PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5c0rp330n
ps3 exploit
vki tud vmit rola? 😮

predator0
Bosszúból telepíts rá Linuxot.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Smuge
Jó csak azért írom hogy az a ms support nem véletlen ilyen ahogy leírtad 😊 PS3-nál eddig nem volt szükség ilyenre, viszont lehetne jobb is a hozzáállásuk, sokkal jobb...

DanielT
Semmit nem feledek elhiheted 😊
DanielT
Mindkét alábbival egyetértek, kizárólag az "ilyen történeteket" mondatra reagáltam lentebb, mert ilyen történetek ott nincsenek. Van más szar.

Csak már megint az a fránya igazságérzetem sértette a mondat, ezért gondoltam, hogy tegyük tisztába.
Smuge
Azt azért ne feledd , hogy ha az 1 éves garin belül szarik be akkor filléredbe nem kerül. Garancián túli javításért meg eleve fizetni kell mindenre nem csak erre. Az meg hogy eleve 3 évre tolták ki az xbox garanciális idejét azt hiszem mindent elmagyaráz. Elbaszták, röviden tömören.

Természetesen ugyanaz, én is gondoltam erre, csak fura, hogyha más hibája van akkor miért bírta most 2,5 hónapot.

Egyébként a kölcsönkütyü sem bírja, kábé 10-15 perc játék után nem olvassa a lemezt és hibaüzenettel kilép. Ilyen csak a mesében van!
Ha visszajön és megint tönkremegy hozom a baltát....a lelkemnek jót fog tenni és elõveszem az Amigát.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

5c0rp330n
nem, de csak azert nem mert 3 evre hosszabbitottak a garit mert kulonben akkor botrany lett volna, hogy mara kb nem lenne ember aki boxon jatszana. persze korrekt dolog meg minden, de sztem ez kb egy kotelezo lepes volt a microsoftnak hogy egyaltalan versenyben maradhasson. a vinyoval kapcsolatban: hat ja, ez a szopas nincs, ott van mas szopas: gecidraga a cucc, ami direkt gondosan ugy lett megtervezve hogy mindennel inkompatibilis legyen es nehogy veletlenul beletehess egy szabvany vinyot, vedd meg inkabb a microsfoft vinyot 5szor dragabban amit masra nem is hasznalhatsz.. mindenhol van szopas, ilyen az elet.

predator0
"Sokkal szarabb hardveresen a gép megbízhatósági szempontból, de legalább jól intézik."
Rossz szót írtál. Nem de, hanem ezért. Ha egy akkora bebaszás elõjön, mint ami a 3 led-el kapcsolatban volt, akkor az a minimum, hogy a support kinyalja a seggedet. Így rohadt könnyû jó arcnak lenni. Vagy nem így van?

DanielT
Olyat nem hiszem, hogy hallottál, hogy valaki egy büdös fillért fizetett volna a javításért, vagy a házból ki kellett volna mozdulnia az ügyintézéshez.

Arról nem beszélve, hogy ott nem létezik ez a szánalmas vinyós szívás se, minden vinyó minden géppel kompatibilis, csak le kell pattintani róla, a szervízbe nem is kell beküldeni, sõt, kifejezetten szólnak, hogy csak a gépet add át.

Továbbá MS-ék nem a te konzolodat javítgatják és küldik vissza, hanem ahogy beérkezik a géped, küldenek egy másikat az esetek 90+ %-ban.

Sokkal szarabb hardveresen a gép megbízhatósági szempontból, de legalább jól intézik.
5c0rp330n
az szep, ilyen torteneteket eddig csak x360-rol hallottam.. (ott viszont tomegesevel)
egyebkent ez vegig ugyanaz a konzol volt amit foltozgattak es visszaadogattak? mert akkor valszeg valami komolyabb hibaja lehet amit nem tudtak/basztak kijavitani..

EZ aranyból van?
Prody
xD

DanielT
A te hibád...

Ezzel nem lenne soha semmi gondod.

Komolytalan a mai világban a minõségellenörzés.
Történetem röviden:
2007 márc. 23-án éjfélkor vettem a ps3-at, a Mammutban az 576 kezdte el elöször árulni, enyém a hivatalosan Mo-n eladott hatodik konzol.
Minden tökéletesen mûködött 2009 szeptemberéig, amikor is beállt a sárga led, várható volt olvastam neten, hogy ez a 60gigásnál elõfordul. Szervíz, 16ezer ft,- javítási költség, két hét pihi, aztán megjött. 2008-ban lecseréltem a 60-as vincsit 320-asra, amit a meggyógyult gép baszik elfogadni, formattál(full logikátlan). Errõl ment is itt a fórumon a téma, hálisten nem szoptam be nagyon szinte mindenem vissza tudtam szerezni barátoktól, családtól.
Szépen az usastore-ról vásárolt játékaimat is letöltöttem újra, no problem. Aztán a javított gép 4 nap után megint sárga ledet produkált, hívtam a szervízt, azt mondták ilyen még nem fordult elõ, hogy ilyen hamar beadja a kulcsot a javított gép, de vigyem be, mivel garis kapok kölcsönkonzolt és megjavítják megint. Okés kölcsöngépre inkább már nem jelentkeztem be az usa nevemmel, nem töltöttem le a vásárolt játékaim, szépen eljátszadoztam a lemezes progikkal. Megint 2 hét(október közepe), aztán haza az anno hatodik konzolommal, bejelentkezés, szépen újra letöltöttem mindent, zenéimet/fotókat visszaraktam, mert 320-as vinyót természetesen formattálta.
Aztán most szombaton megint sárga led....<#levele><#gun><#idiota><#falbav><#duhos2>
Hétfõn megint Mihalkovics utca, megint garis ingyenes javítás(még szép!), bíztattak, hogy ilyen még csak velem fordult elõ, meg kölcsönkütyü ami most egy 80gigás gép(elõzõleg 60-as volt), bekapcsoltam minden szép és jó(azon kívül, hogy az összes októbertõl játszott játékom mentése elszállt, mert nem mentettem(Ti legalább hetente mentsetek pendrive-ra!!!), ki a fasz gondolta volna, hogy harmadszor is megáll ilyen rövid idõn belül.
Szóval elérkeztünk mához amikor is 2 napja van nállam a 80-as kölcsöncucc és reggel már nem olvasta be a dirt2 lemezem(karcnélküli tiptopp), kipróbáltam a Batman-t az elindult aztán játék közben megállt, Killzone2 se indul el, hallom, hogy pörög a lemez, szenved de nem bírja olvasni! Most pihentetem(valszeg semmi értelme) dolgozok pár órát aztán megpróbálom megint.
Komolytalan...ezt tudja a sony is.

Tehát kisebb felbontású lesz mintha hipermega HD -nnézném de a grafika minõsége szép lessz. 😊
+ legalább el tudom majd olvasni a betûket. Mivel fõleg az RPG-ket szeretem ez szempont.

Más.

Azért leírom ide is...

Minap a Debreceni Saturnban a Genji Ps3-as változatát láttam a turkálni való játékok között 2990 -ért. Szerintem megéri. Én is vettem egyet. Nem platinum verzió.
állat ez a lost planet 2 co-op demo 😊
sure
Nem lesz rosszabb képe, mint a hagyományos TV-adásoknak, vagy pl. DVD-nek.

A grafika nem lesz "butított", csak kisebb felbontású (egy 55 centis megjelenítõn HD felbontásnál amúgy is nagyítóval kéne nézned, ha valamit el is akarnál olvasni...)

A "játékélmény" meg szerintem elsõsorban nem a grafikától meg a felbontástól függ - hiába szép egy játék, ha egyéb tekintetben egy rakás f*s.

Isten nem bottal, hanem VMware.

http://www.digitalplaza.hu/main.php?tema=main&s=0&mit=2347

Ilyen TV-m van talán egy kicsit nagyobb... 20078-ban vettem Jó képet fog ezen adni a Ps3? Nem hiszem hogy sok ember rohangálna HD plazmával szóval remélem jó lesz. Biztos nem less olyan hû de szuper de játékélményileg szép lesz így?
Itthon 2 megás netem van, jó esetben 6-7 óra alatt ránt le 2 gigát. Mh-en tudnám leszedni fél óra alatt, de ahhoz be kéne vinnem a gépet és akkor az emberek nem dolgoznának hanem játszanának, akkor meg rosszul járok. 😊

Sippie
próbáltam keresni de nem találtam ilyen lehetõséget. Inkább kiléptem a csöcsbe, mert még én kaptam -5 XP-t hogy nem hagytam magam kinyírni. Viszont a térképet valahog ynem lehet kinagyítani? 😄
GoW igen jo!😄és ahoz képest,hogy milyen régi játék a grafikája nagyon szép!nem gondoltam volna,hogy ennyit tesz az,hogy HD-ban megyXDcsak az átjátszások csunyák igazán átcsinálhatták volna azokat is HD-ra....

Sippie: ha jol tudom van kick a bétában!legalábbis amikor játszottam volt 1 gyerek állandoan TK-zott és volt valami,hogy kickeljék!meg amikor leálitod a START al akkor is ott van valami asszem.

PSN ID:misi2mezei

Sippie
engem amikor nem engedet be amcsi reggel, magyarral próbáltam és az meg ment, szóval vannak érdekes dolgai 😄
Prody
Húh az jó lenne bele, ezt el is felejtettem... bár biztos lesz 😊
Most nem enged be. SVER-el próbáltam, de a Valort meg Ravent is kipróbálnám. Error-t ír ki tehát gondolom sokan vannak... Amúgy valaki játszott 256player-es mapon, milyen ?😄 Arra rohadtul kiváncsi vagyok

NEXUS6
Pláne!
😄

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Sippie
az biza, megmondtam már az elején 😄 ami bosszant a kick szavazás hiánya, van egy két elmebeteg TK-zó faszfej, azokat valahogy el kéne takarítani, meg nem tudom van-e Mute. A block talán mute-olja a csávót, de nem vagyok benne biztos. A feeling viszont eddig jó. Kár hogy pont a vizsgaidõszakba lõtték be 😄
Más kérdés, hogy PS3 Slim-re már Linux-ot sem lehet telepíteni 😊

G.

Sziasztok! Én is leszedtem a mag bétát. Nekem tetszik igy elsõre ,bár nem sokat játszottam még vele ,mert ki is dobott tegnap egy párszor. A grafika viszont néhány helyen nem a legjobb ,legalábbis a textúrák néhol mosottak ,de összeségében nem rossz föleg hogy ekkora a pálya és ilyen sok ember játszik rajta.
Alien!
nekem megvolt 30 perc alatt....béta nem béta,én valszeg evvel kenem mostanában..kár lenne emiatt kihagynod...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nincs erõm letölteni...elkezdtem, lejött a 200mega aztán a 700mega aztán amikor kiírta, hogy még 1,8 gb, ráadásul úgy, hogy közben semmit nem lehet csinálni akkor meguntam, totál értelmetlen megoldás, üresen meg nem fog menni a konzol.(különösen nem egy bétaverzióért)

Trófeát nem lehet törölni, de ha nem játszol vele, akkor szép lassan legutolsó helyre kerül. Ha meg annyira idegesít és most vetted a konzolt akkor töröld a nicked és csinálj új felhasználót és akkor nem lesz ott.

Alien!
és?!? kicsit meggondoltabban és taktikusabban harcolsz,keresned kell a medikust a csapatban....én kifejezetten örülök neki.

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

trophy collect hogyan lehet törölni mert van olyan játék amivel játszottam 20 percet és nem jött be, de ott van és az engem idegesít😊

már nekem is megy.
elég jo bár nekem pont az nem tetszik,hogy nem toltodik vissza az élet mert ezzel megint visszahozták az élet csikot....

Alien!
ehhh...gyerekek a MAG g*cijó....Valahol a BF és a COd között van játékmenetben,sok dolog visszaköszön a Socomból...Faszán lehet a hangok alapján tájékozódni,van proximity chat (ami ahogy néztem szét van dobva 5.1-re,iránytól függõen),nem tudod kipihenni a sérüléseidet(!!!),stb....

óriási respect a Zippernek,hogy lagmentesen és röccenésmentesen tudnak ekkora területet ilyen minõségben prezentálni....

nálam elsõnapos lesz.

Lol, 5 font a Mirror's Edge...mi a tököm van azzal a játékkal, hogy szinte már megjelenés óta akciózzák. Kurta sokat gyárthattak le belõle, vagy rohadtul nem veszik a népek. 😊

na ma végre megjon a GOW Collection!😄
miért lotték le oket?😮

NEXUS6
<#eplus2>
Linux alatt is folyamatosan lekorlátozza a hardvert a rendszer, XP alatt nagyjából kizárt, hogy bárki is normálisan használja a BD írást. Nem tudom lehet egyáltalán Linux alá is BD írót telepíteni PS3 alatt!!!???

Arra jó, hogy sok ember vegye a fáradtságot, hogy végre megismerjkedjen egy Linuxszal!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Prody
Amúgy most tavasszal jön a Sony új motion kontroller-je?

Alien!
ehh mag szervereket má le is lõtték.....pedig 20 próbálkozásból egyszer a queue-ig már eljutottam...😊)

Prody
Megvettem a BlazBlue-t. Akinek megvan játszhatna velem 😊 Elég jó kis fighter game SF4-el szemben.

ui: Socom Confrontation vélemények? Érdemes?

predator0
Két hete aranylemezes a játék, ergo amivel te most játszol az már baromira nem a bétateszt, hanem a következõ patch egyikére gyûjtöd az információkat.

hát más alapján nem igen tudnám megvenni mivel ez az utolso bétateszt és a ujság cikkekre meg nem hagyatkozok....

romeozor
valamit olvastál a horoszkópodban ami kiköti hogy a hónap végén megjelenõ játékot csak a holnapi események alapján veheted csak meg?

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

DanielT
Jézusatyaúristen. <#wilting>
remélem is,hogy holnapra jo lesz....mer ezen fog mulni,hogy amjd megveszem e vagy nem...

Game.co-n vannak nem szar akciók.

Totti5
Biztosan sokan rácuppantak, majd jó lesz... dolgoznak rajta és nézik a netkódot a szerverek teherbírását stb... ez egy nyílt teszt, semmi több, ha összeomlik akkor összeomlik, mert ez a lényege, többek közt.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

predator0
Nyugi! Holnap kijön majd egy 600 megás patch és orvosolják a hibát.