89387
PlayStation3
-
#74646 Nem, a 100Hz-es Tv-t nem 60-on fogja tekerni, hisz annak 100Hz az alap frissítése.
Ellenben a képe elég messze lesz attól, amit a gép tud.
Egy büdös fillért se költs arra a szar kábelre, annyival is bentebb leszel egy normális Tv-re, vagy monitorra, de azt még mindig nem ajánlom, a Pc után kurvanagy csalódás lesz rajta a képe, ezt garantálom. Nem arra van kitalálva. -
Csokis #74645 Itt! Ja, és itt a Heavy Rain-es pakk csak 83eHUF. -
#74644 Köszi a segítséget neked is, egyébként pontosan hol is vetted? -
#74643 Akkor várjak fél évet mire összegyűlik monitorra a pénz? Egyelőre jó lesz a CRT moncsi, mert van egy 100 hz-es Samsung TV-m, de akkor gondolom azzal sem érek sokat, ugyanúgy 60 hz-el menne és még a képe is hányadék lenne. -
#74642 CRT-t tényleg felejtsd el! -
#74641 Igen, korrekt a 86 ezres pakk. A vinyó szinte lényegtelen, a játékok telepítését pedig nem tudod befolyásolni mint Xboxon.
CRT monitort felejtsd el, 60hz-en ki fog folyni a szemed(ugyanis a PS3 nem küld neki frekvencia jelet), a képarányt a PS3 nem támogatja, ez a VGA átalakító meg egy fos.
Ha esetleg mégis ilyen monitoron szeretnél játszani: felejtsd el. De ha nagyon nincs más megoldás: Fe-lejtsd-el.
Vagy HDCP szabvány kompatibilis, 1920x1080-as 16:9 -es monitor, vagy bármilyen HD tv. Inkább a Tv természetesen.
Mondtam már, hogy felejtsd el a CRT monitoron használatot? Ha nem, most megtettem.
-
Csokis #74640 Bocs, az első link helyesen! -
Csokis #74639 Én 250GB-os PS3-at vettem, jobban megéri szvsz. Dupla annyi kapacitás, mint a 120-as és alig került többe. Cserélni meg nem fogom, elég lesz mindenre nekem. Az ár eléggé változó annak függvényében, hogy bolti- avagy SONY garanciás gépet veszel. Engem is figyelmeztettek másik fórumon, hogy csak SONY garanciást vegyek, így olyan helyen is vettem, ahol adták a SONY garanciát. Javaslom, hogy te is olyan helyen vedd!
Kábel pedig ez kell neked! Hangot pedig az optikán adsz a házimozi számára, ha van rajta Toshlink bemenek. Ehhez is kell külön kábelt venned, méghozzá ez vagy ez!
Van még kérdés? -
#74638 Érdemes 250 Gb-s PS3-at venni? Egyáltalán a játékok többsége igényli? (mármint, hogy feltelepítve gyorsabb, mint pl a GTA IV) Kinéztem egy olyan változatot, amihez Heavy Rain is jár, így olcsóbban jövök ki, mintha külön megvenném rá a játékot. Rendesen dobozosan adják hozzá a játékot vagy ez ilyen bundle változat?
Egyébként így játékkal a 250 Gb-s 86k lenne. Korrekt érte szerintetek?
Még az lenne a kérdésem, hogy egy sima CRT (egy Samsung Synchmaster 19-es 957 MB típusszámú ősrégi) monitorra milyen kábelek kellenek, hogy rákössem, illetve a hangot mivel tudnám rákötni. Mondjuk egy headsetet sztem veszek majd rá. Amúgy egy 5.1-es Samsung házi mozira akarom majd rákötni még.
Találtam olyen videókat youtube-on, ahol CRT monitorokra ún. VGA-box segítségével kötik rá a konzolt. Tényleg kell ilyen is? Vagy ez csak megkönnyíti az összekötést?
Aki nagyon ért hozzá, pls írja le részletesen pontosan miket, milyen kábeleket kell még vennem hozzá. Előre is kösz. -
#74637 ha megveszel egy psn jatekot azt hanyszor toltheted le? -
#74636 kosz. -
#74635 Csak addig kell bejelentkeznie a te gépedről az ő store-jába, amíg letöltöd a játékot, utána már simán használhatod a sajátoddal. -
#74634 vagyis akkor a masik illeto be kell legyen jelentkezve az en gepemen ahhoz, hogy en ajtszani tudjak az adott jatekkal amit az o accountjaval toltottem le?
vagy csak egyszeruen bejelentkezik letoltom a jatekot, kijelentkezik aztan en atvaltok a sajat felhasznalomra es onnantol jatszhatok. -
#74633 Majd 2011-ben... :D -
#74632 GT... -
#74631 Van olyan játék, ami felülmúlja az Uncharted2-őt? :) -
Norbi7 #74630 Igen, meg kell adnia neked az adott accountjának az e-mail címét és jelszavát, hogy te is be tudj jelentkezni a gépeden, felmenni a store-ba és download list-ben vagy valami ilyesmiben kiválasztva te is letudod tölteni azokat amiket már ő is letöltött. A lényeg hogy egy account egyszerre 5 gépen lehet aktív és ha játszani akarsz az adott psn játékkal, a tiéden is aktívnak kell lennie. -
#74629 ha a haverom leszed egy jatekot psn-rol akkor van ra mod, hogy atmasoljam tole? -
#74628 Köszi szépen! -
Csokis #74627 Tessék! -
#74626 Nem találom a playtationlive-on azt a leírást, hogy hogy lehet ps3-on mkv-t nézni notin keresztül! Nem tudná valaki belinkelni?
Előre is köszi! -
SlickAdam #74625 jajjj, mi lesz most??? -
#74624 Neeeee!
Mi lehet a PSC-vel??? :'(
KenChi bácsi remélem megcsinálja... -
Foxhound1980 #74623 Olyan baromi sok lehetőség nincs. Vagy széttörték, vagy nem lett fizetve a szerverdíj és lekapcsolták, vagy a szolgáltató halt be, vagy KenChi lekapcsolta. -
#74622 További infókat is tudsz majd ezzel kapcsolatban?
Vagy valaki illetékes írhatna majd később, hogy mi a helyzet. -
#74621 Remélem azon ügyködnek hogy lehessen regelni. -
Csokis #74620 Vagy nem fizették a bérleti díjat és felfüggesztették. -
#74619 Biztos annyian nézték PS3-ról, hogy most nem a kliensek haltak el, hanem a szerver -
#74618 most kaptam üzit hogy meghalt az oldal és nem tudni miért.... -
ferike20hun #74617 sziasztok lost planet 2 cserélnék jast cause 2re lehetöleg debrecen környékéröl akit érdekel irjon már erre mail cimre [email protected] -
simon7108 #74616 miért nem megy a PSC? -
#74615 Nekem is dettó ugyanígy fagyott le párszor, böngészés közben (slim 250 GB). Bosszantó, de erre mondja a sok okos, hogy a PS3 nem böngészésre való elsősorban. Végülis amíg játék közben nem fagy ki, addig szerintem is oké. Majd kiderül, nyáron hogy bírja a hőséget (ha lesz egyáltalán normális nyár, a "tavasz" eddig elég lehangoló...) -
#74614 Nekem játéknál már jóideje nem fagyott le, de netböngészőben mostanában elég gyakran lefagyott sajna. -
Csokis #74613 Nekem ma fagyott, méghozzá a NET böngészőben. Az IGN oldalon kutakodtam és egyszercsak megállt az óra a jobb felső sarokban és semmire nem reagált.. Gondolom ez a böngésző hibája, mert elég szutyok. :( -
rusher #74612 Nektek fagyott már le a PS3? Mert nekem igen, párszor....kezdjek el aggódni? Vagy lehet attól van, hogy sokat volt bekapcsolva? -
#74611 Köszi. Hát, nem olcsó innen rendelni. A termékek jó árban vannak, de a posta botrány sok. 1 játék majnem 10 font, 2 meg 14 font! Innen sem hiszem, hogy rendelek! -
sirpalee #74610 Attól függ, megrendeled és kiírja. Nekem legutóbb (egy amerikai bolttól) 20 dolcsi volt, igaz akkor egy posztert rendeltem meg. -
#74609 Hi!
Nem tudjátok, hogy az amazon.co.uk-n mennyi a postaköltség? Sehol sem találom! :-(
Köszi! -
#74608 mind a oviba..... :D -
sirpalee #74607 Akkor próbáld erősebben, eddig nem sikerült ;)