PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.gametrailers.com/user-movie/heavy-rain-first-9-minutes/338509
ezek vannak itthon multira:Kz2,socom,cod4,fifa10,shift, Uncharted2
de úgyis mag lesz csak, ha kijön...😉
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Mik vannak még neked amivel tudnánk játszani?
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Megéri, mert csak 2000FT-al több és kapsz 3 új skint és mozgó témát.
Felveszlek.
vegyél fel barátlistába, aztán nyomhatjuk...😉
Max 1-2 játékot veszek most már a premierkor.
Aki most kezd az ilyen szempontból még jobb szituban van.
Mi az isten értelme van az egésznek most már?
<#nyes>#nyes>
Sokkal többet kockáztat az aki belevág egy ilyenbe. Megkapja 3-4 ezresért a premier játékot egyrészt (gondolom elõtte vagy 20-at fizet amíg meghekkelik neki a masinát), de valszeg se PSN/store, se FW update nem lesz a gépén, legalább is csak késve, online játék szintén kilõve.
Most már marha lassan fog ez csak terjedni, ha egyáltalán érdekel komolyan valakit!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
van 1 flashelt xboxom,épp azért vettem PS-t is mellé,hogy tudjak multizni,nem fogom ezzel elszurni😄
PSN ID:misi2mezei
valaki játszott a Mass Effect-el PC-n vagy esetleg xboxon?😄
csak ugy kíváncsiságbol😛mert nekem PC-n nagyon bejot az elso része és pénteken remélhetolteg a 2. is.
Kösziek!
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Mellesleg ha veszel valami PS3hoz hasonló árú eszközt, akkor nem ártana elõbb utánanézni a kompatibilitási dolgoknak... És akkor nem kerülnél ilyen felettébb kínos helyzetbe.
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Egy dagadt köcsög ajánlotta,de nem volt nagy szaktudása,én úgy vettem észre....
Most akkor kidobtam az ablakon x ezer ft-ot?
Vmi olyat magyaráztak hogy analog a monitorom,meg mittomén,de ez hülyeség...21"-os LCD.
Okositsatok ki pls!<#worship>#worship>
Papesz
,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
a haverom karácsonyra kapott egyet, simán viszi a blackra1n....Mondjuk nem egy túlzottan forgalmas t-pontba vették(Csepel pláza)...a lényeg állítólag,hogy az imei száma 011-el kezdõdjõn.
+ a PS3 tesztjénél azt mutzatja hogy UPNP nem elérhetõ. Az nem okozhat valamit? Mert a mkv felitratkori szaggatáson kívül semmi baj sincs a média szerverrel.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
A net meg természetesen 5 megabites.
Akkor lehet hogy meg kellenne próbálnom kábellel?
ha nem teszel ra feliratot es a video formatumat tamogatja a ps3, akkor a gepnek nem kell dolgoznia, csak streamelnie a ps3 fele.
egyébként a külsõ vinyóba nem lát bele a ps, úgy tudtam de : |
Papesz: miért, te milyen messze nézed a monitorod?
játszottam killzone2 multit olyan szerveren ahol minden fajta játékmod jo 30 perces!már a végefele voltunk nem is tudom mennyi pontom volt és erre lefagy a játék<#falbav>#falbav>