PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

thx😊

PSN ID:misi2mezei

predator0
Passz, szerintem lehet majd választani.
Alien
Predator

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

és hogy keressem?😄
am,hogy lehet?nem ugy volt,hogy nem lehet majd választani a fajok kozul hanem majd torténetszeruen megy?

predator0
Van fent youtube-on Alien-es és Predator-os is.

kirol
Február 26-án lejenik meg a Heavy Rain.
Szerintetek mikortól lehet nálunk is kapni PS3 Heavy Rain pack -ot?

áh de imádom ezeket a fordítokat😄
Én népem, fiai és leányai Helgan, sok éven át, mi volt a megosztott Birodalom elkerült, Oppresed és Conqured azok is arra törekedett, hogy menekülni! 150 évvel ezelõtt, a govenment kért idõt, és hogy idõt kaptak az Ön által, akkor az erõssége, a mi karját, a birtokosai álmainkat! Elõdeink megkezdte a legnagyobb kivonulás történetében, az egész emberiség, a kivonulás a szabadság, Helgan vált, hogy a szabadságot. Az új világ megváltozott testünket, az elsõ, hogy gyengült minket, de valójában mi is egyre erõsebb. Az idõ, amit adtál nekünk, mi meg átépített birodalom, mi erõsségünk átépítették, és mi büszkeségünk átépítették, a mi ellenségeink otthon vannak ben újra mûvelt, van nekik új betekintést ügyünk. Ezen a napon, mi áll az Egyesült még egyszer, ezen a napon, az vezérelt, hogy megosztanak minket, mi fog hallani hangját, ezen a napon, mi jár, mint egy, és azt figyelmen kívül kell hagyni többé! Védelmezõi a Helgan álom, Most van idõnk! "

kitalálhatnának valami jobbat is mert ezt nem igen lehet megérteni😄foleg ha magyarrol angolra forditasz veleXD

predator0
Használd a google translatet 😄DD

predator0
"My people, Sons and Daughters of Helgan, for many years, we have been a divided Empire, Shunned, Oppresed and Conqured by those we sought to escape! 150 years ago, we, your govenment asked for time, and that time was granted by you, you, the strength in our arm, the holders of our dreams! Our forefathers embarked on the greatest exodus in the history of all Mankind, an exodus for freedom, Helgan became that freedom. Our new world changed our bodies, at first, it weakened us, but in fact, we were growing stronger. in the time you have given us, we have rebuilt our Empire, we have rebuilt our strength, and, we have rebuilt our pride, our enemies at home have ben re-educated, we have given them new insights into our cause. on this day, we stand United once more, on this day, those driven to divide us, will hear our voice, on this day, we shall act as one, and we shall be ignored no more! Defenders of the Helgan dream, Now is our time!"

DanielT
Aszongya, hogy"Szétb@szunk mindenkit aki b@szakodik velünk és újra mi leszünk a górék."

Ez a mondanivalója.
lehet fura kérés lesz de valaki le tudná nekem írni magyarul amit a Killzone 2 introban a kopasz csávo mond?😄
mert eléggé érdekesnek tunik a mondani valoja de nem értem😞
elore is thx!

DanielT
Most legyen az a program, hogy felnõtök.
predator0
Akkor most jöhet a második kiszavazás, vagy még várjunk vele? Vagy mivan? 😞

Totti5
Jók ezek az urban legendek. A lemezek természtesen kicsit használódnak amikor maxon pörgeti egy meghajtó. Namost amíg nem volt install valóban volt hogy karcolta a lemezet, annyira amennyire használódik ilyenkor akár xbox akár pécé akár más, viszont ez a lemez minõségét az ég világon nem befolyásolja... az már más kérdés hogy ha a meghajtó hibásan mûködik vagy a lököttje játék közben mozgatja a gépet, akkor természetesen a sérülések mértéke nagyobb lehet, akár maradandó is, de ilyen esetekben az MS erre is cseregaranciát vállal a játékok esetén is, de ez igen elhanyagolható dolog és jelenség.

Akkor a legsikeresebb a bannolás amikor egy népszerû játék esetén történik, emiatt volt egy Fable2, GeoW2, Halo, Forza, MW2 környékén a nagyméretû bann, de ez nem jelenti azt hogy most a pistike felballag a Mass Effect 2vel és nem kapja a bannt, mert kapja valszeg. Meg is lehet nézni a magyar ME2 gamecard toplistát ami ÜRES, pedig kint van warezon és ilyenkor már rég látszottak a warezosok akik tolják, ám most szinte az összes ki lett vágva és a lista is csont üres.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Doom 3?ugye ezt te sem gondoltad komolyan?😄

DanielT
LOL.

1 bites fanbojok vagytok, nektek való az olyan topik, nem nekem.

Képtelenek vagytok elszakadni a saját szubjektív véleményetektõl, amiknek semmi helye azokban a témákban amikben én állást szoktam foglalni, pl a mostani.
NEXUS6
Nem emléxel?
Nézz kicsit fel, az a piros betûs!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Istenítsük a GT sorozatot, szervezzünk utat japánba a fejlesztõkhoz, valamint a mindenkinél okosabb vagyok topik.
NEXUS6
Milyen király állat már, hogy 6 év alatt sikerült lekopizni a Doom 3-at!
<#eplus2>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
És melyik az én számomra nyitott topik?
NEXUS6
Van pl egy magyarázat, hogy miért cserélik, mert hogy pl a régi meghajtók karcolják, karcolhatják a lemezeket. Azon kívül hekkelt gépet gondolom felesleges szervízbe küldeni, mert csak széles mosoly lesz a vége. Szal aki szervizbe küldi a gépét az nem hekkelte kapásból és valszeg ezután sem fogja, a szervizes gépek valszeg soha nem lesznek a warez áldozatai, és ezt õk is tudják.

A másik tény, hogy nem minden egyes játék kiszivárgásakor bannolják automatikusan a gépeket, hanem csak kampányszerûen. Azért ha valaki a Csáknorrisz dedli sztrájk bek from hell ögénszt éliensz hatodik részével játszik egy hónappal a hivatalos megjelenés elõtt arra nagyjából rá se xarnak, ahogy olvasgatom a fórumokat.

Szal a korbács és mézesmadzag politika a warez terén itt is érvényesül, szigorúan emberbaráti, azaz piacszerzési célból.

Szerintem aki a M$ lelkiismerete akar lenni, az kb. olyan melót vesz a nyakába, mint egy a kúrvák és stricik jövedelmére szakosodott adóügyi szakember.
<#nyes>

De szerintem ezt a témát a direkt te számodra nyitott topikban kéne folytatnunk!

DanielT
Az MP3-akat a MUSIC mappából játszd le... ez azért nem egy akkora rejtély, bár tény, hogy elég elb@szott ez a filetípusonként váltogatás.
Na kábellel TÖKÉLETES a média szerver. Még a legdurvább felbontású Blue Ray izé biztossági rip de akad pedig wifivel nézhetetlenül akadozó volt.

Egyedül az mp3-akat nem találom sehol de azokat meg majd max felmásolom és úgy játszom le.
elso 10 perc az AvP bol!!!
ACTION!!!😄

DanielT
A lényeget próbáld meg értelmezni, továbbá én is leírtam az utolsó mondatomban.
azért azzal szembeszálnák,hogy a legujabb szériás meghajtokat nem lehet feltorni,mert 1 ideje már azt is feltorték😄

DanielT
Ilyen területen nincs vélemény, TÉNYEK vannak, amiket ez a topik mindig gyûlölt, mert szembenállt az okoskák elképzeléseivel, összeesküvés elméleteivel és legfõképp fanbojizmusával.

Egyik ilyen tény, hogy a javításra beküldött gépek meghajtóit kapásból cserélik a legújabb szériára (amit valszeg még nem törtek fel), akkor is ha semmi baja nincs. Biztos azért mert jó kedvük van és imádnak erre költeni.

Másik tény, hogy ha warezolt a gép letiltják Live-ról, biztos azért mert nincs szükségük az újabb 50-60 dolcsikra évente... (Persze, most jön a baromság, hogy azért, hogy vegyenek másik gépet... a gép eladáson lószar hasznuk van)

További tény, hogy maga a DVD formátum VÉDHETETLEN, már rég elavultnak számító technika.

predator0
Engem érdekel a véleményed. Taníts Mester!!!!!!!!!!!!44!!!!!!!44!!!

DanielT
Olyan rohadt okosak vagytok, hogy inkább nem reagálok.

(Az direkt van warez 360-ra csoportra értettem)

Ja annyit azért írok tömören: FINGOTOK NINCS RÓLA.
hát igen nem vagyok buszke rá de nyáron én is azért vettem xboxot😄
de meguntam,hogy nincs multi ezért vettem 1 PS3-at is.
de azért megtartottam a xboxot isXD

LOL
Sztem nézzél szét pár külföldi (amerikai) fórumon is.
Igen, az MS valszeg még a warez játékokról is lehúzza a royalty-t...
Persze az MS-t nem zavarta, ameddig veszteséggel adta a gépeket és a játékeladásokkal tudott esetleg profitot termelni, hogy csak gépet vesz, esetleg többet, aki warezol xd.

PSN: berghold

jelentem, több usa beli ismerõs is azért döntött a box mellett, mert warezolható. és örömmel fogadják a hírt, hogy a ps3 is törhetõ lesz. erre nem lehet ráhúzni a posztkommunista keleteurópai sablondumát, egyszerûen így mûködik az ember, haszonmaximalizáló.

a microsoft meg hivatalosan is kijelentette, hogy inkább másolt windowst használjanak az emberek, mint más operációs rendszert. boxon detto ugyanez, tiszta sor, hogy miért lehet warezolni. a liveból, a garancia elvesztése miatt és a bannolás miatt újra megvett boxokból már visszajön az amit vesztettek azzal, hogy be tudták törni a sony monopolhelyzetét, én ezt okos stratégiának hívnám.

Alien!
"Ne a magyar valóságból indulj ki... amúgy lényegtelen, addig amíg lényegesen több szoftver fogy 360ra."

volt ez régebben....max az lehet csalóka,hogy a nagyon szem elõtt lévõ szoftvereket többen veszik meg(a felhasználói réteg miatt),míg a Sonynál a mellékvágányon simán teljesítenek új ip-k és saját fejlseztésû játékok is 1M felett....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

akkor ha a gép viszi feliratosan a mkv-t tsait akkor a média szerverrel csatlakoztatott ps3-nak is vinni e kell? Az egyetlen probléma az átvitel sebessége de ha nem wifivel csinálom hanem veszek egy kábelt akkor viszont már minden ok?

+2 kérdés...

A feliratok (srt) méretét lehet valahogy szabályozni?
Az mp3-at médián keresztül se látja a ps3 csak ha pendrivevel feltöltöm. Mi lehet az oka?
Totti5
"Xbox-nál viszont az egyik bástya anno a warez volt, 2009 elsõ feléig nagyon sokan azért vettek boxot, mert lopható a játék."

Ne a magyar valóságból indulj ki... amúgy lényegtelen, addig amíg lényegesen több szoftver fogy 360ra.

Szerintem is errõl van szó!
A sony is ezt csinálta az elsõ playstation esetében, biztosra ment, meg kellett szerezni a sega/n által birtokolt akkori konzolbizniszt. A ps2-nél már próbálkoztak a kalózkodást eltüntetni, jóval nehezebb/körülményesebb volt a warez. Ps3-at már bebetonozták, még ha fel is törik a jövõben, akkor sem hiszem, hogy megéri, a legális piac is átalakult, jóval nagyobb az árverseny, online boltokban 2-3 hónapos játékok már 30-40%-os akciókkal árulják.
Xbox-nál viszont az egyik bástya anno a warez volt, 2009 elsõ feléig nagyon sokan azért vettek boxot, mert lopható a játék.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

NEXUS6
Szeintem az M$ mindíg is elég érdekesen állt a warezhoz. Akár windózról, akár Xboxról van sz, nagyon jól tudják, hogy az a jó, ha inkább az õ terméküket használja a júzer, akár ingyen is, minthogy a konkurencia termékét használja!

Így gondoltam én is. Nem úgy értettem hogy direkt warezra tervezték, csak gondolom nekik tökmind1 hogy a gépükbe mondjuk a call of duty akármelyik része milyen formában fut, mert nem kapnak utána nagyobb összeget esetleg a multi miatt valami részesedést. Ráadásul így szorgosan tudják osztogatni a bannt a LIVE-osok körében, akik ezzel tulajdonképpen az online mókán kívül egy csomó más dologról lemondanak pl(hdd-re install), ezért új gépet vesznek ami megint csak jó az MS-nek. Nem tudok pontos számokat de az õszi MW2-es bannolás következtében gondolom nem kevés új xbox-ot adtak el. Én is így jártam de nem veszek új boxot inkább várom a GT-t a Ps-re és arra pályázok pakkban, meg majd szépen megszerzem rá olcsóbban a régebbi must have címeket. Addig multiplayernek marad a system linken keresztüli bohóckodás, de ez már nem ide tartozik. A lényeg hogy az MS kezében a bannolás lehetõségét figyelembe véve komoly fegyver van amivel egyre jobban rákényszeríti a felhasználókat az új box vételére.
Alien!
hát nem izadtak vért egy komolyabb védelem kifejlesztése közben, az biztos...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Totti5
"mert egy 3-4-5 ezer forintos játék esetén már az egész értelmét veszti."

mondod ezt amikor 500 forintos játékokat is lewarezolnak pécére és szopnak vele, ahelyett hogy megvennék fillérekért...

Totti5
Ezt mégis melyik éjszaka sikerült megálmodni?

DanielT
"Az egészben annyi a lényeg hogy a MS direkt úgy alakította ki a gépét hogy mûködjön rajta a warez is"

<#wilting>
Az egészben annyi a lényeg hogy a MS direkt úgy alakította ki a gépét hogy mûködjön rajta a warez is, ellenben a sony ezt nem így tervezte és a blueray meg adott még egy plusz védõfalat, azt nem értem hogyha egyszer a sony az elõzõ generációk esetében hagyott kiskaput a wareznek akkor ezt most mért nem tudta megtenni? Mindegy ez csak elmélkedés a részemrõl mert a warezzal egyébként is a mostani generáció értelmét veszti, mert nyilvánvalóan le kell mondani az online mókáról, amire az egész rendszer épül.
Szerintem ha akármilyen szinten függne a mostani hack a bluray-tõl meg a lemeztõl akkor már az alapból nem lenne extra. Sokkal inkább el tudok képzelni egy vinyóval mûködõ megoldást vagy valamilyen pc-vel való összeköttetést. Ha belegondoltok bluray esetén legalább az író majdnem annyi mint maga a Ps3 és akkor még a lemez ára sem olcsó. Az ilyen megoldás csak új játékok esetén lenne kifizetõdõ mert egy 3-4-5 ezer forintos játék esetén már az egész értelmét veszti. Egyébként beszélnek itt a frissitésekrõl meg hasonló dolgokról, xbox esetében sem riadnak vissza attól hogy folyton flasht kell cserélgetni meg ilyen olyan frissitést feltenni, akkor ps3 esetében miért lenne más a helyzet?
Batman AA-t végigjátszottam, jó volt, igaza volt Fox-nak, képregénymánia nélkül is abszolút élvezhetõ. Játék vége kicsit összecsapott, Joker-rel nagyobb és fõképp érdekesebb küzdelmet vártam. Kipróbáltam a letölthetõ pályákat, de csak sima harc az meg nem érdekel. Szóval asszem megy cserére a játék.
Van pár ajtó amit nem tudtam kinyitni, mert az elektromos ajtó mögött van a hekkelhetõ zár. Ezekre van valami trükk ami elkerülte a figyelmemet?

Braid nagyon állat, iszonyat agyalós az 5-ös 6-os szint, bírom az ilyet.

Valszeg a következõ usastore frissítésnél jön végre a Hustle Kings!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Alien!
Eu-val tolom általában...

um, lehet rosszul tudom, de pont az a a lényeg, hogy nincs rá jailbreak, csak olyan amit minden újraindításnál igényli a pc-det.

ja csak abban nem kell gyilkosság után nyomozni😄

Elég Sims-es beütésû. <#smile>

jo játéknak tunik csak az a gond,hogy az eddig látottakbol ez is 1 olyan játék amihez nagyon jo angol tudás kell😞
na de majd meglesem a demot ha kijon,hogy még is mennyi tudás kell😊

zzeN
Van egy hangulata... Real Life Simulator 😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN