89387
PlayStation3
-
#75167 ez egy olyan játék amit ha nem értesz akkor nem tudod élvezni, és a fejlesztők dolga lett volna hogy megcsinálja a feliratokat, ugy tudom hogy volt petició is még mielőtt kijött a játék.
csőlövöldénél, ugrabugránál, autókázásnál nem gond, de itt feltétel, és ha a játékos nem tud az adott nyelvek egyikén, és szerintem senkitől nem kell elvárni ezt, akkor már bukta.
ebből az aspektusból az uszós hasonlatod baromság, a viz mindenhol viz.
ha valaki KIFIZETI és beteszi a játékot, és nincs megfelelő nyelvtudása akkor az elég negativ dolog.
de persze meg lehet közeliteni olyan oldalról, hogy az angol világnyelv és mindenkinek tudnia kell vagy azt a 7 további nyelvet, és aki nem tud, az nem ember, egy senki, egy bunkó, tanulatlan, de ez az általánositás csucsa, és nem fogok lenézni ezért senkit.
-
razorback #75166 Simán olvassa. -
Renátó1985 #75165 LOL -
Hugh Hefner #75164 gondoltam én is beírom, hogy miért negatívum, hogyha használnod kell egy képességet, amit jó esetben 6 évesen (ha 2. nyelv akkor 12) már megtanulsz, de gondoltam azt hiszi majd, hogy csak flamelni akarok. -
Papesz #75163 - valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni
Azért ez minden, csak nem negatívum. Ha a hal nem tud úszni, akkor nem a víz a hülye, ugyebár. -
#75162 leszeded az iso-t. -
Renátó1985 #75161 a pc be tudja olvasni az eredeti ps2-es lemezt? -
#75160 a trofeak vannak te erted es nem te a trofeakaert :P az inkabb arra valo, hogy egy jatekot tobbszor vegigjatsz, de mas jelentosege nincs. -
Louis Cyphre #75159 Úgy döntöttem, hogy új account-ot csinálok és most már az új játékokat avval fogom nyomatni, tehát azt használom ezentúl.
A kérdésem, hogy szerintetek nem hülyeség egy közel 1500 trófeás accot csak úgy sutba dobni és egy újat csinálni? Azért is akarok újat, mert egy új PSN id-t szeretnék(már nem annyira bejövős az előző név) és egyébként ez most már magyar acc lenne. -
SlickAdam #75158 vagy szerkezet... az logikusabb lenne, nem-e? -
#75157 Akkor kérlek egyértelmű a helyzet... Uncharted 2 :)
Jaaa, hogy NEM must have... akkor a PS3 exkluzívok legaljának egyikét, a Haze-t tudom ajánlani! :DD -
Jimanszky #75156 Must have-k közül megvolt az MGS4, Uncharted 1, Motorstorm, Resistance.Valami nem must have érdekel.Anno a karib kalózaival is tök jól elvoltam:)Vettem egy 47es tv-t, így azért minden picit másabb:))
Pl SH Homecoming vagy AITD, ilyesmi...HR nem jó ötlet, mert annyira nem jó az angolom:(( -
#75155 Nekem is pont ez jutott eszembe. A Silent Hill Shattered Memories-al ki is próbálom, ha találok valami emut. -
#75154 Azzal a konfiggal PS2 emulátorral le tudod szerintem tolni az Origins-t.
Balee: Nehéz nehéz,de ha tényleg vért akarsz pisálni akkor ajánlom a Daemons Souls (bocsánat látom új szokás vanik itt tehát Démonok lelkei) játékot.
Kicsinálja az ember idegeit,de mégis olyan szintű a game hogy a kép elé tapaszt és nem szabadulsz ha rákattansz és van hozzá türelmed (nomeg túléli az első pár óra játékot a gamepad).. -
#75153 Az igaz, hogy sok jó konzol kis helyen is elfér, de nekem ez a 2 konzol is több a kelleténél. :) -
#75152 nem sajnos, de egy ps2-t mar nagyon olcson tudsz venni. -
#75151 A PS3 slim az már nem tud PS2-es játékot lejátszani?
Silent Hill: Origins miatt kérdezem. -
#75150 Holnap veszem meg egy gyerektől használtan a Ninja Gaiden Sigma 1-et, kíváncsi vagyok tényleg olyan nehéz-e, mint ahogy mondják. :D -
#75149 olyan izé vagy :D -
#75148 fémfelszerelésszolíd 4 akkor
szerintem még a piros halott jóvátétel-t told ki mert gecijó
-
#75147 És a gear itt nem fogaskerék, hanem felszerelés. -
#75146 "fémfogaskerék katona 4"
solid ,nem pedig soldier :) -
#75145 uristen...beteszem a fémfogaskerék katona 4-et, mondom magamban most egyenlőre letöltöm a patcheket, 2008 óta biztos van egy-kettő, és erre semmi, instaláll, hávanilyen?!?!....mondjuk snake 7 perces cigizisé azé megvolt kedvcsinálónak. -
#75144 csak ezek vannak előttem egyenlőre, de kihagyni nem fogom :) -
#75143 szép magyarosan az only possible. -
Renátó1985 #75142 ánlipásziböl ez mit jelent? -
#75141 Upsz :DD
akkor fel nem kutatott 2? -
#75140 #75136 :)) -
#75139 nehéz eső? -
#75138 fémfogaskerék katona 4 -
#75137 következő gém mi legyen, nem tudok dönteni
fémfogaskerék katona 4
Inhires
gyilokzóna 2 -
#75136 lepörgött a heavy rain stáb lista meg extrák
+ mintha egy interaktiv filmet néznél ahol te döntöd el mi lesz a karakterek sorsa, minden lépésnek megvan a következménye és nem lehet visszaforditani, max ujrajátszani.
+ a történet nagyon jó
+ vannak jelenetek mikor nem hiszi az ember hogy ez játék, szerintem ebben van az eddigi legkidolgozotabb karakterek, ánlipásziböl
+ zenei aláfestés nagyon eltalálták, komor, drámai, nyomasztó, bele tudod élni magad
+ ujrajátszható többször is, mint emlitetem, nagyon sok döntésvariáció van és több befejezés.
- a framerate nem a legjobb, néha zavaróan rossz
- az irányitás frusztráló, a rögzitett kamera még rádobb egy lapáttal, néha le is tettem annyira fölcseszet.
- valamilyen nyelven tudni kell hogy megérsd a játékot, anélkül el se érdemes kezdeni
- néhol béna texturák
páratlan élmény/10
ritka és egyedi játék, összeségében 9/10 de nyelvtudás nélkül nem érdemes elkezdeni. -
ToM1113 #75135 Na végre sikerült:)
-
#75134 Helló :) Mivel nem tudom mik voltak meg, így kicsit nehéz bármit javasolni :) Egyébként én épp a Ratchet: Crack In Time-ot nyomogatom, de csak finoman, ritkán :) Ja meg a Motorstorm 1-2 megy még mostanában. -
#75133 Első rész mindenképpen. -
Bebi07 #75132 ha uncharted-ozni akarok akkor előszőr az első részt érdemes megvenni és úgy továbbmenni vagy mindegy? -
ToM1113 #75131 Dead Space-ben hogy lehet megcsinálni azt a részt amikor be kell ülni egy ágyúba és a közelítő meteoritokat kell kilőni?
Már eljutottam odáig hogy azt mondja : már csak 1 perc van hátra...
Aztán utánna már : még néhány perc és menni fog....
És azok a meteorit szarok csak jönnek és jönnek egyre több... :D -
#75130 Uncharted 1-2, Heavy Rain, God of war 3, Resistance 1-2, Killzone 2, InFamous, Little Big Planet, Metal Gear Solid 4, -
Renátó1985 #75129 valaki előfizetett már erre a playstation plus-ra?
-
#75128 PS3 Slim-t vegyél. Újat. Legmegbízhatóbb és ITT megkapod 66k-ért a 120gb-set.