89387
PlayStation3
-
Freedy #74566 aztakurva.
"már-már a türhő, tírpák, paraszt tákolmány határát surolja..."
Ha te megcsinálod a hőlégfóvást az lesz olyan munka, mint amilyen jelzőket Te használtál. A PS3 hűtésével elsősorban az a baj, hogy a hűtőpaszta kiszárad egy idő után, és elveszti a hőátvezetőképességét. Ha láttál már belülről ps3-at, akkor láthatod, hogy korrekt méretű hűtőbordák meg ventilátor van. Alátétet, átmelegítést meg ezeket a szarságokat felejtsétek el. Hosszabb távon csak nagyobb kárt csináltok vele. -
#74565 jaja... -
Tekken 6 #74564 LESSZ KILLZONE 3 -
rusher #74563 Hello, szükségem lenne egy tanácsra. Anno beszereztem a GTA IV-et, végig vittem, kábé felétől egy két cheat-et használtam. Nemrégiben beszereztem az Episodes from LC-t, és ekkor láttam hogy rakott be trófeákat, holott az alapjátéknál nem voltak. Nem gond, végigvittem az epizódokat, trófeákat miket lehetett kaptam, gondoltam nekiállok újra az alapnak. De nem adja a trófeákat. Új játékot kezdtem, töröltem az eddigi mentéseket, meg a vinyóra másolt adatokat is, újra feltelepítettem, de semmi. Tanács hogy miként csináljam? Töröljem az epizódos adatokat meg mentéseket is? Nem nagy gond hogy nem jó, de azért mégiscsak csinálnám ha összejönne.
Más: mennyire gond, ha kihuzigálom a ps3-ból a kábeleket mindennap, játék után. Tényleg lekophat a réz bevonat az érintkezőkről?
Illetve a Slim kiadásnál is bekövetkezhet a ledes hiba? Erre jótanács, hogy elkerüljük, ha lehet?
Kösz a válaszokat! :D -
#74562 Fél évet bír talán. Azonban van egy kis hack, ha egy legalább 1 mm vastagságú alátétet beraksz a leszorító csavarok alá, akkor van esély hogy tovább is, mert nagyobb erővel nyomja az alaplapra. -
#74561 köszönöm, akkor átnézek oda
üdv -
#74560 A jósok nem ebben a topikban vannak. -
#74559 üdv. a sárga ledes halál-t, ha azzal az ujra pasztázással, meg hőlégfúvózással megcsinálom, mennyi ideig megy még ,ha egyáltalán feltámad a hlálból. egyébként, csak megjegyzésként mondom, hogy egy ilyen frankó konzolnak, mint a ps3, olyan gyatra hűtést csinálni, túl tesz bőven az ostobaságon, már-már a türhő, tírpák, paraszt tákolmány határát surolja... -
#74558 Hupsz,most látom hogy a leáldozott topikba már berakta DanielT.Bocsesz. -
#74557 Honnan is ered az amerikai lowrider stílus?:
-
Papesz #74556 Nem. -
l0b1g #74555 hát én meg úgy tudom, hogy magyar (eu-s) játékhoz csak az eu/uk store-ról töltött DLC a nyerő. de javítson ki, akinek már van tapasztalata ellenkező esetről. -
Csokis #74554 Igen, arra. Félreérthetően írtam, elnézést! Remélem azért sikerül a héten megvenni, már nagyon játszanék vele! -
#74553 Jaaa hogy két játékszoftveres kombót kerestél! Félreértettem.
-
Csokis #74552 Használtan nem veszek játékot (se). Bontatlan meg ott is olyan árban van, mintha boltban venném. Néztem, meg a Vaterát és a TeszVesz oldalt is bontatlan játékokért. A két játékos változat meg azért jobb, mert olcsóbb így a 2db játék + a gép, mintha veszek egy játék nélkülit + az a két játék. Most várok a GameStore hívására, mert elvileg a héten kapnak 250-es gépet és van nekik raktáron MotorStorm 2. Igaz, így csak egy játékom lesz, dehát ez van. -
vlalla #74551 Üdv!! Csak annyit szeretnék kérdezni, hogy ha van olyan játék ami alapból nem telepít fel semmit a gépre csak rögtön indul, azt fel lehet e telepíttetni valahogy? Mert néha erősen szaggat meg fagy. -
#74550 Mi az, hogy két játékos változat? Veszel egy plusz kontrollert és kész, ha hozzá lenne csomagolva árban ugyanott lennél.
http://www.jatekaim.hu -ra felcsavarsz de hirtelen és beszerzed a Motorstorm+Uncharted kombót fillérekért!
Hajrá! -
Csokis #74549 Na, rendelném meg a gépet (250GB), de sehol nincs a 2 játékos változat. Játék nélkül is csak egy helyen van, de ott meg pont az a játék nincs raktáron, ami kellene (Motorstorm 2 vagy Uncharted 1). Ilyen az én szerencsém. -
kgy89 #74548 Mostmár megy. -
kgy89 #74547 Nálatok megy a bf2 multi? -
#74546 hát láttam én már csodát... White Knight Chronicle-höz töltöttem le valamit, amit a magyar accomhoz szerettem volna aktiválni, de a letöltéskor egyből aktiválta is az usa acchoz (mivelhogy usa store-ról szedtem). szóval azért vannak esetek, amikor nem mindegy, -
#74545 senki? -
#74544 az lenne a kérdésem, hogy van egy ps3 fifa 10-em .nektek is frissíti az adatbázist minden egyes online játéknál??? hiába mondja hogy felülírja a meglévőt és hiába fogadom el, attól még mindig újra frissít.
főmenüben is próbáltam frissíteni a keretet, gondoltam akkor már nem fog baszogatni és ott is úgyanúgy elmondja hogy frissítve van és felül írja, mondom OK ez volt a cél. de semmi. ha esetleg haverral játszanék offline kezdőrúgásban akkor a 2009. szeptemberi adatbázissal játszik a gép, nem pedig a friss átigazolásokkal, nálatok is ez van? hogy lehetne megoldani végleg , hogy a legfrissebbel tudjak játszani? -
#74543 Ezzel, nem:
Már a korábbi évszázadokban is ezzel tisztították a "Blu-Ray DVD" -t!
-
#74542 vagy smirglipapírral -
#74541 Józan ésszel. -
#74540 Pedig de. :)
A fejlődés igénye viszi előre a világot. Vagy nem. :)
Emmántavalyjúniusban kinnnvóóóót :) -
#74539 A Blu-Ray DVD-t mivel érdemes tisztítani? Az egyik játék amit vettem nagyon ujjlenyomatos. -
#74538 A trófeák miatt nem mind1... :) -
#74537 igen tudod
amúgy meg nem teljesen mind1 meik accon tolod le? ugyanaz a játék -
#74536 Vagyis: ha egy USA store-os accountal leszedem a DLC-t (aminél nincs semmi megkötés) akkor azt fogom tudni használni a fő játékos accountommal (ami UK Store-os) ??:)
-
#74535 Kérdés a nagy Ps emberkékhez.:)
Adott a Heavy Rain. Le szeretnék tölteni hozzá DLC-t de ki van írva hogy milyen sorozatszámú HR-hez jó a DLC. Az én verzióm viszont nem egyezik.
UK store-ban vagyok és a náluk kapható HR verzióval (BCES00458) kompatibilis a DLC-jük,az én verzióm magyar kézikönyves borítós BCES00797.
Honnan a viharból tudnám letölteni a nekem megfelelő DLC-t,és megoldható-e ez úgy hogy az aktuális accountommal (PL Store váltással)...
Kösziii -
#74534 Egy battlefieldhez hasonló járműves játékmódot biztos beleraknak.Azért remélem a jetpack nem teszi egy ugrabugrálós halova a játékot. -
#74533 Amúgy azt olvastátok, hogy a KZ3-ban amellett, hogy sokkal nagyobbak lesznek a pályák teljesen rombolható lesz a környezet!?
Annyira persze nem újdonság ez, mert a BF/BC sorozatban is az. Azonban annyira nem is elterjedt dolog. Szal kúl dolog lesz. Főleg a multit fogja nagyon feldobni szerintem. -
#74532 Szeretem ezeket a mondatokat! Általában azok szokták beírni egy internetes vitába, akik már nem tudnak épeszű módon hozzászólni.
-
#74531 Ez messze nem én vagyok.
De részemről befejeztem.
-
#74530 Árpád hídnál szoktunk találkozni... -
#74529 Nem tudnátok folytatni ezt élőben? Én is beszállok, bár velem nem érdemes vitatkozni. Holnap Bp-n nyugatinál tali. megbeszélve -
0ckH4M #74528 -
#74527 #74499 szóval nem beszólás? De ha nem az, akkor mi? Tény?
Idefigyelj, nem flamelni jöttem ide. Lehet, hogy jobban moderálni kellene magam, igen.
De míg én a PlayStation3 témával igyekeztem foglalkozni, addig TE azzal foglalkozol, hogy milyen vagyok, és ezzel már ki is ütötted a biztosítékot. Zavar, hogy kérdezősködtem és véleményt mondtam a SLIM-ről? Ráadásul nem is csúnyán.
És hogy elmondom a véleményemet a PS3-ról? Képzeld el, van aki, kíváncsi rá, mert pl. most akar PS3-at venni, mint pár ismerősöm.