PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

vegeta22
Hali!
A haverjaimmal vettünk közösen egy ps3-at meg hozzá a Call of Duty Modern warfare 2.És online szeretnénk játszani elmondaná valaki hogy kell?
A válaszokat elõre is kössszi!

B.U.É.K😊

Ne agódj az egészdéged miatt....elmúlik:)

brodix
Ja meg persze mindenkinek BUÉK!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Nagyon jó játék!
Na dehát melyik GTA nem jó? 😄

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

BUÉK!
2010 nyárig meg ezekre fontos gyüjteni:
Heavy rain, GOW3, GT5, Modnation Racers.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

predator0
Jaja. Elõre is BÚÉK, franc tudja mikor leszek megint netközelben 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

NEXUS6
Hát akkor jövõre ugyanitt!
PUÉK!
<#idiota><#nevetes1><#wave>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sziasztok! Elõre is sikerekben és ps3-mazásban gazdag Boldog új évet kívánok nektek! =)

az fasza

és jó?

mi a vélemény a game.rõl?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

köszi
Létezik olyan gyûjtõoldal ahol a letölthetõ demok listája található meg?

Azt nem találod, hanem te csinálod. 😊
Szóval kell egy új felhasználót kreálni és amikor kitöltöd a playstation network-ös részt akkor angol címet adsz meg. De mindent megtalálsz a ps3 faq-ban klikkelj oda!

hol találom az uk accountot mert már végignéztem de nem találom .
köszi kipróbálom hátha sikerül
Plusz például ha zenét hallgatok HDD-rõl akkor innen teszem, mert egyrészt sokkal jobb a földgömb része mint a sima zenehallgatásos (netrõl húz le képeket, infókat) másrészt közben ugye számol és az meg majdnem olyan mintha odadobnál 10ft-ot egy nyomoréknak.
Amikor ránézek hol tart számításban, beállítok még egy albumot, jó kis húzóerõ. 😊

Ez a platinum féle kinézet meg pont annyira számít játék közben, mint a következõ daniel féle beszólás...

Behoz egy földgömböt, amin látszanak a világvárosok (pl Budapest 😉), mutatja a várható idõjárást, ha rámegyünk egy városra, akkor behozza az aktuális Google News híreket. Ha éppen este van nálunk, akkor a kivilágított Európát látod, míg a földgömb másik oldalán nappal. A Life-al csatlakozhatsz a Folding@Home-hoz, ami segítségével hozzájárulhatsz a PS3-ad számítási teljesítményével gyógyíthatatlan betegségek gyógymódjának kutatásához.
brodix
Élet PlayStationnel
Gõzöm sincs mi ez, de ez a címe magyarul 😄

brodix
Én épp játszok, de nem neten, hanem offline gyûjtöm a trophykat 😄

hallitok mi ez a Life with PlayStation?gyér az angoltudásom ugyhogy nem tudom....
letolteni meg nem fogom ha baromság mert rámentem és elkezdett valamit tolteni!

PSN ID:misi2mezei

predator0
Nem nagyon, mert régiókorlátos. Proxy szerverekkel kell/lehet variálni, úgy talán megy.
Gyorsba rákerestem. UK account alatt próbáld, netbeállításoknál proxynak add meg a következõt, ha nagyon érdekel:
adress :83.244.147.95
port :8080

üdv. lenne egy kérdésem hogy mûködik e valakinek ps3-on a vidzone program. nem rég van konzolom és még amatõr vagyok ilyen téren. a válaszokat elõre is köszi
predator0
Nekem van olyan játékom, aminek a tokja rendes kiadású, a lemez maga Platinum. Ismert külföldi oldalról rendeltem (nem írok nevet direkt) elég régen újként. Használtat küldtek. Az volt onnan az utcsó rendelésem.

DanielT
Ezt már embere válogatja. Én gyûjtõ is vagyok, semmibe nem veszem a Platinum címeket, újrakiadásokat.
és ha esetleg nem akarja eladni?😄vagy meg pl mint én ha veszek játékot használtan akkor is mindig a legolcsobbat keresem!és általában a Platinumos használtakat olcsobbért árulják mint a sima használtakat....
és amugysem az számit,hogy miben van benne hanem az,hogy mi van a lemezen😊
és minden lemezen ugyan az van....

DanielT
"de olcsobbért is vette szoval még jol is jár vele...."

Megtörténhet természetesen ez is, de az is, hogy hetekig árulja, mert senkinek nem kell. Platinum helyett inkább használtan veszem a normál kiadást, olcsóbban mint a gagyi.
jah lehet a sima eredeti verziot el tudod adni tobbért de a Platinum sokkal olcsobb....
ugyhogy hiába adja el kevesebbért(persze ha el akarja) de olcsobbért is vette szoval még jol is jár vele....

igaz, ez kiment a fejembõl, hátha valakinek számít ez is. én nem szórakozom használtjáték kereskedéssel. és ha foglalkoznék sem lenne szempont. de biztos van akinek az.

DanielT
Hazucc. Nehezebben/rosszabb áron tudja eladni. (Ha ez szempont)
köszi a válaszokat, éreztem, hogy valami abszurd hülyeség az oka.

ha nem a videojátékok polcon való sorbarendezésében találod meg önmagad, akkor nyugodtan vedd meg, semmilyen hátrányod nem származik belõle

DanielT
Gyûjtõi szempontból értéktelen és ronda.
predator0
Mert hál istennek ez a legnagyobb problémájuk éppen akkor, miközben más h1n1-el a tüdejében szenved kínhalált.
Sokaknak nem tetszik a kinézete és inkább a normál kiadást részesítik elõnyben.

Valaki lenne olyan kedves és elmagyarázná röviden, hogy az emberek miért óckodnak a Platinum kiadástól?

gta 4 -el játszik valaki?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Shopto-n bazi nagy leértékelés ps3-on is!
Fracture 4 font, Fifa08 3font(kemény 900,-ft..)
de van még pár eksön pl asszem megveszem megint a WSC09 snookert(pedig elég szar), mert 5 font körül van. <#eplus2>

n000rbi
A fene a hanyag release group-okba 😛 Kösz a választ, akkor marad a zsákbamacska 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Alien!
itt a válasz a problémádra.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Hát ööö. HK store már ez év májusában sem fogadott el más országban kiadott kártyákat.

n000rbi
Nem értek valamit: több szinkronos filmnél is elõfordult már, hogy miután tsmuxerrel a ps3 számára emészthetõ formátumba raktam (pl. *.ts) és kiszedtem a fölös audiót és a feliratokat, csúszik a hang! Mi a fenéért? A film elején még jó, aztán szépen lassan egyre jobban szétesik...Azt látom, hogy a progiban lehet frame/sec-et állítani, de mekkora értéket állítsak be? Ezt találgatással lehet csak megoldani? Vagy valamit nagyon benézek... Légyszi segítsetek...köszi!

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

aki akar játszani az vegyen fel!
PSN ID: misi2mezei
van killzone2 meg BF 1943!

azért köszi! majd lehet megpróbálok egy új acc.-ot csinálni...

Nem tudom mi az oka, mintahogy azt sem vágom, hogy kábé 3 hónapja csináltam egy hong-kongi accot, de nem tudok vásárolni dombornyomott mastercard-al, miközben az usa elfogadja a dombornyomás nélkülit is. Ráadásul, több embert ismerek akik tudnak a HK store-ból vásárolni. <#nemtudom>

Játszom ezt a Dirt2-õt és hát ugye tudjuk a hibáit, de ha nem akarunk komoly szimulációt és nem is fullárkád versenyzés a cél akkor elég jól ki tud kapcsolni.
Jah és mükszik a ps3-as fotómód az xmb-bõl!
Lényeg: korrektül össze van rakva!

esélytelen, hogy segítsetek nekem EBBEN???

Mindegy milyen gépet építgetnek az emberek, ha Mo. megjelenés elõtt egy hónappal ingyen letöltheti az ember. Sokkal kényelmesebb letölteni, mint várni még pár hetet, és nem kis összegért megvenni. Megjegyzem, hogy egy warez game nincs itthon.

A másik, hogy hiába nyújt nagyobb teljesítményt egy pc, ha ugyanazzal az engine-el készül a játék pc-re és konzolra. Nem fognak plusz energiát fektetni abba, hogy pl. nagyobb texturákkal fusson pc-n. De azért akad kivétel, és az sem elhanyagolható tény, hogy egy középkategóriás vga kártyával is már 1-2 játék kivételével mind teljesen jól fut 1920x1200-ben. Az AA használata is felesleges.

A mostani játékok közül is pár jobban néz ki pc-n, mint konzolon.
pl. Bioshock, Oblivion, Mass Effect, Prey, Dragon Age,....
Azokról nem is beszélve , amik csak pc-re jelentek ill. jelennek meg.
pl. Crysis, Spore, Witcher, X3 Reunion, Kings Bounty,
A jövõben is lesz pár game ami jól fog "mutatni" pc-n.
pl. Rage, C&C4, Starcraft 2, King Arthur,

Pc: i7 7700K, 32GB, Nvidia 2080RTX PS4, PS3, PSP, C64

Alien!
az ok,hogy nincs már benne lé....nem éri meg,mert az a réteg aki a csúcspécéket építgeti,nem képez vásárlóerõt....

elrettentésül

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Évente szoktam venni egy-egy PC-s magazint, hogy lássam az aktuális játékokat.

Kicsit ledöbbentem, hogy mintha megállt volna az idõ, grafikában minimális fejlõdést látni, mármint PC-n. Mert ha azt nézem, hogy jön egy Heavy Rain, meg ilyenek és azok mit tudnak, akkor valami nem stimmel a PC piacon. Pedig ugye már milyen bika egy átlag PC a konzolokhoz képest.
4 magos proci ,4GB RAM, 4 generációval fejlettebb videokókari meg minden.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

nem😄
ugy menni fog?
megyek és meg is probálom😛

Háromszög és Display All megvolt?
ráraktam 1 sima .avi filmet USB re de nem megy a film ha berakom a PS3-ba:S
meglehet valahogy oldani?

ha rámegyek a www.divx.com/vod ra nem találom hogy hova kell beirni a 8 jegyü kódot.