89387
PlayStation3
  • Jimanszky
    Szia Dani!
    Írj nekem lécci pár játékot, amit érdemes lenne beszerezni.Szeretnék venni egy gémet, de kellenének alternativák
    Természetesen bárki ajánlhat
  • dudeeg
    persze, szabad. csak ne legyen semmi baja ;)

de mondjuk en tuti nem vennek hasznaltat. Ki tudja mennyit hasznaltak, hogy volt tarolva (leginkabb hutes miatt). Vegyel uj Slimet, azt csokolom ;)
    Hibara hajlamos szeriarol nem tudok.
  • Sugam
    hello

tervben van egy ps3gép vétele, faqot átnyálaztam stb.. a kérdésem az lenne, szabad e venni használt ps3 at, vagy csak is a fóliásban bízzak? esetleg van e olyan széria ami kapásból hajlamos a hibákra vagy ilyesmi?

előre is köszi
  • dudeeg
    Na, az világos hogy hogyan tudom feltölteni az új firmware-rel a képeket, vagy videókat, amiket tegyük fel meg szeretnék osztani. De hogyan tudom őket megnézni?
    Az az érzésem, hogy csak PC-vel, vagy a PS3 nyamvadt böngészőjével. Kicsit arra számítottam, hogy majd tök jól meg tudom nézni más képeit is a "Photo Galery"-ből, mert annak talán még értelme is volna.
    Vagy lehet ilyet, csak én nem találom?

G.

• LeventeV
    a modern warfare 2-hoz kaptam egy kodot, azt irja ,hogy az infinityward.com-on kell beirni. de nem talalom hogy hova. final fantasy 13-hoz is kaptam, de azt egybol megtalaltam.
  • zzeN
    1 bejezés van, de mindkét oldalon 2 videó van a végén, ennyi a különbség.
  • 5c0rp330n
    aham, thx, ez eleg hizelgo :) es a tortenet szempontjabol van jelentossege a dolognak, a vege pl mashogy alakul ha jo/rossz vagy? van "jobb" befejezes ami valoszinuleg inkabb tekintheto a rendes befejezesnek (es esetleg arra epulve folytatodik majd a 2. resz)?
  • zzeN
    Ha jól emlékszek, akkor a rossz oldalon erősebb képességeink vannak. Én azt ajánlom!;)
  • CharrDen
    Google a barátod, Wiki a barátnőd, de a ezeken úgyis hamarabb kapsz választ, nem értem miért itt próbálkozol. És ezt a viselkedést kérlek hanyagold. Ilyen szóhasználattal nem fogsz választ kapni, sőt csak megutáltatod magad.
  • 5c0rp330n
    aki mar vegigjatszotta mind2 modon az infamous-t, melyiket ajanljatok? jo vagy rossz? lehet h kesobb meg eloveszem majd a masikra, de egyelore csak az egyiket akarom majd lenyomni..
  • DanielT
    Hát nem arra, hogy a google-t helyettesítse, az tuti.
  • barcames
    köszi:)
    csak akkor azt nem tudom mi a f....k van ez a topic na mind1
  • DanielT
    A google nagyon szívesen segít mindkét témában, bátran ajánlom a használatát!
  • barcames
    update 3.40 mit javít?
    és a playstation plustól valaki bővebben mondana valami?
  • Sippie
    ps1-es játékokat elmossa, hogy ne legyen annyira pixeles a kép.
    (asszem)
  • LeventeV
    a PS Smooth opcio mire jo?
  • Papesz
    Természetesen, lévén azok később jönnek.
  • cloud.strife
    Kivéve a DLC-hez kötött trófeákat nem?
  • kirol
    Végigvittem én is az Uncharted 1-et, bele is kezdtem a 2-be.
    Bár lehet, hogy előtte le kellene nyomni megint egy Heavy Rain-t. :)
  • LeventeV
    a true crmie-ra kivancsi leszek.
  • Papesz
    MINDEN játékban meg kell szerezni az összes trófeát a platinához.
  • tomi890125
    hmmm érdekes felhozatal lesz, tuti vétel a Mafia 2!!! Többire kíváncsi vagyok, és tesztek, és gameplayek alapján majd döntök mi kell még nekem :D

Spider-Man: Shattered Dimensions SEP
    Mafia II AUG
    Quantum Theory JUL
    True Crime: Hong Kong SEP
    Test Drive Unlimited 2 SEP
    Splatterhouse SEP
    Arcania: Gothic IV SEP
  • tomi890125
  • LeventeV
    http://ps3.ign.com/index/upcoming.html

itt megtudod nezni es felul atallithatod, hogy az elkovetkezo heten, honapban, 3 honapban megjeleno jatekokat mutassa.
  • kirol
    Túljutottam én is hál istennek, bár utána még jöttek a kis szemetek. :(
  • tomi890125
    valaki tudja milyen játékok fognak biztosra megjelenni júliusban és augusztusban? vagy hol lehet ezt nyomon követni? elkezdenék kalkulálni, hogy mennyit kell félretenni a fizuból :P :D
  • zzeN
    Ja.
  • Norbi7
    Igen, a crushing kell hozzá, a dlc-sek már nem.
  • dudeeg
    az UC2 platinum trófeához az összes többi trófeát meg kell szerezni, ugye? (kivéve a DLC-seket). Most viszem végig Hard-on, de akkor -ha jól jondolom- ezután nyomhatom végig Crushingon is, ugye?

G.
  • dudeeg
    alakul ;)

G.
  • Thundercore
    tegnap fejeztem be én is a játékot. Ennél a résznél párszor meghaltam, mire rájöttem, hogy mit kell csinálni, de utána már nem volt veszélyes :)
    Azóta már a 2-öt nyomom.
  • ToM1113
    Akkor ezért volt az hogy miután megvettem kb 2 hónapja még zöldes volt a háttér aztán átment szürkésbe majd lilásba most talán kék de nem tudom pontosan...:D
  • l0b1g
    OFF:
    lassan 2 éve van meg a PS3-om, de ezt nem tudtam:
    XMB Color Schemes
    szerintem tök poén
  • ToM1113
    akkor jó.

csak mert valahol olvastam hogy valaki fw-t frissitett és utánna voltak gondjai a játékoknál....

• Norbi7
    Persze hogy nem csináltál semmi hülyeséget, szokásos FW frissítés.
  • Seth
    Javítottak 1-2 idegesítő hibán. Pl az irányításon(arra megy most már amerre a kart húzod,nem kell forgolódni mint egy tank),illetve az inventory-nál most már leáll a játék miközben a zsebeidben turkálsz. Meg még 1-2 kisebb módosítás.
  • ToM1113
    Üdv!

Ma mikor bekapcsoltam a ps3-at nem akart bejelentkezni elsőre.
    Így rámentem én hogy bejelentkezés, ekkor kiírta hogy softwer uptade requied.....

És frissítettem a 3.40 es verzióra.
    Ezután szépen bejelentkezett.

Nem csináltam semmi hülyeséget? Másnak is volt ilyen?

Kösz.
    bocs, inferno
    A PS store-on láttam egy Alone in the dark : Inferni c. demót. Ez miben különbözik a PC-s AITD-től?
  • Hugh Hefner
    shotival celzas nelkul. pont mikor q3-aztal faszlamak ellen. na ugy