PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Kormánnyal borzalom, ennél jobban nem lehetett volna elcseszni az effektetket, mintha mindig minden pont az ellenkezõképpen történne mint kellene.
ok, remélem lesz lehetõségem kipróbálni 😊

Viszont mi a véleményetek a Dirt2-rõl?

Köszi,
G.

DanielT
Pedig tényleg csak annyi a titok, hogy kontrollerrel egyszerûen szar. Kormánnyal egy másik játék.
Egyébként kipróbáltam ezt a GT5 Time trialt. Tudom, hogy nagy vita volt belõle, hogy demo vagy sem. Több helyen viszont pont azt hangsúlyozták, hogy a látványból nem szabad semmilyen következtetést levonni, mert a fizika bemutatásán van a lényeg.
Viszont nekem kapásból pont egy elég nagy fizikai hiba tûnt fel néhány percen belül. Nevezetesen az, hogy ha kontrollerrel irányítom, akkor nagy sebességnék is a "kormány" finom pöcögtetésekre úgy reagál az autó, mintha kötöttpályán menne 😊 Szóval egybõl beáll az új szögre. Semmilyen sebességbõl és tömegbõl adódó dinamikus viselkedést nem mutat, "robotosan kockásan" kanyarodik 😊 Ez nagyon nem tetszik benne. Ha egy ilyen mozdulatot megejtene valaki egy autóban 180-nál, hát nagyon nem ezt tapasztalná. De mondom, ez csak az apró, korrigáló mozdulatoknál tapasztaltam, és csak a visszajátszásnál tûnt fel.

Tudom, hogy ne is foglalkozzak egy ilyen játékkal kontrollerrel, de szerintem azzal sem illene ilyet csinálnia. Fõleg, ha pont azt hangsúlyozták, hogy ez a time trial a hiper-szuper fizikai szimulációt hivatott bemutatni, akkor szerintem itt azért elég fura.

G.

Alien!
elvileg az azonos könyvtárban levõ videófájlokat rétegváltásnyi szünettel autómatikusan játsza le...de ez csak bizonyos szoftververzió után van....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

predator0
Settings / Video Settings / Sequential Playback legyen On állásban.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

filmet szeretnék nézni a ps3-on csak az a problémám, hogy betettem a pendriveot és dvd film van rajta és ugye az 5-6 fájlból áll elkezdem nézni és ilyen 35 perc után el kell indítani a 2 fájlt.
Hogyan lehetne, hogy az egészet egyben játssza le???

Totti5
Azt csak abban az esetben érdemes ha kell kuplung és váltó, minden mást ugyan úgy tud a GT/DFP kormény is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sure
Ami új PS3 kompatibilis kormánya van a Logitechneck, az a G27 - de ez nem a 30k alatti kategória...

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
Ez a hivatalos kormány, nincs bejelentett utódja, vedd meg nyugodtan.
igazad lehet. Azt írják, hogy official wheel for GT5 prologue, first introduced in 2007.
De mintha azt olvastam volna valahol, hogy a Logitech keszül valami új dologgal a GT5-re (és végüli azóta már eltelt 3 év), de lehet, hogy csak félreértettem.

sure
-Én azt hittem, maga a Driving Force GT a "hivatalos" GT5 kormány.

-GT5 Prologue? <#idiota>

Sziasztok!

Szeretnék most már kipróbálni egy ilyen kormányos versenyzést. Ehhez kapcsolódóan két kérdésem lenne:

- tudtok-e valamit esetleg arról, hogy a GT5-höz Logitech kijön valami új kormánnyal, vagy maradjak a Logitech Driving Force GT-nél (30 ezernél többet semmiképp sem áldoznék erre)

- amíg nincs GT5, milyen élvezhetõ, jó autóverseny van PS3-ra, ami jól is mûködik ezzel a kormánnyal?

Köszi, üdv,
G.

Tetszetõs a MAG, csak engem mindíg halomraölnek. 😄 Lassan mozog a kurzor meg nem akarja elindítani a tutorial missiont. Így mire rájöttem a fortélyokra meghaltam párezerszer. <#idiota> A Dark Voidban meg csalódtam. Vagy nem jól rakták össze a demót (elég slendrián munka) vagy ilyen lesz a végleges is? Sok a script, meg az agyamra mennek ezek az alien+rája+krokodil kombó lények. De tök jó Rocketeer feelingje van a stuffnak.
Prody
GT5-ben lesz map editor?

sure
Na, hát van még valaki, aki csapatja a Zen Pinballt... Nekem a demója megvolt kb. egy hónapja, aztán a szilveszter elõtti hétvégén egy cimborámmal zülleni voltunk, és volt a kricsmiben flipper. Meghozta a kedvem és meg is vettem a teljes verziót 😊

OFF

A nicked alapján csak nem PSB rajongó vagy? Az Indexes PSB Budapesten fórumban nem te vagy a rika_fec nick véletlen?

eightmiles
Little Big Planet-ozni vagy GTA IV-ezni senki nem akar? :/

Csibe001
Anubys és PlayNorbi, felvettelek titeket, majd igazoljatok vissza: Csabo001 az ID-m.

Csibe001
Szívesen beszállnék, de csak vasárnap jó, mert szombaton vizsgázom.. :\

akkor csak nemm nézik annyira hogy milyen cím az.
Anubys
Én OTP-s kártyét használok, egy neten talált hotel címével már majd' egy éve...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

usa store-n miként lehet fizetni? Van netes kártyám csak nem fog szarozni miatta hogy ugye magyar kártya amcsi cím?
Anubys
SF4??? Szombaton csaphatnánk valami jó kis körmérkõzést. 😊
PSNID: Anubys_HUN

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

PsStore-ból, amerikaiban 10 dolcsi, de van az eu-ban is.

JohnnySmith: fejkövetõ technika érdekes lehet, ha pöpecül mûködik. Kormányirányítással kurta szar volt oldalra nézni így azért kicsit könnyebb lesz.
Viszont ez a törés nem valószínü, hogy autónként egyedi lesz....1000 autó esetében még jó pár év kéne a grafikusoknak és a fizikaprogramozóknak is.
Saját zenelejátszást szeretnék, és klasszikus zene is legyen mint a GT4-ben.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Prody
Hát igen... <#eplus2><#gonosz1>

ha ez a sérülés olyan, mint amit a videókban demoztattak nem is olyan rég, akkor inkább maradjon a dodzsem

zen flippert hol lehet beszerezni?
JohnnySmith
<#guluszem1> Nem semmi!!!
- sérülni fog minden autó, a versenyautók nagyobb mértékben
- több mint 1000 kocsi lesz benne, mindegyik lemodellezett belsõvel
- 16 játékos online futamokon hajszolhatjuk egymást barátainkkal (ez már a GT5P-ben is volt)
- az IndyCar versenyautói és versenypályái is elérhetõek lesznek
- fejkövetõ technika használata (PlayStation Eye kell hozzá)
- HD minõségû videók közvetlen feltöltése Youtube-ra
- éjszakai verseny az összes pályán
- 170-nel törni fog a fülke is, a többi csak külsõ sérüléseket szenvedhet majd
- az éjszaka-nappal ciklusok a valóságnak megfelelõen változnak a versenypályákon, miközben versenyzünk
- a törés nem csak vizuális lesz, hanem az autó fizikáját is érinti

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Prody
Soha nem szerettem az autós játékokat de EZ most kell 😄

Prody
SSF4 jónak néz ki, több karival, ruhával, kombóval... X-re volt meg anno, de annyit idegeskedtem rajta, hogy inkább kihagyom.<#vigyor0>

GT5 újdonságok is tetszenek tehát tuti vétel. Nem tudjátok most tavasszal jön ki vagy nyáron? Mennyit késhet még?

Volt dolgom a városban ezért visszavittem a 80 gigás kölcsöncuccot, mert 10 perc után nem volt hajlandó olvasni a lemezeket. Kicserélték egy 60gigásra, de a szervízes már elõre szólt, hogy ennek hangos a ventije. Hazavittem, bekötöttem, elindítom, minden oké, erre kábé 2 perc után beindul a kettes fokozatú ventipörgés.....még fél perc hármas fokozat<#wow2>....még fél perc négyes fokozat<#wow1>.....aztán még egy fokozatot feljebb kapcsolt és azóta úgy megy.
Fasza!<#wilting>

Mindegy cseregép esetében ezt már leszarom, játék megy az a lényeg, két hét múlva meg remélem véglegesen megjavítják a sajátom, mert ha nem akkor tényleg baltával fogom simogatni.

Más:
Zen flipperhez új asztal: Ninja gaiden sigma2
A GT5 borító király!
Nézzetek szét The Hut-on új akciók vannak!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

JohnnySmith
Tetszetõs!! Kell már nagyon!

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Mnemomic
De várom már 😊

DoNorBi
Eu kiadás,piszok olcsón.A játék anno megvolt, 2 hónapja elcseréltem h majd az SSF4ig kibirom de lóf*szt messze van az április/május!xD
Nem stick,csak a jóöreg sixaxis.
Ok az Eu accomat vedd majd fel.

Haverok, Buli, Fight Club!

Csibe001
Melyik gyûjtõi?Stick-el tolod vagy kontroller?SSF4 elõtt veszed? 😊
Én szívesen játszanék ellened.Majd hazaértem felveszlek ha gondolod!

DoNorBi
Na megjött a Street Fighter 4 gyûjtõim,aki úgy érzi méltó ellenfél lenne vegyen felazonnal<#awink>

Haverok, Buli, Fight Club!

Alien!
azért kiváncsi lennék,ha nem lett volna ez a 3ledes milliószámra tönkremenõ sz*pás,a MS hol tartana most a supporttal....maguktól biztos nem léptek volna...ez kényszer volt.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Még a telefonodban is van "proci"...
Ha az ár nem nagyon érdekes, én #70777-es hozzászólásban belinkeltet venném 😄

PSN: berghold

Sippie
van benne proci, sõt VGA, sõt memória is, mivel ez egy KONZOL. Esetleg a winchestert lehet benne cserélni, de az új változatokban már az is elég. Ott érdemes venni ahol adnak garanciát, és olcsó 😄 hogy a slim mennyire lesz tartós majd a jövõ eldönti.
5c0rp330n
wat? D:

Császtok! 😄 PS3-at szeretnék venni... Szerintetek milyen árba érdemes? Úgyakarom hogy azért valamennyire tartós legyen! Az ár nemnagyon érdekes igazából. Milyen kategóriák vannak? És a hardvernél mit érdemes nézni? Mire kell benne például egy processzor? (Ha jól tudom van benne, de nem biztos.) Hol érdemes megvenni? Hány fajta van? Van valami különleges darab esetleg? És minden információt szivesen fogadok...

A választ elõre is köszönöm, Karesz!

\"A kormány mindig megtartja amit ígér. Ha pénzt ígér, azt is megtartja.\"

Persze hogy nem véletlenül, hanem azért mert szükség van rá. Nagy szükség LENNE egy erõs Sony support-ra is is mind a a javítási idõ, mind a garancia kiterjesztésének szempontjából, csakhogy szarnak bele az egészbe. A Microsoft meg nem szarik bele, hanem lépett. Ez a különbség.

Papesz

Prody
Azta qrva de gyönyörû! Remélem végleges...

zzeN
Nem rossz: Hivatalos EU-s boxart!

Fox: Mi az a HMV? Mármint mi a full neve a boltnak?

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Azok. Ha hun boltról van szó én csak oda megyek.

Berendeletm HMV-bõl a Heavy Rain Specialt. elvileg csak õk forgalmazzák. Feb 26!

predator0
Pont annyira kamu, mint
EZ.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Sziasztok!
Mi véleményetek a " www.platinum.hu "boltról?
Korrektek,megbízhatóak?
Vélemény,tapasztalat?
Játékokat rendeltem tõlük(személyes átvétellel),nekem az õ áraik a legszimpatikusabbak.
De kérnélek benneteket,hogy javasoljatok boltokat,üzleteket,játékkal,géppel kapcsolatban.
DanielT
Én csak ennyit: WAREZ = azonnali BAN!

😉