89387
PlayStation3
  • Csokis
    Én használnám pont a beépített böngészőt, ezért is veszek a gép mellé egy Logitech Cordless Media Pro billentyűzetet. Azt tudom, hogy nem valami jó a Flash kezelése, de azért csak lehet olvasgatni híreket az oldalakon?!
  • 0ckH4M
    Nálam nincs oldalt fekete csík, csak meg kellett szokni, hogy kövérebbek az emberek a tvben ^^
  • dudeeg
    Hát, remélem most nem minden a 3D-s őrületről fog szólni. A legtöbb ember szerintem nem kis ideig gyűjtött, hogy legyen egy LCD-je, és máris jön a 3D. Persze semmi sem kötelező, de kicsit tartok tőle, hogy az egyéb feature fejlesztések esetleg a háttérbe szorulnak a nyavajás 3D miatt.
    A filmipar is nagyon pörög a dolgon, de nekem nagyon izzadságszagúnak tűnik, hogy mindegy miaz, csináljuk meg 3D-ben, és akkor majd jól el lehet adni. A történet már nem is számít, jól nézzen ki. Na de ez más téma.
    Szóval eszem ágában sincs 3D-s TV-t venni. Még a legtöbbTV adót is csak úgy lehet nézni (már aki tévézik) tojásfej nélkül, hogy oldalt ott virít a szép fekete csík a 4:3-as adás miatt.
    Én speciel sokkal jobban örülnék egy rendes browsernek, mert szerintem elég kellemes dolog ágyból nagy TV-n netezni :) Persze lehet, hogy ezzel a kevesek közé tartozok, és az is biztos, hogy ebben nincs pénz.
  • Különc
    Nem szóltam be, az első részére nem reagálok mert csak kiforgatod a szavaim. Lelkes kezdő, igen minden lelkes kezdőnek ilyen a modora mint TothLacinak.

Vergődj tovább
  • NEXUS6
    Pedig akár hiszed, akár nem az éjszaka után tényleg nappal jön!
    És ezzel a legkevésbé sem gondolom, hogy ezzel segget csinálok a számból!

Amúgy most komolyan, mi a faxomért kell beszólni egy lelkes kezdőnek?
    Hogy az egódat bővítsd?
    És ha most azt gondolod, hogy én meg azzal bővítem az egómat, hogy olyanoknak szólok be, akik beszólnak ezeknek a szerintem teljesen jóakaratú emberkéknek, akkor jól gondolod!
  • Különc
    Mert így csak segget csinálsz a szádból
  • Csokis
    Itt!
  • Tikal #74519
    Hol?
  • Csokis
    Ilyen kódok a játék tokjának a hátulján szoktak lenni!

Jövő hónapban (Június) jön az új firmware!

"Whilst there are rumours circulating about a possible XMB redesign, systemlink.gamersguidetolife.com, posted an article about a new PS3 firmware coming in June which will give your console more 3D game support, could this new firmware also be the the new XMB redesign."
  • NEXUS6
    Miért kéne bizonyítani olyan dolgokat, minthogy az éjszaka után nappal jön?
  • Különc
    Nem mondanám feltétlen, biztos igazad van, de bizonyítani már nem tudod.

#74502 Szövegértelmezési problémák
  • kirol
    A Heavy Rain -hez szeretném letölteni az első DLC-t.
    Még sosem vásároltam semmit Store -on, így nem igazán tudom hogyan kellene.

Olvastam viszont ezt:
    "HR DLC UPDATE: Vpfcs nevű fórumozónk jelezte (THX!), hogy az itthon vásárolt BCES00797 kóddal ellátott Heavy Rain-hez nem jó a UK PSN-ről letöltött DLC. Helyette a német PSN store-ról kell leszedni a kontentet."

Hol látok én azt, hogy az enyém milyen kódú? ( BCES00797)

Most akkor én honnan látom, hogy ha nem akarok feleslegesen pénzt kidobni, akkor melyik Store-ra regizzek, ill, honnan vegyem meg?
  • NEXUS6
    Bíróm az ilyen ászokat, aki valszeg 250-es IQ-val jöttek a világra, egy 65 éves kiégett nőcsábász matróz tapasztalatával, Gandhi bölcsességével és Shakespeare kreativitásával. Ehhez képest persze csak felejtettek.:D

Életük legkínosabb percéről persze ők is hallgatnak, pl amikor bepisiltek az oviban a délutáni alvás alatt, mer annyira még ők sem macsók!

• NEXUS6
    Mint ahogy te is.
  • szmore86
    Hello!
    Egy kérdésem lenne... Van egy DivxHD filmem, ehhez akarok feliratot beilleszteni, az AVIAddXSub-al sikerült is, csak az a gondom, hogy a képernyő közepén jeleníti meg a feliratot. Van valami másik progi is, ami lentre konvertálja? Vagy valami más beállítás kell? Légyszi segítsetek. Köszi! :)

Más!
    PS Store-n régebben tudtam filmelőzeteseket letölteni, most miért nem lehet?
  • Bogyi007
    Van legalábbis Uk Storeon biztosan onnan szedtem le.
  • shaddam
    A playstationcommunity-n meddig szünetel a regisztráció?Aki regelve van rákérdezne a kedvemért?
  • TothLaci
    Bizony, hogy van.
  • LeventeV
    uncharted 2-nek is van demoja? nem csak az elsonek?
  • TothLaci
    Kipróbáltam a demoját... Hát nem semmi egy játék...
  • 5c0rp330n
    omm.. pl mp4? :) ha manapsag van vezeto videoformatum, akkor az az mp4 avc (h.264)
    mediaserveren at mindent lejatszik.
  • Banyapapa
    mp4
  • ToM1113
    Megcsináltam azt hogy a ps3 lássa a számítógépen lévő zenéket, filmeket, képeket, stb.

Zenéket sikeresen le is tudtam játszani, mp3 formátumúakat próbáltam.

Videót is próbáltam egy wmv formátumút amire azt írta indítás után, hogy corrputed file, mkv-t is de azt nem is látta a ps3.

De akkor milyen formátumot tud lejátszani a ps3?
    Nem tudjátok mi lehet a baj a trophycardommal?

http://ps3trophycard.com/profile/kutyakiki

Én látom, haver látja de 0 trophyt jelezz, pedig van a gép szerint vagy 12.
  • TothLaci
    Ha nem étesz hozzá, akkor meg minek szólsz be?
    Ha megakarod cáfolni, akkor írd le, mi a hülyeség, ha nem, akkor ne írj semmit.
  • Különc
    Én sem értek hozzá, de blődségekkel nem szemetelem tele a topikot ráadásul a hitelességed is elvesztetted az okoskodásaiddal...
  • TothLaci
    Rendben Mr.Hardcore,
    ezekszerint csak nálam van így, mert Te nagyon pro játékos vagy...
  • Különc
    Naponta szolgáltatod a vicceket
  • Anubys
    "- Nem szeretet szolgálat, MKV támogatást direkt nem építették bele. Koreai márkáktól etéren példát vehetne, de mivel konzol, ezért etéren azt nyújtja, mint a konkurensei... egy nagy l***"

Streameld pc-s mediaserverről, úgy -elvileg- megy.

"- Csak az eredeti, és más semmi :)"

Én örülök neki, mondjuk jobb lenne, ha _MINDEN_ játékhoz lenne demo, a Wii-men erre használom a warezolást, vélhetően Ps3-ra is több játékot vennék, ha előbb ki tudnám próbálni (bár már így is van vagy 25)

"A játékok kb. ugyan olyanok, mint a 360-n"

Persze a multiplatformok, de próbálj ki valami exkluzívat (Uncharted 2 pl)...
  • Akey
    Ómájhóli...! JackyT elkeni Kevin tesót Modnation Racersben. És vajon melyik autóversenyes játék címe rímel a "Man Furismo Jive"-ra?
  • Prody
    De azért köszönjük
  • TothLaci
    PlayStation3 előnyei, és negatívumai saját szemszögemből nézve:
    Előnyei:
    - Műszakilag jól megtervezett szerkezet.
    - BD lejátszás (amit én még nem tudtam kipróbálni)
    - Ingyenes PlayStation Network
    - Jó felbontásban játsza le a CD lemezeket is, de az analóg audio résznél kicsivel nagyobb vezérlőjel feszültséget is leadhatna.(bár ez is tuti szabvány szerint van)
    - Jó a DVD lejátszó része is.

Negatívium:
    - Nem szeretet szolgálat, MKV támogatást direkt nem építették bele. Koreai márkáktól etéren példát vehetne, de mivel konzol, ezért etéren azt nyújtja, mint a konkurensei... egy nagy l***
    - Internetrádió támogatás hiánya, egyedül beépített Flashplayerrel lehet kisérletezni, de az sem tökéletes.

Xbox360-nal szemben negatívium saját szemszögemből...
    - Csak az eredeti, és más semmi :)
    - Nincs VGA kábel, HDMI képe bizonyos területen nem olyan jó, mint a VGA-é.
    - A menü egy kicsivel lehetne fejlettebb is, de ezt bármikor orvosolni tudják.
    - Lehetne jobb menü, és Store.

Xbox360-nal szemben pozitívum:
    - BD player, nagyobb kapacitás játékoknak
    - Könyebb, USB-ről tölthető kontroller
    - Halkabb sokkal.
    - Jobban van műszakilag megépítve.
    - Majd még sorolom.

A játékok kb. ugyan olyanok, mint a 360-n, grafikailag inkább a HDMI port, és a VGA port között tudnék különbséget tenni.
    Tudom, hogy tisztába vagytok vele, da azért leírtam.
  • MrTwister
    Feliratozás miatt szokott akadni. Kapcsold ki teljesen a feliratozást.
  • TothLaci
    Végre tudok egy internetrádiót hallgatni a PS3-ról.
    Akinek van linkje PS3 kompatibilis internet rádióról, kérem ossza meg velem akár Privátban is. Köszönöm.
  • shaddam
    Optikai kábel
  • Csokis
    Valószínűleg veszek egy Slim PS3-at (250GB) 2db játékkal. Az egyik baromira nem érdekelne és esetleg eladnám/elcserélném egy szintén bontatlan játékra. GT5 Prologue lenne a játék egyébként. Érdekelne valaki? Egyelőre csak érdeklődök.
  • barcames
    milyen kábellel kell a ps3-ra a házimozit kötni mert hdmi csatalakozón kívül még a netnek van csak helye meg egy outos izé?
  • TothLaci
    Felregisztáltam UK-ra, LASZLO69 a nevem...
  • ToM1113
    Üdv!

Adott egy 23 colos tv tuneres monitor.

Ps3-al összekötve.

Most összekötöttem a sz. géppel is.

Minden rendben van amíg a windows csíkot tölti, aztán mikor bejönne az asztal, elsötétül és a monitor azt írja ki hogy: nem támogatott üzemmód.

Ekkor újra inditottam és csökkentett módba próbálkoztam, amikoris bejött az asztal és jó volt minden. Próbáltam felbontást állítani itt, de mikor ismét újra inditottam, megint ez volt.....

Valami ötlet?
  • Seth
    Csinálj egy UK accountot,azzal tölthetsz store-ról. Jól jön még egy usa meg egy japán fiók is