PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rányomtam az éttermes képre de még mindig tölti...
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Head on over to http://www.precinct52.com/case1117_briefing (assuming you’re signed up) and then choose 4 pieces of evidence. They are:
The short cigarette butt from the cigarette butts
The odd right hand driver picture from the tire tracks
The diner with a Sphinx picture on it
The Origami Bird
Tehát felmentek a webcímre, regisztráltok (angol store adatokkal), bejelentkeztek és a flash játékban a fenti 4 bizonyítékot kiválasztjátok és berakjátok a mappába.
Köszipuszi!
ASUS P6T Deluxe, intel i7 920, 3x1GB Kingstone 1066, Gigabyte HD5850, FSP bluestorm2 500W PS3 80GB, PSN: romeozor
Én azt tervezem, hogy a 2007-essel fogom az idei szezonban csapatni az egyezõ versenyhelyszíneket.
Isten nem bottal, hanem VMware.
Pályakezdö vagyok a forumon meg a ps3-ban is és remélem jo helyre irom a problémámat.
Segitséget szeretnék kérni abban hogy a gépemet regeltem angol cimen megy a net ,minden de sokszor csinál olyat hogy ledob a network-rol és azt irja ki hogy lejárt a kapcsolati idö ha jo az angol forditásom.Reset azt minden megy tovább.Ebben a dologban szeretnék segitséget kérni válaszotokat elöre is köszi SAW
Egyébként AvP gyorsteszt: Nem sikerült egyetlen játékba sem belépnem, szóval elmarad a teszt (najó, türelmetlen vagyok és nem voltam hajlandó öt percnél tovább várakozni, szarakodni) 😄
Ezzel szemben BC2 kb. 5 másodperc alatt be tudott dobni játékba.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Isten nem bottal, hanem VMware.
..lehet,h ezek az mkv-k csak MEncoderrel mennek? mert mindegyik HD-s filmhez ezt írja...
ezt sem a multi miatt fogom megvenni, viszont az már most látszik,hogy a készítõk tudják hozni az Aliens hangulatát....elsõ napos lesz.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Ezekre 😊
" valójában a FragFX-szel 10-50%-kal lehet több frag-et csinálni"
Leszarom a frag-et. Csak élvezetbõl játszom, mégis sokszor elsõk között vagyok... ha meg nerd rage-m van, akkor csak javulok.
Ha valaki béna, azt sajnálom, de tanuljon meg játszani elõbb, aztán kiabáljon 😊
Igazából csak a COD játékoknál mûködik jól ráadásul, a többinél épphogy eléri azt a precizitást, fordulási sebességet, mint a kontroller. azonban ha valaki meg azt nem tudja megszokni, miért ne használja ezt?
Én szeretem az FPS-eket, van FragFX-em, de vannak nálam sokkal nagyobb kontrollerrel nyomuló spílerek, akiknek a közelébe sem jövök FragFx-ide vagy oda.
Gyíkság szerintem a FragFX-esekre fogni, azt ha valaki béna. Úgyszintén, ha valaki nem képes megszokni a kontrollert sem és nem vesz magának FragFX-et sem, arra miért én legyek tekintettel. Ha annyi fáradtságot nem vesz, hogy elsajátítson egy játék kezelését, vagy áldoz be egy kis pénzmagot, mint én, akkor szitává fogom lõni ha bénázik. Ez nem a tétrisz rokiknak készült verziója ez háború!
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
..azt már nem nyitja meg,vajh mit kell állítanom a mediaserveren?
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 mediaserver progi laptopra történõ töltése és futtatása után mindent lejátszik a konzolom,ami a pc-n van,de az eredetileg szinkronos hd,vagy blueray filmeket csak eredeti nyelven játsza (a laptopon szinkronnal fut) .Amikor kiválasztom a film fájlt lejátszáshoz,a transcode-ban nem tudok választani..nem kínál fel semmilyen nyelvet,csak az mkv fájlt jelzi..
és lejátszásnál csak eredetiben szól...
Be kell-é valamit állítanom még,vagy az mkv- fájlok miatt nem veszi be a gyomra???:-)
Elõre is köszönöm akárkinek is...:-)
mindenesetre azt a kényelmet amit a konzolozás nyújt egy félmilliós pc-vel sem lehetne kiváltani.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Akkor úgy tûnik tényleg meg kell szokjam a kontrollert..
FragFX
Vagy van átalakító is, amivel bármilyen egeret, billentyûzetet tudsz játékok közben is csatlakoztatni.
Az újabb változatok már viszonylag kisebb késleltetéssel dolgoznak, így viszonylag használhatók.
Sajnos az Unreal tournament 3-on kívül nem tudom, hogy FPS , vagy játék alapból támogatná az egér/billentyûzetet.
(baxák meg;()
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Felejtsd el a rossz berögzõdéseket és jó lesz neked! 😊
A válasz egyszerü....nem
Nekem is fura volt eleinte de böven megszokható a kontroller, ha meg mégsem akkor legfeljebb hanyagolod az FPS-ket a konzolon...
Kérdésem lenne.
Azt tudom,hogy sima usbs billentyûzettel,meg egérrel lehet netezni a ps3ommal,
de én a modern warfare 2-t nem tudom beállítani, hogy azzal játszak..
Szóval be lehet e állítani valahogy billentyûzet + egérre az irányítását a játékoknak.
Elõre is köszi a választ!
Izmos 55mb, de ennek mind az 55 megabájtja élvezetes! <#mf1>#mf1>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
PS3 250gb PSN ID: olishort1
<#idiota>#idiota>
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.