89387
PlayStation3
-
#74446 Mert mindenki mond minden félét, és nem tudtam eldönteni, kinek higyjek.
Mindenesetre szerintem veszek majd egy PS3-at, reménykedve abban, hogy továbbá is ingyenes marad a multi. -
#74445 Akkor minek jöttél ide kérdezni???? nem értem! -
#74444 Én mást olvastam máshol, Wadarr (Xmedia) kritizálta már a Slim-et.
Úgy tűnik, akkor majd megnézek egy Slimet, és talán egy régebbi típust, és magamban eldöntöm, melyik a jobb. Külsőleg nem akarom megmondani, melyik,mert nem én akarok trollkodni. -
#74443 Ezt szépen levezetted :P -
#74442 Igen neked van, ezért kérdeztél te és nem én... -
#74441 nem spóroltak ki semmit. kevesebb alkatrésszel elérték ugyanazt. ráadasul ennek köszönhetően csökkentették a fogyasztást, ergo nem melegszik annyira illetve kevesebb helyet foglal, illetve csökkent a gyártásiköltség ennek következtében csökkent az ára is. pont. -
#74440 Én csak feltettem pár kérdést a témához kapcsolódóan, normálisan.
Igaz-az, amit feltételezek, vagy sem. Képről láttam a Slim belsejét, és nagyon úgy tűnik, hogy ki lett spórolva ez+az.
Az, hogy ki, hogy nevet, arra meg magasról teszek rá. -
#74439 -
#74438 ja én is jót nevettem -
#74437 jót nevettem... máris jobb a kedvem, kösz -
#74436 Igen. A Sony mérnökórák ezreit ölte egy szarabb konstrukció kifejlesztésébe, de te átláttál a szitán! -
#74435 Ezekszerint igazam van... -
#74434 Szerintem vedd a 80 gigást, engem meggyőztél! -
Papesz #74433 Akkor most tulajdonképpen miért kérdezted? -
#74432 És talán hangosabb is, nem?
Láttam a belsejét, és azt kell, hogy mondjam... A simában sokkal több alkatrész van, nagyobb hűtőfelülettel. Ami meg a tárhelyet illeti. Bármikor ki lehet cserélni nagyobra. -
#74431 Kisebb fogyasztás és méret,nagyobb tárhely, valamivel jobb hűtés contra nincs ps2 kompatibilitás -
#74430 És miért? -
#74429 Slim -
#74428 Melyik a jobb?
A PS3 80 GB
vagy a PS3 Slim? -
atiati100 #74427 kerdezd meg a dcn ott fejbol megmondjak nekem a nfs 3 tetszett a legjobban meg a 4
az osszes tobbi mar nem a legujabbak meg 4 fps el szaggatnak a videokartyamon pcs vagyok
hivd fel az 576 kb sopot hogy hogy vannak ps3m ra a nfs sorozatok azok fejbol megmondjak neked ... -
Hugh Hefner #74426 oh, na ez a verzió meg sem fordult a fejemben. -
#74425 Szerintem úgy gondolta, hogy Store-on vannak-e fent teljes játékok. Ingyen. -
Hugh Hefner #74424 pedig meglepően értelmes választ kaptál...
MINDEN ps3 játékot meg lehet találni az interneten, de egyrészt, ha neked ehhez az sg-n kell kérdezősködnöd, akkor sajnálattal közlöm, hogy a kapuk nem hogy bezárultak, de ki sem nyíltak, és sosem fognak; másrészt, még ha ott lenne nálad a játék, akkor sem tudnál mit kezdeni vele, hiszen futtatni nem lehet. következő kérdésedre a válasz, hogy akkor miért lopják le a játékokat mégis: mert a határozatlan jövőben, mikor meg lehet majd törni a ps3-at (hiszen mindent meg lehet, csak idő kérdése), akkor majd jól jönnek, minden platformra meg lehet találni a játékokat bőven azelőtt, hogy egyáltalán lehet velük kezdeni valamit. -
barcames #74423 ne nézzél már madárnak!
én úgy értettem a kérdésemet h ilyen 2-3 éves játékokat lehet-e leszedni. -
#74422 Agent szerintem még jóóóó sokára. -
Sir Ny #74421 A ff13 versus, a TLG, az Agent meg a GT5 kb mikor jönnek? -
#74420 a helyzet dettó ugyanez nálam. egyszerűen nem fogom fel, hogy miért kell trükköket keresni, illetve minden évben szopni valamivel, hogy az ember fizethessen egy cégnek. a saját erstés mastercardomat nem fogadja el az usa store, ezen már túltettem magam. apám otp-s visáját eddig elfogadta, de most már azt sem. addig a pontig nem érdekelne, hogy nincs magyar store, ha EGYSZERŰEN működne minden lehetőség az egyéb országok store-jával, de kurvára nem.
oké, tudom, magyarország nem piac a drága jó sonynak, de hogy a lehetőséget sem adják meg, ez egy parányit bosszantó. -
#74419 link -
#74418 -
#74417 Lehet. -
barcames #74416 netről lehet leszdni teljes játékokat ps3-ra??? ingyen -
Tevez11 #74415 Köszi,megtaláltam:) -
Tevez11 #74414 Amúgy a "mi mennyi ,mennyi fér rá"-kérdés,elég bakancs volt,rájöttem miután elküldtem..........
-
Bebi07 #74413 ? -
#74412 Settings -> System settings -> System information
Már ha a "szabad memória" alatt a szabad lemezterületet érted, szerintem nem-linuxos PS3-ason nincs mód megnézni, hogy a 256 MB-nyi rendszer- illetve videomemóriából épp mennyi szabad -
#74411 "Jelenleg,6-8 játék mentése van a gépben,kb.mennyi fér rá?"
Csak több ezer XD -
Tevez11 #74410 Sziasztok!
most,meg az érdekelne,hogy hol tudom megnézni a gépemen(milyen menüpontban),hogy mennyi szabad memoriam van még?Sehol nem találom.....Jelenleg,6-8 játék mentése van a gépben,kb.mennyi fér rá?
Nem töltök,nem netezek,csak "lemezes"játékokkal nyomom.Ja,a gépem :slim120GB.
Köszönöm. -
#74409 Nem éri meg -
Bebi07 #74408 gondolom az év hülye kérdése, de tényleg gondolkoztam rajta és nem találtam megoldást.
MIÉRT LENNE JÓ HA LENNE MAGYAR STORE? -
#74407 PS1-es játékokat bármelyik PS3-on, PS2-es játékokat csak az első, 60Gb-os széria példányain!
Az utána következőkből már sajna kiszedték a támogatást :/