89387
PlayStation3
-
Tevez11 #74366 Köszi! -
#74365 Szevasztok!
Kaptam kölcsön kipróbálásra egy PS3-at. HDMI-vel kötöttem a TV-re, de amikor bekapcsolom, nem kap jelet a TV. Nem tudjátok mitől lehet? Akitől kaptam, 1080p-n használta, az én TV-m csak 720-at tud. Ez lehet a baj? Hogy tudok rajta bármit is változtatni, ha nem látom mit csinálok rajta. Ha létezik is, resetet nem szívesen tenném. -
#74364 a gow3 joval frissebb az osszes tobbi emlitett jateknal, szoval siman lehet. nalam ilyet nem csinalt, netrol egybol lehuzza ha frissites van. -
#74363 Emberek, használ itt valaki OTP-s VISA bankkártyát USA PSN Store-on?
Egy hete még gyönyörűen ment, ma meg akartam venni valamit, azt írja, hogy "The credit card information on file is not valid".
Töröltem az account amanger-ben, beírtam újra, levesz 1 ft-ot ellenőrzésképpen (tehát működik), de mikor vásárolni akarok, megint ezt írja. -
Tevez11 #74362 Köszönöm,mertem remélni,csakhogy az eddigi játékoknál amivel játszottam(Cod,Kill Zone2,Uncharted1-2,FEAR2,Resident Evil5,Condemned2,nem jelentkezett ez az "esemény"Csak,mint már említettem,az első bekapcsoláskor(Tomb Raider)-nél.Most is csak arra gondolok,hogy a God of War3,újabb verziós játék?!?! Ez lehetséges?
Köszi. -
#74361 Kellett neki frissebb firmware -
#74360 Nem vagyok PS3 user, de szerintem egyértelműen a lemezről telepítette a konzol a frissítést. X360-nál is alap. -
Tevez11 #74359 Szasztok!
Kérdéseim lennének.
Ma vettem meg a God of War 3. Beraktam a gépbe(120gb-os,Januárban vettem),és a játék nem indult el automatikusan,hanem vmi frissített verziót telepített a gép,ami számomra meglepő volt az,hogy nem voltam netes kapcsolatban.A telepítés után a gép kikapcsolt,majd újra indítás után ment a játék.
Szóval ez az új verzió ami most a gépen van az a játéknak köszönhető?
Normális ,általános dolog ez?
Minth ezt a telepítősdit már eljátszott vna velem amikor először bekapcsoltam a gépet,a vásárlás után.De,hogy mi volt az első játék amit betettem....(Azt hiszem Tomb Raider)
Szóval ez miért van?Talán azért mert ez a játék már újjab,mint az előzők?Elég bakancs vagyok az ilyen dolgokhoz,ezért kérnék tőletek a válaszokat a bugyuta kérdéseimhez.
Köszönöm a válaszokat!
-
#74358 Azért nem kell annyira előreszaladni. Különböző weboldalak írják csak hír formában bizonyos újabb lejátszótípusoknál, de hivatalos oldalon egyáltalán nincs feltűntetve. És amíg ott nincs, addig én nem hiszem el. -
#74357 Ja, értem én. A konkurencia miatt kinyírja a Sony a bluray-t. Ász!
Egyébként örülnék neki, ha lenne mkv support. -
#74356 Kösz! -
#74355 Konkurencia miatt csak... -
#74354 Jól látod, barátom:) -
Akey #74353 Főhajtás. A vinyónak tényleg nincs hangja, csak a PS2-mben egy ócska 20-as badsectoros kölcsönvinyó zajong és valamiért a beteg agyamban még mindig hallom a hangját. Azért a br olvasónak van hangja, azt nem képzeltem.
Dögg: a Mediaserverről itt olvashatsz... -
#74352 Úgy gondolták ideje felpörgetni a 3D warezt is? Király! -
fejes004 #74351 Sziasztok.Tényleg az mitől van hogy bekapcsolás után kattog a gép.Slimről van szó.Köszi a választ -
#74350 Sony már MKV támogatással fogja kiadni, ergo támogatni a 3D Ready lejátszóit. -
#74349 "de Mediaserverrel PC-ről streamelhető"
Ez mit jelent pontosan? -
#74348 az mkv kiterjesztest biztos nem fogja tamogatni, mert az elvileg az illegalisan letoltott hd filmek formatuma, ergo warez. vagy atalakitod vagy mediaserverezel. -
#74347 Nem lenne rossz ez a ps3. Főleg, mert az ára ott van a Blu-ray lejátszók körül, és ez az egyik? legolcsóbb 3D blu-ray lejátszó.
Mindenesetre szomorú vagyok, hogy az MKV-t nem támogatja.
Habár nem is lenne baj, igényesebb is a blu-ray, de úgy veszem észre, a neten nincs rá igény. -
#74346 Az mennyire normális amúgy, hogy amikor bekapcsolom, akkor utána 1-2 percre pattan néhányat?
Mintha a hőtágulás miatt a műanyag pattanna. -
#74345 "-Egyáltalán nem hangos, a vinyó és a bluray olvasó simán túlharsogja."
LOL. Főleg a vinyó.
Nagyon próbálom megállni, hogy ne reagáljak minden itt elhangzó baromságra, de van már az a szint amikor nem bírom tovább. -
Akey #74344 -Egyáltalán nem hangos, a vinyó és a bluray olvasó simán túlharsogja.
-Már most kompatibilis a 3D tévékkel.
-Alapesetben nem támogatja az MKV-t, nem is fogja, de Mediaserverrel PC-ről streamelhető.
-Beépített wi-fi van benne.
-Még nem derült ki, alig több, mint 8 hónapja van piacon. Eddig semmi bajuk.
-Idén ősszel és Yamauchi apánk gondoskodik róla, hogy jó legyen. -
ToM1113 #74343 Nem hangos, bár mihez képest. Pc-hez képest halk. Nem zavaró.
Van benne wifi, igen.
A slim elvileg megbízhatóbb mint a régebbi.
-
Akey #74342 A legelső NTSC-s PS3-akba belerakták a PS2 CPUját és GPU-ját is, így működött rajta az összes PS2 játék. Az európai premiernél már csak a GPU maradt a gépben, ami miatt nem minden PS2 gamma ment rajta, ezt fw frissítéssel javítgatták. Később ezt is kivették belőle, hogy az árversenyt tartani tudják. Bár valószínűleg a PS3 megbirkózna egy nála 6 évvel fiatalabb hardver emulálásával ezt üzleti okok miatt még nem lépték meg. Talán majd a PS2 nyugdíjazásával vagy PSN-ről letölthető játékokkal változik a helyzet, de én a God of Warhoz hasonló HD kollekciókkal is kiegyeznék. A Move pedig csak egy kiegészítő lesz, a kezdőcsomag (kamera, Move kontroller, Subcontroller, 1 db játék) ára 100$ körülre lesz belőve. -
#74341 Sziasztok.
LEhet, hogy kacsingatok egy PS3 vásárlása felé.
Lenne is néhány kérdésem:
- A playstation 3 alapjáraton mennyire hangos? Csak őszintén.
- A playstation 3 kompatibilis lesz majd a 3D-s TV-kkel, hogy aztán 3D-s filmeket tudjak nézni rajta?
- A playstation 3 támogatja mostmár rendesen az MKV fájlokat AC3-al, AVC-vel H264-el?
- A playstation 3-on van-e Wifi?
- Az új SLIM mennyire megbízható?
- Mikor jelenik meg rá a GT5? És jó lesz? -
#74340 Kössz, mindannyiotoknak.
n000rbi, a #74332 alapján Te egy király vagy. :)
Többiek, akik érvekkel válaszoltak:
Vhogy megoldható-e az új gépeken a PS2 játékok lejátszása?
A Move egy teljesen új PS gépet fog jelenteni, vagy "csak" egy kiegészítő eszközt az alap PS3-hoz? -
Akey #74339 A 2007-ben készült darabok meg pláne... -
#74338 Multiplatform játékok általában ilyenek. -
Akey #74337 Amint az aláírásodban látom, a shooterekre elég erősen rá vagy gerjedve. Ha nincs PS3-ad akkor olyan címeket hagysz ki, mint a Resistance, Killzone, Warhawk, SOCOM, MAG, Uncharted meg többé kevésbé az inFamous. Viszont, ha eddig ezek nem hiányoztak, akkor nincs is szükséged rájuk. Nos egészen októberig nem lesz jobb ezen téren a helyzet, de akkor bizony jön a Move és a jelentősebb minőségi ugrás az FPS/TPS játékélményben. Majd akkor gondolkodj el ismét a vásárláson. -
#74336 Nekem egy pár napja van az X mellett egy PS3. A két gép alapzaja közötti különbözet mindenképpen pozitív, szóval nappali játékra X, éjszakaira meg PS3:). Valamint a PS3-ra lehet normális kormányt rakni, illetve tényleg jó második médiacenternek. Amit én hátránynak találtam, az hogy a multi játékok PS3-on rondábbak, ezt a CM:Dirt és NFS:PS alapján mondom, viszont a GT5P alázza a Forzát, én legalábbis így látom. -
Hugh Hefner #74335 hát, fogalmazzunk úgy, hogy kb ugyanaz jön ki, csak az xbox exkluzivok javarésze értékelhetetlen -
#74334 "a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett. "
ezt az objektiv infot gondolom az xbot haverjaidtol hallottal? csak mert az igazsag ennek eppen a szoges ellentete: a box kinalattal evek ota modszeresen felmossa a padlot a ps3.
-ami most igy hirtelen eszembejut: blu ray lejatszo, mediacenterkent sem utolso, alapfelszereles nagy vinyo, wifi, jobb, tobb exkluziv jatekfelhozatal, megbizhatobb, halkabb, nem szednek vamot a multira, cserelheto szabvany sata vinyo, de biztos van meg sok mas is.
ha megforditjuk a kerdest (mi a box elonye), a felsorolas kb 1 elembol allna: olcsobb alapcsomagban is lehet kapni (amihez persze vehetsz sok szar kiegeszitot meregdragan hogy hasznalhatova valjon). ja, meg alanwake. ennyi. -
#74333 Na, kiröhögtem magam...persze ízlések és pofonok, na mindegy.
Más: szerintetek USA vagy UK PSN kártya éri meg jobban? -
#74332 "a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett" ...ne haragudj, de... -
#74331 Az enyhén szólva gyengébb játékfelhozatalba belekötnék.Ha tetszenek az exkluzívok veszel egyet a box mellé ha nem nem.Más szempont nem hinném hogy mérvadó az esetedben. -
#74330 Érdekelne még, milyen érvek szólnak PS3 mellett és ellen úgy hogy x360 MELLÉ lenne és NEM HELYETTE.
Offense nélkül. Tényleg kíváncsi vagyok.
Egyelőre az egyedüli pro érvem, h állítólag az egyik legjobb Blu-Ray lejátszóval szerelték fel. Contra hogy, ha jól tudom, b.sznak lejátszani a PS2 lemezeket és a PS3 játékkínálat enyhén szólva is gyengének mondható az X360 mellett.
Még1x: Fontos, hogy nem lecserélni akarom az X360-am, hanem mellé. Vagy nem. :)
Objektív érvekre és ellenérvekre vagyok kíváncsi. Ja, és olvastam a PS3 FAQ-t. :) -
#74329 leesett a kamionról? :) -
#74328 -
Bujden91 #74327 Hali kicsit benéztem pár dolgot tudnátok segíteni?PSN account hoz magyar regiót és címet jelöltem, így nincs store meg ilyenek és arra lennék kiváncs ,hogy tudnám a régiót megváltoztatni v ha ez nem opció akkor törölni az accountot, mert az email kellene egy másik accounthoz.