PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NEXUS6
Igen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

CharrDen
Nem.

DanielT
Bizonyíték? Tapasztalat?

Mert ennyi erõvel: Igaz, hogy tönkremehet a PS3 ha bekapcsolom és használom? Igen.
NEXUS6
Igen.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Nem.
a ''fan test'' tényleg kinyírhatja a gépet? :S
NEXUS6
Igen.

fook
vannak demók ps3hoz ? illetve bétát mindenki leszedheti ?

NEXUS6
Gyorsvagygeci!
<#nyes>

Én félóráig szüttyögtem a válasszal.

NEXUS6
Én is úgy gondolom, hogy a Sony-nak hatalmas elõnye van ezen a téren, egyrészt mert Tv-ket is gyárt, és 3D Tv-ket is fog! Másrészt az Nvidiának (akivel a PS3 grafikus csippje kapcsán üzleti/technológiai kapcsolatban állnak) már most van egy 3D-s megoldása, és a Sony gyak ezt veszi át. Erre a technológiára nem tudom milyen exkluzivitást szerzett a Sony, ugyan is pl PC-n már most elérhetõ, megvásárolható és a játékok 90%-ánál már most mûködik! De nem kizárt, hogy az X360 ebbõl kimarad.
Szal a PC-n a 3D feltételei: az Nvidia kütyüje, egy 100 Hz-es monitor, meg egy/kettõ iszonyat erõs videokártya. Igaz, hogy a játékok már most 3D-síthetõk, de azért ez így együtt nem olcsó mulatság.
Az, hogy a PS3 hogyan lesz képes magából kiizzadni a teljesítményt az jó kérdés!? Minden esetre elég érdekes, hogy pont a Wipeout, meg a GT, amelyek a legnagyobb natív felbontású progik közé tartoznak demózzák ezt?
Lehet, hogy a PS3-nak vannak rejtett tartalékai, hogy az összeesküvés elméleteknek is adjunk!😄
Szal nagyon szépen kezd felfutni a 3D õrület, többek között pont a Sony-nak köszönhetõen, de az Avatar hiszti és gyakorlatilag támogatja ezt a trendet, amire eddig tényleg nem nagyon mozdult rá az M$.

Nos igen, a mozgásérzékelés nem egyértelmû dolog, ugyan van egy siker: wiimote, de ott egy bukás is: Sixaxis, amit a komolyabb játékoknál ráadásul egyre ritkábban alkalmaznak.
És az új technológiák bemutatója sem meggyõzõ, az elvileg nagyon precíz új Sony kontroller is a játszhatóság határán volt a RE demónál, a Natal meg még rosszabb, és ott még tûzgomb sincs. Pedig hát ugye a legnépszerûbb gámék pont az FPS/TPS-ek.

Idén ráfeküdhetne a sony a Vidzone kelet eu-s beindítására(nem is értem a régiókódot videoklippekrõl van szó), hetente bõvitik a választékot, exkluzív klippek, látszik, hogy odafigyelnek rá, pedig ingyenes.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Mondjuk 2011 Killzone3 3D-ben? <#mf1>
FPS abszolút király lehet 3D-ben, de egy DeadSpace2 is ütne!
Ehh álmodik a nyomor, majd a köv. generációra megérik a dolog.

DanielT
"Komolyabb játékok (akár GT) idén biztos nem jönnek, ahhoz idõ kell"

Na mesélj! Csak megemlítem információnak, hogy Pc-n driverbõl 3d-s lesz bármelyik játék nVidia kártyákkal... ha a tv tudja a technológiát, akkor zéró akadálya van, hogy bármelyik játék 3d -s legyen és simán elképzelhetõnek tartok még idén 3d frissítést a GT5-höz, hiszen már most is úgy demózzák.

Ez nem olyan ám mint a mozifilm, hogy 2 kamerával kell venni, hogy meglegyen a hatás, hisz itt szoftverekrõl beszélünk, bármi programozható.
Húú mondjuk egy Wipeout kemény lehet, bár az meg olyan gyors, nem biztos, hogy stabilan tudjuk követni a 3D-t. Komolyabb játékok (akár GT) idén biztos nem jönnek, ahhoz idõ kell, ezért gondoltam a 10 dolcsis játékokra. 2011 körül már lehet 1-2 komolyabb cucc.
Érdekes, hogy az Ms nem mozdult rá a 3D-re, nyomják ezt a mozgásérzékelõs vackot, miközben szvsz már lecsengõben van a divatja(aki akart már vett wii-t, amin 2 hét után megunta a hadonászást😊). Ráadásul kiderült, hogy a mozgásérzékelés miatt csökkenni fog a box teljesítménye, lehet erre is csak wii sport meg play féle minik jönnek. Más tipust mondjuk nem is tudok elképzelni, ps2-õn sem véletlen, hogy kamerára csak 5 percig szórakoztató darabok jöttek.

Prody
Darksiders iszonyat jó!!!

NEXUS6
Elvileg a GT5-nek is volt 3D demo változata, meg a Wipeoutnak is, valaki valami õserdõs (Uncharted?<#guluszem1> ) játékról írt, hogy az milyen kúl volt.

Szal talán nem csak minijátékok jönnek!
<#vigyor>

Jól ki van találva. 😊
nekem van egy dombornyomott visa kártyám meg egy visa virtual kártyám. na ezek közül az USA store elfogadja a dombornyomottat, a UK store meg egyiket sem. nesze neked visa virtual, pedig pont ezért igényeltem... <#falbav>

Semmi értelme feltörni, mert a következõ firmware eltörli. Szerintem. Ha meg nem töltöd le a firmware-t akkor bukod a netes világot, anélkül meg sánta kutya ez a generáció.

CES: Toshiba idén kijön(gondolom amerikában) az elsõ cell procis tévékkel, benne hd jelfeldolgozás, blu-ray játszó, 1 terrás HDD.
Idén nyáron jönnek a 3D braviák, szerintem év vége felé a PsStore tele lesz 3D-s minijátékokkal.

a Battlefield: Bad Company-t megéri megvenni?mert megvan xboxra de mivel azon fizetos a multi ezért flashelt😄és csak a singlet tudom nyomni....
mert gondolkodtam rajta,hoy megvegyem e mivel most csak 19 euro!
vagy inkább várjam már meg a 2. részt?milyen a multija?

PSN ID:misi2mezei

Nem varez hanem egy kérdés...

Hogyhogy nem lehet feltörni a Ps3-at? a Ps2-n ekkora már rég ment warez ezerrel. Mondjuk ez nem ba mert ha tetszik valami játék azt megveszem még ha spórolnom is kell rá.
nekemsem nagyon jott be....
sztem unalmas.

zzeN
Próbát megér, végül is csak ~700 mb.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

most keztdtem el éppen tölteni a demot :s akkor azt mondod kár a helyért?
zzeN
Kipróbáltam ezt a Dark Void-ot. Szvsz egy kalap szar!
A gyönyörû UT3-as engine hatja(enyhén lejárt), unalmas is meg gáz az egész.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

denemdenemdenem, a gt5-t az árjapánok csinálták, élethûbb mint a valóság. a dirt 2 sehol sincs ehhez képest

Dirt2-vel semmi baj, ha az ember úgy áll neki, mint ahogy egy videójátékhoz szokás = játszani akar. Szép, sokféle verseny, kellemesen hosszú és finom az online multi.
Tény, hogy trendi a játék, tény, hogy nem szimulátor, tény, hogy szokásosan buta az AI és az is tény, hogy jobb volt a Colin Mcrae rally 2 ps1-en a maga korában.
Ettõl függetlenül nagy fíling a játék!

Totti5
Nem casualon kell játszani😊)) meg nem is easyn.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én annó a Colin 1-el kezdtem, rögtön a Network Q RAC Rally után a rally-s játékokat és az akkor szimulátornak számított. Máig a Colin 2 a kedvencem és egyedül a 4 tudott még meghatni, de a Dirt már nem CMR többé. Havert kisegítettem az RS Cosworthos Colin emlékversenyben és elsõre megnyertem, pedig akkor játszottam vele elõször. Többet várna az ember tõle. Mindazonáltal egy játéknak elmegy, mondjuk egy Screamer klónnak felfogható.
koszi!

G.

sure
Ha tényleg szereted az autós játékokat, a legolcsóbb kormány is minimum 10x-es fun faktor a kontrollerrel (PC-n billentyûzettel) játszáshoz képest. Nem tudok elképzelni olyan autós játékot, ahol hatékonyabb lehetne a kontroller, mint egy akármilyen kormány...

Még néhány autós játék demó (nem feltétlenül "szimulátor"):

NFS Pro Street, NFS Speed, Burnout Paradise, Wheelman, Sega Rally, Stuntman Ignition, GTI Club+, Juiced 2, Motorstorm, Motorsport Pacific Storm Rift, Racedriver: Grid, GT5 Time Trial, Formula One CE.

Ezek közül a GTI Club+ -t és a F1 CE-t be lehet mozgásérzékelõs irányításra is konfigurálni. Vicces dolog eleinte a kontrollerrel kalimpálni irányítás címén, de megszokható (nem feltétlenül jobb, vagy könnyebb, mint az analóg karokkal vezetés).

Az összes közül talán az F1 CE a "legszimulátorabb".

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
Készleten van (direkt link nem megy, keress rá)

Másik
jo 😊
viszont otletetek van esetleg, hogy hol lehet ezt a GT kormanyt megvenni BP-en? PlatnumShop-ot most hivtam es sajnos nincs nekik 😞

Koszi,
G.

DanielT
Sajnos semmi értelmes nincs 😞 Várd meg a GT5-öt, az úgyis évekre elég lesz 😊
Ridge Racer 7

kicsit hasonlít szimuláció tekintetében a Gran Turismo 5-höz, talán kicsit élethûbb kormány nélkül. pedig ez nem is ríldrájvingszjimulétör

mindenképp megnézem a demót. Valóban nem szeretnék feleslegesen pénzt kiadni.
Csak az a gondom, hogy nincs mihez viszonyítsak. Sosem játszottam még kormánnyal.
Van más szimulátor demó fent PSN-en, amit érdemes kipróbálni?

Köszi,
G.

DanielT
Giccses parasztvakító divatredva, szoros versenyben az NFS szériával az amcsi tinik kegyeiért.
JohnnySmith
Nekem semmi bajom nincs vele, tetszik nem több egy jó szórakozásnál ennyi. Nem a legjobb játék, de szórakoztató.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Totti5
Giccsesnek sem giccses, csak szép. Nem fotoreal, hanem szép, kiválóan optimalizált frémben és képminõségben is. Te a demóból leszûrted hogy szar kormánnyal és szar a grafika mert a sivatag sárgás, ami lehet kicsit túlzás, de szép akkor is. Mellesleg van nem sivatagi pálya is amik nagyon szépek, fõleg a dzsungel.

jaja teljesen egyetértek!nincs sehol sem ráirva,hogy szimulátor lenne....
ez 1 nagyon jo arcade rallis játék!és mivel nagyon kevés van az ilyenbol ezért mondjuk ugy,hogy rallis játékkal csak a Colin McRae játékokat ismerem ezért bátran ki merem jelenteni,hogy szerintem a DIRT 2 a legjobb rallys játék!

DanielT
Nem felejtek el semmit, a kormány effektjei programhiba szintjén vannak, a játék meg rally mûfaj megcsúfolása, egy giccses szemét a tömegeknek.

Totti5
Csak azt elfelejted hogy nincs ráírva a dobozára hogy real drájving szimulátor, mert nem az, az más kérdés hogy feelingbe aláz minden más rally cuccot, sõt az sincs hogy csak kormánnyal, mert elsõsorban kontrollerrel játszható a kormány támogatás pedig jó hogy van és legalább normálisan élvezetesen használható és az csak egy dolog amit emltettél, de más dolgokba is bele lehet kötni a kormánnyal való irányításnál, viszont ha tisztában van vele a játékos hogy ez nem szimulátor akkor nincs vele az ég világon semmi proléma. Félreértés ne essék nem azért nem szim mert nem lenne rá alkalmas, mert a fizika nagyon jó, és az egész rally lényege élvezete teljesen átjön, hanem azért mert az irányítás olyan hogy kezdõknek is hamar sikerélményt ad, vagyis az amatõr rally kedvelõknek.

DanielT
Én csak óvom a pénztácáját és nem szeretném, ha újabb vevõ erõsítené meg a Codemasters-t abban a hitében, hogy ez így rendben van.

Csak a kiváló dolgoknak szabadna fennmaradniuk.
JohnnySmith
Azért nem ennyire szar , ne vegyük el más kedvét (szvsz) 😊

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

nem próbáltam kormánnyal, de kontrollerrel nem sok köze van a valósághoz. mindez csak azért meglepõ, mert ugye pont nem ezt reklámozzák. dehát a japánok is ügyesen reklámoznak.

DanielT
Inkább uninstallálni kell az ilyen hibás szeméthalmazt, nem szokni 😊
JohnnySmith
tudom mirõl beszélsz... mondom gáz-fék.... ennyi... szokni kell

DanielT
Szerintem kabaré, fõleg a kanyar... megyek egyenesen, rendesen felkeményedve a kormány, jön a kanyar, SUTTY! abban a pillanatban minden erõ kimegy belõle és mintha egy takonyba szúrt fogpiszkálóra erõsített trappistasajtot tekergetnék... vége a kanyarnak, SUTTY! megint kemény a kormány... borzalom.
Totti5
DTtõl ne várj egyetlen jó szót sem a Dirt 2õre, de ott a demo nézd meg, ha tetszik szerezd be mert a legjobb rallys játék jelenleg.

JohnnySmith
Ez így azárt nem igaz, nekem kormánnyal nem vészes... inkább megszokás kérdése. (és persze a gáz-fék óvatos adagolása 😄 )