PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pontosan hol 30 dollár? Az ebay-en nem találok ennyiért.

Papesz

predator0
Hol olvastál te olyat, hogy nyílt bétateszt lesz?

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

én kérek elnézést <#bee1>

nem a bétárol beszélek hanem a DEMO-rol!

PSN ID:misi2mezei

PSN-re 2009 november 19-én került fel, de szerezni kellett hozzá kulcsot, hogy letölthesd...

romeozor
nézz körül játékaim.hu-n

ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor

dzsedi
GoW:collection-t akarom megszerezni. Itthon 10 eHuf-ért láttam legolcsóbban. Az USA-ban 30 dolcsi ami kb 6 eHUF, csak a postaköltség horror a legtöbb helyen. Ezért érdeklõdtem, hátha tud vki 1 jó tippet adni.

mi a helyzet a BFBC2 demoval?a twitteren azt írják,hogy xboxon már elérheto!PSN-en még nincs fenn?lusta vagyok megnézni😄

Videogamesplus-ról rendeltem párat, az a kanadai shop. Mi érdekel? Pár nappal talán hosszabb a posta, de amúgy semmi gond velük, sõt amíg nem volt eu psn card addig onnan kellett rendelni, mert a dlc csak usastore-ból mûködött. Ez utóbbi mondjuk már nem aktuális.

Prody: Nah ez jó hír remélem, tényleg jó lesz, mert nekem hiányzik egy frankó tenisz. Bár a motion-os irányítás határeset, valami überpontos cucc kell hozzá.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Prody
Grand slam tennis tenyleg nagyon fasza volt Wiire. De most a Sonys motionnal jon evvegen, megjobb lesz. Foleg az cartoonos grafika kiraly benne.

dzsedi
Usa-ból (esetleg Kanadából) szokott valaki rendelni? tudna vki tippet adni a témában?

Ezt hájpolom két hete! 😄
Amúgy szarok a Kz2-re meg a crysis-re, nézzétek meg ezt a biliárdot. Simán fotórealisztikus, abszolút a videójátéktörténelem legszebb pooljátéka! 😊
Jah és fullHD, XMB music, karrier/online mód, legtöbb játékoldalon pozitív kritika, mindez kemény 10 dolcsiért!

Egy hibája van csak: nem lehet benne embereket/mozgó élõlényeket gyilkolni...

Alien!
Fox neked ajánlom:

Errõl beszéltem...

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Alien!
szvsz ez a kz2 vs crysis értelmetlen...majd ha kijön a konzol verza akkor lehet hasonlítgatni, hogy mit tudott a crytek kihozni 512mb ramból pl....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Talán angol ip címmel tudnánk nézni, de én még nem próbáltam. Pedig csipáznám, mert a youtube nézhetetlen ps3-on.

Prody: Egy frankó teniszprogi tényleg jöhetne már, valahogy a segás nem jön be és próbáltam a top spin-t de az sem tetszett. ps1-ps2-õn volt egy smash court tenis, annak jöhetne folytatása.

Van valami mód rá hogy mûködjön a vidzone Magyarországról?
thx DICE a PC-s nyílt BC2 bétát....
szerintetek mennyire számit nyílt bétának az,hogy csak az kap kulcsot aki elorendeli?
mert szerintem ez nem nyílt béta....

Én maradok a Bravianal (fullHD) és még a távirányító is jó.<#eljen>
ja csak kb 1.4m rõl nézem majd a tvt és azt mondták nekem hogy felesleges full hd
meg hát a pénztárca se végtelen

PS3 250gb PSN ID: olishort1

gazgoblin
nemtom...csak azt hogy +20ezresért full HD is vanik:
Samsung LE32B550

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

Hello
Ilyen tv-t néztem ki a ps3-hoz
Samsung LE-32B350
Mik a vélemények?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

ohhhh
gazgoblin
Thehut 24órás ajánlat:
Ratchet: crack in time 18font (+1font pk.)
Link

hátha kell másnak is.

Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!

zzeN
Heavy Rain trophy-k. Hát igen...😊.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

Totti5
"A valóságot kb a KZ2 skirmish módja festi. Ott az AI teljesen magától, tök szervezetten tevékenykedik, tájékozódik a multiplayer pályákon, dönt, csinálja tõled függetlenül is az objekteket."

Ez a Counter Strike 1.6ban sem volt "kiváltság", hanem egy alap funkció. Nyilván az idõk folyamán lehet kicsit bonyolítani és több lehetõséget beleprogramozni, és ebben ki is merül, a lényegi része ugyan az a KZ2ben mint 10 évvel ezelõtti Csében.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

NEXUS6
Én nem játszottam végig, majd ha sikerül idõt szereznem az ITER nevû kísérleti fúziós reaktorhoz.😊
De ugye scripttel rengeteg mindent meg lehet csinálni.

A valóságot kb a KZ2 skirmish módja festi. Ott az AI teljesen magától, tök szervezetten tevékenykedik, tájékozódik a multiplayer pályákon, dönt, csinálja tõled függetlenül is az objekteket.

Kíváncsi lennék, hogy ilyenre képes-e a Crysis AI-je

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ez a video nem festi a valoságot....
érdekes modon én tobbszor is kijátszottam a Crysis-t és nem volt ilyen sõt!
nálam érdekes modon egész jo volt az AI😊igaz nem volt olyan jo mint a KZ2-ben de jo volt!
de hiába mondom mert ugy sem fogja érdekelni az elvakult fanboyokat.....

NEXUS6
Szeintem sem azon múlik, de valójában ezt kerestem:

Crysis Killzone mod

Az AI itt is a toppon van rendesen!
<#hehe>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

predator0
Jézusom... akkor az egész azon múlik, hogy mi a youtube videó címe? (bug, worst ai)
Nemá bazz, mert besírok.
Egyébként a Crysis-ban kb. 5 másodperc bekapcsolni azt, hogy láthatatlan legyél és már kész is a videóalap.

Totti5
Végletekben gondolkozol mindig...

predator0

Prody
Bug akármiben van 😊 Minden játékban...
De Nexus egy worst AI videót linkelt.... tehát a Crysisban így van megcsinálva az AI, ennyit errõl 😊

Totti5

NEXUS6
AI
LOL

Prody
Ja csak akkor többszázezret költesz egy szar PC-re, amit válthatsz le egy hónap múlva, mert a kövi játék többet követel....
KZ2 még mindig mindenben jobb mint a Crysis... mindkettõvel játszom/játszottam

1 megfelelo PC-vel lehet 60 FPS-el szerintem😄
az 1080p meg már VGA és monitor kérdéseXD

Argh, faszkivan, írok itt egy fél oldal technikai infot, és nem küldi el....

simon7108 - Annak ellenére, hogy a crysis 2007-es, még mindig nem lehet 60 fps-el 1080p-ben játszani.

shaken, not stirred

hát ahoz képest,hogy a Crysis 2007-ben jelent meg és még így is ugyanolyan szép sõt még szebb is mint a 2009-es KZ2😊
szoval szerintem mindenki egyetért abban,hogy a Crysis nagy mérföldkõ volt a grafika terén.

Totti5
Animációban jobb a KZ2, vagyis a legjobb. Grafban a Crysis részletesebb és monumentálisabb, több mindent mozgat, több mindent tud, több fizikai elemmel mûködik. Effektek terén a KZ2 nagyon szép ahogy a Crysis is. Elvérzést nem látok egyik oldalról sem, mert oda lehet egymás mellé tenni a kettõt, bár teljesen eltérõ a látvány, viszont a jelen kor két legszebb FPSe.

Alien!
egészítsük ki azzal, animáció, fegyveranimáció, hangok.... és szépen el is vérzett a crysis...

Igen a puzzle megvan, de egy trofi hiányzik az valami gyorsaságra megy vagy valami hasonló de az nem érdekel. Jó volt, tényleg ötletes, néhol szerencse volt, hogy rájöttem a megoldásra, de sajna elég rövid.

Totti5
Csak tényként közöltem.

Prody
Hú gyorsan felhozott valamit... 😄

Totti5
"Magyarán, ahogy én tudom nincs olyan játék PC-n, ami hasonlót nyújtana (pont, hogy AI + fizika + post effektek + egyéb technikai fícsörök terén összességében), mint a KZ2."

Crysis.

NEXUS6
Pedig:
link
"Branching is a common technique...where a program randomly chooses a few samples from a larger set of options, and then tests each to see which is the best...Most developers have claimed that the SPUs would be absolutely terrible for branching. As Sony put it however, branching is absolutely terrible for ALL processors. In their experience, they said, it is less terrible for the SPUs however. In the upcoming game Heavenly Sword, they said that moving the branching AI off of the Power Processor Unit (PPU) increased the performance of that particular process. In other words, the same branching ran better on the SPUs."
Szal valaki csak mondta, ha a Sony reagált rá!
Amúgy fórumokon magukat szakértõnek, programozónak nevezõ emberkék írogatták, hogy mire képes és mire nem a cell, tényleg az volt a legdúrvább, hogy az SPU-k csak sima vektor egységek és annyi, a PPU nélkül teljesen mûködésképtelen.

A hsz-em, de fõleg a Guerilla ismertetõje sem arról szólt, hogy az SPU-k ilyen logikai mûveletekben is olyan faxák, mint azokban, amiket hagyományosan hozzájuk társítanak, hanem inkább hogy a "rengeteg" mag olyan fokú párhuzamosítást tesz lehetõvé, ami egy kevesebb magos procin nem lehetséges. Tök mindegy, hogy milyen bonyolultságú, mekkora erõforrás igényû az adott feladat végrehajtása, ha közben a mag csak azzal tud foglalkozni, ami benne van. Ha befejezte, vagy jön az utasítás a váltásra, csak aztán tud csak átváltani egy másikra, és betölti az adatokat a memóriából, feltölti a regisztereket, az egész pipeline-t, aztán megint váltás, és vissza az egészet, ahogy egy viszonylag kevés magos rendszernél gondolom történik.

Ahogy te is írod a SPU-k nem teljes értékû CPU magok, és nem is GPU egységek, még is meglepõen jól használhatók olyan feladatoknál, amelyek egy játékprogramban vannak, ráadásul a PS3 buszrendszere is lehetõvé teszi, hogy az RSX hatékonyan együttmûködjön a cell-lel a grafikát érintõ feladatokban. Ha jól tudom egy PC CPU-ja és GPU-ja nem képes a mai napig olyan sávszélességgel/latency-vel kommunikálni, mint a cell és az RSX.
Persze egyrészt nincs is szükség rá, másrészt mert lehetõség sincs rá ezért mennek olyan irányba a fejlesztések, amilyenbe. Egyrészt a teljesen önálló, szinte kis szuperszámítógépként funkcionáló videokártyák, másrészt vadhajtásként az egy tokba integrált GPU/CPU-kkal.

Szal sok mindent lehet csinálni egy PC-vel, de amíg egy PC operációs rendszere boot után annyi memóriát megeszik, amennyi a PS3 teljes memóriája, és persze processzoridõt is emésztget, nem látványosan, csak olyankor megakasztva a programok futását, amikor arra senki nem számít. Akkor bizony a PS3, mint egy letisztult játékgép bizony képes odalépni ennek a gépszörnynek, ami persze egy ilyen nyakába ülõ OS sárkány nélkül keresztben lenyelné szegénykét, legalább is papíron.

Szal, hogy mi lehetséges, az a KZ2, mint valóság, és mi nem, az meg a mindentevõ-szuperpécé, ami csak a mesékben létezik.
Magyarán, ahogy én tudom nincs olyan játék PC-n, ami hasonlót nyújtana (pont, hogy AI + fizika + post effektek + egyéb technikai fícsörök terén összességében), mint a KZ2.

Jó ez az egész hsz egy nagy szájaskodás volt, de nagyjából akkor is igaz.
<#nevetes1>

Alien!
persze értem én,csak a média kicsit félrekormányozta az embereket...a másik meg,a blogjában egy-két tapasztaltabb hozzáértõ elég dúrván bekérdez,és gyakorlatilag megkérdõjelezi a valódi törés fogalmát, mert ez szvsz nem teljesen az.... csak k*rvajól hangzik..

kiváncsi leszek mi lesz a vége,meg arra ,hogy játékos szempontból akkora hír-e ez,mint amekkorának szétkürtölték....

Sosem mondták azt a programozók, hogy a cell nem rendelkezik erre alkalmas utasításokkal, létezik rá c++ fordító, tehát bármilyen aritmetikai, logikai utasítás hívható ami x86-on. Természetesen itt leszámítva a globális memóriaelérést, mivel meg elégedned a 256k sram-al.

Vektormûveletekben (SSE stílusban), jóval erõsebb mint egy szokásos x86 mag. Viszont, és itt jön a trükk in order execution felépítésû processzor, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy bármilyen logikai mûveletet, elágazást lassabban kezel a szabvány x86 architektúránál. Emiatt szokták mondani, hogy nem más, mint egy baromi magas órajelû, részben butított, részben okosított gpu mag, közvetlen a processzor mellé helyezve, ami teljesen igaz is.

Alapvetõen az AI és egyéb játéklogikai mûveletek eléggé branching igényesek, emiatt annak ellenére, hogy pc-n kevesebb mag van, mégis egy átlag 4 (de valószínûleg 2 is már) magos cpu tudja ugyanazt a teljesítményt hozni ilyen számításokban mint a cell.

A maradékra, mint post processing, vertex transformation, meg ott a pc-n a gpu, ahol egy 20-30-ezres kártya is 3szor megkerüli az RSX-et, mielõtt az kiköp magából egy polygon-t.

A legtöbb post processben nem ad komolyabb minõséget, hogy most spu-t használnak, egyetlen elõnye lehet, hogy szemben a dx9 generációval, megoldható a scattered write mûvelet a kimenõ textúrára (azaz a számító egység nem csak arra a pixelre tud írni, amit éppen feldolgoz). De ez a dx10-es platformon már megoldott compute shaderrel / opencl-el / cuda-val / stream-el.

Én bírtam nagyon a KZ2-t, meg tényleg az gyakorlatilag a technikai csúcs a ps3-on (bár a saboteur-ban is van egy-két érdekes technológiai megoldás), de azért vigyázzunk ezekkel a kijelentésekkel, hogy mi min lehetséges. Nem kell a marketingszöveget ennyire benyelni...

shaken, not stirred

nc