PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Papesz
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PSN ID:misi2mezei
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Prody: Nah ez jó hír remélem, tényleg jó lesz, mert nekem hiányzik egy frankó tenisz. Bár a motion-os irányítás határeset, valami überpontos cucc kell hozzá.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Amúgy szarok a Kz2-re meg a crysis-re, nézzétek meg ezt a biliárdot. Simán fotórealisztikus, abszolút a videójátéktörténelem legszebb pooljátéka! 😊
Jah és fullHD, XMB music, karrier/online mód, legtöbb játékoldalon pozitív kritika, mindez kemény 10 dolcsiért!
Egy hibája van csak: nem lehet benne embereket/mozgó élõlényeket gyilkolni...
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Prody: Egy frankó teniszprogi tényleg jöhetne már, valahogy a segás nem jön be és próbáltam a top spin-t de az sem tetszett. ps1-ps2-õn volt egy smash court tenis, annak jöhetne folytatása.
szerintetek mennyire számit nyílt bétának az,hogy csak az kap kulcsot aki elorendeli?
mert szerintem ez nem nyílt béta....
meg hát a pénztárca se végtelen
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Samsung LE32B550
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Learn, adapt, overcome! Szavazz a Pénztárcáddal!
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ez a Counter Strike 1.6ban sem volt "kiváltság", hanem egy alap funkció. Nyilván az idõk folyamán lehet kicsit bonyolítani és több lehetõséget beleprogramozni, és ebben ki is merül, a lényegi része ugyan az a KZ2ben mint 10 évvel ezelõtti Csében.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
De ugye scripttel rengeteg mindent meg lehet csinálni.
A valóságot kb a KZ2 skirmish módja festi. Ott az AI teljesen magától, tök szervezetten tevékenykedik, tájékozódik a multiplayer pályákon, dönt, csinálja tõled függetlenül is az objekteket.
Kíváncsi lennék, hogy ilyenre képes-e a Crysis AI-je
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Kurva jó 😮
Vid1
Vid2
Mirrors edge + kz2 keverék ?
Graf odavág
érdekes modon én tobbszor is kijátszottam a Crysis-t és nem volt ilyen sõt!
nálam érdekes modon egész jo volt az AI😊igaz nem volt olyan jo mint a KZ2-ben de jo volt!
de hiába mondom mert ugy sem fogja érdekelni az elvakult fanboyokat.....
Crysis Killzone mod
Az AI itt is a toppon van rendesen!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Nemá bazz, mert besírok.
Egyébként a Crysis-ban kb. 5 másodperc bekapcsolni azt, hogy láthatatlan legyél és már kész is a videóalap.
De Nexus egy worst AI videót linkelt.... tehát a Crysisban így van megcsinálva az AI, ennyit errõl 😊
LOL
KZ2 még mindig mindenben jobb mint a Crysis... mindkettõvel játszom/játszottam
az 1080p meg már VGA és monitor kérdéseXD
simon7108 - Annak ellenére, hogy a crysis 2007-es, még mindig nem lehet 60 fps-el 1080p-ben játszani.
shaken, not stirred
szoval szerintem mindenki egyetért abban,hogy a Crysis nagy mérföldkõ volt a grafika terén.
Crysis.
link
"Branching is a common technique...where a program randomly chooses a few samples from a larger set of options, and then tests each to see which is the best...Most developers have claimed that the SPUs would be absolutely terrible for branching. As Sony put it however, branching is absolutely terrible for ALL processors. In their experience, they said, it is less terrible for the SPUs however. In the upcoming game Heavenly Sword, they said that moving the branching AI off of the Power Processor Unit (PPU) increased the performance of that particular process. In other words, the same branching ran better on the SPUs."
Szal valaki csak mondta, ha a Sony reagált rá!
Amúgy fórumokon magukat szakértõnek, programozónak nevezõ emberkék írogatták, hogy mire képes és mire nem a cell, tényleg az volt a legdúrvább, hogy az SPU-k csak sima vektor egységek és annyi, a PPU nélkül teljesen mûködésképtelen.
A hsz-em, de fõleg a Guerilla ismertetõje sem arról szólt, hogy az SPU-k ilyen logikai mûveletekben is olyan faxák, mint azokban, amiket hagyományosan hozzájuk társítanak, hanem inkább hogy a "rengeteg" mag olyan fokú párhuzamosítást tesz lehetõvé, ami egy kevesebb magos procin nem lehetséges. Tök mindegy, hogy milyen bonyolultságú, mekkora erõforrás igényû az adott feladat végrehajtása, ha közben a mag csak azzal tud foglalkozni, ami benne van. Ha befejezte, vagy jön az utasítás a váltásra, csak aztán tud csak átváltani egy másikra, és betölti az adatokat a memóriából, feltölti a regisztereket, az egész pipeline-t, aztán megint váltás, és vissza az egészet, ahogy egy viszonylag kevés magos rendszernél gondolom történik.
Ahogy te is írod a SPU-k nem teljes értékû CPU magok, és nem is GPU egységek, még is meglepõen jól használhatók olyan feladatoknál, amelyek egy játékprogramban vannak, ráadásul a PS3 buszrendszere is lehetõvé teszi, hogy az RSX hatékonyan együttmûködjön a cell-lel a grafikát érintõ feladatokban. Ha jól tudom egy PC CPU-ja és GPU-ja nem képes a mai napig olyan sávszélességgel/latency-vel kommunikálni, mint a cell és az RSX.
Persze egyrészt nincs is szükség rá, másrészt mert lehetõség sincs rá ezért mennek olyan irányba a fejlesztések, amilyenbe. Egyrészt a teljesen önálló, szinte kis szuperszámítógépként funkcionáló videokártyák, másrészt vadhajtásként az egy tokba integrált GPU/CPU-kkal.
Szal sok mindent lehet csinálni egy PC-vel, de amíg egy PC operációs rendszere boot után annyi memóriát megeszik, amennyi a PS3 teljes memóriája, és persze processzoridõt is emésztget, nem látványosan, csak olyankor megakasztva a programok futását, amikor arra senki nem számít. Akkor bizony a PS3, mint egy letisztult játékgép bizony képes odalépni ennek a gépszörnynek, ami persze egy ilyen nyakába ülõ OS sárkány nélkül keresztben lenyelné szegénykét, legalább is papíron.
Szal, hogy mi lehetséges, az a KZ2, mint valóság, és mi nem, az meg a mindentevõ-szuperpécé, ami csak a mesékben létezik.
Magyarán, ahogy én tudom nincs olyan játék PC-n, ami hasonlót nyújtana (pont, hogy AI + fizika + post effektek + egyéb technikai fícsörök terén összességében), mint a KZ2.
Jó ez az egész hsz egy nagy szájaskodás volt, de nagyjából akkor is igaz.
<#nevetes1>#nevetes1>
kiváncsi leszek mi lesz a vége,meg arra ,hogy játékos szempontból akkora hír-e ez,mint amekkorának szétkürtölték....
Vektormûveletekben (SSE stílusban), jóval erõsebb mint egy szokásos x86 mag. Viszont, és itt jön a trükk in order execution felépítésû processzor, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy bármilyen logikai mûveletet, elágazást lassabban kezel a szabvány x86 architektúránál. Emiatt szokták mondani, hogy nem más, mint egy baromi magas órajelû, részben butított, részben okosított gpu mag, közvetlen a processzor mellé helyezve, ami teljesen igaz is.
Alapvetõen az AI és egyéb játéklogikai mûveletek eléggé branching igényesek, emiatt annak ellenére, hogy pc-n kevesebb mag van, mégis egy átlag 4 (de valószínûleg 2 is már) magos cpu tudja ugyanazt a teljesítményt hozni ilyen számításokban mint a cell.
A maradékra, mint post processing, vertex transformation, meg ott a pc-n a gpu, ahol egy 20-30-ezres kártya is 3szor megkerüli az RSX-et, mielõtt az kiköp magából egy polygon-t.
A legtöbb post processben nem ad komolyabb minõséget, hogy most spu-t használnak, egyetlen elõnye lehet, hogy szemben a dx9 generációval, megoldható a scattered write mûvelet a kimenõ textúrára (azaz a számító egység nem csak arra a pixelre tud írni, amit éppen feldolgoz). De ez a dx10-es platformon már megoldott compute shaderrel / opencl-el / cuda-val / stream-el.
Én bírtam nagyon a KZ2-t, meg tényleg az gyakorlatilag a technikai csúcs a ps3-on (bár a saboteur-ban is van egy-két érdekes technológiai megoldás), de azért vigyázzunk ezekkel a kijelentésekkel, hogy mi min lehetséges. Nem kell a marketingszöveget ennyire benyelni...
shaken, not stirred