PlayStation3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem bonyolult angol store-ra bejelentkezni, itt van a FAQ és a cím generátor is a bannerben.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Persze a lényeg a HR, a másik kettõt le(se)szarom.
klikk
Eszméletlen mennyi féle fajta mozgást animáltak neki, ötletesek a játékok is.
Mégis remélem nem megy el a videójátékipar ebbe a kalimpálós irányításba, ps2-õn is csak 1-2 órát kötött le az Eyeplay és ez az Eyepet bár sokkal többféle ötlet van benne mégsem köt le tovább. Tipikus mutogatósjáték olyanoknak akit egyáltalán nem érdekel a videójáték.
PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe
PS3 250gb PSN ID: olishort1
Isten nem bottal, hanem VMware.
PS3 Games
Final Fantasy 8
PS3 Demos
Heavy Rain Demo
Battlefield Bad Company 2 Demo
Alien Vs. Predator
Remélem nekik lesz igazuk.
PS3:rgtchun TDU:rgtc(hun) Gigabyte GA-790XTA-UD4 AMD Phenom II X4 965BE Sapphire HD5770 1GB VAPOR-X 2x2GB DDR31600MHz Kingmax Chieftc 550W Aerocool HiTech7Pro Logitech G25 Samsung FullHD LCD 37\"
PS3-on szeretnék lejátszani .mkv file-t, úgy hogy feliratot is szeretnék hozzáfûzni. Meg lehet oldani ezt valahogy? Köszi a válaszotokat elõre is!!
PSP user n\' soon ps3 user too :)
Bebi07: Direkt kérdeztem rá, adtam egy esélyt, nem akartam sunyulni, ha észreveszik akkor sem esem kétségbe, annyira nem létszükséglet ez a játék, viszont ezen a példán is látszik, hogy az MM vezetõsége mennyire szarik, hogy a dolgozói felkészültek-e. Azért egy kamerás gyerek(!)játék és egy kábel között elég nagy a különbség....
Mindenki: Melyik psn-es Eye játék a jó?
Egyébként jó a játék és a kamera is, ps2-es eyetoy-hoz 500wattos izzó kellett, hogy vegye a jelet ez a ps3-as kamera viszont elég jól mûködik. Eyepet aranyos, asszony már rápattant, majd én is nekiugrom hétvégén.
<#nyes>#nyes>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
????????????????
<#eljen>#eljen><#vigyor>#vigyor>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
PSN ID:misi2mezei
Melyikben vetted?
Aztán nézem jobban és az ár feletti megjelölés 'ps3 kábel komponent'
Nah mondom mindegy egy próbát megér, kassza, ötvenes nõ(az a tipus aki a dvd-t is összekeveri a vhs-el - olyan igazi mûszaki boltos😊)), mondom Neki, hogy ez tényleg ennyi, mert akkor megveszem, nézi az árát a megnevezést, aztán a dobozt(amin ugye egy kamera meg a moncsicsi vigyorog) aztán közli, hogy igen.
Oké akkor megveszem....mert hülye azért nem vagyok. 😊)))
PS3/X360 user: Infernohun
De, az.
Nem olvastam teszteket, csak gameplay videókat néztem, azokon viszont ez az irányítás látszik.
btw a tesztek pont azt írják,hogy óriásit tévedsz,ha azt gondolod ,hogy szimplán egy QTE-s interaktív film....
PS3 Slim(120GB)+ MB 500GB,SAMSUNG LE-40C750 3D,Onkyo TX-SR606 Ps3 ID:Alien_hun(EU),sstyles(US)
Valszeg régimódi vagyok, nekem egy 300megás falbontó(gyk magicball) is nagyobb élményt nyújt mint egy nyomj karikát aztán négyzet 2× majd fordulj jobbra stb. Ilyen volt Amigán a Dragon's Lair ami szintén mérföldkõ volt grafika szempontjából csak hát a játékélmény.... 😞
A Heavy Rain árából inkább elolvasok pár jó könyvet.
Ui: Biztos profi munka, biztos 9-10pontos játék, csak nem nekem.
Még a flash -re sem fogható egyértelmûen, mert a youtube nem az.
Rákötöttem a PS3-at a netre, hogy kicsit kipróbáljam a kanapéból netezést. Szerintem fantasztikus, nagyon tetszik!!!
De!
Ha mondjuk egy 4 perces youtube videót töltök le és közben merészelek megnyitni egy másik ablakot kifagy minden és aztán 5 perc múlva kiírja, hogy nincs elég memória és becsuk mindent,,,, (There is not enough memory) !!!!!! Na ne már??? Mi ez????
Valakinek ezzel kapcsolatban van tapasztalata?
Ja a gép egy 250gb-s slim.
Elõre is köszi!!!
(a mobilnetem a laptopról van MEGOSZTVA a PS3-mal, tehát nem csak a képe kirakva, hanem LAN kapcsolatban megosztva)
\" örökké nem eshet.... \"