ az elozo kérdésemre is😊
"olvastam,hogy van néhány játék amit annak ellenére,hogy 720p van a boritora írva meg lehet csinálni,hogy 1080p ben mennyenek!nem tudja véletlen valaki,hogy melyek ezek a játékok?
a Killzone2 meg a GOW Collection biztosan!"
elore is thx!
Optikain kötöd össze akkor megjelenik, de akkor viszont a tömörítetlen surround hangot bukod ami szvsz fontosabb. Szóval ne foglalkozz vele, inkább hallgasd a GT5p 7.1 tömörítetlen hangját. 😊
Ugyanilyen bosszantó, hogy csak saját márkájú cuccok képesek kommunikálni hdmi-n, míg régen a sima scart ha kapott jelet már váltott is a tv arra a csatornára. Ezt is buktuk....mindegy van helyette fullHD! 😄
a Killzone2 meg a GOW Collection biztosan!
ja és,hogy tudom megnézni,hogy 1 játék mennyiben fut?