PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gondolom a tieddel sem lenne gond.
PSN: berghold
PSN ID.: Beegabor
Igazából nincs Ps2-m, és az ösztöndíj után szándékszok PS3at szerezni, MGS 4-el és UC-2vel majd Heavy Rain-nel az élen, csak gondoltam MGS 4 elõtt a 2-t meg a hármat végigvinném. Tehát ha játszottam az 1,el PS1en akkor utána a 2.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
*.mkv -t is lehet?
Olvasom, hogy USB-s bill+egeret rá lehet tenni. De mégis hogy ismeri fel pl. az én logitech MX3200-amat?
A 3. résznél a Snake Eater az alap, ez jött ki elõször. Ebben a kamera ugyanolyan mint az eddigi részekben, tehát felülnézetes. A Subsistance már közeli 3rd person kamerát haznál, ezerszer játszhatóbb és szebb is. Plusz ezzel a változattal jött a multiplayer. Mindenképp ezt a változatot javaslom. Sztoriban nincs semmi különbség
PSN ID.: Beegabor
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
Valaki aki jártasabb Metal Gear Solid ügyben tudna segíteni ?
Az érdekelne, hogy vannak sorban a játékok a Fõ történeti szál szerint.
Metal Gear Solid 1 -el játszottam, ez számomra a kiindulópont, Playstation 1-re.
Metal Gear Solid 2 Substance - PC- gondolom ez a második rész, Amikor Snake-kel kezdünk a hajón, majd jön Raiden.
Innentõl kezdve nem tudom, hogy a harmadik rész melyik mivel találtam 2 féle változatot, amik csak PS2-re jelentek meg ---> Subsistance és Sneak Eater.
Ezek után jön a PS3as MGS 4.
Szóval a kérdésem hogy az általam felállított lista jó-e, illetve a harmadik rész változatai mit takarnak ?
Köszönöm 😊
(de a 250gb jó nekem is az van van benne pár új dolog )
PSN ID:misi2mezei
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
Tényleg elég olcsók a játékok,már találtam is kettõt-hármat amit rendelnéák is ha meglenne a gép.
ReD DevilS 4 LifE
viszont rengeteg játékhoz hozzájutsz olcsón, használtan. (pl jatekaim.hu)
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
Konzol vásárlás elött állok és szeretném kikérni a véleményeteket!
Még nem raktam le a voksom 100%-ig a ps3 mellett,de most jelenleg úgy állok,h azt veszem meg.
Légyszives segítsetek mire érdemes figyelni ilyen masina vásárlásánál.
Használtat érdemes venni? Milyen elõnyei vannak ha új gépet veszek? Érdemes a 250 gigás változatot venni? Ezt is flesselni kell ahhoz,hnem gyári játékokat/filmeket tudjak rajta lejátszani??
Sík hülye vagyok még a konzolokhoz,szal elõre is köszönök minden helpet!
Minden jót!
ReD DevilS 4 LifE
tudtok segiteni?
Melyik a legújabb Tomb Raider játék?
Köszönöm.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Psn ID: thundercore1126 Ps2, Ps3, PC jatekaim.hu/Thundercore
Isten nem bottal, hanem VMware.
Mindenképpen megveszem Ps-re, mert a pc-m kevés hozzá.
a nagy könyv, az útmutató az magyar
ez lesz majd az egyik elso BD film amit megfogok venni amikor kijon!meg persze az Avatar😛
De most vettem meg a Conan 2 lemezes változatát 900-ért, meg valami afganisztáni háborús drámát, meg ilyeneket.
A BD-t a látványos filmekre tartogatom.
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Persze az idõk változnak, de ha úgy nézzük a Blúréj maga a Kánaán azokhoz az idõkhöz képest, nem az 500 Ft-os Tecsó papírdobozos DVD-hez kéne mérni a BD árát.
A minõségi DVD 3,5 ezer körül van a BD 7 körül, szerintem még belefér.
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN