PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prody
Melyik accountodat használod game-re?

Alien!
Egyelõre nincs még crossgame voice chat...

ezek vannak itthon multira:Kz2,socom,cod4,fifa10,shift, Uncharted2

de úgyis mag lesz csak, ha kijön...😉

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prody
Itt arra gondoltam, mint X-nél, hogy Voice chat közben lenémítja a játékban lévõ hangunkat, tehát csak mi halljuk egymást privátban.

Prody
Azt nem lehet, hogy inditunk egy Voice chatet és úgy belépünk MAG-ozni? Tehát hallanak minket úgy is ? :/

Mik vannak még neked amivel tudnánk játszani?

Ombika
En se veszek meg eljen mindent varok par honapot akciokra!! Eredeti doboz kibontasa pedig nem gyengen jobb elmeny, mint szar warezt mountolni! 😊 Jo , hogy felhagytam pc-vel 1 ideje mar!

Alien!
há persze,hogy van...😊 btw a Magban sajnos biztos lesz anyázás ha magyarul nyomjuk..:/

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Prody
*Headseted van amúgy?

Prody
Gamestore/Konzolok szervizében veszem meg pénteken a CE-t, 14500FT-ért írja.
Megéri, mert csak 2000FT-al több és kapsz 3 új skint és mozgó témát.

Felveszlek.

Alien!
Mennyiért adják a fémdobozost?!? mer én simát rendeltem, de lehet SE leaz akkor belõle...

vegyél fel barátlistába, aztán nyomhatjuk...😉

Sippie
ja, és vegyen blu-ray írót is, meg br lemezeket... höhöhöhö...
NEXUS6
Nem rég vettem én is oridzsiba pl. a Bioshock-ot 3 rugóért, van egy csomó nagyon jó gém, amelyek régebben jelentek meg és még nem játszottam velük, szintén hasonló árakon.
Max 1-2 játékot veszek most már a premierkor.

Aki most kezd az ilyen szempontból még jobb szituban van.

Mi az isten értelme van az egésznek most már?
<#nyes>

Sokkal többet kockáztat az aki belevág egy ilyenbe. Megkapja 3-4 ezresért a premier játékot egyrészt (gondolom elõtte vagy 20-at fizet amíg meghekkelik neki a masinát), de valszeg se PSN/store, se FW update nem lesz a gépén, legalább is csak késve, online játék szintén kilõve.

Most már marha lassan fog ez csak terjedni, ha egyáltalán érdekel komolyan valakit!

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

brodix
egyetértek

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

jaja én is biztos maradok az eredetinél....
van 1 flashelt xboxom,épp azért vettem PS-t is mellé,hogy tudjak multizni,nem fogom ezzel elszurni😄

PSN ID:misi2mezei

Ombika
Hiaba,ha nem lehet majd hasznalni ujabb firmware frissites utan. Macska-eger jatek lesz ez! 😊 Akkor is eredetibe veszem meg a gamekat hozza, ha sikerul is neki!

Valóban elkezdõdött valami a ps3 hack terén. link1
link2
Prody
Most péntek MAG Collectors vétel lesz 😛

1 kis off😊
valaki játszott a Mass Effect-el PC-n vagy esetleg xboxon?😄
csak ugy kíváncsiságbol😛mert nekem PC-n nagyon bejot az elso része és pénteken remélhetolteg a 2. is.

gazgoblin
Szétküldök egy tonna friend requestet....akinek nem látom az aláírásába az nyugodtan küldjön egyet!

Kösziek!

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Ombika
Meg jo,h nekem csak a JB kell, az meg barmelyikkel megy! 😊

Smithie
Én kúrtam el,abból indultam ki hogy a 360 ment ezen a monitoron simán...<#lama>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

fook
71313 ment elvileg csak aztán nem me elment xD 😄<#banplz><#idiota>

Sehol sincs épp ez a fura...
predator0
Miben?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

fook
van benne hdcp vagy micsoda ?

csabush
Mivel tényleg analog a monitorod, ergo nincs DVI, ezért nem is HDCP kompatibilis mint DanielT írta. Az ürge olyan téren tényleg nem értett hozzá (vagy csak geci volt), hogyha tudja, hogy analog a monitor, akkor azt is kéne tudnia, hogy nincs HDCP.
Mellesleg ha veszel valami PS3hoz hasonló árú eszközt, akkor nem ártana elõbb utánanézni a kompatibilitási dolgoknak... És akkor nem kerülnél ilyen felettébb kínos helyzetbe.

Smithie
Kösz DT!Erre gondoltam én is,de reménykedtem hogy valahogy meg lehet oldani,na mindegy,marad egy Full Hd tv.😄

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

DanielT
A monitorod NEM támogatja a HDCP szabványt, így a PS3-nem ad ki rá képet.

Pech.
Smithie
Sziasztok,van egy PS3 250gb-om,monitorral akarnám összekötni,(a monitor Sonic IIM20W),MM-ban vettem egy HDMI-DVi kábelt,és egy VGA átalakítót hozzá,összekötöm,és NO Signal.
Egy dagadt köcsög ajánlotta,de nem volt nagy szaktudása,én úgy vettem észre....
Most akkor kidobtam az ablakon x ezer ft-ot?
Vmi olyat magyaráztak hogy analog a monitorom,meg mittomén,de ez hülyeség...21"-os LCD.
Okositsatok ki pls!<#worship>

filmezni én sem 1m-rõl filmezem, játékban kifejezetten zavar, ha távolabbról kell néznem. a 32 colos hdtv-t 3m-rõl nézve rengeteg játék játszhatatlan. próbáltam pl fps-t játszani rajta, hát nem segíti a célzást hogy hunyorogni kell na.

Kábé egy méterrõl, ha netezek, de a játékokat és a filmeket a világ minden kincséért sem nézném így.

Papesz

ti tudtátok, hogy a ps3 egy gyümölcs? ha feltörjük, lesz benne egy MAG.

,,Boldogok, akik üldözést szenvednek az igazságért, mert övék a mennyek országa.\" //INRI

predator0
Én is feltörtem tegnap. Azóta fura hangja van és szikrázik 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Szerintem az, hogy a filmeknél keresed. <#hawaii>
fook
jeee :!

Banano
Beírta már valaki h feltörték a ps3-at?Mert akkor beírom hogy: Feltörték a ps3-at.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Alien!
kicsit off, de még kis szerencsével bele lehet futni olyan 3GS-be aminél nincs ez a bootsz*pás....
a haverom karácsonyra kapott egyet, simán viszi a blackra1n....Mondjuk nem egy túlzottan forgalmas t-pontba vették(Csepel pláza)...a lényeg állítólag,hogy az imei száma 011-el kezdõdjõn.

Jés és annak mi lehet az oka hogy media szerver nél nem látja az mp3 - okat?
Megpróbálom majd akkor kábellel összekötni és majd kiderül hogy megy. Mennyi lehet most egy ilyen kábel métere?

+ a PS3 tesztjénél azt mutzatja hogy UPNP nem elérhetõ. Az nem okozhat valamit? Mert a mkv felitratkori szaggatáson kívül semmi baj sincs a média szerverrel.
DanielT
Az viszi, de gondolom neki nem az van...
NEXUS6
És az aranyozott wifi, amit írtál!?

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

DanielT
Egyértelmûen a wifi a hibás, mert amint feliratot raksz rá, azonnal a pc kódol és 3-4-5x -re nõ a továbbítandó adatmennyiség. 1080p-ben elõfordul, hogy a 100 megabites kábeles kapcsolat sem elegendõ felirattal.
A Proci: AMD Athlon 64 Dual Core 6000 - 3GHz

A net meg természetesen 5 megabites.

Akkor lehet hogy meg kellenne próbálnom kábellel?
5c0rp330n
1080-as anyagoknal foleg (mintha 720p-nel is fordult volna elo) a wifi is valoban lehet gyenge lancszem, csak 802.11g-t tamogat, ami sokszor kevesnek bizonyul. de ha ugyanaz a film megy felirat nelkul, felirattal meg szaggat, aligha az lesz itt a problema.

ha nem teszel ra feliratot es a video formatumat tamogatja a ps3, akkor a gepnek nem kell dolgoznia, csak streamelnie a ps3 fele.

csabush
Mediaszervernél a gép transcodeol tudtommal.

um, nem a ps3 hajtja meg az erejébõl a filmet? ha nem égetsz rá feliratot, akkor akármilyen gyenge gépen menne a hd, nem? vagy rosszul tudom?

egyébként a külsõ vinyóba nem lát bele a ps, úgy tudtam de : |

csabush
Szerintem a WiFi a ludas, emlékszem nekem is azzal volt régebben a mediaszerver, és már a 720as mkv-k is szaggattak, de kábellel jó az 1080 is. Felirattal természetesen. Mondjuk nekem a proci kevés az 1080phez, szóval nem tökéletes kábelen se, de unokaöcsémnél i7en az is frankó, és neki is akadt wifivel, hiába volt a bika konfig.

próbálkozhat pénzt kérni érte, már 3 másik csapat dolgozik, hogy megoldja az untethered jailbreak problémát, ezt õ is tudja, hogy beszopta. egy hackelt ps3-nak meg én személy szerint örülnék (csak a technikai része, a játékokat lopni olyan mintha éhezõ kisgyerekek vérét innéd, pokol ördög sátán, köp köp)

Papesz: miért, te milyen messze nézed a monitorod?

ez nem lehet igaz!!!!mindjárt elbogom magam😞
játszottam killzone2 multit olyan szerveren ahol minden fajta játékmod jo 30 perces!már a végefele voltunk nem is tudom mennyi pontom volt és erre lefagy a játék<#falbav>

5c0rp330n
gondolom azon is dolgozik akkor, ezzel parhuzamosan 😊