89387
PlayStation3
  • Renátó1985
    én végig nyomtam amikor megjelent nem rossz játék csak nem collin mcrea dirt 2-nek kellett volna elnevezni
  • Tikal #75206
    level 15nél járok...
  • Totti5
    Nem tudom mennyit játszottál a Drit 2vel, de én a játék 80%ban Evo Xemmel mentem. ( Buggykat teljesen kihagytam, mert az nem érdekel )
  • Bogyi007
    Van ott is értékelési rendszer: Csak nem az oldalon van hanem egy másik oldalra van vezetve és a játekaim.hu oldal moderátorai vezetik.

http://www.nevsor.sokoldal.hu
  • Tikal #75203
    Ha Budapesten laksz, akkor személyes találkozót kell megbeszélni. Postára én se bíznám a dolgot.
  • deep
    Azért van a fórum és a tapasztalatok topik. Ott le van írva ki megbízható, és ki nem. aki nem, az úgyis bannolva van az oldalról rövidúton.
  • ruleyB
    Nem keserítesz el, tudom... De én valamiért még nem mertem onnét rendelni játékot. Eddig 5 játékot vettem, ebből 3 Vateráról volt nagyon olcsón, 2 meg bolti. A Heavy Rain-t azért vettem meg boltban mert a Fahrenheitnél eldöntöttem még 3-4 éve, hogy ettől a csapattól megveszem a játékokat, mert megérdemlik. :) Egyébként Vaterán is majdnem féláron megvehettem volna.
    A jatekaim.hu oldalon mi garantálja hogy az utalás után az eladó feladja a játékot? Sajnos sokan próbálják kihasználni az embereket ilyen portálokon. Lehet hogy teljesen kamu adatokkal beregisztrál aztán eltűnik... Vaterán azért van értékelés ami alapján el lehet dönteni hogy érdemes-e üzletelni.
  • Tikal #75200
    Persze, fejlődött a játék, fizika tényleg jobb, de valahogy mégse... pl a rally autok fizikája kimerü abban hogy kurvaérzékenyre teszi a kormányt...
    én inkább a játék felépítéséről beszélek, nekem ez a minden versenyen más autóba ülök stílus, repkedek a kontinensek között nem annyira jön be... csinálhattak volna egy rendes versenynaptáras módot, ehelyett széteffektezett menü van térképpel meg hululu babával a műszerfalon... mondom, nekem nem ad elég motivációt, pedig komolyan meg lehetett volna csinálni, ehelyett lett egy arcade stílusú game...
  • n000rbi
    Na ja, jatekaim.hu-n kb a feléből meg lehet úszni, de most már tökmindegy, a lényeg pedig, hogy tetszett és megérte :)
  • Tikal #75198
    Nem akarlak elkeseríteni de máshol olcsóbban hozzájuthattál volna, 576 a legdrágább bolt...
  • ruleyB
    Heavy Rain: 10/10!
    Életemben rengeteg játékot kitoltam, de ilyennel sosem találkoztam. Ez a Fahrenheitet is túlteszi, hatalmas volt. 4 nap alatt 3* toltam végig, mindig máshogy bontakozott ki a történet teljesen más befejezésekkel. :) 576-ban 13k volt, de a dupláját is megérte volna.
    Ma kezdem el az Uncharted első részét.
  • 5c0rp330n
    nah, infamous kivegezve, nem volt gyenge, a lezarasa kulonosen utos volt.
    mondjuk nem sikerult mindent kimaxolni sajnos, gondolom ahhoz nem lett volna eleg 1-1 sidequestet megcsinalni, tapolni kellett volna jobban. ha jol ertem, az utolso (credits elotti) video hero-kent is ugyanaz, es csak a credits utani kis extraresz kulonbozik? meg kivancsi vagyok h pl trish-el mennyire alakult volna mashogy a viszony, kaptam egy trofit pl menetkozben hogy utal :)
  • Totti5
    Colin 3 és Colin 4 vagy 2005 is ugyan olyan, max szebb a graf ( 2005öt néztem pár hete, tragédia, na de mind1 ). Próbáld őket ki újra. Tudod ez olyan mint hogy az NFS Porsche is milyen "szim" volt, csak az emlékek... egy hulladék volt, persze akkoriban rá lehett bökni és ki is tünt a mezőnyből, de fizika abban sem volt, sőt ami volt az vicces. Akkoriban nagyon jó volt, ma már ezeket kár felhozni mert egy Pro Street inkább szim mint az NFS5 és egy Dirt meg egyértelműen szim az előző 5 Colinhoz képest.
  • Renátó1985
    és dirt elött csak colin 2 volt ne röhögtesd már ki magad bazze
  • batyo85
    Ha valamit magyarországon hivatalosan forgalmaznak akkor azon legyen már magyar felirat.
    Nehogy már még én legyek a hülye hogy nem tanulom meg azt a kibaszott nyelvet.
    Nem mindenkinek van ideje otthon önszorgalomból megtanúlni ,ugyanis magyarországon van egy pár ember aki nagyon sokat melózik és a szabadidejét nem erre akarja elbaszni csak azért mert azok a kibaszot kiadók nem képesek magyarországon magyar felírattal forgalmazni a játékukat.
  • Tikal #75192
    nem easy-n vagyok, és a törés is be van kapcsolva... az autok buherálás meg egy 5 állású kapcsolóval történik? ...
  • Totti5
    Ne haragudj, de ha ez neked nem árkéd akkor nem tudom mi Colin McRae Rally 2 France Stage 01. 10 éve ez jó volt, ahogy előtte a Colin 1 is marha jó volt, de 10 éve nem létezett még semmi fizika az ilyen játékok alatt... manapság egy Dirt 2 alatt azért igencsak van és úgy is viselkedik mint egy autó, mint egy rally autó, persze messze nem vérszim, hanem egy nagyon élvezetes rally játék.
  • Akey
    Mióta megvan a DiRT, azóta többet nyomtam a Colin 2-t is, mint azt a halom szemetet. :D Néha becsúszik még egy kis RC2000 meg Rally Trophy is. Az RBR-hez már bika gép kéne.
  • Renátó1985
    azért azt nem mond, hogy a régi colin az árkád :D
    ennek a mostaninak annyi köze van a rally-hoz, hogy vannak benne rally-s kocsik :)
  • Totti5
    Nem easyn kellene játszani? Rakd Hardra vagy extrémre ( már nem tudom milyen fokozatok vannak, de van jó pár ) és izzadj meg a helyezésért... nem lesz egyszerű azt garantálom:)

Régi Colin árkéd volt teljes mértékben, ez alatt már van jó kis fizikai motor, és az autó viselkedése is teljesen rendben van. Simán össze lehet törni úgy hogy a versenynek vége, szóval kapcsold be a törést is:)

FPár festést lehet szerezni minden autóhoz + valami figurát belülre, de a legjobb ugyis xbox avatarod fellógatva:) ez kevés és lényegében lényegtelen dolog, ettől nem lesz egy fikarcnyit sem NFSes vagy rossz. XP rendszer teljesen logikus és következetes. Van ahol pénzt, van ahol kreditet, van ahol xpt kell szerezni hogy tovább lehessen menni új helyszínekre, ez másban sincs másként.

Ha pedig így is könnyű akkor keress valami reflex játékot pl MC:LA :)
  • Tikal #75187
    Dirt2

lehet már csak az emlékek szépítik meg de a régi Colin McRae sokkal jobb volt... ebben a játékban semmi motiváció. hacsak a matricák gyűjtögetése valakinek nem az.. nem számít hogy szarrá töröm az autot egy versenyen, a lényeg hogy kapok XP-t, meg matricát meg halálfejet a műszerfalra... azért régen megizzadtam, hogy törés nélkül hozzam be a gépet, mert ha nem lehet nem jut idő javításra, és game over... ez is olyan lett mint az NFS, egy cukormázas szar...
  • kirol
    Silent Hill!

Utóbbival nem játszottam, de az első az tuti szar.
  • SlickAdam
    szerintem Alone
  • Renátó1985
    azért az is vicces, hogy a legtöbb játékon még lengyel felirat is van mikor lengyeleknél még a HBO is alámondásos :D
  • Jimanszky
    Alone in the dark vagy Silent hill homecoming?
  • Papesz
    ebből az aspektusból az uszós hasonlatod baromság, a viz mindenhol viz

Ne rágódjunk ezen tovább szerintem, de ha a víz mindenhol víz ÉS a hal nem tud úszni, akkor továbbra sem a víz a hülye. Nyeltudásilag az Unió (meg szerintem kábé egész Európa) messze leglemaradottabb országában arra panaszkodni, hogy egy játék angolul (meg németül, meg franciáil, meg spanyolul) van, elég megmosolyogtató. Tanulni, tanulni, tanulni. Van hová felzárkózni ezen a téren (is).

Aki nem tud külföldiül, az ne játszon történetorientált játékot, rendben. De hogy negatívum lenne a magyar nyelv hiánya, az iszonyatosan erős túlzás. Ha majd a megjelenő játékok 70+ százaléka jön ki honosítva, akkor beszélhetünk ilyesmiről.
  • DanielT
    Hehe, beszélgessünk majd 3 pálya végigvitele után :DD
  • zzeN
    Ha EU-s gamed van, és USA Store-ról szedted le a dlc-t, akkor nem fog menni, és ez fordítva is igaz.
  • balee4
    Na meglett a Ninja Gaiden Sigma, kibaszott jó játék, aki még nem játszott vele, szerezze be!
  • deep
    Csak addig játszhatsz a Plus-al ingyenesen letöltött címekkel, amig előfizető vagy. Nekem legalábbis ez jött le a leírásokból. Utána deaktiválódnak, ha nem fizetsz elő újra.
  • shaddam
    A minikkel mindaddig játszhatsz amíg tart a plus előfizetés.Viszont pl a kz2 dlc-nél van egy limit hogy kb augusztusig lehet letölteni ingyenesen.
  • stockhouse
    szinkron tényleg nem szükséges, de felirat azért nem árt, ha megnézed a filmeket a boltban a magyar felirat mindig megvan, ha szinkron nincs is, ha a filmeken nem lenne az se, ki venné meg. ez is olyan dolog, mert mondhatni ez is egy film, csak te döntöd el hogy folytatódik.
    ráadásul ha valami szórakoztató cikkért pénzt adsz és szórakozni akarsz, akkor nem biztos hogy fogsz is ha gyenge a nyelvtudás, mert a játék megköveteli.
    az egész kis megjegyézem a játékhoz enyin alapszik, és nem magára a játék minőségére ami szerintem kifogástalan, és páratlan.
  • LeventeV
    a playstation plus korul felmerultek a mini jatekok es nem vagyok benne biztos, hogy egyes jatekokat csak kiprobalhatsz, vagy teljesen ingyen letoltheted es vegigjatszhatod. a masik kerdes, hogy a letoltott tartalmak megmaradnak az 1 ev lejarta utan vagy sem, esetleg ha 1 ev utan ujra le akarnad tolteni es mar nem vagy plus-os akkor fizetni kell erte?
  • shaddam
    PSN plus tagként leszedtem ingyen a flash and thunder killzone 2 dlc-t,feltelepítem,de nem enged dlc-s pályán játszani.Van valami ötlet mi lehet a gond?
  • Hugh Hefner
    mondjuk én konkrétan kiszedném a magyar feliratokat és szinkront a játékokból. annyira siralmas itthon a nyelvtudás, hogy a kissrácok, akik tolják a videojátékokat, simán megtanulnának egy alapszintű angolt, ha rá lennének kényszerítve.
  • stockhouse
    "ha nincs benne angol felirat, az gáz"
    alap
    "ha nem tudsz angolul szintén gáz, egyetlen egy nyelvet kell megtanulnod, hogy ne legyél elveszve (és ezzel még csak előnyt sem élvezel), az az angol. aki erre nem képes, az magára vessen. ráadásul nem egy kifejezetten nehéz nyelv."
    mindenki tanult, de hogy milyen szinten a más kérdés, és szerintem egy alap nyelvtudás nem elég benne.

"az meg hogy elvárod egy kalandjátéknál, egy nyomozós kalandjátéknál, hogy butítsák le ostoba activity szintre, hogy megértse olyan is, aki nem beszéli az adott nyelvet az gáz, nem is értem hogy jutott egyáltalán eszedbe. van ezermillió más játék, ahova nem kell nyelvtudás. kb mintha a kosárlabdánál elvárnád, hogy játszhassa már olyan is, akinek nincs labdaérzéke..."

valamit elnéztél, nem várom el hogy butitsák, a játék nagyon jó, csak egy magyar felirat azért elfért volna benne, mert ehez igényelt a nyelvtudás, magyar felirat esetén nem lenne ez negativum.
  • Hugh Hefner
    ha nincs benne angol felirat, az gáz

ha nem tudsz angolul szintén gáz, egyetlen egy nyelvet kell megtanulnod, hogy ne legyél elveszve (és ezzel még csak előnyt sem élvezel), az az angol. aki erre nem képes, az magára vessen. ráadásul nem egy kifejezetten nehéz nyelv.

az meg hogy elvárod egy kalandjátéknál, egy nyomozós kalandjátéknál, hogy butítsák le ostoba activity szintre, hogy megértse olyan is, aki nem beszéli az adott nyelvet az gáz, nem is értem hogy jutott egyáltalán eszedbe. van ezermillió más játék, ahova nem kell nyelvtudás. kb mintha a kosárlabdánál elvárnád, hogy játszhassa már olyan is, akinek nincs labdaérzéke...
  • Tikal #75170
    áá, akkor jó, azt hittem semmi nincs..
  • stockhouse
    felirat van, de csak 7-8 nyelven
  • Tikal #75168
    nincs benne felirat? ez tényleg bénaság...