PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Akarsz egy olyan kapcsolót, amellyel útközben is újra lehetne indítani a telefont? Ha elég nagy igény mutatkozik iránta, akkor megcsinálom.”
Prof William: az 5 gb-s net fogalmat nem ertem (savszelessegnek kicsiket kurvasok, adatmennyisegnek egy honapra kicsiket qrvakeves) , de mind1, a netnek tutira semmi koze hozza.
amikor felirat van, akkor a gepnek mar nem csak at kell kuldenie a cuccot amit a ps3 kozvetlenul lejatszik, hanem realtime ra kell egetnie a feliratot es ujrarenderelni, szoval a proci lehet a gyenge lancszem. az oke hogy 2 magos, de megis milyen? egy akarmilyen 1,8 GHz feletti core2duo-nak azert illene megcsinalnia.
+ a mp3-aakat nem jeleníti meg ilyenkor. Azzal mi lehet a baj?
You See My Cross Yeah it Never Falls. You Know It\'s On Till The Break Of Dawn.
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
<#nyes>#nyes>
Mellesleg ugye létezik olyan OS, ráadásul PPC processzorra írva, ami kicsi, gyors és amellett közel olyan szinten használható, mint a legutóbbi Win-ek, az Amiga OS4.
Egy meleg rezet, reboot pl. ennél pár másodperc lenne és nem egy görög mitológiába illõ örökkévaló epikus küzdelem. De a Google OS-e is ebben az irányban akar elindulni, igaz Linux alapokon.
Amiga OS4 reboot
Szal a Sony láthatólag xarik arra, hogy egy valóban használható, univerzális gépet adjon ki. Pedig megtehetné.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
más: a kis g*cinek úgynézki sajnos sikerülni fog...
remélem megakad vmin..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
pc: komolyabb netezésre + médiaszerver
ps3: játékra + filmekre..
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PSN ID:misi2mezei
Papesz
(halkan jegyzem meg, ha esetleg a (ami amúgy pusztítani való pokolsátánfajzat fuuj köp köp) filmjeidet zenéidet netrõl töltögeted, ilyesmit ne várj a ps3-tól..., ez nem pc)
Papesz
Tudtommal usb-s egeret, billentyût kezel akkor meg?
A legtöbb 2007 után gyártott monitor kezeli.
Ha nincs dvi a montirodon, csak d-sub, akkor ne is keresd tovább, csak digitális bemenetre tudod rádugni a ps3-at.
Steam: greyfox
konkrétan megõrûlnék, ha ps3-on kéne neteznem, még az iphone is kényelmesebb.
Steam: greyfox
Mindig ezzel védekeznek a konzolosok hogy nem kell HDTV mer monitorra is lehet kötni... vagy mégse?
Ha a pc-t médiacenterként használtad(azt írod), akkor jobban jársz a ps3-al. Itt már leírták mit tud, de hozzátenném, hogy jóval kevesebb bosszúságot okoz mint egy pc(nincs virus, féreg, windows...). Olcsóbb mintha vennél egy új pc-t. Több lejátszható formátum(szinte minden fontos egyedül az mkv hiányzik).
Ami pc-s szemmel hátrány, hogy a játékok nem verbatim árban mozognak.
Ja és ne dhcp-t keress, hanem hdcp-t.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ezt a DHCP-s cuccot honnan tudom meg?
Nyomtató: Nem tudom ezt a típust felismeri-e. Talán.
MSN: Passz.
Divx filmek: Megy.
Másolt lemez: Játék biztos nem, más (film, zene, képek) igen.
Telefon: USB-s adatátvitel (mintha pendrive lenne) módban megy simán.
Monitor: Ha nem DHCP-s, akkor nem fog menni.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
persze a slim elõtti ps3-akra rakhatsz linuxot, ha az neked megfelel, azzal már lehet érdemben használni ilyesmikre.
Olyanon gondolkozom hogy eladom a PC-m és átváltok PS3-ra!
Ez hülyeség lenne?Elegem van már a gépbõl!Nincs szar gépem (6000+,hd4850 stb.) olyan középkategória de játékok már nem mennek olyan full maxon meg sokszor úgy felbasz a sok fagyással stb hibákkal a winfos is hogy majd le verem a monitort mérgemben!
Szóval átváltanék PS3-ra... olyan érdekelne hogy nyomtatót rá lehet e kötni?(Canon MP250) Netezni tudok e rajta (fórum,youtube általános böngészés stb.) divx filmeket tudok e rajta lesni?(másolt dvd-ket tudok e nézni?)Egyáltalán az általam írt lemezeket viszi?Valahogy esetleg MSN elérés?(ha ebuddy-ról megy akkor teljesen jó)Mobilt rá lehet dugni, zenét másolgatni?
Vagy ink azt írjátok mit nem lehet nem tudom mibõl van kevesebb... HD TV-m nincs de van egy 19es monitorom esetleg arra rá lehet kötni (ha nem akk marad a sima TV egy darabig)
Most hirtelen ennyi jött ki belõlem..
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ma voltam bent az EW-ben, volt is PS3 bõven, de sehol egy árcédula, vagy valami. Eladó meg szintúgy nem volt. Mivel siettem, így nem is kerestem.
5200+sAM2 AMD A64 nF570 MSI K9N SLI-2F 4gb kingmax 800mhz x1950xt 256mb gddr3 250 gb samsung sata 2 + 200gb maxtor. DELL 19\" trinitron crt. Thomson home theater audio video receiver dpl570ht
legalábbis én ugy tudom....
Lehet sima internet kábellel, vagy venni kell hozzá ezt az ethernet kábelt?
Régebben valakinek gond volt itt a fórumon, hogy avihoz nem játszott le feliratot a ps - ezzel a megoldással mûködik, sõt még a felirat színét és méretét is be lehet állítani. Ugyanez vonatkozik az mkv kiterjesztésre, gond nélkül lejátsza.