89387
PlayStation3
  • Csokis
    Zavvi.com oldalon Mega Monday van! :) Jó kis leárazásokat eszközölt.

Dante's Inferno - 12,95GBP (Link)
    Lost Planet 2 - 17,95GBP (Link)
    Dragon Age: Origins - 12,95GBP (Link)
    Aliens Vs Predator - 17,95GBP (Link)
    Vancouver 2010 - 12,95GBP (Link)
    Disgaea 3: Absence Of Justice - 14,95GBP (Link)
    Supercar Challenge - 12,95GBP (Link)
    Battlefield: Bad Company 2 - 24,95GBP (Link)
    God Of War: Collection - 17,95GBP (Link)
    White Knight Chronicles - 24,95GBP (Link)
    Uncharted 2: Among Thieves (Platinum) - 14.95GBP (Link)
    Colin Mcrae: Dirt 2 (Platinum) - 14,95GBP (Link)
    Iron Man 2 - 17,95GBP (Link)
    Blazblue Calamity Trigger: Limited Edition - 17,95GBP (Link)
    Call Of Duty 4: Modern Warfare Game Of The Year 2009 Edition - 17,95GBP (Link)
  • balee4
    Én a nagyon jókat meg fogom tartani, ki tudja, lehet, hogy pár hónap múlva, de lehet, hogy csak évekkel később, de kedvet kapok újra végigvinni. PC-s játékokkal is vagyok néha így. Mondjuk mivel sztem csak az igazán jó játékokat veszem meg, így mindent megtartok. :D
  • Csibe001
    Szerintem meg nem felesleges megtartani, sőt, nagyon is jó dolog, bár én filmeket is gyűjtök, s ugyanígy játékokat is. Érdekes mondjuk, hogy amiket megtartottam azok nagyrésze exkluzív..S persze ezekből igyekszem a gyűjtői kiadásokat megszerezni.
  • LeventeV
    elozo 4 hsz-re valasz:
    hasonlo keppen gazdalkodok en is a jatekaimmal. nem eri meg megtartani csak azokat amik nagyon jok (gow 3-at tartottam meg mert az EPIC es a resistance 2-t ill. midnight club-ot multira). uncharted 1 az nagyon allat jatek... hihetetlenul jo, a demo is kiraly de a full-hoz kepest egy nagy szar :)... en anno 4k-ert vettem es 4k-ert adtam el... aztan most ott vagyok, hogy holnap beszerzem az uncharted 2-t eredetileg 7k-ert akarta adni, de megmutattam neki a sony-s e-mailt ami igazolja a platinum erkezeset, es egy kis turelemmel elengedett meg egy ezrest az arbol... koszi sony :P
  • DanielT
    Uncharted 1 az elsők között legyen amit megveszel. Meghatározó élmény lesz!
  • shaddam
    Június közepén jön az uncharted 2 platinum 7k-ért.Hónap végére 5-6k-ért tudsz venni majd jatekaim.hu-n
  • balee4
    Én is gondoltam már arra, hogy míg nem veszem meg, beszerzek használtan pár játékot. Vatera-n körül is nézek. Egy Uncharted 1-2 nem lenne rossz.
  • Scouser
    Teljesen felesleges sok játékot tartani egymás mellett. Elmondom, én hogyan csináltam:

Mielőtt megvettem volna a gépet, elkezdtem nézegetni a használt piacot a jatekaim.hu weboldalon. És mire hazahoztam a PS3-at beszereztem egy FIFA10-et(6k) és egy Little Big Planet-et(5k). Mellé ugye 68k-ért vettem a PS3-at, ami így összesen került 79k-ba 2 jó játékkal. Mellé 9k-ért vettem egy Heavy Rain-t és ez volt az első három játékom. Rá egy hónapra vettem egy NBA 2k10-et 7k-ért, de az végül nem tetszett. Ezért eladtam 6k-ért, majd miután kimaxoltam a Heavy Rain-t(100% platinával) eladtam azt is 8k-ért és vettem a kettő árából egy fóliás Red Dead Redemption-t.

Egyszóval érdemes bizniszelni a használt játékok piacán, mert pl egy AC2-őt már megkapsz a bolti 11k helyett 7k-ért, vagy a GOW3-at 8-9k-ért is. Uncharted 2-őt láttam 7k-ért, szóval tényleg ajánlom. Vegyél nyugodtan játék nélküli gépet és nézzél mellé használtan pár játékot. Szerintem megéri.
  • DanielT
    Jó hírek! :) Csak HDMI kábelt kell venned.
  • Banano
    6600 külföldről,úgy hogy 350 a font.
  • balee4
    Időközben megbeszéltem a szüleimmel, beleegyeztek a dologba..., egy hónapon belül megveszem a PS3-t és mellé a HD TV-t, mondjuk még nincs eldöntve melyiket. De ez az LG jó vételnek tűnik. Milyen kábeleket kell még pluszba vennem?

Egyébként inkább a God of War 3-as változatot veszem meg. 82k. És egyből veszek mellé egy Heavy Rain-t. :D Aztán havonta egy-két játékot tervezek majd venni.
  • Nathan66
    Hi!
    hogyan kell pendriverol ps3-ra zenét tenni?..
  • Scouser
    20 ébe játszok számítógépes játékokon és 2 hónapja először vettem egy PS3-at. Azért most került rá a sor, mert eddig nem volt olyan TV-m, amin lehetne játszani. Vettem egy 32 colos full HD TV-t, majd rá egy hónapra a PS3-at. Tudom, hogy ez így együtt elég drága, kb 170k Ft, de az az élmény, hogy ledőlsz a kanapéba, vagy az ágyon hanyatt fekszel, teljesen más, mint amikor a Gép előtt görnyedve játszol. A múlkor megpróbáltam PC-n játszani Modern Warfare 2 multit és majdnem kifolyt a szemem tőle olyan közel volt már a szememnek a monitor.

Szóval szerintem megéri spórolni. Ráadásul ha előbb veszel egy TV-t, akkor még szüleid sem fognak lebaszni érte, mert az egy jó dolog, másban is tudod használni. Egy kicsit később, meg jöhet a PS3. Tényleg megéri kivárni. Igaz nekem is piszok szar volt kivárni azt az 1 hónapot a TV után, de megérte.

Nézd meg ezeket:

http://www.olcsobbat.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/lg_32lh3000/
  • sector512
    Nem meglepő, a film is kb annyit ér...
  • MrTwister
    A következő a problémám. Felraktam a PS3-ra a Photo Gallery nevű progit és amikor kéri akkor rácsatizom USB-n a Nikon Coolpix L100-as fényképezőm. Igen ám de kiírja, hogy nem kompatibilis vagy mi a lófütty. Mi van? Windowsra rádugom oszt' import pictures aztán már zuzza is lefelé róla a képeket. Ebben a PS3-ban meg semmiféle natív driver nincs a fényképezőgépekhez!? Akkor egyáltalán mivel kompatibilis (gondolom only Sony gépek) ?Legalább lenne neten kompatibilitási lista, de nem találtam. Ez a progi így semmit nem ér max egy kalap szamócát. Kapja be Sony. Pfff.
  • Csokis
    Clash of the Titans teszt! 3 pont! Durva.
  • zsolt1983
    igen van. Ha a halozati kapcsolatodat fogod osztani.
    Crosswired kabllel kotod ossze a PS3 at a laptoppal es az ip -t kioszva a halozatrol fogja kapni a netet.
  • LeventeV
    ez johir
  • DanielT
    Vegyél routert.
  • Csokis
    Június 11-től 6900HUF lesz a Uncharted 2 Platinum!
  • mate317
    Csao!

Nincs wifi routerem, ezért a laptoppal próbáltam megosztani a netet a ps3-mal. (Új kapcsolat->(alkalmi)ad-hoc stb. ) Az ipod touch látja, tudja használni az így sugárzott wifi-t, viszont a ps3 nem.
    Van erre megoldás? (azon kívül, hogy vegyek rouert:D)
  • balee4
    Végén már 200-ból sem uszom a dolgot, vennék én de szüliem keresztbe lenyelnének.
  • MoLc
    Nekem is az van. Tanúsíthatom ,hogy tényleg jó
  • Jimanszky
    PS3 wireless bill+távirányító+joystick
    Ez de kemény
  • Scouser
    Ha még egy 50est össze tudsz rakni egy kis idő alatt, akkor megyél már egy LG32LH3000 TV-t, 100-be kerül és sztem nagyon jó.
  • Jimanszky
    Pont eladom a 82 centis hd ready tv-met:)
  • Jimanszky
    Hejhó!
    Kinéztem magamnak egy tv-t: LG 42LE5300
    Milyenek a ledes LG-k nem tudjátok?Esetleg valakinek valami tapasztalata erről a tv-ről?
    LG 42LE5300
  • Thundercore
    Köszi az infót, már vártam :)
  • deep
    Megjelent a Planet Minigolf! Töltsétek ezerrel! :)
  • DanielT
    Vaze azt a 6 ezret hozzáteszed és 55-60 -ért már 82 centis HD tv-t kapsz használtan, amivel nem kötsz kompromisszumot és úgy tudod használni a konzolt, ahogy ki van találva = kanapén dögölve, normális méretben.
  • balee4
    És ha egyelőre veszek egy USB-s headsetet?, 6k körül már kapni...
  • DanielT
    Képarány: csekk
    Felbontás: csekk
    Direkt HDMI bemenet: csekk

Veheted :)

DE! A hangra még megoldást kell találnod, mert a HDMI-ből bemegy a monitorba, de onnan ki nem fog jönni... ha van optikai bemenetes erősítőd akkor okés, mert a PS3-on van kimenet. Ha nincs, akkor megint a Tv felé kell kacsintgatnod, mert abból már sima RCA sztereóban is ki tudod vinni a jelet erősítőre.
  • balee4
    Na bocs az offért, de egy ilyet néztem ki. :D
  • balee4
    Király, akkor jön a monitorvadászat, ha tudtok ajánlhattok azt is, nem igazán vagyok benne a témában milyet érdemes. Olyan 40-45-nél többet nem igazán akarok kiadni rá.
  • NEXUS6
    Gyors vagy g@ci!
  • NEXUS6
    Általában nincs HDMI bemenetük, ezért egy olyan kábelre lesz szükséged ami HDMI-DVI csatikkal rendelkezik.

Itt 3000 Ft-ért megkapod.
  • DanielT
    Semmi, csak egy 2 ezer Ft-os HDMI-DVI, mert a PS3-hoz alapból csak egy 100 Ft-os szutykot adnak, ami még hagyományos Tv-hez is gáz.
  • DanielT
    Jól és okosan döntöttél, így nem okozol magadnak csalódást.

Monitorban mindennél fontosabb, hogy ne 16:10-es képarányú legyen mint a képernyők 90%-a, hanem 16:9, mert csak így nem lesz rajta torz a kép.

Ezt úgy veheted biztosra, ha 1366x768 a felbontása, vagy 1920x1080, tehát pontosan ugyanaz a helyzet mint a Tv-k esetében. Vegyél egy használt 82 centis Tv-t, jó áron hozzájutsz és teljesen más a képe mint egy monitornak, amit arra találtak ki, hogy közel ülve görnyedjen az ember az Excel előtt.

• balee4
    Egyébként ha veszek egy HD monitort semmiféle plusz kábel nem kell?
  • balee4
    Értem akkor tényleg sztornó az egész, hát de nagyon sajnálom, pedig nagyon beleéltem már magam. Végülis lenne bőven pénzem monitorra is..., akkor vagy vmi jó, de olcsó HD monitor után kéne néznem, vagy elnapolnom pár hónappal az egészet.