PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
am,hogy lehet?nem ugy volt,hogy nem lehet majd választani a fajok kozul hanem majd torténetszeruen megy?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Szerintetek mikortól lehet nálunk is kapni PS3 Heavy Rain pack -ot?
Én népem, fiai és leányai Helgan, sok éven át, mi volt a megosztott Birodalom elkerült, Oppresed és Conqured azok is arra törekedett, hogy menekülni! 150 évvel ezelõtt, a govenment kért idõt, és hogy idõt kaptak az Ön által, akkor az erõssége, a mi karját, a birtokosai álmainkat! Elõdeink megkezdte a legnagyobb kivonulás történetében, az egész emberiség, a kivonulás a szabadság, Helgan vált, hogy a szabadságot. Az új világ megváltozott testünket, az elsõ, hogy gyengült minket, de valójában mi is egyre erõsebb. Az idõ, amit adtál nekünk, mi meg átépített birodalom, mi erõsségünk átépítették, és mi büszkeségünk átépítették, a mi ellenségeink otthon vannak ben újra mûvelt, van nekik új betekintést ügyünk. Ezen a napon, mi áll az Egyesült még egyszer, ezen a napon, az vezérelt, hogy megosztanak minket, mi fog hallani hangját, ezen a napon, mi jár, mint egy, és azt figyelmen kívül kell hagyni többé! Védelmezõi a Helgan álom, Most van idõnk! "
kitalálhatnának valami jobbat is mert ezt nem igen lehet megérteni😄foleg ha magyarrol angolra forditasz veleXD
Ez a mondanivalója.
mert eléggé érdekesnek tunik a mondani valoja de nem értem😞
elore is thx!
Akkor a legsikeresebb a bannolás amikor egy népszerû játék esetén történik, emiatt volt egy Fable2, GeoW2, Halo, Forza, MW2 környékén a nagyméretû bann, de ez nem jelenti azt hogy most a pistike felballag a Mass Effect 2vel és nem kapja a bannt, mert kapja valszeg. Meg is lehet nézni a magyar ME2 gamecard toplistát ami ÜRES, pedig kint van warezon és ilyenkor már rég látszottak a warezosok akik tolják, ám most szinte az összes ki lett vágva és a lista is csont üres.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1 bites fanbojok vagytok, nektek való az olyan topik, nem nekem.
Képtelenek vagytok elszakadni a saját szubjektív véleményetektõl, amiknek semmi helye azokban a témákban amikben én állást szoktam foglalni, pl a mostani.
Nézz kicsit fel, az a piros betûs!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
<#eplus2>#eplus2>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A másik tény, hogy nem minden egyes játék kiszivárgásakor bannolják automatikusan a gépeket, hanem csak kampányszerûen. Azért ha valaki a Csáknorrisz dedli sztrájk bek from hell ögénszt éliensz hatodik részével játszik egy hónappal a hivatalos megjelenés elõtt arra nagyjából rá se xarnak, ahogy olvasgatom a fórumokat.
Szal a korbács és mézesmadzag politika a warez terén itt is érvényesül, szigorúan emberbaráti, azaz piacszerzési célból.
Szerintem aki a M$ lelkiismerete akar lenni, az kb. olyan melót vesz a nyakába, mint egy a kúrvák és stricik jövedelmére szakosodott adóügyi szakember.
<#nyes>#nyes>
De szerintem ezt a témát a direkt te számodra nyitott topikban kéne folytatnunk!
Egyedül az mp3-akat nem találom sehol de azokat meg majd max felmásolom és úgy játszom le.
ACTION!!!😄
Egyik ilyen tény, hogy a javításra beküldött gépek meghajtóit kapásból cserélik a legújabb szériára (amit valszeg még nem törtek fel), akkor is ha semmi baja nincs. Biztos azért mert jó kedvük van és imádnak erre költeni.
Másik tény, hogy ha warezolt a gép letiltják Live-ról, biztos azért mert nincs szükségük az újabb 50-60 dolcsikra évente... (Persze, most jön a baromság, hogy azért, hogy vegyenek másik gépet... a gép eladáson lószar hasznuk van)
További tény, hogy maga a DVD formátum VÉDHETETLEN, már rég elavultnak számító technika.
(Az direkt van warez 360-ra csoportra értettem)
Ja annyit azért írok tömören: FINGOTOK NINCS RÓLA.
de meguntam,hogy nincs multi ezért vettem 1 PS3-at is.
de azért megtartottam a xboxot isXD
Sztem nézzél szét pár külföldi (amerikai) fórumon is.
Igen, az MS valszeg még a warez játékokról is lehúzza a royalty-t...
Persze az MS-t nem zavarta, ameddig veszteséggel adta a gépeket és a játékeladásokkal tudott esetleg profitot termelni, hogy csak gépet vesz, esetleg többet, aki warezol xd.
PSN: berghold
a microsoft meg hivatalosan is kijelentette, hogy inkább másolt windowst használjanak az emberek, mint más operációs rendszert. boxon detto ugyanez, tiszta sor, hogy miért lehet warezolni. a liveból, a garancia elvesztése miatt és a bannolás miatt újra megvett boxokból már visszajön az amit vesztettek azzal, hogy be tudták törni a sony monopolhelyzetét, én ezt okos stratégiának hívnám.
volt ez régebben....max az lehet csalóka,hogy a nagyon szem elõtt lévõ szoftvereket többen veszik meg(a felhasználói réteg miatt),míg a Sonynál a mellékvágányon simán teljesítenek új ip-k és saját fejlseztésû játékok is 1M felett....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
+2 kérdés...
A feliratok (srt) méretét lehet valahogy szabályozni?
Az mp3-at médián keresztül se látja a ps3 csak ha pendrivevel feltöltöm. Mi lehet az oka?
Ne a magyar valóságból indulj ki... amúgy lényegtelen, addig amíg lényegesen több szoftver fogy 360ra.
A sony is ezt csinálta az elsõ playstation esetében, biztosra ment, meg kellett szerezni a sega/n által birtokolt akkori konzolbizniszt. A ps2-nél már próbálkoztak a kalózkodást eltüntetni, jóval nehezebb/körülményesebb volt a warez. Ps3-at már bebetonozták, még ha fel is törik a jövõben, akkor sem hiszem, hogy megéri, a legális piac is átalakult, jóval nagyobb az árverseny, online boltokban 2-3 hónapos játékok már 30-40%-os akciókkal árulják.
Xbox-nál viszont az egyik bástya anno a warez volt, 2009 elsõ feléig nagyon sokan azért vettek boxot, mert lopható a játék.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
mondod ezt amikor 500 forintos játékokat is lewarezolnak pécére és szopnak vele, ahelyett hogy megvennék fillérekért...
<#wilting>#wilting>
Van pár ajtó amit nem tudtam kinyitni, mert az elektromos ajtó mögött van a hekkelhetõ zár. Ezekre van valami trükk ami elkerülte a figyelmemet?
Braid nagyon állat, iszonyat agyalós az 5-ös 6-os szint, bírom az ilyet.
Valszeg a következõ usastore frissítésnél jön végre a Hustle Kings!
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
na de majd meglesem a demot ha kijon,hogy még is mennyi tudás kell😊