PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PSN ID:misi2mezei
Battlefield2-õt viszont leszedtem most, kipróbáltam és akik ismernek tudják a véleményem. Természetesen 5 perc alatt betanulható, abszolút játszható és úgy összességében hozza a mai multiplatform fps-ek szintjét, csak épp az egy évvel ezelötti K2 technikailag/grafikailag tönkreveri...szvsz a multi is jobb a K2-ben.
Az most félretehetõ, hogy agyatlan lövölde, mert sajnos ez minden eddig megjelent FPS-re igaz(kivétel Orange Box). Az is, hogy iszonyú klisé ez a modern hadviselés. Ami leginkább bosszant, hogy ötletes játékok (több stílusból válogatva: Braid, LBP, Eyepet stb) buknak a kasszáknál, mert tinik ezrei ezt a vackot veszik meg, ráadásul a barom internetes/nyomtatott sajtó is az ilyen játékokat dicséri(persze mert különben nem adják el a lapjukat...).
Szóval remélem azért marad pár kiadó/fejlesztõ aki(k) ilyen játékok sikerei után is készítenek ötletes, egyedi játékokat és nem állnak be a sorba fps-t készíteni.
DICE=<#levele>#levele>
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
Ma reggel már megint mûködött az oldal.
Még lejjebb meg van az is, hogy regisztrálás után mit kell csinálni.
A kóddal aztán le tudod tölteni a store-ból.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Aztán "meggondolták" magukat 😊
Egyszóval: az a játék nem támogatja, az újabbak igen.
Lenne egy olyan kérdésem hogy tegnap bontottam ki ps3 slim gépemet és a kar nem rezeg, az a baj hogy csak egy játékom van resistance fall of man ,most a játék miatt nem rezeg vagy a kar miatt?Minden beállításba be van kapcsolva a rezgés.
kösz a válaszokat!
Azért elég rendesen kapaszkodni kellett a kontrollerbe QTE ide, vagy oda.
Grafikailag 1-2 jelenet nagyon odabaxós, alapvetõen a karakterek kidolgozottsága miatt. A környezet is ott van, de nem álleejtõs, legalább is a demóban, de azért az is roppant részletes. Annak ellenére, hogy elég behatárolt a mozgástér még is valahogy hihetõnek tûnik, pont elég. Az ember elfogadja, hogy ez nem egy sandbox játék.
Féltem egy kicsit, hogy vagy csalódást kelt a demó, vagy épp ellenkezõleg, hogy túl sokat tudok meg belõle a végleges játékból, a sztoriból.
Szerencsére mindkettõ félelmem alaptalan volt. Valszeg jó párszor végig nyomom a demót még a játék megjelenéséig, amit viszont egyre jobban várok.
<#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
de a demo alapján nagyon tetszik!foleg,hogy 1 szavas válasz lehetoségek vannak igy viszonylag konyebb megérteni,hogy mit mondok😊
ugyhogy majd ha lemegy az ára lehet megveszem!
Game Over azért nincsen, mert ha kipusztul az összes irányítható szereplõ, akkor a sok közül az egyik befejezéssel lezárul a történet.
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
Ha játszottál a készítõk elõzõ játékával, a Fahrenheit (Indigo Profecy) -el akkor kb. ugyanazokat a szituációkat kell elképzelni.
Azaz minden mozdulatod, döntésed, és közlésed kifog hatni a játék befejezéséhez is, sõt mi több Heavy Rain esetén egy karakter halála is fontos fordulat lesz!
Bezony, ha a négy karakter között valamelyik meghal nincs game over, hanem halad tovább a sztori a megfelelõ ütemben csak már a karakter nélkül. És ha meghal mind a négy? Nos...akkor is lesz valami, bár készítõk szerint ha mind a négyen elpatkolnak, akkor kb. semmi esélyünk nincs hogy megtudjuk ki is az a titokzatos Origami gyilkos.
Egyébként karaktereket direkte nem egy sablonra építették fel õket.
- Az egyik csávó pl. felesége halt meg, és egyedül neveli gyermekét emiatt nem kicsit lecsúszott lelkileg is az elismert építész.
- Másik szereplõnk egy FBI ügynök lesz, aki egy spéci szemüveget hordva, és zseniális eszével a titokzatos Origami gyilkos után nyomoz.
- Harmadik szereplõnk legyen most egy leányzó, aki látszólag egyszerû lélek, mégis egyik rokona halála után nyomoz a papírhajtogató után és...furábbnál furább alakokkal fogja összehozni a sors.
- És végül egy másik nyomozónk is mozgató rugója a történetnek. Bár õ látszólag magánnyomozó, de õ már régebben nyomoz a Origami gyilkos után, és egy furcsa felkérés után érzi hogy már nagyon közel van hogy elkapja ezt az embert.
Hopp picit beindult a rizsa-gép énem. (:
ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN
ha tudnák rendesen angolul gondolkodás nélkul megvenném de mivel nem vagyok tul jo benne ezért elgondolkodok rajta mert hát a torténetet még megérteném ugy ahogy de félek,hogy elakadok benne a gyenge nyelvtudás végett😞vagy ez nem olyan mint 1 RPG,hogy számitanak a dontések?😄mivel fogalmam nincs milyen kategoria ez a játék mert nem játszottam a Fahrainheitel szoval aki játszott vele az elmondhatná,hogy a játékmenet szempontjábol mennyire kell nyelvtudás?mert ahogy mondtam a torténet lényegét megértettem a demoban de,hogy nem e veszélyezteti az elakadást?
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
Egy kérdés: tud vki egy jó LCD TV-t 60-70 ezer alatt?
Ez necces lesz, 90 körül kezdõdnek az értékelhetõ méretûek.
Papesz
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Nyáron elmegyek dolgozni. És majd veszek egy PS3 Slim-t. Egy kérdés: tud vki egy jó LCD TV-t 60-70 ezer alatt? Mert én úgy hallottam hogy monitorral sokat kell szarakodni, kell venni hozzá külön átalakítót stb.
ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R
Az én monitorom se támogatja a HDCP-t. Bár nyilván nem is akarom majd rárakni a PS3-at, mert ugye azt berakom a nappaliba a TV-hez.
Nekem a TV-állványon már csak az üveges részben lesz hely a PS3-nak.
Ott nem fog bemelegedni azért ugye?
Maga a játék Best kalandjáték evör! Egy szituációt többféleképpen is meglehet oldani, fantasztikus game!
Egy kis gameplay a demóból: tecsõn
Jól szellõzõ hely kell neki, ne rakd zárt helyre!!
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
És milyen? Mert én emiatt fogok jövõ hónap elején PS3-at venni.
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zp-49-en-15-VGA-70-2jp6.html
Sincere apologies for the delay, and please check back shortly. "
ugy tunik kiutottek 😊
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
megosztani meg lehet accot és ujra le is lehet tölteni...
vicces ez a sony egy kalap szar h igy oldották meg!!!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Kódokat ne kérjetek, mert 1x használatosak.

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2