PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
vki tud vmit rola? 😮
Csak már megint az a fránya igazságérzetem sértette a mondat, ezért gondoltam, hogy tegyük tisztába.
Egyébként a kölcsönkütyü sem bírja, kábé 10-15 perc játék után nem olvassa a lemezt és hibaüzenettel kilép. Ilyen csak a mesében van!
Ha visszajön és megint tönkremegy hozom a baltát....a lelkemnek jót fog tenni és elõveszem az Amigát.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Rossz szót írtál. Nem de, hanem ezért. Ha egy akkora bebaszás elõjön, mint ami a 3 led-el kapcsolatban volt, akkor az a minimum, hogy a support kinyalja a seggedet. Így rohadt könnyû jó arcnak lenni. Vagy nem így van?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Arról nem beszélve, hogy ott nem létezik ez a szánalmas vinyós szívás se, minden vinyó minden géppel kompatibilis, csak le kell pattintani róla, a szervízbe nem is kell beküldeni, sõt, kifejezetten szólnak, hogy csak a gépet add át.
Továbbá MS-ék nem a te konzolodat javítgatják és küldik vissza, hanem ahogy beérkezik a géped, küldenek egy másikat az esetek 90+ %-ban.
Sokkal szarabb hardveresen a gép megbízhatósági szempontból, de legalább jól intézik.
egyebkent ez vegig ugyanaz a konzol volt amit foltozgattak es visszaadogattak? mert akkor valszeg valami komolyabb hibaja lehet amit nem tudtak/basztak kijavitani..
Történetem röviden:
2007 márc. 23-án éjfélkor vettem a ps3-at, a Mammutban az 576 kezdte el elöször árulni, enyém a hivatalosan Mo-n eladott hatodik konzol.
Minden tökéletesen mûködött 2009 szeptemberéig, amikor is beállt a sárga led, várható volt olvastam neten, hogy ez a 60gigásnál elõfordul. Szervíz, 16ezer ft,- javítási költség, két hét pihi, aztán megjött. 2008-ban lecseréltem a 60-as vincsit 320-asra, amit a meggyógyult gép baszik elfogadni, formattál(full logikátlan). Errõl ment is itt a fórumon a téma, hálisten nem szoptam be nagyon szinte mindenem vissza tudtam szerezni barátoktól, családtól.
Szépen az usastore-ról vásárolt játékaimat is letöltöttem újra, no problem. Aztán a javított gép 4 nap után megint sárga ledet produkált, hívtam a szervízt, azt mondták ilyen még nem fordult elõ, hogy ilyen hamar beadja a kulcsot a javított gép, de vigyem be, mivel garis kapok kölcsönkonzolt és megjavítják megint. Okés kölcsöngépre inkább már nem jelentkeztem be az usa nevemmel, nem töltöttem le a vásárolt játékaim, szépen eljátszadoztam a lemezes progikkal. Megint 2 hét(október közepe), aztán haza az anno hatodik konzolommal, bejelentkezés, szépen újra letöltöttem mindent, zenéimet/fotókat visszaraktam, mert 320-as vinyót természetesen formattálta.
Aztán most szombaton megint sárga led....<#levele>#levele><#gun>#gun><#idiota>#idiota><#falbav>#falbav><#duhos2>#duhos2>
Hétfõn megint Mihalkovics utca, megint garis ingyenes javítás(még szép!), bíztattak, hogy ilyen még csak velem fordult elõ, meg kölcsönkütyü ami most egy 80gigás gép(elõzõleg 60-as volt), bekapcsoltam minden szép és jó(azon kívül, hogy az összes októbertõl játszott játékom mentése elszállt, mert nem mentettem(Ti legalább hetente mentsetek pendrive-ra!!!), ki a fasz gondolta volna, hogy harmadszor is megáll ilyen rövid idõn belül.
Szóval elérkeztünk mához amikor is 2 napja van nállam a 80-as kölcsöncucc és reggel már nem olvasta be a dirt2 lemezem(karcnélküli tiptopp), kipróbáltam a Batman-t az elindult aztán játék közben megállt, Killzone2 se indul el, hallom, hogy pörög a lemez, szenved de nem bírja olvasni! Most pihentetem(valszeg semmi értelme) dolgozok pár órát aztán megpróbálom megint.
Komolytalan...ezt tudja a sony is.
+ legalább el tudom majd olvasni a betûket. Mivel fõleg az RPG-ket szeretem ez szempont.
Más.
Azért leírom ide is...
Minap a Debreceni Saturnban a Genji Ps3-as változatát láttam a turkálni való játékok között 2990 -ért. Szerintem megéri. Én is vettem egyet. Nem platinum verzió.
A grafika nem lesz "butított", csak kisebb felbontású (egy 55 centis megjelenítõn HD felbontásnál amúgy is nagyítóval kéne nézned, ha valamit el is akarnál olvasni...)
A "játékélmény" meg szerintem elsõsorban nem a grafikától meg a felbontástól függ - hiába szép egy játék, ha egyéb tekintetben egy rakás f*s.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Ilyen TV-m van talán egy kicsit nagyobb... 20078-ban vettem Jó képet fog ezen adni a Ps3? Nem hiszem hogy sok ember rohangálna HD plazmával szóval remélem jó lesz. Biztos nem less olyan hû de szuper de játékélményileg szép lesz így?
Sippie: ha jol tudom van kick a bétában!legalábbis amikor játszottam volt 1 gyerek állandoan TK-zott és volt valami,hogy kickeljék!meg amikor leálitod a START al akkor is ott van valami asszem.
PSN ID:misi2mezei
Most nem enged be. SVER-el próbáltam, de a Valort meg Ravent is kipróbálnám. Error-t ír ki tehát gondolom sokan vannak... Amúgy valaki játszott 256player-es mapon, milyen ?😄 Arra rohadtul kiváncsi vagyok
😄
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
G.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
elég jo bár nekem pont az nem tetszik,hogy nem toltodik vissza az élet mert ezzel megint visszahozták az élet csikot....
óriási respect a Zippernek,hogy lagmentesen és röccenésmentesen tudnak ekkora területet ilyen minõségben prezentálni....
nálam elsõnapos lesz.
miért lotték le oket?😮
Linux alatt is folyamatosan lekorlátozza a hardvert a rendszer, XP alatt nagyjából kizárt, hogy bárki is normálisan használja a BD írást. Nem tudom lehet egyáltalán Linux alá is BD írót telepíteni PS3 alatt!!!???
Arra jó, hogy sok ember vegye a fáradtságot, hogy végre megismerjkedjen egy Linuxszal!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ui: Socom Confrontation vélemények? Érdemes?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10