89387
PlayStation3
  • LeventeV
    nem akartam en rosszat, de amilyen utembe nyomja mire megint fellep az oldalra mar vegigvitte a jatekot. kulonben is annyira nem spoiler, es ha az is azert irtam a spoiler tagek koze, igy o is tudja, hogy esetleg olyasmit olvashat ami kihat a jatekelmenyere es ha ezek utan el szeretne olvasni akkor elolvassa ha nem akkor nem.

ON
    Call of Duty-k kozul melyiket erdemes megszerezni? World at War vagy Modern Warfare 2. multi szemontjabol erdekel. az egyszemelyes kampanyt vegigvittem mindkettobe.
  • DanielT
    Te most komolyan spoilerbe tetted a spoilert annak címezve, aki most nyomja a játékot? Gratulálok.
  • LeventeV
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    mar az milyen epic, hogy egy felisten lenyomja az isteneket es a titanokat. chronos mar az elsobe is benne volt, a psp-sbe pedig atlast tette helyre... ja es abba oli meg hades feleseget, ezt megemlitik a jatekban, ami nekem nagyon bejott. majd a vegen figyelj mert elhangzik egy mondat ami egy uj jatekra celoz
  • Renátó1985
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mikor Chronos körmét letépi azt rossz volt nézni betegek ezek ott San Diegoban :)
  • LeventeV
    god of war collection
  • kirol
    Jaja, jó játék. Kár, hogy nincs más ilyesmi.
  • DanielT
    Ez egy állandó állapot az egész játék során :D
  • Renátó1985
    épp a gow3-at tolom még 5 óra játék után is leeseik az állam folyamatosan :)
  • LeventeV
    tekkennel annyira nem tunt fel a kulonbseg (szerintem eleg csunyacska lett mindket konzolra, de ettol meg nalam fav jatek), pedig azt jatszottam mindket konzolon, de viszont a midnight club LA mintha boxon szebb lenne. de ellenpeldanak ott van a final fantasy 13 ami nekem szebbnek tunik ps3-on, a videok is (valahol azt olvastam ,hogy ps3on full hd-sak a videok, boxon viszont nem).

de azert nem kell felteni a ps3-at, mert hihetetlenul jo grafikat bir, mint pl a gow 3. attol a jatektol a lelegzetem elallt...
  • ToM1113
    A recsegés nálam is előfordul, de nem kell félni....

A Fifa 10 nél nem tudom mi a gond nálad, én a demo-t próbáltam és nem recéz....

Gta 4 et nem próbáltam még.

De tény hogy ha Ps3 akkor az Uncharted 1-2 pl. kihagyhatatlan......

ezt a recsegést én is ma vettem észre, megijdetem rendesen, ki is kapcsolatm a gépet
  • DanielT
    jatekaim.hu, 20ezerért vehetsz 3-4 jó játékot is lazán.

Ajánlatom:

3-4ezerért:

Motorstorm, Uncharted, Ratchet and Clank: Tools of Destruction, Ridge Racer 7

5-7 ezerért:

Killzone 2, Motorstorm 2, Wipeout HD Fury

Kicsit többért:

Uncharted 2, God of War 3

Most látom, hogy van 360-ad is, minden multiplatformot arra vegyél inkább.
  • ruleyB
    Köszi, akkor megnyugodtam. :) Kicsit féltem hogy az alaplapon ropog valami, de akkor nem kell tartani ettől.
    Köszi a játékokat amiket javasoltál, utánanézek mindnek!
  • DanielT
    Helló, a hőtágulástól recseg, nincs baja.

Azok a játékok amik több gépre kijönnek (amiket pl felsoroltál), többnyire szutykok PS3-on.

Exkluzívokat vegyél, Unchartedek, GOW3, Ratchetek, Killzone 2, stb, azok jól néznek ki és ülj a lehető legtávolabb a Tv-től :)
  • ruleyB
    Sziasztok!
    Volna pár problémám.
    A PS3 SLIM bekapcsolásnál elkezd recsegni/ropogni, ez mitől van? A gyenge minőségű műanyag?
    Aztán a játékok. Nincs valami trükk arra, hogy az iszonyatos recékkel kezdjek valamit? Tekken 6, Fifa 10, hiába gyönyörűen kidolgozott játékok, olyan recések hogy élvezhetetlen sokszor.
    Amúgy Full HD 82-es LG TV-m van.
    Nem tudom, hogy én fogtam-e ki rossz játékokat, de igazán szép és élvezhető játékom nincsen.
    A Fifa recés, a Tekken szintén (sőt itt a 720p sincsen meg szerintem), a GTA4 meg úgy szaggat mint egy 5 éves gépen.
    Tudtok javasolni olyan játékokat esetleg amik tényleg nagyon szépek, nem recések és élvezhetőek? Lehetnek régebbiek is, most van 20k-m ebből 2 játékot szeretnék venni.
    Köszi!
  • Prody
    Persze tolják online is, sok ázsiai pro :D
  • Bogyi007
    Nekem így is jó élményt ad egy Sony trinitron SdTV-m van és eddig el tudtam olvasni a feliratokat is (pl Dead Spaceben)

Már így is bámulatos hogy milyen grafikát tudnak a játékok nekem már ez is meseszép, igaz láttam már Hd-Ready és FullHd-s tévén is.

Kezdetnek nem fogsz csalódni.
  • LeventeV
    online jatszak? mert ugy hallottam kevesen vettek meg es nem nagyon talalsz online jatekot.
  • DanielT
    Ne foglalkozz vele, ne kilóra mérd a játékot.
  • Renátó1985
    Meglett a ps3 God of war 3-al meg még 5 játékkal, hát azt kell, hogy mondjam gow3 igen csak jó játék nem győzök gyönyörködni benne
  • ToM1113
    kösz.
    Biztosan....

De csak egy körülbelüli értéket kértem volna :)
  • DanielT
    Pontosabban 7 óra 23 perc 40 másodperckor fog elindulni a stáblista. A pisiszünetet add hozzá.

Remélem, most már sokkal jobb lesz a játékélmény, hogy ennek tudatában vagy...
  • ToM1113
    Most kaptam kölcsön a Dead Space-t.

Mit ne mondjak elég ijesztő game...:D
    Viszont, bár nem vagyok oda ezekért a játékokért, eddig tetszik.
    A játékidő viszont úgy hallotam elég rövid, pontosabban mennyi is?
  • Prody
    Nekem van egy eladó.
    Legjobb 2D-s verekedős game, GuiltyGear készítőktől. Imádtam:D
    kedvenc karakter
  • Freedy
    RGB kábellel növelhető a képminőség. Gondolom most a géphez adott kompozit kábelt használod.
  • LeventeV
    a BlazBlue megvan valakinek?
  • Papesz
    A demo-kat letöltve el tudod dönteni, hogy neked mi élvezhető és mi nem.

Egyébként mindegyik játék élvezhető, csak a feliratokat nem fogod tudni elolvasni. A HD tévé egy "hangyányit" más kávéház, majd meg fogod látni.
  • Fidolorous
    oo, most lettem ps3 tulaj de egy ideig csak sd tvn tudom tolni ezert kerdem hogy jegeljem addig amig legalabb egy ready tvm lesz vagy azert van ami elvezheto ?
  • balee4
    Jaja bocs ez a #75015-re ment.
  • balee4
    Néztem róla pár gameplayt, tényleg nem nagy szám.
  • LeventeV
    sd tv-n nem lesz jobb a minosege. foelg a betuknek nem.
  • Fidolorous
    udv. fallout 3 sd tvn jatszhato valamennyire ? letoltottem par demot de eddig eleg siralmas volt mindegyik betuk teren...
  • greyfox
    Haze ingyen sem kéne.
  • donatus13
    Ha ezzel a playstation move al akarsz játszani egy lövöldözős játékot vagy azt az íjászkodósat ahoz két távirányító kell?
  • SD456
    Hi!

Ha itt lejjebb görgetsz akkor megtalálod.
  • balee4
    Haze milyen, megér 3k-t?
    És Darksiders megér 6k-t?
    Lehet már tudni a Move milyen áron lesz kapható?
  • Seth
    8 óra kb
  • tomi890125
    van valaki aki már javában tolja a Singularity-t ps3-on? Játék ideje mennyi kb?
  • vili 27
    Szevasztok !

Megvásároltam a Call of duty 4 game of the year editiont ps3-ra
    A neten azt írták róla hogy 4multi pálya + hozzá, ezt aktiválni kell vagy már ott van a játékban a +4pálya ?
    A netes fotókon a borítón jelzik a +4 pályát, de amit kaptam ott nincs a borítón feltüntetve.

köszi