89387
PlayStation3
  • l0b1g
    rendeltetek már a SENDIT.COM-ról? megbízhatóak?
  • Felgolos
    Szerintem mindkettő félnek igaza van!
  • LeventeV
    biztos az, hogy penzt kerek erte.
  • Renátó1985
    mert eladod másnak újra
  • dudeeg
    Egyebkent az miert warez, hogy ha szabaly szerint letolthetem 5 konzolra, akkor le is toltom?
    Hozott a Sony egy ilyen szabalyt, es ez be is van tartva. Hol itt a problema?

• Renátó1985
    persze, hogy eredetivel adatbázisnak használtam nem eladóak majd frissítem valamikor
  • n000rbi
    Mégegyszer bocsánat, csak nem értettem, hogy miért kell warezriadót fújni ilyesmire... pláne úgy, hogy boxod van, ami köztudottan warez platform. (jatekaim szerint te eredeti gamékkal nyomod boxon, le a kalappal) De miben is más az, ha a jatekaim-on adod tovább a megunt cuccokat? Na ezért is érzem alaptalannak...
  • Renátó1985
    és akkor mi van én nem írhatok ide? :) amúgy pénteken veszek egyet akkor majd már majd írhatok ide?
  • n000rbi
    Rendben, bocsánat. Ez pedig a Ps3 topic. Köszönjük.
  • Renátó1985
    na hagyjuk már ezt a kimagyarázást... ugyanúgy el van lopva a készítő meg van károsítva
  • Skynet
    Érdemes megszerezni,a Gears of warnál azért értelmesebb,látványos ugyanakkor átlag fps.
  • n000rbi
    Ja, de, akkor ennyi erővel store-t se használj, mert oda is behazudtál egy angol, meg usa címet..hagyjuk ezt... kis ország, le vagyunk szarva, a Sony meg megadta ezt a lehetőséget (perzse nem azért, hogy az ember továbbadja a letöltött cuccot) de az hadd legyen mindenkinek szíve joga, hogy mit tesz azzal, amiért fizetett. pont.
  • Renátó1985
    őőőő...ez nem ugyan az mint a warez?
  • SlickAdam
    ismerosnek add oda a cuccaidat, akik baj eseten deaktivalhatjak a profilod a gepukon.
    en eleinte nem tudtam errol az 5-os szabalyrol, ill. nem pontosan, igy 4 gepre vagyok eddig aktivalva, termeszetesen ebbol 1-nel van lehetoseg visszavonasra... a jelenlegi sajatomon.
  • LeventeV
    bizom benne, hogy nem lesz semmi baja...
  • SlickAdam
    igen, aztan ha elromlik valamiert a geped teljesen, te veszel egy ujat, majd probalsz bejelentkezni a profiloddal... hoppa! mar megvolt az 5 aktivalas! szopacs
  • LeventeV
    koszi a gyors valaszt. akkor ez azt jelenti, hogy meg 4 embernek tudom eladni.
  • Győri Devi
    nem írtál hülyeségeket :)
  • n000rbi
    1. Fogja tudni használni.
    2. Akárhányzsor letöltheted, de max 5 különböző gépre.

Javítsatok, ha hülyeséget írtam :)
  • LeventeV
    eladok ket uncharted 2 dlc-t. a kerdesem az lenne, hogy ha elmegyek a vasarlohoz, bejelentkezek nala, letoltom, aztan kijelentkezek, o visszajelentkezik, akkor o fogja tudni hasznalni?
    a masik kerdes: 1 dlc-t hanyszor tolthetek le?
  • Tikal #74947
    Killzone, érdemes beszereznem? Nekem ez a széria kimaradt... agyatlan fps vagy azért élvezhető? :)
  • Tikal #74946
    ne írj csúnya szavakat ;)
  • ToM1113
    ha valameik barátommal chatelni probálok miért ír csillagokat néh?ny szón?l?
  • Skynet
    Még jó hogy ennyi választ kaptam...:)
  • Thundercore
    Én is így voltam vele. Tegnap nekiálltam 2-nek, de abba is hagytam. Az egy ma lett meg, azóta csak azzal játszok. Hihetelen, hogy másfél éve van gépem, és eddig nem vettem meg e két játékot. GOW 2, 3. még hátravan, azt is sorban viszem végig, az egyet nem sokára befejezem.
  • Skynet
    Nálatok megy a psn?
  • balee4
    Most van beszerzés alatt az első rész, a 2. épphogy belenéztem, de akkor addig hagyom. GoW-okkal eleszek úgyis egy darabig. :D
  • Tikal #74940
    huu, az mekkora szar, nem is értettem hogy adhattak ki ilyet...
  • Győri Devi
    sztem a Conan jobb!! dinamikusabb és pörgősebb is
  • DanielT
    "egyik legjobb hack & slash amivel eddig játszottam."

"A" legjobb, ezt garantálom :)
  • donatus13
    uncharted 1 isteni játék :D legjobban a tengeralattjárós rész tetszett meg amikor a barlangban kell futkosni, perfekt játék:) ezek azok a játékok amikért tényleg kihagyhatatlan a konzol.
  • DanielT
    Uncharted 2-t NE játszd anélkül, hogy az elsőt végigvinnéd. Bayonettát hagyd ki, Ps3-ra szar.
  • LeventeV
    nekem nem jott be a jatek. de ajanlom neked a resistance-t helyette. nagyon raunsz majd a hack and slashre mire vegigtolod a 3 gow-ot.
  • balee4
    Bayonetta 6500-ért megéri?
  • balee4
    Pénteken megjött a játékcsomagom: GoW Collection, GoW 3, Uncharted 2, Brütal Legend. Mindegyik, még a Brütal is nagyon bejön, utóbbi nagyon beteg egy játék. :D Leginkább a GoW 1-et tolom (most először) és hatalmas, egyik legjobb hack & slash amivel eddig játszottam.
  • Skynet
    Már megint kakukk a PSN??
  • LeventeV
    erre valaki...
    Hát igen, 81ért már Uncharted 2-es packot lehet venni.
  • shaddam
    Ki kell hogy ábrándítsalak ennyiért nem hinném hogy megveszi bárki is.
  • stockhouse
    nem is tudom mi ezen a meglepő, bár ugyis mondhatnánk hogy a Gow előtt tiszteleg:)