PlayStation3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DanielT
Nem lehet.

Nem bonyolult angol store-ra bejelentkezni, itt van a FAQ és a cím generátor is a bannerben.
Sziasztok! Azt szeretném megkérdezni, hogy PC-rõl lehet e letölteni ps3 játékdemókat? Mert ugye holnap jön ki az Alien vs Predator demó, és szeretném valahogyan letölteni azt ps3-ra, és nemtom hogy ez ingyenesen leszedhetõ lenne amúgy, vagy fizetõs? uk.-s storera azt hallom bonyolult beregelni, mert valami londoni irányítócímet is ki kell találni meg valami ilyesmiket ahhoz hogy sikerüljön,valahol olvastam. A válaszokat elõre is köszönöm! :-)

Totti5
Érdekelt, de most már nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

predator0
Deathmatch lesz, Refinery pálya, mindhárom faj.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

Alien!
remélem marinos rész lesz, vagy a survivor mód....a videóktól elkészültem rendesen...😊

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

DanielT
A Bettülfing is tuti, mert 360-on már 1-2 hete van.

Persze a lényeg a HR, a másik kettõt le(se)szarom.
predator0
Alien Vs. Predator multiplayer demo már biztos lesz holnap.
klikk

Bazze Eyepet technikailag nagyon ott van!
Eszméletlen mennyi féle fajta mozgást animáltak neki, ötletesek a játékok is.

Mégis remélem nem megy el a videójátékipar ebbe a kalimpálós irányításba, ps2-õn is csak 1-2 órát kötött le az Eyeplay és ez az Eyepet bár sokkal többféle ötlet van benne mégsem köt le tovább. Tipikus mutogatósjáték olyanoknak akit egyáltalán nem érdekel a videójáték.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

ami demó jön az mindig ingyenes?

PS3 250gb PSN ID: olishort1

sure
Home-on van valami Heavy Rain minigame, most regisztrálok és csekkolom, miféle... valami nyomozósdi, de nem akarok elõreolvasni netrõl, hogy ne csapja agyon az esetleges játékélményt...

Isten nem bottal, hanem VMware.

DanielT
Tudnám értékelni! Mindig demószûke van, ami a leginkább kiborít, hogy a PSN játékoknak alig van.
predator0
Befonom a hajam, ha egyszerre ez a 3 demó holnap kijön.

DanielT
PSN Store Update: 04/02/10

PS3 Games
Final Fantasy 8

PS3 Demos
Heavy Rain Demo
Battlefield Bad Company 2 Demo
Alien Vs. Predator

Remélem nekik lesz igazuk.
predator0
Február 11.

DanielT
Legújabb hírek szerint holnap.
holnap jön a heavy rain demó store-ra, nem tudjátok?

drot
Nektek bejön a ps3hungary.hu? Nekem tegnap este óta nem, csak egy fehér üres lap és nem jelez semmit hogy töltene.

PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"

HEllo! Lenne egy kérdésem, remélem tudtok segíteni!!

PS3-on szeretnék lejátszani .mkv file-t, úgy hogy feliratot is szeretnék hozzáfûzni. Meg lehet oldani ezt valahogy? Köszi a válaszotokat elõre is!!
Eddig még nem is halottam errõl az Eyepetrõl. A koncepció nagyon érdekes la megvalósítás is jól néz ki bár lehet hogy ez már nem az én korosztályomnak készült. 😊
5c0rp330n
ugyanmar, ebben semmi olyan nincs. 12+ max.. 😊

wordsworth
Nah Joyhoz visszatérve. Sikerült orvosolni, reset gomb segített neki egybõl, miután rájöttem, hogy van rajta ilyen is. Havert már megfenyegettem, hogy ma mehet másikat venni mivel leejtette és avval hoztam kapcsolatba 😛

PSP user n\' soon ps3 user too :)

Bécsi úti MM volt a trehány.

Bebi07: Direkt kérdeztem rá, adtam egy esélyt, nem akartam sunyulni, ha észreveszik akkor sem esem kétségbe, annyira nem létszükséglet ez a játék, viszont ezen a példán is látszik, hogy az MM vezetõsége mennyire szarik, hogy a dolgozói felkészültek-e. Azért egy kamerás gyerek(!)játék és egy kábel között elég nagy a különbség....

Mindenki: Melyik psn-es Eye játék a jó?

Egyébként jó a játék és a kamera is, ps2-es eyetoy-hoz 500wattos izzó kellett, hogy vegye a jelet ez a ps3-as kamera viszont elég jól mûködik. Eyepet aranyos, asszony már rápattant, majd én is nekiugrom hétvégén.

Prody
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Jó szegény....

NEXUS6
Szép is az!
<#nyes>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

ártány:herélt disznó

????????????????

amúgy ma a saturnba megkérdezte egy bácsi hogy lehet-e itt bicikliket kapni...

NEXUS6
Ó te ártány!
<#eljen><#vigyor>

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

elég hülye ötlet volt hogy megkérdezted hogy ez tényleg annyi-e, mivel akkor mondhatta volna hogy JA BOCS EZ NEM ENNYI, de ha nem kérdezed meg akkor lehúzza és fizetsz...ha meg mondja hogy ez így nem jó akkor meg azt mondod hogy akkor nem kéred ennyi

AvP demo elvileg most csutortokon!

PSN ID:misi2mezei

Prody
Amúgy tényleg pró vagy 😄 És tetszik? Nekem is megvan az a pakk... játszottam vagy fél órát eddig összesen 😄 Mindig mondogatom magamnak, hogy most elõveszem és játszok azzal az izével, de sose jutok el odáig 😄 Inkább MAG... meg a többszáz megjelenõ game amik most jönnek

Jól csináltad, grat! 😊

predator0
Ilyenkor a helyes módszer: Árellenõrzõ megkeres, ár leolvas, elírás nyugtáz, kasszához siet (de nem rohan, gyanús), fizetõeszközt bekészít, kasszapultnál lévõ kispolcról óvszert levesz, játék mellé rak (figyelemelterelés), fizet, rohan haza, jáccik.
Melyikben vetted?

Prody
AvP, illetve HR demó mikor lesz?

Prody
Omg... lucker

Heavy Rain jó jó jó jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bementem ma a MediaMarktba, mert EA akció van, de aztán megakadt a szemem az Eyepet-en....mert az árcetlin 4490,-ft szerepelt....kamerával eggyütt.
Aztán nézem jobban és az ár feletti megjelölés 'ps3 kábel komponent'
Nah mondom mindegy egy próbát megér, kassza, ötvenes nõ(az a tipus aki a dvd-t is összekeveri a vhs-el - olyan igazi mûszaki boltos😊)), mondom Neki, hogy ez tényleg ennyi, mert akkor megveszem, nézi az árát a megnevezést, aztán a dobozt(amin ugye egy kamera meg a moncsicsi vigyorog) aztán közli, hogy igen.
Oké akkor megveszem....mert hülye azért nem vagyok. 😊)))

Inferno

PS3/X360 user: Infernohun

DanielT
Okés, pontatlanul fogalmaztam, nem csak az, mert böngészõ függõen html5 alapon is megy, bár PS3-on az is fless.

predator0
"Még a flash -re sem fogható egyértelmûen, mert a youtube nem az."

De, az.

No akkor demót letöltöm ha kijön, meglátjuk, legyen igazad! 😊
Nem olvastam teszteket, csak gameplay videókat néztem, azokon viszont ez az irányítás látszik.

Smuge
Mindenkinek más az értékrendje. Valakinek elég ez a szórakozáshoz valakinek nem. Ezzel én is így vagyok , tesztek meg minden ellenére én is csak egy interaktív mozit látok benne. MGS4 is ezt a határt súrolta nálam. Nem mozizni ültem le a gép elé hanem játszani 😊

Alien!
dragon's Lair = Heavy rain?!?!?

btw a tesztek pont azt írják,hogy óriásit tévedsz,ha azt gondolod ,hogy szimplán egy QTE-s interaktív film....

PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)

Nem tudom nekem ez nem játék...ez egy történet elbeszélése 1-2 interaktív jelenettel.
Valszeg régimódi vagyok, nekem egy 300megás falbontó(gyk magicball) is nagyobb élményt nyújt mint egy nyomj karikát aztán négyzet 2× majd fordulj jobbra stb. Ilyen volt Amigán a Dragon's Lair ami szintén mérföldkõ volt grafika szempontjából csak hát a játékélmény.... 😞

A Heavy Rain árából inkább elolvasok pár jó könyvet.

Ui: Biztos profi munka, biztos 9-10pontos játék, csak nem nekem.

DanielT
Ez nem változtat azon a tényen, hogy 2010-ben amin nem megy minden ~tökéletesen, az sajnos a rakás szar kategória. 😊

Még a flash -re sem fogható egyértelmûen, mert a youtube nem az.

tejóég!!! ne már! és nincsen lehetõség más böngészõ használatára, vagy mit tudom én valamilyen update-re?
Alien!
mentett oldalak olvasgatására tökéletesen megfelel....persze kábellal összekötve...

DanielT
Az a tapasztalat, hogy a PS3 böngészõ egy rakás szar, ezen nem tudsz segíteni.
Sziasztok!

Rákötöttem a PS3-at a netre, hogy kicsit kipróbáljam a kanapéból netezést. Szerintem fantasztikus, nagyon tetszik!!!

De!

Ha mondjuk egy 4 perces youtube videót töltök le és közben merészelek megnyitni egy másik ablakot kifagy minden és aztán 5 perc múlva kiírja, hogy nincs elég memória és becsuk mindent,,,, (There is not enough memory) !!!!!! Na ne már??? Mi ez????

Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata?

Ja a gép egy 250gb-s slim.

Elõre is köszi!!!

(a mobilnetem a laptopról van MEGOSZTVA a PS3-mal, tehát nem csak a képe kirakva, hanem LAN kapcsolatban megosztva)
Ez a HR intró tényleg nagyon odaver! Valami elképesztõ atmoszférája van!

\" örökké nem eshet.... \"

deep
Egy frissítés orvosolja. Update-elj!