PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ombika
Szeptember óta vásárolt és feltört 3GS készülékeken probléma az újraindítás, mert mindig szükség van a blackra1n újbóli lefuttatására. Az alkotó, Geohot nem foglalkozott a témával, inkább a PS3-at akarta feltörni. Úgy látszik beletörhetett a bicskája a PS3 törésbe, mert twitteren érdekes kérdést tett fel:
„Akarsz egy olyan kapcsolót, amellyel útközben is újra lehetne indítani a telefont? Ha elég nagy igény mutatkozik iránta, akkor megcsinálom.”

5c0rp330n
mire gondolsz konkretan? a feltoro cucc ami megtor barmilyen iphone-t egy gombnyomasra (blackra1n) teljesen ingyenes.

Prof William: az 5 gb-s net fogalmat nem ertem (savszelessegnek kicsiket kurvasok, adatmennyisegnek egy honapra kicsiket qrvakeves) , de mind1, a netnek tutira semmi koze hozza.
amikor felirat van, akkor a gepnek mar nem csak at kell kuldenie a cuccot amit a ps3 kozvetlenul lejatszik, hanem realtime ra kell egetnie a feliratot es ujrarenderelni, szoval a proci lehet a gyenge lancszem. az oke hogy 2 magos, de megis milyen? egy akarmilyen 1,8 GHz feletti core2duo-nak azert illene megcsinalnia.

Ombika
Igen es neki is latott fizetos dolgoknak iPhone-on, ugylatszik beletort a bicskaja! 😊

Mediaservernél pl a mkv-jól mentek de amint rájuk raktam a feliratot már is szaggatni kezdett az egész... A gépem nem jó hozzá ( 2 magos proci + 4 giga ram + Gef 9600 + 5gb-s net ) vagy a kapcsolattal ( wifi ) van valami baj?

+ a mp3-aakat nem jeleníti meg ilyenkor. Azzal mi lehet a baj?
5c0rp330n
most olvasom csak, hogy ez ugyanaz a gyerek aki anno az iphone-t torte meg, valoszinuleg nem viccel 😊

Prody
Konzolstudio
Gamestore / Konzolok szervize
Konzolvilág

5c0rp330n
kivancsi vagyok mi lesz ebbol. durva dolgok lesznek majd ha nem kamu.

kakaoskalacs
tenyleg nem tudjátok melyik magyarországi boltban a legolcsobb a ps3? ahol szallitanak is futarszolgalattal? Üdv

You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.

Prody
Ami máshol 65k 😊

az elektro worldben 99 990 egy ps3.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

NEXUS6
Ebben egyetértek, én 1-2 évig szenvedtem a PS3 Linux-szal. A múltkor bekapcsoltam, és azt hittem lefagyott, de csak bútolt, kb 10X addig mint egy gyenge PC Win7-tel megterhelve.
<#nyes>

Mellesleg ugye létezik olyan OS, ráadásul PPC processzorra írva, ami kicsi, gyors és amellett közel olyan szinten használható, mint a legutóbbi Win-ek, az Amiga OS4.
Egy meleg rezet, reboot pl. ennél pár másodperc lenne és nem egy görög mitológiába illõ örökkévaló epikus küzdelem. De a Google OS-e is ebben az irányban akar elindulni, igaz Linux alapokon.
Amiga OS4 reboot
Szal a Sony láthatólag xarik arra, hogy egy valóban használható, univerzális gépet adjon ki. Pedig megtehetné.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Alien!
szvsz a ps3 elmentett oldalak olvasgatására teljesen megfelel már....Javulhatna még,de már ez is nagy eredmény a kezdetekhez képest..

más: a kis g*cinek úgynézki sajnos sikerülni fog...

remélem megakad vmin..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
egy közepes pc + egy ps3 és tökéletesen kényelmesen elleszel...

pc: komolyabb netezésre + médiaszerver
ps3: játékra + filmekre..

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Egy PC azért legyen a PS3 mellett. Már csak a Mediaserver miatt is. De költeni már nem kell rá.
ma már fent leszel végre?😄

PSN ID:misi2mezei

Prody
Valaki KZ2, Resistance 1-2, Cod6, Socom:C, BlazBlue ?

Vegyen fel (psnID lent)

Nekem végül is mindegy, de miért akarnék bármit is egy méterre az arcomtól? A moziban sem veszek az elsõ sorba jegyet, pedig az nem is egy méter.

Papesz

lmao, a 22 colos monitor 1m-re az arcodtól nem kisebb mint a 32 colos tv 3 m-re...

kicsit lehal rajta a multitasking... nem olyan okos mint a firefox, nem modolható olyan felhasználóbarátra, a ps3-as netezést arra találták ki, hogy az index.hu-t nézegesd.

(halkan jegyzem meg, ha esetleg a (ami amúgy pusztítani való pokolsátánfajzat fuuj köp köp) filmjeidet zenéidet netrõl töltögeted, ilyesmit ne várj a ps3-tól..., ez nem pc)

Monitorra is lehet kötni, csak minek? Az emberek mostanában egyre nagyobb tévéket vesznek, ki akar bélyeg méretben játszani?

Papesz

Szerintetek hol érdemes leginkább elõrendelni játékokat?
Az mp3-akat nem veszi észre.
Netezéssel mi baj rajta?

Tudtommal usb-s egeret, billentyût kezel akkor meg?

greyfox
High-bandwidth Digital Content Protection

A legtöbb 2007 után gyártott monitor kezeli.
Ha nincs dvi a montirodon, csak d-sub, akkor ne is keresd tovább, csak digitális bemenetre tudod rádugni a ps3-at.

Steam: greyfox

greyfox
sokoldalú a ps3, de a netezés-re pc-nél nincs jobb.
konkrétan megõrûlnék, ha ps3-on kéne neteznem, még az iphone is kényelmesebb.

De mihez kell ez a HDCP?Mi akar ez lenni?Nem lehet akármilyen monitorral összekötni?

Mindig ezzel védekeznek a konzolosok hogy nem kell HDTV mer monitorra is lehet kötni... vagy mégse?

greyfox
ezen a dhcp-n jót mulattam 😉)

DanielT
Sõt, aranyozott HDCP-t! 😛
Helló!

Ha a pc-t médiacenterként használtad(azt írod), akkor jobban jársz a ps3-al. Itt már leírták mit tud, de hozzátenném, hogy jóval kevesebb bosszúságot okoz mint egy pc(nincs virus, féreg, windows...). Olcsóbb mintha vennél egy új pc-t. Több lejátszható formátum(szinte minden fontos egyedül az mkv hiányzik).
Ami pc-s szemmel hátrány, hogy a játékok nem verbatim árban mozognak.

Ja és ne dhcp-t keress, hanem hdcp-t.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

DanielT
Ha 2-3 évnél régebbi, akkor sajnos erre nagy volt az esély.
Hm nem találok semmit... akkor nincs... :/

orpmótlanul
Kipróbáltam ezt média szervert de csak az str sub-ot játsz le és azt is orm,ótlanul nagy méretben, mit csináljak hogy jó legyen és pl mkv-t is le tujon játszani felirattal? Most lejátsza az mkv-t csak felirat nincs benne.
DanielT
Google, monitorod típusa és dhcp. Ha írják akkor van, ha nem akkor nincs.
Lóf*szt se szoktam csinálni gépen csak játszani,filmet nézni zenét hallgatni és netezni, szal ilyen word meg ps nem fog nagyon hiányozni!

Ezt a DHCP-s cuccot honnan tudom meg?

predator0
Böngészés: Van benne, több-kevesebb sikerrel használható is.
Nyomtató: Nem tudom ezt a típust felismeri-e. Talán.
MSN: Passz.
Divx filmek: Megy.
Másolt lemez: Játék biztos nem, más (film, zene, képek) igen.
Telefon: USB-s adatátvitel (mintha pendrive lenne) módban megy simán.
Monitor: Ha nem DHCP-s, akkor nem fog menni.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ez nem számítógép... ez játékra és mediacenterkedésre lett kitalálva. van pár funkció, amit lehet rajta mûvelni, van rajta böngészõ pl, lehet rádugni egeret és billentyût, de szárnyavesztett, ha munka/tanulás céljából is kéne neked, akkor felejtsd el szvsz. nem arra van kitalálva.

persze a slim elõtti ps3-akra rakhatsz linuxot, ha az neked megfelel, azzal már lehet érdemben használni ilyesmikre.

Szevasztok!

Olyanon gondolkozom hogy eladom a PC-m és átváltok PS3-ra!

Ez hülyeség lenne?Elegem van már a gépbõl!Nincs szar gépem (6000+,hd4850 stb.) olyan középkategória de játékok már nem mennek olyan full maxon meg sokszor úgy felbasz a sok fagyással stb hibákkal a winfos is hogy majd le verem a monitort mérgemben!

Szóval átváltanék PS3-ra... olyan érdekelne hogy nyomtatót rá lehet e kötni?(Canon MP250) Netezni tudok e rajta (fórum,youtube általános böngészés stb.) divx filmeket tudok e rajta lesni?(másolt dvd-ket tudok e nézni?)Egyáltalán az általam írt lemezeket viszi?Valahogy esetleg MSN elérés?(ha ebuddy-ról megy akkor teljesen jó)Mobilt rá lehet dugni, zenét másolgatni?
Vagy ink azt írjátok mit nem lehet nem tudom mibõl van kevesebb... HD TV-m nincs de van egy 19es monitorom esetleg arra rá lehet kötni (ha nem akk marad a sima TV egy darabig)

Most hirtelen ennyi jött ki belõlem..

zzeN
Õk mindent hamarabb kapnak meg...😉.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

már megjelent?😄nem 29-én jelenik meg?XD

Totti5
Konzol boltal jobban jársz, hacsak nincs valami nagyon akció az említett helyeken.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kirol
Nem tudjátok a Media Markt-ban, Electro World -ben emnnyibe kerül a 120 Gb-os Slim PS3?

Ma voltam bent az EW-ben, volt is PS3 bõven, de sehol egy árcédula, vagy valami. Eladó meg szintúgy nem volt. Mivel siettem, így nem is kerestem.

cloud.strife
😄

www.digimomentsvideography.com

predator0
Ültesd el, hátha kikel... 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

cloud.strife
MAG megjött... 😄

www.digimomentsvideography.com

sacano1
UTP kábel a becsületes neve😊

5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht

a sima internet kábelt hivják ethernet kábelnek😄
legalábbis én ugy tudom....

dave9004
A PS3-t szeretném intrenetre rákötni.
Lehet sima internet kábellel, vagy venni kell hozzá ezt az ethernet kábelt?
Kösd össze routerrel és a ps3 media server progival direktbe játszhatod a filmeket, zenéket, képeket a ps-n keresztül, illetve oda és azt másolsz amit csak akarsz - és gyorsabb mint más adatátvitel.
Régebben valakinek gond volt itt a fórumon, hogy avihoz nem játszott le feliratot a ps - ezzel a megoldással mûködik, sõt még a felirat színét és méretét is be lehet állítani. Ugyanez vonatkozik az mkv kiterjesztésre, gond nélkül lejátsza.
DanielT
Nem lehet.