89387
PlayStation3
-
#74886 -
Hugh Hefner #74885 jelenleg épp próbálod a saját igazadat védeni, ami már annyira sokszor bebizonyosodott szerte az sg-n, hogy nem létezik, hogy komikumba csap át. és azzal hogy már megint leállsz vitatkozni érvek nélkül, csak magadat hazudtolod meg. legalább gondolkozz mielőtt kinyitod a szádat. a memóriáddal meg nem tudok mit kezdeni, ha hibás hát hibás. -
ToM1113 #74884 Az Uncharted 2 multiplayerrel már senki se játszik szinte?
Ma vettem meg és próbáltam multizni de nem találtam senkit aki játszana pl deatmachet.
-
#74883 A Move meg fps kombinációnál nekem is kétségeim vannak de mondjuk azzal a Sorceryvel eltudnék játszogatni. A golfos játéknál tényleg volt lagg de vhogy nemtud izgatni mert nem a gyorsaság vagy reakció számít ott meg különben is ki játszik sport játékkal??? Én nem az tuti. -
#74882 szerintem menj el agy-orvoshoz, mert valami gond lehet a hosszutavu memoriaddal: te lettel szarraoltva es szarraalazva, egy darab ertelmes erved nem volt soha, ezert hagytalak ott megfulladni a sajat szarodban amit csinaltal magad kore.
vannak ertelmes velemenyek. a tied nem ilyen, soha nem volt ilyen, es soha nem is lesz. kizarolag a szardobalasrol szolt ami arra kialtott hogy valaki megmondja neked seggnek hogy olyan sotet vagy hogy hozzad kepest meg a neger farka is neoncso, mert valami perverz kielegulest okoz neked ha minnel tobben kiutaljanak es elkuldjenek a halal faszara a baromsagaid miatt. es ez az amiben mashol sem es itt sem fogok neked segiteni, nem fogok trollt etetni, soha tobbet semmire nem fogok valszolni, amit te mondasz. ha ez neked az elvezet, edd meg a sajat szarodat, kb ugyanolyan erzes lehet mint amit most csinalsz. szerintem itt senki nem kivancsi rad, felesleges farasztanod magad, nem fog tudomast sem venni rolad senki aki erre jar. -
#74881 Nem kell vele foglalkozni, majd 5 év múlva... el kell indítani a hypot és a teknológiát valahol, és erre a játékipar tökéletes eszköz, a Sonynál meg egyértelmű hogy a PS3 közönsége a próbababa. Blúréjnél is ez volt. -
Iceakos #74880 Eladó PSN Store kódok, USA ill. most már UK storehoz is!!!
Playstation Network Card $10 (USA)
3000,-
Playstation Network Card $20 (USA)
5500,-
Playstation Network Card $50 (USA)
12800,-
Playstation Network Card 20 Gbp (UK)
6700,-
Playstation Network Card 50 Gbp (UK)
14300,-
Playstation Network Card 20 EUR (AT)
6300,-
Playstation Network Card 50 EUR (AT)
13500,-
Playstation Network Card 20 EUR (DE)
6300,-
Playstation Network Card 50 EUR (DE)
13500,-
A kódot mailben küldöm.utalás ill. az összeg megérkezése után.
Érdeklődni a továbbiakról az [email protected] emilen vagy itt a fórumon lehet..
MSN/mail:[email protected]
Telefon:0620 539 9013
www.livekodok.com
-
Hugh Hefner #74879 a 3d meg úgy fel tud kúrni, nyomták a marketinget, hogy a fullhd-ra milyen szükség van, tökjó fullhd-ban nézni a ps3 menüjét, de a 3d-vel ugyebár alapból le kell valamit felezni, így meg még az eddigi évekhez plusz évek jöttek, amíg bármi értelme is lenne egy hdtv-nek, HOOPÁÁ, mostmár semmi sincs, mert 3dtv kell hozzá. pofátlan és szerintem szarul is időzített marketing. ennél azért eddig ügyesebbek voltak. -
#74878 Láttad a socom-os bemutató videót?? Engem annyira nem győzött meg :S a faszi végig egy helyben ült és szinte alig mozgatta a kezét... első blikkre olyan volt, mintha egy controllerrel játszana csak két részletben.. ( na szóval érted )
-
Hugh Hefner #74877 még mindig bánt az a szálka ahol szarrá lettél oltva, és nem tudtál visszavágni semmivel? : ) cuki
észérvek ízlésbe nem kellenek, ha nem tetszik egy aspektusából sem, illetve nem érdekel, akkor nem lehet mit érvelni. de egyszer majd csak felfogod.
semmi olyan nem volt amire azt mondtam volna, hogy huh ha ezt nem szerzem meg akkor belehalok, mint anno az uncharted 2-nél -
#74876 en nem a move sportra fogom hasznalni, vagy a move partyra... engem a socom es a tobbi fps erdekel csak. a tobbi jatekot meghagyom a dualshocknak. -
#74875 Ja és move engem is érdekel!:)) -
#74874 ebben igazad van, jó lenne ha lenne magyar store. jó húzás volt a microsoft-tól hogy bevezetik xbox a live-ot magyarországon. Remélem legalább annyit tesz értünk a Sony, hogy a storba tudjam használni a bankkártyámat! -
#74873 a másik része ami érdekel a karddal hadonászós megoldás :-) -
#74872 Hát én azt se akarok, engem nem győzőtt meg.. a golf pl elég érdekes volt, mikor lenditett, volt egy kis késés, na jó, nem is kevés... majd 5 év múlva... ezt a hülyeséget meg kellett volna hagyni a nintendonak... inkább azzal foglalkoztak volna hogy legyen store mindenhol... -
#74871 engem is ne félj :D igazából mondom, a legjobban a lövöldözéses része izgat... A trailerekben a faszi gugolgatott meg satöbbi, szóval ha ez így tényleg meglesz akkor jónak igérkezik... viszont a socom bemutatóban meg a fotelban ült, ami annyire pedig már nem izgi... -
#74870 hat, most sem kellett csalodni benned. 100% flemkelto, esz erveket mellozo, trollkodo faszsag, ahogy toled megszokhattuk. koszonjuk, leulhetsz, egyes. majd legkozelebb. -
#74869 Ha ugrálni akarsz arra ott a kinect. Moveal csak hadonászol :) -
#74868 Én nem tudom magam elképzelni ahogy azzal a szarral ugrálok a gép előtt vagy hadonászok... játszani akarok, ha ugrálni akarok akkor lemegyek az udvarra, futni, kosarazni stb.. -
#74867 énis várom -
#74866 csak engem erdekel innen a move? -
barcames #74865 lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de psstorera lesz majd feltéve 3d támogató valami amit le kell szedni? -
Chris Lowe #74864 feladástól számítva 3-5 munkanap. -
Chris Lowe #74863 A stílusod igazi falkavézír tipus, gondolom a csajok csak úgy bomlanak utánad...
Én összefoglalóm:
Killzone3 - nem gondolnám, hogy szar lenne...
GT5 - én már most is ősz vagyok, szóval ez novemberig már nem hiszem, hogy változik.
Motorstorm3 - előző 2 rész ezen generáció egyik árkád autós csúcsa, én adok neki egy esélyt
Move - nem érdekel
3D - nekem nem ér rá 5 év múlva, valszeg karácsonyra lecserélem a mostani tévét.
Tény: volt már izgalmasabb E3, ez olyan "mert kötelező" lezavartuk tipusú volt.
-
#74862 zavvi-ról kb. mennyi idő alatt érkezik meg egy csomag hozzánk? -
#74861 S Gabe Newell?Mégis van az a pénz amiért megjelent?Egész idáig fikázta a ps3-at..Portal meg úgyis lesz pc-re is, azt hittem legalább exkluzívot jelent be..
-
Hugh Hefner #74860 killzone 3 - szar
gt5 - majd ha az összes hajszálam ősz lesz
motorstorm 3 - pont azért tetszettek az előzőek, mert jó tájakon mehettél, kit érdekel a posztapokaliptikus versenyzés?
move - engem speciel nem mozgat meg
3d - szép és jó, bőven ráért volna 5 év múlva
extra unalmas küldetések assassin's creedhez? yaay
twisted metal - ez a grafika esetleg psp-n
harmatgyenge volt -
#74859 Az a twisted metal meglepett,eléggé.
ps1en nem is találkoztam szarabb játékkal,erre most mutogatják az ujat,ami ráadásul ugy festet mintha ps2re készülne.
Nagyon gyik só volt,elövik nagy részét már 1-2 hétel elötte videoban,másik fele meg ugyis jön 2-3-4 rész stb,folytatásban,bahh.
Ezért kár showt csinálni,vannak remek videos oldalak,felrakják és annyi. -
Akey #74858 Twisted Metal, Sly Collection és Heroes on the Move. Dead Space 2 + Extraction Exclusive, Portal2 Gabe Newell előadásában, Kevin Butler beszólások, PSN+, Sorcery, 50$-os Move, Mafia2+MoH+AC exclusive tartalmak. Jó kis show volt ez! Csak hiányzott Ueda és Kojima bácsi. GT5 Trailer odabaszott Sebastian Vettellel meg Adrian Neweyval... -
#74857 hat, ezekbol psp2 nem lett, annyi baj legyen :)
infamous 2, killzone 3 jofelek, gt5 nov2-an jon. -
#74856 most nézem én is a konferenciát nagyon jó :D előre látom mi mindenre kell gyűjteni :D -
#74855 3D gaming, Move, PSP2, új ex címek! Ez kell ide! -
Akey #74854 Kevesebb, mint másfél óra és kezdődik a show! -
Chris Lowe #74853 Használható minden bluetooth kompatibilis készülékkel, így mobillal is. -
#74852 sziasztok! Az a bluetooth készülék amit lehet venni PS3 hoz (Bluetooth Headset (Gioteck )) azt telefonokhoz is lehet használni, vagy csak a PS3-al működik. ??? -
#74851 Ez a Heavy Rain DLC engem is érdekel... -
Akey #74850 Szintén Gamestore-ban vettem a Ps3-at utánvéttel. -
#74849 hat a prologue-ot tuti nem veszem mar meg, inkabb majd az 5st de azt is csak a WRC miatt... remelem rakna bele palyat eleget.
valami olyasmi kene ami varosba van mint a midnight club, mert az allando korozgetest nagyon hamar megunom. igy volt a shift-el is. 2 nap alatt rauntam. -
ToM1113 #74848 Én is tőlük vette ma ps3 at :)
csak egy rokonon keresztül.
Kösz a segitséget! -
#74847 Én most vettem tőlük a PS3-at, nem írtam semmit a megjegyzéshez és futár hozta a gépet. Nagyon gyorsak, már másnap 11-re megjött.