PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont mi a véleményetek a Dirt2-rõl?
Köszi,
G.
Viszont nekem kapásból pont egy elég nagy fizikai hiba tûnt fel néhány percen belül. Nevezetesen az, hogy ha kontrollerrel irányítom, akkor nagy sebességnék is a "kormány" finom pöcögtetésekre úgy reagál az autó, mintha kötöttpályán menne 😊 Szóval egybõl beáll az új szögre. Semmilyen sebességbõl és tömegbõl adódó dinamikus viselkedést nem mutat, "robotosan kockásan" kanyarodik 😊 Ez nagyon nem tetszik benne. Ha egy ilyen mozdulatot megejtene valaki egy autóban 180-nál, hát nagyon nem ezt tapasztalná. De mondom, ez csak az apró, korrigáló mozdulatoknál tapasztaltam, és csak a visszajátszásnál tûnt fel.
Tudom, hogy ne is foglalkozzak egy ilyen játékkal kontrollerrel, de szerintem azzal sem illene ilyet csinálnia. Fõleg, ha pont azt hangsúlyozták, hogy ez a time trial a hiper-szuper fizikai szimulációt hivatott bemutatni, akkor szerintem itt azért elég fura.
G.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Hogyan lehetne, hogy az egészet egyben játssza le???
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Isten nem bottal, hanem VMware.
De mintha azt olvastam volna valahol, hogy a Logitech keszül valami új dologgal a GT5-re (és végüli azóta már eltelt 3 év), de lehet, hogy csak félreértettem.
-GT5 Prologue? <#idiota>#idiota>
Szeretnék most már kipróbálni egy ilyen kormányos versenyzést. Ehhez kapcsolódóan két kérdésem lenne:
- tudtok-e valamit esetleg arról, hogy a GT5-höz Logitech kijön valami új kormánnyal, vagy maradjak a Logitech Driving Force GT-nél (30 ezernél többet semmiképp sem áldoznék erre)
- amíg nincs GT5, milyen élvezhetõ, jó autóverseny van PS3-ra, ami jól is mûködik ezzel a kormánnyal?
Köszi, üdv,
G.
OFF
A nicked alapján csak nem PSB rajongó vagy? Az Indexes PSB Budapesten fórumban nem te vagy a rika_fec nick véletlen?
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
PSNID: Anubys_HUN
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
JohnnySmith: fejkövetõ technika érdekes lehet, ha pöpecül mûködik. Kormányirányítással kurta szar volt oldalra nézni így azért kicsit könnyebb lesz.
Viszont ez a törés nem valószínü, hogy autónként egyedi lesz....1000 autó esetében még jó pár év kéne a grafikusoknak és a fizikaprogramozóknak is.
Saját zenelejátszást szeretnék, és klasszikus zene is legyen mint a GT4-ben.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
- sérülni fog minden autó, a versenyautók nagyobb mértékben
- több mint 1000 kocsi lesz benne, mindegyik lemodellezett belsõvel
- 16 játékos online futamokon hajszolhatjuk egymást barátainkkal (ez már a GT5P-ben is volt)
- az IndyCar versenyautói és versenypályái is elérhetõek lesznek
- fejkövetõ technika használata (PlayStation Eye kell hozzá)
- HD minõségû videók közvetlen feltöltése Youtube-ra
- éjszakai verseny az összes pályán
- 170-nel törni fog a fülke is, a többi csak külsõ sérüléseket szenvedhet majd
- az éjszaka-nappal ciklusok a valóságnak megfelelõen változnak a versenypályákon, miközben versenyzünk
- a törés nem csak vizuális lesz, hanem az autó fizikáját is érinti
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
GT5 újdonságok is tetszenek tehát tuti vétel. Nem tudjátok most tavasszal jön ki vagy nyáron? Mennyit késhet még?
Fasza!<#wilting>#wilting>
Mindegy cseregép esetében ezt már leszarom, játék megy az a lényeg, két hét múlva meg remélem véglegesen megjavítják a sajátom, mert ha nem akkor tényleg baltával fogom simogatni.
Más:
Zen flipperhez új asztal: Ninja gaiden sigma2
A GT5 borító király!
Nézzetek szét The Hut-on új akciók vannak!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Nem stick,csak a jóöreg sixaxis.
Ok az Eu accomat vedd majd fel.
Haverok, Buli, Fight Club!
Én szívesen játszanék ellened.Majd hazaértem felveszlek ha gondolod!
Haverok, Buli, Fight Club!
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ha az ár nem nagyon érdekes, én #70777-es hozzászólásban belinkeltet venném 😄
PSN: berghold
A választ elõre is köszönöm, Karesz!
\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"
Papesz
Fox: Mi az a HMV? Mármint mi a full neve a boltnak?
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
EZ.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Mi véleményetek a " www.platinum.hu "boltról?
Korrektek,megbízhatóak?
Vélemény,tapasztalat?
Játékokat rendeltem tõlük(személyes átvétellel),nekem az õ áraik a legszimpatikusabbak.
De kérnélek benneteket,hogy javasoljatok boltokat,üzleteket,játékkal,géppel kapcsolatban.