89387
PlayStation3
  • TothLaci
    Mert mindenki mond minden félét, és nem tudtam eldönteni, kinek higyjek.
    Mindenesetre szerintem veszek majd egy PS3-at, reménykedve abban, hogy továbbá is ingyenes marad a multi.
  • Prody
    Akkor minek jöttél ide kérdezni???? nem értem!
  • TothLaci
    Én mást olvastam máshol, Wadarr (Xmedia) kritizálta már a Slim-et.
    Úgy tűnik, akkor majd megnézek egy Slimet, és talán egy régebbi típust, és magamban eldöntöm, melyik a jobb. Külsőleg nem akarom megmondani, melyik,mert nem én akarok trollkodni.
  • brodix
    Ezt szépen levezetted :P
  • Különc
    Igen neked van, ezért kérdeztél te és nem én...
  • LeventeV
    nem spóroltak ki semmit. kevesebb alkatrésszel elérték ugyanazt. ráadasul ennek köszönhetően csökkentették a fogyasztást, ergo nem melegszik annyira illetve kevesebb helyet foglal, illetve csökkent a gyártásiköltség ennek következtében csökkent az ára is. pont.
  • TothLaci
    Én csak feltettem pár kérdést a témához kapcsolódóan, normálisan.
    Igaz-az, amit feltételezek, vagy sem. Képről láttam a Slim belsejét, és nagyon úgy tűnik, hogy ki lett spórolva ez+az.
    Az, hogy ki, hogy nevet, arra meg magasról teszek rá.
  • DanielT
  • Felgolos
    ja én is jót nevettem
  • LeventeV
    jót nevettem... máris jobb a kedvem, kösz
  • DanielT
    Igen. A Sony mérnökórák ezreit ölte egy szarabb konstrukció kifejlesztésébe, de te átláttál a szitán!
  • TothLaci
    Ezekszerint igazam van...
  • DanielT
    Szerintem vedd a 80 gigást, engem meggyőztél!
  • Papesz
    Akkor most tulajdonképpen miért kérdezted?
  • TothLaci
    És talán hangosabb is, nem?
    Láttam a belsejét, és azt kell, hogy mondjam... A simában sokkal több alkatrész van, nagyobb hűtőfelülettel. Ami meg a tárhelyet illeti. Bármikor ki lehet cserélni nagyobra.
  • Különc
    Kisebb fogyasztás és méret,nagyobb tárhely, valamivel jobb hűtés contra nincs ps2 kompatibilitás
  • TothLaci
    És miért?
  • Különc
    Slim
  • TothLaci
    Melyik a jobb?
    A PS3 80 GB
    vagy a PS3 Slim?
  • atiati100
    kerdezd meg a dcn ott fejbol megmondjak nekem a nfs 3 tetszett a legjobban meg a 4
    az osszes tobbi mar nem a legujabbak meg 4 fps el szaggatnak a videokartyamon pcs vagyok
    hivd fel az 576 kb sopot hogy hogy vannak ps3m ra a nfs sorozatok azok fejbol megmondjak neked ...
  • Hugh Hefner
    oh, na ez a verzió meg sem fordult a fejemben.
    Szerintem úgy gondolta, hogy Store-on vannak-e fent teljes játékok. Ingyen.
  • Hugh Hefner
    pedig meglepően értelmes választ kaptál...

MINDEN ps3 játékot meg lehet találni az interneten, de egyrészt, ha neked ehhez az sg-n kell kérdezősködnöd, akkor sajnálattal közlöm, hogy a kapuk nem hogy bezárultak, de ki sem nyíltak, és sosem fognak; másrészt, még ha ott lenne nálad a játék, akkor sem tudnál mit kezdeni vele, hiszen futtatni nem lehet. következő kérdésedre a válasz, hogy akkor miért lopják le a játékokat mégis: mert a határozatlan jövőben, mikor meg lehet majd törni a ps3-at (hiszen mindent meg lehet, csak idő kérdése), akkor majd jól jönnek, minden platformra meg lehet találni a játékokat bőven azelőtt, hogy egyáltalán lehet velük kezdeni valamit.
  • barcames
    ne nézzél már madárnak!
    én úgy értettem a kérdésemet h ilyen 2-3 éves játékokat lehet-e leszedni.
    Agent szerintem még jóóóó sokára.
  • Sir Ny
    A ff13 versus, a TLG, az Agent meg a GT5 kb mikor jönnek?
  • musha
    a helyzet dettó ugyanez nálam. egyszerűen nem fogom fel, hogy miért kell trükköket keresni, illetve minden évben szopni valamivel, hogy az ember fizethessen egy cégnek. a saját erstés mastercardomat nem fogadja el az usa store, ezen már túltettem magam. apám otp-s visáját eddig elfogadta, de most már azt sem. addig a pontig nem érdekelne, hogy nincs magyar store, ha EGYSZERŰEN működne minden lehetőség az egyéb országok store-jával, de kurvára nem.
    oké, tudom, magyarország nem piac a drága jó sonynak, de hogy a lehetőséget sem adják meg, ez egy parányit bosszantó.
  • NEXUS6
    link
  • Tikal #74418
  • predator0
    Lehet.
  • barcames
    netről lehet leszdni teljes játékokat ps3-ra??? ingyen
  • Tevez11
    Köszi,megtaláltam:)
  • Tevez11
    Amúgy a "mi mennyi ,mennyi fér rá"-kérdés,elég bakancs volt,rájöttem miután elküldtem..........
  • Bebi07
    ?
  • sure
    Settings -> System settings -> System information

Már ha a "szabad memória" alatt a szabad lemezterületet érted, szerintem nem-linuxos PS3-ason nincs mód megnézni, hogy a 256 MB-nyi rendszer- illetve videomemóriából épp mennyi szabad
  • Seth
    "Jelenleg,6-8 játék mentése van a gépben,kb.mennyi fér rá?"

Csak több ezer XD
  • Tevez11
    Sziasztok!
    most,meg az érdekelne,hogy hol tudom megnézni a gépemen(milyen menüpontban),hogy mennyi szabad memoriam van még?Sehol nem találom.....Jelenleg,6-8 játék mentése van a gépben,kb.mennyi fér rá?
    Nem töltök,nem netezek,csak "lemezes"játékokkal nyomom.Ja,a gépem :slim120GB.
    Köszönöm.
  • Különc
    Nem éri meg
  • Bebi07
    gondolom az év hülye kérdése, de tényleg gondolkoztam rajta és nem találtam megoldást.
    MIÉRT LENNE JÓ HA LENNE MAGYAR STORE?
  • brodix
    PS1-es játékokat bármelyik PS3-on, PS2-es játékokat csak az első, 60Gb-os széria példányain!
    Az utána következőkből már sajna kiszedték a támogatást :/