PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
olvasd csak el a cikket a boltokrol!ki van irva,hogy elorendelés esetén a megjelenés napján megkapjuk a csomagot!
PSN ID:misi2mezei
és az lehet,hogy nálatok a konzolboltokban hasonlo árak vannak csak az a baj,hogy én nem tudom 1 itteni konzolboltot sem és MO-rol meg ugyebár nem szálitanak ide.
had szemléltessem!
Uncharted 2 itt 54 euro UK-ban 41 euro
BF: BC 2 elorendelés itt 58 euro UK 43 euro
Batman: AA itt 42 euro UK 20 euro
Dantes Inferno itt 59 euro UK 44 euro
szerintem ennyi elég😊és lehet,hogy 1 játék esetében nem nagy az a 10-15 euro árkulombség de tobb játéknál azért komoly osszegeket lehet megsporolni rajta ha UK-bol rendelek foleg ezeknél az áraknál amiket itt leirtam!ha pl ezeket UK-bol venném meg nem itt akkor kb a sporolásbol 3 játék is kijonne ha nem tobb....
Angliában.
"soha tobbé nem veszek hazai vagy magyarországi boltbol játékot..."
Ennek új játékoknál semmi értelme már. Egy éve is más volt a helyzet, de most 12 körül elsõ napon meg lehet venni jobb helyeken a cuccot itthon és kintrõl sem olcsóbb.
legalábbis a game-n meg a gameplay-en biztosan!
a zavvin nem tudom de sztem ott is.de ha nem akkor a másik 2 oldalon is ugyan annyiért van!
én már csak arra várok,hogy végre legyen bankkártyám és soha tobbé nem veszek hazai vagy magyarországi boltbol játékot.....
Jövõhét péntek (jan 29, megjelenés) MAG collectors vétel lesz, 14k asszem 😉
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
annyiért árulják a sima verzios játékokat akkor biztos nem lesz 1 limitált kulonleges kiadásu játék 12k...
foleg,hogy a game.co.uk-n 50 font ami kb 15k ft!
Sodium One personal space (Vicki)
Salt Shooter Game, ugyanott
Skorpió taposó minigame
Aliens...
I love Singstar 😊 (meg sincs...)
Rá van írva az "arcomra" a lelkesedés...
Uncharted 2 Trophy Room
Isten nem bottal, hanem VMware.
én azt mondom,hogy jo volna átszámitani eurora,hogy tudjam mennyit fogok ténylegesen fizetni....
hogyha pl rendelek 1 37 fontos játékot a game.co.uk-rol akkor mennyi euroba fog nekem fájni!?
én erre vagyok kiváncsi.
a killzone 2-t, meg add el amíg még fóliás, azt a lemezformára nyomott szart be ne tedd a gépbe
Papesz
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Gondolj bele mekkora fless ha összefutsz a Home-ban ChrisLowe-al!! 😄
It's a sin nem lesz holtbiztos, sõt semmi sem lesz, csak akkor ha végre a Home fejlesztõi által begigért saját zenelejátszás megy a lakásomban. Viszont akkor csapok egy bulit a kedvenc zenéimmel! 😄
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
mert nem akarok vakon rendelni....
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
egyszeruen nem találok rendes boltot....
mindenhol másképp vannak az árak és mindenhol másképp számolják átt a fontot eurora ha pl olyan botlot nézunk ahol lehet választani....
a shopto-nál pl angol fontban 1 játék 37 font ha átváltom eurora az oldalon akkor meg 48 euro!
ez szerintem kicsit tulzás!a thehut-rol lassan kuldik ki a zavvi-rol meg nincs tapasztalatom....
azokrol az oldalakrol ahol nem lehet átváltani fontrol eurora meg nem merek rendelni mert kitudja,hogy mennyivel fogják aztán átváltani....
nekem is pont ilyen van december 28. tol😄