89387
PlayStation3
-
#75447 a link nem jo ember... :) -
#75446 Mit?
Tökéletesen működik a Ps3 alatt, a hangot meg a gyári alap kábelekkel vittem ki a Psről a hangfalcucc felé. -
Freedy #75445 Nem jeleníti meg -
#75444 Megvettem a monitoromat a géphez.... -
Freedy #75443 Nálam is előfordult, és több helyen látom, hogy panaszkodnak miatta... Nem értem, hogy mire írtad, hogy "Ez sárga ledes hiba" . A sárga led az olyankor jön elő, amikor felszakad valamelyik processzor lába a rossz hűtés miatt. Az újrapasztázással ezt lehet megelőzni, mert a kiszáradt paszta nagyban csökkenti a hőátadás mértékét. Újrapasztázáshoz Arctic cooling MX2 vagy MX3pasztát ajánlok. A gyári paszta kb egy 1-2 év után ér olyan állapotba, amikor szükségessé válhat a csere. -
#75442 Ez a sárga ledes hiba, javítják 14-22e között szerviz függően. 90%-ban nem jön újra elő. Annyira csak nem gyakori mint a rrod, az majdnem minden boxot érintett ami elmúlt 2 éves. -
#75441 ki szokott vagy előfordult, hogy valakinél kiszáradt? -
Freedy #75440 Sok port beszoktak gyűjteni, meg kiszokott száradni a hőátvezetőpaszta. Szóval egy takarítás plussz pasztacsere karbantartás céljából nagyon hasznos lenne. Ha ezek rendben vannak, akkor esetleg még a fej romolhat el, de azzal meg nem lehet mit csinálni, szükség esetén ki kell cserélni. -
#75439 inkább spórolj még és vegyél egy új ps3at, tudom nem olcsó mulatság, de használtan venni valamit, nem egy életbiztosítás! Ki tudja az előző tulaj hogy használta!
"kevés üzemidejű" ---> mindenki annyit mond amennyit akar!
Ha közeli havertól, ismerőstől veszed az mondjuk más tészta! -
#75438 hasonló képen tolom én is! Max hétvégente játszok! 80 Gb Fat ps3-al rendelkezem már 2 éve! Hát nálam eddig hibátlanul és halkan működött (kop kop)! -
#75437 nem nyúznám hardcore, kb egy hónap egy játék, időm így engedi. -
#75436 a 80gbos buflák verziónak van valami sűrűn meghibásodó alkatrésze? Olyasmire gondolok mint az x360as rrod. Csak azért kérdezem, mert kevés üzemidejű, de garancia nélküli gépet fogok vásárolni. -
#75435 épp ajánlani akartam az Onkyo-t... -
ballor #75434 Nekem Onkyo 607 van. Nem rossz a kicsike. -
Freedy #75433 A Marantz és a Denon hm erősítői között is érdemes lehet körülnézni. Még a Yamahákat is nagyon szokták dícsérni. -
sipikacsa #75432 Azt elhiszem. Szemeztem vele, mert kájól néz ki és jól is szól. A végén egy fekete Cambridge Audio Azur 340R lett belőle. 2 Mission 752 Freedom, plusz center, plusz mélynyomó. Most meg infarktust kapok a Sacred 2 alatt, ha villámlik. (csak hogy legyen PS3 téma is)
Üdv Mindenkinek!
Vigyori14 - Te meg írd meg, hogy végül melyik lett a Kiválasztott! :) -
Laceee #75431 Nekem ilyenem van: Harman / Kardon AVR142 + JBL SCS178 hangfal szett, nem panaszkodom -
sipikacsa #75430 ahogy néztem, az Általad említett erőlködő 64 ezret kóstál.
Csak 15 ezerrel drágább, de én inkább ezt ajánlanám:http://www.argep.hu/product_1083696.html
Itt a leírása: http://www.korner-audio.com/index.php?page=shop.product_details&product_id=1139&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=1
Még egy kicsit drágábban a Cambridge audio-t ajánlanám.
Tekintsd hosszútávú befektetésnek és mondogasd, hogy kb 20 évre veszed.... :)
Üdv,
Sipikacsa -
#75429 szeerintem ezt egy hifi forumon kérdezd :) -
#75428 Hy, gondolkodtam hogy ősszel veszek egy erősítőt a ps3 hoz, ezt néztem ki magamnak: Sony str-dh500.
Van valakinek ilyen erősítője, tudnátok pár véleményt mondani róla, hogy megéri e ilyet venni, vagy nem?
Vagy ha tudtok ajánlani helyette mást hasonló árkategóriában arra is kíváncsi lennék. -
#75427 Annyira azért nem érdekel, én megvagyok a 40-es géppel. :D -
#75426 Előtted az internet, használd! (Tanácsadás előtt is) -
#75425 Akkor csak a 60-asban volt? -
#75424 a ps3 slimhez keszitett vertical standrol mik a tapasztalataitok? -
#75423 Szóról szóra :D -
#75422 Valami egy éves gépre gondoltam, 50e körül lehet találni. -
Papesz #75421 De a többi specifikáció stimmel, nem? -
#75420 Nincs benne memóriakártya olvasó és 2 USB van rajta. -
#75419 Hát garanciásat már nehéz lesz találnod, de ezen 4 usb csati is van és található benne memóriakari olvasó is. -
#75418 Ha én a régebbi 80gb-os verziót veszem az jár valami hátránnyal? -
#75417 bár most hogy nézem mkb se vált rosszul.. -
#75416 ibusz, raiffeisen... itt váltanak a legjobban -
Freedy #75415 Én MKB-nál vagyok, ott így váltották. Esetleg ha tudsz ajánlani egy jobb bankot, csak tessék:D -
Norexka889 #75414 Jah egy virtuális nagy korsó, jéghideg,aranysárga csapolt sört! :D
Amúgy köszi srácok! -
Papesz #75413 7763 forint. Nyertem? -
#75412 Dead Space magyarfeliratos hibátlan karcmentes cserélném! -
Freedy #75411 God of War collection, God of War 3(game.co.uk-ról 8050Ft-ért hozták meg), Red Dead Redemption. GTA IV is nagyon jó játék, sőt a kiegészítői is. -
#75410 Uncharted 1-2. Killzone 2. Resident Evil 5 -
Norexka889 #75409 Köszi ez elég olcsó hely+ a játékai is jó áron vannak!:)
És lenne még valami, játékszoftvernek mit ajánlanátok hozzá, amivel sokáig el lennék, FPS,Akció köt le leginkább! Gondolkoztam GTA IV, Just Caused 2 mivel elég nagy területeik vannak, de ha ennél tudtok jobbat ajánlani akkor irjátok le., 10k fölött ne legyen. -
Freedy #75408 gamestore.hu