89387
PlayStation3
-
Norexka889 #75407 PS3 mesterek!!
Én is lassan ps3 tulaj leszek, melyik üzletet ajánlanátok ? 250Gb slim kell.
-
Freedy #75406 Teljesen egyszerű a dolog. Hdmi kábel bedug a hdmi-s erősítőbe, ami leszedi róla a hangot, sé az erősítő HDMI kimenetén továbbküldi a képet a TV-nek. Tv-n keresztül nem valószíná, hogy sikerül megoldani a valós 5.1-et. -
#75405 Azt tudom ,hogy HDMI-n átmegy a hang, de azt hittem, csak 2.0. Nem tudtam, hogy 5.1 is átmegy.
Nekem Samsung LE37A431T2 -m van, nem hiszem, hogy lenne rajta optikai kimenet.
Most úgy használom, hogy minden cucc, PS3, xbox HDMI-n átviszi a hangot a TV-re, és a TV van rákötve a hifire.
Na ha az megoldható lenne, hogy HDMI-n bemegy a hang a TV-be és onnan tovább tudna menni az 5.1 az erősítőbe, akkor itt is csak 1 kábel kellene az erősítő és a TV között akkor király lenne. -
#75404 A hdmi-n egyszerre a kép és a hang is át tud menni.
a legtöbb Lcd-n meg már van optikai kimenet is. -
#75403 HDMI-n is kijönne? Hogy. Van rajta 2 hdmi kimenet? Mert egy hdmi ugye a tv-be megy. -
ballor #75402 Van, HDMI-n is kijön. -
#75401 Játék indítás után mindig kapok egy olyan szövegetk, hogy "a játék a vinyóra ment bla-bla-bla, ne kapcsoljam ki, ha villog bla-bla-bla". Ilyenkor vár egy X-et.
Nem lehet ezt az üzenetet kikapcsolni az XMB-ben valahol?
-
kgy89 #75400 Igen van optikai kimenet. HDMI-n is megy asszem. -
#75399 PS3 Slim-ből hogyan lehet 5.1-et kivezetni erősítőre?
Van ebben optikai kimenet, vagy hogyan?
HDMI-n gondolom nem megy 5.1 -
#75398 erdemes a slimhez vertical stand-et venni? csak azert ugrott be, mert elvileg ha all a ps3 akkor az aljan kicsivel jobb a hocsere, mintha az asztalon fekudne. -
Renátó1985 #75397 ezt ha ps3-hoz megveszed megbánod hidd el! -
#75396 Szerintem ez nem jó TV. -
#75395 NEM!!! No name dolgokat sosme eri meg venni. Persze lehet ennemvagyok jartas a dolgokban.
50000 mar kapsz vlami mast is :) varj akciora -
#75394 Na, úgy tűnik meglesz a tv a Ps3-hoz. Anno a blogomban (http://playstationcommunity.hu/blog/23526) már kértem segítséget, de úgy tűnik megvan a kiválasztottam.
http://k-elektronik.hu/product/66/Acoustic-Solutions-LCD26761HDF
http://elektronika.vatera.hu/televizio/lcd_televizio/55_69_cm/acoustic_solutions_lcd26761hdf_26_66cm_152231656.html
50e forintért tudnám megvenni, mintadarab lenne ami bemutatódarabként volt használva de az 1 év garanciát megkapom rá.
Szerintetek megéri?
-
#75393 Ratcheteket most akarom beszerezni én is, a Tools of Destruction elvileg meg is lesz, keményen 3500-ért. (első kiadás), ha tetszik jöhet a többi rész is. :)
The Darkness-t, Dante's Inferno-t, Condemned 2-t akarom még. -
#75392 Én is "új" vagyok, Resistance 1-2 nagyon ott van! -
#75391 Ha akarok venni egy jo PS3-at,mi a legjobb ar ahol megkaphatom? Slim es kb 120 GB-ast... -
#75390 van kiskonyv is hozza. csak kinezetre es arba van kulonbseg. -
#75389 Kis könyv minden új játékhoz van!! -
#75388 Oké, köszi! -
#75387 a platinum kiadások természetesen ugyanazok mint az eredetiek, a blu-ray tartalma megegyezik, hátrányt nem szenvedsz a játék szempontjából, csak a tok igénytelenebb, meg talán nincs hozzá kiskönyv (?)
resistance 2-ből próbálj videókat nézegetni akár youtubeon, akár gametrailers.com-on, ha nincs fent demo. -
razorback #75386 Resistance-ból két részvan. Az első a fall of Man.
A platinum kiadások meg azok, amikből eladtak egy bizonyos darabszámot, és utána egy új kiadásban jelenik meg, lényegesen olcsóbb áron. Ami ps3 eseteben ezüstszínű tokot és ilyen sárgás borítót takar.
Itt megnézheted. -
#75385 A Metal Gear Solid 4 -nél a platinum az mit jelent?
Resistance -ből van 1 és 2 is? Az 1 a Fall of Man? Mert store -n csak ezt találtam demoban. -
razorback #75384 Igen. Nekem is...
De ilyeneket nem igazán fogsz találni. Max kivárod az Uncharted 3. részét. :) -
#75383 Nekem inkább az ilyen Heavy Rain, Uncharted típusú játékok tetszenek. -
razorback #75382 Nekem a Ratchet & Clank (mind a két rész, plusz a kieg.) is tetszett jópofa game. Továbbá Heavenly Sword is nagyon jó. -
#75381 A Killzone 2, Metal Gear Solid 4, Resistance 2, Little big planet demoi fent vannak a Store -on ugye?
Bár mintha a Resistance 2 -t próbáltam volna, de nem tetszett, de majd megnézem megint, hátha. -
#75380 resistance 2 is jó lehet, gran turismo 5 prologue, little big planet :D, MAG, warhawk online mókához. -
#75379 Metal Gear Solid 4... pl :) -
Renátó1985 #75378 killzone 2 nekem nagyon tetszik, multiban is erős -
#75377 Végigjátszottam a GoW3-at, Heavy Rain -t, Uncharted 1-et, most az Uncharted 2-t játszom, ha időm úgy engedi.
Van még valami értelmes játék, amit érdemes lenne beszerezni? Mert akkor elkezdeném már most keresgetni. -
ToM1113 #75376 Valaki hallott már bizonyos AV230XL OLED (Vuzix iWear) videószemüvegről?
Valami tapasztalat vele kapcsolatban?
Csak mert 8600Gt kártyámat cserélné valaki egy ilyen szemüvegre. (de nem lehet valami elterjedt ahogy rákerestem...) -
#75375 FAQ-ot olvastad? Szerintem nem... -
#75374 ha beírnál valami hibaüzenetet esetleg tudnának segíteni, amúgy meg lehet elbasztál valamit... -
kisgoce #75373 és mi a fszé nem enged fel? -
kisgoce #75372 jó mert engem vmiért nem enged fel -
SlickAdam #75371 nem -
kisgoce #75370 a playstation home-rt fizetni kell?
-
tihibaby #75369 Én is magamnak pasztáztam,meg haver is....
Nem olyan nagy kunszt,józan paraszti ésszel egy szétszedési útmutató segítségével,símán meg lehet csinálni.
Ahogy meg a gyári paszta kinézett rajta 1 1/2-éves létére....hát az kritikán aluli!
A széleken nincs cucc,a közepén meg már rásült,úgy az RSX-re mint a CELL-re.
Szóval rosszat nem tesz a gépnek az ember,csak nem szervízben csinálják megy 10K-ért. -
#75368 Nincsenek rendőrségi missziók a GTA episodes from liberty city-ben, nem enged hozzáférni a rendőrautó számítógépe?