89387
PlayStation3
  • Csokis
  • stockhouse
    nem csoda:)
  • 5c0rp330n
    "GoW klón"

..micsoda?
  • kgy89
    Kösz. Akkor részemről felejtős.
  • stockhouse
    pörög a heavenly sword stáblista.

+nagyon jó mocap és szinészi teljesitmény (eddig a legjobb amit láttam, bohan király nagyon nagy arc)
    +epik boss harc, főleg a végső
    +zenék hozzák a hangulatott, a keletett idéző dobok és hangok
    +story nagyon jó és lehetne folytatni egy másik szálon
    +extrák amiért érdemes nekikezdeni ujra, kombók, artok, stb

-rövid, 5-6 óra első végigjátszás
    -harcrendszer nehezen szokható, kicsit lomha
    -a bossfight-ok a harcrendszer miatt néha frusztrálóvává válnak
    -lehetett volna benne több logikai feladvány (ami volt az se nevezhető annak)

(grafot nem mondom mert sd-n jáccotam)
    összesitve: 9/10
    epik
    egy tipikus példája amikor a gamermedia alulértékel egy játékot. GoW klón, de igényes és emlitésreméltó
  • amdrula
    Unlockolja az adott class fegyvereit, cuccait.
  • kgy89
    Bad company 2-ben ez a short cut pack dlc micsoda? Nem tudom elolvasni mert kicsi a tv.:D
    Neten meg nem sok minden van róla.
  • Skynet
    Nem tud valaki olyan borítós oldalt ahol a FFXIII Ps3-hoz megtalálható a tok borítójának nem csak a külseje (az megvan) hanem a belseje is? Thx!
  • LeventeV
    ha az uncharted 2-be a matchmaking a profil beallitasoknal DLC-re van allitva akkor csak azokat a jatekosokat ill. jatekokat keresi amelyeknek ugyancsak DLC a beallitas? mert azt irja, hogy napi 45000+ jatekos, de DLC-n eddig csak Deathmatchet tudtam jatszani. aztan ma atallitottam Defeault-ra es elimination-t kincsvadaszatot (capture the flag, csak valami hulye neve van) es Co-opot is tudtam jatszani. most akkor mi van?
  • Gideon Wieth
    http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games

vagy

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_3_games

de ez a legjobb...

http://en.wikipedia.org/wiki/Category:PlayStation_3-only_games
  • Renátó1985
    üdv
    tud valaki egy linket dobni ahol a létező összes ps3 exkluzív cím fel van sorolva kivétel nélkül?

köszöntem
  • Gideon Wieth
    korábban már kérdeztem, de egyértelmű választ nem kaptam ha jól emlékszem. Ha nem vagyok anyagilag eleresztve akkor a fat ps3 és a slim között nekem bőven jó a fat is ugye?? Mert láttam, hogy mostanában a 40 gigás fat ps3akat 45 000 ft-ért árusítják, ami nekem tök jó vétel lenne. Mi a fő különbség a kettő között ? Mármint slim és fat? ( én csak annyit tudok, hogy kisebb, de halkabb is van van valami előnye ami a fatnak nincs? fat mennyire tartós mik a hátulütők meg ilyenek :-) )) ( ha kell a slimet is ki tudom fizetni csak fattal indulóba több játék lenne :-)
  • LeventeV
    igazad van. nalunk nem lattam, hogy arultak volna.
  • balee4
    Dehogyis van játék nélküli 250 Gb-s. gamestore.hu-n pl biztos van.
  • LeventeV
    a 250es slim az mindegyik jatekkal jon. a simak, jatek nelkul 120 gigasak.
  • Marcus_
    Sziasztok!
    Tudnátok segíteni hol vehetek/rendelhetek új 250 Gb-os PS3-at konzolt "ala nature" játék nélkül legolcsóbban?

Köszönöm!
  • 5c0rp330n
    akkor vidd be sztem, jobb a bekesseg.
  • MrTwister
    Garis még így nem merem piszkálni. Még van rá 10 hónap gar.
  • 5c0rp330n
    sztem felesleges a restore, hw gond lesz, a leirt tunetekbol tulmelegedesre gyanakodnek. sony gari, vagy megnezheted esetleg h tudsz-e vmit csinalni ha mar nem garis (kiporolas, mittomen..)
  • MrTwister
    Sziasztok!
    Kb. 1,5 hónapos a PS3-am. Slim 120GB-os. A következő a problémám megszereztem a God of War Coolectiont. Lemez be, game start. Eljutott kb. az animáció azon részéig amikor(God of War 1)a hegyról a tengerbe zuhan Kratos, erre gép off. Szó szerint fogta magát és kikapcsolt. Piros LED-re vágta magát, LCD TV-m írhja nincs jel! Na mondom faxa gép bekapcs, szépen elindul semmi sárga meg mittudomén milyen LED-es hiba. Játék újra indít most egész eljutottam az első főszörnyikéig a hajó gyomrában aztán ott ugyanez OFF! Olyan az egész mint amikor áramszünet van! De tuti nics mert akkor a LCD TV is kikapcsolna de az nem! PS3 újra bekapcs. mostmár fél perces menüben turkászás után is OFF. Öcsém mondja áramtalanítsak. OK. Megtettem kb. 20 percet konnektorból kihúzva pihent. Megnézem mondom más játékkal is hátha nem szereti a GOW -ot. 1942 mittudomén mi játék elindít, teszem hozzá nem tudom hány pályát végig nyomtam rajta hibamentesen, erre most ez is az első főellenség előtt gép OFF! Aztaku*va Próbálnék én más játékokat is de minek? Szerintem gép KO. Na nem baj Öcsém mondja restore system settings. Megtettem. Játék start. PS3 kb. 2 perc után OFF. Most éppen full system restore vagy micsoda ez az a 7 órás formázás. Kb. most 35 százaléknál játr és még nem kapcsolt le a gép! Hurrá! Akkor játék alatt mi a bánatért kapcsol le? Gariztatás úgy hallom 1-2 hónap semmi kedvem hozzá! Valaki tudna segíteni, hogy mi lehet a baja? MediaM*-ban vettem nem is gagyi helyen szóval gari is van rá meg minden! Na de könyörgöm még csak 2 hónapos sincs! Köszi mindennemű tanácsot!
    Twister
  • 5c0rp330n
    ha neten szeretnel jatszani, eleg netre kotni es jatszani. ha vasarolni szeretnel, ott a store. a 2-nek semmi koze egymashoz, nemtom milyen logikaval kene egyik a masikhoz..
  • donatus13
    Helló!

Jövő hónapban szeretném megvenni a ps 3 mat és az érdekelne ,hogy a faq-t olvasom, és ha neten szeretnék játszani ahoz elég csak a netre kötni és nem kötelező hozzá a store?
  • DanielT
    Nincs.
  • balee4
    Nincs arra vhogy mód, hogy PC-n leszedjem a demókat és pendrive.on átmásoljam a PS-re? Egyelőre nincs rajta net. Jövő hónapban veszek routert.
    :)
  • MoLc
    Sziasztok ! Nemtudjátok véletlenül ,hogy hol kapok a legolcsóbban Dual Shock 3-at ?
    Köszi előre is !
    Dani
  • Totti5
    Pontosan, de még egy ideig nagyon luxuscikk lesz ez a 3Dtévé... majd évek múlva, és legfőkép a következő genbe. Az biztos hogy egyre több fejlesztő, kiadó fog 3D supportal kiadni játékokat. Az első fecske a Crytek és a Crysis2.
  • ToM1113
    rendben, már kezdek rájönni.
    Kösz.

Egyébként ahogy az Uncharted 1 nél itt is elcsodálkoztam hogy milyen jó ez a játék..... fantasztikus. Az 1 nél is jobb.
  • LeventeV
    mikor elersz egy bizonyos szintet akkor automatikusan felold mas dolgokat is. egyszerre 2-t valaszthatsz es kb 30 tuningot oldhatsz fel.
  • Prody
    Csak azért mondja ezeket, mert nekik nem lesz egy darabig 3D. Fogadok, hogy ha X-re lenne, rögtön imádná és istenítené. Ezért hozza föl a Bluray-t is... nem fér rá a DVD-re a játék?
  • Gideon Wieth
    MGS4nek milyen a multija ? Ha jól tudom van neki ... Sima deathmatch vagy van valami extra is ?
  • ToM1113
    Igen, most már nekem is elindult, csak sokat kellett várni hogy bedobjon valahova.

A fegyvereket lehet tuningolni valahol? ( ammo size on kivül?) hol?
  • Alien!
    Egyébként a 3D-vel sincs semmi gond... Minden marad a régiben, ez egy olyan plussz amit vagy megfizetsz vagy nem. Nem károsít semmilyen formában, ha hagyományosan játszol.

Ha pedig a KZ3 tud 3D-ben futni faszányosan, minimális kompromisszumokkal, akkor nincs itt gond.
  • Totti5
    Enyém ment félre, nem a socomra akartam válaszolni, bocsi. 1el felette.
  • Totti5
    Annak mi köze a 3Dhez?:) nem érint... félre mehetett a hszed.
  • LeventeV
    hat en a multkor este jatszottam rajta es volt meccs.
  • Prody
    Jó. Te csak takarodj vissza a topikodba az értelmetlen süket hülyeségeiddel együtt
  • balee4
    ÉN is kíváncsi leszek rá, majd idővel be is ruházok rá sztem.
  • Alien!
    ajánlom elolvasni az IGN-es Move + Socom beszámolót, kifejezetten tetszett nekik, mert meglepően sokat javult a cucc a GDC-s videó óta...
  • Hugh Hefner
    pedig azt hittem most már TÉNYLEG megsértődtél, de nem, a trollvér kötelez : )