PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MoLc
sziasztok. hogytudom hd-tv után sima crt tv-re kötni a ps-em(av kábellel)... valamiért nincs kép... valaki ?

Totti5
Mint mondottam, 3 cím is jön ki a hetekben😊 egyik veszem másikat eladom szisztéma szerint. Még az xboxos nyítócím Kameot sem kezdtem el, mert még meg sincs, de már jó lenne lassan... attól hogy nekem tetszik valami, még nem feltétlen lesz meg, hisz nem warezolok, nem vagyok milliomos, egyenlõre😊 majd ha az leszek akkor nem lesz válogatás😊

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
World at War nagyon jó, fõleg co opba. amit 2szer is kitoltunk, 2.ra veteranon. A scriptnek köszönhetõ hogy olyan amilyen, máshogy ezt nem lehetne ilyen szinten megoldani, jelenleg.

Hekkelhetõség alatt nem tudom mit értesz, nem is akarom tudni, de feltételezem hogy a pécérõl van szó, de az kit érdekel? PS3/360 van😊

zzeN
"úgyértem azok nem olyanok mint a ps3"- boxot akartál mondani gondolom😊

Nem, nincs régiókorlát a játékokon, a filmeken már van.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

az amcsis ps3 játékok jók itthon ugye?
úgyértem azok nem olyanok mint a ps3,
hogy régiókód meg faszom és akkor nem mûködnek itthon?

csak normális válaszokat kérek..gondolom a kérdés hülye, de akkor sem vagyok tisztában vele, kösz

PS3 250gb PSN ID: olishort1

predator0
6k-ért már kapsz kicsit karcos, de jó állapotú lemezt (WTF?) játékaim.hu-n 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
csak az a baj,hogy a cod széria ebben a generációban l*faszt se fejlõdik...több script,más idõsík évrõl évre....Undorító kamuharc a multiban,casual irányítás,hogy egy 3 éves is tudjon vele multizni,stb....Technikailag pedig egy üres giccsparádé,a hekkelhetõségrõl nem is beszélve.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
Ha adsz 10k akkor rohanok is le a szemközti konzolboltba megvenni😊 sokakkal ellentétben engem a multija nem érdekel, a single meg ennyit nem ér meg, max 5kt, fõleg hogy most jön ki a Darksiders, Army 2 és a Mass Effect 2 heteken belül.

predator0
Általában az aztakurva érzést kiváltó játékokat az emberek csak videókon nézik és lehet meg sem veszik. Hihetetlen, hogy az újévet egy ekkora oltári baromsággal kezded. Csak így tovább a kitaposott ösvényen <#eljen>
Egyébként öcsémnek nagyon bejött a játék, fõleg a multi része. Amikor még a single-t nyomta negyed órát ültem mellette és néztem ahogy játszik. Aztán szépen otthagytam egyedül, mert ennyi részemrõl elég is volt belõle.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Totti5
Sem a tesztekbõl, sem az eladásokból nem ez jön le, sem pedig a táborából akik azóta is törtetlenül játszák mert jó. Nem tudom honnan veszitek hogy csalódás volt, pár embernek lehet, de az semmi azokhoz képest akiknek nem. Pécén volt a fika hogy nincs dedikált szerver, de ez nem jelent semmit.

Totti5
Ez azért elég túlzás. MW2 az eddigiek kijárt ösvényén lépked és bár én nem játszottam vele és egy jó ideig nem is fogok, /ha fogok/, a látottak alapján megérdemel mindent. Van benne single, co op, spec ops és multi. A single videókat elnézve nekem egy dolog jut az eszembe hogy aztQrva. A Bad Company 2 láttán pedig az hogy ez tényleg háborús játék, így a mellett fogok voksolni, ha igényem lesz fpsre.

Alien!
btw a gamespot díjazta vadul,és egyet is értek velük,miszerint a KZ2 egy komplett élmény...lehet hogy a részleteiben nem tökéletes,viszont együttesen totál kuriózum amit elértek.....ezen a címen látom/hallom,hogy mire ment el az a temérdek pénz...állítólag az Mw2 is ennyibe került....az a vicces...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Igen, élvezet. Nem is tudom tegnap melyik pályán voltam... Vihar volt, egy faszit kellett egy robotágyúból leszednem aztán az ágyúhoz menni. Hát vmi kibaxott élvezetes volt az egész. Fedezékrendszer is mekkora jóság!

Alien!
és tudod mért?!? mert harolsz,és mert hagynak harcolni...Mikor eladtam az MW2-õt én is húztam vissza,és rájöttem,hogy sokkal érettebb cucc ez mint a papírshooter....

Egyébként tegnap kicsit Killzone-oztam. Nem játszom vele rendszeresen, de 1-2 havonta elõveszem egy 20-30 percre, míg megcsinálok egy pályát. Durva volt az érzés így túl az Actvison játékán - gyakorlatilag fényévekre van a MW2-tõl minden tekintetben legalábbis, ami a szingli kampányt illeti, teljesen más dimenzió.

Pontosan errõl van szó. Nem kell kötelezõen kihozni pl az Uncharted 2-t az év játékának, mert sok más elsõ osztályú cím is volt. De épp azt a játékot, ami talán a legnagyobb csalódást váltotta ki az emberekbõl, azt amelyik semmit nem fejlõdött az elõdjéhez képest, azt ami már az élvezhetetlenség határát súrolja a eszement húsdaráló gameplay miatt, hát elég vicces. Bár ez már inkább a dilettantizmus határát súrolja. Egyszerûen nevetséges.

😄

Alien!
ea-t nem basztasd,vannak nagyon jó húzásaik(dead space,Fifa10) + a lokalizálás sem elhanyagolható!! az Mw2-õn látszik,hogyvalóban a profitról szól....

Prody
Húúú most Kz2-ztem multiban és jobban tetszik, mint az MW2 esküszöm annyira jó az irányítás (nehézkes) és a graf gyönyörû. Meg ezek a kövérebb karakterek is bejönnek

Itt elsõsorban nem az a probléma, hogy multijáték nyert, hanem az, hogy egy KLISÉ(ha lehetne még nagyobbal írnám) minden tekintetben. Semmi új dolgot nem tud felmutatni, története egyszerû mint a faék, ráadásul szingliben rövid.
GT egy nagy kalap kaki, ez az egész olyan mintha a Berlini filmakadémia(direkt nem oscar) legjobb filmjének a 2012-õt választanák meg.

Ami a filmben a szemét (Jerry Bruckheimer, Emmerich stb) az videójátékban az EA, Activision ésatöbbi.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Vazze, honnan szereztél képet rólam?
Pont ezt láttam amikor tükörbe néztem, ma reggel (14.35-kor)!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

brodix
Ja headset!
Bocsi, elnéztem 😄
Headsetem nincs, de mindenképp a hivatalos PS3 headset-et ajánlom!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

brodix
Nekem Sony MDR-XD200 van.
Egyébként PS3-AT VENNI KÉSZÜLÕK FIGYELJENEK!!!
Überkonzol-ban 50ezer forintért lehet kapni használt 60Gb-os (PS2 kompatibilis) gépet!

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Prody
Ti milyen headsetet használtok? Eredeti Sony-t? Van valami jó, olcsóbb utángyártott?
A Sony-s 8k... az még belefér, de ti hátha tudtok mondani valamit jót.

akinek van tapasztalat ezzel a tv vel LG 32LF2510 akkor elmondhatná,hogy-hogyan tudom megnézni mennyiben fut 1 játék?mert a másik TV-nk a SONY az kiirja automatikusan amikor elinditom a játékot de az enyém nem😞
elore is thx!

PSN ID:misi2mezei

persze úgy! 😄

brodix
Ugy érted megvetted?
(WAREZ = azonnali BAN)
xD

Leszedtem blurayben a Becstelen Brigantykot. Mekkora film gyerekek! 😄

nem azt a gyík oldalat kell nézni😄
ha megnézitek a VGA-t akkor azok sokkal értelmesebb díjak és legalább valoságosak is!

GX25
Okés, köszi akkor majd elõtte felhívom Õket.

Alien!
persze...és ugye ezek csak a public torrent siteok!!!!!!! és asszem akkor szûrték amikor amerikában hivatalosan még csak 1xx.000 darabot adtak el!!!!.........vicc.

Totti5
Megvannak érte õrülve. Azt ne hidd hogy mindenki dedikált szerveren tolja😊 a nagy töbség nem, õk csak join és publik, ott meg édes mindegy mi van, sõt arra tökéketes az a rendszer amit pécére átvittek.

Eladásokon annyi látszik mint az elõzõ meg az elõzõ részen is ahol volt dedikált szerver, ugyan az az arány.

Nem tudom láttad e

Alien!
nyalnak a nagy kiadónak..másra nem tudok gondolni...gondolom az Activision marketingbüdzséjének egy része az online média befolyásolása...ez van itt is...kiváncsi vagyok a pc-s gamerek tényleg ilyen jónak láják-e...sztem nem,ez az eladásokon látszik...a 90%-uk anyázott a dedikált szerverek hiánya miatt...pfejjj..hagyjuk.

Totti5
Azt nem értem miért jó ha megválasztják ugyan azt 5ször. Pécén is az lett? mimás, ha konzolon akkor ott is, év játéka is az lett, év multipplatform játáka is az lett, gondolom, ha logikusan nézem... nem néztem meg, csak a PS3/360at. Tehát mindent vitt. Egyszerûbb lett volna akkor egy db GoTy lista és egyben megválasztani. Az biztos hogy se PS3on se 360on nem a legjobb volt idén, max eladásokba. Mint multiplatform egyértelmû hogy MW2 nyert, de mást nem.

Alien!
gyökér brigád volt mindíg is...lehet,hogy népszerûség szerint döntenek,de akkor már simán lehetett volna a Wii Fit is...

az mw2-vel az az érzésem,hogy ezt mindenki olyan k*rvajónak akarja látni...nálam eleve nem nyerhetne egy olyan játék a multi kategóriában aminek annyira szemét motorja van,hogy a majmok szarrá hekkelhessék....mert akkor b*szhatod a játékmenetet,ha a taknyok miatt értelmét vesztik a partyk...

Totti5
360anon is az lett. KZ2õt meg a Halo Warsot nemes egyszerûséggel kihagyták az ex felhozatalból.

Totti5
Shift.

shift vagy grid?

Alien!
haggyadmá...õk nem adhatnak ps3 exkluzívra GOTY díjat.....számtalanszor bizonyították már...

viszont az MW2 minden csak nem az év játéka....

n000rbi
Na de viccet féltretéve a Ps3hoz csomagolt RGB kábellel nem fogod meglátni, hogy mire is klépes igazán a gép, tehát mindenképpen ajánlott egy HDMI kábel (és hozzá egy szép HDTV). Hogy milyet érdemes venni? Errõl megoszlanak a vélemények, szerintem a lényeg, hogy aranyozott legyen (neeeem <#idiota>)...szóval a lényeg, hogy tudja az 1.3-as HDMI szabványt (valószínûleg manapság már szinte csak olyat lehet kapni), a többirõl meg majd beszélnek a topic kábelszakértõi 😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Bátor dolog az új évet egy ilyen kérdéssel indítani. Inkább olvass vissza 2-3 oldalt.

Papesz

n000rbi
Aranyozottat <#idiota><#idiota><#idiota>

milyen hdmi kábelt érdemes venni a ps3hoz?

az eredeti ps3 kábel gagyi?

kösz a választ

Én több ízben is rendeltem már tõlük, és teljesen korrektek voltak, minden simán ment. Azonban rendelés elõtt nem árt egy telefon, hogy megegyezik e a raktárkészlet a webshopon feltüntetettel, bár ez mindegyik webshopra igaz. Összegezve, én ajánlom õket 😊

GT-n az Év Ps3 Játéka és az Év Játéka a MW2 lett. No comment. Érdemes megnézni a videók alatti user pontszámot.

B.Ú.É.K!

GX25
A konzolvilag.hu-tõl rendeltetek már? Mi a véleményetek róla? Megbízhatóak, 1 napon belül szállítanak? Mert innen szeretnék rendelni egy PS3-at.

B.Ú.É.K Mindenkinek!

n000rbi
Exkluzívokban gazdag új esztendõt kívánok mindenkinek!!!! 😊

b.u.é.k mindenkinek