PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dzsedi
A bluetooth-ot nem próbáltam, de ha egy hálózaton (wifi/lan) vannak akkor látniuk kell egymást.

Bluetooth kapcsolatot lehet létrehozni a Ps3 é a gép között hogy pl zenét filmet küldhessek át? Ha igen hogy?

Tudom ezt lehet Pendriveval is de így gyorsabb lenne.
Braidet PC-n toltam ki. A Machinarium mellett ez volt az egyetlen, amivel 2009-ben megtiszteltem a személyi számítógépemet. <#smile>
Viszont csak egy hétig tart az eksön, szóval hajrá!
Braid féle agyalós csak engem érdekel?

Hustle Kings most sem került fel, csúnya amit mûvelnek, eu megkapta karácsony elött, amerika meg érthetetlen, különösen mert ott van igazán hagyománya a billiárdnak. <#nemtudom>

Modnation zseniális, mondjuk nem azé' de én ezt már egy éve megállapítottam az E3 videó után. <#mf2>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

dzsedi
Sima, de nekem a Zen Pinball is befigyel mellé ami szintén lement 5 dodóra 😊

Prody
Gravity megéri!!!!!!!😊

Usa store-on akció!

Braid 7,5 dolcsi, Gravity Crash 5 dolcsi de van még más is!

n000rbi
Azt az okost kellene átkódolni, aki ilyeneket mond... játékoknál nincs régiólock, nyugodtan hozass az USA-ból (még a tok is igényesebb és legtöbbször máshogy is néz ki, mint az európai változat). Nekem pl onnan hozták a Bioshock-omat, potom 4500Ft-ért újonnan😛

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

kirol
Köszi

Marha bizonytalan vagyok az a helyzet.
USA-ból jönnek haza és hoznak nekem game-eket
és ott valami okos azt mondta hogy az itthon nem fog mûködni mert hogy a ps3-mat át kell kódolni
én meg úgy tudom hogy itthon is mûködik mivel már a mai tvk tudják az ntsc-t is.
meg vagyok keveredve, nem akarok potyára játékokat venni.
jó lenne ha segítenétek
elõre is kösz a kimerítõ választ

PS3 250gb PSN ID: olishort1

Prody
~12k
Gyûjtõ pár ezerrel több.

kirol
Egy új csúcs PS3 játék mennyit kóstál? Pl. a Heavy Rain megjelenéskor mennyibe fog kerülni?

Igen, de ha túl nehéz, akkor a TNT Express hozza. Az viszont már 14-15 fontos postaköltség.

Papesz

DoNorBi
Nagyon zsír pakk de én elvbõl nem vásárlok kézi konzolt,így is már eleget töltöm az idõmet konzolok társaságában XD

Haverok, Buli, Fight Club!

Prody
Nekem ez a PSP Pack kell :$

DoNorBi
OFF
Ratchet and Clank: Crack in time magyar füzettel,
COD: Modern Warfare 2 USA! patent állapotban 9k/db...
Csere :
Darksidersre vagy MGS 4/GTA 4 duóra értékegyeztetéssel.
ON
Hmm a GOW Trilogy pakk sanszos lesz nálam,megmondom a családnak h szülinapomra dobjanak össze erre xD

Haverok, Buli, Fight Club!

Totti5
Na egy normális PSP ALAP PACK, mert tokot, törlõt, csuklópántot alapból kellene hozzá adnia a Sonynak... amúgy jól néz ki.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Prody
😮

Hátha érdekel valakit: Shopto-n 13 GBP+postáért van Far Cry 2 Collectors Edition. Azt mondjuk nem tudom, hogy szállítanak e ekkora csomit hazánkba. Egy próbát megér. 😊

EmThor hova tünt? Már csak pslive-on tevékenykedik?
Kár lenne, mert itt kevesebb az okoskodó, valamilyen irányba elfogult szerepelnivágyó...bár azért itt is van.

Emlékeztetõ:
ma osztanak szét 100e darab Modnation kódot az eu felhasználóknak.
Ehhez be kell lépni az eu account-ba.

Sippie
ha olyan helyrõl rendelted ahol drágább volt a pk úgy adják fel hogy azt magával nem cipeli a postás, asszem ajánlottként. Volt már amit nekem is egy kartondobozban bevágtak a ládába, a többi jó kis kipárnázott cuccért mindig be kellett menni.
Prody
Az a legjobb itthoni bolt 😊

Én pénteken megrendeltem Ps3-at a gamestore-tól és hétfõn már meg is kaptam. Ez a gyorsaság. De eddig pl a Ps2-es játékokkal is ez volt. Szóval sztem tõlük fogok jövõben is rendelni.
Prody
Nekünk eddig becsöngetett és odaadta egy nagyon rendes postás. Most valami új van, erre cseszik mindenre?

5c0rp: Igen elég drága lesz ez a pakk.... ~30k :/ Szép, nagy, tartalmas, de egyszerre túl drága

5c0rp330n
100 usd-ert meg pont jo lenne.. igy sztem felejtos, veszem inkabb kulon-kulon, extrak nelkul.

sapkafej
nekem csak bebassza a postaládába -10 fokban, esõben, hóesésben, akármi

György

Prody
Death jobb

Prody

God of War III Trilogy 110£

* Exclusive premium in-game DLC (delivered via PSN voucher):
* The God of War Combat Arena containing an exclusive environment seven unique challenges
x4 character skins - Playable after the completion of God of War III: Dominus, Apollo, Phantom of Chaos and Forgotten Warrior.
* Video (delivered via PSN voucher):
* Director's Cut of God of War: Myth to Legend - This explains Kratos' epic journey leading up to God of War III. Includes testimonials from studio, fans, and influencers in the entertainment industry.
* Music and Soundtrack (delivered on two separate CDs with individual pochettes):
* God of War Trilogy Music Soundtrack: God of War I, II, III scores from the game
* God of War III Heavy Metal soundtrack featuring original music inspired by the series. Includes the following bands: Killswitch Engage, Dream Theater, Opeth, Trivium, and Taking Dawn

kakaoskalacs

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Prody
Divine / Death ... és szerintem ugyanaz mindkettõ. A lényeg, hogy nem csak a játékot tartalmazza a csomag, hanem bónusz dolgokat + szebb tok. Olyan mint egy collectors edition. 12.000FT lesz itthon.

romeozor
én nemtom, azért kérdem. feltételezem azért van Death, Divine, Black, Ultimate Hardcore Cheesecake meg Hello Kitty edition hogy teljesen eldurranjon a vásárló agya és még véletlenül se azt vegye amire valóban vágyik.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

Prody
Death, Divine

De ugyanaz nem?

A Zavvi sokkal lassabb, mint a Game, vagy a ShopTo. Nekem általában 5-10 nap alatt ér ide a cucc tõlük, de volt már olyan, hogy rájuk kellett írnom, hogy ugyan miért "awating stock pick" már két hete a csomagom. Másnap el is jött. Ennek ellenére ajánlom, nagyon jó áraik vannak.

Papesz

romeozor
van valahol valami lista hogy milyen edisönök vannak ebbõl a szerencsétlen Dante's Inferno-ból? én már elvesztettem a fonalat.

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

ja akkor jo😄
mellesleg nem tudod véletlen,hogy a zavvi-val mi a helyzet?
mert mondták,hogy lassu meg minden de ez mindig igy van?
vagy általában pár nap alatt megjon?!
aki tudja a választ pl irjon!

PSN ID:misi2mezei

Én írtam ezt a cikket, de az abszolút igaz, hogy mindezt csak Angliában garantálják. Más kérdés, hogy nekem a Game-rõl eddig kettõbõl kettõ elõrendelt játékom tényleg itt volt a megjelenés napján. Pénteki megjelenés esetén feladják szerdán, vagy kedden délután.

Egyébként azóta már a ShopTo is úgy küldi, hogy megkapd a megjelenés napján.

Papesz

sztomy69
dehogyisnem, pár éve😄

lckrz.try.hu

Prody
Eh... vasárnap adtam le egy rendelést GAME-nél. Hétfõn feladták. Erre ma mit látok késõ délután? Be volt cseszve a postaládába egy cetli a nevemre, hogy menjek be a postára 1 munkanap múlva (tehát holnap, csütörtökön be is megyek). Szerintem a játékom jött meg, de mi az isten ****-ért nem csöngetett be a postás... -_-
3 munkanap alatt megjött a csomagom GAME-tõl, ez azért jó! 😄

fook
te nem voltál anno bdw-n ?😄

konzol fps, nice

mivolt az elobb a BF:1943-ban😄
az Iwo Jima pályán sniperkedtem,bebujtam 1 bokorba nyugodtan lovoldoztem észre sem vették,hogy merre vagyok...
ekkor hallom,hogy valaki lõ melletem😄odanézek és 1 ellenséges sniperes nyugodtan lovoldozik mellettem és észre sem vettXD
oszt lecsaptam kardal😛

Prody
Konzolstúdióban is 12k a Dante collectors! Na akkor megéri azt venni 😊

Extra:
- Extra Dead Space extra kosztüm
- Sound track CD
- Így készült videó és dokumentumfilm
- Digitális art book
Korhatár: 18+
Várható megjelenés: 2010.02.05

+ a Sony új Motion controllerje csak õsszel érkezik 😞

sztomy69
Srácok vki rendelt már a thehut.com-ról? Az érdekelne mennyi idõ volt míg meghozták a csomagot, és a pénzt mikor vonták le?

lckrz.try.hu

predator0
Enyém ideért, pedig nem garantálták 😄DD

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Totti5
Adott országban garantálják, a többiek csak utánuk következnek, ez teljesen triviális dolog...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Én game-rõl rendeltem elõ a Killzone 2-t, mégsem ért ide a megjelenés napjára, pedig garantálták...

DanielT
Jólvan, magyarázd még ezt sokáig.
itt olvasd el a game pozitívumait!
"elõrendelés esetén kézbesítés a megjelenés napján"
biztos nem írták volna oda a pozitivumokhoz ha MO-ra nem vonatkozna....
mellesleg SK-ba is ugyan annyi a postakoltség mint MO-ra?

DanielT
Nincs ez írva 😊 Angliára vonatkozik kizárólag, nekem elhiheted, nem ma kezdtem. Egyébként elõfordult már, hogy itthon is megkaptam pénteken(a legtöbb megjelenés péntekre esik, hogy rohadna meg), ha szerdán feladták. De ez csak a véletlen mûve. Az angoloknak is akkor adják fel és nekik garantálja a posta, hogy 2 napon belül odaér.