PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Hekkelhetõség alatt nem tudom mit értesz, nem is akarom tudni, de feltételezem hogy a pécérõl van szó, de az kit érdekel? PS3/360 van😊
Nem, nincs régiókorlát a játékokon, a filmeken már van.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
úgyértem azok nem olyanok mint a ps3,
hogy régiókód meg faszom és akkor nem mûködnek itthon?
csak normális válaszokat kérek..gondolom a kérdés hülye, de akkor sem vagyok tisztában vele, kösz
PS3 250gb PSN ID: olishort1
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Egyébként öcsémnek nagyon bejött a játék, fõleg a multi része. Amikor még a single-t nyomta negyed órát ültem mellette és néztem ahogy játszik. Aztán szépen otthagytam egyedül, mert ennyi részemrõl elég is volt belõle.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
GT egy nagy kalap kaki, ez az egész olyan mintha a Berlini filmakadémia(direkt nem oscar) legjobb filmjének a 2012-õt választanák meg.
Ami a filmben a szemét (Jerry Bruckheimer, Emmerich stb) az videójátékban az EA, Activision ésatöbbi.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Pont ezt láttam amikor tükörbe néztem, ma reggel (14.35-kor)!
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Bocsi, elnéztem 😄
Headsetem nincs, de mindenképp a hivatalos PS3 headset-et ajánlom!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Egyébként PS3-AT VENNI KÉSZÜLÕK FIGYELJENEK!!!
Überkonzol-ban 50ezer forintért lehet kapni használt 60Gb-os (PS2 kompatibilis) gépet!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A Sony-s 8k... az még belefér, de ti hátha tudtok mondani valamit jót.
elore is thx!
PSN ID:misi2mezei
(WAREZ = azonnali BAN)
xD
ha megnézitek a VGA-t akkor azok sokkal értelmesebb díjak és legalább valoságosak is!
Eladásokon annyi látszik mint az elõzõ meg az elõzõ részen is ahol volt dedikált szerver, ugyan az az arány.
Nem tudom láttad e

az mw2-vel az az érzésem,hogy ezt mindenki olyan k*rvajónak akarja látni...nálam eleve nem nyerhetne egy olyan játék a multi kategóriában aminek annyira szemét motorja van,hogy a majmok szarrá hekkelhessék....mert akkor b*szhatod a játékmenetet,ha a taknyok miatt értelmét vesztik a partyk...
viszont az MW2 minden csak nem az év játéka....
"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."
Papesz
az eredeti ps3 kábel gagyi?
kösz a választ
B.Ú.É.K Mindenkinek!