PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Mert ennyi erõvel: Igaz, hogy tönkremehet a PS3 ha bekapcsolom és használom? Igen.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#nyes>#nyes>
Én félóráig szüttyögtem a válasszal.
Szal a PC-n a 3D feltételei: az Nvidia kütyüje, egy 100 Hz-es monitor, meg egy/kettõ iszonyat erõs videokártya. Igaz, hogy a játékok már most 3D-síthetõk, de azért ez így együtt nem olcsó mulatság.
Az, hogy a PS3 hogyan lesz képes magából kiizzadni a teljesítményt az jó kérdés!? Minden esetre elég érdekes, hogy pont a Wipeout, meg a GT, amelyek a legnagyobb natív felbontású progik közé tartoznak demózzák ezt?
Lehet, hogy a PS3-nak vannak rejtett tartalékai, hogy az összeesküvés elméleteknek is adjunk!😄
Szal nagyon szépen kezd felfutni a 3D õrület, többek között pont a Sony-nak köszönhetõen, de az Avatar hiszti és gyakorlatilag támogatja ezt a trendet, amire eddig tényleg nem nagyon mozdult rá az M$.
Nos igen, a mozgásérzékelés nem egyértelmû dolog, ugyan van egy siker: wiimote, de ott egy bukás is: Sixaxis, amit a komolyabb játékoknál ráadásul egyre ritkábban alkalmaznak.
És az új technológiák bemutatója sem meggyõzõ, az elvileg nagyon precíz új Sony kontroller is a játszhatóság határán volt a RE demónál, a Natal meg még rosszabb, és ott még tûzgomb sincs. Pedig hát ugye a legnépszerûbb gámék pont az FPS/TPS-ek.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
FPS abszolút király lehet 3D-ben, de egy DeadSpace2 is ütne!
Ehh álmodik a nyomor, majd a köv. generációra megérik a dolog.
Na mesélj! Csak megemlítem információnak, hogy Pc-n driverbõl 3d-s lesz bármelyik játék nVidia kártyákkal... ha a tv tudja a technológiát, akkor zéró akadálya van, hogy bármelyik játék 3d -s legyen és simán elképzelhetõnek tartok még idén 3d frissítést a GT5-höz, hiszen már most is úgy demózzák.
Ez nem olyan ám mint a mozifilm, hogy 2 kamerával kell venni, hogy meglegyen a hatás, hisz itt szoftverekrõl beszélünk, bármi programozható.
Érdekes, hogy az Ms nem mozdult rá a 3D-re, nyomják ezt a mozgásérzékelõs vackot, miközben szvsz már lecsengõben van a divatja(aki akart már vett wii-t, amin 2 hét után megunta a hadonászást😊). Ráadásul kiderült, hogy a mozgásérzékelés miatt csökkenni fog a box teljesítménye, lehet erre is csak wii sport meg play féle minik jönnek. Más tipust mondjuk nem is tudok elképzelni, ps2-õn sem véletlen, hogy kamerára csak 5 percig szórakoztató darabok jöttek.
Szal talán nem csak minijátékok jönnek!
<#vigyor>#vigyor>
CES: Toshiba idén kijön(gondolom amerikában) az elsõ cell procis tévékkel, benne hd jelfeldolgozás, blu-ray játszó, 1 terrás HDD.
Idén nyáron jönnek a 3D braviák, szerintem év vége felé a PsStore tele lesz 3D-s minijátékokkal.
mert gondolkodtam rajta,hoy megvegyem e mivel most csak 19 euro!
vagy inkább várjam már meg a 2. részt?milyen a multija?
PSN ID:misi2mezei
Hogyhogy nem lehet feltörni a Ps3-at? a Ps2-n ekkora már rég ment warez ezerrel. Mondjuk ez nem ba mert ha tetszik valami játék azt megveszem még ha spórolnom is kell rá.
sztem unalmas.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
A gyönyörû UT3-as engine hatja(enyhén lejárt), unalmas is meg gáz az egész.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Tény, hogy trendi a játék, tény, hogy nem szimulátor, tény, hogy szokásosan buta az AI és az is tény, hogy jobb volt a Colin Mcrae rally 2 ps1-en a maga korában.
Ettõl függetlenül nagy fíling a játék!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
G.
Még néhány autós játék demó (nem feltétlenül "szimulátor"):
NFS Pro Street, NFS Speed, Burnout Paradise, Wheelman, Sega Rally, Stuntman Ignition, GTI Club+, Juiced 2, Motorstorm, Motorsport Pacific Storm Rift, Racedriver: Grid, GT5 Time Trial, Formula One CE.
Ezek közül a GTI Club+ -t és a F1 CE-t be lehet mozgásérzékelõs irányításra is konfigurálni. Vicces dolog eleinte a kontrollerrel kalimpálni irányítás címén, de megszokható (nem feltétlenül jobb, vagy könnyebb, mint az analóg karokkal vezetés).
Az összes közül talán az F1 CE a "legszimulátorabb".
Isten nem bottal, hanem VMware.
viszont otletetek van esetleg, hogy hol lehet ezt a GT kormanyt megvenni BP-en? PlatnumShop-ot most hivtam es sajnos nincs nekik 😞
Koszi,
G.
kicsit hasonlít szimuláció tekintetében a Gran Turismo 5-höz, talán kicsit élethûbb kormány nélkül. pedig ez nem is ríldrájvingszjimulétör
Csak az a gondom, hogy nincs mihez viszonyítsak. Sosem játszottam még kormánnyal.
Van más szimulátor demó fent PSN-en, amit érdemes kipróbálni?
Köszi,
G.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ez 1 nagyon jo arcade rallis játék!és mivel nagyon kevés van az ilyenbol ezért mondjuk ugy,hogy rallis játékkal csak a Colin McRae játékokat ismerem ezért bátran ki merem jelenteni,hogy szerintem a DIRT 2 a legjobb rallys játék!
Csak a kiváló dolgoknak szabadna fennmaradniuk.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)