89387
PlayStation3
-
#74606 Bázz, próbálok normális hangnemben írni, hogy bocs, ha úgyérezted általánosítok, erre te így? Pff...
Nagyonis értem, max rosszul veszed le...
Részemről befejeztem, kurvára nincs kedvem itt flémelni, főleg ilyen bullshit dologról.
-
sirpalee #74605 Te tenyleg hulye vagy, vagy csak tetteted, hogy nem erted mirol van szo? :) -
#74604 Ok, ha úgyérezted általánosítok, max saját meglátásomat írtam le, eszem ágában nem állt általánosítani, mindenki azzal, úgy játszik, ahogy akar...
Aláírom, hogyha játszanák FPS-el, stratégiával pl, akkor azt nem konzolon tenném, de nekem kielégítő az a kínálat, amit konzolon élvezhetően tudok játszani. -
sirpalee #74603 Nemerted... A szemelyes velemenyed nem erdekel, csak az altalanositasod utal ovodas szintre. -
#74602 Hmm?
Mondd el, mibaj azzal, hogy kifejtettem, hogy ENGEM nem érdekel, játszottam jódarabíg PC-n, meguntam/rájöttem, hogy NEKEM nem ez kell, majd kifejtettem a véleményem, nem általánosan beszéltem mindenkiről, pont. -
sirpalee #74601 Jaj de jo, hogy felnez az ember fel evente ide, es meg mindig ugyanazok a baromsagok vannak szajkozva :) . Hozzaertes rulez! -
sirpalee #74600 Jah, es mar a gagyisitott bullshotok is megerkeztek. -
#74599 Szerintem ez nem mkv, hanem avi formátum. Ezzel viszont az a baj, hogy kép lesz, hang nem. Legalábbis nekem úgy van! -
barcames #74598 azt mit jelent h streamelve? -
#74597 nem tud mkv-t kezelni a ps3, pc-ről streamelve jó csak -
#74596 -
barcames #74595 egy filmet feltettem pendrivera h majd arról rámásolom a ps3-ra, de nem jeleníti meg a filmet az miért lehet eddig jó volt:S (példa.2010.HUN.720p.BRRip.x264-racis ilyet tettem rá és nem ismeri fel amikor a ps3-ról akarom megnyitni) -
Csokis #74594 Köszi! Már csak játék kell majd hozzá. Na, majd jövő7en van fizu és akkor veszek. -
#74593 graaaaaaat!!! -
Chris Lowe #74592 Oks, köszi!
-
Csokis #74591 Megjött a gépem. -
#74590 Nekem, maradt minden ugyanugy ahogyan a sárgaled elött volt. -
0ckH4M #74589 Motorstorm Pacific Rift -
#74588 Need For Speed Carbon.
Nekem NFS-ből csak ez van meg, ezt tuti, hogy lehet.
Hogy a további részeket lehet-e, azt nem tudom.
A Little Big Planet-tel is lehet többen egyszerre játszani, bár az nem split screen, ugyanis arra ebben a játékban nincs szükség.
Több most hirtelen nem jut eszembe. -
Demeter #74587 Srácok tudnátok olyan gémet (gémeket) mondani amit Split Screen-be tudnánk nyomi haverral? Ezeken kívül: RE5,Army of Two 1-2
Thx! -
#74586 Én saját oldalamról beszéltem, nemszeretem a stratégiákat, meg az FPS-eket, meg a WOW-ot meg hasonszőrű barátait, ezért NEKEM értelmetlen a PC géming, csináltam egy ideig, de elegem lett, most van egy 1000 éves gép netezni, meg mellette a PS játszani. -
Chris Lowe #74585 Ugye amikor bekaptad a sárga ledet akkor a psn nicked nem deaktiváltad. Tehát a kérdésem az lenne, hogy mivel alaplapot nem cseréltél, ergo nem azt érzékeli a netwörk, hogy új gépen jelentkeztél be, akkor marad az eddigi sima egygépes nicked?
Huh bazz érthető voltam? -
Hugh Hefner #74584 az egy dolog, hogy nem érdekelnek, de ettől még létező dolgok, és van akit meg pont igen. engem pl taszít a konzolon fps, tudom hogy van akit nem, de szeretem a stratégiákat, és konzolon értelmetlenek. van ami meg csak ott jó, de teljesen leírni a pc-t elfogultság -
#74583 No, hát pont ezek nem érdekelnek engem :D
Bár, igaz, attól még lehetnek jók azok a játékok. -
Hugh Hefner #74582 amit csak pc-n lehet játszani értelmesen: bármilyen stratégia, fps
ami sok esetben csak pc-n van, és amúgy se mindig lenne értelme konzolon: repülőszimulátor, kisebb európai studiók szerepjátékai, emulátorok, point'n'click kalandjátékok -
#74581 Nem, új user-t kell csinálnod -
#74580 Még 1 kérdés. Olyat lehet csinálni, hogy pl most nekem amerikai store van azon a felhasználónéven amit használok és azt átállítani angolra? -
#74579 Értem. Kösz mindenkinek a segítséget. -
#74578 Szerintem az lesz a baj, hogy a játékhoz rossz régiójú DLC-t töltesz.
Ha 1-es régiójú a játékod, akkor USA DLC kell hozzá, ha 2-es, akkor UK. -
#74577 Ja,amugy little big-ben játékban probálj meg letölteni ezt-azt,valahol ki lehet ott is keresni,mik vannak adott régioju játékhoz. -
#74576 angol játék,angol store? -
#74575 Üdv mindenki. Az lenne a problémám, hogy akármilyen addont töltök le az nem látszik a játékokon belül. Régebben a Little Big Planetnél volt ilyen, most pedig a Fifa10-nél hiába töltöttem le a Bernabeu stadiont, az új válogatott mezeket és az Ultimate team kipróbálható verzióját, a játék nem látja és így nem is lesz elérhető játék közbe. A ps3-on kéne beállítani valamit esetleg? Pls valaki help. -
#74574 ma azzal a tudattal fekszek le, hogy előzö életemben japán müszerész lehettem, ugyanis feltámasztottam a ps-t.. kérdés, hogy meddig:) -
#74573 "meg egy jó tapaszttal gazdagodva fekszek le midnennap, miszerint: ne vegyél konzolt..."
Hmm, akkor vegyél pécét, igaz, az sokkal jobb, félévente-évente kompletten lecserélni az egészet, mert nemmegy az új játék...
Mellesleg PC-re milyen játék van ami jó, és nincs konzolra? :D
(MMO-kat kivéve, bár én nemszeretem őket amúgysem) -
#74572 Ez nagy volt xD -
#74571 PAIN 2 teaser
-
#74570 Kiraly a logod!! -
Freedy #74569 A tartósság azért nem valószínű, mert már nekiálltál egyszer hőlégfúvóval, az meg nagyobb kárt okoz, mint hasznot.
Én holnap vagy holnapután fogom újrapasztázni. -
Freedy #74568 Átkenni még azelőtt kellett volna mielőtt bejött a sárgaled. Ha meg sárgaled van, akkor újrakell forrasztani/golyózni. 14ezer Ft Xmediaban ha jól tudom, talán még így is helyretudják hozni, de nem valószínű, hogy tartós lesz. Más szervízt nem ajánlok. -
#74567 láttam már, mivel itt van szétszedve.. igen, ez a munka az lesz, de a sony-tól ugyanezt azért nem várná az ember. Ma már, nem az a világ van.. Szoval, akor Te azt mondod szedjem le a thermalpasztát és kenjek rá ujat? Az a gond, hogy már át mentem rajta hölégfúvóval. Ha nem fog menni akkor megy dísznek, meg egy jó tapaszttal gazdagodva fekszek le midnennap, miszerint: ne vegyél konzolt...