PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3
egyébként a DVD-re visszatérve,ahhoz képest,hogy 96-ban jelent meg,nálunk normális árszintre kb 2003 környékén eshetett,amikor kezdtek megjelenni az újságmellékletes dvd--k,ha jól emléxem...mindez a pályafutásának 7. évében...akkor jöttek dömpingszerûen a 3-4ezres dvd-k.....de én PL a T2 itthoni kiadását 2004-ben 5500-ért vettem...
tehát a BD k*rvára nincs lekésve semmirõl.....az már más kérdés,hogy akinek nagy dvd gyûjteménye van,annak lesz-e ugyanez BD-bõl....Nekem már biztos nem...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
a másik meg az,hogy ha meg letoltod a filmet akkor meg nagy és hát elég sokáig tart leszedni 40 gb ot mig a DVD 4 gb és az megvan 1 ora alatt!
Ez mennyiben járul (vagy nem járul) hozzá a Blu-ray sikeréhez? <#confused>#confused>
Papesz
PS3/X360 user: Infernohun
lenne 1 nagyon fontos kérdésem! 15 euroért megérné megvennem a BF:BC-t?
PSN ID:misi2mezei
a másik meg az,hogy ha meg letoltod a filmet akkor meg nagy és hát elég sokáig tart leszedni 40 gb ot mig a DVD 4 gb és az megvan 1 ora alatt!ha olcsobbak lennének az uj BD filmek kb 3000-4000 ft ért lennének a most megjelentek akkor vennék is de így még nem volt szerencsém BD-t nézni:Sami a legkozelebb volt a BD hez az 1 BDRip film volt😄de szerintem már azok is szebbek mint 1 sima DVD film!
PSN ID:misi2mezei
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Tudod, volt Xbox360om... és meg tudom állapítani melyik jobb számomra (meg szerintem amúgy is).
Viszont amikor itthon megnéztem annak idején BD-én, 47 inchen a Dark Knightot, na attól lefostam a bokámat.😊
ha zat nézem,hogy 96-ban dobták piacra a dvd-t.és nekem az elsõ lejátszóm vhol 2000-2001 környékén lehettett,akkor nálam már most jobban áll a BD.
-.-
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sõt, messzebb megyek. Megnéztem az Avatart 3D Imax, hát mit mondjak, nem fostam le a bokám tõle.
Nem a filmel volt baj ( bár nálam az is csak jó indulattal közepes), hanem a képminõség, színek, stb. Sokkal, de sokkal többet vártam maga a technikától.
Többet se megyek asszem.
Okos plázacica unokahúgom azt mondta , az volt a baj, hogy nem teljesen középen ültem, a 3D csak onnan jó. 😄
Mondtam is neki, hagyjuk baz+, nem jó ez.😊
azt mondtam, hogy bukásra van ítélve. erre te beszúrtál pár számot, mindenféle viszonyítás nélkül. a két kijelentés súlya ugyanolyan.
az ostoba popcorn mozi, a hd, a 3d, szép és jó, de nem mindegy melyik piacon megy a vita. az meg hogy bukásra van ítélve, az az én egyéni véleményem. ami mellett sem ellen nem lehet érvelni, hiszen még csak most indult. de továbbra is fenntartom, hogy egy 100cm-es tv-n nem adja azt az élményt, amit az emberek keresnek.
Össze-vissza írogatsz, elöszõr leírod, hogy bukásra van itélve, mert nem kell az embereknek aztán meg mûvészfilmekkel okoskodsz miközben valszeg tisztában vagy azzal, hogy az emberek nagy része sajnos nem mûvészfilmeket néz, hanem ostoba popcorn mozit amire végülis kitalálták a HD meg 3D szócskát. Most akkor bukás vagy nem a 3D?
Xbox fanok szerint megabiztos igen, a ps fanok szerint ûberállat a 3D.
Szerintem meg van olyan játékstílus ahol baromság kihagyni a 3D-t és van ahol tök felesleges(pl kedvenc golfom úgy jó ahogy van).
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
statisztika meg így semmit sem jelent. hol van az, hogy a dvd saját idejében való eladásaihoz képest ez hogy aránylik, hol van az, hogy mik voltak a várakozások, hol van az, hogy mennyivel több ember engedheti meg magának ezeket a dolgokat, mint anno a dvd idejében, hol van az, hogy mennyivel vitték lejjebb a várakozásokat a válság miatt, hol van az, hogy világszinten ez mit jelent, mert hogy usa-ban nem gyártanak filmet csak mozira, meg látványra az biztos. ami nem az, az már a plebs által fogyaszthatatlannak talált független "mûvész" (brr de utálom ezt a kifejezést) film. ez a statisztika ebben a formában a blikk Anettka 3x többször ejti le idén a telefonját szintjén van.
Társas programnak is az elsõ 1-2 randira jó, utána inkább azt is itthon, mert közelebb az ágy <#buck>#buck>
"A szkeptikusok már többször eltemették, az új generációs kéklézeres médium, a Blu-ray mégsem akar meghalni, sõt, kitûnõ egészségnek örvend - legalábbis az Egyesült Államokban, ahol az ünnepi szezonban rekordmennyiségû lemezt adtak el. A DVD-eladások mindeközben csökkentek. Az otthoni szórakoztatóelektronikai ipart képviselõ Digital Enternatinment Group (DEG) összesített statisztikái szerint a tengerentúlon az utolsó negyedév forgalmát a várakozásokon felül gerjesztette az ünnepi bevásárlási láz. Az év végén összesen mintegy 38,6 millió Blu-ray lemezt vásároltak az amerikaiak, ami éves szinten 35 százalékos növekedést jelent."
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
a sima mozi az itthoni élményekhez képest lóf*asz....se hangban se képben...max társasprogramként mûködik...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
😊
Holotechnika már van, magyar fejlesztés, gondolom 5 év múlva a PS4-gyel már azt adják!
Addig nekünk jó ez a sztereoszkópikus ál3D is, ha már a PS3 csak ezt tudja.
<#nyes>#nyes>
HoloTv
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ismerõseim is ezt csinálják... mondok egykét dolgot, hogy miben jobb a PS meg Sony erre rögtön 'mekkora szar pff....' , nem tudják belátni, hogy az IKSZBOKSZ egy szar! Volt nekem is, és a PS-t rohadtul nem bántam meg... sõt, már azt bánom, hogy Box-ot vettem 2007ben és nem PS3-t... 😞
Szerencsére a médium most már adott, azon nem kell már háborúzni, az meg hogy ki milyen módszert választ a megjelenítésre már nem olyan lényeges. Kb mint plazma vs. LCD, mindegyiknek vannak elõnyei és hátrányai. Itt tényleg a vásárló dönthet, nem mint a HD formátum háborúnál, hogy melyik kiadó, ki mögé állt.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
DVDnek lassan leáldozik, de a Blúréj még messze messze nincs annyira elterjedve hogy a DVDt elnyomja, de még ehhez is kell pár év hogy a filmpiac áttolódjon nagy mértékben a HD felé... Holotechnolgiát nem akartok holnap?😊 tisztára mint a pécés rohanás a semmibe...
Kúúúúl!
<#finom>#finom>
Check
Az ilyeneknek nem tv kell, hanem Braille könyv.
mindenesetre a köv TV-m már 3D-s lesz,addig evvel kibekkelem...
<#nyes>#nyes>
A 3D amúgy éppen hogy megtámogatja a BD-t, mert sokan azt mondják, nincs is olyan nagy különbség a felskálázott DVD-hez képest 2D-ben.
Azonban 3D tartalom már nem igazán fog felférni a DVD-re, legalább is nem igen lesz ilyen formátum.
Pár év alatt mindenki lecserélte a TV-jét LCD/plazmá-ra, pár év alatt azt is le lehet cserélni. Elmúltak már azok az idõk, amikor a nagymama Kékes tévéjét nézte a család 25 éven keresztül.
Sajnos!?
<#nemtudom>#nemtudom>
De az is jó kérdés, hogy a CES-re milyen megbütykölt gépeket vittek ki. Volt már rá példa, hogy a kiállított gép csak üres doboz volt, a progi meg egy PowerMac-en futott.
<#hehe>#hehe>
Legfeljebb kiadják a Natált, meg kiadják az Xbox36D-t.
Aki már vett eddig 3-4 háromLED-es gépet, az úgy is vesz még egyet.
<#hehe>#hehe>