PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

azért az uveggel vigyáznék nehogy megolvadjon alatta<#idiota>

PSN ID:misi2mezei

kirol
Csak hülyéskedtem. De arra válaszolhatna valaki, hogy a Slim az melegszik? Vagy berakhatom a TV állvány alsó üveges részébe?

Én HR-t jövõhéten töltöm le, így legalább akkor is lesz valami demó. 😊

Battlefield2-õt viszont leszedtem most, kipróbáltam és akik ismernek tudják a véleményem. Természetesen 5 perc alatt betanulható, abszolút játszható és úgy összességében hozza a mai multiplatform fps-ek szintjét, csak épp az egy évvel ezelötti K2 technikailag/grafikailag tönkreveri...szvsz a multi is jobb a K2-ben.
Az most félretehetõ, hogy agyatlan lövölde, mert sajnos ez minden eddig megjelent FPS-re igaz(kivétel Orange Box). Az is, hogy iszonyú klisé ez a modern hadviselés. Ami leginkább bosszant, hogy ötletes játékok (több stílusból válogatva: Braid, LBP, Eyepet stb) buknak a kasszáknál, mert tinik ezrei ezt a vackot veszik meg, ráadásul a barom internetes/nyomtatott sajtó is az ilyen játékokat dicséri(persze mert különben nem adják el a lapjukat...).

Szóval remélem azért marad pár kiadó/fejlesztõ aki(k) ilyen játékok sikerei után is készítenek ötletes, egyedi játékokat és nem állnak be a sorba fps-t készíteni.
DICE=<#levele>

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

Prody
Multiformat - 50k egy pspGO! <#alien2>

NEXUS6
Ha visszalapozol, akkor megtalálod a linket ahol regisztrálni kell. #71909
Ma reggel már megint mûködött az oldal.
Még lejjebb meg van az is, hogy regisztrálás után mit kell csinálni.
A kóddal aztán le tudod tölteni a store-ból.

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

deep
A karnak lehet baja, de a kontroller ezek szerint tökéletes.
Felgolos
kösz már azt hittem hogy a karnak van valami baja 😊

DanielT
Azért nem rezeg, mert amikor a Resistance 1 megjelent, akkor még a Sony szerint a rezgés egy elavult, kõkori technika volt...

Aztán "meggondolták" magukat 😊

Egyszóval: az a játék nem támogatja, az újabbak igen.
Felgolos
Hello
Lenne egy olyan kérdésem hogy tegnap bontottam ki ps3 slim gépemet és a kar nem rezeg, az a baj hogy csak egy játékom van resistance fall of man ,most a játék miatt nem rezeg vagy a kar miatt?Minden beállításba be van kapcsolva a rezgés.
kösz a válaszokat!

nincs!lehetett szerezni kodot hozzá.

Prody
Demo a store-on fent van?

Ombika
Pfuu basszus nem hogy grafikara jo, de meg a game fizikaja is jonak tunik!! 😮MG

NEXUS6
Nyomattam én is a HR demót egy kicsit. Kíváncsi vagyok miben különböznek majd a szituk, mennyire függ a kérdések sorrendjétõl, hogy milyen válaszokat kapunk. Nekem eddig meggyõzõ volt, az akció részek is teccettek, meg a nyomozós is.
Azért elég rendesen kapaszkodni kellett a kontrollerbe QTE ide, vagy oda.

Grafikailag 1-2 jelenet nagyon odabaxós, alapvetõen a karakterek kidolgozottsága miatt. A környezet is ott van, de nem álleejtõs, legalább is a demóban, de azért az is roppant részletes. Annak ellenére, hogy elég behatárolt a mozgástér még is valahogy hihetõnek tûnik, pont elég. Az ember elfogadja, hogy ez nem egy sandbox játék.

Féltem egy kicsit, hogy vagy csalódást kelt a demó, vagy épp ellenkezõleg, hogy túl sokat tudok meg belõle a végleges játékból, a sztoriból.
Szerencsére mindkettõ félelmem alaptalan volt. Valszeg jó párszor végig nyomom a demót még a játék megjelenéséig, amit viszont egyre jobban várok.
<#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Még anti-konzol korszakomban találkoztam a Fahrenheittel és egy Logitech Rumblepad 2-vel toltam végig. Hatalmas élmény volt, be is került az évtized TOP10 játékai listámba. Amúgy a Heavy Rain, a GT5 és a Last Guardian miatt vettem PS3-at. Most már kezdenek lassan megjelengetni. Karácsonyra lehet, hogy már mind a három a birtokomban lesz. 😄
na épp az a gond,hogy nem játszottam a Fahrenheitel😄szoval gõzom nincs,hogy-hogy megy ez....
de a demo alapján nagyon tetszik!foleg,hogy 1 szavas válasz lehetoségek vannak igy viszonylag konyebb megérteni,hogy mit mondok😊
ugyhogy majd ha lemegy az ára lehet megveszem!

predator0
Pontosítok: Nem a felesége halt meg, hanem az egyik fia szenved autóbalesetet, aminek következtében kómába esik. A feleségével ezek után megromlik a kapcsolat, elválnak. A nõ viszi a másik gyereket (Shaun).

Game Over azért nincsen, mert ha kipusztul az összes irányítható szereplõ, akkor a sok közül az egyik befejezéssel lezárul a történet.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

zzeN
Állítólag április 27-én, de lemerem fogadni h csúszik.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

ez mikor fog kijönni???

Karez
Mi az hogy fontos lesz!
Ha játszottál a készítõk elõzõ játékával, a Fahrenheit (Indigo Profecy) -el akkor kb. ugyanazokat a szituációkat kell elképzelni.
Azaz minden mozdulatod, döntésed, és közlésed kifog hatni a játék befejezéséhez is, sõt mi több Heavy Rain esetén egy karakter halála is fontos fordulat lesz!
Bezony, ha a négy karakter között valamelyik meghal nincs game over, hanem halad tovább a sztori a megfelelõ ütemben csak már a karakter nélkül. És ha meghal mind a négy? Nos...akkor is lesz valami, bár készítõk szerint ha mind a négyen elpatkolnak, akkor kb. semmi esélyünk nincs hogy megtudjuk ki is az a titokzatos Origami gyilkos.
Egyébként karaktereket direkte nem egy sablonra építették fel õket.
- Az egyik csávó pl. felesége halt meg, és egyedül neveli gyermekét emiatt nem kicsit lecsúszott lelkileg is az elismert építész.
- Másik szereplõnk egy FBI ügynök lesz, aki egy spéci szemüveget hordva, és zseniális eszével a titokzatos Origami gyilkos után nyomoz.
- Harmadik szereplõnk legyen most egy leányzó, aki látszólag egyszerû lélek, mégis egyik rokona halála után nyomoz a papírhajtogató után és...furábbnál furább alakokkal fogja összehozni a sors.
- És végül egy másik nyomozónk is mozgató rugója a történetnek. Bár õ látszólag magánnyomozó, de õ már régebben nyomoz a Origami gyilkos után, és egy furcsa felkérés után érzi hogy már nagyon közel van hogy elkapja ezt az embert.

Hopp picit beindult a rizsa-gép énem. (:

zzeN
Azért kell egy kis nyelvtudás, de ha a demót érted úgy ahogy akkor nincs nagy gáz😊. A döntéseid számítanak, több fajta megoldása/végkimenetele lehet egy szituációnak.

ASUS Z170 Pro Gaming,Intel i7 6700k,MSI GTX 1080 Gaming X,Corsair 16GB DDR4 3000Mhz PSN: Uncle_zzEN

nagyon fasza lett a Heavy Rain!legalábbis a demo alapján😛
ha tudnák rendesen angolul gondolkodás nélkul megvenném de mivel nem vagyok tul jo benne ezért elgondolkodok rajta mert hát a torténetet még megérteném ugy ahogy de félek,hogy elakadok benne a gyenge nyelvtudás végett😞vagy ez nem olyan mint 1 RPG,hogy számitanak a dontések?😄mivel fogalmam nincs milyen kategoria ez a játék mert nem játszottam a Fahrainheitel szoval aki játszott vele az elmondhatná,hogy a játékmenet szempontjábol mennyire kell nyelvtudás?mert ahogy mondtam a torténet lényegét megértettem a demoban de,hogy nem e veszélyezteti az elakadást?

Smithie
<#szomoru1><#mf2>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

kirol
Ezek szerint igen! <#idiota>

Smithie
Akkor én is egy "köcsög beképzelt egoista faszgyerek" vagyok,mert egy 360 is itt figyel nálam a PS3 mellett?<#help>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

Egy kérdés: tud vki egy jó LCD TV-t 60-70 ezer alatt?

Ez necces lesz, 90 körül kezdõdnek az értékelhetõ méretûek.

Papesz

<#fejvakaras>
Ja igen, bocsánat ha csúnyán beszéltem! 😄

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

Elõször is minden PS3 tulajdonost üdvözlök! Most röhögjetek, de nekem 1 évbe telt hogy végre döntsek. PS3-mat vagy Xbox 360-t vegyek? Sok weboldalra elnéztem és olvastam ezt, olvastam azt az Xbox-ról. És mit tudtam meg? A Box-al qrva sok probléma van. A legtöbb Xbox fanboy egy köcsög beképzelt egoista faszgyerek! Szóval maga a PS3 közössége is jobban bejön mint a Box-é. Ennyit errõl.

Nyáron elmegyek dolgozni. És majd veszek egy PS3 Slim-t. Egy kérdés: tud vki egy jó LCD TV-t 60-70 ezer alatt? Mert én úgy hallottam hogy monitorral sokat kell szarakodni, kell venni hozzá külön átalakítót stb.

ASUS Prime Z370-P | i5-8400 2.80GHz | CORSAIR 16GB Vengeance LPX | ASUS Dual GeForce GTX 1060 (6GB) | WD 1TB Caviar Blue | FSP Aurum S Gold 500W | CORSAIR Carbide Series 200R

HDTV! Erre én is gondoltam, csak hát most vagy HDTV vagy PS3....Nem olcsóság, mindkettõ meg nem fér bele a keretbe.
zzeN
Nézz bele a videóba! A grafika is szép!😉

kirol
És a grafika?
Melyik rész van a demoban?

kirol
HDTV! Esetleg HDCP-s monitor.
Az én monitorom se támogatja a HDCP-t. Bár nyilván nem is akarom majd rárakni a PS3-at, mert ugye azt berakom a nappaliba a TV-hez.

Nekem a TV-állványon már csak az üveges részben lesz hely a PS3-nak.
Ott nem fog bemelegedni azért ugye?

zzeN
Itt tudsz szerezni majd, csak behalt már egy ideje.
Maga a játék Best kalandjáték evör! Egy szituációt többféleképpen is meglehet oldani, fantasztikus game!
Egy kis gameplay a demóból: tecsõn

Jól szellõzõ hely kell neki, ne rakd zárt helyre!!

brodix
Az a deadeye targeting system igen jól néz ki

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Én meg valószínûleg azért nem fogok PS3-at venni, mert nem tudom megoldani az összeköttetést a monitorral VGA-n keresztül. Valakinek valami épkézláb javaslata?
kirol
Már van Heavy Rain demo? Ilyen korán?

És milyen? Mert én emiatt fogok jövõ hónap elején PS3-at venni.

n000rbi
Kösz, már töltöm is a demót😊

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Szerintetek ez mûködne a VGA monitorommal vagy fölösleges pénzkidobás ?
http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zp-49-en-15-VGA-70-2jp6.html
Prody
DanielT
Gõzöm sincs, nem foglalkoztam vele, csak most a demó miatt benyomtam a megoldásokat.
És hogy lehetett idáig eljutni? Mert a honlapon "akasztófajáték" szerûen kirajzolódó twitter cím nem mûködött a sleeperinthesun csiripjeiben meg nem bukkantam semmi nyomra.
5c0rp330n
"We are currently working to address some site issues caused by overwhelming demand.
Sincere apologies for the delay, and please check back shortly. "

ugy tunik kiutottek 😊

predator0
Ja, kalap szar, hogy meg tudod osztani.... Te elmebeteg vagy, bazzeg 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

balljuggler
azért csomo mindenkinek megvan de h segítsük 1mást az nuku
megosztani meg lehet accot és ujra le is lehet tölteni...
vicces ez a sony egy kalap szar h igy oldották meg!!!

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

DanielT
Kitartás, frissítgetés. Elég leterhelt lehet, nekem se jött be elsõre.

Kódokat ne kérjetek, mert 1x használatosak.
5c0rp330n
nekem egyelore maga az oldal sem akar bejonni..

balljuggler

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
jelenleg itt tartok:S:S:SS

balljuggler
kódot dobhatnál privibe h ki tudjam próbálni....

zzeN
Csináljátok meg ezt a webes "nyomozást", aztán go letölteni, nagyon hangulat game!!