PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gazgoblin
cross media bar

a ps3 felülete

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

kirol
Az xmb az mi? Az a net?

Csabesz100
Amazon.co.uk-ról mennyi a posta?

PS3 ID: Csabesz82

Az én MS wireless laser desktop 5000-remmel (bill+egér) simán ment csak be kellett dugni a vevõt az usb-be. Persze játékokhoz nem mûködik, de linuxhoz+xmb-hez igen 😊
Gondolom a tieddel sem lenne gond.

PSN: berghold

Seth
Igen, a 3. rész elõzmény. Big Boss-ról szól, vele kell menni. Illetve akkor még nem Big Boss XD A sztori szempontjából elég nagy jelentõsége van annak az idõszaknak is. 4. részben szinte minden az "õsök" körül forog

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
Tehát ha jól értem akkor a sztori szempontjából a harmadik rész egyfajta elõzmény?

Igazából nincs Ps2-m, és az ösztöndíj után szándékszok PS3at szerezni, MGS 4-el és UC-2vel majd Heavy Rain-nel az élen, csak gondoltam MGS 4 elõtt a 2-t meg a hármat végigvinném. Tehát ha játszottam az 1,el PS1en akkor utána a 2.

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

kirol
Filmeket nézni lehet rendesen PS3-on?
*.mkv -t is lehet?

Olvasom, hogy USB-s bill+egeret rá lehet tenni. De mégis hogy ismeri fel pl. az én logitech MX3200-amat?

Seth
Idõrendben MGS 3, 1 , 2, 4

A 3. résznél a Snake Eater az alap, ez jött ki elõször. Ebben a kamera ugyanolyan mint az eddigi részekben, tehát felülnézetes. A Subsistance már közeli 3rd person kamerát haznál, ezerszer játszhatóbb és szebb is. Plusz ezzel a változattal jött a multiplayer. Mindenképp ezt a változatot javaslom. Sztoriban nincs semmi különbség

PSN ID.: Beegabor

Gideon Wieth
Én is PS3at javaslom --- /bár Xbox-om van, szeretem is ./// CSak annyi jó játék jön mostmár CSAK ps3-ra hogy az bûn, boxosok meg egy két játékot leszámítva nem nagyon kapnak exklu játékokat. 2 kezemen meg tudom õket számolni. Szóval én Ps3-at ajánlok, Xbox is jó, de szerintem ha van egy erõsebb géped akkor PS3. 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Gideon Wieth
Sziasztok!
Valaki aki jártasabb Metal Gear Solid ügyben tudna segíteni ?

Az érdekelne, hogy vannak sorban a játékok a Fõ történeti szál szerint.

Metal Gear Solid 1 -el játszottam, ez számomra a kiindulópont, Playstation 1-re.
Metal Gear Solid 2 Substance - PC- gondolom ez a második rész, Amikor Snake-kel kezdünk a hajón, majd jön Raiden.
Innentõl kezdve nem tudom, hogy a harmadik rész melyik mivel találtam 2 féle változatot, amik csak PS2-re jelentek meg ---> Subsistance és Sneak Eater.

Ezek után jön a PS3as MGS 4.
Szóval a kérdésem hogy az általam felállított lista jó-e, illetve a harmadik rész változatai mit takarnak ?

Köszönöm 😊

A Slim feleannyit fogyaszt, könnyebben veszi a levegõt és a 120-as és 250-es között 3000 HUF a különbség. 130 GB-nyi tárhely 3K-ért! 😄 A használt részérõl nem tudok nyilatkozni, mert nekem is slimem van. Flash/chip/hack nincs hozzá. Egy routerrel és PC-vel viszont azt streamelsz rá (HD filmeket és lossless zenéket), amit nem szégyellsz. És ha új gépet veszel, akkor te bontod ki, téged lát meg elõször és mamának fog hívni. 😄
szerintem ne vegyél ps3-at ha ki akarod üttetni, h menjenek rajta a játékok akkor inkább vegyél egy erõs pc-t.
(de a 250gb jó nekem is az van van benne pár új dolog )

ja az lehet de tudod nem tud sajnos mindenki angolul ahogy énsem és ugyebár magyar felirat sincs rajtuk....

PSN ID:misi2mezei

Sippie
világosítsatok fel ha tévednék, de úgy tudom Magyarországon élünk ahol a hivatalos nyelv jelenleg még mindig a magyar. Nem várom el sem anyámtól, sem apámtól hogy megtanuljon angolul, pláne perfektül hogy megértse mit vakerolnak a filmben. Legalább egy magyar felirat lenne, akkor azt mondanám hogy OK.
Smuge
Abszolút nem rontod, mivel magyar kiadvány ezért ennyi az ára többségnek sokat számít. Viszont a magyar szinkron nem lett rossz ez esetben és elég jó a hangminõség is, mondom ezt úgy hogy eredeti hang+felirat párti vagyok ( ha van)

5c0rp330n
nemhiszem. de a szokasos elkurt magyar szinkron inkabb levon az arabol mint hozzaad.

brodix
Mi érdekelne Tekken-ért?

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Huszi84
Köszi a linket!
Tényleg elég olcsók a játékok,már találtam is kettõt-hármat amit rendelnéák is ha meglenne a gép.

ReD DevilS 4 LifE

Huszi84
értem,én is erre számítottam

ReD DevilS 4 LifE

gazgoblin
csak eredeti játékot visz a ps3

viszont rengeteg játékhoz hozzájutsz olcsón, használtan. (pl jatekaim.hu)

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Huszi84
ezt nem értem<#conf>

ReD DevilS 4 LifE

Sippie
nincs warez
Huszi84
Sziasztok!
Konzol vásárlás elött állok és szeretném kikérni a véleményeteket!
Még nem raktam le a voksom 100%-ig a ps3 mellett,de most jelenleg úgy állok,h azt veszem meg.
Légyszives segítsetek mire érdemes figyelni ilyen masina vásárlásánál.
Használtat érdemes venni? Milyen elõnyei vannak ha új gépet veszek? Érdemes a 250 gigás változatot venni? Ezt is flesselni kell ahhoz,hnem gyári játékokat/filmeket tudjak rajta lejátszani??
Sík hülye vagyok még a konzolokhoz,szal elõre is köszönök minden helpet!

Minden jót!

ReD DevilS 4 LifE

Sippie
magyar szinkronosat árulnak amazonon?
5c0rp330n
nem akarom elrontani az uzleted, de amazonon konkretan feleennyibe kerul vadiujan.

Smuge
Van Terminátor Megváltás BD filmem akit esetleg érdekel privizzen, magyar szinkron+felirat , dts-hd angol, hibátlan állapot - 5900 Ft-ért!

buldozer99
Tekken 6 és AC 2 érdekel vkit?😊

Forca Barca

MKpowaa
Demon's souls honnan lehet a legolcsobban beszerezni? (csak külföld érdekelne)
tudtok segiteni?

Prody
Dragon Ball raging blast megvan valakinek, akivel lehetne online játszani?

Köszönöm!
DanielT
Underworld
Sziasztok!
Melyik a legújabb Tomb Raider játék?
Köszönöm.
játékélményben, szórakoztatásban. úgy összességében.

Alien!
ehh...MAG alázza a KZ2-õt?!?!? hátazthogy?!? 2 totál különbözõ fps...Mindkettõ fasza multi,csak teljesen más stílusú......A MAG valahol a socom és a BF:BC között van.....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Thundercore
Azt tudom, hogyí csak pc-s verzió feliratos. Játszottam már Oblivionnal és Fallout-tal is, szóval ez sem fog gondot okozni 😊

Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore

sure

Isten nem bottal, hanem VMware.

se a kiskönyv, se nagy stratégiai útmutató nem ér semmit igazából. a játékban elég egyértelmûen le van írva minden (ha esetleg nem jönnél rá, hogy a talpig páncélban lévõ pajzsos karakter jobban bírja az ütést, mint a csuhában lévõ, akkor azért le van írva a könyvben is). és nincs magyar felirat a játékban...

Thundercore
Köszi!

Mindenképpen megveszem Ps-re, mert a pc-m kevés hozzá.

angol

a nagy könyv, az útmutató az magyar

Thundercore
Segítséget kérnék, a Dragon Age: Originshez tartozó kis füzet magyar nyelvû, vagy angol?

igen nagy az uj Sherlock Holmes film😄
ez lesz majd az egyik elso BD film amit megfogok venni amikor kijon!meg persze az Avatar😛

NEXUS6
Ja, hát én is csak módjával veszek BD-t, inkább a Tecsó-összes sikítós alagsoros rohangálós film gyûjteményes DVD kiadás megvételén fáradozom😄
De most vettem meg a Conan 2 lemezes változatát 900-ért, meg valami afganisztáni háborús drámát, meg ilyeneket.

A BD-t a látványos filmekre tartogatom.
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Ennek örömére meg is rendeltem DVD-n a Rémálom az Elm utcában összes részét (7 film) 500 forintos darabáron 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

na végre valaki😊thx a választ!

NEXUS6
Hát ja, én is olyan 2001 környékén még 7 ezer forintért vettem a filmeket. És a PS2 a 100 ezer körüli árával a legolcsóbb DVD lejátszó volt. Na most akkor a Ft majdnem a dupláját érte. Ja és a 7 ezer Ft-os DVD már olcsó akciós lemez volt, akkor még sem emléxem hogy egyesek tömegtüntetéseket szerveztek volna

Persze az idõk változnak, de ha úgy nézzük a Blúréj maga a Kánaán azokhoz az idõkhöz képest, nem az 500 Ft-os Tecsó papírdobozos DVD-hez kéne mérni a BD árát.
A minõségi DVD 3,5 ezer körül van a BD 7 körül, szerintem még belefér.
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

zzeN
Inkább várd meg a 2-õt, jobb lesz az(szvsz).

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

na de mostmár valaki megmondaná,hogy a Battlefield: Bad Company megér e 15 eurot?vagy inkább várjam meg a 2-ot?milyen a multija az 1-nek?megvan valakinek?

jó ez a mag... olyan mint a legelsõ bf. a grafika mai szemmel már nem a legjobb, de azért a célnak megfelel. a netkód és a hitbox inkább megmosolyogtató, olyan dolgokat csinál, mint anno a bf, ami azért enyhén gáz így 8 évvel utána... viszont ennél szórakoztatóbb fps-t konzolon még nem láttam. mindezek ellenére jó kis lövölde. oda-vissza alázza a killzone 2-t. még a kontroller sem annyira gáz, mivel nagyon nagy a terep, nem kell mindig gyorsan célozni. közelharc még mindig lehetetlen, mint két benarkózott lajhár keringõje. milyen nevetséges már, hogy nem tudod olyan gyorsan mozgatni a célkereszted, mint amilyen gyorsan fut elõtted valaki. (persze fel lehet állítani a senst, sok szerencsét a távolra célzáshoz)

Gideon Wieth
vagyis 3000 😄 ezzel engem igazoltál