PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Alien!
egyébként az összes ilyen tesztelõ degenerált....mitõl demó ez?!?!? ez egy verseny része,ami meg lett hírdetve...A time trial meg mindíg is idõmérõt jelentett....senki nem harangozta be demónak a gamermédia kapta fel.....az meg hogy várni kell rá...és?!?!? az alan wake mióta készül?!?!? meg fog bukni?!?...valszeg nem.....
az a baj a netes médiával,hogy mindenféle takony válik cikkíróvá,és alapít oldalt,amin utána írnak mindenféle f*szságokat büntetlenül.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
Kurvanagy hülyeségeket ír. Irtózatosan nagyokat. Arról sincs fogalma, hogy mire való ez a demó. Mert rohadtul nem az Indianapolisi pályalátogatás megnyerésére (az csak az Amcsiknak). És javasolja helyette a Shiftet... a fogait is porrá kéne õrölni aztán felakasztani aranyozott HDMI kábelre.
Totti5
Nem ír hülyeségeket, de miért ne lehetne tesztelni? 200 megás demo is lehet jó, de lehetett volna 400 is és akkor talán jobb lett volna. Most ennyire tellett.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
FragFX nem rossz, de csodát ne várj. Egyedül a COD játékoknál mûködik tökéletesen a többinél elég gáz. A KZ2-nél még elmegy.

A pontossággal sehol nincs gond, ahol viszont nem mûxik rendesen ott borzasztó lustán fordul a kontrollerhez képest. Közelharcnál ahol gyorsan kell fordulni ott jobb a kontroller.
Ha FPS-eknél inkább sznájperezgetsz akkor bevállalható, megéri.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Banyapapa
melyik demot probálta?
Én kettöt is leszedtem,de mind2ben 3 féle nézet van.

predator0
200 megás demót "tesztelni" és picsogni rajta cikkszerûen... A születésszabályozás mellett voksolok.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

buldozer99
AC2 érdekel vkit esetleg?😊

Forca Barca

Banano
GT 5 teszt!!

Kíváncsi vagyok a véleményetekre..<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Sziasztok. Egeret használ valaki ps3hoz? Van ez a Fragnstein meg a Z24Fragfx. Linket nem tudok beszúrni 30 napig mert új vagyok...... Van esetleg valakinek tapasztalata ezekkel? köszi.
ja, de a jobb oldalin szebbek a színek, csak a tartalommal van a baj <#nevetes1>

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Prody
Bazzeg, ahogy meglátom a jobboldalit rám jön a hányinger...

predator0
Másik topikban találtam egy képet az aranyozott HDMI kábel és a sima közötti képkülönbségrõl. Tényleg igaz vót!!!

ja így már értem😄
thx a válaszokat!

PSN ID:misi2mezei

deep
Mindkettõ igaz. 2 része van a játéknak(eddig).
predator0
Mindkettõ. Árrést az elsõ részben akarja likvidálni, Zeuszt a másodikban.

valaki elmondaná nekem a God Of War igazi torténetét?😄mert keresgettem a googlen de 2 verziot találtam csak azt nem tudom melyik a valos?
az egyikben az van,hogy Kratosnak az a célja,hogy megolje Zeust bosszubol vagy mi!azt már elfelejtettem miért😄
a másik meg az,hogy Kratos Árészt akarja megolni!
most akkor melyik az igazi?tudom hulye kérdés de kivánics vagyo rá😛

PSN ID:misi2mezei

predator0
Kamuhír egy kamuweboldalon.
KATT.

Dan Houser (R*) szerint jön az Episodes From Liberty City PS3-ra!
Szaladj le, húzódj be egy sarokba (így jobban fedezve vagy), majd késsel öld meg. Szaladni fog feléd, ha jó ütemben késezel jókat sebzel rajta. Ha messze van, akkor meg távcsövessel kivégzed.

:: ballor.hu :: gt.ballor.hu :: gow.ballor.hu :: ballor.hu/titanquest ::

Hello, segitsetek kérlek. Hogy kell megolni a Radecot a Killzone 2-ben? Az az, amelyik átlátszos és mindig máshol tunik fel.
üdv a segítségeteket kérném!!! kellene nekem egy külföldi mûködõ proxy ip címe mert ezt a rohadt vidzone-t csak így engedi használni elõre is köszi a segítséget
A killzone 2 az egyik legunalmasabb fps amivel valaha játszottam nem is értem hogy sokan mért dicsérik ennyier.A grafikája tényleg szép bár néha belassúl. A játékélménye viszont nem nagy szám. Az mw2 nállam a 2009-es év egyik legnagyobb játéka a uncharteddel együtt. Ha valaki valósághû harci szimulátort akar az játszon az Armával ugy tudom az elég valósághû.
Sippie
és tényleg, csak a hülye god of war collectiont nem akarják szállítanák. Hogy kapnák be 😄
zzeN
Jaaaaa, az online szó felett átsiklottam😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
De játékot szállít csak nekem kicsit olcsóbban kéne a game 😊

Sippie
ebay.com
amazon.com nem is szállít magyarországra tudtommal.
Prody
Igen, hogy ha online játszanék vele multiban másokkal 😊
Amazon.com-on kívûl van másik gyors, megbízható oldal ahonnan lehet US játékot rendelni?

Sippie
szerintem online alatt a multit érti
zzeN
Miért laggolna?😄 Multi tud laggolni.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Prody
Ha Amerikából rendelek meg egy US-s játékot, ami nem jelent meg EU-ban, akkor ugye nem fog lagolni online itthon?

Alien!
😊 a vidámparkos részt úgy vittem végig,hogy a sniperos csóka mögé lefeküdtem a fûbe,õ kb kapott 600 lövést,de addig szedegette az embereket,míg a végén továbbfutott a script...

Az mw2-nek semmi köze a modern hadviseléshez,mint ahogy az alapjául szolgáló filmeknek sem...
Ráadásul a multiját eltolták már az UT irányában,csak úgy pörögnek a mindenféle bizbasz feliratok,revenge meg multikill,mag a tököm se tuggya..ahh....15 év alatt biztos felér egy orgazmussal,nekem 3 rész elég volt,hogy lejöjjek róla....

ami a hacket illeti youtubon hetente van új videó tippekrõl...a kis k*csögök még a toplistát is megmókolták....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

NEXUS6
Ne is próbáld meg nehezebb fokozaton, én a COD4-et is a legnehezebb szinten kezdtem, a mai napig nem vittem végig.

Megy az ember, a fél hadsereg üldözi fogy a lõszer, lelõttél egy csomó embert de tõlük ki tudod egészíteni magad. Erre gondolod ugye, ha ilyen jól megy a lövöldözés, akkor ezzel a taktikával majd kihúzod, amíg kicsit már elfogynak.
De neeem! Soha nem fogynak el, mindig újratermelõdnek, legalább is amíg a pálya egy szakaszára nem érsz, mert attól kezdve többet nem!

Aztán keresztül verekeded magad a városon, de nem eltûnsz a dzsindzsásban és megvárod az éjszakát és akkor kimentenek. Hanem kinézik neked a legvédhetetlenebb, legfeltûnõbb helyet, egy vidámparkot, hogy oda jön a helikopter és majd 5 perc múlva ott felvesz. Na most ebben az 5 perceben megint megjelenik az 5. orosz hadsereg és elszórakoztat. Te persze nem menekülhetsz be házba, semmi olyan helyre, amit védhetnél, vagy ami fedezéket jelentene.
Egy hely volt, az óriáskerék jegyárusító bódéjában a pad alatt!😉))
Csak arra kell vigyázni, hogy a gránátokat, amiket bedobnak azt idejében szórd ki.
Aztán a lehetõ legnagyobb lövöldözésben megjön a helikopter és elvisz.

Hááát a valóságban, hogy egy ilyen lövöldözõs helikopteresmentõs mentõakcióból mi szokott kisülni, azt a Black Hawk Down c. filmbõl lehet ugye megtudni, amit ezekszerint az alkotók nem néztek meg.<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

NEXUS6
"Ebbõl a modern hadviselésbõl milyen sztorit lehetne összehozni? fõleg úgy nehéz hogy minden pálya a föld más helyszínén játszódik, ami lehet kagyvasznak hat, de hát ilyen egy háború..."

De neeem! <#nyes>
A háború 90% dögunalom várakozás, tervezgetés, aztán valami néhány perc kaotikus öldöklés, ahol az gyõz, aki képes minimális szervezettséggel megcsinálni, amit eltervezett, de legalább is egy részét. Az emberekre, a feladatra valójában mindenki veszélyt jelent, aki a túl sok adrenalin miatt csak "happy trigger" katonaként lövöldöz, ráadásul a statisztikák szerint 30% általában a saját katonákra!

Na most itt permanens adrenalin zuhatag van. Elvileg vannak társaid is, de együttmûködés az nincs, valójában olyan egyedül vagy mint piroska a nagy kerek erdõben.
Itt csak elõszörre tûnik kaotikusnak az egész, mert egyedül vagy egy nagy lövöldözés közepén, se fõnököd, se rádiód, se semmid, hogy normális parancsot kérj, kapj. Aztán amikor 5X meghalsz mert a készítõk úgy gondolják, hogy arra ne menj, akkor megtanulod, hogy merre van az alagút és mikor honnan jön a köv rossz fijú.
Szal mész, futsz, kúszol és közben lõsz, mint Rambó, a végére nem tudom hány ezer killed van, a szemed meg végig ki akar esni a szemeden keresztül az adrenalin miatt.
De a valóságban az ilyen kaotikus szitukat az, aki nem kushad le és várja ki a végét, általában 10 másodpercig tudja túlélni.
Hát ennyire valóságos harc. A Tálibok meg örülnek, mert ha a fiatalok eszerint szocializálódnak a harcra, akkor észnélkül berohannak majd a legnagyobb tûzbe és haláluk elõtt még pár társukat is lelövik helyettük!
😊

Totti5
A COD a scriptekrõl szól, az elõre megrendezett helyzetekrõl, az ellen ugyan úgy búj, az épület ugyan úgy esik a fejedre, a tank ugyan akkor robbant a képedbe. Kár tõle mást várni, az persze meglehet hogy az MW2be túlzásba vitték, valaki szerint igen, van aki szerint jó így, de én a WaWból indulok ki mert azzal játszottam, ami teljesen rendben volt.

DanielT
A Killzone 2 egy unalmas szar, a Modern Warfare 2 mellett a másik idei nagy csalódásom.
Az a baj az MW2-nél, hogy olyan filmekbõl merít akciót ami tuti blockbuster volt. A blockbuster viszont ebben az esetben sem azt jelenti, hogy érdekes/ütõs/többször nézhetõ hanem azt, hogy könnyen emészthetõ "5 perces" mulatság, amit nem akar az ember mégegyszer végigjátszani. Filmbõl tudnék jó példát hozni, ha láttad a Ronin cimû filmet és abban az autós jelenetet akkor ahhoz képest csit-csatt a Halálos iramban féle popcornmozi.
A hangulat tényleg megvan kábé egy végigjátszásig és eszemben sincs nehezebb fokozaton nekiugrani, míg pölö a Killzone2-nél megvan az esélye, hogy a nehezebb fokozat nem egyenlõ a 'több lövedéket bír az ellen' szisztémával, hanem inkább jobban taktikáznak.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Totti5
Fight Night 4

Prody
Tudnátok mondani egykét verekedõs gammát? Amit megvennék legszívesebben: MK2, MvC2, The King of Fighters XII, BlazBlue... esetleg valami más? Sf4 megvolt X-re, tehát az már nem kell.
Akármilyen jöhet

Crysis 2-ben látok fantáziát. Az sokkal változatosabb helyszínekkel fog dolgozni, a többi részét meg majd meglássuk.

Kaptam egy Wolfi promót, de már vagy 2 hónapja. MOST kipróbálom xD

Az a baj a COD4.5-el, hogy sok esetben az élvezhetetlenség határán van, mert annyira irreálisan intenzív. Rio pl agybaj.

Köhöm Desperado-ra gondoltál, El Mariachi után
És tényleg igaz, mint ahogy az is, hogy a casual réteghez (akár film akár játék) a Desperado vagy az MW2 jut el.

Fox:
2009-ben FPS kategóriában a Killzone2 a csúcs, de van egy olyan érzésem, hogy 2010-ben sem lesz ami megvalósitásban megüti(értem ez alatt a kiváló zenét, hanghatásokat, grafikát, animációt). Egyértelmûen nincs helyén kezelve a játék.
Persze ettõl függetlenül megvannak a problémáim vele az elsõ részhez képest itt egyhangú a terep, de a történet sem jó irányt vett.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Totti5
Ebbõl a modern hadviselésbõl milyen sztorit lehetne összehozni? fõleg úgy nehéz hogy minden pálya a föld más helyszínén játszódik, ami lehet kagyvasznak hat, de hát ilyen egy háború... az MW2 nem történelmi eseményeket dolgoz fel, hanem mindenbõl válogat, ami adrenailndús és amit már láttunk filemkben 1-2 játékban, viszont sosem volt ilyen minõségben és kidolgozottságban, hangulatban. A Battlafildnél sosem zavart senkit hogy ott aztán tényleg semmi sztori, csak ott a pálya és essetek egymásnak? Bad Companynál már valami kezdett kialakulni, de a CODhoz képest semmi sem volt az a singlének nevezett unalom.

NEXUS6
Másrészt a legtöbb játék tényleg nincs olyan színvonalú, mint a MW2. Azoknál azonban látszik az õszinte próbálkozás arra, hogy az alkotók valami sztorit összehozzanak, és ha nem sikerül, hát megérdemelten megkapják az 5 pontot.

Az MW2-nél meg az látszik, hogy pofátlanul, igaz profi módon rakják egymásmellé a kliséket, de ettõl még olyan, mint az olyan rendezõ filmje, aki mindig is B kategóriás filmet rendezett, de egyszercsak lehetõséget kap, hogy nagy költségvetésû filmet csináljon. Most inkább nem mondok példát, mert abból is perpattvar törne ki. De az a film is ugyan olyan, mintha egy B kategóriás filmet néznink, csak sokkal látványosabb, mert van rá pénz.

Szal attól még, hogy a hamburgert szép dobozba rakjuk, még hamburger marad. A magam részérõl viszont jobban preferálom a giroszt, mert van amikor tényleg szar, van amikor nyers, van amikor túl sok benne a zöldség, de az összetevõk alapvetõen eredetiek!
Konklúzió az MW2 az igénymentes hamburgerzabálók játéka!
😊

megném. thx.

sikerült. Settingsben néztem eddig, de a profilon van! végre.

DanielT
Természetesen be lehet, de van mikor én is sokáig keresem. Ha van olyan menüpont, hogy system options/profile, akkor arrafelé keresd, nem emlékszem pontosan.
360-as kollegától kérdeznem (sry, hogy itt), hogy azt nem lehet beállítani, hogy auto sign-oljon be a profilomba a rendszer? (nem találom ennek a beállítását)

MoLc
köszi... mûködik 😊

Bekapcsolás után tartsd a gombon a kezed kb. 5 mp-ig, ekkor pittyen egyet, és visszaáll az alap felbontásra.
zzeN
Nyomd meg és tartsd a pówer button-t míg kettõt nem sípol, ezzel reseteli a beállításokat.